Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2016 06:30 - ГЪРЦИЯ ПРАЩА ФЕРМЕРИ ДА ЗАТВАРЯТ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ЗА ДА УКРОТИ ТЕМПОТО,С КОЕТО СЕ РЕБЪЛГАРИЗИРА БЕЛОМОРИЕТО
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2310 Коментари: 2 Гласове:
21

Последна промяна: 03.03.2016 18:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ГЪРЦИЯ ПРАЩА ФЕРМЕРИ ДА ЗАТВАРЯТ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ЗА ДА УКРОТИ ТЕМПОТО,С КОЕТО СЕ РЕБЪЛГАРИЗИРА БЕЛОМОРИЕТО

 
   Мина доста време,откак уважаемия Съветник Исти каза няколко истини за гръцките блокади по Българската граница,но моментът да бъде споделено с народа на България назря едва сега. Народът на България е по-важен от всички чужди правителства взети заедно- без значение дали са руски,китайски или американски и заслужава да знае всичко за онова,което се случва около него.

  Фермерите,които напоследък всяка зима затварят южната ни граница не организират сами протестите- тях ги организира гръцкото правителство. Техните претенции към лявото правителство в Атина са измислен предтекст за предприемане на действия,насочени директно срещу България. Ако фермерите наистина искаха да постигнат онова за което уж се борят,те нямаше да блокират Българската граница а гръцките летища и пристанища и щяха да парализират фериботните връзки между материка и островите,както и гръцките комуникации с външния свят,а тогава правителството им щеше наистина да клекне и да направи "исканите" отстъпки.

image
  Наместо да блокират фериботните комуникации на своята страна обаче,към която уж били техните претенции,оглавените от някакви измамници и мошеници фермерски организации блокират търговските комуникации на една тенденциозно набелязана от тях чужда страна,а именно България. Забележете: от 4 възможни граници,които могат да затворят (албанска,македонска,Българска и турска),последната от които е най-невралгична,те всяка година затварят само нашата граница а това показва,че целите им нямат нищо общо с онова,което декларират пред Европа и света. Със затварянето на Българската граница те не притискат гръцкото правителство а Българското,и Съветник Исти ще каже на народа защо се случва това.
  Причините да се постъпва така подло и нечестиво с нас са няколко и от тези фалшиви "протести" властите в Атина не губят (както казват на Европа),а печелят. Ето какво печели гръцкото правителство от случая:

1. Прехвърля част от своите вътрешни проблеми на чужд гръб,като принуждава други да решават неговото "гайле".

2. Затормозява Българската външна търговия,която сериозно конкурира гръцката в условията на криза.

3. Изпълнява своя "лява" политика в ущърб на една дясноориентирана държава,която шовинизираните до костния си мозък склерозирали гръцки "динозаври" още възприемат за "вражеска".

4. Изпълнява заръките на Путин да удари "непослушната" България,и за благодарност получава от него дивиденти.

5. Намесва на страна на "протестиращите" фермери огромен брой местни Беломорски Българи,като ги приучва да работят срещу своята родина и да се делят от нея вместо да се солидаризират със своите потърпевши сънародници от другата страна на границата.

6. Показва на България "мускули" и незатихващо злонравие с което предупреждава свободните Българи,че не са добре дошли в Българското Беломорие,окупирано от Гърция след 1912-1913 г.

7. Изпитва про-Българските чувства на "своите" фермери,като установява кои от тях не са достатъчно лоялни към Гърция и си прави "изводи" за онези,които откажат да се включат в блокадите.

8. Консолидира симпатизиращите на страната ни македонски "гърци" около елинизма и ги принуждава да трупат грехове срещу България,вдигайки ръка срещу своите сънародници от севера.

image

9. Създава впечатление пред света,че "гръцкия" народ няма да си отстъпи правата и привилегиите,които е "извоювал" (т.е. получавал даром от чужбина) до настъпването на кризата и като нажежава международната икономическа и политическа обстановка,извива ръцете на Европа за още повече отстъпки и пари.

10. Затормозява набиращия сила процес на ре-Българизация на Беломорието,като принуждава Българи от двете страни на границата да се мразят и псуват помежду си,вместо да си помагат взаимно като контактуват свободно и по братски.

  Ето истинските причини за гръцките блокади по границата,които паднаха не когато фермерите постигнаха своите цели (това изобщо не се е случвало),а когато гръцкото правителство се договори с България. Това означава,че фермерските искания са били само един фарс да не казвам цирк,изпълняван по нареждане на нечестивото ляво правителство в Атина за постигане на неговите цели,а не за постигане целите на протестиращите. Затова Съветник Исти се обръща благосклонно към тях и ги съветва:

"Фермери,вашата истинска родина и майка на дедите ви не е доволна от вас! Ако решите един ден да поискате нещо от Атина и наистина да го постигнете,ЗАТВОРЕТЕ ГРЪЦКИТЕ ПРИСТАНИЩА,ФЕРИБОТНИТЕ ЛИНИИ МЕЖДУ ОСТРОВИТЕ И ЛЕТИЩАТА- само тогава ще сполучите и приятелството на България няма да изгубите!"

  След това обръщение господин Съветникът пожела здраве и късмет на всички наши сънародници,живеещи в условията на гръцка,сръбска и македонска окупация и обеща,ако един ден патриотите дойдат на власт в България,да дадат право на всеки район от Българското Беломорие,Поморавие и Вардарска Македония да избере назначен от местното население свой представителен депутат,който да защитава правата му в Българското Народно събрание редом с депутатите от свободните зони на Родината.




Гласувай:
22


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
05.03.2016 12:08
Както обикновено, Съветникът казва много неудобни истини, Божо! Дано да има кой да се замисли върху тях.
цитирай
2. bojil - Както обикновено,Съ...
05.03.2016 16:26
batogo написа:
Както обикновено, Съветникът казва много неудобни истини, Божо! Дано да има кой да се замисли върху тях.

Ония,които ни пребъркват джобовете всеки ден в последните 70 години не са много по мисленето- то за тях е атавизъм и непривична дейност,затова първо действат после мислят. Виж,сегашното правителство повече го бива: то може и да действа,може и да мисли така че ще видим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772109
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64246
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада