Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2016 21:37 - ШЕСТНАЙСЕТ СИГУРНИ ПРИЗНАКА ПО КОИТО ЩЕ ПОЗНАЕТЕ,ЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ ОЩЕ СА НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2455 Коментари: 8 Гласове:
15

Последна промяна: 24.07.2016 16:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ШЕСТНАЙСЕТ СИГУРНИ ПРИЗНАКА ПО КОИТО ЩЕ ПОЗНАЕТЕ,ЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОМУНИСТИ ОЩЕ СА НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ


     След близо 30 години промени комунизмът в България въобще не си е отишъл,а се е скрил под маската на "демокрация" и това лесно може да бъде доказано. Съветник Исти даде идея,а аз доразвих и записах шеснайсетте основни признака които доказват,че червени властници в сянка още управляват България. Всеки признак е достатъчно показателен сам за себе си и говори,че анонимници с властови позиции дърпат конците на обществото и не желаят да скъсат с червеното минало,което им е дало толкова много и очевидно продължава да им дава. Поднесени в сравнително синтезиран вид,тези признаци са следните:

1. Досиетата на червените доносници не са публикувани в Интернет,а малкото изключения не променят това правило. Явно властниците в сянка които управляват България още кроят планове как да ползват за своите нужди онези хора,чиито досиета биват укривани от очите на обществото. Не отричам,че някои служители на ДС са работили само за България и макар те да са малък процент за съжаление,техните имена може да бъдат спестени.

2. У нас има голям брой съветски паметници от които не е разрушен нито един,а всеки опит за преместването или демонтирането на някой от тях среща яростната съпротива на организирани парабандитски и лумпенски формирования,които не се знае кой ги финансира. Целта е да се натяква на хората,че "ние пак сме тук",а тоягата на вашите бивши окупатори може пак да заиграе по гърбовете ви,ако не си опичате акъла.

3. В огромен брой наши населени места още се мъдрят улици с умишлено несменени имена като Георги Димитров, Ленин, Маршал Толбухин, Ален мак, Димитър Благоев, Червено знаме, Васил Коларов и пр.,които са далеч повече от улиците с имена като Борис ІІІ, Ванче Михайлов, Генерал Луков, Княз Крум, Княз Пресиян, Княз Телериг и пр. С това крадците,които 70 години обираха България казват на хората,че са готови да дойдат всеки момент и че могат по всяко време да върнат онази власт,която ги превърна от дрипави клошари в президенти на холдинги и регионални феодали.

image

4. Държавата не може да се справи с бандите и бандитизма. Всъщност държавата може,но подмолни парадържавни структури у нас не искат това да се случва,затова спъват или парализират усилията на държавните органи с всички сили и средства. Това е логично- организираните банди при нужда ще се превърнат в "партизански чети",които ще почнат нова борба срещу "фашизма" веднага щом батюшката от Кремъл им нареди.

5. У нас има над 300 партии. Ами да- те са нужни на червената мафия,за да източва държавния бюджет. Преди 1944 г. у нас партийните дотации са били забранени- за сметка на това държавата е помагала на хората. След 1944 г. държавата помага само на организираните от червената мафия хора и вместо да дотира умиращото Българско земеделие,тя дотира 300-те излишни партии. Всъщност тези партии са излишни за народа- на червените кукловоди обаче са им крайно нужни,за да могат нечестивите им сътрудници да получават пари без да се трудят.

6. Съществуването на партии като БСП,ДПС и ДОСТ. Тези организации отдавна са станали излишни за народа на България,но понеже са нужни на своите задгранични поръчители,те продължават да съществуват и да тровят ту социалния,ту етническия мир в страната.

7. Наличието на 240 депутата в  Народното събрание. За съпоставка само ще посоча,че в 140-милионна Япония има 480 депутата- сами направете сметка от колко народни представители има реална нужда България и на колко Български депутата се равнява един японски депутат. Щото аз вече я направих- според японската логика България се нуждае само от 24 депутата за да работи Народното събрание достатъчно добре и ефикасно,а в сегашната абсурдна ситуация един японски народен представител извършва работата на 10 (десет!!!) Български депутата. Идеята е проста- чрез раздутия депутатски стаж се дава хляб и безметежно съществуване на значителна група хора от приятелско-роднинския кръг на "Партията" а ако досегашната бройка бъде намалена,шансът измежду малкото останали депутати да попаднат достатъчно саботьори и поръчкови предатели ще стане нищожен.

8. В историята на България още се пишат купища лъжи и неверни факти,подвизават се ханове и монголски юрти,издирват се монголски "роднини" и пр.,спестява се истината за участието на "Партията" в помакедончването и пр. Идеята на кукловодите е проста- лъжите по наш адрес сриват самочувствието на народа,а народ без самочувствие е лесно податлив на измами и манипулации и губи онази енергия,с която би могъл да осуети деструктивните планове на червените фалшификатори. Лъжите освен това са необходими на Московските и Белградски потисници на Българския народ,за да повдигат фалшивото самочувствие на своите новоизлюпени народи и да помагат на анти-Българския геноцид,който се извършва дори днес в техните собствени страни.

9. Хора с доказано червено потекло продължават да контролират реалните управленчески лостове в министерствата, икономиката, енергетиката, банковото дело, спорта и различните комисии. Това е нужно на кукловодите по няколко причини:

а) Да правят саботажи на онези министри,които държат министерски постове без одобрението на "Правителството в сянка".
б) Да произвеждат безработица тогава,когато се налага да бъде ударен авторитета на неудобни за тях правителства и обратно- да назначават на работа големи маси хора тогава,когато "нашите" (сиреч техните) са на власт.

в) Да не допускат някоя фирма като ЧЕЗ или ЕНЕРГОПРО да взима пари от циганите,без чиито гласове червената утаечна прослойка няма да вкара дори и един депутат в парламента.
г) Да контролират постоянно парите на народа в дирижираната от тях банкова система,за да може по време на военна или природна криза в един миг да лишат страната от всякакви средства и да я направят уязвима за окупация като онази,която ни докараха на 09.09.1944 г.

д) Да се разпореждат безпроблемно в спорта за да не попадат печалбите от него в народни ръце,а силата и мишците на произведените от тяхната система "борчЕта" и "боксьорчета" да са им по всяко време на разположение,за да бъдат впрягани в услуга на всеки "товаришч",който даде команда от Москва.
е) Да извършват "правилния избор" на свои хора и фирми винаги,когато това е необходимо.

10. От 16 години страната не може да се отърве от монопола на Здравната каса,който червените манипулатори наложиха в края на миналия век (за сравнение: в Германия има над 200 здравни каси,а в Израел те са седем). Идеята е проста- добра или лоша,сегашната здравна администрация е приют за бивши комсомолски и партийни активисти,които искат да взимат заплати без да работят,а другите да им се подчиняват. Те боравят със средства на стойност стотици милиони евра а това са пари,които "Партията" няма да върне на народа ни безнаказано. Управлявайки онези огромни средства почти безконтролно,червените шефове на Касата-пирамида могат по всяко време да направят така,че тя да "фалира" и парите й да "изчезнат" в бездънните джобове на техните покровители а народът на България да остане с пръст в уста. Това рано или късно ще се случи- не дай си Боже да настъпи кризисно за страната време а тогава изведнъж ще се окаже,че стотиците милиони на Здравната каса никъде ги няма и никой не знае къде са изчезнали те!

  Намерението на кукловодите е ясно- стотиците милиони на Здравната каса не може да остават в народни ръце,понеже ще засилят съпротивителните възможности на народа срещу всеки потенциален завоевател или окупатор като онзи от 1944 г. и ще лишат подземните структури на червената мафия от ценни ресурси,с които тя може да въоръжи своите банди и да ги държи в готовност за извършване на нов държавен преврат винаги,когато Москва им нареди.

11. В най-масовите културни прояви у нас още се пеят партизански и руски песни,честват се годишнини на червени поети а за честните творци от времето на Царизма,отречени от мракобесния сталинизъм след 1944 г. днес никой не се сеща,макар някои от тях да са далеч по-добри от любимите на "Партията" поети. Целта е да се внушава на народа,че комунизмът съвсем не си е отишъл а само чака сгоден момент,в който да надигне глава и да вземе властта в България тогава,когато кремълските "батюшки" му наредят.

12. У нас продължават ежегодно да стават издънки на различни видове финансови пирамиди,фалити на банки или завличания на чужди имоти и на цели предприятия в "зоната на здрача". Това означава,че червената мафия е неконтролируемо активна въпреки 27-годишните "промени",а силата й не е озаптена с нито един сантиметър и тя продължава да си присвоява всичко,което й е необходимо.

13. Циганите имат по-големи права от Българите,понеже по правило не плащат такси за ток,вода и данъци. Това е необходимо на червените като "слънцето и въздуха",понеже циганите и други подобни на тях деструктивни елементи помагат на "Партията" в нейните грабежи и пречат на народа ни да вдигне глава,за да се разправи със своите грабители. А циганските гласове са крайно необходими на "Партията"- без тях тя не би успяла дори да влезе в парламента камо ли да удържи властта,която съветските окупатори й дариха в 1944 г.

14. За нашите институции,изпаднали в старческа немощ заради 70 годишното червено безвремие са важни Българските граждани- не Българите. На хората,които държат властта в България от 70 години насам Българи не им трябват- Българите ще ги питат защо виновниците за насилственото помакедончване на 1 милион наши сънародници в земите на бивша Югославия не са избити и избесени както се полага,а техни внуци държат властовите позиции на страната вместо да пасат овцете и говедата подобно на своите прости,но ненаситни за чуждо имущество дядовци. Затова на стотиците хиляди Българи,желаещи да възстановят своето Българско гражданство,изключително активно и целенасочено се пречи а темпото,с което се "възстановява" тяхното противозаконно отнето след 1944 г. Българско гражданство са далеч по-слаби от темповете,с които намалява тяхната раждаемост.

15. Съдебни дела,които в нормални държави се решават за няколко седмици,у нас се влачат с години. Целта е юристите от приятелския кръг на "Партията" да печелят повече пари от клиентите си под предлог,че ги защитават а съдебните институции,задръстени от червени клептомани да печелят така добре,както са печелели до 1989 г. и да пазят мафията от осъждането на възлови нейни членове.

16. В България още
 го има червения незаконен отбор ЦСКА,за който не важат нито наредби,нито спортни правила. В един демократичен режим такъв отбор нямаше да просъществува и един ден дори във "В" група,но у нас още си го има и крадливи червени милионери не могат да го изтърпят нито миг извън "А" група. Затова те с дявола ортаци стават и орезиляват целия ни футбол,като с лъжи и далавери възраждат създадения от презрени сталинисти червен отбор,за да показват на патриотичните ни сили,че силата на сталинизма-кретенизма не е накърнена от "промените" с нито един сантиметър.

16+1.* След отварянето на границите през 1989 г. страната ни започна да се опразва от Българи вместо да се напълва,а властите до ден днешен не са взели и най-малката мярка за излизане от тази катастрофа. Посоката,в която бягат нашите сънародници отлично показва от коя система и от кои режими бягат,а сенчестите червени фигури потриват доволно ръце,понеже на тях Българи не им трябват- Българите ще ги изкарат на светло заедно с кирливите им ризи и ще им подирят такава имуществена и лична отговорност за всички злини и погроми,които ни причиниха след 1944 г.,че нито един от тях жив няма да остане.

  Тия 16+1 признака у нас са налице а това значи,че България още се контролира от комунисти-социалисти сиреч от престъпни утаечни елементи и мафиоти,които са повече съгласни страната ни да загине,отколко да отстъпят на друг властта,която им даде през 1944 г. окупаторската червена армия и веднага ги назначи за наши управници,чиято единствена задача бе да й слугуват и да се кланят колко се може по-ниско на нейните чауши и дерибеи.


* Тази точка бе добавена след официалното публикуване на статията и остана в него като контекст,за което изразявам своето искрено съжаление.





Гласувай:
16


Вълнообразно


1. debeloto - ултрабрутално! някои точки нап...
11.07.2016 21:53
ултрабрутално! някои точки направо ме разсипват от гняв!!!
цитирай
2. alexs - Тези престъпници комунисти едва ли ...
11.07.2016 22:09
Тези престъпници комунисти едва ли биха държали още власта, ако великите ни съюзници от САЩ НАТО и ЕС не си затваряха очите......именно такива престъпници - комунисти сега са най-гоемите послушковци и станаха по-католици от Папата......да за ставащите неща до 1989г ..си е виновна Москва ....но за сегашните времена Москва не е виновна
На запада не му трябва дисденти да управляват България а послушни комунистически крадливи задници
цитирай
3. bojil - ултрабрутално! някои точки нап...
12.07.2016 15:05
debeloto написа:
ултрабрутално! някои точки направо ме разсипват от гняв!!!

Нищо лично приятелю- този материал не е писан за да те ядоса,а за да разкрие истината пред народа. Но ти благодаря за искреността,а честните хора трябва да бъдат уважавани.
цитирай
4. bojil - Тези престъпници комунисти едва ли ...
12.07.2016 15:10
alexs написа:
Тези престъпници комунисти едва ли биха държали още власта, ако великите ни съюзници от САЩ НАТО и ЕС не си затваряха очите......именно такива престъпници - комунисти сега са най-гоемите послушковци и станаха по-католици от Папата......да за ставащите неща до 1989г ..си е виновна Москва ....но за сегашните времена Москва не е виновна
На запада не му трябва дисденти да управляват България а послушни комунистически крадливи задници

Съгласен съм напълно,а този феномен си има обяснение- комунизмът е внесен в Русия директно от Америка.
цитирай
5. debeloto - ултрабрутално! някои точки нап...
12.07.2016 18:15
bojil написа:
debeloto написа:
ултрабрутално! някои точки направо ме разсипват от гняв!!!

Нищо лично приятелю- този материал не е писан за да те ядоса,а за да разкрие истината пред народа. Но ти благодаря за искреността,а честните хора трябва да бъдат уважавани.


гневя се на комунистическата олигофрения и безсрамие.
цитирай
6. bojil - ултрабрутално! някои точки нап...
12.07.2016 18:54
debeloto написа:
bojil написа:
debeloto написа:
ултрабрутално! някои точки направо ме разсипват от гняв!!!

Нищо лично приятелю- този материал не е писан за да те ядоса,а за да разкрие истината пред народа. Но ти благодаря за искреността,а честните хора трябва да бъдат уважавани.

гневя се на комунистическата олигофрения и безсрамие.

О-оо,каква била работата! Много благодаря за хубавия отзив- извини ме,не съм те разбрал. Лека вечер,здраве и късмет!
цитирай
7. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, Божо! Истината е единственото лекарство срещу червената чума!
13.07.2016 12:21
5. У нас има над 300 партии. Ами да- те са нужни на червената мафия,за да източва държавния бюджет. Преди 1944 г. у нас партийните дотации са били забранени- за сметка на това държавата е помагала на хората. След 1944 г. държавата помага само на организираните от червената мафия хора и вместо да дотира умиращото Българско земеделие,тя дотира 300-те излишни партии. Всъщност тези партии са излишни за народа- на червените кукловоди обаче са им крайно нужни,за да могат нечестивите им сътрудници да получават пари без да се трудят.
Тия 16+1 признака у нас са налице а това значи,че България още се контролира от комунисти-социалисти сиреч от престъпни утаечни елементи и мафиоти,които са повече съгласни страната ни да загине,отколко да отстъпят на друг властта,която им даде през 1944 г. окупаторската червена армия и веднага ги назначи за наши управници,чиято единствена задача бе да й слугуват и да се кланят колко се може по-ниско на нейните чауши и дерибеи.
цитирай
8. bojil - 5. У нас има над 300 партии. Ами да- те ...
13.07.2016 22:33
batogo написа:
5. У нас има над 300 партии. Ами да- те са нужни на червената мафия,за да източва държавния бюджет. Преди 1944 г. у нас партийните дотации са били забранени- за сметка на това държавата е помагала на хората. След 1944 г. държавата помага само на организираните от червената мафия хора и вместо да дотира умиращото Българско земеделие,тя дотира 300-те излишни партии. Всъщност тези партии са излишни за народа- на червените кукловоди обаче са им крайно нужни,за да могат нечестивите им сътрудници да получават пари без да се трудят.
Тия 16+1 признака у нас са налице а това значи,че България още се контролира от комунисти-социалисти сиреч от престъпни утаечни елементи и мафиоти,които са повече съгласни страната ни да загине,отколко да отстъпят на друг властта,която им даде през 1944 г. окупаторската червена армия и веднага ги назначи за наши управници,чиято единствена задача бе да й слугуват и да се кланят колко се може по-ниско на нейните чауши и дерибеи.

Червената чума се страхува от истината както бензинът се страхува от огъня: едното и другото заедно са напълно несъвместими.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1774033
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64251
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада