Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2017 20:31 - РУСИЯ ИМАЛА СМЕТКА ДА СПРЕ РЕВОЛЮЦИОННАТА ДЕЙНОСТ НА ЛЕВСКИ,ЗА ДА ПОПРЕЧИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ САМИ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 8110 Коментари: 20 Гласове:
11

Последна промяна: 13.02.2017 15:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
РУСИЯ ИМАЛА СМЕТКА ДА СПРЕ РЕВОЛЮЦИОННАТА ДЕЙНОСТ НА ЛЕВСКИ,ЗА ДА ПОПРЕЧИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ САМИ


   Напоследък в електронното пространство излязоха данни,че руския посланик в Цариград (1864-1877 г.) Николай Игнатиев,познат у нас като граф Игнатиев настоявал пред Турция Левски да бъде обесен и дори имал пръст в неговото залавяне (
http://www.extremecentrepoint.com/archives/16202). Ако се замислим ще стигнем до извода,че това е съвсем нормална и логична постъпка на руската дипломация,която целяла да изкара страната си освободителка поради което имала сметка да попречи на всички опити да се освободим сами.

image
  Ако революционната дейност на Левски бе продължила необезспокоявано,
щяха да се създадат условия България да се освободи сама или с помощта на някоя западна държава- сценарий,гибелен за руските стремления към проливите. Затова царските емисари намерили русофили,които да го предадат на турците и да гласуват в турския съд за неговото обесване.

image
  По тази причина хората,замесени в гибелта на Левски не са наказани след Освобождението: едни от тях били заблудени от руската дипломация че този човек е обикновен престъпник,други пък били хора на Русия т.е. русофили,и тя ги е пазила от възмездие. Руската дипломация решила,че ще е крайно неприятно за руските интереси на Балканите ако България се освободи сама,затова взела енергични мерки да спре революционната дейност на Левски след един определен етап. Причините,които я подтикнали към това пъклено дело са прости- тя не икала страната ни да се освободи сама,понеже:

1. В България нямаше да влезе руска войска,която да я инфектира с колко се може повече "русофили" (работещи за руските интереси ренегати).

2. Властта в страната нямаше да бъде заета от русофили,а от патриоти.

3. Русия нямаше да е "освободител" в нашите очи,а щеше да ни е само политически партньор и конкурент за влияние в проливите (http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/37023-sekretni-dokumenti-progovaryat-rusiya-razkasva-balgarska-plat-iska-da-sme-bezropotno-pleme.html%7D).

4. Нямаше да има предлог,под който Русия да даде част от нашите земи на своите верни сателити Румъния и Сърбия,за да поощри тяхната предателска към Православието и към славянството дейност.

5. Русия нямаше да може да фалшифицира нашата история,за да представи себе си за "покровител" на Православието и славянството и за "автор" на Кирилицата.

  България като най-голяма и най-силна християнска нация на Балканите е имала силата и възможността да се освободи от турците сама,което рано или късно щеше да се случи ако ревностни противници на нашето величие не ни се пречкаха. Това разбира се било убийствено и съвсем недопустимо за руските интереси на Балканите,понеже щеше да увлече тогавашните верни руски сателити Румъния и Сърбия към "непокорство" и да превърне мечтата й за проливите в празна химера.

image
  Затова Русия позволява да се създадат Български революционни комитети дотолкова,доколкото да се нажежи политическата обстановка на Балканите,но страната ни да не успее да се освободи. По тази причина царизмът саботира Цариградската конференция от 1877 г.,която щеше да освободи България без капка руска и всякаква друга кръв,но щеше да ликвидира руските амбиции на Балканите. Ако не беше я саботирала,сега България пак щеше да си е свободна,но можеше да е с 200 000 квадратни километра площ и в нея ще се живееше далеч по-добре от сега,понеже нямаше да има и следа от онези русофили,които помагат на съседните държави да ни унизяват и обират.

  Ако Левски бе останал жив и неговата дейност успееше,властта в България щеше да е в ръцете на патриоти- не на русофили. Русофилите,завзели властта у нас след 1878 г. обаче почнали да режат пенсиите и правата на нашите оцелели борци за свобода,за да не са им конкуренти във властта а руснаците знаели това и имали интерес оцелелите ни борци да са колко се може по-малко,за да не пречат на русофилските своеволия. Същата логика движела и Сталин,когато подтикнал полските патриоти да вдигнат антинациско въстание във Варшава през 1944 г. а после спрял настъплението на своята армия,за да позволи на германците да ги изтребят и да не остане жив патриот,та да няма кой да пречи на тамошните "русофили" да държат властта и да продават полските национални ценности на комунизма-присвоизма.

  От всичко това следва,че русофилството е безсмислено и ненужно- България вече не се нуждае от никакви русофили,които да създават русофобски настроения сред нашия инак признателен народ а се нуждае от добри Българи,
които да се грижат за България вместо за Русия. След изнасянето на тази ценна информация нашите русофили вече няма нужда да са русофили- те са сбъркали адреса на своята "признателност",понеже вместо благодарност към народа на Русия са тръгнали да отдават чест и сили на Руската империя,която като такава с нищо не е по-добра от турската!



Гласувай:
16


Вълнообразно


1. merlin68 - Дори в България да нямаше нито един ...
21.01.2017 20:52
Дори в България да нямаше нито един русофил, пак нямаше да се живее добре защото е пълно с предатели склонни да лъжат за няколко сребърника и с дебили които да им вярват.
цитирай
2. getmans1 - На някои уж българи трябва да им се ...
21.01.2017 21:15
На някои уж българи трябва да им се припомнят такива неща!
цитирай
3. bojil - Дори в България да нямаше нито един ...
21.01.2017 21:47
merlin68 написа:
Дори в България да нямаше нито един русофил, пак нямаше да се живее добре защото е пълно с предатели склонни да лъжат за няколко сребърника и с дебили които да им вярват.

Дали в страната ще има малко или много предатели,зависи САМО от "великите" сили- не зависи от нас! Българинът по природа не е предател- предатели са русофилите, туркофилите, сърбофилите, гъркоманите, комунистите и другите темподобници,но не и нашите сънародници!
цитирай
4. bojil - На някои уж българи трябва да им се ...
21.01.2017 21:49
getmans1 написа:
На някои уж българи трябва да им се припомнят такива неща!

Затова ги понаписвам от време на време,че предателската пасмина се самозабрави след избора на Радев и реши,че започва нова червена "революция".
цитирай
5. getmans1 - Дори в България да нямаше нито един ...
21.01.2017 21:59
merlin68 написа:
Дори в България да нямаше нито един русофил, пак нямаше да се живее добре защото е пълно с предатели склонни да лъжат за няколко сребърника и с дебили които да им вярват.


... Щеше и даже по-добре от съседите ни, и пенсиите за които ката ден ревеш щяха да са по-големи от техните!
Има такъв природен закон „Много путинофил-русофил, ниски пенсии и много бездомник!“
цитирай
6. 1997 - Поредната недомислена фалшификация
21.01.2017 22:08
Глупостите се пишат по- лесно от мъдростите. Факт.
цитирай
7. bezistena - 1. Абсолютно верно е, че Русия въ...
22.01.2017 00:26
1.Абсолютно верно е,че Русия въобще не е имала намерение да освободи България с тази война!
Нещо повече–в секретните планове и кроежи на Ген–щаба на руските войски висшият генералитет,съставен с преобладаващи юдо–немски и юдо–австрийски анти–Български мерзавци,има за крайна върховна задача и цел на войната тя да бъде отново загубена и както при предходните 5–7 войни на Русия с Турция,Българския злощастен и беззащитен народ да бъде отново оставен в ръцете на озверелите турци и бъде окончателно затрит!

2.Благодарение на личното желание на руския император Александър Втори,на отделни генерали като Скобелев и Столетов,както и основно на офицерството от низките чинове,които преобладаващо са все Волжски Българи и крипто–Българи,и най–вече на войниците–доброволци,от които е сформирана руската армия и които са все от Български корени в Русия,войната учудващо за руския щаб и за турците,е доведена до победен край и до Освобожнението на България!

3.Най–важна е Божествената намеса на Света Богородица в истинския й образ,и на действащите и реални Български Светии,които свръхестествени епични събития сме документирали в наши постове.

4.България никога нямаше да може да се освободи сама от турците,защото всички–абсолютно всички реакционни правителства и върхушки на всички западни държави и на Русия,не са желаели Освобождението ни – нещо повече :

5.Тайната злодейска идея и задача на руското върховно командване – тоталното и окончателно затриване на Българския етнос – се споделя съзаклятнически от всички велики западни сили.

*едно и още няколко на ум:

– Мерзостта и злодейстото на руско–юдейската върхушка няма нищо общо с Любовта на руския народ в частта му на крипто–българите в него,към поробените Българи на Балканите

– Благодарността и Любовта на Българите за Освобождението ни не са към руските генерали с еврейските немски имена и фамилии заговорници срещу Българите,а към Царят –Освободител и най–вече към руските войници–доброволци и средното и нисше офицерство,и към руския народ,чиято прогресивна част са Българите!
цитирай
8. zaw12929 - Русия по мобилния съобщила на ту...
22.01.2017 09:40
Русия по мобилния съобщила на турците, че ще е при Къкринското ханче- има запис от мобилния оператот "НА БАБА ТИ ФЪРЧИЛОТО"
цитирай
9. vladtepes - За освобождението
22.01.2017 10:24
Съмнително е, че западна държава би помогнала на българите да се освободят. Без външна подкрепа щеше да има пълноценно освобождение подобно на малкото арменско 1894-1896, може би и на голямото 1915-1923.
цитирай
10. batogo - !!!:))) Прав си, Божо! А самия факт, че крадецът вика по теб "дръжте крадеца" доказва що е то русофилът!
22.01.2017 10:36
И колкото по-скоро тези неоспорими исторически Истини се осъзнаят от българите, толкова по-скоро ще доживеем освобождението си от ру-съветското икономическо и политическо робство.
Чест и почитания, приятелю, за този събуждащ постинг!
цитирай
11. bojil - Дори в България да нямаше нито един ...
22.01.2017 15:16
getmans1 написа:
merlin68 написа:
Дори в България да нямаше нито един русофил, пак нямаше да се живее добре защото е пълно с предатели склонни да лъжат за няколко сребърника и с дебили които да им вярват.


... Щеше и даже по-добре от съседите ни, и пенсиите за които ката ден ревеш щяха да са по-големи от техните!
Има такъв природен закон „Много путинофил-русофил, ниски пенсии и много бездомник!“

Подкрепям това мнение и напълно го споделям.
цитирай
12. bojil - Глупостите се пишат по- лесно от ...
22.01.2017 15:18
1997 написа:
Глупостите се пишат по- лесно от мъдростите. Факт.

Така е- затова не ми бе никак лесно да напиша тази статия докато ти много лесно си написал коментара си,съдейки по обема му.
цитирай
13. bojil - Русия по мобилния съобщила на ту...
22.01.2017 15:24
zaw12929 написа:
Русия по мобилния съобщила на турците, че ще е при Къкринското ханче- има запис от мобилния оператот "НА БАБА ТИ ФЪРЧИЛОТО"

Липсата на модерни комуникации по онова време не само попречила на нашите революционери да разберат къде е задържан Левски и къде ще го съдят- тя им попречила да узнаят дали изобщо е задържан или още се укрива някъде на свобода.
цитирай
14. bojil - Съмнително е, че западна ...
22.01.2017 15:29
vladtepes написа:
Съмнително е, че западна държава би помогнала на българите да се освободят. Без външна подкрепа щеше да има пълноценно освобождение подобно на малкото арменско 1894-1896, може би и на голямото 1915-1923.

Така е,но ние сами щяхме да изградим своя управленческа класа,вместо да се молим на хора от кол и въже да заемат престола ни. А западните страни са освободили от турско иго много народи и държави- Сирия,Либия,Алжир,Тунис,Ливан,Саудитска Арабия,Израел,Палестина,Йордания,Катар,Йемен,Ирак,Кувейт и пр. Гърция не слагам в сметките,щото е освободена от руснаците но без в нея да влиза руска армия,която да подкупва хората и да изгражда руско-съветски шпионски кръгове.
цитирай
15. bojil - И колкото по-скоро тези неоспорими ...
22.01.2017 15:33
batogo написа:
И колкото по-скоро тези неоспорими исторически Истини се осъзнаят от българите, толкова по-скоро ще доживеем освобождението си от ру-съветското икономическо и политическо робство.
Чест и почитания, приятелю, за този събуждащ постинг!

Това трябва да се изучава в училище наместо глупавата суецка антируска "революция" от 1917 г.!
цитирай
16. bojil - 1. Абсолютно верно е, че Русия въ...
22.01.2017 15:40
bezistena написа:
1.Абсолютно верно е,че Русия въобще не е имала намерение да освободи България с тази война!
Нещо повече–в секретните планове и кроежи на Ген–щаба на руските войски висшият генералитет,съставен с преобладаващи юдо–немски и юдо–австрийски анти–Български мерзавци,има за крайна върховна задача и цел на войната тя да бъде отново загубена и както при предходните 5–7 войни на Русия с Турция,Българския злощастен и беззащитен народ да бъде отново оставен в ръцете на озверелите турци и бъде окончателно затрит!

2.Благодарение на личното желание на руския император Александър Втори,на отделни генерали като Скобелев и Столетов,както и основно на офицерството от низките чинове,които преобладаващо са все Волжски Българи и крипто–Българи,и най–вече на войниците–доброволци,от които е сформирана руската армия и които са все от Български корени в Русия,войната учудващо за руския щаб и за турците,е доведена до победен край и до Освобожнението на България!

3.Най–важна е Божествената намеса на Света Богородица в истинския й образ,и на действащите и реални Български Светии,които свръхестествени епични събития сме документирали в наши постове.

4.България никога нямаше да може да се освободи сама от турците,защото всички–абсолютно всички реакционни правителства и върхушки на всички западни държави и на Русия,не са желаели Освобождението ни – нещо повече :

5.Тайната злодейска идея и задача на руското върховно командване – тоталното и окончателно затриване на Българския етнос – се споделя съзаклятнически от всички велики западни сили.

*едно и още няколко на ум:

– Мерзостта и злодейстото на руско–юдейската върхушка няма нищо общо с Любовта на руския народ в частта му на крипто–българите в него,към поробените Българи на Балканите

– Благодарността и Любовта на Българите за Освобождението ни не са към руските генерали с еврейските немски имена и фамилии заговорници срещу Българите,а към Царят –Освободител и най–вече към руските войници–доброволци и средното и нисше офицерство,и към руския народ,чиято прогресивна част са Българите!

Абсолютно съм съгласен с теб и напълно споделям всички твои откровения,драги приятелю- терминът "крипто-Българи" много ми хареса и ще побързам да го споделя с приятели! Споделям и останалото написано от теб- ние сме благодарни на Божията помощ за нашето освобождение както и на братските народи,които ни се притекоха на помощ със или без злата умисъл на техните управници!
цитирай
17. merlin68 - "Имам да ви кажа, че параноята ...
22.01.2017 18:27
"Имам да ви кажа, че параноята е неудържимо състояние на ума, подозрение с огромна обяснителна сила. Няма смисъл да се възразява. Параноята върши огромна утешителна работа, обективира злото, лекува „хаоса“ на сложното... Тласнат докрай, този парадокс звучи така: руската смъртна заплаха е източник на удоволствия, следователно е вярна. Паранойният човек мисли по принципа на удоволствието, а не по принципа на реалността." - д-р Николай Михайлов, психиатър
цитирай
18. bojil - "Имам да ви кажа, че параноята ...
22.01.2017 21:26
merlin68 написа:
"Имам да ви кажа, че параноята е неудържимо състояние на ума, подозрение с огромна обяснителна сила. Няма смисъл да се възразява. Параноята върши огромна утешителна работа, обективира злото, лекува „хаоса“ на сложното... Тласнат докрай, този парадокс звучи така: руската смъртна заплаха е източник на удоволствия, следователно е вярна. Паранойният човек мисли по принципа на удоволствието, а не по принципа на реалността." - д-р Николай Михайлов, психиатър

Каква е параноята- това си е нейна работа,и на Сталин разбира се: той е бил потомствен,да не казвам професионален параноик. Ние затова се отвращаваме от "хора" като него: затова и самите руснаци хвърлиха препарираната му мумия някъде в тундрата.
цитирай
19. merlin68 - "Имам да ви кажа, че параноята ...
22.01.2017 22:51
bojil написа:
merlin68 написа:
"Имам да ви кажа, че параноята е неудържимо състояние на ума, подозрение с огромна обяснителна сила. Няма смисъл да се възразява. Параноята върши огромна утешителна работа, обективира злото, лекува „хаоса“ на сложното... Тласнат докрай, този парадокс звучи така: руската смъртна заплаха е източник на удоволствия, следователно е вярна. Паранойният човек мисли по принципа на удоволствието, а не по принципа на реалността." - д-р Николай Михайлов, психиатър

Каква е параноята- това си е нейна работа,и на Сталин разбира се: той е бил потомствен,да не казвам професионален параноик. Ние затова се отвращаваме от "хора" като него: затова и самите руснаци хвърлиха препарираната му мумия някъде в тундрата.


Както казва и психиатърът, за параноика желаното удоволствие е реалност... удоволствието да наречеш някого професионален параноик:))) и да запратиш мумията му в тундрата:)))
Всъщност Сталин след като е изнесен от мавзолея е погребан до стената на Кремъл... но защо развалям удоволствията ви:)))
цитирай
20. bojil - "Имам да ви кажа, че параноята ...
22.01.2017 23:04
merlin68 написа:
bojil написа:
merlin68 написа:
"Имам да ви кажа, че параноята е неудържимо състояние на ума, подозрение с огромна обяснителна сила. Няма смисъл да се възразява. Параноята върши огромна утешителна работа, обективира злото, лекува „хаоса“ на сложното... Тласнат докрай, този парадокс звучи така: руската смъртна заплаха е източник на удоволствия, следователно е вярна. Паранойният човек мисли по принципа на удоволствието, а не по принципа на реалността." - д-р Николай Михайлов, психиатър

Каква е параноята- това си е нейна работа,и на Сталин разбира се: той е бил потомствен,да не казвам професионален параноик. Ние затова се отвращаваме от "хора" като него: затова и самите руснаци хвърлиха препарираната му мумия някъде в тундрата.


Както казва и психиатърът, за параноика желаното удоволствие е реалност... удоволствието да наречеш някого професионален параноик:))) и да запратиш мумията му в тундрата:)))
Всъщност Сталин след като е изнесен от мавзолея е погребан до стената на Кремъл... но защо развалям удоволствията ви:)))

Това си е негова работа- на психиатъра. Говорило му се е нещо- говорил си е: ти какво му се връзваш толкова? Остави го да се спасява както знае и си живей живота.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772212
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64247
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада