Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2016 16:22 - КАК ДА ПОСТЪПИ ЕВРОПА С ИСКАНИЯТА НА ТУРЦИЯ: БЪЛГАРСКИ СЪВЕТНИК СЕ ПРОИЗНАСЯ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3824 Коментари: 8 Гласове:
17

Последна промяна: 22.04.2016 15:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КАК ДА ПОСТЪПИ ЕВРОПА С ИСКАНИЯТА НА ТУРЦИЯ


   Днес се забелязва една странна закономерност- наглостта на турците расте едновременно с корейската и в това изглежда няма нищо случайно,но Европа и светът са изпаднали в летаргия и се преструват,че не забелязват утвърдилото се вече явление. Америка на Обама се е умълчала и дума не смее да обели на турците,които си направиха нов халифат в Сирия и започнаха поредната,но не и последната ислямска офанзива срещу Европа. Америка и Европа нямат богатия хилядолетен опит на Българите,които са в борба с исляма още от самото му създаване. Затова "великите сили" трябва да се обърнат към нас за съвет и за споделяне на трудно придобития ни опит но вместо да се поучат от нас,те предпочитат да се държат бащински и да ни назидават.

  Грешките,допуснати при писане на историята се наказват,но тях ги плащат не онези които ги допускат,а ощетените от тези грешки и България е сред страните,най-много ощетени от тази престъпна тенденция. Сега тези грешки се обръщат срещу онези,които ги допускат и им вярват,но този път те ще ударят техните собствени народи. Криворазбраната гордост,натрупана от бившите колониални сили между XVI-XX в. им пречи да поискат съвет и поука от народ,по-стар с хиляди години от техните,а това един ден може да ги затрие.

  Обсъждането на международното положение,проведено при Съветник Исти през тези дни констатира една трайна,но тревожна за човечеството тенденция. Настъплението на перманентно агресивния ислям срещу световната цивилизация е възобновено заради невъзможността на беззъби парахристиянски политици да прогледнат в бъдещето и да проумеят,че подавляваща част от мюсюлманството начело с неговите водачи не иска и не може да сподели с нас нито една от европейските "ценности" (демокрация, еманципация, хуманизъм, свобода, равенство и братство).

  Глупостта и гибелното високомерие на Европа й пречат да се посъветва с изпатилите от исляма народи и да проумее онези неща,които ние сме проумели 600 години преди нея с цената на много кръв. Всеки Българин е наясно,че демокрацията е непознато явление за 99,99% от мюсюлманите. Ислямската "демокрация" се състои в диктат на мюсюлманите над друговерците и особено над християните,оправдан от вековния им манталитет и "култура". Затова мюсюлманин приема Европейските "ценности" само тогава,когато е притиснат и не защото ги е проумял или приел в сърцето си,а защото му се е наложило да се "сниши" и да оцелее,докато бурята премине и настъпят по-добри времена за перманентните му агресивни намерения.

image
  Еманципацията е още по-чужда на мюсюлманите,които в огромното си мнозинство не допускат каквито и да е права на жените в семейния си живот. Мюсюлманинът не иска да проумее,че жената е достойно за уважение човешко същество и за него тя не е нищо повече от една робиня,която е длъжна да изпълнява капризите и разпорежданията на мъжа си. Европа не може да разбере,че декларативната "демокрация" на ислямизирани народи като турския е много по-различна от същинската,а между всички неща има само едно,което мюсюлманите могат да вършат свястно- това е да прилагат със сила своите религиозни закони над жените и друговерците. Те не могат да обичат истински нищо друго освен исляма- истинската любов е чужда на културата им и се наказва с нож в гърба или в гърдите. В такъв смисъл исляма е опит да бъде променен хода на човешката еволюция понеже любовта е качество,породено от природата,а ислямът в дълбоката си същност не признава брака по любов.

  Хуманизъм за мюсюлманите не съществува в общоприетия смисъл и не че няма изключения от това- напротив. Изключения има но те не променят правилото и всеобщата тенденция- хуманизмът за мюсюлманина е осигуряване на права и достойнство дори за най-неграмотния,въшлив и смрадлив привърженик на исляма и робство или насилствено ислямизиране дори за най-великите и просветени умове на друговерците. Агресивните мюсюлмани са ревниви по природа и силно завистливи- затова и най-дрипавия мизерник между тях не може да си представи някой друговерец да го засенчи- без значение дали друговерецът е английски крал,руски император или американски президент. Затова мюсюлманинът слуша европееца само тогава,когато е прекалено прост за да проумее исляма или когато е прекалено слаб,за да удари друговереца и да го унищожи.

  Свободата в ислямското общество е привидна,затова лековерния европеец не трябва да вярва на онова,което официално му се показва а единствено на онова,което се случва зад гърба му. За ислямския екстремист има само един вид свобода- онази,която той е разпоредил и всичко,което не се включва в тази представа подлежи на унищожение и затриване. Всеки ревностен мюсюлманин е потенциален екстремист и човек никога не знае кога той може да превърти от злоба и да се нахвърли като бясно куче срещу своите християнски приятели с мотива,че ислямът е потиснат от Запада и Аллах му е наредил да отмъсти за това. Свободата за мюсюлманина в крайна сметка е само едно- свобода за исляма,смърт за друговереца!

  Равенството е твърде чуждо на ислямското общество- в него равенство никога не е имало,няма и да има. Равенството е чуждо дори за нас- да не говорим за мюсюлманите- и представлява само едно добро демагогско пожелание,което НИКОГА не е ставало факт! Да бъдат еднакво богати или еднакво бедни хората- това е невъзможно: между тях винаги ще има някой по-мързелив,по-работлив,по-глупав или по-умен: просто така ни произвежда природата и всеки,който не разбира това подобно на червените "революционери",бива рано или късно отстранен от хода на човешката еволюция. Ако европеецът е лековерен и вярва в равенството,нека не лъжем поне народа на България- истинско равенство е възможно само в приказките и във филмите,а равенство в очите на мюсюлманина е правото на равна плячка за ислямските разбойници,взели участие в обира на поредната си християнска жертва- нищо друго!

  Братството в исляма също е коренно различно от онова,което си представят европейците. За нас братството между хората изключва каквато и да е расова,национална и религиозна сегрегация. За исляма и за свързания с него юдаизъм обаче братство е само онова,което е допустимо в рамките на религиозното им братство- нищо друго! Затова националното разделение между мюсюлманските народи е повече от условно,а такова разделение сред юдаизма дори не съществува- всеки,който е приел религията юдаизъм става рано или късно евреин по народност и няма право да бъде никакъв друг,освен ако интересите му не наложат да се обяви фиктивно,декларативно и разбира се временно,за "европеец" или за "американец".

image
 За фанатиците,отдали се на агресивен ислямизъм и юдаизъм християните са врагове по презумпция,а атеистите не са нищо друго освен протоислямисти и протоюдаисти- размекната глина,която лесно може да бъде омачквана и омесвана в поставени от религиозните им ръководители форми. Затова хората от тези две религии предпочитат да си имат работа с атеисти- не с християни. Атеистите за тях са неориентирани приятели,които лесно може да бъдат обърнати в тяхната религия,а християните са в лагера на техните врагове,понеже са направили своя религиозен избор.
image   Фанатизирания мюсюлманин или юдеин почита европейските "ценности" и закони само тогава,когато се наложи благодарение на тях да спаси някой "правоверен" от ударите на закона или от гнева на ощетения християнски народ. За религиозно поразените хора като тях е законно само онова,което диктува тяхната религия- всичко друго е противозаконно и подлежи на наказание,но на Европа векове не й стигнаха,за да разбере това! По тази причина една презряна и прокълната от християните страна като Турция,обитавана доскоро само от измамници,бандити и мизерници днес й диктува своите условия,а притъпения от доктрината на "човешките ценности" ум на европейците не разбира какво им се случва. Турците обаче разбират- ислямът им помага да разберат кога враговете са слаби,а в техните очи Аллах е замъглил умовете на гяурите и ги е накарал да правят отстъпки на "правоверните".

  Особено показателно в случая е искането на Турция да бъдат премахнати визите за турски граждани. Ако Европа сглупи и приеме това искане,съвсем скоро милиони арабски и всякакви други ислямски "бежанци" ще довтасат в Турция,ще подадат молби за турско гражданство и ще го получат много по-бързо от онова изстрадало Българско гражданство,за което нашите кръвни братя и сестри,живеещи при Вардара се молят и чакат с години! С течение на времето милионите ще стават десетки милиони,а после стотици и докато наивната Европа се усети,ислямският ярем ще й бъде наложен така здраво,че измъкване от него повече няма да има! Това е същинската цел- лесна за разгадаване но "трудна" за възпиране- на ислямските махленски тарикати: да излъжат Европа и нейните наивни "хуманисти" веднъж да ги пусне под своята "маса" така,както в 1352 г. недалновидният Йоан Кантакузин ги допусна до Цимпе,а те се качиха на масата му. Неговата грешка бе наказана жестоко и струваше няколко десетки милиона жертви на европейските народи,а грешката на днешна Европа може да струва вече не десетки,а стотици милиони жертви.

image
  Дадете ли визи на турските граждани,драги но наивни европейчета,вие давате визи на целия арабомюсюлмански свят- дали ще ви стигне мозъка да го разберете? Българския народен опит един ден ще стане световен и за пореден път ще се докаже,че шило в торба не стои и ислямът винаги ще търси начин да унищожи християнството,да го затрие и ликвидира със всички сили и средства! Голямата беда на Европа днес може да се окаже това,че начело  на нейното управление не стои една независима и добре организирана патриотична Българска фракция,която да я поведе по верния път и да й покаже опасностите,от които трябва да се пази за да оцелее. Ако това положение не се промени,заплахата за човечеството от тотално унищожение ще става все по-голяма и все по-реална.

  Повечето хора не отчитат в какво се състои тази заплаха,но от две десетилетия тя съществува и може да ликвидира човечеството,ако не бъде отстранена още в зародиш. Съветник Исти обяснява,че заплахата иде от самата същина на исляма и от агресивните му намерения да завладее света. Ислямът е машина за унищожение,която неизбежно ще унищожи и себе си,но не преди да е унищожила всички друговерци на земното кълбо до последния човек. Това обаче е бъдеще,необозримо за късите умове на ислямистите и сега нито те,нито Западът са в състояние да разберат,че ако ислямът превземе света,ще докара всеобща гибел на човечеството.

  По кой сценарий може да стане това- разбрахме по време на Съвета. Ислямските общности са преди всичко машинни конвейери за мюсюлмани: тяхната раждаемост е неконтролируемо и неподдаващо се на никакви разумни въздействия явление. Ислямските водачи не искат и не могат да спрат този перманентен процес,затова го ползват за постигане на своите интереси. Един от най-главните им интереси сега е създаването на нови мюсюлмански общности в страни,в които никога преди това не е имало ислям. Техен най-главен интерес пък утре ще бъде сплотяване,консолидиране и автономизиране на постоянно нарастващите западноевропейски мюсюлмански общности и създаване филиал на турския халифат "Ислямска държава" върху територията на Германия или Швеция. Така разбираме,че ислямът от екзотично "културно явление" се е превърнал в раков тумор за човечеството,заплашващ да унищожи всичко старо и всичко свято за досегашните европейски цивилизации.

image
  Светът се нуждае от енергични ръководители и радикални (да не казвам брутални) мерки,с които да бъде спряно пълзящото но неспирно ислямско настъпление. Как се спира то- питайте Българите и индийците. В Индия мир не можа да бъде установен никога,докато мюсюлмани и друговерци живееха съвместно- така ще стане и в Европа,късоумието на европейските политици го показва. Първите мерки,които трябва да бъдат взети е да бъдат спрени и наказани турските претенции към Европа. Турция взе нейните милиарди,но НЯМА да изпълни споразумението с нея,ако не бъде снет европейския визов режим за турските граждани- сегашни или бъдещи. В такъв случай Европа е изправена пред два пътя:

1. Да откаже безвизов режим на турските граждани. Тогава тя остава надхитрена и излъгана от неоосманските нечестивци,понеже губи наивно дадените на Турция милиарди и рискува напълване на цивилизованата част от континента с нецивилизовани подивели орди от постоянно буйстващи и вечно недоволни от християнското управление мюсюлмани.

2. Да даде безвизов режим на днешните и на бъдещите турски граждани. С това тя ще си вкара автогол,понеже чрез този "ход" Европа ще бъде напълнена още по-бързо с дивеещи орди от буйстващи и вилнеещи мюсюлмани,насъсквани ежедневно от невменяеми ходжи и имами да се нахвърлят срещу християнските си "събратя". Тогава турско гражданство ще поискат и ще вземат не по-малко от 1 милиард разноезични мюсюлмани,и всички те като един ще се нахвърлят върху още "неусвоените" от исляма райони на Европа,за да ги съсипят и "усвоят".

  Затова,както и да постъпи Европа при досегашния си манталитет и поведение,тя ще е губеща- това ние в България го виждахме отдавна,но бе въпрос на време да го видят и туркомюсюлманите. Те,макар да са полуумни и "бавнозагряващи реотани",действат безотказно и далеч задминават по ефективност "умните и бързозагряващи" европейски "реотани". За Българския опит,който единствен може да спре инвазията на исляма,никой не се досеща освен турците,които панически се страхуват от вероятността Европа да го изучи и "приложи" на Турция така,както й го прилагаха нашите борци,въстаници и хайдути! Затова Уважаемият господин Съветник препоръчва следното:

   За да може честната борба на Европа срещу настъпващата ислямизация да сполучи,тя не трябва да играе честно с турците,а трябва да ги лъже и мами. НАТО трябва да ги изключи от своите редици и да им вземе всички високи технологии,които така лековерно им е дало. Ислямските "бежанци",т.е. агресори и потенциални терористи трябва да бъдат възпирани с груба сила а Турция вместо да иска,трябва да дава пари на Европа за тяхната издръжка. Тя праща на запад "бежанците"- тя ще плати за тяхната издръжка: това са първите необходими мерки,които трябва да бъдат взети от Европа. Ако именно тези мерки не бъдат по най-бързия начин взети,светът жестоко ще се кае както потомците на Кантакузин,които от "благодарност",че техния предшественик допусна турците в Европа бяха превърнати в предатели на своя народ,а после ликвидирани от турците!

  За да успее борбата срещу турската наглост и коварство,Европа трябва да раздели Турция на 7-8 различни държави и територии,които да бъдат управлявани с участието на кюрди,арменци,грузинци,Българи и гърци. Само две-три от тези 7-8 части трябва да бъдат оставени в ръцете на онеправданите днес тюркски етноси Карамани,Гермияни,Кастамони и пр.,а останалите да бъдат върнати на древните им собственици,от които са ги заграбили османците. Управлението на световния ислям трябва да бъде измъкнато от нечестивите ръце на турците и да бъде дадено на Българските помаци: единствените мюсюлмани,които могат да възродят сунитския ислям и да го реформират така,че той да стане напредничав и безопасен за човечеството. Помаците са сред единствените хора,които могат да спасят човечеството от онази гибел,която му подготвят турците- доверете се на тях и ще спечелите!






Гласувай:
17


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Поздравления, Божиле!
22.04.2016 08:13
Такава е Истината и аз се подписвам с двете си ръце под нея. Ислямизмът, болшевизмът, комунизмът са все продукти на юдаизма, който е изграден върху спонтанната агресия на примитивизма и скудоумието на необразованите, инертни маси, които лесно могат да бъдат манипулирани и фанатизирани, за да вършат мръсната работа на тъмните сили. А целта на тези тъмни сили е ясна и се вижда с просто око както в арабския свят и в Турция, така и в православна Русия. Религията в тези страни се използва за фанатизиране на простолюдието, което винаги е мнозинство и е податливо на всякакви манипулации. А крайната цел е преразпределение на света осъществяването на имперски и религиозни амбиции за грабеж и диктат, целящи превръщането на цивилизования свят в безправно, феодално гето, където диктаторите да се радват на величието си, докато удовлетворяват садо-мазохистичните си наклонности, понеже на друго не са способни.
цитирай
2. bojil - Такава е Истината и аз се подписвам с ...
22.04.2016 18:05
batogo написа:
Такава е Истината и аз се подписвам с двете си ръце под нея. Ислямизмът, болшевизмът, комунизмът са все продукти на юдаизма, който е изграден върху спонтанната агресия на примитивизма и скудоумието на необразованите, инертни маси, които лесно могат да бъдат манипулирани и фанатизирани, за да вършат мръсната работа на тъмните сили. А целта на тези тъмни сили е ясна и се вижда с просто око както в арабския свят и в Турция, така и в православна Русия. Религията в тези страни се използва за фанатизиране на простолюдието, което винаги е мнозинство и е податливо на всякакви манипулации. А крайната цел е преразпределение на света осъществяването на имперски и религиозни амбиции за грабеж и диктат, целящи превръщането на цивилизования свят в безправно, феодално гето, където диктаторите да се радват на величието си, докато удовлетворяват садо-мазохистичните си наклонности, понеже на друго не са способни.

Да- изглежда има сили,на които човешките права не им изнасят,затова ги атакуват чрез терор,екстремизъм и емигрантски вълни,които да променят етническия състав на правовите държави и да ги екстремизират.
цитирай
3. dadide - Болезнена истина
26.04.2016 07:53
Когато идиотите от ЕС взимат някакви решения за мръсната паплач от изтока и за гадните резняци от турция трябва да питат БЪЛГАРИТЕ!!! Защото ако го бяха яли ... както ние сме го яли 500 г. нямаше да има нито Шекспир, Жул Верн, Сервантес, Леонардо да Винчи, Ницше, Жорж Санд, Кюри, Анщайн, Галилео, нито кралици Виктория и Елизабет, Луи XIV, XVI, Борджиите, нито Уестминстърското абатство, нито Кьолнската катедрала, нито Триумфалната арка, нито Ла Скала, нито дворци, музеи, опери, нито бира, уиски, коняк и шампанско, нито презокеански протекторати, нито САЩ и Канада, нито НИЩО!!!!!!!! Щяха да ходат още по препаски и оголени задници и да се дупят по 5 пъти на ден под минарета!!!!!!!!!!!!
цитирай
4. barin - Исканията на Турция са доста нагли. ...
27.04.2016 19:22
Исканията на Турция са доста нагли. Много си позволяват нашите южни съседи. Не стига, че са повече в Азия, от друго вероизповедание и са ги подкрепяли години наред т.н." Велики сили". Трябва по-твърд курс и ограничения.
цитирай
5. bojil - Когато идиотите от ЕС взимат няк...
28.04.2016 13:13
dadide написа:
Когато идиотите от ЕС взимат някакви решения за мръсната паплач от изтока и за гадните резняци от турция трябва да питат БЪЛГАРИТЕ!!! Защото ако го бяха яли ... както ние сме го яли 500 г. нямаше да има нито Шекспир, Жул Верн, Сервантес, Леонардо да Винчи, Ницше, Жорж Санд, Кюри, Анщайн, Галилео, нито кралици Виктория и Елизабет, Луи XIV, XVI, Борджиите, нито Уестминстърското абатство, нито Кьолнската катедрала, нито Триумфалната арка, нито Ла Скала, нито дворци, музеи, опери, нито бира, уиски, коняк и шампанско, нито презокеански протекторати, нито САЩ и Канада, нито НИЩО!!!!!!!! Щяха да ходат още по препаски и оголени задници и да се дупят по 5 пъти на ден под минарета!!!!!!!!!!!!

Да- много западни народи нямаше да оцелеят под натиска на турците,ако бяха извадили "късмета" да попаднат на пътя им през XIV-XV век.
цитирай
6. bojil - Исканията на Турция са доста нагли. ...
28.04.2016 13:16
barin написа:
Исканията на Турция са доста нагли. Много си позволяват нашите южни съседи. Не стига, че са повече в Азия, от друго вероизповедание и са ги подкрепяли години наред т.н." Велики сили". Трябва по-твърд курс и ограничения.

Кучето играе според тоягата- така са турците днес,така бе и Хитлер преди 80 години. А тоягата знае и две,и двеста!
цитирай
7. zaw12929 - КАЗНО НАВРЕМЕ, ТОЧНО, НО ТЕЗИ ЧИ...
03.05.2016 01:55
КАЗНО НАВРЕМЕ, ТОЧНО, НО ТЕЗИ ЧИНОВНИЦИ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ - ТЕ СА СЛУГИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ВРЕДЯТ: "заплахата иде от самата същина на исляма и от агресивните му намерения да завладее света. Ислямът е машина за унищожение,която неизбежно ще унищожи и себе си,но не преди да е унищожила всички друговерци на земното кълбо до последния човек. Това обаче е бъдеще,необозримо за късите умове на ислямистите и сега нито те,нито Западът са в състояние да разберат,че ако ислямът превземе света,ще докара всеобща гибел на човечеството....
цитирай
8. bojil - КАЗНО НАВРЕМЕ, ТОЧНО, НО ТЕЗИ ЧИ...
03.05.2016 19:01
zaw12929 написа:
КАЗНО НАВРЕМЕ, ТОЧНО, НО ТЕЗИ ЧИНОВНИЦИ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ - ТЕ СА СЛУГИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА ВРЕДЯТ: "заплахата иде от самата същина на исляма и от агресивните му намерения да завладее света. Ислямът е машина за унищожение,която неизбежно ще унищожи и себе си,но не преди да е унищожила всички друговерци на земното кълбо до последния човек. Това обаче е бъдеще,необозримо за късите умове на ислямистите и сега нито те,нито Западът са в състояние да разберат,че ако ислямът превземе света,ще докара всеобща гибел на човечеството....

Не съм сигурен дали знаят: те по-скоро се самозълъгват и самозаблуждават,както Балканските владетели по време на турското нашествие от XIV-XV в.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1792266
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64672
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада