Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2017 14:28 - ЯСЕН ПОЛИТИЧЕСКИ БЕЛЕГ ПОКАЗВА,ЧЕ БСП ПАК СЕ ГОТВИ ДА НИ ИЗДЪНИ ИЛИ ОБЕРЕ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2428 Коментари: 4 Гласове:
16

Последна промяна: 27.01.2017 16:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЯСЕН ПОЛИТИЧЕСКИ БЕЛЕГ ПОКАЗВА,ЧЕ БСП ПАК СЕ ГОТВИ ДА НИ ИЗДЪНИ ИЛИ ОБЕРЕ


   Открит е ясен политически белег,че червената мафия отново иска да обере народа на България и да издъни страната,като й натресе нови космически дългове към съветско-банкерските "друзья". Той е ясно различим за хората,
които познават вълчия нрав на комунизма-депесизма,но е неоткриваем от безпросветния бабешки електорат на червените измамници.

  Те са грешни пред народа на България понеже са извършили много престъпления,с които са уронили авторитета му пред света и са го превърнали от просперираща нация в аморфна безчувствена маса без национални водачи.

image
  
Споменатият политически белег проличава в подхода на тези потомствени обирджии към народа на България. Двайсет и седем години хората ги чакат да се променят,но това тъй и не се случва а ясният признак,че те пак се готвят да ни оберат е това,че те и до днес не са се извинили на народа за насилственото помакедончване на 1 милион Българи в бивша Югославия и на още 350 000 в днешна България- едно престъпление срещу човечеството,за което давност няма и не може да има!

  Водачите на комунизма-депесизма като активни съучастници в това престъпление принуждаваха много свои сподвижници да помагат на Московско-Белградските централи за осъществяване на пъкленото дело: превръщане на близо милион и половина Българи в "македонци". Това не бе еднократен акт а продължаващо във времето престъпление,системно и злоумишлено извършвано през периода 1946-1958 година и водачите на БСП още не са се извинили на народа ни за него,макар да се имат за пълноправни приемници на БКП!

  Това означава,че тези бандити готвят нови посегателства срещу народа на България а бунището на историята примира за тях и ги издирва! Ако един престъпник не признава старите си грешки и не се разкайва за тях а ги укрива,той не се е поправил! Затова отсега нататък ние патриотите ще считаме всеки,който помага на тези нещастни мракобеси,позволили си да редактират Българската нация и законите на Господа за врагове на човечеството,които не заслужават да виждат Българското слънце и да дишат Българския въздух нито един миг! Нещо повече- ние настояваме ООН да признае насилственото помакедончване на 1,4 млн. Българи след 1946 г. за геноцид и престъпление срещу човечеството а хората ще посъветваме така: пазете си джобовете и имотите от червената партия и от нейните триста сателити,защото тя 72 години не е спирала да ни лъже и обира!





Гласувай:
18


Вълнообразно


1. stariatb - Докато ние, продължително, убе...
30.01.2017 17:00
Докато ние, продължително, убедително и емоционално сме доказвали на света корените на населението в Македония и околните райони, свободни от териториални предразсъдъци албанци, просто са населили тези територии, а в Косово създадоха и албанска държава. За нас останаха песните и сказанията за Крали Марко и подобни, който с шепа юнаци са устоявали свободите им с векове.
цитирай
2. bojil - Докато ние, продължително, убе...
30.01.2017 18:20
stariatb написа:
Докато ние, продължително, убедително и емоционално сме доказвали на света корените на населението в Македония и околните райони, свободни от териториални предразсъдъци албанци, просто са населили тези територии, а в Косово създадоха и албанска държава. За нас останаха песните и сказанията за Крали Марко и подобни, който с шепа юнаци са устоявали свободите им с векове.

А понеже апетита идва с яденето,тези новоизлюпени ислямизатори скоро ще поискат албанска държава и в Македония- нещо,с което в никакъв случай не можем да се съгласим!
цитирай
3. barin - Здравей, bojil. И аз виждам такива ...
01.02.2017 12:46
Здравей, bojil. И аз виждам такива варианти за близкото бъдеще( 1-2 г.) напред. Има възможност това да не се случи, зависи от бъдещите избори през март за парламент.
цитирай
4. bojil - Здравей, bojil. И аз виждам такива ...
01.02.2017 13:19
barin написа:
Здравей, bojil. И аз виждам такива варианти за близкото бъдеще( 1-2 г.) напред. Има възможност това да не се случи, зависи от бъдещите избори през март за парламент.

Да: на първо време това няма да се случи,но за в бъдеще нищо не ни го гарантира.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1775772
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64253
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада