Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2013 08:58 - ДУХЪТ НА ВРЕМЕТО
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 8761 Коментари: 20 Гласове:
27

Последна промяна: 23.07.2013 22:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДУХЪТ НА ВРЕМЕТО

   
Крадене жестоко,безпощадно,
мафия червена- стадо гладно
бруши денонощно,ненаситно
цапа,разрушава всичко свидно!

Олигарси тлъсти,изпростели
що в родината ни сте се сврели?
Ленин ви изпрати да крадете
и в офшорки да ни изнесете?

Уродлива сган червена,жалка
сой хайдушки с мозъчета малки,
плужеци,слуги на чужденците-
вашта гнус отново ни връхлита!

Не остана нищо за децата-
само цигански катуни,братя,
и нечистоплътни Де-песета,
пълни с гладни туркомански псета!

Я в галоп обратно към чужбина,
изтрещяла дяволска пасмина!
Напуснете нашата Родина
разорители,червени свИнье!






Гласувай:
31


Вълнообразно


1. bojil - Прекалено острите нотки...
11.07.2013 09:00
Прекалено острите нотки може в един момент да бъдат смекчени разбира се,но магарешкия инат на тези хора и паническия им страх от раздялата с властта ме силно подразниха,затова на първо време го оставям така. Трябва наистина много да са се омазали и овъртяли,за да ги е толкова страх да стоят извън закрилата на властта!
цитирай
2. mt46 - Може
11.07.2013 09:07
някои да избягат в чужбина, ако са застрашени от съд и затвор...
цитирай
3. bojil - някои да избягат в чужбина, ако са ...
11.07.2013 17:11
mt46 написа:
някои да избягат в чужбина, ако са застрашени от съд и затвор...

Определено ще избягат: изобщо няма да ни се церемонят- те затова ли са крали: за да ги ловим сега? А някои дори вече така качествено избягаха,че никой ги не знае живи ли са,не са ли :))
цитирай
4. vostroto - Така е.
11.07.2013 21:55
Комунистите са специалисти в това да разбиват. Всичко - идеи, прогрес, мечти. После "спасяват" от това което са надробили.
Поярвай, Божиле, много по на печалба ще бъдем ако се махнат със всичките ни пари, но никога повече не се завърнат.
цитирай
5. bojil - Комунистите са специалисти в това ...
12.07.2013 03:13
vostroto написа:
Комунистите са специалисти в това да разбиват. Всичко - идеи, прогрес, мечти. После "спасяват" от това което са надробили. Поярвай, Божиле, много по на печалба ще бъдем ако се махнат със всичките ни пари, но никога повече не се завърнат.

Съгласен съм- нали така лекуват и гангрена. Отстраняват я заедно с крайника който е поразила,но човекът пак е на "далавера",понеже оцелява. Особено ако тя не се завърне!
цитирай
6. zaw12929 - сигурно, че има нещо уродливо ,
29.07.2013 10:08
Няма как "сган червена,жалка
сой хайдушки с мозъчета малки
по скоро ти си жалък с намерението да сееш омраза, лишен от всякаква представа
ЧЕТИ ПО ВЕЧЕ, НАУЧИ НЕЩАТА И ПОМИСЛИ, ЗАЩО СЕГА СВЕТЪТ Е В КРИЗА... БЕЗ ДА ИМА ПРЪСТ ТВОЯ "КОМУНИЗЪМ!!!
КАК ЩЕ СЕ ОБЕДИНИМ ОБЩА БЪЛГАРИЯ НА ВЪЗХОДА ДА ИЗГРАДИМ С ТАКИВА НЕНОРМАЛНИЦИ... ПЪЛНИ ГЛАВИ С ОМРАЗА И ЛИПСА НА МИСЛЕНЕ
цитирай
7. bojil - Няма нужда аз да сея омраза...
29.07.2013 16:54
Няма нужда аз да сея омраза- крадливите комунисти от 100 години насам я сеят и изобщо не питат аз съгласен ли съм или вие. Ако имаха морал,защо ни крадат? Отговорът е кратък,но точен: Защото във върхушката им почти няма Българи! Много ги е еня тези мракобеси за народа ни- те си гледат турците и циганите,които ги избират безпроблемно,а нас- кучета ни яли. Е,има тук-таме и по някой повърхностно облагодетелстван от кражбите им наивник,"за парлама" дето се вика,но това не променя правилото! Наистина- има ненормалници в редиците им: как пък досега не проумяха,че онези ретроградни екземпляри работят твърдо и неотклонно срещу България,от 100 години вече??? Именно те ни делят: днес вие,наместо да милеете за Българския народ,милеете за презряната "партия",която ни краде от 70 години а алчността й така и не се насища,понеже мисли да ни краде още поне 100 години! Милеете индиректно и за нейните върли съюзници туркомангалите,които ни обираха 500 години: ето я липсата на единство и наличието на умишлено инспирирания от тези професионални мошеници национален разкол!
цитирай
8. bojil - Няма как "сган червена...
29.07.2013 17:00
zaw12929 написа:
Няма как "сган червена,жалка
сой хайдушки с мозъчета малки по скоро ти си жалък с намерението да сееш омраза, лишен от всякаква представа
ЧЕТИ ПО ВЕЧЕ, НАУЧИ НЕЩАТА И ПОМИСЛИ, ЗАЩО СЕГА СВЕТЪТ Е В КРИЗА... БЕЗ ДА ИМА ПРЪСТ ТВОЯ "КОМУНИЗЪМ!!! КАК ЩЕ СЕ ОБЕДИНИМ ОБЩА БЪЛГАРИЯ НА ВЪЗХОДА ДА ИЗГРАДИМ С ТАКИВА НЕНОРМАЛНИЦИ... ПЪЛНИ ГЛАВИ С ОМРАЗА И ЛИПСА НА МИСЛЕНЕ

ГРЯХ Е ДА ПОДДЪРЖАШ ПАРТИЯ,КОЯТО НЕ СЕ Е ПОСВЕНИЛА ДА СЕ ПОКРИЕ С БЕЗБРОЙ ПОЗОРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ- ОСВЕН АКО НЕ СИ ЧУЖДЕНЕЦ КАТО сТАНИШКОВ! НО И ТОГАВА Е ГРЯХ,ПОНЕЖЕ ТОЙ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ГОСТОПРИЕМСТВОТО НА НАШИЯ НАРОД,ЗА ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВА С НЕГО И,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ,ДА НИ НАЗИДАВА НАС- ТАЗИ ИМПОТЕНТНА ОТРЕПКА,КОЯТО НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛА И НИКОГА НЕ Е СЛУЖИЛА В БЪЛГАРСКА КАЗАРМА ПРЕБИВАВА В РОДИНАТА НИ САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА МИЛОСТТА НИ!!! И ВИЕ НЕ СЕ СРАМУВАТЕ ДА ПОДДЪРЖАТЕ ТОВА БЕЗПОЛОВО СЪЩЕСТВО С НЕЯСНА ЦЕННОСТНА И НАЦИОНАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ??? ДА НЕ СТЕ И ВИЕ КАТО НЕГО??
цитирай
9. idealist - Да, бе
04.08.2013 08:24
Друго си е да ни управлява Боко, викаш? Верно, че когато имаше член Първи и той беше пръв комунист. И че после стана първа мутра. Но - нали сега е в друга партия. Значи е станал чист и може да краде на воля и да мачка народа.
Айде, стига глупости :)
цитирай
10. bojil - Какво все от Бойко ви е страх?
07.08.2013 23:40
idealist написа:
Друго си е да ни управлява Боко, викаш? Верно, че когато имаше член Първи и той беше пръв комунист. И че после стана първа мутра. Но - нали сега е в друга партия. Значи е станал чист и може да краде на воля и да мачка народа.
Айде, стига глупости :)

Вечна алтернатива и опозиция на измамниците комуняги не е Бойко,а хилядолетния БЪЛГАРСКИ НАРОД: не бъркай адреса!
цитирай
11. zaw12929 - Не си ми кум, но право в очите
12.08.2013 22:19
Прекалено тъпо и невярно: ако имаш данни, ча крадене: дай го на прокуратурата иначе, не си в час и се занимаваш с набеждаване от глупост или омраза Такива са и дригите ви съчинения- далеч от истината
цитирай
12. bojil - А дано,ама надали
13.08.2013 23:43
zaw12929 написа:
Прекалено тъпо и невярно: ако имаш данни, ча крадене: дай го на прокуратурата иначе, не си в час и се занимаваш с набеждаване от глупост или омраза Такива са и дригите ви съчинения- далеч от истината

Искаш да кажеш: ако искам да съдя комунистите,да се обърна към тях самите за арбитраж??!! Не,мерси. Те ще осъдят себе си тогава,когато върнат краденото на пенсионерите и на децата ни: сиреч никога!
цитирай
13. bojil - http://www. puls. bg/health/a...
29.11.2013 17:19
http://www.puls.bg/health/alternative-medicine/news_14933.html
цитирай
14. get - - Простете но на мен "старият комунист" ми остава само иронично да се усмихна и ...
30.11.2013 21:09
... Първо дам връзка, към показателната карикатура на Robert Minor от 1911 как Wall Street посреща Karl Marx ?
- http://www.reformation.org/wall-st-cartoon.html ;
- Второ, за да не остана неразбран ще ви дам връзка и към книгата на икономиста
... на Антъни Сатън, "Уолстрийт и болшевистката революция", в която той казва:
“Без финансовата, дипломатическа и политическа поддръжка, оказана от техните мними "противници", на Троцки и Ленин, а в действителност, заинтересуваните от революцията (техни) съюзници — капиталисти от Уолл-стрийт — болшевиките щяха да бъдат изметени напълно”.
- http://www.velesova-sloboda.org/geo/revolution.html
Трето: Само един от множеството, потресаващи човешкото съзнание ФАКТИ - Какво доонесе "комунизма" за бившите народи от Царска, станала в Съветска Россия ... Този с ГЛАДОМОРА ? - Няма да коментирам, само разгледайте този плакат, който сам по себе си, мисля говори достатъчно ? - http://i72.photobucket.com/albums/i175/sophia03-21/Holodomor.jpg

- Вероятно, някои от блогърите ще ме обвинят в предубеденост, нагаждачество, или други грехове ... Искам да ги предупредя, че в продължение на години съм се занимавал(в проверки на фактите) относно това ... за което "намеквам" - Та вследствие на всичко(прочетено и проверено !!) ще кажа: Който е патриот и родолюбец - не може да бъде комунист !

П.П.
- Отвращението им от комунизма, не ме прави автоматично поддържник на капитализма, което отново ще обясня с цитат от Фредерик К. Хоув(1906 г. Frederick С. Howe. "Confessions of a Monopolist"(Самопризнанията на монополиста) :
"Существуют правила большого бизнеса. Они заменяют поучения наших родителей и сводятся к простой формуле: получи монополию, заставь общество работать на тебя и помни, что лучшим видом бизнеса является политика, ибо законодательная дотация, франшиза, субсидия или освобождение от налогов стоят больше, чем месторождение в Кимберли или Комстоке, так как первые не требуют для своего использования ни умственного, ни физического труда" - Отново припомням, тези "самопризнания" ги прави един капиталист още през далечната 1906 г. - Какво докараха "болшевиките" след Октомврийският преврат ? - ами именно осъществиха мечтаният за големите бизнес акули МОНОПОЛ, тоест държавният капитализъм ... допълнително обременен и чрез уравнивиловката, известна като "военен комунизъм" ?!

- Ако сте истинските българи - спрете с този спор подобен на водевилните "сбивания в кръчмата", от американските уестърни ... тъй като в повечето случаи, жертвата е най-малко виновният - пианиста :(( ?

- С уважение !
цитирай
15. bojil - Taka e get- подкрепям Ви!
17.12.2013 09:09
Taka e get- подкрепям Ви!
цитирай
16. ok3223 - Гуулямо тъпо нящо си
03.01.2014 06:30
С тоз тъп и неграмотен стих за къде си, байно.
Не тъ зная, но съ туй което са опитваш да ни пробутваш си полна 00.
А пъък, че си и ГРОБАР-гербераст - тъ обрисува ужжасно ясно.
Значи 0-та, морална и интелектуална и бивш, както ги наричаш комунаги, потомствен комунист и настоящ престъпник и мутра Боко тиквата, за теб е образец на патриот и политик.
Къъде си видял комунист на живо бе тъпунгерино. Социалист е едно нящо съвсем друго. Значи ДПС, турците блокират законо... за теб виновни БСП.
Какво попречи на ГРОБАРИТЕ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ И ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО?
Зареден си си с тъпа и просташка злоба, като дърт проскубан дръглив пес с бълхи. И сееш злоба безсилна и жалка, защото си една мизерна интелектуална и човешка дрипа, парцал...
цитирай
17. bojil - Откъде извади тази неконтролируема истерия,друже??
03.01.2014 20:39
ok3223 написа:
С тоз тъп и неграмотен стих за къде си,байно.Не тъ зная,но съ туй което са опитваш да ни пробутваш си полна 00.А пъък,че си и ГРОБАР-гербераст - тъ обрисува ужжасно ясно.Значи 0-та, морална и интелектуална и бивш, както ги наричаш комунаги, потомствен комунист и настоящ престъпник и мутра Боко тиквата, за теб е образец на патриот и политик.Къъде си видял комунист на живо бе тъпунгерино. Социалист е едно нящо съвсем друго. Значи ДПС, турците блокират законо... за теб виновни БСП.Какво попречи на ГРОБАРИТЕ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ И ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО?Зареден си си с тъпа и просташка злоба,като дърт проскубан дръглив пес с бълхи.И сееш злоба безсилна и жалка,защото си една мизерна интелектуална и човешка дрипа,парцал...

Ето жив пример за истинския морален облик на ненормалните туркокомунисти: или си мошеник и грабител на народа значи си техен и си добър,или не си такъв- значи си боклук,от който мошениците треперят и ги е страх,понеже са сгафили тежко т.е. сгазили са лука и сега очакват възмездието на НАРОДА. А народът е като БОГА: забавя но не забравя,заради което хората са казали: "Глас народен- глас Божи!" Но комуняшките крадливи шемети никога не са уважавали нито Бога,нито Народа- за тях човешките добродетели са напълно непознато понятие.
цитирай
18. batogo - !!!:))) Поздрав!
01.02.2014 05:42
Много силна, изразяваща болката на един честен, родолюбив българин поезия и гражданска позиция! Браво, Божо!
цитирай
19. bojil - Много силна, изразяваща болката на ...
18.10.2014 04:11
batogo написа:
Много силна, изразяваща болката на един честен, родолюбив българин поезия и гражданска позиция! Браво, Божо!

Благодаря за положителната оценка,драги Oгняне- здраве и късмет!
цитирай
20. bojil - Много силна, изразяваща болката на ...
18.10.2014 04:12
batogo написа:
Много силна, изразяваща болката на един честен, родолюбив българин поезия и гражданска позиция! Браво, Божо!

Благодаря за положителната оценка,драги Oгняне- здраве и късмет!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771908
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада