Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2014 04:49 - КОМУНИЗМЪТ Е ФОРМА НА ЮДАИЗЪМ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 4484 Коментари: 8 Гласове:
16

Последна промяна: 19.03.2016 16:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                           КОМУНИЗМЪТ Е ФОРМА НА ЮДАИЗЪМ

  Да,правилно сте разбрали и си е точно така,понеже:

1. Идеологията на комунизма е измислена и популяризирана от евреи (доказан факт!). Истинското име на Карл Маркс е Кашел Мордохай. Евреи са водачите на Парижките "бунтари" от 1871 г.,Роза Люксембург,Лев Троцки,Яков Свердлов,Йосип Броз Тито и много други,а Сталин и Кастро вероятно са полуевреи като Ленин.
2. Всички видни водачи на комунистическите партии и движения в света са евреи. Изключение (вероятно!) правят само "ревизионистите"-маоисти.
3. Няма "Велика руска комунистическа революция"- има Велика юдейска антируска революция от 1917 г.,която става причина за гибелта на над 60 млн. невинни руснаци,украинци,поляци,Българи и пр.,без да се смятат жертвите на Хитлер.
4. Интимния приятел на Ленин бе евреин. Жена му и баба му- също.
5. Членовете на "Политбюро" на съветската ВКП (болшевики) в 99% бяха евреи.

6. Комунизмът насаждаше атеизъм,а атеизмът също е форма на юдаизъм. Християнинът,за да стане юдеин,първо трябва да стане атеист. Когато опразниш душата на човека от Бог,лесно ще вкараш в нея сатаната.
7. Комунизмът и неговия побратим фашизмът разрушиха хиляди църви,без да търсят разрешение от църковните власти. Не такова бе положението със синагогите обаче.
8. Ортодоксалният комунизъм ревностно унищожаваше всички форми на християнство в завладените от него общества. С това той показа,че е много по-близък до исляма и юдаизма,отколкото до изконите религиозни предпочитания на подчиненото от него християнско население.
9. Комунизмът насаждаше национален нихилизъм. Така се ликвидираше истинската национална самоличност на хората,за да бъдат по-лесно обърнати в юдаизма. Когато изтръгнеш едно дърво от корена му,можеш да го посадиш където ти хрумне,но такива "дървета" обикновено не ги садят на старото им място.
10. Комунистите извършиха безброй престъпления срещу "своите" народи. Това не можеше да стане,ако те не бяха евреи или поне еврейски слуги.

11. Основните задачи,които изпълнява комунизма са:
а) да унищожи националните култури и да ги замени с "интернационална" култура,която е директно въведение в юдаизма. Без да е унищожена националната култура на един народ (традиции,обичаи,фолклор,облекло,празнична система,диалектно богатство,устно и песенно творчество,историческа биография и пр.),въведението в юдаизма е съвършено невъзможно. За ситуацията,която се получава след това унищожение,е в сила народната поговорка: "ПреврАти ли се колата,пътища много!" На народа обаче не му се дава възможност да избира- докато властта е в ръцете на комунисти,пътищата изобщо не са много,а са само два: демографска катастрофа или път към юдаизма!
б) да унищожи независимото препитание на народните маси и да ги превърне в роби на банките (сиреч на банкерите). А 99,99% от банкерите в света както знаем са юдеи. Това унищожение ставаше под благовидния предлог да бъде произведена "работническа класа",при което гръбнакът на независимото препитание в България,а именно Българското село,бе пречупен. Преди комунизма Българският народ бе в състояние да се самоиздържа без пари,да помага за издръжката на други народи и да оцелее при тези условия 1000 години,без да се нуждае от никаква странична,най-малко пък държавна помощ! В резултат от комунизма Българите вече не могат да съществуват без пари сиреч без активи на банките (НА
 БАНКЕРИТЕ),което означава,че те успешно са превърнати във вечни "клиенти" и роби на банките т.е. на банкерите,които до един са юдеи.

image  

  След 1917 г. Русия бе подчинена от малка група криминални елементи с еврейски произход. Почти същото подчинение съществува в Русия и днес. Какво е положението у нас? Не се заделят никакви средства за развитие и популяризиране на Българската слава,а дяволските паметници на нечестивия комунизъм не са пипнати с изключение на "мавзолея",за чието унищожение тъмните сили имаха конкретна скрита причина. Днес музикалните централи изпълняват авторски песни,прославящи "подвизите" на червени бандити като Никола Парапунов и Яне Сандански,а старите песни за цар Борис III,популярни в страната ни преди 70 години,са забравени и дори забранени. Селата са заринати от улици,носещи имената на елитни пълзачи,еничарски чорбаджии и продажници- Георгидимитровци,Димитърблагоевци,Василколаровци, Велапеевци,Йорданканиколовци и всякакви подбрани от местните отрепки темподобници,които и днес биват издигани като пример за младите поколения на мястото на ИСТИНСКИТЕ герои. На тези комунистически гаври и неправди обаче Българите,а и не само те,отговарят по достойнство- те опразват страната и я оставят в ръцете на неканените господари (червените банкери) и на техните любимци циганите,с което довеждат грабителската им система до самоизяждане и до фалит!

   Въпреки тази индиректна съпротива мракобесната комунистическа система докара на страната множество абсурди. Измисленият от социалиста Алеко комунистически любимец и кумир бай Ганьо бе превърнат в основен идол и пример за поколенията,а червените училищни програми се грижат да закърмват децата с неговите тъмни,но въображаеми простащини,вместо с реалните подвизи на гении и светли герои като Спартак,Аспарух,Тервел,Телериг,Крум,
Симеон,Самуил,Асен,Петър,Калоян,Иваил,Константин,Дракул,Карпош,Румена войвода,Чакър войвода,Филип Тотю,Ильо войвода,Солунските атентатори,ген. Никола Колев,ген. Владимир Вазов,полк. Борис Дрангов,Владо Черноземски и пр. И днес на историците е забранено да кажат истината за Девети септември 1944 г.,затова ние ще я кажем ТУК:

1. След 1919 г. всички бивши руски агенти по света,в това число и Българските,са презавербувани в съветски.

2. На 09.09.1944 г. у бас бе извършен военнофашистки преврат,организиран от "руската" (съветската) агентура в България. Начело на превратаджийската хунта стоеше несебърския грък Кимон Георгиев- елитен съветски агент.

3. Веднага след 09.09.1944 г. червената превратаджийска хунта освободи от затвора всички криминални елементи,раздаде им постове,въоръжи ги и ги хвърли срещу Българския народ,за да всее ужас в него и да парализира всичките му опити за съпротива.

4. Комунистическата партия е фашистка- виж 
http://bojil.blog.bg/
politika/2014/01/25/koga-v-bylgariia-e-imalo-fashizym.1231635

5. След 1991 г. всички съветски агенти у нас бяха презавербувани в руски.

6. Комунизмът мимикрира,но не си отива- от 70 години той постоянно е на власт в България.

7. Бе-Капе/Бе-Сепе е от типа "Партия-мафия",а конците й още от 1891 г. се дърпат от чужбина. Нейната задача не е да сплотява Българското общество,а да го конфронтира и разединява.

8. Бандитизмът у нас бе създаден от "Партията",за да й помага да заграби всички капитали на България.

9. В такъв смисъл,"Девети септември" е празник на мафията,бандитизма и тероризма. Наистина- намират се и честни хора,повлекли се по ума на мафиотите и подкрепящи червената им партия,но те са малцинство и никога не биват допускани до реалното управление на страната и до партийното Политбюро.

10. В "Партията" открай време има "Посветени" и "Непосветени". "Непосветени" са обикновените членове- наивни излъгани хора будалкани от ловките измамници,че се води борба за правда и свобода,докато в същото време им се набутва масова циганизация и профанизация на обществото,червени "ЕРП"-та,грабителски договори с разни Газпромове,Лукойлове,Евразийски съюзи и т.н.,и т.н. "Посветените" пък са само хора,вербувани от чуждия шпионаж,които не допускат в тесния си кръг нито един "непосветен",за да не ги издъни.

11. Циганизацията и профанизацията са нужни на "Посветените" от "Партията" като слънцето и въздуха,защото на тях им трябват прости хора- интелигенти не им трябват. Интелигентите ще питат: "Защо ни крадете?",а простите или ще си траят,или агресивно ще тръбят че ги краде оня,който има дързостта да се изпречи на "Посветените".

12. На "Партията" патриоти не й трябват- патриотите ще поискат да изловят и избесят всички "Посветени" в измамата заради катастрофите,които причиниха и продължават да причиняват на народа ни.

13. На "Партията" и Българи не й трябват- Българите са интелигентни и трудно управляеми,не позволяват да бъдат крадени безнаказано и "на обидата отвръщат със смърт" (цитат от хрониката на чуждестранен пътешественик,описващ нашите сънародници през XVII век). Българите държат сметка за кражбите,злопаметни са,не забравят престъпленията на "Партията" и горят от желание да й отмъстят за насилственото помакедончване на един милион техни сънародници в бивша Югославия. Те непременно ще питат червените: "Къде са трите милиарда швейцарски златни франка от пенсионния фонд на Царство България,които "Партията" конфискува през 1948 г.?" Българите биха си ги поискали заедно с лихвите,с които тези пари днес биха възлезли на над 70 милиарда евро! Ако само тези пари бяха налице без да броим другите кражби на "другарчетата",най-ниската пенсия и минималната работна заплата днес щяха да са по 1000 лева,а безработица изобщо нямаше да има!

  Циганизацията също е форма на юдаизъм,понеже циганина лесно ще го превърнеш в какъвто си поискаш- в мюсюлман,юдей,комунист,терорист,
престъпник и т.н. И атеизмът е ярка форма на юдаизъм- християнинът,за да стане юдеин,първо трябва да стане атеист! Не е такова обаче положението с Българите- въпреки че комунистите активно се грижат да им внушават и насаждат измисления от самите тях "робски манталитет",Българите не обичат чужденец да им се налага нито да спазват неговите порядки,а борбата с техните ежедневни саботажи е извънредно трудоемка и скъпа. Затова "Партията" се грижи ежедневно да прогонва Българите от страната,превръщайки ги в "дърво без корен",да ликвидира хилядолетната им култура,да заличава националните им ценности,да унищожава тяхното единство и да насажда в тях "робски" манталитет,за да ги превърне от НАРОД в глина за своите планове,които включват задължителна юдаизация на цялото човечество в далечно бъдеще.

  Може да не сме антисемити,но трябва да знаем истината,да я помним и разпространяваме. Юдеите искат да наложат своето вероизповедание на човечеството,за да издигнат отново своя храм в Йерусалим,а това мюсюлманите не им разрешават и са склонни да се вдигнат на свещен "джихад" срещу всеки,опитал се да посегне на "Скалната джамия",в която се е възнесъл Мохамед и която (по предположение!) се намира на мястото на стария еврейски храм. Затова са готови да въвлекат народите в нова световна война- този път срещу исляма,но за да го разбият и победят тотално е необходимо да разполагат с огромни ресурси от хора,посветени в юдаизма и заклели се да дадат живота си за него. Не че исляма е добър избор за човечеството- и той е също така антихуманен,но засилването на атеизма в цяла Европа работи в полза единствено на юдаизма- точно в такава "мътна вода" той "лови" своята "риба".

  Затова,ако човечеството иска да оцелее като съцветие от оригинални,породени от капризите и приумиците на историята нации,култури,езици и манталитети,то трябва час по-скоро,с цената на всичко да убеди палестинците да дадат на своите роднини евреите терена,върху който се намира Скалната джамия- нека си строят на него храм или каквото са си наумили,да си го чуват и да му се радват,но да оставят хората на мира и да спрат да им досаждат със своите проблеми! Защото и другите народи си имат "гайлета"- не само евреите. А тази джамия мюсюлманите нека си я препостроят някъде наблизо- може да я залепят за новия храм ако искат,тя не е по-важна от световния мир. Понеже в деня на възнесението на Мохамед там не е имало синагога нито джамия,а... църква! Християнска църква,в която Пророка е отишъл да се помоли за своето здраве,ако не и да се разкае за греховете си. А вярата му нека се ползва с имунитет и уважение- стига да не бъде налагана насилствено и да не пречи на останалите.





Гласувай:
16


Вълнообразно


1. tanya7713 - " Комунистическата душа е ...
10.09.2014 10:57
" Комунистическата душа е душата на юдаизма. Оттук следва ;че както в Руската революция триумфът на комунизма бе триумф на юдаизма. Съветска Русия е управлявана от евреи и варвари които не са способни да създадат култура. В такъв случай ето я първата стъпка в Програмата-евреите трябва да се спогодят с нацистка Германия ;фашистка Италия и фашизма като цяло"

равин Хари Уолтън в " Програма за евреите и отговор на всички антисемити"
цитирай
2. bojil - " Комунистическата душа е ...
10.09.2014 17:00
tanya7713 написа:
" Комунистическата душа е душата на юдаизма. Оттук следва ;че както в Руската революция триумфът на комунизма бе триумф на юдаизма. Съветска Русия е управлявана от евреи и варвари които не са способни да създадат култура. В такъв случай ето я първата стъпка в Програмата-евреите трябва да се спогодят с нацистка Германия ;фашистка Италия и фашизма като цяло"

равин Хари Уолтън в " Програма за евреите и отговор на всички антисемити"

Този цитат е идвънредно ценен,понеже дава документална подкрепа на моите твърдения- БЛАГОДАРЯ!
цитирай
3. tanya7713 - Основната прилика между юдаизъм, ...
10.09.2014 17:16
Основната прилика между юдаизъм, комунизъм и национал-социализъм е:

1. Юдаизмът разделя хората на гои и хора от избрания народ на религиозен принцип. Гоите са животни, а не хора.
2. Комунизмът разделя хората по класов признак - има ръководна класа, която унищожава другите класи.
3. Национал-социализмът разделя хората по расов признак - има господстваща раса, която управлява другите.

Християнството не дели хората по никакъв признак - нито по расов, нито по класов, нито по религиозен.

цитирай
4. bojil - Основната прилика между юдаизъм, ...
10.09.2014 18:22
tanya7713 написа:
Основната прилика между юдаизъм, комунизъм и национал-социализъм е:

1. Юдаизмът разделя хората на гои и хора от избрания народ на религиозен принцип. Гоите са животни, а не хора.
2. Комунизмът разделя хората по класов признак - има ръководна класа, която унищожава другите класи.
3. Национал-социализмът разделя хората по расов признак - има господстваща раса, която управлява другите.

Християнството не дели хората по никакъв признак - нито по расов, нито по класов, нито по религиозен.

Да- ясно е кой въведе сегрегацията като идея. Така от идеята за религиозна до идеята за расова или националсоциалистическа сегрегация остава само една стъпка.
цитирай
5. shtaparov - Хората и комунистите се недолюбват ...
12.09.2014 02:22
Хората и комунистите се недолюбват помежду си затова там,където едните вземат властта,другите изчезват.
цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздрав!
14.09.2014 09:27
Ако трябва да обобщим, комунизЪма си е чиста форма на маниакален идиотизъм...:)
цитирай
7. bojil - ...Поздрав!
19.09.2014 16:14
batogo написа:
Ако трябва да обобщим, комунизЪма си е чиста форма на маниакален идиотизъм...:)

Напълно съм съгласен с теб!
цитирай
8. bojil - Хората и комунистите се недолюбват ...
07.10.2018 20:02
shtaparov написа:
Хората и комунистите се недолюбват помежду си затова там,където едните вземат властта,другите изчезват.

Напълно съм съгласен- така е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1787020
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64600
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада