Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2016 17:25 - ВИСОКИЯ РЕЗУЛТАТ НА РАДЕВ НЕ ДОЙДЕ ОТ УВЕЛИЧЕНО ДОВЕРИЕ КЪМ ПРИМРЕЛАТА МУ ПАРТИЙКА,А ОТ СЛАБАТА КАНДИДАТУРА НА ГЕРБ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 6567 Коментари: 22 Гласове:
18

Последна промяна: 10.11.2016 12:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВИСОКИЯ РЕЗУЛТАТ НА РАДЕВ НЕ ДОЙДЕ ОТ УВЕЛИЧЕНО ДОВЕРИЕ КЪМ ПРИМРЕЛАТА МУ ПАРТИЙКА,А ОТ СЛАБАТА КАНДИДАТУРА НА ГЕРБ


   Доверието към БСП никак не се е увеличило и те щяха да изгубят вчерашните избори още на първия тур,ако Бойко не бе сгрешил с избора на кандидат. Кризата за добри кандидати дойде заради натиска на истеричната русофило-путинистка агентура върху Плевнелиев,от който всички си взеха поука. Щом държавният глава на България и неговите близки не са в безопасност от мръсните русофилски посегателства- значи никой не е в безопасност в тази страна,която за 72 години бе превърната от "Партията" в инкубатор на предатели и престъпници!

image
  Кандидатурата на г-жа Цачева определено е слаба- откъдето и да я погледнем,тя няма харизма на държавен глава,нито енергията и подходящия външен вид за това,а по-скоро е в състояние да убие ентусиазма на всеки избирател. Държавният глава на България трябва да е решителен мъжага,който не се продава на чужденците за кило дренки като нейния опонент,но не трябва да е и човек като нея. Цачева е подходяща за служба в Народното събрание,но за държавен глава народът ни ще одобри само мъж с обаятелни черти,независим нрав,остър ум и решителен характер. По хилядолетна традиция България е управлявана почти само от мъже и хората отдавна са наясно с това.

  Ако все пак кандидатът е жена,тя трябва да е такава мъжкарана по характер и манталитет,че да срязва мъжете с волята и решителността си подобно на Сирма и на Румена войвода,а това не се удава на всяка жена. В същото време тя трябва да е достатъчно красива,за да привлече част от мъжете само с чар и обаяние и да печели всеобщи симпатии,но да не се поддава на лесни внушения и да не попада наивно в лапите на мафиотски организации като БКП-БСП. Г-жа Цачева притежава част от цитираните качества,но някои от най-важните не притежава включително държавническа мъдрост- затова кандидатурата й е слаба.

  Това доведе до значително разпиляване на "десните" гласове и до сериозен спад в  ентусиазма на гласуващите. Така ГЕРБ изгуби част от своите проценти а гласуващите за техния човек нямаха оня хъс и фанатизъм,с който постоянно разполагат червените. Дори аз с немалко колебание гласувах за Цачева- един поглед към кандидатите ми стигаше за да видя,че нейната фигура съвсем се губи на фона на останалите,но не можех и да допусна червен продажник да спечели. По тази причина и на балотажа ще направя така,но със същото голямо съмнение дали постъпвам правилно,като давам своя вот за неподходящия човек и с твърдото убеждение,че това повече няма да се повтори и ще е последният ми компромис. Радев обаче не трябва да спечели- той иска да върне страната с един век назад,като организира празнуване на 100 години от червената травеститска "революция" в Русия през 1917 година в качеството си на държавен глава!

  Големия пропуск на Бойко е този,че не сложи за основен кандидат адмирал Пламен Манушев а Цецка Цачева- за негов подгласник. Ако само бе разменил местата на своите кандидати- победата му щеше вече да е факт! Той обаче не го стори и народът ни доказа,че не гласува механично за всеки лош кандидат който му предложат неговите любимци,а внимателно пресява политиците като осмисля възможностите и качествата на всеки човек,добрал се до президентските избори.

  Това позволи на пионката Радев и мракобесната му партия да стигнат дотам,че ТЕ да се правят на реформатори- тези ретрогради именно щели да донесат промяната в България,моля ви се!!! Тяхната "промяна" обаче е същата онази червена премяна,която донесе окупаторската им армия през 1944 г. и те никога няма да изменят на своята вълча природа. Да- страната ни се нуждае от силна ръка но истинската промяна,която жадува народът на България е тотална декомунизация и демафиотизация на обществото!



Гласувай:
20


Вълнообразно


1. schumpov - Не плаши децата с "торбала...
07.11.2016 18:35
Не плаши децата с "торбалан", както се изрази една червена политоложка. Винаги съм гласувал срещу комунистите, сега гласувах за Трайчо, а на балотажа ще гласувам за Цецка, макар че тя е бивша комунистка. Радко с партизанското име Румен, червена путинска марионетка говори, че бил политизиран, след такава очевидна лъжа, как да вярваш на другите му приказки, още повече , че Йотова открито го заплаши ако измени на Партията.
цитирай
2. lightsaber123 - Имам два въпроса:
07.11.2016 19:26
Трябва ли човек да изглежда визуално добре, за да бъде успешен президент?
Какво според вас е успешен президент?
цитирай
3. zaw12929 - И магаре да сложи Бойко, ще го изб...
08.11.2016 07:48
И магаре да сложи Бойко, ще го изберат, изборната технология на ГЕРБ работи, в съчетание с фалшифициране избори и този път бе на ръба да успее, ако не успя, то е защото така ПОЖЕЛА БОЙКО НА КОТКА И МИШКИ . Предлагам видео да го видите, как ГЕРБ обучава участниците в избирателни комисии как да правят бюлетините, за други кандидати невалидни Ето началото:
https://www/watch?v=lYeJYWk1RCE
цитирай
4. zaw12929 - СПОКО, пионката Радев и мракобе...
08.11.2016 07:52
СПОКО, пионката Радев и мракобесната му партия да стигнат дотам,че ТЕ да се правят на реформатори- тези ретрогради именно щели да донесат промяната в България,моля ви се!!!
За разнообразие Бойко позволи Цецка да бъде втора, но на 13 ще победи. А вие и Цецка не харесвате, но нямате постинг кого харесвате и вие в кюпа, всеки клеши с компромати противниците, а не ни казва коко да харесаме
цитирай
5. zaw12929 - и ТОЗИ МУ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПРАВИ НА КАН...
08.11.2016 08:39
и ТОЗИ МУ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПРАВИ НА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ НА... ГЛАДУВАЩ:
Митьо Пищова недоволен от ЦИК, започва гладна стачка
Кандидатът за президент ще гладува между 12 и 17 ч., плаши с бесило

Прочети още на: http://www.dnes/izbori-16/2016/11/08/mitio-pishtova-nedovolen-ot-cik-zapochva-gladna-stachka.321400?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

цитирай
6. minevv - da
08.11.2016 09:04
Герб иска да напусне .. за да не отговаря
цитирай
7. batogo - !!!:))) Много си прав, приятелю!
08.11.2016 09:54
Много точно си хванал същността на грешката и последствията от това. Действително ако адмиралът беше основната кандидатура, а Цачева - негов подгласник, ситуацията можеше и да не опре до балотаж. Но все пак в момента няма друга алтернатива да опазим България от продажните русъветски слуги, освен да подкрепим с цялата си енергия предложената от ГЕРБ президентска двойка и да се надяваме, че ще бъдат силен, твърд и достоен тандем в отстояването на проевропейските и пронатовски принципи и позиции на България.
цитирай
8. bojil - Не плаши де...
08.11.2016 17:31
schumpov написа:
Не плаши децата с "торбалан", както се изрази една червена политоложка. Винаги съм гласувал срещу комунистите, сега гласувах за Трайчо, а на балотажа ще гласувам за Цецка, макар че тя е бивша комунистка. Радко с партизанското име Румен, червена путинска марионетка говори, че бил политизиран, след такава очевидна лъжа, как да вярваш на другите му приказки, още повече , че Йотова открито го заплаши ако измени на Партията.

Кандидатурата на г-н Трайков не бе лоша- жалко че не се споразумяха с ГЕРБ,за да разбиеха червените илюзии още на първия тур.
цитирай
9. bojil - Трябва ли човек да изглежда визу...
08.11.2016 17:39
lightsaber123 написа:
Трябва ли човек да изглежда визуално добре, за да бъде успешен президент?
Какво според вас е успешен президент?

Успешен президент най-често е онзи,който стои начело на президентска република- другите за съжаление са само и най-вече фигуранти. Той трябва да е много умен,гъвкав и да бъде патриот,но не е маловажен и външния вид- колегите му ще отказват всякакви срещи и преговори с него,ако прилича на клошар.
цитирай
10. bojil - И магаре да сл...
08.11.2016 17:43
zaw12929 написа:
И магаре да сложи Бойко, ще го изберат, изборната технология на ГЕРБ работи, в съчетание с фалшифициране избори и този път бе на ръба да успее, ако не успя, то е защото така ПОЖЕЛА БОЙКО НА КОТКА И МИШКИ . Предлагам видео да го видите, как ГЕРБ обучава участниците в избирателни комисии как да правят бюлетините, за други кандидати невалидни Ето началото:
https://www/watch?v=lYeJYWk1RCE

Тази тактика както виждаме не сработва добре- хората вече не искат кой да е,а добре подбран и надарен с много високи качества кандидат. А около видеото има едно смущаващо обстоятелство- само червените знаят показаните в него трикове и имат такова видео,значи те са по-навътре в тия работи от всички останали и може сами да са го изготвили.
цитирай
11. vencivaleri1951 - Авторът изпада в шизофренни отклонения
08.11.2016 17:51
Нищо против адмирал Манушев, но доколкото авторът залага преди всичко на политическата принадлежност или ориентация на кандидатите хайде да сравним
биографиите на двамата.
-адмиралът е бивш член на БКП, завършил академия в СССР, син на партизанин..
-генералът-не е членувал в партия, завършва академия в САЩ, втори път пак там
защитава докторат. Родителите му никак не са свързани властово с предишния режим
А ако тръгнем по тази линия към ръководството на ГЕРБ ще установим, че едва ли има от Луканов насам правителство с толкова комунисти в редиците си, а и принадлежащи към бивши политически династии от времето на Живков-Павлова, Бъчварова, Кунева-Пръмова...
Ще вметна само , че дори Нинова не е била член на БСП, Йотова също...
Така , че ако говорим за комунисти, то комунистите са предимно в ГЕРБ и сърпът и чукът до толкова са се забили в главата на автора, че зарази мъчителното главоболие той е съгласен да гласува за всеки който му обещае да ги извади.
Още един път искам да кажа, че не осъждам биографията на адмирал Манушев, нито произхода му -най вероятно е достоен офицер. Написаното от мен е просто провокация към автора който вади "вода от разни дерета" да защити една явно пропаднала теза и го прави по доста нефелен начин
цитирай
12. bojil - СПОКО, пионката Радев и мракобе...
08.11.2016 17:52
zaw12929 написа:
СПОКО, пионката Радев и мракобесната му партия да стигнат дотам,че ТЕ да се правят на реформатори- тези ретрогради именно щели да донесат промяната в България,моля ви се!!!
За разнообразие Бойко позволи Цецка да бъде втора, но на 13 ще победи. А вие и Цецка не харесвате, но нямате постинг кого харесвате и вие в кюпа, всеки клеши с компромати противниците, а не ни казва коко да харесаме

Е,това са вече подробности- нека видим крайния резултат и после пак ще си говорим.
цитирай
13. bojil - и ТОЗИ МУ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПРАВИ НА КАН...
08.11.2016 17:56
zaw12929 написа:
и ТОЗИ МУ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПРАВИ НА КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ НА... ГЛАДУВАЩ:
Митьо Пищова недоволен от ЦИК, започва гладна стачка
Кандидатът за президент ще гладува между 12 и 17 ч., плаши с бесило

Прочети още на: http://www/izbori-16/2016/11/08/mitio-pishtova-nedovolen-ot-cik-zapochva-gladna-stachka.321400?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer

Ако Митьо е почнал да прави такива неща,това не е хубаво- той говореше интелигентно и доста добре,затова не е нужно да ни пада в очите. Балотажът между двамата "големи" бе отдавна предопределен- Митьо трябваше да знае това и да не прави излишни "сценки",а да се примири с неизбежното.
цитирай
14. bojil - Герб иска да напус...
08.11.2016 17:57
minevv написа:
Герб иска да напусне .. за да не отговаря

:))
цитирай
15. bojil - Много точ...
08.11.2016 17:59
batogo написа:
Много точно си хванал същността на грешката и последствията от това. Действително ако адмиралът беше основната кандидатура, а Цачева - негов подгласник, ситуацията можеше и да не опре до балотаж. Но все пак в момента няма друга алтернатива да опазим България от продажните русъветски слуги, освен да подкрепим с цялата си енергия предложената от ГЕРБ президентска двойка и да се надяваме, че ще бъдат силен, твърд и достоен тандем в отстояването на проевропейските и пронатовски принципи и позиции на България.

Да- такава е ситуацията в момента,че трябва да изберем по-малкото зло :))
цитирай
16. bojil - Нищо против адмирал...
08.11.2016 18:45
vencivaleri1951 написа:
Нищо против адмирал Манушев, но доколкото авторът залага преди всичко на политическата принадлежност или ориентация на кандидатите хайде да сравним
биографиите на двамата.
-адмиралът е бивш член на БКП, завършил академия в СССР, син на партизанин..
-генералът-не е членувал в партия, завършва академия в САЩ, втори път пак там
защитава докторат. Родителите му никак не са свързани властово с предишния режим
А ако тръгнем по тази линия към ръководството на ГЕРБ ще установим, че едва ли има от Луканов насам правителство с толкова комунисти в редиците си, а и принадлежащи към бивши политически династии от времето на Живков-Павлова, Бъчварова, Кунева-Пръмова...
Ще вметна само , че дори Нинова не е била член на БСП, Йотова също...
Така , че ако говорим за комунисти, то комунистите са предимно в ГЕРБ и сърпът и чукът до толкова са се забили в главата на автора, че зарази мъчителното главоболие той е съгласен да гласува за всеки който му обещае да ги извади.
Още един път искам да кажа, че не осъждам биографията на адмирал Манушев, нито произхода му -най вероятно е достоен офицер. Написаното от мен е просто провокация към автора който вади "вода от разни дерета" да защити една явно пропаднала теза и го прави по доста нефелен начин

Важността на кандидата не се определя от неговото минало,а от неговите планове за бъдещето. Путин и Обама също са пълнели гащичките като деца,но не това е важно у тях сега,нали??!! Ако визията за бъдещето на един кандидат е лоша,каква полза от неговото минало?
цитирай
17. vencivaleri1951 - Ами прочети си постинга
08.11.2016 21:46
bojil написа:
vencivaleri1951 написа:
Нищо против адмирал Манушев, но доколкото авторът залага преди всичко на политическата принадлежност или ориентация на кандидатите хайде да сравним
биографиите на двамата.
-адмиралът е бивш член на БКП, завършил академия в СССР, син на партизанин..
-генералът-не е членувал в партия, завършва академия в САЩ, втори път пак там
защитава докторат. Родителите му никак не са свързани властово с предишния режим
А ако тръгнем по тази линия към ръководството на ГЕРБ ще установим, че едва ли има от Луканов насам правителство с толкова комунисти в редиците си, а и принадлежащи към бивши политически династии от времето на Живков-Павлова, Бъчварова, Кунева-Пръмова...
Ще вметна само , че дори Нинова не е била член на БСП, Йотова също...
Така , че ако говорим за комунисти, то комунистите са предимно в ГЕРБ и сърпът и чукът до толкова са се забили в главата на автора, че зарази мъчителното главоболие той е съгласен да гласува за всеки който му обещае да ги извади.
Още един път искам да кажа, че не осъждам биографията на адмирал Манушев, нито произхода му -най вероятно е достоен офицер. Написаното от мен е просто провокация към автора който вади "вода от разни дерета" да защити една явно пропаднала теза и го прави по доста нефелен начин

Важността на кандидата не се определя от неговото минало,а от неговите планове за бъдещето. Путин и Обама също са пълнели гащичките като деца,но не това е важно у тях сега,нали??!! Ако визията за бъдещето на един кандидат е лоша,каква полза от неговото минало?


Всяка буква в него е обърната към миналото. Ти вменяваш на генерал Радев принадлежност към партия/каквато той няма/ с много грехове според теб в миналото. Ако си следял внимателно предизборната кампания на Радев сляп би трябвало да си ако не си видял как набързо приземи двете каки около него-Йотова и Нинова и показа кой "кара " самолета.
Просто друг калибър е човекът-няма как Баце да го шляпа по врата и да му дърпа ушите публично.
цитирай
18. barin - Напълно вярно. ГЕРБ си помислиха, ...
09.11.2016 09:09
Напълно вярно. ГЕРБ си помислиха, че лесно ще спечелят и не издигнаха подходяща кандидатура. С това много техни почитатели предпочетоха друг.
цитирай
19. bojil - Напълно вярно. ГЕРБ си помислиха, ...
09.11.2016 15:59
barin написа:
Напълно вярно. ГЕРБ си помислиха, че лесно ще спечелят и не издигнаха подходяща кандидатура. С това много техни почитатели предпочетоха друг.

Надявам се да вземат нужната поука,за да няма повече фалове и да не съживяват умрелите мечти на червените.
цитирай
20. bojil - Нищо против адмирал ...
09.11.2016 16:05
vencivaleri1951 написа:
bojil написа:
vencivaleri1951 написа:
Нищо против адмирал Манушев, но доколкото авторът залага преди всичко на политическата принадлежност или ориентация на кандидатите хайде да сравним
биографиите на двамата.
-адмиралът е бивш член на БКП, завършил академия в СССР, син на партизанин..
-генералът-не е членувал в партия, завършва академия в САЩ, втори път пак там
защитава докторат. Родителите му никак не са свързани властово с предишния режим
А ако тръгнем по тази линия към ръководството на ГЕРБ ще установим, че едва ли има от Луканов насам правителство с толкова комунисти в редиците си, а и принадлежащи към бивши политически династии от времето на Живков-Павлова, Бъчварова, Кунева-Пръмова...
Ще вметна само , че дори Нинова не е била член на БСП, Йотова също...
Така , че ако говорим за комунисти, то комунистите са предимно в ГЕРБ и сърпът и чукът до толкова са се забили в главата на автора, че зарази мъчителното главоболие той е съгласен да гласува за всеки който му обещае да ги извади.
Още един път искам да кажа, че не осъждам биографията на адмирал Манушев, нито произхода му -най вероятно е достоен офицер. Написаното от мен е просто провокация към автора който вади "вода от разни дерета" да защити една явно пропаднала теза и го прави по доста нефелен начин

Важността на кандидата не се определя от неговото минало,а от неговите планове за бъдещето. Путин и Обама също са пълнели гащичките като деца,но не това е важно у тях сега,нали??!! Ако визията за бъдещето на един кандидат е лоша,каква полза от неговото минало?


Всяка буква в него е обърната към миналото. Ти вменяваш на генерал Радев принадлежност към партия/каквато той няма/ с много грехове според теб в миналото. Ако си следял внимателно предизборната кампания на Радев сляп би трябвало да си ако не си видял как набързо приземи двете каки около него-Йотова и Нинова и показа кой "кара " самолета.
Просто друг калибър е човекът-няма как Баце да го шляпа по врата и да му дърпа ушите публично.

Държавният глава на България не може да е послушко на никого- ни на Бойко,ни на Путин и в това е основната грешка на "русофилите". Под предлог,че се борят за "независим" държавен глава те набутват зависима от Путин марионетка и залъгват народа с нея. Генерал,който се хваща с такива лъжци не може да не е същия като тях. Сега опитват да излъжат хората,че "победата" им е в резултат от тяхната "работа"- не от погрешното кадруване на Манушев и Цачева.
цитирай
21. slavimirgenchev1953 - Всъщност не е никак слаба тази кандидатура - Цачева е много опитен политик,
11.11.2016 08:22
която можеше да бъде "жертвана" за президентската институция, тъй като останалите евентуални кандидати си имат много по-важни и отоворни функции.
ББ е хитър като листна въшка в това отношение.
Проблемът е, че българинът в този слумай се окира от факта, че е жена - не ще нашио балкански лев ена да е президент и това е. Толкова му е акъла.
цитирай
22. bojil - която можеше да бъде "жерт...
11.11.2016 17:40
slavimirgenchev1953 написа:
която можеше да бъде "жертвана" за президентската институция, тъй като останалите евентуални кандидати си имат много по-важни и отоворни функции.
ББ е хитър като листна въшка в това отношение.
Проблемът е, че българинът в този слумай се окира от факта, че е жена - не ще нашио балкански лев ена да е президент и това е. Толкова му е акъла.

Сега е важно кандидатурата й да успее,че няма да е хубаво комунист да ни яха. Позицията му снощи не бе лоша но като знаем каква мафия стои зад гърба му,сме далеч по-съгласни да е Цецка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771874
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада