Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2014 12:40 - МАКЕДОНСКИ ПРИЗИВ КЪМ БЪЛГАРИЯ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2442 Коментари: 2 Гласове:
23

Последна промяна: 27.06.2015 22:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                  МАКЕДОНСКИ ПРИЗИВ КЪМ БЪЛГАРИЯ

1. На литературен Български диалект:

  Ние македонските Българи отново призоваваме частни,правителствени и неправителствени организации,фондации и институции: заведете в Европейските съдилища на Страсбург и Хага няколко десетки съдебни дела против властите в Белград и Скопие заради тяхното активно участие в насилственото помакедончване на един милион Българи във Вардарска България!!! Това помакедончване е престъпление срещу човечеството,за което давност няма и не може да има!!! Започнете делата още днес- не чакайте сърбокомунистическите агенти да пречупят или прогонят и последния Българин от Македония!!! Анти-Българизмът на Скопските фалшификатори трябва да бъде порицан и осъден от ООН,Съвета на Европа,Европейските комисии по правата на човека,НАТО,Хелзинкския комитет,Съвета на Седемте и от всички други големи и малки световни институции,които държат на истината и на правдата!!!


2. Западно-Бугарски диалект:

  Ние македонските Бугари одново зовеме частни,правителствени и неправителствени организации,фондации и институции: заведете во Европските садилишта на Страсбург и Хага неколку десетки садебни дела против владите на Белград и Скопие заради нивното участие во насилното помакедончване на еден милион Бугари во Вардарска Бугариja!!! Toва помакедончване е престапление срешту човечеството,за кое давност нема и не може да има!!! Започнете делата уште денеска- не чекаjте србокомунистичките aгенти да пречупат или прогонат и последнио Бугарин од Македониja!!! Анти-Бугаризмот на Скопските фалшификатори требе да биде осуден од ООН,Совета на Европа,Европските комисии по правата на човека,НАТО,Хелзинкскио комитет,Совета на Седумте и од сите други големи и мали световни институции,кои држат на вистината и на правдата!!!


(Публикувано с любезното съдействие на Щапаров Младши- електронен публицист и борец за македонска свобода,автор на документа).

  Кратък коментар:

Когато тези дела бъдат спечелени,ООН и световните институции че задължат БЮРМ да прекрати анти-Българските си изяви и да вкара за изучаване в училищата истината за помакедончването. Което веднъж завинаги ще сложи край на криворазбрания македонизъм и ще постави на мястото им всички клеветници,които си позволяват да хулят Майка България,за да угодят на сърбоманите и на сръбските агенти,завзели властта в Скопие. Наистина,това ще коства публикуване в Интернет от страна на сърбите на няколко десетки досиета на известни "Български" политици и функционери (познайте от коя партия),свързани със сръбското разузнаване,които не са си свършили добре работата в България,но на фона на Българското достойнство тяхната "чест" и свобода нищо не струват! След като бъде успешно реализирана,тази акция ще накара световните управници и техните народи да погледнат с уважение и страхопочитание към България и нейния народ,който се бори да запази достойнството и свободата си от нечестиви посегателства!

image                  Източномакедонски ремикс на западномакедонска картина





Гласувай:
23



1. shtaparov - Настояваме...
14.11.2014 02:14
Настояваме арогантните престъпници,взели участие в помакедончването,да бъдат порицани от целия цивилизован свят и да бъдат строго наказани от международните съдилища за това ужасяващо престъпление срещу човечеството!
цитирай
2. bojil - Настояваме аро...
22.11.2014 16:30
shtaparov написа:
Настояваме арогантните престъпници,взели участие в помакедончването,да бъдат порицани от целия цивилизован свят и да бъдат строго наказани от международните съдилища за това ужасяващо престъпление срещу човечеството!

Това трябва да бъде напомняно на управниците всеки ден и особено около избори,а ако бяха достатъчно добри политици,те щяха сами да се сетят за него и нямаше да има нужда ние да ги подсещаме!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1791779
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64670
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада