Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 03:29 - КАК ГЕРБ ДА НАЛОЖИ НЕКОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО: ОКОНЧАТЕЛЕН СЦЕНАРИЙ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 7535 Коментари: 21 Гласове:
13

Последна промяна: 06.07.2013 03:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЕДИНСТВЕН,НО ВРЕМЕНЕН СЦЕНАРИЙ ЗА ОБРАЗУВАНЕ НА НЕКОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО

  Резултатите от новите избори създадоха изключително опасен прецедент,който вероятно ще вкара отново туркокомунистите в изпълнителната власт. През последните месеци предизборната им кампания бе водена с нечувана ярост и настървение,с нечовешки ламтеж за кокала и ожесточено нетърпение,издаващо безподобната им алчност,нямаща равна на себе си в цялата нова история на България. При сегашното разпределение на квотите се очаква те да вкарат в парламента общо 120 депутата- феномен,с който отдавна не сме се сблъсквали и вече почнахме да отвикваме. И макар да мислехме,че с настъплението на ГЕРБ през 2009 г. България най-после ще се отърве окончателно от натрапеното им присъствие,се оказа че сме се лъгали. Но в крайна сметка това е логично: парите на Русия и Турция взети заедно са в хиляди пъти повече от парите на ограбеното ни отечество,което,за да ги пребори,трябва да пречупи първо петата им колона,включваща хиляди "наши" мутри,наркомани,лумпени,"интегриращи се" индианци,космополити,терористи,
еретици,ротариански франкмасони и какви ли не други отрепки и натрапници,желаещи да стопанисват безнаказано ошушканата народна софра.

  Наглостта и безочието на професионалните паразити от върхушката на Бе-СеПе станаха нетърпими,понеже в началото на Бойковото управление те бяха притиснати плътно до стената,всеки миг очакваха възмездие за престъпленията и трепереха в лисичите си дупки от страх за живота и милионите си! Това обаче не се случи,след което те "изплуваха" буквално от подземното царство,
за да поведат родината ни с големи крачки към поредния инсцениран банкрут. Трескавата алчност и нетърпение да възседнат отново столовете на властта показаха,че покрай финансовата и мутренската криза кесиите им твърде много са отънели,а тежката борба с напористите в началото управници от ГЕРБ и РЗС едва не им коства главите. А сега тези утаечни елементи,реабилитирани от изборите и от успешните криминални машинации на няколко вражески разузнавания,си позволяват да назидават родните демократи и да ги учат на демокрация!

  Те,разбира се,се канят с турска помощ да образуват изцяло свое правителство,което да се отблагодари на незаконния им политически партньор с помощта на принципа "Ти на мене,аз на тебе". Но има един политически сценарий,който може да обърка розовите им планове и да спре реставрацията на мутренско-чалгаджийското социалистическо общество,което се готвят отново да ни наложат.

  Деспотичният самодържец на "Атака" В.Сидеров заяви категорично,че няма да подкрепи правителство на ГЕРБ,при което каузата на демократите изглежда обречена. Особено след като бившите "величия" от СДС бяха натикани в калта и буквално ликвидирани от двайсетгодишните машинации на бивши или настоящи лидери с неизяснен произход и партийна принадлежност,а бързо издигащото се РЗС се срина под заслужения първоначален пиедестал заради недалновидната политика на политическите си съюзници и партньори. Поради това свалените буквално от бесилото туркокомунисти така се окопитиха,че преждевременно започнаха злорадо да потриват ръце и да се облизват енергично,
предвкусвайки отново онези лелеяни блага на властта,от които се бяха така много отдалечили в последните няколко години. Но самодоволното им злорадство им може да приключи преждевременно,ако бившият министър-председател Б.Борисов излезе достатъчно далновиден и направи един дързък и изненадващ политически ход,който ще ги остави с пръст в уста и ще парализира надигащата се наглост на реакционната комунистическа олигархия поне на първо време.

  Ако той не бъде направен- демократите са аут от властта,с която отново ще се разпореждат доказани чуждестранни лакеи и подлоги на анти-Български служби и организации,хора представящи се за Българи без да са били никога такива,потенциални терористи със силен нагон за назидаване на истинските демократи,професионални празнодумци и локумджии,поставящи своето слово над всяко чуждо дело,мързеливци и търтеи без нито един ден реален ТРУДОВ стаж,хора които нямат досиета в България понеже имат такива в Русия или другаде,овчари представящи се за енергетици и археолози,хора които са станали милиардери без никога да са били милионери и т.н.!

  Затова изходът е един. След като Волен твърдо отказва да подкрепи Бойко въпреки рисковете за България,ГЕРБ трябва спешно да влезе в преговори и да обещае на "Атака",че Бойко ще подкрепи Волен. Днес партията на г-н Борисов е в изключително неизгодна позиция заради изолацията,в която сама се постави и трябва или да мине тотално в опозиция,която постепенно ще сведе процентите й до онези на ВМРО и на комунистическите пионки Пръмова и "Лидер",или пък да направи компромис в името на националната ни сигурност,като покани г-н Сидеров за премиер и се договори с него за останалите условия,които ще позволят на двете формации отново да си подадат ръка. Според мен командирът на "Атака",макар да е твърде краен и неумерен докато е в опозиция,ще се окаже разумен и способен управник ако вземе в ръцете си лостовете на властта. Това е единственото предложение на Бойко,на което той няма да откаже,понеже в противен случай и двамата ще отидат на дъното,от където излизане няма да има. Г-н Сидеров не е човек,който се отказва лесно от дадената дума,но няма да изпусне единствения си шанс- ШАНСА
 НА БЪЛГАРИЯ! Затова е нужно авторитарните лидери на ГЕРБ и на "Атака" да загърбят своите политически противоречия и да погледнат напред в бъдещето,за да осигурят по-добри бъднини на страната и да дадат реален шанс на децата ни да останат в родината си! Понеже истината е една: България няма нужда от партии- България има нужда от Българи!

  Така образуваното ново правителство обаче няма да трае дълго,освен ако не се оправдае приказката на един наш известен учен,че хора от върхушката на "Атака" заиграват с едно добре познато чуждо посолство. И ако наистина се окаже,че Волен има твърдо и честно намерение да работи стриктно за интересите на народа на България,както се опитваше да постъпи и г-н Б.Борисов,той рано или късно ще уязви силно интересите на ДеПе-Се (доказана турска партия в България),но най-много: тези на Бе-СеПе (доказана руска партия в България),като сложи край на печалбите,далаверите,мръснишките им игри и милионите им! Тогава Бе-СеПе в един момент ще активира скритите си фигури в парламентарните групи на ГЕРБ и на "Атака",ще предизвика правителствена криза и в последващия вот на недоверие ще свали това неудобно правителство,за да прекрати неговите вредителства върху тяхната русофилска (сиреч Българофобска) кауза.





Гласувай:
18



1. анонимен - Вече ми се спи... Но, ще ти кажа как... сутринта...
16.05.2013 03:37
Искам само да влезна в залата и да кажа каквото имам да казвам...
Така, смятам, че ще помогна на всички!
Послеслов: Нито ножа, нито сиренето... К-во работите?
цитирай
2. bojil - Искам само...
16.05.2013 04:45
анонимен написа:
Искам само да влезна в залата и да кажа каквото имам да казвам...
Така,смятам,че ще помогна на всички! Послеслов: Нито ножа,нито сиренето... К-во работите?

Не им го казвай наум- кажи им го на ГЛАС! Понеже много от тях не знаят изобщо да са работили някога!
цитирай
3. bojil - P.S.
16.05.2013 07:54
Когато статията набере достатъчен брой читатели (поне 1000),съотношението на гласовете "за" и "против" нея може да ви доближи частично до истинското съотношение между броя на Българите и броя на прислужващите комунистически лакеи не само в Интернет,но дори и в цяла България.
цитирай
4. mt46 - Всички
16.05.2013 08:37
големи партии са наследници на БКП...
цитирай
5. shtaparov - големи партии са наследници на БКП. ...
16.05.2013 09:13
mt46 написа:
големи партии са наследници на БКП...

Вече споделям Вашето мнение най-вече за малките партии,приятелю. У нас има над 300 партии,за да може партията-майка да прибере 300 дяла от незаконните държавни дотации,които вместо в селското стопанство попадат в тези "партии".
цитирай
6. анонимен - В този парламент няма нито дясна, нито българофилска
16.05.2013 10:19
партия. То май и лява няма. Само мутанти, обслужващи собствени дребни и чужди геополитически интереси.
цитирай
7. bojil - Съгласен:
16.05.2013 18:19
Съгласен: чистите понятия още по времето на комунизма биваха умишлено дискредитирани и размивани,за да се заличи границата между сухото и суровото,между доброто и злото,между крадеца и праведния.
цитирай
8. lidislidis - Споделям
19.05.2013 02:56
Споделям написаните истини в постинга.
цитирай
9. slavimirgenchev1953 - Късно е вече,
13.07.2013 07:50
а и Волен е луд, не става.
цитирай
10. bojil - Споделям написаните истини в по...
13.07.2013 21:32
lidislidis написа:
Споделям написаните истини в постинга.

Благодаря- признателен съм за подкрепата.
цитирай
11. bojil - а и Волен е луд, не става. То всъщност ...
13.07.2013 21:41
slavimirgenchev1953 написа:
а и Волен е луд, не става.

То всъщност никога не е късно но за жалост стана ясно,че Волен (опасен луд или по-скоро талантлив актьор,както вярват мнозина) изобщо не желае това! Дали лудост го е замъглила та не вижда предимствата от подобна стъпка,или от чужбина не му дават- и това ще се разбере един ден несъмнено. Сега вече и Бойко няма да е съгласен: руските резиденти го правят на какъв ли не,естествено е да се е почувствал обиден. Голямата истина вече се очертава: Вол.Зидаров не е националист,а е пратен от същите тези чужденци да дискредитира иначе светлата национална идея! При истинските националисти (сиреч патриоти и родолюбци) няма място за такива като него!
цитирай
12. zaw12929 - ИМА ЕДНО НЕЩО ВЯРНО В ТАКА КАЗАНОТО ...
05.08.2013 08:18
ИМА ЕДНО НЕЩО ВЯРНО В ТАКА КАЗАНОТО ЧЕ:

Наглостта и безочието на професионалните паразити от върхушката на Бе-СеПе станаха нетърпими,понеже в началото на Бойковото управление те бяха притиснати плътно до стената,всеки миг очакваха възмездие за престъпленията и трепереха в лисичите си дупки от страх за живота и милионите си!

и то е вашата опасна омраза, злоба и желание за мъст, защото само при управлението на БСП
- станахме страна членка на ЕС
-те удвоина доходите заплати и пенсии
- намалиха външния дълг
- при тях дойдоха по 20 милиарда инвестиции на година затова имаше ръст на икономиката над 8% , безраборица 5% а цега регистрираната е 15%
цитирай
13. bojil - Бе-Сепе са единствените в България,които имат ресурса да променят заплатите и пенсиите според своите прищявки:
06.08.2013 10:47
zaw12929 написа:
ИМА ЕДНО НЕЩО ВЯРНО В ТАКА КАЗАНОТО ЧЕ:
Наглостта и безочието на професионалните паразити от върхушката на Бе-СеПе станаха нетърпими,понеже в началото на Бойковото управление те бяха притиснати плътно до стената,всеки миг очакваха възмездие за престъпленията и трепереха в лисичите си дупки от страх за живота и милионите си!
и то е вашата опасна омраза,злоба и желание за мъст,защото само при управлението на БСП
-станахме страна членка на ЕС
-те удвоина доходите заплати и пенсии
-намалиха външния дълг
-при тях дойдоха по 20 милиарда инвестиции на година затова имаше ръст на икономиката над 8%,безраборица 5% а цега регистрираната е 15%

Знаем много добре как безочливите туркокомунисти- мракобеси качват и смъкват заплатите и пенсиите на хората:

1. Те са заграбили цялата икономика на страната,при което не дават шанс на нито една сила извън контрола им да се намеси и да промени статуквото.
2. Те владеят 99% от големите и популярните медии в България,с което налагат неофициална цензура и не позволяват на народа да научи истината от първа ръка,а само цензурирана и чрез подставени посредници. Ако някой журналист реши да пише истината,те просто го уволняват и работа за него в медиите повече не се намира!
3. Те владееха държавните институции дори по времето на Бойко,особено прокуратурата и силовите министерства,с което могат по всяко време да променят обстоятелствата,които не са им по вкуса. Събитията от февруари и от юни-юли са част от доказателствата.
4. Те притежават над 99% от големите фирми в България,с което увеличават или намаляват безработицата според нуждите и обстоятелствата.
5. Те контролират пенсионните фондове на хората,при което им дават такива пенсии,каквито си искат. Отделен въпрос е,че конфискуваха старите пенсионни фондове,събирани около 70 години до ~1950 г.,а ако не бяха го направили,сега нашите пенсионери щяха да взимат поне двойно по-високи пенсии! Но тези аморални престъпници нямат никакво намерение да връщат парите на народа!
6. Те проведоха цяла поредица от организирани банкови обири на целия Български народ,последният от които бе по времето на Жан Виденов. С това 30-годишните спестявания например на дядо ми (Бог да го прости!),които преди обира бяха на стойност 12 гарсониери,за 2 месеца придобиха стойността на 10 кила кашкавал! Това са "убавинИте" на глупизма,кретенизма и комунизма- на който му е приятно нека заповяда!
цитирай
14. zaw12929 - .. замълчете по добре. Има компетентни органи да си свършат работата
12.08.2013 22:34
Доста сте объркан - нямате правилна оценка, за нещата в общественото пространство: тази тъпотия "прецедент,който вероятно ще вкара отново туркокомунистите в изпълнителната власт...." как го измисли. Няма нито турзи- нито комунисти
ДПС е партия на български граждани от турсия и български етнос и такова отношение на омраза и терор, като Вашето- могат ГЛУПАКО ГАДЕН да нидокарат да преживеем Косово- знаеш ли какво е то- пъурво ще режат главите на такива насаждащи омраза, като теб!! Това не е шега мерете си думите и внимавайте що за омраза насаждате- те имат права, колкото и вие.
БСП не е комунистическа партия- набии си го в акъла тя е социалистическа партия, както навсякъде в Европа и не може тях да съдиш, заради предците им.
Много си манипулиран- нямаш знания и мисъл. С добро казвам: Посмали манго!!!
Заглавието: КАК ГЕРБ ДА НАЛОЖИ НЕКОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО: друг гаф - народа, избирателите определят кой да влезе в парламента, а не ГЕРБ, в който има само калинки и мутри и затова завинаги ще бъде изваден от властта защото хората разбраха кой ги окраде, само вие не сте разбрал- че никога не сме били по бедни - 4 години замразени доходи, хазната изпразнена- няма ги 8 милиарда... замълчете по добре. Има компетентни органи да си свършат работата
цитирай
15. zaw12929 - Ти на кой свят живееш- нищо не е верно от написаните 6 точки
12.08.2013 22:36
bojil написа:
[quote=zaw12929]ИМА ЕДНО НЕЩО ВЯРНО В ТАКА КАЗАНОТО ЧЕ:
Наглостта и безочието на професионалните паразити от върхушката на Бе-СеПе станаха нетърпими,понеже в началото на Бойковото управление те бяха притиснати плътно до стената,всеки миг очакваха възмездие за престъпленията и трепереха в лисичите си дупки от страх за живота и милионите си!
и то е вашата опасна омраза,злоба и желание за мъст,защото само при управлението на БСП
-станахме страна членка на ЕС
-те удвоина доходите заплати и пенсии
-намалиха външния дълг
-при тях дойдоха по 20 милиарда инвестиции на година затова имаше ръст на икономиката над 8%,безраборица 5% а цега регистрираната е 15%

Знаем много добре как безочливите туркокомунисти- мракобеси качват и смъкват заплатите и пенсиите на хората:

1. Те са заграбили цялата икономика на страната,при което не дават шанс на нито една сила извън контрола им да се намеси и да промени статуквото.
2. Те владеят 99% от големите и популярните медии в България,с което налагат неофициална цензура и не позволяват на народа да научи истината от първа ръка,а само цензурирана и чрез подставени посредници. Ако някой журналист реши да пише истината,те просто го уволняват и работа за него в медиите повече не се намира!
3. Те владееха държавните институции дори по времето на Бойко,особено прокуратурата и силовите министерства,с което могат по всяко време да променят обстоятелствата,които не са им по вкуса. Събитията от февруари и от юни-юли са част от доказателствата.
4. Те притежават над 99% от големите фирми в България,с което увеличават или намаляват безработицата според нуждите и обстоятелствата.
5. Те контролират пенсионните фондове на хората,при което им дават такива пенсии,каквито си искат. Отделен въпрос е,че конфискуваха старите пенсионни фондове,събирани около 70 години до ~1950 г.,а ако не бяха го направили,сега нашите пенсионери щяха да взимат поне двойно по-високи пенсии! Но тези аморални престъпници нямат никакво намерение да връщат парите
цитирай
16. zaw12929 - Ти Божиле , си неспасяем от глухота случаи- ...
12.08.2013 22:40
Ти си неспасяем от глухота случаи- мъжката Златка!!! С политиката си фал- дано с географията си в ред . Омразата съсипва първо теб Спасете се!!!
цитирай
17. bojil - Забравихте да кажете още няколко важни неща за тях като:
14.08.2013 00:04
zaw12929 написа:
ИМА ЕДНО НЕЩО ВЯРНО В ТАКА КАЗАНОТО ЧЕ:
Наглостта и безочието на професионалните паразити от върхушката на Бе-СеПе станаха нетърпими,понеже в началото на Бойковото управление те бяха притиснати плътно до стената,всеки миг очакваха възмездие за престъпленията и трепереха в лисичите си дупки от страх за живота и милионите си!
и то е вашата опасна омраза,злоба и желание за мъст,защото само при управлението на БСП
- станахме страна членка на ЕС
-те удвоина доходите заплати и пенсии
- намалиха външния дълг
- при тях дойдоха по 20 милиарда инвестиции на година затова имаше ръст на икономиката над 8%,безраборица 5% а цега регистрираната е 15%

Забравихте да кажете още няколко важни неща за тези мошеници като:

1. От 9.9.1944 до 2013г. чистите Българи в страната ни са намалели от 6,5млн. на 5 млн. ДУШИ.
2. От 9.9.1944г. до 2013г. турците и циганите в страната ни са се увеличили от 0.7 на 2.2млн.
3. Българската раждаемоСт е вървяла почти непрекъснато надолу.
4. За същото време България се е придвижила по степен на икономическо развитие от 15-о място в света през 1939г. до след 100-то място в 1996-1997г.
5. Докато в 1943-1944г. България е била далеч по-развита и по-благоустроена от Гърция,Турция,Испания,Швеция,Ейре и Португалия- да не говорим за Индия,Тайланд,Корея,Филипините,Оман,Катар и Индонезия,днес те ни удрят в земята и трудно ще ги стигнем дори след 100 години!
6. Докато в 1944г. циганите у нас почти не са имали своя недвижима собственост,днес те вече имат цели села,градски квартали,фабрики,спиртоварни,сутеньорски фирми,вестници и какво ли не още!

Значи,се пита в картинката: ЗА КОГО СА РАБОТИЛИ КОМУНИЗМА,ГЛУПИЗМА И КРЕТЕНИЗМА- ЗА БЪЛГАРИТЕ ИЛИ ЗА ТУРКОМАНГАЛИТЕ???
СТАТИСТИКАТА Е БЕЗЖАЛОСТНА!!!
цитирай
18. bojil - Доста сте об...
14.08.2013 00:22
zaw12929 написа:
Доста сте объркан- нямате правилна оценка,за нещата в общественото пространство: тази тъпотия "прецедент,който вероятно ще вкара отново туркокомунистите в изпълнителната власт..." как го измисли.Няма нито турзи-нито комунисти
ДПС е партия на български граждани от турсия и български етнос и такова отношение на омраза и терор,като Вашето-могат ГЛУПАКО ГАДЕН да нидокарат да преживеем Косово-знаеш ли какво е то-първо ще режат главите на такива насаждащи омраза,като теб!Това не е шега мерете си думите и внимавайте що за омраза насаждате-те имат права,колкото и вие.БСП не е комунистическа партия-набии си го в акъла тя е социалистическа партия,както навсякъде в Европа и не може тях да съдиш,заради предците им.Много си манипулиран- ямаш знания и мисъл.С добро казвам:Посмали манго!!Заглавието:КАК ГЕРБ ДА НАЛОЖИ НЕКОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО:друг гаф-народа,избирателите определят кой да влезе в парламента,а не ГЕРБ,в който има само калинки и мутри и затова завинаги ще бъде изваден от властта защото хората разбраха кой ги окраде,само вие не сте разбрал-че никога не сме били по бедни-4 години замразени доходи,хазната изпразнена-няма ги 8 милиарда...замълчете по добре.Има компетентни органи да си свършат работата


1. Депе-СЕ няма право да е партия на никакъв етнос,понеже законите ни забраняват това! Тя няма право да узурпира етническия мир и етническите проблеми в страната ни: турците имат да ни връщат земя и пари,а не да ни взимат! Те са правили етнически почиствания на Мала Азия от Българи,гърци,кюрди,сирийци и арменци,те са правили и правят етнически почиствания на Кипър и Одринска Тракия,а не ние!
2. Щом Бе-Сепе не са комун. партия,защо не се дистанцират решително от компрометираната Бе-Капе и не я осъдят за античовешките престъпления срещу човечеството,в които тя е замесена???
3. Не забравяй,че мутрите ги имаше далеч преди появата на ГЕРБ: е как така??? Не забравяй,че водещите мутри до една подкрепят Бе-Сепе,а калинките ги народИ комунизма!
4. Не избирателите решиха в парламента да влезнат мутри като Бе-евски,Черньо или Чонев,а туркомангалите,които гласуват с над 95% активност,но никога за ГЕРБ или за другите врагове на наглите червени олигарси,които съсипаха страната! Избирателната активност на истинските избиратели в тази страна е под 40% понеже те не вярват,че без революция ще може да бъде свалена паразитствашщата туркокомунистическа мафия,окопала се във всички сфери на живота и властта!
5. Недейте защитава тези криминални мракобеси,перманентни грабители на чуждото и народни изедници- те не заслужават защитата Ви и дори не се нуждаят от нея,понеже "МАГАРЕ ОТ ПРЯКОР НЕ УМИРА"!
цитирай
19. zzz65 - големи партии са наследници на БКП. ...
21.11.2013 21:02
mt46 написа:
големи партии са наследници на БКП...
затова сте прав.
цитирай
20. bojil - големи партии са наследници на БКП. ...
17.12.2013 09:11
zzz65 написа:
mt46 написа:
големи партии са наследници на БКП...
затова сте прав.

Зависи от гледната точка. А партиите се променят с времето: пример- Бе-КапЕ.
цитирай
21. kostadin - големи партии са наследници на БКП. ...
09.01.2014 13:58
bojil написа:
zzz65 написа:
mt46 написа:
големи партии са наследници на БКП...
затова сте прав.

Зависи от гледната точка. А партиите се променят с времето: пример- Бе-КапЕ.

Дейността на всички партии малки и големи зависи само от посоката на глобалните политически ветрове .Няма такава партия ,която да защити интересите на българите!Демокрацията или парламентаризма не е изкривен от идеята за демокрация ,а от правилниците създавани от всички партиици в България,които подкрепят желанието им да живеят за сметка на нашият труд..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772418
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64247
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада