Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2017 11:42 - С РУСНАКА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕШ ВИНАГИ,С РУСОФИЛА - НИКОГА!
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 6690 Коментари: 17 Гласове:
9

Последна промяна: 10.01.2017 00:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С РУСНАКА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕШ ВИНАГИ,С РУСОФИЛА - НИКОГА!


   Всички сме контактували много пъти с руснаци и рускини (много от тях са омъжени за Българи) и знаем колко разбрани хора са те. С руснаци пререкания дори на комунистическа тема не сме имали никога- повечето от тях също са антикомунисти и мразят сталинизма-депесизма.

image
  Да контакуваш с русофили обаче е съвсем различно- те са по природа мнителни и подозрителни точно като грузинския русофил Сталин,понеже по природа се занимават с нечисти криминални неща като разпродажба на родината,изкривяване на съвестта,лъгане на "противника",присвояване на обществено имущество и укриване на истинските си политикоикономически възгледи от някои хора с позиции. Лицемерието и притворността е начин на живот за повечето русофили: те обичат показно,а не от сърце и не обичат руския народ,а Русия.

  Едно е да обичаш руския народ,друго е да обичаш Русия. Руския народ е наш: руските хора са с Български манталитет,който им е останал от Стара Велика България,понеже те са потомци на Кубратови и Аспарухови Българи. За много руски хора обаче Русия е мащеха- тя не може да се грижи за тях,понеже заделя много пари за поддръжка на вечно гладните русофилски глутници,които се нароиха в източна Европа след 45-те години комунизъм. Затова Русия е по-скъпа на русофилите,отколкото на мнозина руснаци: без нея русофилите са обикновени лумпени- безработни и безидейни ненужници,от които светът и обществото нямат полза.

  Затова без бандите вредителстващи русофили ние отдавна щяхме да сме се разбрали и с Путин и с Газпром така,както го направиха Италия,Германия,Полша,Румъния,Турция и много други страни,на които горивата им са по-евтини от нашите.

               КОЙТО ИМА РУСОФИЛИ,ПЛАЩА СКЪПИ ГОРИВА!

  Ето разковничето на проблема: цената на нашите горива се определя не от руснаците,а от русофилите- в нея влиза цената на тяхното посредничество и почти цялата им издръжка: затова народът ни плаща скъпо и прескъпо такива цени,каквито страните без русофили НИКОГА няма да видят!

  Русофилството поражда русофобия: русофобите на практика не мразят нито Русия,нито руснаците- те мразят русофилите! Питайте ги кой им е по-противен: русофилите или Русия и ще разберете. Да- без Русия нямаше да има русофилство но питайте тия хора,оправдаващи своето продажничество с одвободителната роля на руската армия през 1878 г. дали между тях има финландофили, украинофили, полшофили, чеченофили, башкирофили и прочее "фили"- няма,нито един няма! В руската освободителна армия освен руснаци служели също много финландци,поляци,украинци,башкири,чеченци и пр. но благодарност за тях няма- само за Русията им има.

  Много руснаци са критични към управлението и общественото устройство на своята родина и често изразяват скептицизъм към нейните възможности да се бори с предизвикателствата на новия век. За русофила това е немислимо: той побеснява и изпада в истерия при всеки опит за критика на неговия кумир,за когото той е готов да легне в леглото и да прави неща,каквито прави само жена на мъжа си. Затова русофилът е враг на мнозина руснаци,които не споделят неговите истерии и е готов да ги избива така,както ги избиваше Сталин.

image
  Това говори,че психиката на повечето русофили е сериозно увредена и се нуждае от перманентно лечение,каквото много от тях и приемат под формата на водка,наркотици,медикаменти и пр. Това бе лечението и на Сталин,определен от психиатричната наука като изявен параноик: водка,амфетамини и медикаменти по негов собствен избор.

   Аз и мнозина други обичаме руснаците- не Русия и русофилите. Руснаците за нас са бивши,а може би и бъдещи сънародници (в случай че се възроди Българската идея в източна Европа)- разбрани хора с типичен нашенски манталитет. Русофилите обаче са продажници,готови да продават както България така и Русия за пари. Русия за нас е мащеха както и за мнозина руснаци: тя дори е ненужна,понеже пречи на Българското възраждане в източна Европа.

  Вредата от русофилите обаче е огромна: избиванията на Български патриоти след 1944 г. не бяха правени от руснаци,а от русофили. За русофила Българския (респективно полския, украинския, чешкия, латвийския, германския и прочее) патриот е опасен екстремист,който винаги може да влезе в дома му и да открие материали,които го разобличават в подмолна конспиративна противонародна дейност в полза на Русия и във вреда на родината. Затова русофилът иска да се отърве от истинските патриоти,кръщавайки ги с различни жаргонни имена като "фашисти","лумпени","престъпници","нацисти" и пр. Такива понятия русофилите ползват безконтролно и безотговорно,без да търсят никакво покритие между своите думи и делата на потърпевшите: за тях достатъчна вина е само тази,че набедените хора са ги усетили като продажници и дебнат да ги хванат "в крачка",за да ги унищожат или съсипят.

image
  Опасността от Българския патриотизъм,която виси над нечестивите мутренско-русофилски сборища е добре схваната от тях,затова те са се погрижили да я премахнат и обезсилят. Това става,като платеното с милионни валутни преводи русофилство създаде свои "патриотични" организации,които да изземат от ръцете на истинските родолюбци цялата патриотична дейност и да я насочат в желана от Московските "диригенти" посока т.е.- към безопасни за "делото" им прояви. Организираната патриотична дейност сега у нас не е дело на патриоти- тя е дело на русофили,преструващи се на такива. Според тези нечестиви продажници било недопустимо истинския патриот да не е невменяем русофил,затова изпадат в истерия когато им се каже,че много патриоти не се поддават на техните натрапливи внушения.

image

  Русофилските организации,които днес се представят за "патриотични" не са малко,защото парите на Москва са големи. Най-основни от тях са "Атака","ВМРО" (Каракачанов),"България без цензура" и отчасти "Патриотичния фронт",чиято поява удивително точно съвпадна с наркотичния колапс на атакисткия лидер,смятан за "водач" на "националистите" у нас.

  Овладяването на Българските патриотични движения от Москва носи голяма полза на русофилските лидери у нас: всички позитиви от своята дейност те приписват на "приятелството" с Русия и на своето русофилство,а всички негативи отиват на гърба на патриотичната идея. Ако Болен направи абстинентна глупост в университета- националистите я направили,ако подпали килимчетата на мюсюлманите- пак те били. Ако подпише високи цени на горивата или пусне руска армия у нас- направил бил "патриотична" услуга на България,за да я "спаси"! Това,че руската армия спасява само русофилството и отмъква всичко друго- това се спестява на хората: те не се нуждаели чак от такива "подробности"!

  Историята на Балканските и на световните войни показа,че русофилите винаги могат да издънят държавата и да й докарат някоя национална катастрофа. Затова ние трябва час по-скоро да се отървем от тях и колкото по-скоро,толкова по-добре. Тяхна е вината не само за кражбите на национално богатство,извършени в периода 1944-2014 г. но и за трите национални катастрофи,преживени от България между 1913-1944 г.: именно те ни ги докараха,с което създадоха силни русофобски настроения у хора,които по природа не мразят Русия и руснаците.

  Затова пътят към истинското приятелство с Русия минава през ликвидиране на русофилството като явление: там,където няма русофили няма и русофоби. В Британия и Америка например няма русофоби понеже няма "русофили",които да дразнят хората и да им лазят по нервите със своите мании. Липсата на русофили е спасила тези страни от русофилските продажничества,което е друга причина там да няма русофоби. Затова е крайно време обществото да разбере,че русофобията се създава не от руснаците или американците,а от русофилите и е плод на временни емоционални настроения у хора,озлобени от руските предателства срещу България. Русофилството обаче е толкова вечно,колкото са вечни парите на Москва: докато Кремъл пръска пари за русофилска издръжка и подкрепа,него ще го има.



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. getmans1 - Много си прав, много. Руснаците не ...
06.01.2017 12:07
Много си прав, много.
Руснаците не искат да са „руссияни“ но нашенци ако им предложат първи ще станат.
цитирай
2. 1997 - Криви работи
06.01.2017 12:45
(-)
цитирай
3. bojil - Много си прав, много. Руснаците не ...
06.01.2017 14:01
getmans1 написа:
Много си прав, много.
Руснаците не искат да са „руссияни“ но нашенци ако им предложат първи ще станат.

Много руснаци бягат от Русия така,както нашите младежи от България но русофилите "налитат" на руско като бикове на червено и все ги избива на частушки с водка и сельодка,като наблягат най-вече на водката разбира се!
цитирай
4. bojil - (-) На крива ракета знаеш кое й е ...
06.01.2017 14:02
1997 написа:
(-)

На крива ракета знаеш кое й е криво.
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления за ясно и точно изказаната теза, Божо!
06.01.2017 15:58
Изключително точен анализ на русофилството и фаталните за България и българите последици от него! Точно тези загробват Родината ни вече близо век и половина под московска опека и се мъчат да унищожат националното ни самосъзнание, преструвайки се на националисти, защото знаят, че българина е родолюбец и е отдаден на национални каузи.
Много ме зарадва, че написа тези истини точно на Богоявление, приятелю, защото това е денят на чистите духом, служещи на Светлината и Истината!
Бъди благословен!
цитирай
6. bojil - Изключително точен анализ на ру...
06.01.2017 17:44
batogo написа:
Изключително точен анализ на русофилството и фаталните за България и българите последици от него! Точно тези загробват Родината ни вече близо век и половина под московска опека и се мъчат да унищожат националното ни самосъзнание, преструвайки се на националисти, защото знаят, че българина е родолюбец и е отдаден на национални каузи.
Много ме зарадва, че написа тези истини точно на Богоявление, приятелю, защото това е денят на чистите духом, служещи на Светлината и Истината!
Бъди благословен!

Аз също се радвам,че напомняш за днешния прекрасен празник: сърдечно ти благодаря!
цитирай
7. litatru - Здравейте!
09.01.2017 11:41
Гласувам с ДА, защото съм човек от народа, а не политик.
Само между политиците и слепите привържени на политическите партии има русофили и русофоби, американо- фили и - фоби и т.н.
С уважение към личното Ви мнение - Литатру!
Честит свят български празник - Богоявление!
цитирай
8. bojil - Гласувам с ДА, защото съм човек от ...
09.01.2017 12:24
litatru написа:
Гласувам с ДА, защото съм човек от народа, а не политик.
Само между политиците и слепите привържени на политическите партии има русофили и русофоби, американо- фили и - фоби и т.н.
С уважение към личното Ви мнение - Литатру!
Честит свят български празник - Богоявление!

Благодаря- честит празник! Политиците (наши и чужди) се грижат да бъдем добре противопоставени с всички роднински народи,сближението с които би създало опасност за рахата на гърците и на "румънците",които доста са взели от нашето- няма да се откажат и още да вземат,стига да получат благословия "отгоре",за да не се покажат отявлени крадци.
цитирай
9. staler - германофилите ни вкараха в две н...
09.01.2017 22:18
германофилите ни вкараха в две национални катастрофи и като следствие русофилите имаха възможност да ни принудят да строим комунизма.....сега е ред на сорософилите които по всичко изглежда ще успеят да я приключат тая мъка с българската държавност..
цитирай
10. bojil - германофилите ни вкараха в две н...
10.01.2017 00:33
staler написа:
германофилите ни вкараха в две национални катастрофи и като следствие русофилите имаха възможност да ни принудят да строим комунизма.....сега е ред на сорософилите които по всичко изглежда ще успеят да я приключат тая мъка с българската държавност..

От всичко това става ясна ползата от всички "-фили" у нас: проблеми за народа на България.
цитирай
11. krumbelosvet - Вашите русофили ги има само във фобските ви глави.
15.01.2017 13:32
И постоянно, с тъпа упоритост, забравяте Вазов, Капитан Петко Войвода, Олимпи Панов и другите разстреляни офицери, герой от Сръбско-българската война... Забравяте и голямото мнозинство от своя народ. Вие МРАЗИТЕ СВОЯ НАРОД, защото не люби Америка като вас. И всеки ден го доказвате с перата си.
цитирай
12. bojil - И постоянно, с тъ...
15.01.2017 16:12
krumbelosvet написа:
И постоянно, с тъпа упоритост, забравяте Вазов, Капитан Петко Войвода, Олимпи Панов и другите разстреляни офицери, герой от Сръбско-българската война... Забравяте и голямото мнозинство от своя народ. Вие МРАЗИТЕ СВОЯ НАРОД, защото не люби Америка като вас. И всеки ден го доказвате с перата си.

Допускаш цяла редица грешки дружко,пишейки такива неща:

1. Вазов не е бил платен русофил като червените отрепки,а емоционален русофил и след 1916 г. престава да бъде такъв,виждайки злодейските нападения на руската империя срещу България и опитът да бъде спрян свободолюбивия устрем на Българина. Ако не вярваш,прочети стиховете му от 1916 г. в неговата книга "Песни за Македония",забранявана от русофилските мошеници дори до днес.
2. Капитан Петко също е емоционален русофил а не платен: ако бе дочакал 1916 г.,той щеше да постъпи точно като Вазов,понеже е бил преди всичко Българин а после всичко друго,което му се приписва.
3. Голямото мнозинство на моя народ са точно като мен: емоционални "русофили",които обичат руснаците но недолюбват агресивните похвати на Русия. А ти от кой народ си,щом не си като нас?
4. Америка я обичаме точно колкото Русия: тя също има и заслуги,и престъпления към нас но в момента прави за страната ни повече от държавата на Путин,отворила алчна като ламя уста за последните стотинки на Българина,който е и без това обран от червените й слуги.
5. Един от най-големите щатофили в блога ме обвини в русофилство,мен,и развали приятелството ни по мотиви,много приличащи на твоите но поставени с обратен знак. Това показва в колко дълбоки грешки може да изпадне човек като него и като теб,поддаващ се повече на емоциите отколкото на разума.
цитирай
13. krumbelosvet - Ама и платените фили са само в главите ви.
16.01.2017 14:37
Кой ги е видял тия рублажии? Самият Стамболов не говори за рублажии. Виж, Захари, златният разказвач и комичен политик чардафонски, дрънка подобни глупости. Докато децата ми с очите си са виждали плащането на Вашите "протестъри".
цитирай
14. bojil - Кой ги е видял тия рублажии? Самият ...
16.01.2017 15:14
krumbelosvet написа:
Кой ги е видял тия рублажии? Самият Стамболов не говори за рублажии. Виж, Захари, златният разказвач и комичен политик чардафонски, дрънка подобни глупости. Докато децата ми с очите си са виждали плащането на Вашите "протестъри".

Те не са "наши"- ние нямаме нищо общо с тях. Може да е имало протести: едни от тях заслужени а други платени,но аз не съм виждал някой да плаща някому за такова нещо. Това не означава,че плащания никога не е имало- напротив,имаше платени протести тогава,когато падна първото правителство на Бойко и това е пределно ясно на всеки,но мошениците няма да дойдат на бегом да ни докладват какви мърльотии са вършили.
цитирай
15. krumbelosvet - Ох, тия стихове Вазови.
16.01.2017 22:31
Те са от ПСВ, когато сме от двете страни на фронта. И.доказват само едно, че русофилът е преди това родолюбец (с нищожни изключения, познавам 2-3 такива.)
Може да мернете краткият ми ДОКУМЕНТАЛЕН пост "Един грешен русофил"
цитирай
16. bojil - Те са от ПСВ, когато сме от двете с...
17.01.2017 19:42
krumbelosvet написа:
Те са от ПСВ, когато сме от двете страни на фронта. И.доказват само едно, че русофилът е преди това родолюбец (с нищожни изключения, познавам 2-3 такива.)
Може да мернете краткият ми ДОКУМЕНТАЛЕН пост "Един грешен русофил"

Благодаря- сигурен съм че има и такива,но вредата не е точно от тях а от онези,на които им се плаща за да ни правят бели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772148
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64246
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада