Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2014 15:02 - ЧИЯ СТРАНА Е БЪЛГАРИЯ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3737 Коментари: 6 Гласове:
14

Последна промяна: 30.09.2015 14:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                            ЧИЯ СТРАНА Е БЪЛГАРИЯ

   
България е страна на Българите- тя не е страна на циганите,
турците,евреите,власите,американците,гърците или руснаците. Когато някой иска да разбере чия е една страна,той пита за името й. По цял свят хората,като чуят името Англия разбират,че става въпрос за страната на англичаните. Името Гърция обозначава страната на гърците,Китай- страната на китайците а Германия- на германците. Същото е в древността: Египет е страна на египтяните,
Ахея- на ахейците а Шумер- на шумерите. Съгласно с това,България е страна на Българите и на никой друг!
 
Защо страната ни се нарича България? Защото е основана от Българи- тя не е основана от цигани,турци,руснаци или евреи,а именно от БЪЛГАРИ. България е основана от Българи,за да бъде дом и убежище на Българите- не на циганите,турците,руснаците или евреите,а ИМЕННО на Българите! Живеейки в България ние не отнемаме чужд дом,а живеем в своя си,понеже владеем СВОЯТА страна по силата на старото си родствено право,завещано от дедите ни преди повече от 8 000 години. Изследванията на историците в последно време доказаха,че сме били тук преди всички други народи и всички други етноси в България са гости или нашественици,а стопаните сме ние.
 
Когато силните на деня искат да променят идентичността на една страна,те сменяват името й. Така стана със Западна България,която те нарекоха "Македония",за да я откъснат от хилядолетния й Български корен и да й придадат нова,но този път фалшива идентичност. Фалшива,защото днешната държава "Македония" дори не е страна на Тракийското племе мигдони (македони),а на съвсем други Трако- Илирийски племена- пеони,дардани,меди и пелагони. Тя не е създадена от своя народ преди 8 000 години,какъвто е случая с България,а от специалното нареждане на Коминтерна: една откровено не-Българска или още по-точно: анти-Българска и дори антиславянска организация,чиито главни цели включват унищожаване и отродяване на милиони Българи,руснаци,поляци,украинци,чехи,хървати,сърби и словаци.
  Българският народен закон повелява,че България е страна на Българите- не на циганите,турците,евреите,гърците,руснаците или американците,а ИМЕННО на Българите! Тя не е родина на циганите или турците и не ги е канила да идват тук,затова с нищо не им е длъжна- напротив: като неканени гости в нашата родина те не може да имат никакви права и претенции,а САМО задължения! Ако някоя власт не признава нашия народен закон,тя не е Българска и няма НИКАКВО право да управлява страната,най-малко пък от наше име!

  
Българския народен закон потвърждава,че основателите на България,живели хиляди години преди Аспарух са й дали своето име защото са били Българи,а не "Български граждани". Те са основали страната за дом и убежище на Българите- не на "Българските граждани"!
Ако чакахме "Българските граждани" да основат България,НИКОГА нямаше да го дочакаме- НИКОГА! Затова България е страна на Българите- не на иноземците,които продават на краставичаря краставици с анадолските "права и свободи",които доведоха до гибел 1,5 милиона арменци и не по-малко от 5 милиона средновековни Българи,които в днешни измерения се равняват на повече от 50 милиона унищожено,присвоено или изгубено потомство!

   Съответно на това,за да оцелее България,тя има нужда от Българи- не от цигани,турци,гърци или евреи! Ако в нея не се раждаха преобладаващ брой Българчета,тя ще загубеше своята древна оригинална идентичност и нямаше да се нарича България. Етническите примеси,попаднали в страната хилядолетия след нас,все пак имат свои страни,а някои- и повече от една. Турците си имат Турция, Туркменистан,Азърбайджан и Китайски Туркестан,но също "Северен Кипър",Калмикия,Башкирия,Узбекистан и Татарстан- страни на туранските племена калмики,башкири,узбеки и татари. Руснаците си имат Русия и Беларус,евреите- Израел,САЩ и Еврейската автономна област в Русия,а циганите- Индия,Пакистан,Бангладеш,Етиопия,Египет,Сомалия и арабските страни. Наистина,страна "Цигания" племето Цигани си няма,но си има страни като Индия,Етиопия,Бангладеш и Романия ("Румъния"),в които ромите са у дома си,макар да са отломки не от едно,а от няколко индо-етиопски племена. Друг е въпроса,че името "Романия" е дадено на Влахия не от самите власи,а от подкупни и продажни политици със съмнителна влашка идентичност.

   България обаче е дадена на Българите от Бога- не от "партията",Сталин,Русия или Щатите,а именно от Бога! Изследванията на
 
http://shtaparov.blog.bg/politika/2012/08/12/tainata-skrita-zad-nazvanieto-quot-bylgari-quot.987632 показаха,че ние носим имената Българи и Богари (Бог-Ари,Бог-ора),защото сме родени от Бога и носим Неговото име,а страната ни носи нашето. Българите са стопани на тая земя- не циганите,гърците,румънците или турците,нито евреите или руснаците! Което означава,че системата на "Българско гражданство" е крайно объркана,сгрешена и порочна,понеже дава правото на цигани,турци и други неканени пришълци да се разпореждат в земята ни,превръщайки я в дом и убежище на всякаква сган от случайни нашественици,а в същото време отнема правото на милиони основоположници- Българи,живеещи в Бесарабия,Сърбия,Македония,Румъния,Албания и пр. да разполагат със СВОЯТА си земя!

  Съобразно с това,стопани на страната България по право и по наследство са Българите- не циганите,евреите,гърците,руснаците или румънците! Ние сме тук от от 8000 години,а циганите- от 950. Турците са тук от 600 години,руснаците- от 70. Власи има в земите ни от 1800 години (но те са наши латинизирани потомци),а евреи- от 1950. Първи пришълци в Българската земя са гърците,дошли в Европа от границите на Афразия преди 3100-3200 години. Това обаче не им дава право да се разпореждат безнаказано в имотите и земите ни- ние сме законни стопани на Балканския полуостров,а те са неканени нашественици.

  България не е длъжник на никое малцинство. Тя не е канила нито едно от тях да идва в земите ни- те са дошли тук доброволно на свой риск,свой избор и наша толерантност. По принуда са дошли само две малцинства,докарани тук от римляни и турци,но не за да бъдат наши роби,а ТЕХНИ. Къде като бежанци или нашественици,къде като чуждестранни роби или търговци,различни етнически групи попадали в страната ни,за да получат временно спасение и убежище в страната на Българите и никой не е дошъл,понеже НИЕ сме го канили!

  Първите етнически гърци от племето Данаи пристигат в егейските дялове на Микенска България като нашественици,изграждат пиратски и колониални фактории по нашите брегове,а после остават в тях за постоянно. Римляните идват тук като нашественици,а скоро след това докарват първите евреи като свои роби и слуги,понеже Българите не ставали за такива. Власите са потомци на Блази (Благи,Блъги или направо казано- на Блъгари),минали през римската месомелачна машина: виж археолингвистичните изследвания на Щапаров Младши-
shtaparov.blog.bg и неговите коментари по въпроса. Първите цигани са докарани в Европа от византийците,за да им помагат в борбата срещу войските на Българския цар Петър III Бодин,което е документирано в анонимни Български хроники. Голяма вълна цигани навлиза в Европа и Балканите през XV-XVI век,докарана от турците за да им помага при техните нашествия. Албанците са Кавказки преселници и по-точно: онази част от Куберовите Българи,която е говорела отчасти доиндоевропейски Български и е изгубила своята Българска идентичност след 1018 г.,макар да притежава палеопонтийски корени и палеобалкански роднинствас нас подобно на гърците. Техният случай не е по-различен от случая с македонците: бидейки по племе шиптари и албани,те били по народност Българи,но се отродили от нас преди 700-800 години. 

  Днешното време обаче показва,че да си стопанин на една земя не е достатъчно,понеже милиони гладници ламтят за нея и искат да ти я отнемат,за да я стопанисват вместо теб. Гръко-римските нашествия на Балканите не бяха провеждани в защита на хилядолетната Българска собственост и кауза,а в неин ущърб. Със същата цел бяха турските и руските нашествия- не за да подкрепят нашата собственост,а за да я присвоят или разрушат. Няма нашественици,които да мислят доброто на коренното население- в повечето случаи то е игнорирано или унищожавано от пришълците,за което разполагаме с много примери:

1. Коренното Тракийското племе Белазги (Беладжи,Белаги),населявало Елада преди гърците,е системно асимилирано или прогонвано от тях.
2. В страната на етруските днес не живее нито един етруск- това племе е съвършено унищожено и асимилирано от римляните.
3. Скито-Тракийското племе Даки е напълно изтребено от нахлулите в страната му римляни.
4. Малоазийските Фриги (Бриги,Блъги,Блъгари) са системно преследвани и асимилирани от гърците и римляните,които на свой ред заедно с малоазийските арменци са почти напълно изтребени от турците.
5. Американските индианци (коренно население на САЩ),днес са най-много 0,5% от цялото население на страната,която обитават от 20 000 години,но досега не им е позволено да излъчат нито един свой представител за американски президент.

6. Австралийските аборигени,чиито деди населяват Австралия от 40 000 години,днес са 0,7% от населението на страната и са лишени от правото да назначават свой представител за неин държавен глава.
7. От коренното население на Карибските острови Куба,Хаити и Ямайка днес не е останал нито един индианец- всички са унищожени от нашественици-колонизатори или от епидемиите,донесени от тях. На свой ред,самите колонизатори там са в процес на унищожение от бившите си черни роби,а процентът на бялото население от ден на ден все повече намалява.


 
Както виждаме,стопаните и собствениците на която и да е страна никога не са били обичани или уважавани от пришълците и колонизаторите,настанили се в нея по една или друга причина. Правото на силния царува навсякъде и ако ние не сме силни сиреч многобройни,никой няма да дойде и да ни покани в името на хуманизма и доброто да си вземем своето,понеже е наше поради старо родствено право,ами направо ще ни го отнеме. Днес циганите,които са бивши роби и помагачи на византийците и турците,се самонастаняват в опустяващите Български села и постепенно ги заселват,заформяйки тенденция,много подобна на онази в Ямайка,Хаити,Куба,Бразилия и другаде,където "робската" раждаемост измества и побеждава колониалните заселници от Англия,Испания,Франция и Португалия. Значи,за да си стопанин на една земя е нужно не само правото да е на твоя страна,но и да си многоброен- инак другите ще ти я отнемат и после ще припишат на себе си правото на собственост,а теб ще обрекат на поругание и унищожение!
  Затова,за да бъде спасена България,трябва с цената на всичко да бъдат спасявани Българите в нея и извън нея. Правителство,което не се грижи за Българите а дава права на неканени малцинства,е анти-Българско и трябва час по-скоро да бъде изхвърлено от властта! Българинът не е роб в страната си и не е длъжен да работи заради мързела на гърците,циганите,евреите и на други прочути с "трудолюбието" си етнически групи,най-малкото пък на комунистите,чиято върхушка до един е съставена от анти-Българи! Ние не сме канили тези хора в страната си,нито сме длъжни да им плащаме тока,водата и данъците- те трябва да си ги плащат сами! При сегашното бедствено за страната положение ние не можем да си позволим да плащаме,за да се раждат турчета и циганета,които НИКОГА не са донесли на народа на България и най-малката полза,а са му донесли само бедствия,палежи,убийства и обири. Който не вярва в това- нека поживее малко сред Българите в Катуница,Филиповци,Арчар или Столипиново: не да ги пита и да си замине,а да поживее! Ако само ги пита без да поживее при тях поне една година,той претупва нещата и не търси тези хора за тяхното истинско мнение,а само за официалното,което винаги е предназначено за случайни хора,а не за свои. Истината се казва само на своите- не се казва на чуждите и всеки,който не е живял достатъчно дълго при тези Българи не може да бъде считан от тях за свой,нито да научи истината от тях!

  Световния опит и уроците на историята сочат,че когато една държава не защитава СВОЕТО си население,тя рано или късно попада под влиянието на чуждо,което постепенно измества заварените първооснователи и подменя националната идентичност на цялата страна,след което,естествено,името й бива сменено! В подкрепа на това твърдение имаме три исторически примера,каито като брой са малко,но като поука са големи и силни:

1. Източната Римска империя днес навсякъде е наричана "Византия" за да се подчертае,че населението в нея не е римско,макар да носи римското име по наследство.
2. Древната Кавказка страна Балкария сменява името си след своето тюркизиране и днес се нарича Малкария.
3. Страна "България" на Волга е имало над 1000 години,но вече няма в резултат на това,че пришълците руси и татари постепенно избиват,прогонват и асимилират тамошните Българи,настанявайки се на тяхно място. След XV в. изворите престават да говорят за Българи по средна Волга,понеже те са почти изчезнали от там и са заменени от други народи- руси,татари,чуваши,марийци,башкири,мордвини и пр. В резултат от изчезването на местните Българи изчезва и страната "България",която с векове е владяла и доминирала в района между Каспийско море и Ледовития океан. Което показва,че за да бъде спасена България,трябва с цената на всичко да бъдат спасявани Българите- не циганите,турците,евреите или руснаците,а именно Българите!

  И понеже броят на Българите от 70 години драстично намалява,за спасението на България е нужно да се вземат някои остри и спешни мерки:

1. Анти-Българското социалистическо правителство в нея трябва спешно да бъде заменено с Българско- със или без революция,което да не допусне никога повече анти-Българи и особено комунисти да попадат във властта дори по изключение.

2. Правителството да отмени всички етнически и расови привилегии,които унизяват и уязвяват Българите в собствената им родина и ги превръщат от нейни стопани и собственици в длъжници и данъкоплатци на пришълците.

3. Да се отмени порочната система на Българското гражданство,създаваща фалшивата илюзия,че Македонските и Бесарабските Българи са гости в своята си страна,а циганите и турците- нейни законни притежатели.


4. Да раздели Българското общество на две основни групи: Стопани и Гости на България. Да признае и да обяви на всеослушание,че Българите по род са СТОПАНИ на България сега и за всички времена,независимо дали живеят в Македония,Бесарабия,Румъния,Гърция,Сърбия или в други части на света. Всички други в страната ни са ГОСТИ- независимо дали са турци,цигани,евреи,гърци,американци или руснаци,те са ГОСТИ и нищо друго- СТОПАНИТЕ сме ние и само ние имаме право да участваме в управлението на страната си! Нямаме нищо против те да живеят в страната,но да не забравят че са гости и да спазват законите й,когато те бъдат приведени в крак с нуждите на Българския народ. Ако някому не се харесва- да отива в своята си страна: Турция,Сомалия,Пакистан,Русия,Америка или Етиопия,и да оставя България на Българите- те ще си я оправят по-добре без него. Всички хора,притежаващи почетното звание ГОСТИ на България ще бъдат тачени и уважавани в бащината ни земя,но само ако спазват нейните закони и не пречат на Българите да управляват и устройват страната си така,както те преценят. Ако някой от ГОСТИТЕ направи каквото и да е престъпление,дори и най-малкото- веднага да бъде екстрадиран от страната ни по силата на специален закон,а мирните и кротките ГОСТИ никой за нищо да не закача!

5. С цената на всичко да бъде възродено унищоженото от комунизма Българско селячество- хилядолетен инкубатор на Българи,благодарение на който народът ни е оцелял и в най-тежките години и без което България е обречена на гибел. Голямата раждаемост на Българи никога не е идвала от градовете,а от селата.

6. Да бъдат въведени специални закони,които да защитават и съхраненяват труда и имуществото на Българите,особено на селяните.

7. Да бъдат въведени отново онези писани и неписани закони,които позволяваха на Българското село да се САМОИЗДЪРЖА без да употребява никакви пари и да оцелява с хиляди години,а раждаемостта в него да върви нагоре дори в най-бедните години на чуждото иго!

8. Да се предприемат специални мерки за опазване и съхранение на Българската народна култура- родоначалник на почти всички евразийски древни култури.


9. Да се предприемат незабавни мерки за значително подобряване живота на СТОПАНИТЕ на страната- първо на тях,а после на ГОСТИТЕ. Особено е важно правителството да набележи спешни мерки за ЩАСТИЕТО на Българина- той трябва да бъде щастлив от това,че живее в страната си,а не да я предава и напуска поради празните и прекомерни грижи за малцинствата,които полагат властващите от 70 години комунисти,които грижи никой беден и застаряващ народ не може да си позволи! Да зарежеш СВОИТЕ младежи на произвола,за да се грижиш за чуждите и да караш своите хора да плащат постоянно нарастващите сметки на потомствени хайдуци само защото са ти избиратели е престъпление,което народът НЯМА да забрави!
10. Да се ограничи драстично злокобната роля на чуждите банки в живота на страната,които превръщат хората в роби на парите сиреч на банкерите.


11. Да се учреди наша собствена школа за обучение на Български политици и никой,който не е преминал през нея да не бъде допускан дори за един ден до властта. Да се забрани какъвто и да е достъп на не-Българи в нея и обучението да се провежда в пълна тайна.

12. Да се въведе предмет "Патриотично възпитание" в училищата,за да бъде възстановена унищожената от комунизма патриотична култура на Българите.

13. Да се възстанови традиционния Български правопис,установен в страната до 1944 г.,като се намали броя на излишните "Ъ"-та в него.


14. Да се даде ЗАКОННО право на гражданите да се саморазправят с всеки неканен ГОСТ,който се е изгаврил с правата,честта и достойнствата им или е извършил тежко престъпление срещу тях. Това не е връщане назад,нито "варваризъм"- това е налагане на Българския закон в Българската страна. На който от ГОСТИТЕ не му харесва- да заминава за свойта си страна и да не се меси в нашите порядки така,както ние не се месим в нейните.

15. Да бъде осъществяван постоянен публичен и властови надзор над всички едри сделки в България,както и над всички договори за теглене на заеми от населението,за да не се допусне и най-малката измама или подвеждане на слабата страна. Дребните сделки да бъдат освободени от всякакви данъци и такси освен от най-неизбежните,а свободната обмяна между хората да бъде подкрепяна и насърчавана от властта. Ако на някой това не му харесва или го обявява за нарушение на човешките "права"- значи е слуга или защитник на мошениците,правещи планове да обират народа и страната ни!


16. Да бъдат предприети специални,незабавни и непрекъснати мерки за потягане на патриотичната и на общата дисциплина сред Българите у нас и по света.

  Докато не бъдат въведени тези,а и още много други подобни мерки,страната ни няма да се оправи и народа ни няма да заживее добре. Не вярвайте,че всичко зависи от обикновените хора- това не е вярно,понеже всичко зависи от властта. Властта на комунистите е тази,която ни оставя да гладуваме и мизеруваме,която обрича България на гибел и обшеството ни- на дезинтеграция! Ние не сме заслужили тази власт- тя ни бе наложена насила от силни и многобройни окупатори през 1944 г.,и никой свестен Българин не я е искал! На големите и особено на дисциплинираните народи никой нищо не може да наложи насила- те сами решават как да устроят живота си. Затова днес турците живеят по-добре от нас,макар да бяха в стадия на разложение на първобитно-общинния строй през XIV и XV век,а ние да бяхме една от най-богатите европейски държави: много по-богата от Англия,Испания,Швеция и Холандия взети заедно!


  На кое пасище пасат агнетата и какво пасат- това зависи от овчаря,не от самите агнета. Дали те ще са охранени и здрави- зависи пак от него,не от тях. Затова с цената на всичко трябва първо да сменим властта и начело на нея да сложим Българи,а анти-Българите от "Партията" да пратим на вечно забвение в затворите,понеже такива големи криминални престъпници като тях страната ни е виждала само по време на турското иго! Предприемем ли тези мерки,страната ни ще е спасена за вечни времена,а името Българско ще се споменава с благоговение от народите така,както го искаше Левски.





Гласувай:
14


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Поздрав!
06.04.2014 18:19
Шапка ти свалям за постинга, приятелю! Съдържа много добри идеи за възстановяването на България и благоденствието й. Благословен да си от всички истински Българи!
цитирай
2. bojil - Шапка ти свалям за постинга, при...
06.04.2014 21:17
batogo написа:
Шапка ти свалям за постинга, приятелю! Съдържа много добри идеи за възстановяването на България и благоденствието й. Благословен да си от всички истински Българи!

Благодаря- дано Бог е с нас и да помага на народа и страната ни!
цитирай
3. hristo27 - За да стане България силна, според ...
07.04.2014 18:37
За да стане България силна, според мен са необходими две неща:
Немска дисциплина и китайско правосъдие!
цитирай
4. bojil - За да стане България силна...
08.04.2014 12:28
hristo27 написа:
За да стане България силна, според мен са необходими две неща:
Немска дисциплина и китайско правосъдие!

Съгласен съм с тебе- точно е.
цитирай
5. bojil - Според всичко това, русофилията е ...
14.06.2014 13:57
Според всичко това,русофилията е като педофилията- тя е вид извращение на свободната съвест и воля,недостъпно за нормалните хора. «АКО РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ, АКО ЧИНОВНИЧЕСКА РУСИЯ ДА НЕ ПЛАЩАШЕ БОГАТО-БОГАТО И НЕ ПОДДЪРЖАШЕ ВСИЧКИТЕ ВАГАБОНТИ И ПРЕДАТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ, ТО СЕЛОТО БИ БИЛО МИРНО.» (СТЕФАН СТАМБОЛОВ).
цитирай
6. bojil - А ето и едно неочаквано признание,за което БЛАГОДАРЯ:
26.08.2014 03:10
http://www.dnes.bg/blogini/2014/04/06/chiia-strana-e-bylgariia.221702#comment-newest
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771841
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада