Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2017 18:53 - КРИМИНАЛНОТО ВКАРВАНЕ НА ФУТБОЛНИЯ ЦСКА В "А" ГРУПА Е ЧАСТ ОТ ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА ПУТИН СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3057 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 10.08.2017 13:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КРИМИНАЛНОТО ВКАРВАНЕ НА ФУТБОЛНИЯ ЦСКА В "А" ГРУПА Е ЧАСТ ОТ ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА ПУТИН СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ


   Есента на 2016 г. БФС извърши едно криминално деяние- вкара в "А" Професионална футболна лига един отбор,който бе изпаднал в "А" Окръжна група една година преди това!

  България не познава такъв прецедент: до момента: няма друг отбор,за който БФС да си е правило подобен труд досега и да си е плюло по авторитета,за да изкара от блатото един обрал кредиторите си тим,извършвайки нарушение на всички наложени от ФИФА законови правила!

  Жалките измамнически фокуси,направени от забогатялата червена мафия с Литекс (Ловеч) и Чавдар (Етрополе),превърнати в жертва на червената алчност и агресия си имат логична предистория разбира се: зад тях се крият огромните икономически възможности на червения (нарко)"барон" Груша Гунчев,получил предприятия,холдинги и пари в Луканови куфарчета по настояване на леля си Мора Мананиева и с изричното разрешение на Москва.

  Неговата намеса в съживяването на умрелия комунистически отбор,който по закон трлябваше да е пратен в "А" Окръжна група още в 1998 година не е плод на някаква случайност,а на добре пресметната политика на Москва,чиято агресивност към бившите съветски сателити нарастна неимоверно след началото на Путинската диктатура.

image
  Защо Москва има интерес да съживява умрелите комунистически символи,един от които е ЦСКА? Защото те са "Виагра" за клюмналата мъжественост на спаружените русофилски продажници,сериозно разколебана от ясно очертаната перспектива Русия да се вдигне на борба срещу прогреса на света! Затова Путинската мафия мобилизира всички волни и неволни свои сътрудници под знамената на екстремистки,ако не и терористични организации като "Атака" (Вол.Сайдеров),ВМРО (Крас.Каракучанов),ББЦ (Ник.Байраков) и други да се мобилизират тотално и маскирани като футболни агитки на ЦСКА да създават под "благовиден" предлог взривоопасна обстановка навсякъде в страната и особено в центъра на нашата столица,за да демонстрират сила,готовност за всякакви мародерства и вярност към своята "батюшка",узурпирала престола на руските царе!

  Вижте черните фенове на червеното ЦСКА днес и кажете не са ли това онези мутри,които до неотдавна тормозеха дребния бизнес по заповед на "Партията"?:

image
   Сравнете тези футболни "фенове" с мутрите на убития мафиотски бос Георги Илиев и кажете има ли сериозна разлика между тях?

image
  Сравнете ги и с червените мутри,служещи на Съветския съюз и на нашата организирана престъпност- нима те са различни от тях?

image
image
    image
  Сравнете ги и с мутрите от ф
евруарските "протести" на 2013 г.,свалили първото правителство на Бойко Борисов. Тези "протести" бяха организирани и проведени от хора,изглеждащи съвсем по същия начин и имащи много тесни връзки с "рокерската" група (т.е. с отряда за спецпоръчки) на диктатора Путин,носещ многозначителното име "Нощни вълци" (http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/07/05/2789684_lideri_na_fevruarskite_protesti_se_poiaviha_v_kolonata/):

image

  Същите тези мутри,повече или по-малко маскирани участват в "спонтанни" протести винаги,когато се наложи да бъде свален някой неудобен на Москва или на нейните Български прислужници управник:

image
  Тези лумпени обаче не казват как се организира антиправителствен протест- казват ни го съвсем други лица:

"Тарифата за участие в антиправителствен протест е 40 лева", заяви проф. Божидар Димитров. Директорът на Националния исторически музей е категоричен:  "В интернет могат да се открият фирми,които осигуряват до 500 участници за протест. Да се плати на 3000 протестиращи по 40 лева излиза 120 000 лева. Тази сума е нищо за няколко бизнесмена,които в момента са притиснати от правителството и органите на правосъдието за фалити на банки и неплащане на данъци. Това са крупни бизнесмени от различни браншове". Проф. Димитров осветли и няколко от участниците в платените протести.

"Единият от тях си стои все още в Белград. Тези олигарси обаче  трябва да знаят,че историята не се повтаря,а ако се повтори,това е само като фарс...."


Има официална информация,че са установени по данни на МВР такива провокативни групи или платени агитки,които ще се включат в насрочения протест пред Народното събрание и ще създадат излишно напрежение." Това заяви (....една) сутрин пред Нова телевизия народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова.

  Според информация на Епицентър.бг става въпрос за Гриша Ганчев,  който отдавна използва за политически цели такива футболни платени агитки. Службите са засекли негови разговори за осъществяването на сценария за "спонтанния протест". Идеята е "хуланстващи елементи" да се вклинят в протеста "срещу безобразията в България" и да го радикализират. На премиера е докладвано,че именно от средите на Гриша Ганчев са подадени разпореждания на войнстващи младежи за  "спонтанно" предизвикване на безредици. Целта е премиерът да бъде изваден от равновесие и да се предизвика реакцията му от преди три години.....


"За нас прочитът обаче е един – явно това правителство и мнозинството ограничава финансовите ресурси към определени групи хора и те затова се противопоставят на продължаващото управление", добави тя."
(http://epicenter.bg/article/-quot-Spontannite-quot-protesti-se-okazaha-plateni-/91209/2/48).

  Мутрите стоят в основата на червената икономическа мощ,те са в основата на червените футболни агитки и на протестите срещу Борисов,целящи да предизвикат поредица от правителствени кризи в страната,понеже Путин иска да върне България в евразийското стадо,от което тя едва се измъкна преди броени години:

image
 
image
image  
  Ето впрочем кой организира мутрите в днешно време- това са все хора,замесени в крупни престъпления срещу народа на България,отмъкнали милиарди левове от народната пара и готвещи футболните "агитки" за комунофашистки преврат,който да прекрати членството на България в ЕС и НАТО и да я вкара в червената Евразийска орбита на Путин:


image

  Тези милиардери от червените акционерни дружества държат икономическата власт в България и контролират големите медии в страната. Затова червени истерици като доживотния шоумен Слъви Трипонов и неговите борчета,служещи на една от най-гледаните телевизии си правят тайни срещи с тях така,както са се срещали с техните предшественици (http://www.kliuki.bg/308889/targuvat-taen-zapis-na-slavi-trifonov-vijte-s-kogo-e-na-videoto/).

   Целта на червените заговорници е ясна: поддържане духа на ретроградните сили в България,натриване носа на демократите и натякване пред народа,че "ние пак сме тук" с надежда да бъдат доведени до отчаяние или прогонени в чужбина всички активисти и убедени привърженици на демокрацията,за да не пречат на червените предизборни планове и на новите предателства,които ни се готвят.

  Заговорът на злодействащите ретрогради срещу свободата на България обаче няма да успее: тя е тръгнала по пътя на свободата и нищо не може да я отклони от него,нито да я върне в лапите на Съветската колониална империя!




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bojil - Моля желаещите да оставят комен...
16.08.2017 19:36
Моля желаещите да оставят коментарче да не се блъскат на опашката,а да изчакат реда си търпеливо :))
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздравления, Божо!
21.08.2017 11:13
Отново много точен, навременен и обективен анализ на мръсните, подли и подмолни намерения на червената мафия да мобилизира мутрите в услуга на путинските интереси и интересите на техните сателити у нас.
Обаче българите в по-голямата си част вече се осъзнаха, та плитките им планове станаха прекалено прозрачни, за да бъдат ефективни.
Песента им е изпята! Времената вече са други, а реалностите вървят в неблагоприятна за тях посока и така ще е от тук нататък! Каквото накяриха дотук, това ще им остане. Тяхната собствена наглост, надменност и глупост им скроиха достатъчно качествен саркофаг, който да ги отнесе безвъзвратно в небитието.
Подкрепям изцяло казаното от теб, приятелю, и се радвам, че подпомагаш процеса на осъзнаване!
цитирай
3. bojil - Отново много то...
21.08.2017 14:42
batogo написа:
Отново много точен, навременен и обективен анализ на мръсните, подли и подмолни намерения на червената мафия да мобилизира мутрите в услуга на путинските интереси и интересите на техните сателити у нас.
Обаче българите в по-голямата си част вече се осъзнаха, та плитките им планове станаха прекалено прозрачни, за да бъдат ефективни.
Песента им е изпята! Времената вече са други, а реалностите вървят в неблагоприятна за тях посока и така ще е от тук нататък! Каквото накяриха дотук, това ще им остане. Тяхната собствена наглост, надменност и глупост им скроиха достатъчно качествен саркофаг, който да ги отнесе безвъзвратно в небитието.
Подкрепям изцяло казаното от теб, приятелю, и се радвам, че подпомагаш процеса на осъзнаване!

Най-силните футболни агитки,мафиотски фирми и охранителни централи са се превърнали в свърталища на всякаква пропаднала палач,готова да пребива и убива за всеки който им плати. А основните плащачи у нас са двама: изтока и запада. Лесно е да се разбере,че на тези им плаща изтокът (Русия,Турция,Сърбия,Сев.Корея,И.Д. и пр.): това личи по хората,които ги организират и по акциите,в които обичат да се включват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771749
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада