Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2014 12:27 - ЗАЩО РУСОФИЛИТЕ И АМЕРИКАНОФИЛИТЕ СА ПРОСТИТУТКИ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3191 Коментари: 8 Гласове:
13

Последна промяна: 12.10.2014 22:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗАЩО РУСОФИЛИТЕ И АМЕРИКАНОФИЛИТЕ СА ПРОСТИТУТКИ

  Проститутки са,защото обичат за пари. Нормалните хора разлика от тях обичат непринудено и със сърцата си,но никой не се трогва пред която и да е велика сила,освен ако не бъде вербуван а морала му- разложен. Нормалните хора не обичат чужди родини,защото си имат своя. Ние Българските патриоти не сме националисти понеже не сме нацисти като някои комунистически отрочета в парламента,но обичаме България и не щем жалки хора да ни дразнят със своята русофилия и американофилия. Ние не мразим никой народ и уважаваме всички други,но сме дали сърцата си на нашия и на произлезлите от него. Така биха направили всички достойни хора на наше място.

  Ние не мразим обикновените проститутки,които най-често са жертва на бандити и мафиоти,а само политическите и икономическите- хората,които обичат по поръчка и продават родината си за пари съвсем не са ни драги.  Ние обичаме обикновените хора навсякъде по света,независимо дали са руснаци,украинци,американци,турци,негри,китайци,сърби,власи,цигани,италианци,монголци или евреи. Обичаме руснаците и американците,но не обичаме Русия и Америка,понеже се месят в нашите работи,макар че ние не се месим в техните. Ние не сме расисти,шовинисти или екстремисти- ние сме просто Българи и искаме светът да узнае истината за България (виж sparotok.blog.bg,
shtaparov.blog.bg и др.). Не сме и антисемити- уважаваме нашите евреи и арабите,които са почти 90% от всички семити по света.

  Не обичаме да бъдат лъгани и избивани хора заради богатства и и пари,нито заради "светли" идеи и религия. Мразим измамниците и мошениците,мразим пълзачите и екстремистите. Не обичаме хаоса а предпочитаме реда- не насилствения,а НАРОДНИЯ ред,който народът ни сам си е поставял хиляди години и е оцелявал благодарение на него. Мразим крадците и лихварите,които ощетяват хората и увеличават тегобите им,но обичаме младите- в тях е бъдещето на България и държавата трябва да хвърли ВСИЧКИ средства и усилия за тях,а не за циганите и за партиите!

  България няма нужда от нито от цигани,нито от партии- България има нужда от Българи! За раждаемостта на Българите страната ни трябва да направи ВСИЧКО,за раждаемостта на останалите не е длъжна да прави нищо- те и без нас се грижат за СВОЯТА раждаемост: за нашата няма кой да се грижи! Затова драги братя и сестри Български,зарежете непристойните партии и не правете НИЩО за тях,докато патриотите не вземат властта и не бъде забранена и последната партия в България!

  Българинът не може да има друга партия освен България- както бе любезен да разясни Щапаров Младши,думата "Партия" означава буквално "Парчия" (Парче,Разпарчосана част от цялото),и съгласно с това партиите са вкарани в страната ни от чужбина,за да разделят Българското общество на части (парчета) и да противопоставят хората помежду им. Но каквото и пристрастрие да има един Българин,основната философия на която той трябва да се подчинява е Българската- Българите са в основата на човешката цивилизация и НИКОЙ не е по-горен от тях,независимо каква е силата му в момента! НИКОЙ не е по-голям от България,независимо дали се казва Обама,Осама,Путин или Вутин!

  Знайте- България я е имало 7800 години преди САЩ,6800 години преди Русия,4800 години преди първите гърци и евреи да се появят на света,5800 години преди Китай,2500 години преди Шумер и Египет! Затова България я има и днес,ще я има и след тях! Затова не продавайте съвестта и морала си на чужденци,защото поколенията няма да ви простят! Каквото и да правите,където и да сте не забравяйте,че сте БЪЛГАРИ- Хората на Бога,Божият народ,който има СВОЯ мисия пред света и един ден бъдещето ще ни повика,за да я изпълним! Дръжте се достойно навсякъде,където и да сте,и не се отклонявайте от благородството на ролята,която Господ ни е отредил,а се подготвяйте за великите подвизи,които бъдещето ще изиска да направим,за да бъде спасено човечеството от гибел!

  Недейте изпада в излишни емоции заради парите и облагите,които ще предлагат чужденците за да ни отклонят от Пътя,а мислете за бъдещето на България и на децата ни*- за бъдещето на целия народ,не само за своето- така правят моралните и достойните хора! За целта не е нужно да се караме с никого,а просто трябва неотклонно и упорито да защитаваме интересите си,като накараме чужденците да видят,да се убедят и да запомнят добре,че с Българите НЯМА да излязат "наглава",докато не им отстъпят,а предатели на Българските интереси в нашите редици НЯМА да се намерят! За да успеем,не бива да се кланяме на външни сили,а да развиваме приятелски,но равноправни политически,икономически и културни взаимоотношения с тях,следвайки интересите на България и на народа ни**!

  За да печелим тежките битки с подлостите и ударите "под кръста",с които си служат "великите сили" без разлика дали са руснаци,англичани,китайци или американци,както и "кандидат-великите" (да не забравяме амбициите на недоразгромената Турция!),трябва да сме ТВЪРДИ- ако щеш и инатчии,и не е нужно да ги дразним излишно,а само да РАБОТИМ системно и упорито за своите,за Българските интереси,които са далеч по-важни от техните,а доказаните и дори заподозрените предатели трябва НЕЗАБАВНО да бъдат отстранявани по един или друг начин от специално създадена за целта парадържавна ТАЙНА структура или задруга,до която да няма достъп НИКОЙ чужденец и неблагонадежден елемент!

  За да побеждавате и да живеете винаги добре,създайте си манталитет на победители и не прегъвайте Българската си гордост ни пред хубаво,ни пред лошо! Възпитайте у себе си обич към родното и уважение към чуждото,опознайте ИСТИНАТА за България и не я предавайте за нищо на света- тя е по-ценна от Русия и Америка,от Турция и Гърция,от Англия и Франция и от всички други,взети заедно! Съборете продажните политици,с които бе инфектирана страната ни в последните 70 години и елате да управляваме ЗАЕДНО страната си така,както я управляваха древните Българи- високи постове и отговорности за надарените от Бога,живот веселие и здраве за останалите,затвор и порицание за престъпниците и за предателите на родината!


* Toзи абзац бе дописан в съавторство и по идея на lyubomircholakov.blog.bg.
** Този абзац бе дописан по идея на mt46.blog.bg.





Гласувай:
14


Вълнообразно


1. lyubomircholakov - Трябва да влагаш по-малко емоции и ...
12.10.2014 13:25
Трябва да влагаш по-малко емоции и повече да мислиш. Иначе ще си си останеш само с емоциите.
цитирай
2. alexs - Бях втрещен като чух Радан Кънев да ...
12.10.2014 13:36
Бях втрещен като чух Радан Кънев да казва по една от телевизиите днес ние сме прозападна партия.....и това ще им определя политиката Интересите на САЩ над българските...
друга произточна за нея интересите на Русия над българските....
И протурска чиято крайна цел един ден да стане турско..
цитирай
3. mt46 - Поздрав!...
12.10.2014 13:37
Непартийната и българофилска позиция е достойна... Не бива да се кланяме на външни сили, а да развиваме добри, равноправни политически, икономически и културни отношения с тях, следвайки интересите на България и на народа ни...
цитирай
4. batogo - !!!:))) Поздрав!
12.10.2014 15:57
Съгласен съм с теб и приветствам твоя истински, неподправен патриотизъм! Имам само една добавка към казаното от теб. Не трябва да забравяме, че ние не сме остров. Винаги сме били, сме и ще бъдем европейска държава на възлово място, обект на много имперски интереси. Всички тези азиатци и малоазиатци, които искат да ни откъснат от Европа с тайната идея да ни смажат по-лесно и безопасно, за да ни превърнат в тяхна провинция, както и техните съмишленици измежду нас не са ни приятели и доброжелатели, а непримирими противници на просперитета на България и народа й.
цитирай
5. bojil - Трябва да влагаш по-малко емоции и ...
12.10.2014 20:40
lyubomircholakov написа:
Трябва да влагаш по-малко емоции и повече да мислиш. Иначе ще си си останеш само с емоциите.

Много хубава мисъл- хареса ми и съм на същото мнение,затова ще я използвам в статията си,за което благодаря.
цитирай
6. bojil - Бях втрещен като чух Радан Кънев да ...
12.10.2014 21:17
alexs написа:
Бях втрещен като чух Радан Кънев да казва по една от телевизиите днес ние сме прозападна партия.....и това ще им определя политиката Интересите на САЩ над българските... друга произточна за нея интересите на Русия над българските.... И протурска чиято крайна цел един ден да стане турско..

И прозападните,и произточните партии са еднакво вредни за страната ни- тя не се нуждае от тях- те се нуждаят от нея. Всеки който твърди че е про-някакъв "...фил",но не и про-Българин или Българофил,трябва да бъде изхвърлян от властовите позиции начаса и да бъде проверяван от специални държавни органи из основи,докато не бъде открита истинската,скритата причина да говори така!
цитирай
7. bojil - Непартийната и българофилска п...
12.10.2014 21:20
mt46 написа:
Непартийната и българофилска позиция е достойна... Не бива да се кланяме на външни сили, а да развиваме добри, равноправни политически, икономически и културни отношения с тях, следвайки интересите на България и на народа ни...

Благодаря- чудесно казано! Именно на това мнение съм и аз,затова ще използвам и твоя словоред в статията си,за да подсиля въздействието й.
цитирай
8. bojil - Съгласен съм с теб и приветствам ...
12.10.2014 21:48
batogo написа:
Съгласен съм с теб и приветствам твоя истински, неподправен патриотизъм! Имам само една добавка към казаното от теб. Не трябва да забравяме, че ние не сме остров. Винаги сме били, сме и ще бъдем европейска държава на възлово място, обект на много имперски интереси. Всички тези азиатци и малоазиатци, които искат да ни откъснат от Европа с тайната идея да ни смажат по-лесно и безопасно, за да ни превърнат в тяхна провинция, както и техните съмишленици измежду нас не са ни приятели и доброжелатели, а непримирими противници на просперитета на България и народа й.

Абсолютно вярно- напълно съм съгласен и ти благодаря! Но понякога,ако Българските интереси го налагат,трябва да се направим на "ударени" или на "ни чул,ни видял",само и само да постигнем своето!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1794686
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64747
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада