Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2016 11:12 - ВОДАЧИТЕ НА КОМУНИЗМА ОЩЕ ОТ САМОТО СИ ИДВАНЕ СА ПОДГОТВЯЛИ МНОГОКРАТНИТЕ МАСОВИ ОБИРИ НА ПОДЧИНЕНИТЕ ОТ ТЯХ НАРОДИ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 4467 Коментари: 10 Гласове:
19

Последна промяна: 22.01.2016 12:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВОДАЧИТЕ НА КОМУНИЗМА ОЩЕ ОТ САМОТО СИ ИДВАНЕ СА ПОДГОТВЯЛИ МНОГОКРАТНИТЕ МАСОВИ ОБИРИ НА ПОДЧИНЕНИТЕ ОТ ТЯХ НАРОДИ


   Водачите на червената революция преди 80-100 години не са били обикновени кокошкари и конекрадци,а префинени и добре подготвени от световните кукловоди мафиотски главатари,които отлично са знаели какви злини ще причинят на завладените от тях народи и каква съсипия ще докара неизбежният крах на комунизма. Има някои прости факти и доказателства,които насочват директно към това:

1. Затварянето на границите и жестоката им охрана. Според този факт "революционерите" са знаели,че народите масово ще бягат от техните "грижи" и мероприятия,затова са взели мерки тези бягства да бъдат в максимална степен предотвратени понеже под властта им нямаше да остане нито един човек,от когото да могат да крадат. Провежданите преброявания на населението в Германия и в двете Кореи доказват безусловната истинност на това твърдение:

а) До 1989 г. в комунистическата част на Германия (ГДР) живееха 16 млн. души а населението на "капиталистическото" ГФР (ФРГ) в същото време беше 63 млн.,въпреки че площта на ГДР бе само 2 пъти по-малка от площта на ГФР. Това показва къде реално са искали да живеят хората и от коя страна към коя са бягали.

б) До ден днешен Корея е разделена по вина на комунистите,които все още окупират северната й част. Макар територията на комунистическото КНДР да е с 1/5 част по-голяма от територията на Южна Корея,населението й е два пъти по-малко: при 50 млн. корейци в южната част,северната е обитавана от само 25 млн. човека,от които в страната щеше да остане само Политбюро на "Партията",ако се бе отворила границата.

в) Примерът със северен и южен Виетнам не е съвсем типичен,но не е и в разрез с правилото,което споменахме. Територията на Северен Виетнам бе малко по-малка от онази на Южен а населението- малко повече но това се дължеше на дуги причини:

- Северен Виетнам бе освободен от колониална зависимост 10 години преди Южен,през което време населението бягаше от юг на север.
- Северен Виетнам нападна Южен почти веднага след неговото окончателно обособяване.
- Границата между тези две държави бе твърде къса а струпаните по нея армии твърде големи,поради което възможностите за бягство бяха силно ограничени за разлика от онези,които щяха да съществуват в мирно време и при по-дълга граница.

г) Примерът на разделения по същите политически причини Китай също е типичен- докато гъстотата на населението в комунистически Китай е 140 д./кв.км,населението на "Република Китай" (о-в Тайван) е 650 д./кв.км,което добре указва колко много хора са избягали там,за да се спасят от издевателствата на комунизма. Както се вижда,китайците били по-съгласни да живеят като огромна маса народ,струпана на единица площ и в притеснени условия с риск за мизеруване,отколкото да "благоденстват" и да се разполагат нашироко при "свободите" на социализма.

2. Неистовия страх на "революционерите" от всякакви прояви на национализъм и патриотизъм говори,че червените мафиоти са били наясно колко жестоко тяхната система ще накърни народните интереси и как би следвало да отговорят на техните посегателства обичащите народа си родолюбци,затова с основание са се бояли от справедливата реакция на патриотите и са взели навременни мерки да ги остранят като пречка пред техните планове за деструкция на коренния народ,обитаващ завладяната от тях територия.

3. Унищожаването на националната интелигенция в завладените от комунизма страни означава следното: водачите на комунизма са били напълно сигурни,че високообразованите кадри,които подготвя за себе си всеки отделен народ няма да толерират предателствата и грабежите които му се подготвят,затова са правели всичко,за да ги заменят с подчинени на глобалистите прости хора. Мафиотската логика в случая е проста: неинтелигентните и необразовани хора,назначавани от тях ще са лесно податливи на внушения и манипулации,няма да разбират естеството на провежданите зад гърба им финансови и икономически машинации в ущърб на народа,нямат собствено мнение и ще са готови на всичко за "партията",която ги е измъкнала от мизерията.

  Указаните хора за разлика от националната интелигенция са склонни към предателство понеже мизерията,от която са измъкнати ги е лишила от морални скрупули и не им е позволила да си изградят висока ценностна система,която да ги кара да работят за народа и родината. Затова предателството бе на почит по време на комунизма- издигаха се паметници на чужди агенти,продавали интересите на народа си за облаги и валута,раздаваха се постове на примитиви,участвали в избивания на интелектуалци,популяризираха се книги с истории описващи как деца предават бащите си на смърт заради "партията",хората биваха задължавани да изучават съчинени от социалистите хулителства по адрес на народа от сорта на "Бай Ганьо",а предателството се насърчаваше като висша добродетел и се обясняваше с "предателския манталитет" на народа,попаднал под въздействието на тази манипулация.

4. Масираната охрана,с която се обграждаха "революционните" вождове говори за параноичен страх от възмездие и заслужен страх от начина,по който народът ще им "благодари" за техните "грижи". За съпоставка ще кажа,че цар Борис ІІІ (1918-1943 г.),който бе запален планинар с години скиташе сам из Рила и околните планини или само с няколко придружители,които бяха по-скоро планински водачи и спасители,отколкото истинска охрана. Това продължи дори в годините на "съпротивата",която комунистите започнаха в 1941 г. по заповед от чужбина и макар Рило-Пиринския партизански отряд да бе считан за най-силното партизанско формирование в България,царят продължаваше да се разхожда из Рила напълно сам или почти сам,но нито веднъж не срещна по пътя си партизани,които да го спрат.

5. Масовото обезоръжаване на Българското население,направено след 1945-1946 г. показва,че новите управници са се бояли от избухването на всеобщо въстание срещу "грижите",които ще почнат да полагат за народа. Такива обезоръжавания в цялата история на Балканския полуостров са правени само четири,като три от тях са проведени от турците през 1690,1710 и 1830 г. а четвъртото- от комунистите. От тези четири разоръжавания няма нито едно,насочено срещу гърци,сърби,власи или албанци а всички те са били насочени срещу Българите,които винаги са били най-бунтовния,най-непокорния и най-свободолюбивия народ на Балканите и са доказали това в своята 12 годишна въоръжена борба срещу съветския поробител (1944-1956 г.): безпрецедентна за Европа и първа по рода си в света.

6. Избиването и отстраняването от високите етажи на властта на комунистите-идеалисти показва,че на червените управници идеалисти са им нужни само докато спечелят борбата- после вече те не са им нужни понеже се превръщат в бреме и пречка за осъществяване на пъклените им грабителски замисли срещу поробения народ. "Изчистването" на Партията от идеалистите,направено по заповед на Сталин между 1944 и 1953 г. отвори широка врата за навлизането в нея на хора с измамнически наклонности,с мошенически манталитет и склонни към фалшификации. Но червените кукловоди,които обитават не заледените сибирски пустини а луксозните етажи на американските небостъргачи,както и частните си острови из Бахамите и Хаваите явно добре са знаели това и са отчели,че на тях идеалисти във властта не им трябват,а по-скоро мошеници.

  Идеалистът търси сметка за измамите,с които бива ограбван народа,пита защо виновните не са наказани,пречи им да продължават да действат по същия начин,клевети ги и ги орезилява. Самото съществуване на комунисти-идеалисти бе опасен прецедент и дразнител за измамническата хунта,наложена у нас от Червената армия през 1944 г.,затова те трябваше да бъдат избити,прогонени или омаскарени,за да не пречат на ограбванията,които предстоеше да бъдат направени. Така сталинистите отстраниха хора като Трайчо Костов, Васил Коларов, Желю Демиревски, Никола Павлов, Иван Стефанов, Станке Димитров, Никола Вапцаров и пр.- при "новия" строй те не можеха да оцелеят,защото като видеха как се ограбва народа,първи щяха да се отметнат от комунизма и не само да го прокълнат,но дори и да подкрепят въоръжената борба срещу него!

7. Обобществяването на големите частни предприятия,изградени от предприемчиви Българи преди 1944 г. говори за стремеж да се получи пряк достъп до "кацата с меда" и възможност тя да бъде "управлявана" от червените вождове,за да може при една бъдеща приватизация те да избират на кого да дадат дял и на кого да не дадат. Това бе начин да бъде унищожена националната икономика и страната да бъде поставена в подчинение на големите международни монополи и картели,които до един са собственост на глобалисти,сиреч на червени кукловоди.

8. Забраната на частното банково предприемачество и слагането на всички банки под една "шапка" говори,че червените властници са искали контрола над националната валута и нейния вътрешен курс да е в техни ръце,за да може те самите да определят кое време е подходящо за фалиране на държавата и кое не е,както и да теглят толкова пари,колкото е нужно за да бъдат постоянно пълни касите на тяхната мафиотска организация. Тук несъмнено е имало и друг умисъл- липсата на национален контрол над народната банка сиреч невъзможността на патриотите да проверяват кой бърка в народната каса и кой се въздържа е било нужно на интернационалистите-глобалисти,за да изпълнят една от основните задачи на комунизма- да поставят цялата банкова дейност под контрола на международната "империалистическа" (банкова) олигархия и да не допускат никога вече народът сам да контролира фискалния и личния си резерв,за да може спестяванията му да бъдат прибирани ПО ВСЯКО ВРЕМЕ,когато одвъдокеанските им шефове го наредят.

9. Националното селско стопанство,което в България съществува от хиляди години и позволяваше на народа да се самоиздържа БЕЗ ПАРИ бе унищожено от комунистите което говори,че те са имали за цел да превърнат всички хора (освен тяхната върхушка разбира се) в бедняци,за да не бъдат те конкурентноспособни и да не могат да вземат участие в преразпределителната приватизация,която се подготвяше в края на комунизма. Затова приватизационните процеси в началото на "демокрацията" у нас не бяха спонтанен процес,подчинен на пазарните изисквания,а организиран от червените водачи приватизационен фарс,който целеше да хвърля прах в очите на хората,лишени от равен старт благодарение на "революцията". Новата приватизация бе логичният завършек на комунизма- той не можеше без нея,понеже именно заради нея бе създаден и наложен.

  Целта на всяка подобна нова приватизация е националната икономика в поразената от комунизъм страна да не попада,нито да остава в ръцете на националните кадри и научнотехническа интелигенция,а да падне право в алчните ръце на глобалистите,чиито агенти бяха "революционерите". Затова днес в България Българите нямат права- те имаха такива до 1944 г.,но след това червената окупаторска армия ги лиши от тях и те още не могат да си ги върнат,понеже освен всичко друго окупаторът ги лиши и от национални водачи.

  Така етапите,през още в самото начало било предвидено да мине комунизма за да свърши работата,за която го бяха оторизирали глобалистите в крайна сметка се оказаха три:

1. Отнемане на националното богатство и имущество от ръцете на старите собственици и брутално унищожаване на националната имуществена класа.

2. Преминаване на националното богатство и имущество през преходен период от 2-3 поколения,през който да бъде заличена връзката между него и старите му собственици.

3. Преминаване на националното богатство и имущество във владение на новата международна и интернационална имуществена класа.

  Целта на глобалистите в крайна сметка е да докарат западните народи до същото бедствено положение до което докараха източноевропейските,да ги обезсилят и обезкървят,след което тихомълком да свалят националните им правителства и да ги заменят със свои- нещо,което у нас бе направено още през 1944 г. а в Англия и Америка- още през XIX в.,накрая да обявят световно обединение под знамето на атеизма (който знаем форма на какво е) и да издигнат свой избраник за император на света,пред когото ще принудят да превива гръб всеки,който не принадлежи към техния "народ" и тяхното уродливо обкръжение. Сметката на глобалистите обаче ще излезе крива- те още не знаят с какво си имат работа,правят се на по-умни от всички и мислят,че са надхитрили човечеството. Да- то е надхитрено но само временно- хората се учат в движение и много от тях вече почват да разбират подлите машинации на които са подложени,посредством които народите им бяха подчинени и лишени от права в собствените си държави.

  Едно от пророчествата на Колобърски Съветник Исти е че ще дойде ден,в който назначеният от глобалистите световен император ще се обяви за по-умен от всички и ще имитира действията на своите предвестници и идейни предшественици Ленин,Сталин,Хитлер,Мао Дзедун,Ким Ир-сен,Ким Чен-ун,Пол Пот и други подобни като дава еднолични нареждания на народите и ги награждава или наказва по свое усмотрение. Скоро след това обаче Господ ще сложи край както на него,така и на цялата бандитска сган около него като ликвидира из корен цялото зловещо начинание на глобалистите понеже,както се казва в една от сентенциите на Съветника:

-Човек,колкото и да е умен,винаги се намира някой по-умен от него!






Гласувай:
21


Вълнообразно


1. slavimirgenchev1953 - Най-големите престъпници
07.01.2016 15:43
в историята. Крадци, убийци и изнасилвачи. Техните потомци днес са кухи лейки.
цитирай
2. bojil - ...в историята. Крадци...
07.01.2016 15:46
slavimirgenchev1953 написа:
в историята. Крадци, убийци и изнасилвачи. Техните потомци днес са кухи лейки.

Май така се очертава- дори турците са били много по-толерантни към християнското население от комунистите,нямам никакви доказателства за противното.
цитирай
3. germantiger - АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН КАТО ЦИТИРАМ ТЕБ:
07.01.2016 17:41
Целта на всяка подобна нова приватизация е националната икономика в поразената от комунизъм страна да не попада,нито да остава в ръцете на националните кадри и научнотехническа интелигенция,а да падне право в алчните ръце на глобалистите,чиито агенти бяха "революционерите". Затова днес в България Българите нямат права- те имаха такива до 1944 г.,но след това червената окупаторска армия ги лиши от тях и те още не могат да си ги върнат,понеже освен всичко друго окупаторът ги лиши и от национални водачи.

Целта на глобалистите в крайна сметка е да докарат западните народи до същото бедствено положение до което докараха източноевропейските,да ги обезсилят и обезкървят,след което тихомълком да свалят националните им правителства и да ги заменят със свои- нещо,което у нас бе направено още през 1944 г. а в Англия и Америка- още през XIX в.,накрая да обявят световно обединение под знамето на атеизма
цитирай
4. bojil - Благодаря за отзива, приятелю g...
07.01.2016 18:12
Благодаря за отзива,приятелю germantiger- желая ти много здраве,хубави емоции и още по-крепка Българо-Германска дружба през Новата 2016 година!
цитирай
5. batogo - !!!:)))
08.01.2016 16:11
Не мога да не те поздравя за множеството истини, които напомняш на дълбоко заспалите ни сънародници. Няколко да се събудят, пак ще е от полза.
цитирай
6. andri - Да, българите са имали права до 9-ти септември 1944г.,
08.01.2016 16:15
след преврата комунистите им ги отнеха!
И така чак до 1989г, когато държавата закова БКП с дебел пирон за стената на срама!

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН

Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.
цитирай
7. bojil - Не мога да не те поздравя за множе...
08.01.2016 17:13
batogo написа:
Не мога да не те поздравя за множеството истини, които напомняш на дълбоко заспалите ни сънародници. Няколко да се събудят, пак ще е от полза.

Благодаря- и аз съм на мнение,че народът ни се нуждае от добро просвещение и патриотично обучение- останалото после хората сами ще си го набавят.
цитирай
8. bojil - след преврата комунистите им ги ...
08.01.2016 17:16
andri написа:
след преврата комунистите им ги отнеха!
И така чак до 1989г, когато държавата закова БКП с дебел пирон за стената на срама!
ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН
Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

Този режим си Е престъпен,със или без закон но по-добре е СЪС,отколкото без закон.
цитирай
9. zaw12929 - Мисля, кято Вас и не е достатъчно, а бъдеще- няма за България
08.01.2016 18:12
andri написа:
след преврата комунистите им ги отнеха!
И така чак до 1989г, когато държавата закова БКП с дебел пирон за стената на срама!

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН

Картината- уникална- но "Човек,колкото и да е умен,винаги се намира някой по-умен от него!... а се намериха и по големи хитреци от комунистите, които заковаха народа ни- в модерното робство на колония. Осраха ни социалната държава алчните чужденци, за които е удобни да разлайваме кучетата с комунизма да живеем 50-100 години назад с материала
Щом изглупяващия Слави те подкрепя давай напред!

Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.

цитирай
10. bojil - Чужденците да- много глупости са ...
09.01.2016 18:51
Чужденците да- много глупости са направени по тяхна вина но моето мнение е,че за България има бъдеще и времето ще покаже,че съм прав.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1795214
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64749
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада