Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2016 14:31 - КАК "ПАРТИЯТА" ПРИНУЖДАВАШЕ НЕВРОКОПСКИТЕ БЪЛГАРИ ДА СТАВАТ МАКЕДОНЦИ - ЧАСТ ВТОРА
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 4484 Коментари: 8 Гласове:
21

Последна промяна: 24.07.2016 20:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КАК "ПАРТИЯТА" ПРИНУЖДАВАШЕ НЕВРОКОПСКИТЕ БЪЛГАРИ ДА СТАВАТ МАКЕДОНЦИ - ЧАСТ ВТОРА


   Помакедончването в Неврокопския край започна през 1946 г.,както навсякъде в Горноджумайско. То разбуни духовете на Българите и много от тях се вдигнаха на въоръжена борба,която по-късно стана известна под името "Горянско движение". Присъствието на чужда окупаторска армия в страната обаче пречеше да се постигне онази масовост,която можеше да прекатури незаконното правителство на ОФ-БКП и да сложи на негово място народно правителство,което да прати в затвора алчните за народна собственост изобретатели на македонската "нация". Затова въпреки съпротивата мероприятието си течеше,а народният дух бе парализиран от масовите убийства,които извършваше новата власт и от нейните въоръжени чуждестранни помагачи.

image
  В това време родолюбецът Любен Стоев още бе младеж и живееше в родното си село Огняново (Гоцеделчевско). Това не му пречеше да вижда нещата през погледа на възрастните и да се вслушва внимателно в техните обсъждания и коментари за обстановката,която бе напрегната поради ежедневните посегателства на червената власт върху правата и свободите на македонските Българи. Част от своите впечатления този забележителен македонец е написал в книгата "Спомени",която издава на принципа "Самиздат" през 2013 г. в Благоевград и с която имах възможност да се запозная. Той описва онези моменти от помакедончването,на които е станал свидетел в твърде увлекателен стил,затова голяма част от тази статия съдържа цитати,взети директно от неговата книга.

"След края на Втората световна война обаче се наблюдава едно друго явление- колкото странно,толкова и необяснимо,когато една власт в една страна насилствено променя националната принадлежност на част от своето население в интерес на друга националност и държава,макар те да са създадени и измислени изкуствено.

  Става дума за промяната на националната принадлежност на Българското население от Пиринския край на България в полза на Република Македония. Българското население от този край е принудено от Българското правителство да промени Българската си националност,като я смени с несъществуващата македонска националност.

  Нещо повече- Българското правителство непосредствено след Втората световна война е било готово да отстъпи и част от своята територия в полза на Република Македония.

  Този факт,от която и страна да го погледнеш си е чисто предателство спрямо България и Българския народ.


  Въпросът за Македония е бил винаги голямата болка и мъка на България. Нашият народ е пролял много кръв и е оставил много кости в борбата за запазването на тази своя територия,неселена изцяло от Българско население.

  Историята обаче бе несправедлива спрямо България и Македония. Връзките между България и Македония са били винаги като връзки между майка и дъщеря. Майката винаги е страдала,когато отнемат рожбата й от гърдите й.

  България и Македония са досущ като Германската демократична република и Германската федерална република след Втората световна война. Един и същ народ,разделен на две държави по политически причини.

  По време на Втората световна война България за кратко време си върна Македония и другите земи,отнети й от съседните държави в миналото. Българската войска бе посрещната в Македония като освободителка. Спомням си,че тогава се пееше песента:


"Македонийо,
земя мила ти рождена-
твойте синове се връщат,
домовете да си видят!"


  Тази песен показва много добре защо нашите войски са били в Македония през време на Втората световна война.

  Коминтернът- Комунистическият интернационал,взема едно странно решение през 1944 година,а именно- след края на Втората световна война Българската нация да бъде разделена на три отделни нации- добруджанска,тракийска и македонска,което на практика означава ликвидирането на Българската нация и държава. Едва ли има по-голямо престъпление от това срещу България и Българския народ.

...........
  След свършване на Втората световна война,тракийска и добруджанска нация не се създават. В Титова Югославия обаче се създава т.н. македонска нация и македонска държава- Република Македония,което не е нищо друго освен една измислена нова националност и държава.
...........
  Слава Богу,че решенията на Коминтерна не бяха задължителни за великите сили,иначе България и Българската нация нямаше да ги има и ние Българите като кюрдите,палестинците и други народи по света още щяхме да водим борба за национална независимост срещу Румъния,Гърция,Сърбия и Турция.

  Тук жалкото е това,че по онова време големият борец за права и свобода,героят от Лайпциг 1933 година,генералният секретар на Коминтерна,Българинът-интернационалист Георги Димитров не можа да разгадае погрома,който се готви над България. Като министър-председател на България от 1946 до 1949 г. той се заема с изпълнението на това престъпно решение на Коминтерна,относно частта му за създаване на измислената македонска държава,нация и език и приобщаването към нея на населението и територията на Пиринския край от България по насилствен път.

...........
  Както вече споменах,целият партиен актив на БКП,Отечествения фронт,Професионалните съюзи,местните структури на властта и правоохранителните органи бяха включени в изпълнението на тази антиБългарска партийна повеля.

  Най-напред се пусна подписка,в която пълнолетното Българско население от Пиринския край на България трябваше да се самоопредели като македонско. Всеки Българин,който откажеше да се самоопредели като такъв,се обявяваше незабавно за фашист,враг на народа и предател.

  В бурните следвоенни години лепването на такъв етикет на някого имаше сериозни негативни последици за него,семейството му и децата му. Това означаваше съдене,осъждане,затвор,изселване,концентрационен лагер,проблеми за семейството и децата и т.н.


  В училищата из градовете и селата бяха изпратени македонски емисари главно като учители,които да обучават децата на македонски език и македонско четмо и писмо. Задачата им бе също така да промиват мозъците на хората от Пиринския край,че те не са Българи а македонци.

  Аз,като ученик в долните класове на гимназията в Гоце Делчев (Неврокоп- бел.Б.М.) "Яне Сандански" учех една година македонски език. Преподаваше ни една млада,неомъжена македонска учителка. В гимназията имаше и други учители по македонски език,все жени.

  В родното ми село Огняново също имаше една учителка по македонски език. Мисля,че се казваше Дуряна,но не съм сигурен. В гимназията (пък) имаше една учителка по македонски език,която бе нещо като шефка на останалите учителки. Тя бе много красива. Тогава директор на гимназията беше Иван Бухлев. Той бе историк по професия. Висок,едър,снажен добре развит мъж,голям патриот и голям оратор. По физиономия приличаше на френския генерал Шарл де Гол.

  Когато той държеше реч по някакъв повод,целият град се стичаше да го слуша. Гласът му бе силен, ясен, плътен, убедителен и ечеше сякаш брулеше листата по високите дървета.


  Иван Бухлев бе женен,съпругата му бе от село Марчево. Тя също бе красива,добре сложена жена. Имаха си и едно дете- момче.

  Македонската шефка обаче успя да му завърти главата и между тях двамата избухна една страстна,изпепеляваща любов. Стигна се дотам,че семейството му беше пред развод. По този повод той бе привикан в Околийския комитет на БКП,за да му четат морал и скандалът бе потушен.
...........
  Във връзка с налагането на македонския език в Пиринския край на България и подготовката за правенето ни на македонци,трябваше да се създадат и местни кадри за решаването на този въпрос. В Скопие се изпращаха младежи,за да се обучават там,като едни бъдещи емисари за изпълнение на тази задача.

  От нашето село бяха изпратени двама души- Иван Геров (мой пръв братовчед) и Крум Дунчев- учител. След известно време обаче,те като разбрали за какво ги готвят в Скопие,заедно с много други младежи като тях се завърнаха обратно в България. Те не са били съгласни да провеждат политиката,за която са ги готвели.

  Подписката за насилственото самоопределение на Българското население от Пиринския край като македонци бе изпратена в Скопие. Тази подписка,събрана по насилствен път сега се показва от скопските власти в антиБългарската им кампания срещу България.


  При насилственото ни помакедончване се случваха и някои много странни неща.

  Ще приведа само един случай за нашето семейство,който е характерен за този процес. По онова време семейството ни се състоеше от осем члена- двама родители и шест деца. Три от децата бяха пълнолетни и три малолетни. Пълнолетните деца бяха записани като македонци,а родителите и трите малолетни деца си останахме Българи. Изниква въпросът как от двама родители Българи се раждат три деца македончета и три деца Българчета. Едва ли някой може да ми даде научно обяснение на този феномен. Добре,че през 1956 година в България дойде на власт Тодор Живков,та да оправи забърканата каша от БКП по този,т.н. македонски въпрос.
...........
  Положителното отношение на Сталин към Тито,вероятно е повлияло на плана за помакедончването на Българското население от Пиринския край на България и за придаването на този край към Република Македония.

  Това може би щеше да бъде факт,ако не се бяха случили няколко събития през 1948 година,които охладиха отношенията между Югославия и Съветския съюз. През тази година Тито реши да води независима политика от Съветския съюз.

  Това бе първото нещо. Второто нещо е,че през 1949 г. почина Георги Димитров и на трето място- през 1953 г. почина Сталин.

image
  Така въпросът се забави и след идването на власт на Тодор Живков всичко си дойде на мястото. Така завърши десетгодишния период на помакедончване на Българското население от Пиринския край на България,който скопските управници още правят опити да реанимират.


  Българската комунистическа партия,респективно нейната наследница БСП и досега не са намерили сили и кураж да се извинят пред Българския народ за тази погрешна,антиБългарска политика.

  Кой е всъщност Йосип Броз Тито? Както вече споменах,официалните данни са,че той е хърватски гражданин,ръководител на югославската съпротива през време на Втората световна война 1941-1945 година. След това- ръководител на Югофедерацията,президент на същата и генерален секретар на ЮКП. Неофициалната версия за него обаче,е друга. Според нея Йосип Броз Тито не е истинският,оригиналът,а подставено лице от Западните тайни служби още преди започване на Втората световна война. Тази версия се тиражира в Българското публично пространство едва от няколко години,но аз я знаех още преди 37 години,когато работех в Рабат- Мароко за периода от 1973 до 1977 година.

image
  Тогава аз работех в Министерство на земеделието на Мароко в една канцелария с един югославски гражданин- черногорецът Драгости Якшич. Той бе доста по-възрастен от мен и знаеше много неща........... В един непринуден разговор с него стана дума за Втората световна война,за Балканите и за Йосип Броз Тито. Тогава той ми каза: "Господин Стоев,знаеш ли че Тито не е истинският,а е подставено лице?" Аз с изненада на свой ред го попитах: "Какви доказателства имаш за това?"

  Тогава той ми отговори следното: "Такъв човек действително е имало. Той бил роден в едно хърватско село. Имал е брат и роднини. Брат му обаче твърдял,че този Тито не е неговият рожден брат. Йосип Броз Тито никога не е посещавал родното си село,въпреки че е имал възможност за това. Той не се е срещал нито с брат си,нито с роднините си. Говорел на развален хърватски език. Произнасял е такива звуци,които не са били характерни за хърватския език. Истинският Тито е имал отрязан пръст на една от ръцете си,а подмененият е имал десет цели пръста на ръцете си."

  По време на съпротивата 1941-1945 г. югославските партизани бяха снабдявани с оръжия,боеприпаси и хранителни продукти от английската авиация,докато за Българските партизани такова нещо нямаше.

  През 1948 година Тито направи завой в политиката на Югославия в полза на Запада. Дефакто Югославия бе освободена от съветската и Българската армия през 1945 г. и тя остана в рамките на Съветския блок.


  Западът обаче нямаше полза от това. Завоят на Югофедерацията и по-точно на Тито към Западния блок се смята едва ли не свързано с неговото агентурно минало. Дали това е така не се знае. Засега това са само слухове и догадки.

  Йосип Броз Тито бе митологизиран до такава степен,че никой няма интерес в бивша Югославия от неговото демитологизиране и развенчаване. Каква е истината по този въпрос,един ден може би историята и историците ще си кажат думата.

image
  Когато работех в Американския университет- Благоевград,в него учеха много чуждестранни студенти. Между тях имаше и "македонци". Един ден в моя офис дойде един студент от Скопие по някаква работа. Казваше се Жидас Даскаловски. Той бе върл македонец.

  Тогава в страната се провеждаше кампания за избор на президент на България. Аз му казвам на шега:

"Жидас,предлагам ти да отидеш в Скопие и да срещнеш Кирил Глигоров- бивш държавен ръководител на Република Македония и да го помолиш да се кандидатира за президент на България. Гарантирам ти,че ще го изберем.

  След това вие македонците ще смятате че сте ни превзели а ние ще смятаме,че сме си върнали Македония. Нека всеки си смята каквото си иска,важното е ние да сме си заедно,защото сме един народ и стига сме се делили на македонци и Българи."


  Казвам му още: "Вие там в Скопие не виждате ли,че албанците ви превземат стъпка по стъпка? Та те искат обща граница с България което значи,че искат да погълнат цяла Македония!"

  Жидас мълчи и не ми отговаря нищо. Питам го още: "Жидас,ти знаеш ли как се казва лекарят на университета?"

"- Па знам дека се зове доктор Даскалов"- ми отговаря той. Викам му: "Да не би да сте някаква рода с него?" "- Не,не сме"- ми отговаря той. "-Добре де,това не ти ли говори нещо- ти се казваш Даскаловски,а той се казва Даскалов,разликата е само в окончанието "ски"?" При тези думи,Жидас просто избяга от офиса ми.

  Сега в Република Македония се води злостна антиБългарска кампания. Хората с Българско самосъзнание са преследвани и малтретирани. АнтиБългарската политика на скопските управници ще им изиграе лоша шега в близко бъдеще,защото албанците ги притискат.

image

  ...........По време на деБългаризацията на Македония са убити 30 хиляди Българи- толкова,колкото са убитите Български войници в Отечествената война (1944-1945 г.,бел. Б.М.). Сто и двадесет хиляди Българи са били изпратени в концентрационните лагери........... В Македония сега се опитват да крадат Българската история,Българските културно-исторически паметници........... В крайна сметка,Македония е една историческа и географска област в Балканския полуостров,населена предимно от Българи.
...........
  В Скопие не разбират,че водейки антиБългарската си кампания,те улесняват завладяването на Македония от албанците,което е тяхната заветна мечта и цел в дългосрочен план. Цел за създаване на "Велика" Албания. Именно това не могат да проумеят ръководителите от Скопие.

  Историята ще докаже кой е бил прав и кой крив. Така стоят нещата с Македония и днешните мераци на скопските управници."


  В края на статията изказваме нашата сърдечна благодарност на съзнателния македонски родолюбец Любен Стоев за интересните спомени,които е споделил и му пожелаваме още дълги години здраве и творчески живот за благото и свободата на Македония. Макар да разполагам с този чудесен материал от близо две години,както личи от 
http://bojil.blog.bg/politika/2015/02/13/kak-quot-partiiata-quot-prinujdavashe-nevrokopskite-bylgari-.1337888,проблеми от различно естество все ми пречеха да го публикувам и споделя с уважаемите читатели,на които поднасям за това своето искрено съжаление и извинение.




Гласувай:
21


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Не се отказвате от " актуалната тема". Защо?
24.07.2016 15:07
В нашия блок до днес живее дъщирята на махленците " Македонеца" и "Македонката".Те се смятаха българи, но бяха за федерация с България, а не със Сърбия. Смятаха това Титово изобтетение за добро и за приложимо в България. Не съм чувал от тях, но си мисля, че са очаквали така братята им оттатък границата, да харесат повече България. Дали не е това начинът Сталиновата заповед да заработи в полза на България? Не смятате ли, че с измислицата за "предателската партия" вредите на България? Може да мернете моя пост "Баста на измислиците за Македония, Коминтерна и Димитров".
цитирай
2. bojil - В нашия блок до днес живее дъщирята ...
24.07.2016 16:23
krumbelosvet написа:
В нашия блок до днес живее дъщирята на махленците " Македонеца" и "Македонката".Те се смятаха българи, но бяха за федерация с България, а не със Сърбия. Смятаха това Титово изобтетение за добро и за приложимо в България. Не съм чувал от тях, но си мисля, че са очаквали така братята им оттатък границата, да харесат повече България. Дали не е това начинът Сталиновата заповед да заработи в полза на България? Не смятате ли, че с измислицата за "предателската партия" вредите на България? Може да мернете моя пост "Баста на измислиците за Македония, Коминтерна и Димитров".

Видях твоята статия- добра е,но предателската партия не е мит- тя е общоприет факт от всички македонци,които са запазили свойта хилядолетна Българщина.
цитирай
3. katan - Преди известно време писах коментар-спомен при shtaparov.
25.07.2016 09:20
Моите родители и всичките ми близки бяха направени насила македонци в смисъла на "онова" време.
Те не се отрекоха от българската си принадлежност и родните места в Пиринска и Гръцка Македония.
Миналата седмица прочетох една книга СПОМЕНИ на един българин от Щип.
Сега чета СПОМЕНИ на НЕДЕЛЯ ПЕТКОВА /БАБА НЕДЕЛЯ/.
Голяма част от спомените се припокриват. Те са по-друго време, но са интересни.
Историята е само една.
Поздрави, приятелю!
цитирай
4. survakar007 - Македонизацията е рожба на Русия и започва още от 1890 г.
25.07.2016 18:20
Македонизацията на българите започва още през 1890 г. като започва да създава етнически карти и да записва българите като "македонски славяни" - след като запада не разрешава на Русия да създаде Задунайска Губерния тя решава да разцепи българското население. На Берлинския конгрес Русдия не допуска български представител и раздава земите населени се българи в Пиротско, Нишко и Моравско на Сърбия, а северна Добруджа на Румъния.

През 1922 г. Русия спуска задачата на Коминтерна да създаде "македонски етнос" на Балканите, а през 1934 г. на балканските коминтерновци е поставена задачата да създаде "македонски език" и "македонска нация" - езика е създаден през август 1944 г. в един манастир в Сърбия до границата на днешен ФАЙРОМ.

Русия и русофилските кучки в България работят по задачата за унищожаване на понятието "българи" и заменянето им с измислените в руските етнически лаборатории "македонци", "тракийци", "добруджанци" и "помаци". Днес русофилите у нас активно работят по задачата да ни правят "траки", както преди Тито и македониста Георги Димитров правеха българите "македонци".

Нещата с тракедонизма са много сериозни, защото всички български правителства (всички са съставени от ДС агентура) работят активно по тази задача. Всички международни представи на България представят "тракийската култура", а не българската, въпреки, че траките както и древните македонци са изчезнали като биологична маса още преди около 1700 години.

Този дето е писал книжката е комунистически мекере (личи му) близало задници на другарете от Политбюро на БКП по времето на соца, не познава добре историята и се опитва да шикалкави, като дори се опитва да оправдае сатрапа Гочето Тарабата за пресъпленията му. Авторът есмесил е истини с полуистини и е замазвал истината.

Българските русофилски кучки короновани у нас през 1944 г. до ден днешен саботират България и народа - днес БАН и правителствата ни след 1989 г. се ръководят от ДС/КГБ агенти. Днешните българи дори не знаят кой е Кубер.

Сурвакар
цитирай
5. bojil - Моите родители и всичките ми близки ...
25.07.2016 18:56
katan написа:
Моите родители и всичките ми близки бяха направени насила македонци в смисъла на "онова" време.
Те не се отрекоха от българската си принадлежност и родните места в Пиринска и Гръцка Македония.
Миналата седмица прочетох една книга СПОМЕНИ на един българин от Щип.
Сега чета СПОМЕНИ на НЕДЕЛЯ ПЕТКОВА /БАБА НЕДЕЛЯ/.
Голяма част от спомените се припокриват. Те са по-друго време, но са интересни.
Историята е само една.Поздрави, приятелю!

Благодаря за поздрава и ако имаш някой интересен спомен с нещо оригинално,което се е случило по време на помакедончването- прати ми да го публикувам или го пусни в блога си.
цитирай
6. bojil - Македонизацията на българите з...
26.07.2016 16:30
survakar007 написа:
Македонизацията на българите започва още през 1890 г. като започва да създава етнически карти и да записва българите като "македонски славяни" - след като запада не разрешава на Русия да създаде Задунайска Губерния тя решава да разцепи българското население. На Берлинския конгрес Русдия не допуска български представител и раздава земите населени се българи в Пиротско, Нишко и Моравско на Сърбия, а северна Добруджа на Румъния.

През 1922 г. Русия спуска задачата на Коминтерна да създаде "македонски етнос" на Балканите, а през 1934 г. на балканските коминтерновци е поставена задачата да създаде "македонски език" и "македонска нация" - езика е създаден през август 1944 г. в един манастир в Сърбия до границата на днешен ФАЙРОМ.

Русия и русофилските кучки в България работят по задачата за унищожаване на понятието "българи" и заменянето им с измислените в руските етнически лаборатории "македонци", "тракийци", "добруджанци" и "помаци". Днес русофилите у нас активно работят по задачата да ни правят "траки", както преди Тито и македониста Георги Димитров правеха българите "македонци".

Нещата с тракедонизма са много сериозни, защото всички български правителства (всички са съставени от ДС агентура) работят активно по тази задача. Всички международни представи на България представят "тракийската култура", а не българската, въпреки, че траките както и древните македонци са изчезнали като биологична маса още преди около 1700 години.

Този дето е писал книжката е комунистически мекере (личи му) близало задници на другарете от Политбюро на БКП по времето на соца, не познава добре историята и се опитва да шикалкави, като дори се опитва да оправдае сатрапа Гочето Тарабата за пресъпленията му. Авторът есмесил е истини с полуистини и е замазвал истината.

Българските русофилски кучки короновани у нас през 1944 г. до ден днешен саботират България и народа - днес БАН и правителствата ни след 1989 г. се ръководят от ДС/КГБ агенти. Днешните българи дори не знаят кой е Кубер.

Сурвакар

Аз съм впрочем на мнение,че "тракедонизма" не устройва руснаците и те бягат от него като от огън. Понеже той разкрива неизказаната древност на "пра"Българската култура и прави за посмешище лъжите,които се пробутваха на народа ни по нареждане на Москва. Той съвсем не прави Българите на траки- напротив,точно обратно дори- той твърди че траките са вид Българи,което се доказа и от проучванията на някои наши атори напоследък,а турските лъжи на червените фалшификатори ги праща на бунището.
цитирай
7. survakar007 - Божиле, между македонизма и тракедонизма НЯМА разлика
26.07.2016 18:33
Тези две лъжи са измислени от Русия и са спуснати на балканските комунисти по времето на Коминтерна с цел дестабилизиране на България.

От българите в провинция Македония чрез лъжи, бой и терор Русия успя да създаде "македонци", а от няколко десетилетия активно работи по отцепване на Тракия от България чрез пропагандиране на лъжата, че българите са траки.

Траките са изчезнали като биологична маса около 300 години след Христа и нямат нищо общо с българите. Този факт се подкрепя от историята, археологията, а днес и от ДНК изследвания прожедени от западноевропейски и американски специалисти.

Преди около 70 години из балканите вървяха банди русофилски проповедници, които убеждаваха българите, че дедите ни са древните македонци, днес подобни предатели се опитват да ни убедят, че сме траки, но това е фалшификат и целите му са разчленяване на България. По подобен начин през 1924 г. в Русия нарекоха волжките българи "татари".

Прочети история, археология и резултати от генетиката (западни специалисти защото са обективни) и ще разбереш, че ние нямаме нищо общо с балканските пройдохи, тракийските племена.

Траките са продажна пасмина и през цялата си история са обслужвали други народи, а българите са създавали империи и са положили основите на европейската цивилизация. Не се потдавай на шарлатани и интернетните им статийки на хора без никакъв ценз в каквато и да е област свързана с произхода на българския народ. Спартотоците са руски тролчета, а статийките им ги подават руски историци, които добре значат, че идиотщината "българите са траки" не може да издържи никаква критика в каквато и да е област, затова те стоят в сянка за да не се дискридитират.

Не вярвай на тракийските басни момче които агентите от бившето ДС като ченгето Божидар Доикитров за "славянския произход на българите" разпространяват, книжлетата му се спонсорират от руските разузнавателни служби.

Запомни момче, българите не са копилетата на тракийската курва Родопи!

Сурвакар
цитирай
8. bojil - Тези две лъжи са измислени от Русия и ...
29.07.2016 11:02
survakar007 написа:
Тези две лъжи са измислени от Русия и са спуснати на балканските комунисти по времето на Коминтерна с цел дестабилизиране на България.

От българите в провинция Македония чрез лъжи, бой и терор Русия успя да създаде "македонци", а от няколко десетилетия активно работи по отцепване на Тракия от България чрез пропагандиране на лъжата, че българите са траки.

Траките са изчезнали като биологична маса около 300 години след Христа и нямат нищо общо с българите. Този факт се подкрепя от историята, археологията, а днес и от ДНК изследвания прожедени от западноевропейски и американски специалисти.

Преди около 70 години из балканите вървяха банди русофилски проповедници, които убеждаваха българите, че дедите ни са древните македонци, днес подобни предатели се опитват да ни убедят, че сме траки, но това е фалшификат и целите му са разчленяване на България. По подобен начин през 1924 г. в Русия нарекоха волжките българи "татари".

Прочети история, археология и резултати от генетиката (западни специалисти защото са обективни) и ще разбереш, че ние нямаме нищо общо с балканските пройдохи, тракийските племена.

Траките са продажна пасмина и през цялата си история са обслужвали други народи, а българите са създавали империи и са положили основите на европейската цивилизация. Не се потдавай на шарлатани и интернетните им статийки на хора без никакъв ценз в каквато и да е област свързана с произхода на българския народ. Спартотоците са руски тролчета, а статийките им ги подават руски историци, които добре значат, че идиотщината "българите са траки" не може да издържи никаква критика в каквато и да е област, затова те стоят в сянка за да не се дискридитират.

Не вярвай на тракийските басни момче които агентите от бившето ДС като ченгето Божидар Доикитров за "славянския произход на българите" разпространяват, книжлетата му се спонсорират от руските разузнавателни служби.

Запомни момче, българите не са копилетата на тракийската курва Родопи!

Сурвакар

Русия не се нуждае от Българи- те пречат на самото съществуване на руската идея,зачената в лъжа и
анти-Българизъм. Затова тя създаде македонизма но също и туркофилизма,чийто противник са "тракедонистите". Дали има руски емисари сред тях не знам,а не съм и видял- това,че Спароток членува в различни интернет-групи за да популяризира своите трудове не го прави техен съмишленик,а не ми се и вярва да е,понеже "тракедонизмът" директно обвинява Русия в безскрупулни и безочливи лъжи по адрес на България във всички аспекти,свързани с нашата история. Досега не сме видели никакъв знак който да укаже,че Павел има онези пристрастия към русофилизма в които го обвиняваш. Ако знаеш нещо повече и по-конкретно по въпроса,моля публикувай го за да го знаем и ние.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1776939
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64256
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада