Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2016 17:25 - ВИСОКИЯ РЕЗУЛТАТ НА РАДЕВ НЕ ДОЙДЕ ОТ УВЕЛИЧЕНО ДОВЕРИЕ КЪМ ПРИМРЕЛАТА МУ ПАРТИЙКА,А ОТ СЛАБАТА КАНДИДАТУРА НА ГЕРБ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 4159 Коментари: 22 Гласове:
17

Последна промяна: 10.11.2016 12:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВИСОКИЯ РЕЗУЛТАТ НА РАДЕВ НЕ ДОЙДЕ ОТ УВЕЛИЧЕНО ДОВЕРИЕ КЪМ ПРИМРЕЛАТА МУ ПАРТИЙКА,А ОТ СЛАБАТА КАНДИДАТУРА НА ГЕРБ


   Доверието към БСП никак не се е увеличило и те щяха да изгубят вчерашните избори още на първия тур,ако Бойко не бе сгрешил с избора на кандидат. Кризата за добри кандидати дойде заради натиска на истеричната русофило-путинистка агентура върху Плевнелиев,от който всички си взеха поука. Щом държавният глава на България и неговите близки не са в безопасност от мръсните русофилски посегателства- значи никой не е в безопасност в тази страна,която за 72 години бе превърната от "Партията" в инкубатор на предатели и престъпници!

image
  Кандидатурата на г-жа Цачева определено е слаба- откъдето и да я погледнем,тя няма харизма на държавен глава,нито енергията и подходящия външен вид за това,а по-скоро е в състояние да убие ентусиазма на всеки избирател. Държавният глава на България трябва да е решителен мъжага,който не се продава на чужденците за кило дренки като нейния опонент,но не трябва да е и човек като нея. Цачева е подходяща за служба в Народното събрание,но за държавен глава народът ни ще одобри само мъж с обаятелни черти,независим нрав,остър ум и решителен характер. По хилядолетна традиция България е управлявана почти само от мъже и хората отдавна са наясно с това.

  Ако все пак кандидатът е жена,тя трябва да е такава мъжкарана по характер и манталитет,че да срязва мъжете с волята и решителността си подобно на Сирма и на Румена войвода,а това не се удава на всяка жена. В същото време тя трябва да е достатъчно красива,за да привлече част от мъжете само с чар и обаяние и да печели всеобщи симпатии,но да не се поддава на лесни внушения и да не попада наивно в лапите на мафиотски организации като БКП-БСП. Г-жа Цачева притежава част от цитираните качества,но някои от най-важните не притежава включително държавническа мъдрост- затова кандидатурата й е слаба.

  Това доведе до значително разпиляване на "десните" гласове и до сериозен спад в  ентусиазма на гласуващите. Така ГЕРБ изгуби част от своите проценти а гласуващите за техния човек нямаха оня хъс и фанатизъм,с който постоянно разполагат червените. Дори аз с немалко колебание гласувах за Цачева- един поглед към кандидатите ми стигаше за да видя,че нейната фигура съвсем се губи на фона на останалите,но не можех и да допусна червен продажник да спечели. По тази причина и на балотажа ще направя така,но със същото голямо съмнение дали постъпвам правилно,като давам своя вот за неподходящия човек и с твърдото убеждение,че това повече няма да се повтори и ще е последният ми компромис. Радев обаче не трябва да спечели- той иска да върне страната с един век назад,като организира празнуване на 100 години от червената травеститска "революция" в Русия през 1917 година в качеството си на държавен глава!

  Големия пропуск на Бойко е този,че не сложи за основен кандидат адмирал Пламен Манушев а Цецка Цачева- за негов подгласник. Ако само бе разменил местата на своите кандидати- победата му щеше вече да е факт! Той обаче не го стори и народът ни доказа,че не гласува механично за всеки лош кандидат който му предложат неговите любимци,а внимателно пресява политиците като осмисля възможностите и качествата на всеки човек,добрал се до президентските избори.

  Това позволи на пионката Радев и мракобесната му партия да стигнат дотам,че ТЕ да се правят на реформатори- тези ретрогради именно щели да донесат промяната в България,моля ви се!!! Тяхната "промяна" обаче е същата онази червена премяна,която донесе окупаторската им армия през 1944 г. и те никога няма да изменят на своята вълча природа. Да- страната ни се нуждае от силна ръка но истинската промяна,която жадува народът на България е тотална декомунизация и демафиотизация на обществото!Гласувай:
19
2


Вълнообразно


1. schumpov - Не плаши децата с "торбала...
07.11.2016 18:35
Не плаши децата с "торбалан", както се изрази една червена политоложка. Винаги съм гласувал срещу комунистите, сега гласувах за Трайчо, а на балотажа ще гласувам за Цецка, макар че тя е бивша комунистка. Радко с партизанското име Румен, червена путинска марионетка говори, че бил политизиран, след такава очевидна лъжа, как да вярваш на другите му приказки, още повече , че Йотова открито го заплаши ако измени на Партията.
цитирай
2. lightsaber123 - Имам два въпроса:
07.11.2016 19:26
Трябва ли човек да изглежда визуално добре, за да бъде успешен президент?
Какво според вас е успешен президент?
цитирай
3. zaw12929 - И магаре да сложи Бойко, ще го изб...
08.11.2016 07:48
И магаре да сложи Бойко, ще го изберат, изборната технология на ГЕРБ работи, в съчетание с фалшифициране избори и този път бе на ръба да успее, ако не успя, то е защото така ПОЖЕЛА БОЙКО НА КОТКА И МИШКИ . Предлагам видео да го видите, как ГЕРБ обучава участниците в избирателни комисии как да правят бюлетините, за други кандидати невалидни Ето началото:
https://www/watch?v=lYeJYWk1RCE
цитирай
4. zaw12929 - СПОКО, пионката Радев и мракобе...
08.11.2016 07:52
СПОКО, пионката Радев и мракобесната му партия да стигнат дотам,че ТЕ да се правят на реформатори- тези ретрогради именно щели да донесат промяната в България,моля ви се!!!
За разнообразие Бойко позволи Цецка да бъде втора, но на 13 ще победи. А вие и Цецка не харесвате, но нямате постинг кого харесвате и вие в кюпа, всеки клеши с компромати противниците, а не ни казва коко да харесаме
цитирай
5. zaw12929 - и ТОЗИ МУ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПРАВИ НА КАН...
08.11.2016 08:39
и ТОЗИ МУ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПРАВИ НА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ НА... ГЛАДУВАЩ:
Митьо Пищова недоволен от ЦИК, започва гладна стачка
Кандидатът за президент ще гладува между 12 и 17 ч., плаши с бесило

Прочети още на: http://www.dnes/izbori-16/2016/11/08/mitio-pishtova-nedovolen-ot-cik-zapochva-gladna-stachka.321400?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

цитирай
6. minevv - da
08.11.2016 09:04
Герб иска да напусне .. за да не отговаря
цитирай
7. batogo - !!!:))) Много си прав, приятелю!
08.11.2016 09:54
Много точно си хванал същността на грешката и последствията от това. Действително ако адмиралът беше основната кандидатура, а Цачева - негов подгласник, ситуацията можеше и да не опре до балотаж. Но все пак в момента няма друга алтернатива да опазим България от продажните русъветски слуги, освен да подкрепим с цялата си енергия предложената от ГЕРБ президентска двойка и да се надяваме, че ще бъдат силен, твърд и достоен тандем в отстояването на проевропейските и пронатовски принципи и позиции на България.
цитирай
8. bojil - Не плаши де...
08.11.2016 17:31
schumpov написа:
Не плаши децата с "торбалан", както се изрази една червена политоложка. Винаги съм гласувал срещу комунистите, сега гласувах за Трайчо, а на балотажа ще гласувам за Цецка, макар че тя е бивша комунистка. Радко с партизанското име Румен, червена путинска марионетка говори, че бил политизиран, след такава очевидна лъжа, как да вярваш на другите му приказки, още повече , че Йотова открито го заплаши ако измени на Партията.

Кандидатурата на г-н Трайков не бе лоша- жалко че не се споразумяха с ГЕРБ,за да разбиеха червените илюзии още на първия тур.
цитирай
9. bojil - Трябва ли човек да изглежда визу...
08.11.2016 17:39
lightsaber123 написа:
Трябва ли човек да изглежда визуално добре, за да бъде успешен президент?
Какво според вас е успешен президент?

Успешен президент най-често е онзи,който стои начело на президентска република- другите за съжаление са само и най-вече фигуранти. Той трябва да е много умен,гъвкав и да бъде патриот,но не е маловажен и външния вид- колегите му ще отказват всякакви срещи и преговори с него,ако прилича на клошар.
цитирай
10. bojil - И магаре да сл...
08.11.2016 17:43
zaw12929 написа:
И магаре да сложи Бойко, ще го изберат, изборната технология на ГЕРБ работи, в съчетание с фалшифициране избори и този път бе на ръба да успее, ако не успя, то е защото така ПОЖЕЛА БОЙКО НА КОТКА И МИШКИ . Предлагам видео да го видите, как ГЕРБ обучава участниците в избирателни комисии как да правят бюлетините, за други кандидати невалидни Ето началото:
https://www/watch?v=lYeJYWk1RCE

Тази тактика както виждаме не сработва добре- хората вече не искат кой да е,а добре подбран и надарен с много високи качества кандидат. А около видеото има едно смущаващо обстоятелство- само червените знаят показаните в него трикове и имат такова видео,значи те са по-навътре в тия работи от всички останали и може сами да са го изготвили.
цитирай
11. vencivaleri1951 - Авторът изпада в шизофренни отклонения
08.11.2016 17:51
Нищо против адмирал Манушев, но доколкото авторът залага преди всичко на политическата принадлежност или ориентация на кандидатите хайде да сравним
биографиите на двамата.
-адмиралът е бивш член на БКП, завършил академия в СССР, син на партизанин..
-генералът-не е членувал в партия, завършва академия в САЩ, втори път пак там
защитава докторат. Родителите му никак не са свързани властово с предишния режим
А ако тръгнем по тази линия към ръководството на ГЕРБ ще установим, че едва ли има от Луканов насам правителство с толкова комунисти в редиците си, а и принадлежащи към бивши политически династии от времето на Живков-Павлова, Бъчварова, Кунева-Пръмова...
Ще вметна само , че дори Нинова не е била член на БСП, Йотова също...
Така , че ако говорим за комунисти, то комунистите са предимно в ГЕРБ и сърпът и чукът до толкова са се забили в главата на автора, че зарази мъчителното главоболие той е съгласен да гласува за всеки който му обещае да ги извади.
Още един път искам да кажа, че не осъждам биографията на адмирал Манушев, нито произхода му -най вероятно е достоен офицер. Написаното от мен е просто провокация към автора който вади "вода от разни дерета" да защити една явно пропаднала теза и го прави по доста нефелен начин
цитирай
12. bojil - СПОКО, пионката Радев и мракобе...
08.11.2016 17:52
zaw12929 написа:
СПОКО, пионката Радев и мракобесната му партия да стигнат дотам,че ТЕ да се правят на реформатори- тези ретрогради именно щели да донесат промяната в България,моля ви се!!!
За разнообразие Бойко позволи Цецка да бъде втора, но на 13 ще победи. А вие и Цецка не харесвате, но нямате постинг кого харесвате и вие в кюпа, всеки клеши с компромати противниците, а не ни казва коко да харесаме

Е,това са вече подробности- нека видим крайния резултат и после пак ще си говорим.
цитирай
13. bojil - и ТОЗИ МУ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПРАВИ НА КАН...
08.11.2016 17:56
zaw12929 написа:
и ТОЗИ МУ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПРАВИ НА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ НА... ГЛАДУВАЩ:
Митьо Пищова недоволен от ЦИК, започва гладна стачка
Кандидатът за президент ще гладува между 12 и 17 ч., плаши с бесило

Прочети още на: http://www/izbori-16/2016/11/08/mitio-pishtova-nedovolen-ot-cik-zapochva-gladna-stachka.321400?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

Ако Митьо е почнал да прави такива неща,това не е хубаво- той говореше интелигентно и доста добре,затова не е нужно да ни пада в очите. Балотажът между двамата "големи" бе отдавна предопределен- Митьо трябваше да знае това и да не прави излишни "сценки",а да се примири с неизбежното.
цитирай
14. bojil - Герб иска да напус...
08.11.2016 17:57
minevv написа:
Герб иска да напусне .. за да не отговаря

:))
цитирай
15. bojil - Много точ...
08.11.2016 17:59
batogo написа:
Много точно си хванал същността на грешката и последствията от това. Действително ако адмиралът беше основната кандидатура, а Цачева - негов подгласник, ситуацията можеше и да не опре до балотаж. Но все пак в момента няма друга алтернатива да опазим България от продажните русъветски слуги, освен да подкрепим с цялата си енергия предложената от ГЕРБ президентска двойка и да се надяваме, че ще бъдат силен, твърд и достоен тандем в отстояването на проевропейските и пронатовски принципи и позиции на България.

Да- такава е ситуацията в момента,че трябва да изберем по-малкото зло :))
цитирай
16. bojil - Нищо против адмирал...
08.11.2016 18:45
vencivaleri1951 написа:
Нищо против адмирал Манушев, но доколкото авторът залага преди всичко на политическата принадлежност или ориентация на кандидатите хайде да сравним
биографиите на двамата.
-адмиралът е бивш член на БКП, завършил академия в СССР, син на партизанин..
-генералът-не е членувал в партия, завършва академия в САЩ, втори път пак там
защитава докторат. Родителите му никак не са свързани властово с предишния режим
А ако тръгнем по тази линия към ръководството на ГЕРБ ще установим, че едва ли има от Луканов насам правителство с толкова комунисти в редиците си, а и принадлежащи към бивши политически династии от времето на Живков-Павлова, Бъчварова, Кунева-Пръмова...
Ще вметна само , че дори Нинова не е била член на БСП, Йотова също...
Така , че ако говорим за комунисти, то комунистите са предимно в ГЕРБ и сърпът и чукът до толкова са се забили в главата на автора, че зарази мъчителното главоболие той е съгласен да гласува за всеки който му обещае да ги извади.
Още един път искам да кажа, че не осъждам биографията на адмирал Манушев, нито произхода му -най вероятно е достоен офицер. Написаното от мен е просто провокация към автора който вади "вода от разни дерета" да защити една явно пропаднала теза и го прави по доста нефелен начин

Важността на кандидата не се определя от неговото минало,а от неговите планове за бъдещето. Путин и Обама също са пълнели гащичките като деца,но не това е важно у тях сега,нали??!! Ако визията за бъдещето на един кандидат е лоша,каква полза от неговото минало?
цитирай
17. vencivaleri1951 - Ами прочети си постинга
08.11.2016 21:46
bojil написа:
vencivaleri1951 написа:
Нищо против адмирал Манушев, но доколкото авторът залага преди всичко на политическата принадлежност или ориентация на кандидатите хайде да сравним
биографиите на двамата.
-адмиралът е бивш член на БКП, завършил академия в СССР, син на партизанин..
-генералът-не е членувал в партия, завършва академия в САЩ, втори път пак там
защитава докторат. Родителите му никак не са свързани властово с предишния режим
А ако тръгнем по тази линия към ръководството на ГЕРБ ще установим, че едва ли има от Луканов насам правителство с толкова комунисти в редиците си, а и принадлежащи към бивши политически династии от времето на Живков-Павлова, Бъчварова, Кунева-Пръмова...
Ще вметна само , че дори Нинова не е била член на БСП, Йотова също...
Така , че ако говорим за комунисти, то комунистите са предимно в ГЕРБ и сърпът и чукът до толкова са се забили в главата на автора, че зарази мъчителното главоболие той е съгласен да гласува за всеки който му обещае да ги извади.
Още един път искам да кажа, че не осъждам биографията на адмирал Манушев, нито произхода му -най вероятно е достоен офицер. Написаното от мен е просто провокация към автора който вади "вода от разни дерета" да защити една явно пропаднала теза и го прави по доста нефелен начин

Важността на кандидата не се определя от неговото минало,а от неговите планове за бъдещето. Путин и Обама също са пълнели гащичките като деца,но не това е важно у тях сега,нали??!! Ако визията за бъдещето на един кандидат е лоша,каква полза от неговото минало?


Всяка буква в него е обърната към миналото. Ти вменяваш на генерал Радев принадлежност към партия/каквато той няма/ с много грехове според теб в миналото. Ако си следял внимателно предизборната кампания на Радев сляп би трябвало да си ако не си видял как набързо приземи двете каки около него-Йотова и Нинова и показа кой "кара " самолета.
Просто друг калибър е човекът-няма как Баце да го шляпа по врата и да му дърпа ушите публично.
цитирай
18. barin - Напълно вярно. ГЕРБ си помислиха, ...
09.11.2016 09:09
Напълно вярно. ГЕРБ си помислиха, че лесно ще спечелят и не издигнаха подходяща кандидатура. С това много техни почитатели предпочетоха друг.
цитирай
19. bojil - Напълно вярно. ГЕРБ си помислиха, ...
09.11.2016 15:59
barin написа:
Напълно вярно. ГЕРБ си помислиха, че лесно ще спечелят и не издигнаха подходяща кандидатура. С това много техни почитатели предпочетоха друг.

Надявам се да вземат нужната поука,за да няма повече фалове и да не съживяват умрелите мечти на червените.
цитирай
20. bojil - Нищо против адмирал ...
09.11.2016 16:05
vencivaleri1951 написа:
bojil написа:
vencivaleri1951 написа:
Нищо против адмирал Манушев, но доколкото авторът залага преди всичко на политическата принадлежност или ориентация на кандидатите хайде да сравним
биографиите на двамата.
-адмиралът е бивш член на БКП, завършил академия в СССР, син на партизанин..
-генералът-не е членувал в партия, завършва академия в САЩ, втори път пак там
защитава докторат. Родителите му никак не са свързани властово с предишния режим
А ако тръгнем по тази линия към ръководството на ГЕРБ ще установим, че едва ли има от Луканов насам правителство с толкова комунисти в редиците си, а и принадлежащи към бивши политически династии от времето на Живков-Павлова, Бъчварова, Кунева-Пръмова...
Ще вметна само , че дори Нинова не е била член на БСП, Йотова също...
Така , че ако говорим за комунисти, то комунистите са предимно в ГЕРБ и сърпът и чукът до толкова са се забили в главата на автора, че зарази мъчителното главоболие той е съгласен да гласува за всеки който му обещае да ги извади.
Още един път искам да кажа, че не осъждам биографията на адмирал Манушев, нито произхода му -най вероятно е достоен офицер. Написаното от мен е просто провокация към автора който вади "вода от разни дерета" да защити една явно пропаднала теза и го прави по доста нефелен начин

Важността на кандидата не се определя от неговото минало,а от неговите планове за бъдещето. Путин и Обама също са пълнели гащичките като деца,но не това е важно у тях сега,нали??!! Ако визията за бъдещето на един кандидат е лоша,каква полза от неговото минало?


Всяка буква в него е обърната към миналото. Ти вменяваш на генерал Радев принадлежност към партия/каквато той няма/ с много грехове според теб в миналото. Ако си следял внимателно предизборната кампания на Радев сляп би трябвало да си ако не си видял как набързо приземи двете каки около него-Йотова и Нинова и показа кой "кара " самолета.
Просто друг калибър е човекът-няма как Баце да го шляпа по врата и да му дърпа ушите публично.

Държавният глава на България не може да е послушко на никого- ни на Бойко,ни на Путин и в това е основната грешка на "русофилите". Под предлог,че се борят за "независим" държавен глава те набутват зависима от Путин марионетка и залъгват народа с нея. Генерал,който се хваща с такива лъжци не може да не е същия като тях. Сега опитват да излъжат хората,че "победата" им е в резултат от тяхната "работа"- не от погрешното кадруване на Манушев и Цачева.
цитирай
21. slavimirgenchev1953 - Всъщност не е никак слаба тази кандидатура - Цачева е много опитен политик,
11.11.2016 08:22
която можеше да бъде "жертвана" за президентската институция, тъй като останалите евентуални кандидати си имат много по-важни и отоворни функции.
ББ е хитър като листна въшка в това отношение.
Проблемът е, че българинът в този слумай се окира от факта, че е жена - не ще нашио балкански лев ена да е президент и това е. Толкова му е акъла.
цитирай
22. bojil - която можеше да бъде "жерт...
11.11.2016 17:40
slavimirgenchev1953 написа:
която можеше да бъде "жертвана" за президентската институция, тъй като останалите евентуални кандидати си имат много по-важни и отоворни функции.
ББ е хитър като листна въшка в това отношение.
Проблемът е, че българинът в този слумай се окира от факта, че е жена - не ще нашио балкански лев ена да е президент и това е. Толкова му е акъла.

Сега е важно кандидатурата й да успее,че няма да е хубаво комунист да ни яха. Позицията му снощи не бе лоша но като знаем каква мафия стои зад гърба му,сме далеч по-съгласни да е Цецка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 668543
Постинги: 181
Коментари: 3659
Гласове: 30433
Календар
«  Февруари, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829