Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2014 23:54 - ПОРЕДЕН ТУРКОКОМУНИСТИЧЕСКИ ЦИНИЗЪМ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 5751 Коментари: 13 Гласове:
23

Последна промяна: 05.04.2014 04:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           ПОРЕДЕН ТУРКОКОМУНИСТИЧЕСКИ ЦИНИЗЪМ

  Днес неразкаялите се за своите отвратителни престъпления комунисти от Бе-сепе приложиха на наивното си паство поредния фокуснически демагогски номер,отличаващ се с безпримерния си цинизъм. Придавайки си вид на големи "демократи" и "човеколюбци",те опитаха да си върнат част от сриващото се доверие на своя електорат,като "предложиха" на парламента да въведе "данък богатство"- един закон,който гарантирано би ударил най-много самите тях. Едновременно с това те се погрижиха този закон да не бъде приет в никакъв случай и ВЕДНАГА да бъде блокиран от техните интимни приятели турците. С това професионалните партийни мошеници
излъгаха наивно мислещите хора,че се борят за техните човешки права. Логиката обаче говори,че тези жалки крадци и унищожители на България се борят с нокти и зъби (каквито никак не им липсват) да увеличат намаляващия брой на своите съюзници и поддръжници в обществото,както и броя на евентуалните си гласоподаватели. Планът им е следният:

1. Излъгват народа,че искат да го отърват от игото на крадливите богаташи,с което спечелват неговите симпатии и доверие.


2. Незабавно спасяват супер-богатите (които в над 99% са поддръжници и съакционери на тяхната партия),поръчвайки на свои протежета: без значение дали бивши Българи или бивши кръчмарски прислужници,но никак небивши Де-Се сътрудници,да блокират това мъртвородено предложение,за да не пострадат истинските кукловоди на "Партията".

3. После започват с години да размахват своето "предложение" пред хората като лозунг и "доказателство" за "социалния" характер на червената партия и за голямата й "грижа" към тях.

4. През това време обаче те не забравят при всеки удобен случай да заздравяват топлите си връзки и взаимоотношения с онези,които са блокирали тяхното "велико" предложение,и никога не им държат гарез за това,нито ги критикуват.

  В същото време горещите проповедници на "правата и свободите" удобничко се измъкват от отговорност за това фрапантно нарушение на човешките права,а именно- отказът да съдействат за налагане
данъчни наказания на онези,които обраха до шуш народа на България. Така доказаха,че са им верни лакеи и съюзници,на които орташкото крадене им е по-скъпо от правата и свободите,за чиито поддръжници се представят пред Европа. От това изборния процент на Депе-се няма да пострада нито с една десета,понеже неговия прост и от-Българен електорат няма да му държи сметка за нищо,което е направено в борбата му против "гяурите",а още по-вероятно е дори да не научи изобщо каква анти-демократична роля е изиграло то в конкретния случай. На Балканите се знае от векове,че туркомюсюлманите никога не са имали пристрастие нито към човешките права,нито към демокрацията. Затова здравомислещите хора у нас са наясно,че от "депесарите" никога няма да можем да очакваме чудеса,най-малко пък да изневерят на онази хищническа и грабителска природа,която е вродена у тях още от времето на Мурад и Баязид. Колко и да превъзнасяме малкото свестни хора измежду тях,които за зла беда са потиснато малцинство,живото описание на техния ИСТИНСКИ характер,което им даде народния поет Иван Вазов ще остане за бъдните поколения:

"...Един казак варди,гони
хиляди злодей,крадци-
цели турски легиони.

И народа с лик засмен
като гледа вече в плен
тези ПОЛКОВЕ ХАЙДУШКИ,

на казаците добри
тъй благодари:
"Здравствуйте братушки!"

  Това живо и правдиво описание говори,че туркомюсюлманските разбойнически банди няма как изведнъж да станат учители по човешки права и свободи на народа,за чието ограбване дедите им са работили с векове. Най-малкото това е невъзможно при положение,че нито един от тези самозвани "демократи" и "учители" не намери мъжество поне да се извини на България за злодеянията на своите предци. Същото се отнася и за техните поддръжници комунистите: не може хората,които създадоха турска партия в България и в нито един ден не се обърнаха срещу Депе-се да излъжат Българския народ,че милеят за неговото светло бъдеще. Защото делата им говорят,че на тях са им по-мили именно онези "полкове хайдушки",за които някога писа великият Вазов- поетът,чиито стихове цензурираха и когото се опитваха да забранят в първите години след 1944 г.






Гласувай:
26


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. sande - Прав си сто процента!
03.01.2014 04:45
Даже повече.

Но Господ не е българин.

България е страна на дявола.

Злото е винаги по-силно.

Затова българинът пали свещ на Бога, а на дявола - две.
цитирай
2. dadide - Така е!
03.01.2014 08:59
За съжаление! И "нашата" партия за "права и свободи" и тази на Ердоган за "справедливост и развитие" са едни пошли оксиморони, но немислещата им и с промити мозъци членска маса има само гръбначен мозъчен ствол, нисши хищнически инстинкти за оцеляване гарнирани с религиозен фанатизъм.
Получавам силни повици за повръщане, като чуя какъв сексуален оргазъм получава Местан от словоизлиянията си пред репортерките!
Извинявам се за циничния си език.
цитирай
3. ok3223 - Да се почуди човек
03.01.2014 10:57
ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ, ИЛИ СЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ ...
Ако ДПС не ще да подкрепи закона за 15% данък богатство(който във франция е 75%),какво пречи на твоите спонсори от ГРОБ да го подкрепят и ТОЙ ДА СТАНЕ ФАКТ ЗА 0 ВРЕМЕ.
Нищо не пречи на ГРОБАРИТЕ да подкрепят закона внесен от БСП. Пречи страха от олигарсите, техни спонсори, които ги подкрепят и финансират, че ще престанат да го правят.
Като не ще ДПС, да подкрепи внесения от БСП закон ГРОБ, ГРОБАРИТЕ ...
Нали ужким са за народа и неговото добро.
КАКВО ПРЕЧИ НА ГРОБАРИТЕ ДА ГО НАПРАВЯТ, А?
цитирай
4. bojil - Даже повече. Но Господ не е бълга...
03.01.2014 18:03
sande написа:
Даже повече.
Но Господ не е българин.
България е страна на дявола.
Злото е винаги по-силно.
Затова българинът пали свещ на Бога, а на дявола - две.

И все пак Българина винаги е бил религиозен,колко и да ни убеждаваха в противното комунистите.
цитирай
5. bojil - За съжаление! И "нашата&q...
03.01.2014 18:05
dadide написа:
За съжаление! И "нашата" партия за "права и свободи" и тази на Ердоган за "справедливост и развитие" са едни пошли оксиморони, но немислещата им и с промити мозъци членска маса има само гръбначен мозъчен ствол, нисши хищнически инстинкти за оцеляване гарнирани с религиозен фанатизъм.Получавам силни повици за повръщане,като чуя какъв сексуален оргазъм получава Местан от словоизлиянията си пред репортерките!
Извинявам се за циничния си език.

Тоя кресльо обича да го слушат,но не обича да е на мястото на слушащия.
цитирай
6. bojil - ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ, ИЛИ СЕ ПРАВИШ НА ...
03.01.2014 18:35
ok3223 написа:
ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ,ИЛИ СЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ...Ако ДПС не ще да подкрепи закона за 15% данък богатство(който във франция е 75%),какво пречи на твоите спонсори от ГРОБ да го подкрепят и ТОЙ ДА СТАНЕ ФАКТ ЗА 0 ВРЕМЕ.Нищо не пречи на ГРОБАРИТЕ да подкрепят закона внесен от БСП.Пречи страха от олигарсите,техни спонсори,които ги подкрепят и финансират,че ще престанат да го правят.Като не ще ДПС,да подкрепи внесения от БСП закон ГРОБ,ГРОБАРИТЕ...Нали ужким са за народа и неговото добро.КАКВО ПРЕЧИ НА ГРОБАРИТЕ ДА ГО НАПРАВЯТ,А?

Най-много им пречи това,че не са ми спонсори. ГЕРБ не са ми никакви по принцип,като оставим симпатиите настрана,но те не са проблем на България- неин проблем са туркокомунистите. ГЕРБ са от типа "Човекът-Партия" (подобно на Атака,БББ,ДСБ и НДСВ): днеска ги има,утре ги няма. А Бе-сепе са "Партия-Мафия" (подобно на Депе-се): когото и да изгониш от нея,мафията веднага го замества с друг! Още по-опасно е това,че зад гърба й са една бивша и една настояща велика сила: Турция и Русия,което я превръща в непосилен противник за когото и да било. Да будалкаме хората,че Бойко или който и да е друг може да се мери с нея: която по всяко време може да получи от Турция или Русия не само парична,но и военна помощ,е меко казано безумие и цинизъм. Утре (или рано или късно) ГЕРБ няма да я има и ще бъде заместена от някоя друга народна партия,но мафията Бе-сепе ще остане със или без народа,защото е нужна на задграничните й господари,за да не позволи да бъде изпуснат контрола над нашата територия. И макар ГЕРБ да не са ми никакви,давам отговора вместо тях: те никога не биха си позволили да качат рейтинга на една анти-Българска партия като Бе-сепе,гласувайки предложение дадено от нея-както и Бе-сепе не би гласувала същото предложение,ако то бе дадено от ГЕРБ. Който и от двата противника да би гласувал това,ако то не изхожда от него,все едно сам си прави харакири и това е ясно на техните лидери. Нима не виждаш,че законопроекта не може въобще да тръгне от Бюджетната комисия и го блокират още в зародиш,преди да е стигнал парламента??!!
цитирай
7. bojil - И още нещо, ok3223:
03.01.2014 18:51
Двуполюсното мислене води до деформации в манталитета,макар да ни е наложено сравнително отдавна. То не е най-точния начин на поведение: всеки който е против Бе-сепе не е непременно гербаджия или седесар: за такова нещо е достатъчно само да си БЪЛГАРИН,да си ЧОВЕК ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ! И забравете туркокомунистическия манталитет,че всичко се прави за пари: въпреки канските усилия на комунистическите кукловоди у нас все още има хора,които работят за светлите патриотични идеали!
цитирай
8. staler - божиле, божко, мама отвори очен...
03.01.2014 22:45
божиле,божко,мама отвори оченцата--герб е едно от поредните творения на хората зад кадър--номенклатурни кадри от висшето парт.ръководство и силовите органи.ако путин има някакво влияние то е да кажем 20тина процента ,горе долу толкова ,че и по малко има ердоган.останалото е на уса,ес и чифунландия.
цитирай
9. monaliza121 - Привет!:)
04.01.2014 15:20
Вярват им безмозъчните строители на комунизма:(
Тъпите им червени номера вече не се котират сред младите, умни хора.
цитирай
10. alexs - Точно от това двуполюсно мислене се ...
06.01.2014 22:57
Точно от това двуполюсно мислене се храни БСП! и не значи че който е против БСп е против лявото А нима самата БСП е лява партия и на трудовите хора !
цитирай
11. bojil - божиле, божко, мама отвори очен...
07.01.2014 10:30
staler написа:
божиле,божко,мама отвори оченцата--герб е едно от поредните творения на хората зад кадър--номенклатурни кадри от висшето парт.ръководство и силовите органи.ако путин има някакво влияние то е да кажем 20тина процента ,горе долу толкова ,че и по малко има ердоган.останалото е на уса,ес и чифунландия.

Къде са тогава нашите,народните творения?
цитирай
12. bojil - Вярват им безмозъчните строители ...
07.01.2014 10:32
monaliza121 написа:
Вярват им безмозъчните строители на комунизма:(
Тъпите им червени номера вече не се котират сред младите, умни хора.

Определено е точно така!
цитирай
13. bojil - Точно от това двуполюсно мислене се ...
07.01.2014 10:34
alexs написа:
Точно от това двуполюсно мислене се храни БСП! и не значи че който е против БСп е против лявото А нима самата БСП е лява партия и на трудовите хора !

Бе-сепе не само че не е лява,но не е и Българска партия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772550
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64249
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада