Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2016 21:43 - КАК СИЛИТЕ,КОИТО БОРЕХА НАЦИЗМА СТАНАХА ИДЕОЛОГИЧНИ ВДЪХНОВИТЕЛИ НА ТЕРОРИЗМА
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2034 Коментари: 2 Гласове:
15

Последна промяна: 18.10.2016 17:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КАК СИЛИТЕ,КОИТО БОРЕХА НАЦИЗМА СТАНАХА ИДЕОЛОГИЧНИ ПОДСТРЕКАТЕЛИ НА ТЕРОРИЗМА


   Силите,които бореха нацизма се обявяваха за "вестители на свободата" и "спасители на човечеството",но бяха същите лъжци и измамници като нацистите. Затова днес са се превърнали в образец,от който се учат всички невменяеми терористи и джихадисти,за да оправдаят своите нечестиви посегателства срещу живота и имуществото на невинни невъоръжени хора.

  Какъв "борец за свобода" например е известният с пиянствата си Чърчил,който поставяше западните Българи под тройното робство на гърци и сърби ("югославяни")? Та той бе един типичен колониален администратор,който се бореше да защити целостта на Британската колониална империя от посегателствата на германската конкуренция и оправдаваше своите действия с "грижа" за свободата на човечеството. Лъжата бе начин на живот за този изпечен мошеник,който бе спасител не на човечеството,а на британските колониални интереси. Неговата борба се състоеше в това да попречи на германците да вземат колониите на страната му и да бъде продължено колониалното робство в тях колкото се може повече.

  Затова Чърчил не бе борец за свобода а поробител,който поставяше едни европейски народи под колониалното робство на други,какъвто бе случаят с македонските Българи и поляците,оставени от него в лапите на Сталин. Той е "светъл" пример за всички терористи със своите престъпни заповеди за избиване на над половин милион невинни германци (предимно жени и деца) чрез интензивни бомбардировки над туристически центрове като Дрезден,претъпкани с цивилно население и бежанци от съветската окупация. Това бе неговия безсилен отговор на германските военни успехи срещу страната му,която бе поставена на колене преди Хитлер да нападне най-силния си съюзник Сталин.

  Рузвелт и Труман също не бяха "борци за свобода" а борци за интереси,чиято цел бе да разширят неоколониалното влияние на страната си и да я превърнат във велика сила,която да диктува своята политика на по-слабите и да ги "поучава" кое е правилно и кое- не. Затова след японското изтегляне те веднага реокупираха Филипините,които бяха тяхна колония  от преди войната и удължиха колониалното робство в нея с още 1 година за да се сетят после,че налаганата от тях представа за "освободители" и "спасители" изисква да бъдат освободени от колониализъм островите,които дадоха над 1 млн. жертви в борбата срещу американската колонизация и окупация.

  Атомните бомбардировки над Хирошима и Нагазаки не бяха направени от тях заради това,че са искали бързо спиране на войната,а за да бъдат проверени върху живи хора силата и възможностите на новата ядрена технология,която американските сили откраднаха от Германия през 1945 г. Обикновените американци не искаха да се бият по фронтовете на война,която не ги касае,но тя им бе наложена със сила от техните ръководители,направили всичко възможно за подтикване на "виновните" страни към агресия,която да оправдае последващата им намеса.

  Въпреки това в Америка има голям брой честни и религиозно отдадени хора,които наистина мислят за спасението и свободите на човечеството,но за зло или добро те не държат властта в страната а са подвластни на политиката,която налага едрия капитал. Банковата олигархия,която ги владее само използва техните идеи за свое алиби и оправдание но никак не ги прилага на дело,което личи от нейната визова политика и от нанесените удари срещу своите,с които да бъде оправдана военната окупация на страни като Афганистан,Ирак,Сирия и пр.

  Сталин и неговите болшевики най-малко от всички може да бъдат наречени "спасители" и "борци за свобода"- те бяха освободители само за червената агентура,която прекарва живота си предимно в страх и треперене заради нечестната подлост и прикритост,на които разчита за да оцелее в истински свободните страни като довоенна България, Полша, Прибалтика, Финландия, Унгария и пр.

image
   Този най-лъжлив от всички и най-силно обременен с криминално минало "борец" срещу фашизма сам налагаше фашизъм на народите,окупирани от него и десетки години мореше обикновеното руско население с глад,мизерия и болести,заради което руснаците с право казват,че е унищожил много повече руснаци от самия Хитлер.

  Хитлер също не бе ни спасител,ни освободител- той освобождаваше едни,но същото време поробваше други народи,според заслугите и представите за същността на незаконно присвоената от него "арийска" раса. Този хитър манипулатор обявяваше германците за "арийци",но в същото време отричаше арийската принадлежност на почти еднокръвните им руснаци и поляци,което бе най-сигурния път към загубването на войната.

  Това означава,че всяка "велика" сила си има своя истина,която представя за вечна и изначална човешка ценност и ако победи,я налага на по-слабите от нея като аксиома. Именно това са разбрали добре терористите,затова искат да наложат със сила своите лъжи,а после с многократно повтаряне да ги превърнат в "истини" като македонската,която бе създадена именно от победилите във Втората световна война "борци за свобода". По примера на македонизма ислямските терористи мислят,че както един милион Българи са "успели" за 50-60 години да станат "македонци",така един милиард християни и юдеи ще успеят за същото време да станат мюсюлмани и нищо не може да ги убеди в противното!

  Терористите са усвоили от победителите още една идеологична тънкост- за антихитлеристката коалиция невинен германец нямаше и всички бяха обявени за виновни,въпреки че много от тях търпяха нацизма само по неизбежност и принуда. Затова всички германци,дори и децата бяха принудени да плащат цената на Хитлеровите безумия,макар децата и момичетата да имаха по-малко вина от самите победители!

  Същото бе и при комунизма- щом някой биваше обвинен от него за "враг на народа" (сиреч на ограбващия народите болшевизъм),семейството му веднага бе обявявано за "фашистко" и децата страдаха наравно с възрастните за "прегрешения",които никога не са извършили. Ето кое харесва най-много на терористите: този начин на мислене ги оправдава да извършват атаки срещу децата на техните врагове,без да изпитат никакви скрупули!

image
  Така по логиката на на силите,които бореха нацизма терористите получават "законно" право да предприемат всякакви брутални действия срещу невинни невъоръжени майки,деца и инвалиди- за тях невинни християни няма и щом децата на обвинените във "фашизъм" са "фашисти",значи децата на християно-юдейските им врагове са също врагове! Да не говорим за личния 120 годишен пример,който им даваха червените терористи между 1871-1991 г. и за избитите или "изчезнали" по тяхна вина милиони невинни хора!

  За беда в крайна сметка се оказа,че инфантилните инак ислямски екстремисти стават особено прихватливи,когато трябва да научат някой нов начин за изтребване и тероризиране на мразените от тях хора,които никак не са малко. Тези фанатизирани олигофрени често мразят дори себе си и никак не се жалят тогава,когато искат да причинят вреда някому. Не е така обаче в случаите,когато техните действия трябва да донесат всеобща полза на човечеството- тогава те стават особено мързеливи и глупави,не могат да разберат елементарни неща и се правят на смахнати или на болни.

image
  Учебникът по тероризъм обаче,който им завеща Антихитлеристката коалиция през 1944-1945 г. те зазубрят буква по буква и няма да забравят никога,понеже той съдържа логиката на победителите. А както едни хора са успели да победят,
прилагайки тази логика,така и радикалните екстремисти се надяват да постигнат същото,водени от следния логичен извод:

"- Щом военни престъпници като Чърчил и Сталин са могли да победят и да бъдат тачени като герои,защо да не можем да направим същото и ние???"



Гласувай:
17


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Поздравления, Божо! Благодаря ти за този качествен анализ!
17.10.2016 07:56
Много истини са казани в него. За все още примитивното, бездуховно съзнание на човечеството действително всичко се свежда до интересите. Колкото управлението на държавите е по-бездуховно и примитивно, толкова интересите са по-егоистични и по-грубо и безпардонно налагани. А в държавните управления, където има проблясъци на духовното съзнание за взаимен интерес, каквито са държавите от Западната цивилизация, там има и по-висока степен на многостранно развитие както в самите държави, така и в зоните им на влияние. Това е малката разлика между Запада и Изтока, която мен лично ме кара да предпочитам за Родината си Западното влияние пред Източното, предвид факта, че влиянието е неизбежно за малки държави като България.
Хубав ден, приятелю!
цитирай
2. bojil - Много истини са казани в него. За все ...
17.10.2016 19:04
batogo написа:
Много истини са казани в него. За все още примитивното, бездуховно съзнание на човечеството действително всичко се свежда до интересите. Колкото управлението на държавите е по-бездуховно и примитивно, толкова интересите са по-егоистични и по-грубо и безпардонно налагани. А в държавните управления, където има проблясъци на духовното съзнание за взаимен интерес, каквито са държавите от Западната цивилизация, там има и по-висока степен на многостранно развитие както в самите държави, така и в зоните им на влияние. Това е малката разлика между Запада и Изтока, която мен лично ме кара да предпочитам за Родината си Западното влияние пред Източното, предвид факта, че влиянието е неизбежно за малки държави като България. Хубав ден, приятелю!

Прав си- аз също предпочитам западното,понеже западът е по-далеч и е по-безкористен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1789701
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64660
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада