Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2016 13:23 - БЕЗПАРДОННАТА ГЕЙЩИНА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОКАЗВАНА,А НАКАЗВАНА
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2108 Коментари: 8 Гласове:
19

Последна промяна: 06.07.2016 19:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БЕЗПАРДОННАТА ГЕЙЩИНА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОКАЗВАНА,А НАКАЗВАНА


   Наглостта на морално извратените да си правят парад в центъра на Българската столица точно на Задушница предизвика острата реакция на Българската патриотична общественост и на Колобърския Съветник Исти,комуто благодарим за изказаната готовност да сподели с нас откровенията си. Част от неговите мисли и предложения заедно с няколко подбрани ценни мнения на други родолюбци,изказани във форумите и адаптирани към изискванията на текста,публикувам по-долу.

  Само заклети путинисти могат да наричат безпардонната гейщина "европейска ценност". Уродството не бива да се превръща в модел за подражание и повод за гордост. Хора с такива отклонения нека да си правят паради из Белене или Странджа-Сакар,за да не уронват достойнството на нацията- какви са тия резили насред столицата?

  Тая болна част от обществото точно в деня за почит към мъртвите ли трябва да излиза и да крещи по улиците на София,демонстрирайки с френетични вопли неизлечимите си заболявания? Отнасяме се с разбиране към болестта им,но тя не бива да е повод за тормоз над останалото население.

  Гейщината никога не е била на почит в България за разлика от Гърция,където орезиляването на себеподобния е утвърдена мода от 3000 години. Прави са хората да наричат хомосексуалнте "обратни",понеже това което вършат не е нормално,а дълбоко грешно. Трябва да потърсят помощ,а не да се радват на състоянието в което се намират. Чиновниците трябва да се активизират и да защитят обществото от риска,в който са поставени децата от тези двойки. Не става въпрос за телесното,а за душевното и духовното им здраве.

Преди много време Господ разрешил въпроса централно,като изпепелил Содом и Гомор. Изглежда и там са правили прайдове. След това няколко хиляди години хората общували нормално. Да си зададем въпроса: дали гейската активност напоследък няма да накара Господ да си прегледа записките от онова време и да повтори?

  Хиляди перверзници в Австралия подкрепили гейбраковете на техни сборища,наречени "шествия",значи трябвало и ние да ги подкрепим??!! Това искане прилича на активно мероприятие на КГБ,което прави опити да отврати хората от демокрацията и да им нахлузи отново червения ярем,от който едва преди 2 години са се отървали! 
Няколко хиляди са нищо пред 24-те милиона австралийци,които не са подкрепили тези бракове,но те не са скитащи безделници като педерасите и нямат време да правят свои митинги и шествия!

  Кои права са по-важни за властимащите- тези на мнозинството или онези на малцинството?? Демокрацията казва: ПРАВАТА НА МНОЗИНСТВОТО и ако не ги спазите,ще заприличате на комунизма-русофилизма,който при 0,01% влияние взе властта в България с помощта на съветските окупатори и принуди 99,99% от населението да гласува за него! През Царско време бе немислимо това да бъде и изречено,но социализмът промени мисленето и сега ви се струва,че всякакви перверзии са позволени? Лъжете се!


  Досега нищо позитивно не сме видели от такива паради,освен допълнителното насаждане на неприязън към гей обществото. Гейството е грешка на еволюцията,която рано или късно Господ ще отстрани и ще поправи. Ако древните ни предци някога бяха травестити,човечество днес нямаше да има- то отдавна щеше да е изчезнало заради неумолимостта на биологичните закони. Гейщината трябва да се заклеймява,порицава и ограничава,но без да се прибягва към крайности- методите на "Ислямска държава" не са по-добри от педераслъка. Българският патриарх също заклейми гейпарада със следния цитат от Библията и последваща добавка:

"ГОРКО НА ОНИЯ,КОИТО ЗЛОТО НАРИЧАТ ДОБРО И ДОБРОТО- ЗЛО,TЪМНИНАТА СЧИТАТ ЗА СВЕТЛИНА И СВЕТЛИНАТА- ЗА ТЪМНИНА! (Ис. 5:20).

  От Бога, Който е сътворил човека като мъж и жена (Бит. 1:28) е даден и вложен нравствен закон: мъжът и жената да се свързват в свещения и благословен съюз на брака,мъжкото и женското начало да се съединяват и в това общение и единение в любовта да възрастват към съвършенство. Този модел на човешки взаимоотношения е фундаментален,а пренебрегването му води към духовна смърт – както за отделния човек като личност,така и за семейството и обществото."


image
    В края на тази задочна дискусия уважаемия Съветник Исти призова народното събрание на Република България да гласува специален закон за опазване моралната чистота на нацията а Негово светейшество Неофит I- да отлъчи от църквата и да сложи под анатема всички войнстващи травестити, атеисти, терористи и комунисти. Той изрази още едно мнение- че досадното натрапване на безнаказани мутренски, терористки, гейски и обирджийски прояви пред очите на хората е подмолен план на световните кукловоди за изчерпване търпението на обществото и довеждането му до отчаяние,което ще го накара да приеме дори най-долнопробните видове диктатура и тоталитаризъм,които създателите на комунизма са му приготвили.






Гласувай:
20


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, Божо!
19.06.2016 08:38
Както винаги Съветникът Исти е дал най-точното определение на нещата и аз напълно подкрепям мнението му. Всяка демонстративна форма на извратеност и безчовечност вреди на духовното здраве на обществото, особено когато това се прави целенасочено и му се дава обществена трибуна.
цитирай
2. bojil - Както винаги Съветникът Исти е дал ...
20.06.2016 11:22
batogo написа:
Както винаги Съветникът Исти е дал най-точното определение на нещата и аз напълно подкрепям мнението му. Всяка демонстративна форма на извратеност и безчовечност вреди на духовното здраве на обществото, особено когато това се прави целенасочено и му се дава обществена трибуна.

Мисля,че е голямо нахалство и неморално падение да парадираш с извратеността си и да я превръщаш в такава нагла самонадеяност,че да се надяваш децата да те видят и да последват примера ти. Това според мен е подсъдно и заслужава най-строги наказания включително за хората,които са го разрешили!
цитирай
3. zaw12929 - МИСЛЯ СЪЩОТО, НО. . . МАЙ ПО СКОРО НИЕ ...
25.06.2016 19:56
МИСЛЯ СЪЩОТО, НО... МАЙ ПО СКОРО НИЕ ЩЕ БЪДЕМ НАКАЗАНИТЕ
СЛЕДВА ДА НИ ПОКАЖАТ ОЩЕ ПО СТРАШНИ ОТНОШЕНИЯ СЕКС МЕЖДУ... РОДИТЕЛИ И... не мога да го изпиша...
Да нужно е народното събрание на Република България да гласува специален закон за опазване моралната чистота на нацията
цитирай
4. bojil - МИСЛЯ СЪЩОТО, НО. . . МАЙ ПО СКОРО НИЕ ...
25.06.2016 20:46
zaw12929 написа:
МИСЛЯ СЪЩОТО, НО... МАЙ ПО СКОРО НИЕ ЩЕ БЪДЕМ НАКАЗАНИТЕ
СЛЕДВА ДА НИ ПОКАЖАТ ОЩЕ ПО СТРАШНИ ОТНОШЕНИЯ СЕКС МЕЖДУ... РОДИТЕЛИ И... не мога да го изпиша...
Да нужно е народното събрание на Република България да гласува специален закон за опазване моралната чистота на нацията

Благодарим за подкрепата- дано да го дочакаме!
цитирай
5. barin - Да. Гейовете трябва да се спотайват ...
13.11.2016 08:53
Да. Гейовете трябва да се спотайват и крият, а не да парадират с тяхната сбъркана ориентация и да се хвалят. При наличието на толкова много красиви жени в България е ненормално да има толкова много гейове. Нали българските жени са сред най-красивите в света.
цитирай
6. bojil - Да. Гейовете трябва да се спотайват ...
07.10.2018 19:56
barin написа:
Да. Гейовете трябва да се спотайват и крият, а не да парадират с тяхната сбъркана ориентация и да се хвалят. При наличието на толкова много красиви жени в България е ненормално да има толкова много гейове. Нали българските жени са сред най-красивите в света.

Моето мнение е съвсем същото- благодаря.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771916
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада