Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2017 23:48 - ПУТИН ИСКА ДА СКАРА БЪЛГАРИЯ И СКОПИЕ С ПОМОЩТА НА ЛУМПЕНИ КАТО МИЛЕНКО,ЗА ДА ПОПРЕЧИ НА МАКЕДОНИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС И НАТО И ДА НАПРАВИ ВОЕННА БАЗА ТАМ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 5932 Коментари: 14 Гласове:
10

Последна промяна: 16.03.2017 02:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПУТИН ИСКА ДА СКАРА БЪЛГАРИЯ И СКОПИЕ С ПОМОЩТА НА ЛУМПЕНИ КАТО МИЛЕНКО,ЗА ДА ПОПРЕЧИ НА МАКЕДОНИЯ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС И НАТО И ДА НАПРАВИ ВОЕННА БАЗА ТАМ


   От няколко години на Балканите върви руска шпионска програма,чиято цел е да скара България и Македония. Изпълнители по тази програма са:

1. Белград- един от най-верните сателити на Москва,срещу чиито бомбардировки от НАТО по време на Косовската криза в хор ревяха всички русофили а грохнали червени дъртаци се кълняха,че ще се бият доброволно на негова страна за да му помагат да сложи на албанците в Косово онзи геноциден окупационен режим,с който бе поробил и македонските Българи.

2. Българските русофили т.е. руски агенти (комунисти,шефове на русофилски организации,шефове на "славянски" комитети,собственици на големи фирми,
притежатели на "Луканови куфарчета",парламентаристи от по-"особените" партии, и пр.).

3. Македонските "русофили" т.е. руски агенти (комунисти,власи,сърбомани,
мюсюлмани)- http://www.faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/poveche-ot-vek-rusiya-investira-vav-vmro-za-mrasnata-si-politika-na-balkanite.

4. Българските сърбомани: служители на руския сателит Сърбия.

5. Гръцките агенти на Русия (най-вече гърци и албанци).

6. Турските съюзници на Русия и тяхната агентура,която е стационирана във:

а) Българските властови институции (някои парламентаристи,немалко кметства,протурски партии,турски фирми и пр.)
б) албанските области на Балканите (Западна Македония,Косово и Албания).
в) гръцката окупационна зона на източното Българско Беломорие.
г) Руските ислямски републики (Татарстан,Башкирия,Дагестан,Чечня и пр.).
д) Турция.  

  Ние отдавна подозирахме,че в Скопие има организирана от сърбите (т.е. от сателитите на Русия) анти-Българска школа,чиято задача е да насъсква нашите сънародници от София срещу онези от Скопие но не знаехме,че тази школа е поставена под егидата на Москва. Сега вече сме сигурни в това,понеже Русия реагира веднага на опасността да бъдат накърнени здравите й позиции в Македония (https://www.actualno.com/world/rusija-syshto-se-namesi-direktno-otnosno-makedonskata-kriza-news_597243.html).

  Един от водачите на тая школа,атентаторът от Каймакчалан Миленко Неделко(в)ски се оказва толкова навътре в руските работи,че медиите на Македония го търсят да дава съвети и коментари за всичко,свързано с Русия (http://infomax.mk/wp/%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%80%D0%B4%D0%B8-%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%BE-%D1%82/).

image
  Неговата безпримерна арогантност и цинизъм разбира се не падат от небето: той чувства зад себе си силния гръб на Русия и нейната поддръжка,затова се надсмива над нашите родолюбци и дори над цяла България,дръзнала да влезе в НАТО без да пита могъщия в момента негов "батюшка",който го е наел и вербувал.

image
  Своите връзки с Путинската престъпническа клика този продажник осъществява през Беларус,която го подкрепя точно така,както го подкрепя и шефа му в Москва (http://publicdiplomacyclub.org/team_member/milen
ko-nedelkovski/
). Там този отявлен криминален престъпник получава субсидии и инструкции какви гнусотии да направи,за да попречи на сближаването между България и Македония а "работата" му в просръбските медии на Македония значително порасна,откак се прочу с арогантните си обиди срещу България.

image
   Оказва се,че криминалния престъпник Миленко Неделковски е ценен консултант на младежта в руския протекторат Беларус,понеже след голямата си заслуга със счупването на плочата го канят да изнася лекции там:

image
  Това добре показва за кого всъщност работи той и кой му дава пари,за да олайва медийните пространства с псувни и ругатни против България,излизащи уж от името на "македонскиот" народ. Това впрочем не е новост за нашите будни интелектуалци,които са го забелязали отдавна (http://kontraprop.
com/2017/02/20/rusofili-bezrodnici-milenko-e-vash-4ovek/
). А ако някой се съмнява,че Путин командва в Беларус нека види това известие за руско-беларуски военни учения,започнали преди няколко дни:

image
   Престъпния продажник Миленко ходи в Беларус,за да не се набиват в очи връзките му с Русия,които не подлежат на никакво съмнение както той самият дебело го подчертава,но маскираните червени медии у нас укриват това от своите потребители. Те не казват,че този кретен е често търсен от руснаците,за да "обсъжда" с тях голямата политика:

image
   Миленко разбира се не е сам в престъпната си дейност- около него има и други бандити,които му помагат. Един от тях е Боян Темелкоски- приятел и сподвижник на Миленко,който се "грижел" плочите на Мара Бунева в Скопие да бъдат навреме строшавани,за да видят "Бугарите" как се отнасят към техните паметни знаци "македонците". Тези хора на сърбоманската школа са назначени първоначално от сърбите,за да помагат на тяхната "кауза" в Македония с помощта на руснаците (http://toppresa.com/106760/%D1%81%D0%BA
%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%
D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D0%B0%D0%B7
):

image

  Друг член на Миленковата банда е македонската журналистка Вики Клинчарова (http://www.dnes.bg/balkani/2017/03/13/makedonci-s-bg-pasporti-uchihme-tehnite-praznici-unijenie.334667,3),която се оплаква на финансираната от Путин "германска" медия Дойче веле,че се принудила да учи нашите празници и исторически личности само за да вземе Бългаски паспорт и затова я било срам от себе си,с което дава подкрепа на Миленковите малоумничества тъкмо навреме,като по поръчка!

 В такъв смисъл Миленко и неговата банда се явяват македонски аналог на "нашата" партия "Атака" и близки съидейници на нейния криминално проявен лидер Вулен Зидеров. Ако вземем предвид това,че казионното комунистическо ВМРО (Каракачанов) се зае прекалено енергично да реанимира примрялата му партийка,въвличайки и някои среди от "Патриотичния фронт" можем да заключим,че Миленко си има скрити съюзници у нас,които днес се преструват на негови противници за да съберат доверието на наивниците както направи КТБ,а после да ги предадат и да ги издънят изведнъж,когато няма да има време за никакво реагиране!

  За криминалното минало на Миленко в Македония има достатъчно данни,и тъкмо то изглежда е използвано,за да бъде принуден да работи срещу своята родина,в услуга на сръбските продажници (
http://www.novini.bg/news/385666-%D0%B1%D1%
8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%
BE%D1%82-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%
BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%
BA%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B2%D1
%81%D1%8A%D1%89%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0
%B5-%D1%85%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0
%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D
0%BD%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B5%
D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8.
html
).

image
  "Миленко Неделковски, чийто вандалски акт по поругаването на една българска светиня взриви обществеността ни навръх Деня на независимостта, всъщост е криминално проявена личност.

На 20 април тази година той е бил пребит пред едно кафене в Скопие. В медиите това бе представено  едва ли не като нападение заради проправителствените му възгледи.
Но очевидно крушка си има опашка. А може и отново да го споходи як кютек.

През 2002 и 2003 г. Неделковски е шеф на фирма „Супер-Би“, която извършва посредническа дейност при ваденето на работнически визи за САЩ. През 2006 г. той прекарва 7 месеца в затвор, тъй като заедно с още неколцина свои служители е обвинен за измама на 22 македонски гастербайтери, на които уредил фалшиви визи за страната на неограничените възможности.

На 15 май 2008 г. е осъден на две години затвор, като му признават излежаните вече 7 месеца. По-късно е пуснат на свобода условно, ако в срок от 5 години не повтори деянието си и ако за една година върне като обезщетение взетите с измама пари на стойност 160 хиляди евро.

Македонският журналист и телевизионен водещ започва професионалната си кариера през 1983 г. като спортен репортер в радио-телевиционен център Скопие – все пак той е син на първия македонски футболен съдия, лицензиран от ФИФА, Борче Неделковски. През 90-те години на миналия век се подвизава като организатор на приятелски фтболни срещи и пише за вестниците „Македонски спорт“ и „Фокус“. И двете му деца понастоящем живеят в САЩ."


  От сексуалните посегателства на червения лумпен Миленко се оплаква една хубава македонска журналистка,която е търсила правата си в съда (http://a1on.mk/archives/46246),но това
не пречи на руски и беларуски медии да го "ухажват",като го викат на "съвети" и "консултации" за да бъдат обсъждани пътищата,по които "заблудени овце" като България да бъдат върнати в руската сфера на влияние а ре-Българизацията на Македония: блокирана. Същия този Путински любимец се оказва морално разпуснат тип,който е разтурил своето семейство защото обича да общува с хора,имащи неясна (най-вероятно обратна) ориентация (
https://www.youtube.com/watch?v=Ozrto5NZPEg).

image  
  Не може да има никакво съмнение,че криминалната банда около Неделковски действа в Македония отдавна и е организирана от сърбите далеч преди неговото раждане,а той само е приобщен към нея. На неин гръб стоят много престъпления срещу Българите,едно от които е потъването на туристическия кораб "Илинден" в Охридското езеро а друго- самолетния атентат срещу македонския президент Борис Трайковски,който опитваше да изведе Македония от сръбско-руската сфера на влияние и да я върне към нейните родови корени. Тази банда със сигурност ще направи и нови престъпления в бъдеще,ако не бъде спряна разбира се.

  Русия като гузен съучастник в помакедончването на Българите от Повардарието активно поддържа анти-Българската политика на Белград по въпроса за Македония и македонската "нация". Затова в руската Уикипедия няма да откриете карта на Българските диалекти в Македония,в която се съдържа обективната научна истина,а карта на "македонските езикови" диалекти,измислени от Белград след 1944 г.

  С това тя не помага за разясняване на научната истина а прави реклама на фалшивата македонска "нация",като придава към нея част от днешната Българска територия и така индиректно обвинява България в окупирането на "чужди" земи. В същото време тази карта,направена явно от руснаци не включва дори един квадратен сантиметър от територията на днешна Сърбия,макар че тя държи поне 1000 квадратни километра македонски земи. Така картата на нашите "братушки" внушава че Сърбия е единствената страна,която не е взела абсолютно нищо от "македонците",макар истината да е точно обратното на това:

image

  Защо все пак Путин държи Българите и "македонците" да бъдат скарани? Отговорът е прост: за да попречи на разширението на ЕС и НАТО,но и по друга чисто практическа причина. Той иска да направи услуга на своите сръбски сателити като върне Македония под сръбски протекторат а ако това не стане- да вербува сърбоманските власти в Скопие така,че да получи разрешение да направи руска военна база в Македония,която да "пази" едва оцеляващата сърбоманска държавица от "заплашващата я" Българска "окупация",т.е. от влизане в ЕС и НАТО. Едни гладки отношения между двете страни ще благоприятстват влизането на Македония в ЕС и НАТО,но ще наложат изясняване на спорния македонски "идентитет" и изплуването на много истини наяве,една от които е руско-съветското участие в създаването на фалшивата македонска "нация",а от това гузните руски шефове се боят като от огън.




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, приятелю!
04.03.2017 10:40
Кремъл отдавна върти тази мръсна политическа игра на Балканите, но според мен шансовете му все повече намаляват заедно с постепенното изчезване на промитите русофилски мозъчета. Процесът на осъзнаване вече е необратим.
Хубав ден, Божо!
цитирай
2. bojil - Кремъл отдавна върти тази мръсна ...
04.03.2017 12:41
batogo написа:
Кремъл отдавна върти тази мръсна политическа игра на Балканите, но според мен шансовете му все повече намаляват заедно с постепенното изчезване на промитите русофилски мозъчета. Процесът на осъзнаване вече е необратим.
Хубав ден, Божо!

За съжаление не е гарантирано,че шансовете му ще намалеят: тези плъхове имат много скрити козове и "подводни мини" още от комунистическо време.
цитирай
3. mao13 - Платените наследствени евро-СЛУГИНСКИ АНТИ-БЪЛГАРСКИ ивопрокопиеви дебили графоманстват.
04.03.2017 14:15
Ако не беше по слугински толкова жалко и гнусно, щеше да е много, ама много СМЕШНО.
И как ви наема иво прокопиев и криминално-олигархичния кръг "Капитал" такива откровенно диагностицирани ПРОДАЖНИ И НЕГРАМОТНИ СЕЛСКИ ЕвРО-ОКУПАЦИОННИ ИДИОТИ, да графоманствате ?
цитирай
4. morskipesni - Предполагам знаеш, че си не изостанал поне 25 г. във времето
04.03.2017 15:53
Хора с такива "прозрения" за щастие сте малцинство и никой не ви взема на сериозно.
цитирай
5. bojil - Ако не беше по слугински толкова ...
04.03.2017 20:33
mao13 написа:
Ако не беше по слугински толкова жалко и гнусно, щеше да е много, ама много СМЕШНО.
И как ви наема иво прокопиев и криминално-олигархичния кръг "Капитал" такива откровенно диагностицирани ПРОДАЖНИ И НЕГРАМОТНИ СЕЛСКИ ЕвРО-ОКУПАЦИОННИ ИДИОТИ, да графоманствате ?

Този прокопиев,за който ти говориш е изцяло ваш човек- ние се гнусим от елементи като него и той се страхува от нас,но на вас ви е приятел и на вас разчита да го пазите,ако го нагънем!
цитирай
6. bojil - Хора с такива ...
04.03.2017 20:37
morskipesni написа:
Хора с такива "прозрения" за щастие сте малцинство и никой не ви взема на сериозно.

Да-аа,за голямо,дори за огромно "щастие"! Ако повече хора бяха като нас,престъпния слугинаж като вас щеше отдавна щеше да е на милиарди километри от България а народът щеше да си отдъхне от обирджии и клептомани!
цитирай
7. nkf - Миленко обаче не е явление, а мън...
05.03.2017 19:45
Миленко обаче не е явление, а мъничък симптом, тръпка на сърбоко-комунистически рецидив на тежък вирус пуснат от русия. Това е вирусът македонизъм, явяващ се част от югославизма и панславизма. Впрочем и двете иде дълбоко корозивни не само за България но и за цялостната цивилизационна тъкан на Европа. За съжаление сближение между Македония и България не може да има по ред причини, които е трудно да се изчерпят и обосноват в един коментар под статия. Все пак: главната причина се корени във факта, че основанието за съществуване на македония в този й вид е антибългарската идеология "македонизъм". Този македонизъм активо, и до ден днешен, се подържа от москва и белград и съответно целия политически "елит" в скопие е подбран именно по критериите на "македонизма". Напредък в българо-македонската /а тя е изцяло българска всъщност/ драма ще има, едва когато сталинистко-сръбският тумор ФИРОМ тръгне към естествената си смърт.
Апропо, македонизмът битува като идея в русия още от 19-ти век, сталин и коминтерна просто я взаимстват.
цитирай
8. nkf - Хора с такива "прозрения&...
05.03.2017 19:46
morskipesni написа:
Хора с такива "прозрения" за щастие сте малцинство и никой не ви взема на сериозно.

Може ли да попитам, вие с какви точно прозрения сте?
цитирай
9. bojil - Миленко обаче не е явление, а...
05.03.2017 20:24
nkf написа:
Миленко обаче не е явление, а мъничък симптом, тръпка на сърбоко-комунистически рецидив на тежък вирус пуснат от русия. Това е вирусът македонизъм, явяващ се част от югославизма и панславизма. Впрочем и двете иде дълбоко корозивни не само за България но и за цялостната цивилизационна тъкан на Европа. За съжаление сближение между Македония и България не може да има по ред причини, които е трудно да се изчерпят и обосноват в един коментар под статия. Все пак: главната причина се корени във факта, че основанието за съществуване на македония в този й вид е антибългарската идеология "македонизъм". Този македонизъм активо, и до ден днешен, се подържа от москва и белград и съответно целия политически "елит" в скопие е подбран именно по критериите на "македонизма". Напредък в българо-македонската /а тя е изцяло българска всъщност/ драма ще има, едва когато сталинистко-сръбският тумор ФИРОМ тръгне към естествената си смърт.
Апропо, македонизмът битува като идея в русия още от 19-ти век, сталин и коминтерна просто я взаимстват.

Най-интересно в случая е именно това- първите симптоми и дори прояви на македонизма не се явяват в Македония или където и да било на Балканите,а именно в Русия а хората,които са ги подели нямат нищо общо с Македония!
цитирай
10. nkf - Миленко обаче не е явление, а мън...
06.03.2017 01:54
bojil написа:
nkf написа:
Миленко обаче не е явление, а мъничък симптом, тръпка на сърбоко-комунистически рецидив на тежък вирус пуснат от русия. Това е вирусът македонизъм, явяващ се част от югославизма и панславизма. Впрочем и двете иде дълбоко корозивни не само за България но и за цялостната цивилизационна тъкан на Европа. За съжаление сближение между Македония и България не може да има по ред причини, които е трудно да се изчерпят и обосноват в един коментар под статия. Все пак: главната причина се корени във факта, че основанието за съществуване на македония в този й вид е антибългарската идеология "македонизъм". Този македонизъм активо, и до ден днешен, се подържа от москва и белград и съответно целия политически "елит" в скопие е подбран именно по критериите на "македонизма". Напредък в българо-македонската /а тя е изцяло българска всъщност/ драма ще има, едва когато сталинистко-сръбският тумор ФИРОМ тръгне към естествената си смърт.
Апропо, македонизмът битува като идея в русия още от 19-ти век, сталин и коминтерна просто я взаимстват.

Най-интересно в случая е именно това- първите симптоми и дори прояви на македонизма не се явяват в Македония или където и да било на Балканите,а именно в Русия а хората,които са ги подели нямат нищо общо с Македония!

Да, така е. Още през 1893 г./може да греша с някоя и друга година/ има достатъчно обилни сведения, че руските консули в Солун настояват населението на Македония да бъде обявявано по народност "македонци" или "сърби". Дотолкова фрапантно е било поведението им, че дори османските управители на тия краища с възмущение казвали, че не знаят хората там да са други, освен българи.
цитирай
11. bojil - Миленко обаче не е я...
06.03.2017 16:53
nkf написа:
bojil написа:
nkf написа:
Миленко обаче не е явление, а мъничък симптом, тръпка на сърбоко-комунистически рецидив на тежък вирус пуснат от русия. Това е вирусът македонизъм, явяващ се част от югославизма и панславизма. Впрочем и двете иде дълбоко корозивни не само за България но и за цялостната цивилизационна тъкан на Европа. За съжаление сближение между Македония и България не може да има по ред причини, които е трудно да се изчерпят и обосноват в един коментар под статия. Все пак: главната причина се корени във факта, че основанието за съществуване на македония в този й вид е антибългарската идеология "македонизъм". Този македонизъм активо, и до ден днешен, се подържа от москва и белград и съответно целия политически "елит" в скопие е подбран именно по критериите на "македонизма". Напредък в българо-македонската /а тя е изцяло българска всъщност/ драма ще има, едва когато сталинистко-сръбският тумор ФИРОМ тръгне към естествената си смърт.
Апропо, македонизмът битува като идея в русия още от 19-ти век, сталин и коминтерна просто я взаимстват.

Най-интересно в случая е именно това- първите симптоми и дори прояви на македонизма не се явяват в Македония или където и да било на Балканите,а именно в Русия а хората,които са ги подели нямат нищо общо с Македония!

Да, така е. Още през 1893 г./може да греша с някоя и друга година/ има достатъчно обилни сведения, че руските консули в Солун настояват населението на Македония да бъде обявявано по народност "македонци" или "сърби". Дотолкова фрапантно е било поведението им, че дори османските управители на тия краища с възмущение казвали, че не знаят хората там да са други, освен българи.

Крайно неприятна и възмутителна е антиславянската политика на Москва след 1881 г.: заради нея България изгуби Беломорието,Одринско и Северна Добруджа. Затова мисля,че ако разчитахме Александър ІІІ да ни освободи на мястото баща си Александър ІІ,това никога нямаше да се случи и трябваше или да се освобождаваме сами,или да чакаме 1918 г. Започвам дори да мисля,че България не е освободена заради самите Българи,а за да засланя Сърбия от турските атаки.
цитирай
12. nkf - Уважаеми Божиле, русия не е осво...
06.03.2017 23:48
Уважаеми Божиле, русия не е освобождавала никаква България и в този смисъл никой руски цар не е имал такива намерения. Русия няма интерес от съществуване на България, защото България е преграда за стремежите й към Цариград и Проливите. Заради Москва ние загубихме не само изброените от теб, но и Поморавието и Македония. Освен това не зная какво имаш предвид под "антиславянска политика", но това е невярно по принцип. Русия има антибългарска политика и винаги е в съгласие със сърбия и гърция, но и с романия, и дори - с турция. Да, България можеше сама да извоюва своя политическа независимост, така както Апостола е прозрял, че трябва да бъде.
Апропо, в международното право термин "освобождение" не съществува. Българите сме имали достатъчно свобода и в османската империя - много по-голяма свобода от редица други европейски народи, които са имали свои държави, а за сравнение с русия пък да не говорим. Впрочем ние сами си извоювахме съединението и независимостта! Нещо, което нито една друга държава наоколо нас не е постигнала сама.
И още нещо: москва води антибългарска политика много преди 1881 г.
цитирай
13. bojil - Уважаеми Божиле, русия не е осво...
07.03.2017 04:16
nkf написа:
Уважаеми Божиле, русия не е освобождавала никаква България и в този смисъл никой руски цар не е имал такива намерения. Русия няма интерес от съществуване на България, защото България е преграда за стремежите й към Цариград и Проливите. Заради Москва ние загубихме не само изброените от теб, но и Поморавието и Македония. Освен това не зная какво имаш предвид под "антиславянска политика", но това е невярно по принцип. Русия има антибългарска политика и винаги е в съгласие със сърбия и гърция, но и с романия, и дори - с турция. Да, България можеше сама да извоюва своя политическа независимост, така както Апостола е прозрял, че трябва да бъде.
Апропо, в международното право термин "освобождение" не съществува. Българите сме имали достатъчно свобода и в османската империя - много по-голяма свобода от редица други европейски народи, които са имали свои държави, а за сравнение с русия пък да не говорим. Впрочем ние сами си извоювахме съединението и независимостта! Нещо, което нито една друга държава наоколо нас не е постигнала сама.
И още нещо: москва води антибългарска политика много преди 1881 г.

Приемам твоите приятелски забележки с уточнението,че говоря за тенденции а не за всеобщи правила,изключения от които винаги е имало.
цитирай
14. bojil - Хора с такива "прозрения&...
07.03.2017 04:18
nkf написа:
morskipesni написа:
Хора с такива "прозрения" за щастие сте малцинство и никой не ви взема на сериозно.

Може ли да попитам, вие с какви точно прозрения сте?

Той изглежда е с поетични прозрения,затова политическите ги е оставил на нас :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771852
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада