Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2017 23:45 - КОМУНИЗМА-СОЦИАЛИЗМА НЕ РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ А РАБОТЕШЕ ЗА ЦИГАНИТЕ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 9937 Коментари: 14 Гласове:
21

Последна промяна: 08.05.2017 23:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КОМУНИЗМА-СОЦИАЛИЗМА НЕ РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ,А РАБОТЕШЕ ЗА ЦИГАНИТЕ


  "–Не е вярно!" - ще се провикнат веднага защитниците и заклетите привърженици на комунизма-кретенизма и социализма-присвоизма. Не е вярно ли? Я се запознайте с фактите байковци,пък после опонирайте (ако ви останат сили за това)! А фактите са безжалостни като компютърни програми и постулират,че системата на комунизма-социализма работеше и още работи против Българите,понеже създава ползи единствено за циганите:

1. След 1944 г. десетки хиляди Българи бяха избити а стотици хиляди- прогонени. Един милион наши сънародници от Македония бяха насила принудени да станат "македонци" и да се от-Българят,а пътя им за спасение към България бе отрязан. Такова нещо с циганите не се случваше- те нито бяха избивани,нито прогонвани или от-циганявани! Онези от тях,които бяха записвани като "Българи" в крайна сметка не станаха такива,а си останаха цигани въпреки опитите да бъдат превърнати в "роми" или в "европейски граждани". Подчинената на червените мракобеси България не приемаше от чужбина почти никакви Българи но прие под свое поданство стотици цигани от Гърция,чиито потомци в Родопите вече са няколко хиляди и продължават да се множат с невиждани темпове.

2. След 1944 г. стотици хиляди Българи бяха оставени без работа под предлог че са "фашисти",а милиони Български селяни изгубиха имуществото си- излишно е да казвам,че такова нещо на нашенските цигани никога не им се е случвало!

3. Раждаемостта на милионите Българи,които след 1944 г. останаха без имущество веднага започна да спада. В същото време раждаемостта на циганите рязко се увеличи,понеже те до един получиха работа (включително като доносници) и им се плащаше не за реално извършена работа,а за изминал "трудоден". Такива редовни доходи като онези,които социалистическия "труд" даваше на циганите те никога по-рано не са имали,затова тяхната "работа" изведнъж порасна много повече от онази на Българите,хиляди от които бяха умишлено тормозени като пишман "фашисти" и с години не можеха да си намерят работа дори като чистачи по същата тази причина!

4. Хиляди Българи изгубиха за по-малък или по-дълъг срок избирателните си права под предлог,че са работили против ситемата,а циганите за пръв път получиха избирателни права и някои от тях дори бяха назначавани на ръководни длъжности.

image
5. Подобреното следвоенно здравеопазване и масовата употреба на ваксини спасиха хиляди ромски деца от гибел и зарази,което даде на България нови десетки хиляди ромски семейства,раждащи по повече от пет деца във времето,когато останалите без препитание Българи почнаха да раждат по 1-2 деца на семейство.

6. До 1944 г. Българите раждаха по много деца,без да получат и една стотинка държавна помощ за това. След 1944 г. падащата им с катастрофални темпове раждаемост принуди правителството за пръв път в историята на България да почне да дава на хората пари,за да ги кара да раждат повече деца. Българската раждаемост не се повлия много от това- циганската обаче се качи в стотици проценти!

  Обяснението е просто: Българинът не обича да живее в мизерия а на останалия без собствено имущество човек малкото пари,които може да отпусне правителството не му решават проблемите и не го измъкват от мизерията.

  Не е такава работата обаче с циганите: по-рано те си раждаха доста деца и без да получават пари,а след това раждаемостта им бе вече силно стимулирана и почна да расте в геометрична прогресия,понеже парите превърнаха раждането на цигански деца в бизнес. Повечето цигани са склонни дори да продават децата си за пари,докато за Българите тази постъпка е не само осъдителна,а направо е престъпна! "Детските",които държавата почна да дава на свикналите да живеят в мизерия цигани ги стимулираха така,че те почнаха да раждат деца от 11-12 годишна възраст,за да се включат в схемата за вземане на пари. Колкото повече деца има едно циганско семейство,толкова повече пари взима майката на тези деца без да му прави сметка кой е бащата. Много циганки дори умишлено решават да имат деца от колко се може повече бащи,та никой от тях да не претендира за парите им и те сами да си ги харчат.
image   Раждаемостта на един неислямски народ зависи най-вече от жените- не от мъжете,а колкото повече деца ражда циганката,толкова повече пари получава без да се притеснява от това,че ги обрича на глад и мизерия. Не е такава работата обаче с Българките- те имат срам и достойнство,затова в огромното си мнозинство не искат да раждат по много деца понеже знаят,че системата ще ги обрече на мизерия и глад.

7. След 1944 г. циганите получиха от червените властници малцинствени привилегии,каквито Българите никога от никоя държава не са получавали. Червената съдебна система например действа така,че влезлия в дома ти за да го обере циганин ще те осъди,ако му удариш един шамар и по този начин му попречиш да те обере. Ако обаче той ти удари шамарите или дори ножа,може да не му се случи нищо а в най-лошия случай ще влезе в затвора,който му гарантира сигурно оцеляване.

  За Българина затворът е позор и падение,а за много цигани той е достойнство и спасение. Българин,излязъл от затвора най-често остава аутсайдер,който не може да изгради достоен живот и да създаде свое семейство. Циганин,излязъл от затвора може да стане баща и на 10 деца,ако е достатъчно хитър и подхожда ловко към жените. Циганинът в затвора получава неща,каквито никога не е получил или видял в своята махала- хуманно отношение,защита от побоища,безплатно отопление,безплатна храна,никаква отговорност към нищо,качествено безплатно медицинско обслужване,безплатно образование,редовни отпуски за контакти с близките и т.н. Затова повечето цигани от затвор не се боят- напротив,много от тях дори искат да прекарат живота си там! Червената система за тях не е помислила и в един момент ги пуска на свобода но понеже е превърнала затворите в социални заведения,тези цигани получават силния стимул да вършат колко се може повече престъпления,за да се върнат колко се може по-скоро в затвора,където да си живеят живота!...

8. Червената партия постоянно претендира,че иска да се грижи преди всичко за бедните. Българите обаче по правило не са бедни (с много редки изключения)- бедни са по правило циганите което означава,че червената партия иска да се грижи единствено за тях! "Грижата за бедните" е основен бизнес и поминък на ордите червени присвоители,понеже те не се "грижат" за бедните със свои пари и средства,а винаги с чужди- те вземат имуществото на "богатите" т.е. на Българите и го дават на бедните т.е. на циганите,като не пропускат да заделят добра плячка и за себе си.

image
  Ако в графата "бедни" са сложили и нашите клети пенсионери,обречени да живеят в бедност от 73-годишните комунистически грабежи,то е за да не добие партията им изявен етнически и анти-Български характер но този подход не решава бедняшките проблеми,понеже нашите пенсионери стават все по-малко и по-малко а гладните цигански гърла: все повече и повече.

image
9. До 1944 г. циганите у нас нямаха почти никакво недвижимо имущество- нито къщи ни земя. На изхода от комунизма обаче повечето от тях вече си имат свои домове та даже и дворци а от земята,в която са ги издигнали не може да ги помръдне нито един комунистически съд (без значение чия е по документи тази земя и колко са законни домовете),освен ако за нея не претендира някоя мутренска банда или червен милионер!

image
image
10. 
Социализмът въведе порочната практика "богатите" т.е. Българите да плащат данъците,тока,водата и социалните помощи на "бедните" т.е. на циганите. Затова днес мнозина цигани са по-богати от нас и живеят далеч по-добре от нас Българите,а такива мършави хора като нашите клети пенсионери между циганите почти никъде няма да видиш- ще видиш обаче угоени яки лелки и бабанковци с провиснали от преяждане кореми и дебели вратове,за които народът казва "Тая шия не е от туршия":
  image  image   image

image

image
  image

image

image
    Онези от тях,които не са така охранени нямат оклюмалите отчаяни физиономии на нашите пенсионери,а са пълни с енергия и имат щастливи лица заради "светлото бъдеще",което им обещава и реализира комунизма:

image
image

11. По времето на царска България богати цигани никъде нямаше- сега обаче циганските милионери (царкировци,цветелинкъневци,батсалиевци и пр.) са вече ежедневие а основата на циганските богатства я постави комунизма,който пренасочи богатствата на Българите към сформираните най-вече по негово време цигански махали и към избрани свои любимци,произлизащи от тях.

image
image
image

image
12. Денационализаторските грабителски процеси,които червените стартираха в обществото накрая доведоха до там,че днес има голям брой международни и неправителствени организации,които се грижат специално за циганите- включително ромски организации и фондации,получаващи финансиране от чужбина. Не е известна обаче нито една международна и дори наша правителствена организация,която да се грижи специално за Българите и нито една изявено Българска национална организация не получава пари от чужбина,с които да опазва правата на Българите. В такъв смисъл ние Българите сме обърнати на безправен народ в нашата собствена земя и дори в нашите домове,при което можем само да мечтаем за правата и привилегиите на циганите!

13. Червените отрепки обичаха да правят Българите на клаустрофоби,
шовинисти и нацисти (което за тях е идентично с националисти) и това накрая доведе дотам,че днес един достоен родолюбец като карикатуриста Чавдар Николов например може да бъде съден от "собствения" му "Български" съд за това,че е "обидил" циганщината. Друг подход обаче имат червените съдии към Българщината- и днес в Интернет,Фейсбук и пр. битуват немалко групи на червени активисти като "Простотията Българска" и други темподобни без никой да си мръдне пръста за това,че техните заглавия сами по себе си обиждат Българщината. Представете си какво щеше да се случи с автора на групата обаче,ако той я бе кръстил "Простотията циганска",а воят и хоровото лаене тогава сигурно щяха да проглушат ушите на Европа,Анкара и ООН!

14. На входа към комунизма Българите бяха над 6 милиона а циганите- около 100 000. На изхода от комунизма обаче Българите са вече 5 милиона а циганите- над 1 милион,което ясно говори за кого и против кого е работил комунизма-социализма. Затова нека водачите на червената партия бъдат достатъчно честни в предизборните си кампании да казват,че искат да работят всъщност не за бедните,а за циганите и не против богатите а конкретно против Българите,понеже милиардното имущество на червените мултимилионери и днес седи непокътнато а тъкмо от него никой не взема,за да раздава на "бедните" (т.е. на циганите).

  Българинът по природа не е расист и не желае на никого злото- затова той обича да казва за ромите "И те са хора". Не е такава работата обаче при циганите- те дори и еднократно няма да пожелаят да платят данъците,тока и водата на Българите от чиста благодарност за това,че те 70 години постоянно им ги плащат и те никога няма да помислят,че Българите също са хора които искат да живеят достойно.

  Истинските родолюбци на България познават вредите от расизма и не желаят злото никому- те искат само нашето,което се полага на народа ни по правило и дефиниция: достоен живот,справедлово управление и "всяка жаба да си знае гьола". Те не искат да става смесване между имуществата на гости и стопани на страната по начин,който отнема правата на стопаните и дава необичайно големи права на гостите до степен стопанинът да не може да разполага със СВОЕТО си имущество заради това,че един милион неканени гости са се намърдали в имота му и му поставят ултиматум да ги изхранва с векове. Обичта към своя народ не значи омраза към другите народи,а стремеж към получаване на справедливост за стопанина в неговия единствен дом,собствеността над който му е оспорвана от неканени пришълци. В такъв смисъл врагове на родолюбието и национализма са онези хора,които са хвърлили око на нечие чуждо имущество и кроят планове как да го изпокрадат с ясното съзнание,че истинските собственици няма да го отстъпят доброволно,а ще окажат по-малка или по-голяма съпротива.

  Истинските патриоти дават кесаревото кесарю и Божието- Богу: те не дават на никой беззаконник и натрапник да прави незаконно присвояване на чуждо имущество,без значение каква е неговата народност. Не е такава обаче целта на червените присвоители- затова те умишлено поддържат "на ниво" циганската бедност и престъпност,та да имат с кого да оправдават своите посегателства към нашите имоти и спестявания. А колкото повече са "бедните" т.е. ромите,
толкова повече пари искат да вземат от нас "социалните" социалистически паразити,за да отклонят колко се може повече средства към бездънните си джобове!



Гласувай:
23


Вълнообразно


1. grigorsimov - КОМУНИЗМА-СОЦИАЛИЗМА-ДЕМОКРАЦИЯТА СА ЕВРЕЙСКИ
09.04.2017 10:12
И ЕСТЕСТВЕНО, РАБОТЯТ САМО ЗА ЕВРЕИТЕ, И ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ.
И ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ЦИГАНИТЕ РАЗВЪЖДАТ ЦИГАНИТЕ, А В ЕВРОПА И АМЕРИКА - НЕГРИ, АРАБИ И КИТАЙЦИ, И ВСЯКАКВИ ДРУГИ РЕАЛНИ ИЛИ ИЗМИСЛЕНИ МАЛЦИНСТВА.
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, Божо!
09.04.2017 11:01
Както винаги даваш точната картина на националните реалности, сътворени от червения боклук! А тези мекерета дори се гордеят с това, че унищожават нацията!
цитирай
3. bojil - И ЕСТЕСТВЕНО, РАБОТЯТ САМО ЗА ЕВ...
09.04.2017 11:22
grigorsimov написа:
И ЕСТЕСТВЕНО, РАБОТЯТ САМО ЗА ЕВРЕИТЕ, И ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ.
И ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ЦИГАНИТЕ РАЗВЪЖДАТ ЦИГАНИТЕ, А В ЕВРОПА И АМЕРИКА - НЕГРИ, АРАБИ И КИТАЙЦИ, И ВСЯКАКВИ ДРУГИ РЕАЛНИ ИЛИ ИЗМИСЛЕНИ МАЛЦИНСТВА.

Развъдените милиарди нови негри,цигани,араби,китайци,латиноамериканци и пр. не работят за евреите,а директно срещу тях: затова те нямат сметка да ги развъждат умишлено. Евреите са по-скоро набедени от царска (а по-късно и от Путинова) Русия за виновници и то най-вече в България,където от намножилите се цигани най-голяма сметка имат не евреите,а путинизираните руснаци и техните ердогански съюзници.
цитирай
4. bojil - Както винаги даваш точната картина ...
09.04.2017 11:27
batogo написа:
Както винаги даваш точната картина на националните реалности, сътворени от червения боклук! А тези мекерета дори се гордеят с това, че унищожават нацията!

Те не само се гордеят,ами плануват как да продължат гибелната си политика и занапред което означава,че Българинът бял ден няма да види,докато омазаното в безброй престъпления ръководство на червените мракобеси не бъде тотално унищожено или прогонено а техните милионери- заставени да живеят само с една пенсия от 160 лева на месец!
цитирай
5. 1997 - Напълно ви разбирам. Все от някъде трябва да се започне
09.04.2017 13:17
Първо циганите, после евреите, после комунистите.
цитирай
6. bojil - Първо циганите, после евреите, ...
09.04.2017 16:16
1997 написа:
Първо циганите, после евреите, после комунистите.

Циганите само ядат баницата- друг им я дава и той е за бой. Те могат да живеят с помощи,но могат и без помощи така,както са живели в земите ни близо 1000 години. А евреите както казах по-горе са набедени и не носят дори една десета от вината,която им вменяват ловките червени фалшификатори,така че вина няма нито у едните,нито у другите.
цитирай
7. misterioz - Трололо
09.04.2017 22:49
Така се радвам, че дойде демокрацията! Сега циганите са много зле, хич не се плодят и дори нямат телевизор. Даже вече не ги наричат цигани, за да им е гадно, че бяха свикнали с това си име. Добре, че се намери кой да спре тези вечни помощи за циганите! Поклон!
цитирай
8. getmans1 - Не ...
09.04.2017 23:57
1997 написа:
Първо циганите, после евреите, после комунистите.


... Първо вие сте за бой!
За "бой" казах, не за убиване както вие си знаете.
цитирай
9. getmans1 - В интерес на истината в Царска Бъ...
10.04.2017 00:12
В интерес на истината в Царска България циганският етнос е бил леко сегрегиран. Целта е била първо да ги приучат на труд а чак след това и образоват.

Сега работят ... гласподаватели и ползватели, а най-си харесват Бай Тошо!
цитирай
10. bojil - Така се радвам, че дойде демокра...
10.04.2017 15:48
misterioz написа:
Така се радвам, че дойде демокрацията! Сега циганите са много зле, хич не се плодят и дори нямат телевизор. Даже вече не ги наричат цигани, за да им е гадно, че бяха свикнали с това си име. Добре, че се намери кой да спре тези вечни помощи за циганите! Поклон!

Благодаря- зле или не зле,тези хора обичат да си се плодят. Те дори са щедри: дай им малко помощ и те веднага ще ти се отблагодарят с мно-ооого,мно-ооого деца!
цитирай
11. bojil - Първо циганите, после евреите, ...
10.04.2017 15:53
getmans1 написа:
1997 написа:
Първо циганите, после евреите, после комунистите.


... Първо вие сте за бой! За "бой" казах, не за убиване както вие си знаете.


Аз съм на същото мнение приятелю- първата и основна вина е на комунизма: всичко останало е за заблуда на хората!
цитирай
12. bojil - В интерес на истината в Царска Бъ...
10.04.2017 15:55
getmans1 написа:
В интерес на истината в Царска България циганският етнос е бил леко сегрегиран. Целта е била първо да ги приучат на труд а чак след това и образоват.

Сега работят ... гласподаватели и ползватели, а най-си харесват Бай Тошо!

Ами бай Тошо ще си харесват разбира се та няма да си харесват Борис Трети! :))
цитирай
13. zuzi0550 - точно комунистите са виновни, за ...
03.05.2017 10:53
точно комунистите са виновни, за намаляването на българското население и увеличаването на получовешкото ( циганското ), като създадоха благоприятна за целта среда. примери няма да давам, защото не ми се пише, а и не е нужно, всеки с акъл ги вижда, усеща, разбира.
цитирай
14. bojil - точно комунистите са виновни, за ...
03.05.2017 15:26
zuzi0550 написа:
точно комунистите са виновни, за намаляването на българското население и увеличаването на получовешкото ( циганското ), като създадоха благоприятна за целта среда. примери няма да давам, защото не ми се пише, а и не е нужно, всеки с акъл ги вижда, усеща, разбира.

Да- има още хиляди неща които не са казани в статията но потвърждават,че е именно така.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772920
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64251
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада