Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2017 14:57 - БСП НЯМА ДА СТАНЕ ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ АКО НЕ СЕ ИЗВИНИ НА МАКЕДОНЦИТЕ ЗА ТОВА,ЧЕ КЪСАШЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИМ КОРЕНИ В КОМБИНА С БЕЛГРАД И МОСКВА
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 1628 Коментари: 6 Гласове:
13

Последна промяна: 12.07.2017 15:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БСП НЯМА ДА СТАНЕ ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ АКО НЕ СЕ ИЗВИНИ НА МАКЕДОНЦИТЕ ЗА ТОВА,ЧЕ КЪСАШЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИМ КОРЕНИ В КОМБИНА С БЕЛГРАД И МОСКВА


   БСП/БКП трябва да се извини на македонците и да им поиска прошка за това,че в периода 1944-1956 г. помагаше на Москва и на Белград да ги откъснат от техните Български корени а в следващите периоди не направи нищо,за да им помогне и да излекува направените в сърцата им рани. Тя НЕПРЕМЕННО е длъжна да се извини,но дори да го направи ползата няма да е голяма след тежките поражения,които бяха нанесени в самосъзнанието на Вардарските Българи.

  БКП бяха колониална администрация на Есес-Сер а Бе-Сепе: колониална администрация на Русия,затова бяха длъжни да изпълняват нейните програми и нареждания. Една от най-важните програми на Българофобите в руското (респ. съвецкото*) правителство бе да превърнат Вардарските Българи в "македонци",за да бъде отслабена Българската доминация сред южните "славяни" и да бъде засилена сръбската,а в най-лошия случай да се засилят позициите на двувековния им сателит Сърбия за придобиване на още Български земи извън онези в Поморавието,които тя окупира предимно с руска помощ между 1878-1919 г.

image
  Нещата с държавата Сърбия,която е далеч по-изкуствена от нашата но по-малко изкуствена от самата Русия са такива,че тя от 2 века провежда руската политика на Балканите и всичко,което е правила с нас или срещу нас е било съгласувано с нейния господар Русия. Нещата с Русия са абсолютно същите: всичко,което тя прави с нас или против нас е съгласувано със Сърбия и никой Български интерес,който настъпва сръбските интереси не е бил толериран от Москва,нито ще бъде толериран в бъдеще! Българските държавници и дипломати трябва да знаят че всичко,което обсъждат със сърбите ще бъде веднага докладвано на руснаците и обратно- всичко,което опитаме да искаме от Русия в защита на нашите интереси ще бъде обсъдено първо със сърбите,за да се види дали няма да накърни техните интереси.

  А колониалната партия Бес-Епе като наследничка на Бе-Капе е длъжна да се извини на македонците за това,че участваше в тяхното насилствено помекедончване. Ако не го направи в най-скоро време,тя трябва да бъде изключена от редиците на социалистическия интернационал а нейните лидери,бивши или сегашни- от Партията на Европейските Социалисти (ПЕС)! Ако ПЕС не изиска това извинение от БСП и не изключи виновните лидери на тази престъпна партия от своите редици,това ще бъде ясен знак за народите,че ПЕС не е демократична организация! Действайте,европейци- борбата за демокрация нито е спечелена нито е приключила- тя тепърва предстои!
**





* Печатните грешки са направени нарочно понеже такива са идеите на автора за начина,по който трябва да се отнасяме към мръсните и жаргонни думи в нашия език.
*Публикувано с любезното съдействие на Колобърски Съветник Исти- 2017 г.,по идея на http://kolevn38.blog.bg/politika/2017/06/28/zashto-vsyshtnost-chervenite-sa-svine.1554077.



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Вярно говориш, Божо!
12.07.2017 16:27
Животът многократно е доказал тази истина, която кой знае защо много българи не желаят да осъзнаят?!?!
цитирай
2. bojil - Животът многократно е доказал тази ...
12.07.2017 22:24
batogo написа:
Животът многократно е доказал тази истина, която кой знае защо много българи не желаят да осъзнаят?!?!

Все още има голям брой невежи глупци приятелю- затова има кой да вярва на червените мракобеси и дори да ги защитава,гласувайки "против" моите констатации. Затова на комунизма-присвоизма само прост народ му трябва- за да има кой да му вярва. Не случайно наивниците,които са готови да му вярват в страни като САЩ и Западна Европа са нищожно малцинство от народа- в тези страни простите хора са твърде малко а излъганите много бързо биват просветени и проглеждат навреме,преди да са почнали да вършат глупости.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Така е, приятелю!
13.07.2017 10:50
На много хора им хареса червения принцип: " Мойто си е мое, а чуждото е общо."
цитирай
4. bojil - На много хора им хареса червения ...
13.07.2017 13:40
batogo написа:
На много хора им хареса червения принцип: " Мойто си е мое, а чуждото е общо."

Тоя принцип го харесаха всички паразити и мързеливци: като почнеш от цингите и мангите та стигнеш до контрабандистите и мафиотите.
цитирай
5. nkf - "Б"КП-то недвусмис...
21.07.2017 17:23
"Б"КП-то недвусмислено /и цинично/ заявиха още преди време, че "поемат вината с мезе", така че всякакви надежди за покаяние, извинение и преосмисляне са напразни. Комунистите са интернационалисти или просто русияни, те нямат нищо българско и България никога не ги е интересувала, освен като плячка и източник на обогатяване и власт.
цитирай
6. bojil - "Б"КП-то недвусмис...
21.07.2017 19:08
nkf написа:
"Б"КП-то недвусмислено /и цинично/ заявиха още преди време, че "поемат вината с мезе", така че всякакви надежди за покаяние, извинение и преосмисляне са напразни. Комунистите са интернационалисти или просто русияни, те нямат нищо българско и България никога не ги е интересувала, освен като плячка и източник на обогатяване и власт.

Тази цинична арогантност на комунистите трябва жестоко да бъде наказана от народа,когато му дойде времето- народната кръв,която източиха техните лидери крещи за възмездие!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1787028
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64600
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада