Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2017 18:25 - КАК ВСИЧКИ ИТАЛИАНСКИ МАФИОТИ СТАНАХА АНТИФАШИСТИ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2852 Коментари: 7 Гласове:
20

Последна промяна: 30.03.2017 22:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         КАК ВСИЧКИ ИТАЛИАНСКИ МАФИОТИ СТАНАХА АНТИФАШИСТИ


  Превръщането на всички мафиоти в антифашисти е било предрешено от политиката на фашисткия диктатор Бенито Мусолини. Диктаторът казвал,че никой италианец не може да има двама господари- единствения неоспорим господар на страната бил само той и никаква мафия не е имала право да му се пречка и да служи като посредник между него и народа. Затова след 1927 г. Мусолини прибрал "на топло" всички мафиоти,разгромил техните "клубове по интереси",водачите на мафията изтребил а други (като Ал Капоне,Лъки Лучано и пр.) принудил да останат в чужбина и да не му се мяркат пред очите ни живи,ни умрели. Всички оцелели членове на италианската мафия през 1935 г. минали в нелегалност,за да се опазят от ударите на неговите "черноризци".

  След неразумната намеса на Италия във Втората световна война обаче мафията съзряла възможност да си върне изгубените позиции и потърсила споразумение с правителствата на някои съюзнически държави. Нейните членове,както предвиждал самият Мусолини станали ренегати,които активно продавали страната си на чуждите армии и пращали въоръжени части да се бият срещу редовната италианска армия. Те издавали на съюзническите войски позициите на своите,избивали хората на Мусолини а накрая убили и него заради това,че искал да затрие тяхната мафия и да попречи на нейните ръководители да крадат народа на Италия.

image
  Диктаторът Мусолини,който бил далеч по-добър към народа си от прехваления любимец на червените корейски тинейджър Ким III Чен-ун превърнал мафиотите в свои врагове и с твърдата си позиция към тях ги принудил да окажат енергична помощ на "Съюзниците" във Втората световна война. "Антифашистката" позиция на италианската мафия станала причина да бъде съсипана боеспособността на инак коравите италианци и станала причина моралът на италианската армия да се разкапе,след което тя започнала да се предава дори на 10 пъти по-малоброен и по-слабо въоръжен противник,както станало при Ел Аламейн. По тази причина италианската армия издънила германските позиции при Сталинград и дала повод на Чърчил да каже,че предпочита да има италианците за свой враг а не за свой съюзник.

image
  Големият принос на мафията за насилственото освобождение на Италия от избрания с редовен народен вот диктатор Мусолини не останал незабелязан от благодарните поколения- след 1945 г. всички мафиоти са обявени за антифашисти и са награждавани многократно като такива,понеже били най-активните борци против фашизма,а италианската мафия почнала да процъфтява както никога досега.

  "Заслугите" на мафията за победата над фашизма не останали незабелязани и в Източния блок: от 1944 г. до днес тесните връзки между нея и правителствата в Кремъл,София и другаде са ежедневни. Този "феномен" постепенно добил своето материално изражение: италианската мафия споделила с червените партии в Източния блок своя ценен насрещен опит за начините,по които най-успешно и неусетно се обират спестяванията на населението,а в отплата комунистите помогнали на мафията да легализира своя позорен "бизнес",като изпира парите си у нас. Италианските "шивашки" цехове,които се нароиха в България през последните 20 години са приятелски на "Партията" мафиотски фирми от най-висока проба,които са дошли не да развиват бизнес и да влагат инвестиции у нас,а да перат парите на италианската,в това число на комунистическата мафия (ако въобще има разлика между тях).

  Единодействието и взаимопомощта между едните и другите са невероятни: цялото наше законодателство е променено умишлено по начин,който облагодетелства в максимална степен камораджийските "товарищи",за да не бъде накърнен ценния им "бизнес" с нито една стотинка и да не пострадат комисионните на тукашните "друзья",които са им дали разрешителни за отваряне на цехове в България. Всичко това става на гърба на текстилните работници,които с месеци и с години не получават заплати от фирмите на италианските мафиоти. "Спестените" пари от неизплатени заплати обаче не отиват нахалос: те покриват комисионните на "нашите" червени отрепки и юридическите подкупи по делата,които работниците водят срещу мафиотските им фирми.

  Тези дела (когато въобще биват заведени) рядко биват спечелени от потърпевшия ищец,затова червените присвоители открай време гледат на ограбваното от тях население с презрение и постоянно треперят от страх пред момента,в който то ще се вдигне да ги помете заедно с цялата руско-турско-сръбско-камораджийска сган,събрана като мухи на месо около печелившите предприятия у нас и заета с "непосилната" дейност да източи и последната стотинка от бюджета на изтерзания Българин.



Гласувай:
20



1. batogo - !!!:)))
28.03.2017 07:57
Божо, коминтерна е най-голямата мафиотска, терористична организация в света и се ръководи от Кремъл.
цитирай
2. natali60 - Иронията
28.03.2017 08:55
на историята...
цитирай
3. bojil - Божо, коминтерна е най-голямата ...
28.03.2017 16:47
batogo написа:
Божо, коминтерна е най-голямата мафиотска, терористична организация в света и се ръководи от Кремъл.

То в крайна сметка и онази е минала към него- нали нямаш съмнения в това??!! :))
цитирай
4. bojil - (Иронията...)
28.03.2017 16:48
natali60 написа:
...на историята...


Питам аз каква е гаранцията,че и у нас не е станало същото?
цитирай
5. bojil - Само италианската организирана ...
28.03.2017 19:43
lightsaber123 написа:
Само италианската организирана престъпност се нарича МАФИЯ - останалите са просто организирана престъпност.

https://bg/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F

Благодаря приятелю- знаем добре това,но ние в България сме свикнали да сравняваме с мафията всяка масова организирана престъпност и особено червената: за нас тя е далеч по-опасна мафия от онази набедената в Италия.
цитирай
6. zuzi0550 - Божо, коминтерна е най-голямата ...
29.04.2017 09:58
batogo написа:
Божо, коминтерна е най-голямата мафиотска, терористична организация в света и се ръководи от Кремъл.


най голямата мафиотска организация на света е Ватикана и се ръководи от Папата, има милиарди членове.

веднага след нея е тази ръководена от Кремъл...
цитирай
7. bojil - Божо, коминтерна е ...
29.04.2017 11:59
zuzi0550 написа:
batogo написа:
Божо, коминтерна е най-голямата мафиотска, терористична организация в света и се ръководи от Кремъл.


най голямата мафиотска организация на света е Ватикана и се ръководи от Папата, има милиарди членове.
веднага след нея е тази ръководена от Кремъл...

За Кремъл съм съгласен: смачканата но прехвалена сицилийско-неаполитанска мафийка е едно нищожно джудженце в сравнение с червената партия,която си има цели държави в ръцете. За Ватикана мнението ми е по-различно от твоето,но не искам да споря по въпроса заради твоята цялостна патриотична позиция. Благодаря за появата в блога ми- желая ти много здраве и много успехи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1774284
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64251
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада