Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2016 17:29 - ЦИГАНИТЕ САМИ СА ВИНОВНИ ЗА СВОЯТА БЕДНОСТ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 5016 Коментари: 16 Гласове:
19

Последна промяна: 23.11.2016 16:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
            ЦИГАНИТЕ САМИ СА ВИНОВНИ ЗА СВОЯТА БЕДНОСТ


   Неотдавна получихме експертно мнение от уважаемия Съветник Исти във връзка с наши запитвания около проблемите на циганите,прекръстени напоследък на "роми". Във връзка с това той има любезността да ни каже следното:

  Циганите сами са виновни за своята бедност,понеже раждат по много деца. Те не могат да си наложат задръжки в раждаемостта,затова броят им най-често се увеличава в геометрична прогресия. Човешкия опит във всички точки на света е показал едно и също- народите,които раждат по много деца на  семейство,
никога не са забогатели и заживели добре. Раждаемостта е основна причина за бедността на много групи от световното население- негри, индуси, китайци, латиноамериканци, албанци, мюсюлмани и пр. мизеруват,понеже темповете на раждаемостта им изпреварват темповете,с които се развива тяхната икономика и просперитет.

  Китайците и отчасти индусите успяват да компенсират донякъде тази негативна тенденция чрез търговия, упоритост, находчивост и трудолюбие. Албанците пък се справят чрез незаконна търговия с наркотици,оръжие,хора и всички други пороци,в които ги посвети комунизма. Негрите и циганите обаче не са добри в търговията,трудолюбието и находчивостта,затова компенсират изоставането си с други,най-често незаконни и дори отвратителни методи- кражби, побоища, убийства, заплахи, проституция, сводничество и пр.,в което са имали възможност да се убедят дори страни като Америка.

  Изоставането при тях обаче е огромно,понеже в махалите им редовно ще срещнеш циганки на по 19 години с 4 (четири!) деца и други на по 45 години,които имат и правнучета. Много цигани нямат ресурс да изхранят дори едно дете,но това не ги спира да раждат по 4-5 деца,а после да ги троснат на нас и да ни държат отговорни,когато не успеем да ги издържаме и изхранваме. На тяхната наглост обаче е време да се сложи край а животът им решително ще се подобри,ако намалят раждаемостта си и почнат да раждат по 1-2 деца,както правим ние.

  Раждането на деца при техния етнос е превърнато в бизнес от комунистите: циганите раждат деца а червените чиновници им плащат за това,като финансират и поощряват циганската раждаемост с непрекъснат поток от детски надбавки,социални помощи и пр. Така хора,които никога не са внесли нито една стотинка данък или каквато и да било такса в касите на тази държава,днес искат тя да им осигури права. Те обаче не знаят и не разбират,че държавата е на първо място зъдължение и едва след това- права. Права в правовата държава получават само онези,които са изпълнили достойно своите задължения а не онези,които са научени само да искат и никога нищо да не дават!

  Повечето цигани изобщо не знаят,че освен права имат и задължения- да бъдат честни и отговорни,да бъдат усърдни защитници на тази държава,да почитат коренния народ който ги изхранва,да уважават особеностите на културата му и да се прекланят пред неговите светини за това,че те са научили народа да бъде милосърден и да ги търпи. Нищо такова не можеш да забележиш у тях,с редки изключения разбира се. Българинът по природа не е расист нито ксенофоб,но ескалиращата циганска престъпност редовно го разгневява и ако червените власти не връзваха ръцете му,той отдавна да си беше отмъстил достойно за нечестивите вандалски посегателства на този неинтегрируем етнос.

  Българинът е правил и ще продължава да прави на този неблагодарен етнос безброй компромиси- той безпроблемно търпи онези цигани,които работят честно и почтено,спазват законите и уважават доброто у хората,без да се интересуват от техния етнос и цвят на кожата. Повечето (макар и не всички!) цигани обаче са расисти- те не уважават Българите и другите бели народи,отнасят се с постоянно недоверие и пренебрежение към тях,отказват да работят за общото благо и дават предимство само на своите,когато нещо зависи от тях. Българите усещат циганската прикритост,лицемерие и притворство,затова й отвръщат със същото понеже са по природа отмъстителни. Те се отвращават и възмущават от недостойните и неморални хора,които са готови да зарежат поколението си заради това,че са родили 12 деца,макар да не са имали пари да изчуват дори едно!
image   Нашите Българи помагат и ще продължават да помагат на този етнос да  оцелее,но нямат нищо против той да покаже малко благодарност за положените грижи. Редно е например,както предлага Исти,циганите да си организират веднъж в годината специален празничен ден,в който да отдават благодарност на Българския народ за това,че редовно заделя от бедняшкия си залък и им помага,за да оцелеят техните деца. Това би било изключително полезна за двата народа инициатива,но у циганите не срещаме никаква мисъл за благодарност досега.

   Вместо да помогнат за налагането на някоя такава полезна инициатива,червените мракобеси и изедници продължават да източват бюджета на страната и да я омаломощават,финансирайки патологичната циганска раждаемост,фалиращи банки и туркомангалски партии като ДПС,ДОСТ,АТАКА и пр. с нашите собствени пари,от което нашия многострадален народ все повече закъсва и обеднява,а най-нетърпеливите му младежи предпочитат да напуснат страната,вместо да чакат неизвестно колко десетилетия животът ни да се оправи- мечта,която след близо 30 години "демокрация" не се е доближила към нас дори на сантиметър.

image
  Така от наложената ситуация най-добре се възползват циганите,на които им е все едно дали ще живеят в лукс или в мизерия,стига да им се позволи да оцелеят. Най-парадоксалното е,че от нашата помощ те стават все по-зле,защото темпото на нарастване на доходите не може да настигне темпото,с което расте тяхната насърчена от парите ни раждаемост. Затова онези от тях,които прекарват живота си в мизерия и бедност трябва да винят единствено себе си,понеже ако раждаха толкова деца,колкото могат да изхранят и отгледат (сиреч по 1-2 деца),щяха да живеят чудесно и комфортно с помощите,които им заделяме от залъка си. Те обаче сами са избрали да прекарат живота си в мизерия и бедност,за което трябва да се сърдят единствено на себе си!



Гласувай:
20



1. knyazvojvoda - Малко наблюдателност
07.10.2016 18:45
"9 септември донесе свободата на всички национални малцинствО"??? - от кога е снимката?
Вижда се неграмотността на циганите и още по-голямата неграмотност на червените лидери които позволяват такива лозунги, :D :D :D
цитирай
2. nkf - Слагам плюс на статията, само и е...
07.10.2016 22:43
Слагам плюс на статията, само и единствено поради факта, че е намерила място в блога ти. Иначе: човекът разсъждава като типиченмарксист и комунист (какъвто уж не е), а и не познава някои особености. Първо- САЩ и досега имат висока раждаемост, и то далеч не самос ред латиноси, негри и други небели. Напълно нормално е бяло американско семейство да има по три, четири, пет, шест, седем деца (оставям настрана общности като мормони, амиши, менонити и някои други, които са 100 % бели общности там децата могат да надхвърлят десет в еднос емейство) Богатство се прави с производство, иновации, търговия и потребление (за всеки един от елементите са нужни хора), факт! С по едно - две деца и масово бездетение нито икономика ще има, нито богатство. Разбира се тук налице и расовият фактор: естествено, че от нисши раси като негри, араби и цигани (знам, че циганите/индусите и арабухите ги водят бяла раса, ама не са) ни работа, ни иновации, ни търговия може да се чака независимо дали ще имат едно, две или сто деца. И освен това аз не знам някой българин /особено от старите поколения от преди соца. да не е расист / в здравия и добър смисъл на думата/, че те ако не бяха, отдавна да бяхме стопени от други етноси. А циганите, циганите ни ги натресоха като проблем комунистите. Особено тодор живков/яшар замфиркюв, който си влашки копанарин и от яшарите и яшарщините, циганиите, простотията и тъпотията им не може да се оттървем и до днес.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления, Божо!
08.10.2016 06:48
Такава, за съжаление, е истината: " Раждането на деца при техния етнос е превърнато в бизнес от комунистите: циганите раждат деца а червените чиновници им плащат за това,като финансират и поощряват циганската раждаемост с непрекъснат поток от детски надбавки,социални помощи и пр. Така хора,които никога не са внесли нито една стотинка данък или каквато и да било такса в касите на тази държава,днес искат тя да им осигури права. Те обаче не знаят и не разбират,че държавата е на първо място зъдължение и едва след това- права. Права в правовата държава получават само онези,които са изпълнили достойно своите задължения а не онези,които са научени само да искат и никога нищо да не дават!
Вместо да помогнат за налагането на някоя такава полезна инициатива,червените мракобеси и изедници продължават да източват бюджета на страната и да я омаломощават,финансирайки патологичната циганска раждаемост,фалиращи банки и поддържащи туркомангалски партии като ДПС,ДОСТ,АТАКА и пр. с нашите собствени пари,от което нашия многострадален народ все повече закъсва и обеднява,а най-нетърпеливите му младежи предпочитат да напуснат страната,вместо да чакат неизвестно колко десетилетия животът ни да се оправи- мечта,която след близо 30 години "демокрация" не се е доближила към нас дори на сантиметър."
Поредната действителна фактология от живота ни, която не се осъзнава и на която не се обръща нужното внимание, понеже крепи червените на власт.
цитирай
4. bojil - "9 септември донесе свобо...
08.10.2016 15:06
knyazvojvoda написа:
"9 септември донесе свободата на всички национални малцинствО"??? - от кога е снимката?
Вижда се неграмотността на циганите и още по-голямата неграмотност на червените лидери които позволяват такива лозунги, :D :D :D

Снимката е от 1949 г. и съм я сложил,понеже от нея най-добре личи кой създаде циганския проблем у нас.
цитирай
5. bojil - Слагам плюс на ст...
08.10.2016 15:11
nkf написа:
Слагам плюс на статията, само и единствено поради факта, че е намерила място в блога ти. Иначе: човекът разсъждава като типиченмарксист и комунист (какъвто уж не е), а и не познава някои особености. Първо- САЩ и досега имат висока раждаемост, и то далеч не самос ред латиноси, негри и други небели. Напълно нормално е бяло американско семейство да има по три, четири, пет, шест, седем деца (оставям настрана общности като мормони, амиши, менонити и някои други, които са 100 % бели общности там децата могат да надхвърлят десет в еднос емейство) Богатство се прави с производство, иновации, търговия и потребление (за всеки един от елементите са нужни хора), факт! С по едно - две деца и масово бездетение нито икономика ще има, нито богатство. Разбира се тук налице и расовият фактор: естествено, че от нисши раси като негри, араби и цигани (знам, че циганите/индусите и арабухите ги водят бяла раса, ама не са) ни работа, ни иновации, ни търговия може да се чака независимо дали ще имат едно, две или сто деца. И освен това аз не знам някой българин /особено от старите поколения от преди соца. да не е расист / в здравия и добър смисъл на думата/, че те ако не бяха, отдавна да бяхме стопени от други етноси. А циганите, циганите ни ги натресоха като проблем комунистите. Особено тодор живков/яшар замфиркюв, който си влашки копанарин и от яшарите и яшарщините, циганиите, простотията и тъпотията им не може да се оттървем и до днес.

Американците по правило са заможни та колкото и деца да родят,трудно ще пострада бюджетът им. Не е такава работата обаче с циганите: те най-често раждат по много деца,без да се интересуват от размера на своята "черга" и тъкмо от това си патят. Ако поставиш американци да живеят в същите условия,които създават циганите в махалите си,раждаемостта им веднага ще падне,понеже те мислят за бъдещето на децата си за разлика от много роми. Американецът например държи на всяка цена той да отгледа собствените си деца за разлика от циганина,който е далеч по-съгласен друг да му ги храни и отглежда. Затова в единия случай имаме раждаемост заради любов към децата а в другия- заради любов към дотациите,с които червените власти поощряват циганската раждаемост. Разликата както виждаме е оттук до небето както се казва,но циганския проблем у нас действително го създадоха комунистите,както личи от приложената снимка,затова те поздравявам за позицията приятелю!
цитирай
6. bojil - Такава, за съжаление, е истината: ...
08.10.2016 15:21
batogo написа:
Такава, за съжаление, е истината: " Раждането на деца при техния етнос е превърнато в бизнес от комунистите: циганите раждат деца а червените чиновници им плащат за това,като финансират и поощряват циганската раждаемост с непрекъснат поток от детски надбавки,социални помощи и пр. Така хора,които никога не са внесли нито една стотинка данък или каквато и да било такса в касите на тази държава,днес искат тя да им осигури права. Те обаче не знаят и не разбират,че държавата е на първо място зъдължение и едва след това- права. Права в правовата държава получават само онези,които са изпълнили достойно своите задължения а не онези,които са научени само да искат и никога нищо да не дават!
Вместо да помогнат за налагането на някоя такава полезна инициатива,червените мракобеси и изедници продължават да източват бюджета на страната и да я омаломощават,финансирайки патологичната циганска раждаемост,фалиращи банки и поддържащи туркомангалски партии като ДПС,ДОСТ,АТАКА и пр. с нашите собствени пари,от което нашия многострадален народ все повече закъсва и обеднява,а най-нетърпеливите му младежи предпочитат да напуснат страната,вместо да чакат неизвестно колко десетилетия животът ни да се оправи- мечта,която след близо 30 години "демокрация" не се е доближила към нас дори на сантиметър."
Поредната действителна фактология от живота ни, която не се осъзнава и на която не се обръща нужното внимание, понеже крепи червените на власт.

Има данни които сочат,че червените престъпници още владеят положението в страната и се преструват ту на демократи,ту на атакисти и гербаджии,ту на патриоти и депесари. Те не са прекъснали връзките с крадливата червена мафия,която ги създаде и дори смятат един ден да ни сложат отново такава мракобесна диктатура,каквато ни наложиха след 1944 г. сталиновите орди. До тогава позициите им дори ще са значително укрепнали,понеже те държат почти цялата ни икономика,спъват независимото селско стопанство и прогонват прогресивната младеж от страната ни,а само тя има сила да им се противопостави. Затова нашият г-н Съветник смята,че без налагането на оздравителна антикомунистическа хунта,която да извършва тотална декомунизация поне 15 години наред животът в страната ни е обречен да падне до нивото на циганските махали,а в условия на такъв мизернически стандарт никой Българин няма да иска да живее и нашето бяло население по-скоро ще напусне страната,отколкото да остави на червените мизерници да го правят на балък.
цитирай
7. nkf - Божиле, аз говорих за принципно ...
08.10.2016 15:42
Божиле, аз говорих за принципно неуместната теза на автора на статията, че по-малко деца е равно на по-голямо богатство и съответно обратното. Тази формула е нонсенс и няма отношение към реалността. Аз затов ададох пример със САЩ. И не, не съм съгласен, че наличието на повече или по-малко деца е винаги и само и единствено въпрос на бюджетни изчисления. Това с бюджетите е човешка/социалистическа/социо.инженерингова логика, която е порочна и води само и единствено до колапс това общество, в което се прилага като мярка. Изобщо опираме до ценностна система - Е ли са децата ценност или НЕ са? Знаеш ли, че геният Йохан Себастиан Бах е имал 21 ДВАДЕСЕТ И ЕДНО деца. Ти микажи със съзнание на циганин ли е бил или беден? изобщо може ли да се подходи по такъв начин? Разбираш ли колко нелеп марксически смисъл има писанието по-горе и най-вече разсъжденията, които излага? Разбираш ли защо с етопим и изчезваме? А циганите...циганите изкуствено ги размножиха кменно със социални мерки. И защо непременно трябва да слагаме американци в циганското гето и цигани в българското общество? Не е ли ясно, че интеграцията на несъвместими съзнания и видове е смърт и разруха? Аз не мога да разбера какво се доказва със "слагането на американци в циганско гето"? С това се доказва, че предпоставка за богатството е бездетието или малодетието ли? Иначе е от ясно по-ясно, че котката няма да роди котенцата си в свинската кочина.
цитирай
8. bojil - Бож...
08.10.2016 18:20
nkf написа:
Божиле, аз говорих за принципно неуместната теза на автора на статията, че по-малко деца е равно на по-голямо богатство и съответно обратното. Тази формула е нонсенс и няма отношение към реалността. Аз затов ададох пример със САЩ. И не, не съм съгласен, че наличието на повече или по-малко деца е винаги и само и единствено въпрос на бюджетни изчисления. Това с бюджетите е човешка/социалистическа/социо.инженерингова логика, която е порочна и води само и единствено до колапс това общество, в което се прилага като мярка. Изобщо опираме до ценностна система - Е ли са децата ценност или НЕ са? Знаеш ли, че геният Йохан Себастиан Бах е имал 21 ДВАДЕСЕТ И ЕДНО деца. Ти микажи със съзнание на циганин ли е бил или беден? изобщо може ли да се подходи по такъв начин? Разбираш ли колко нелеп марксически смисъл има писанието по-горе и най-вече разсъжденията, които излага? Разбираш ли защо с етопим и изчезваме? А циганите...циганите изкуствено ги размножиха кменно със социални мерки. И защо непременно трябва да слагаме американци в циганското гето и цигани в българското общество? Не е ли ясно, че интеграцията на несъвместими съзнания и видове е смърт и разруха? Аз не мога да разбера какво се доказва със "слагането на американци в циганско гето"? С това се доказва, че предпоставка за богатството е бездетието или малодетието ли? Иначе е от ясно по-ясно, че котката няма да роди котенцата си в свинската кочина.

Съгласен- децата са богатство за прогресивни общества като Българското и американското,но за затъналите в беззаконие цигански общества те са бреме и оправдание за тяхната бедност,което се използва за удар срещу Българщината и демокрацията.
цитирай
9. nkf - Божиле, циганите са си цигани - те не ...
09.10.2016 23:16
Божиле, циганите са си цигани - те не подлежат на култивация, цивилизоване и очовечаване. Ако това бе възможно, то за 5000 години, от както съществува проблемът "цигани", щеше да се реши, но не би. Велики цивилизации като ведическата в Индия, персийската, египетската, римската и сегашната (която епроизводна на римската) не са успели и няма да успее никой. Циганинът не мисли с категориите от типа на: градя, уча се, развивам се, допринасям за... и с..., вярвам, уважавам, мисля, съчувствам, ДАВАМ, помагам, правя усилие за общото благо. Това са ключовете, фундаментите на които с егради нашата цивлизация, нашата култура и изобщо всяка една голяма, велика цивилизация. Циганина е чергар, но паразит с всички произтичащи от това девиации. Всичко това е на равнище ген/ДНК. Не е вярно, че това е без значение, както някои внушават. Генът, родата, джинсът (както казват старите Българи) има огромно, решаващо значение. За циганина богатството няма значение извън безкраен купон с ядене, пиене и показване на циганската абсурдност (докато свършат парите).. Просто на тях не им е дадено свише да бъдат богати, нямат такива качества, не им е в джинса, а не че многото деца им пречат на забогатяването. Да, прав си, циганите са бреме, НО за да решим този проблем, смятам, че първо трябв ада потърсим къде ние грешим. Защото за да го има циганския проблем, то грешката първо е у нас. Нали знаеш - злото никога не идва само, то з ада се прояви трябв ада намери основание, но не в самото себе си.
цитирай
10. bojil - Божиле, циганите са си цигани - те не ...
10.10.2016 18:57
nkf написа:
Божиле, циганите са си цигани - те не подлежат на култивация, цивилизоване и очовечаване. Ако това бе възможно, то за 5000 години, от както съществува проблемът "цигани", щеше да се реши, но не би. Велики цивилизации като ведическата в Индия, персийската, египетската, римската и сегашната (която епроизводна на римската) не са успели и няма да успее никой. Циганинът не мисли с категориите от типа на: градя, уча се, развивам се, допринасям за... и с..., вярвам, уважавам, мисля, съчувствам, ДАВАМ, помагам, правя усилие за общото благо. Това са ключовете, фундаментите на които с егради нашата цивлизация, нашата култура и изобщо всяка една голяма, велика цивилизация. Циганина е чергар, но паразит с всички произтичащи от това девиации. Всичко това е на равнище ген/ДНК. Не е вярно, че това е без значение, както някои внушават. Генът, родата, джинсът (както казват старите Българи) има огромно, решаващо значение. За циганина богатството няма значение извън безкраен купон с ядене, пиене и показване на циганската абсурдност (докато свършат парите).. Просто на тях не им е дадено свише да бъдат богати, нямат такива качества, не им е в джинса, а не че многото деца им пречат на забогатяването. Да, прав си, циганите са бреме, НО за да решим този проблем, смятам, че първо трябв ада потърсим къде ние грешим. Защото за да го има циганския проблем, то грешката първо е у нас. Нали знаеш - злото никога не идва само, то з ада се прояви трябв ада намери основание, но не в самото себе си.

Тъй,тъй приятелю- тъй!
цитирай
11. zaw12929 - НАЙ ВАЖНОТО ЗА ДЕНЯ: 1. Над 3 000 ...
13.10.2016 13:00
НАЙ ВАЖНОТО ЗА ДЕНЯ:
1. Над 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ще бъдат заселени в ЮЖНА БЪЛГАРИЯ с благословията на правителството?!!
https://www.bnoshipka/index.php?special=novini&cat=1&id=139

2. Само за няколко месеца в София са регистрирани над 200 изснасилвания от Мигранти!
https://www.bnoshipka/index.php?special=novini&cat=1&id=142

3.Тези джихадисти щурмуват България с маски на бежанци (видео със смърт 18+)
http://www.blitz/news/article/263953

4. 4000 въоръжени ислямисти са проникнали в Европа като бежанци!
http://bultimes/4000-vaorazheni-islyamisti-sa-proniknali-v-evropa-kato-bezhantsi-video/

5. Арабин кла момче пред дискотека в Студентски град
http://www.sosnovini/

6. Започна се! Мигранти прободоха 6 пъти 22-годишната Никол!
https://www.bnoshipka/index.php?special=novini&cat=1&id=116

7. 16-годишна сирийка призна: Бежанците ненавиждат християните! Мислят само как да ви избият!:
https://www.bnoshipka/index.php?special=novini&cat=1&id=133

8. 800 мигранти се млатиха в Харманли, нападнаха полицията с камъни !!!
https://www.bnoshipka/index.php?special=novini&cat=1&id=138

9. Отново! Мигранти помляха с ножове и камъни българин в "Овча Купел"
https://www.bnoshipka/index.php?special=novini&cat=1&id=141

10. Мигрант влезе в сервиз в София, извади пистолет и започна да стреля! Един българин е...
https://www.bnoshipka/index.php?special=novini&cat=1&id=131
цитирай
12. bojil - НАЙ ВАЖНОТО ЗА ДЕНЯ: 1. Над 3 000 ...
13.10.2016 14:21
zaw12929 написа:
НАЙ ВАЖНОТО ЗА ДЕНЯ:
1. Над 3 000 000 НЕЛЕГАЛНИ ще бъдат заселени в ЮЖНА БЪЛГАРИЯ с благословията на правителството?!!
https://www/index.php?special=novini&cat=1&id=139

2. Само за няколко месеца в София са регистрирани над 200 изснасилвания от Мигранти!
https://www/index.php?special=novini&cat=1&id=142

3.Тези джихадисти щурмуват България с маски на бежанци (видео със смърт 18+)
http://www/news/article/263953

4. 4000 въоръжени ислямисти са проникнали в Европа като бежанци!
http://bultimes/4000-vaorazheni-islyamisti-sa-proniknali-v-evropa-kato-bezhantsi-video/

5. Арабин кла момче пред дискотека в Студентски град
http://www/

6. Започна се! Мигранти прободоха 6 пъти 22-годишната Никол!
https://www/index.php?special=novini&cat=1&id=116

7. 16-годишна сирийка призна: Бежанците ненавиждат християните! Мислят само как да ви избият!:
https://www/index.php?special=novini&cat=1&id=133

8. 800 мигранти се млатиха в Харманли, нападнаха полицията с камъни !!!
https://www/index.php?special=novini&cat=1&id=138

9. Отново! Мигранти помляха с ножове и камъни българин в "Овча Купел"
https://www/index.php?special=novini&cat=1&id=141

10. Мигрант влезе в сервиз в София, извади пистолет и започна да стреля! Един българин е...
https://www/index.php?special=novini&cat=1&id=131

Ясна ми е работата,но у нас част от тези проблеми се пресилват умишлено от спекуланти. Това с 3-те милиона например е нагла лъжа! 200-те изнасилвания за няколко месеца именно от мигранти- също! Вина за това обаче носят червените- те отнеха оръжието на хората след 1946-1947 г. и им забраниха да се самозащитят тогава,кога това им се наложи.
цитирай
13. zaw12929 - ГОЛЯМАТА ИЗМАМА на МУТРИТЕ: ...
14.10.2016 16:28


ГОЛЯМАТА ИЗМАМА на МУТРИТЕ: Гласуваш „НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО“ и избират още на първи тур МАМАтА ИМ, Защото ГЛАСЪТ се брои за ДЕЙСТВИТЕЛЕН и вдига избирателната активност, но …..

ОТ COMMVARNA · 13.10.2016

Голямата измама на Мутрите:
Гласуваш „Не подкрепям никого“ и избират още на първи тур Мамата им. Защото гласът се брои за действителен и вдига избирателната активност, но се вади при



процентите на кандидатите. Тоест може да изберат Мамама им с 25% гласове на нея, защото тези проценти ще са повече от 50% вече от реалните гласове за отделните кандидати. Защото за избора на президент има 2 условия.
1. Избирателната активност да е повече от 50 %, а всички гласове „Не подкрепям никого“ вдигат процентите.
2. Кандидат президентът да е получил 50 + 1 глас, но вече от реалните гласове, а „Не подкепям никого“ не влиза в тях.
Стана ли ясно? Дано сте разбрали.
цитирай
14. bojil - ГОЛЯМАТА ИЗМАМА на МУТРИТЕ: ...
14.10.2016 23:13
zaw12929 написа:


ГОЛЯМАТА ИЗМАМА на МУТРИТЕ: Гласуваш „НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО“ и избират още на първи тур МАМАтА ИМ, Защото ГЛАСЪТ се брои за ДЕЙСТВИТЕЛЕН и вдига избирателната активност, но …..

ОТ COMMVARNA · 13.10.2016

Голямата измама на Мутрите:
Гласуваш „Не подкрепям никого“ и избират още на първи тур Мамата им. Защото гласът се брои за действителен и вдига избирателната активност, но се вади при



процентите на кандидатите. Тоест може да изберат Мамама им с 25% гласове на нея, защото тези проценти ще са повече от 50% вече от реалните гласове за отделните кандидати. Защото за избора на президент има 2 условия.
1. Избирателната активност да е повече от 50 %, а всички гласове „Не подкрепям никого“ вдигат процентите.
2. Кандидат президентът да е получил 50 + 1 глас, но вече от реалните гласове, а „Не подкепям никого“ не влиза в тях.
Стана ли ясно? Дано сте разбрали.

Като знаем кой строй създаде мутрите още през 1923 година,какво има да се чудим? Те са "хора" с богат опит и нищо престъпно не им е чуждо!
цитирай
15. zaw12929 - Щом има условия- можем да сме дос...
24.10.2016 17:24
Щом има условия- можем да сме достойни българи на държавата
Искам да кажа за младите: преди 1989 година, когато бяхме социална държава с промишленост и индустриално земеделие- циганите не живееха в гета, а по родните си места,
- децата им добре облечени ученици, знаеха български, не напускаха училище, момиченца на 11-13 години не ставаха майки, заради социални помощи
- имаха работа, децата им учеха, имахме цигани инженери, технолози, лекари, по строежите на България, която строеше заводи имаше цигански бригади- специалисти, които се справяха със сложни технологични задачи, бяха добре платени. Други работеха в заводи, в земеделието и нямаше просяци, защото България нямаше безработица, а всички дипломирани висшисти, среднисти имаха работни места, доходи и си купуваха коли, апартаменти, строяха къщи. Затова трябва да се създадат тук условия да живеят хората нормално, да се чувстват български граждани
Днес налаганите евро ценности са само начин да се делим и мразим, докато Те ни ограбват и сме вече най бедни, болни безработни и циганите са 90 % без доходи и принудени да крадат за да живеят и то в гета- те са само електорат, да дават власт на продажни управници.
Демографския проблем е сериозна заплаха - иска незабавни действия у за циганите има и възможности за външно безвъзмездно финансиране, но да се приложи, а не да се ограби... иска се разум и контрол
цитирай
16. bojil - Щом има условия- можем да сме...
27.10.2016 12:04
zaw12929 написа:
Щом има условия- можем да сме достойни българи на държавата
Искам да кажа за младите: преди 1989 година, когато бяхме социална държава с промишленост и индустриално земеделие- циганите не живееха в гета, а по родните си места,
- децата им добре облечени ученици, знаеха български, не напускаха училище, момиченца на 11-13 години не ставаха майки, заради социални помощи
- имаха работа, децата им учеха, имахме цигани инженери, технолози, лекари, по строежите на България, която строеше заводи имаше цигански бригади- специалисти, които се справяха със сложни технологични задачи, бяха добре платени. Други работеха в заводи, в земеделието и нямаше просяци, защото България нямаше безработица, а всички дипломирани висшисти, среднисти имаха работни места, доходи и си купуваха коли, апартаменти, строяха къщи. Затова трябва да се създадат тук условия да живеят хората нормално, да се чувстват български граждани
Днес налаганите евро ценности са само начин да се делим и мразим, докато Те ни ограбват и сме вече най бедни, болни безработни и циганите са 90 % без доходи и принудени да крадат за да живеят и то в гета- те са само електорат, да дават власт на продажни управници.
Демографския проблем е сериозна заплаха - иска незабавни действия у за циганите има и възможности за външно безвъзмездно финансиране, но да се приложи, а не да се ограби... иска се разум и контрол

Да- разум и контрол най-вече но у нас до 1989 г. контрол имаше- разум нямаше. До партийния преврат срещу бай Тоше циганите за пръв път в своята история имаха такива редовни доходи,че в периода 1944-1989 г. се намножиха и увеличиха почти десетократно! Тези редовни заплати,които им се даваха не спряха тяхната патологична раждаемост а я разпалиха с такава невиждана сила,каквато не е имала през цялото 1000-годишно гостуване на циганите по нашите земи. Затова след тази дата им се наложи да крадат: до 1944 г. работещите Българи у нас бяха много а циганското малцинство- малко и издръжката му беше лесна но на изхода от комунизма изведнъж се оказа,че броят на непроизводителните сили у нас (тук влизат най-вече циганите и администрацията) са се увеличили многократно а броят на производителите (това са най-вече селяните) многократно се е намалил. Затова издръжката на циганите и на раздутата администрация стана така непосилна за народа,че той почна да бяга от страната си и да търси места,където няма да го цакат и крадат. А червената администрация у нас се съюзи с всички малцинства,за да има помощници в краденето на народа ни- краставите магарета през девет баира се подушват,а орташкото крадене е далеч по-успешно от соловото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771874
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада