Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2017 15:17 - ДПС И ДОСТ НЯМА ДА БЪДАТ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ ТОГАВА,КОГАТО 90 НА СТО ОТ АНАДОЛСКИТЕ ТУРЦИ И НАШЕНСКИ ЦИГАНИ ПОЧНАТ ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ ТЯХ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2825 Коментари: 8 Гласове:
19

Последна промяна: 30.10.2017 14:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ДПС И ДОСТ НЯМА ДА БЪДАТ ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ ТОГАВА,КОГАТО 90 НА СТО ОТ АНАДОЛСКИТЕ ТУРЦИ И НАШЕНСКИ ЦИГАНИ ПОЧНАТ ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ ТЯХ


    ДПС е откровена етническа партия,създадена след червения преврат от 10-ти ноември 1989 г. по заповед на Москва. Тя е регистрирана от агенти на бившата "Държавна" (т.е. Партийна) сигурност,станали агенти и на Москва в разрез с конституцията и законите на България,за да обслужва интересите на Русия. Какви са тези интереси,не е трудно да се догадим: тяхната цел е да възпитават безнаказаност у турците и циганите за да отраснат поколения,които да накарат народа на България така да пропищи от техните золуми,че със сълзи на очи да моли руската армия да дойде да ни окупира,за да ни отърве от техните разбойнически банди.

  За никого не е тайна,че ДПС е много повече ромейска партия отколкото турска: в циганските махали масово се гласува най-вече за него. Водачите на ДПС никога не са били демократи- демокрацията при тях е непознато понятие. Не може партия,основана от червената съветска агентура да е демократична: това е все едно ислямския халиф да основе християнски орден,който да съблюдава чистотата на вярата! ДПС е чисто етническа,т.е. незаконна партия по съвсем прости причини: 90% от анадолските турци и нашенски цигани по принцип гласуват ЗА него,а 90% от Българите- против него!

  Следвайки "светлия" пример на съветските другари,руския съюзник Ердоган създаде турската партия ДОСТ у нас,ползвайки помощта на своята агентура в редиците на ДПС. Той видя,че ДПС все повече се превръща в циганска партия,с което акцентите в него се изместват от Турция към Русия и реши да се възползва от пробива в нашето законодателство,извършен специално заради ДПС по изрично настояване на съветските "другари".

                                     image

  Провирайки се през същата пробойна в нашето законодателство,неговата агентура направи несръчен опит да наложи в нашето политическо пространство втора етническа партия и този път гарантирано турска,но руските им "опоненти" явно са начертали своята сфера на влияние в България и навреме охладиха неговите мераци. ДПС обаче не среща сериозен отпор от негова страна понеже отслабва нашата държава,която в сегашния си немощен вид може да му отвори пътя към завзимането на целите Балкани а след време- и на цяла Европа.

  Слабостта на България иде от намесата на руско-турските агентури в управлението: те нямат интерес България да бъде силна,за да не пречи на реализирането на техните пъклени подмолни планове. Истински родолюбци впрочем още не могат да се доберат до управлението у нас по простата причина,че чуждите агентури са завзели почти цялата парламентарна власт и пречат на истинските патриоти да вкарат дори един депутат в управлението. Доколко са такива нещата в правителството,това не мога да коментирам заради факта че те не са предложени от политическите партии,а от министър-председателя,поради което между тях може да има и честни патриоти. В съветската партия БСП и в нейния филиал ДПС обаче патриоти със сигурност няма- не и в управлението,понеже честните патриоти или веднага се махат от тези партии,или партийните ръководства на момента ги шкартират.

  Сигурни данни показват,че привържениците на ДПС смятат своята партия за етническа. Коментар 30 към публикация на Dnes.bg Новини от 29-ти октомври под заглавие "ДПС: Вредните елементи вън от властта или ние ще махнем властта" призовава законно избраното правителство да забрани незаконните етнически партии у нас,но срещу тази забрана са се обявили над 30% от коментиращите в статията,и те несъмнено са поддръжници на ДПС. Тази реакция заедно с имената на част от коментиращите показва,че членовете на ДПС сами считат своята партия за етническа,но въпреки това държат тя да продължи да съществува в нарушение на Българските закони:

                 image     
 
  В един следващ коментар предупредих читателите,че гласовете срещу това изказване издават истинската същност на ДПС като етническа партия но срещу моя Коментар 50 към тази новинарска статия,в който повторно призовавам за същото с цел да им видя реакцията отново има подадени няколко гласа макар той да е изчистен от вътрешнополитическия заряд,който се съдържа в Коментар 30:

                  image 
                           

                          image       
   
  Уловката в това свободно изказано мнение бързо изнерви собствениците на Dnes.bg,които изглежда са хора на вездесъщия руско-турски медиен магнат Телян Беевски и почти веднага след това установих,че съм блокиран от тях и вече не мога да добавям никакви коментари. (Горните три пасажа и изображенията към тях са добавени на 29.10.2017 г.- бел.моя).

  Във върхушките на БСП и ДПС няма родолюбци по дефиниция: няма как хора,натоварени от руско-съветската агентура с основната задача да продават страната ни да бъдат патриоти. Нещо повече: истинския патриот е опасен за тях,понеже разкрива тяхната ежедневна продажническа дейност организирана така,както се организира един добре уреден и печеливш международен холдинг. В тези "партии" т.е. руски фирми не се случва нищо случайно: всеки един дребен детайл от тяхната дейност се грижливо обработва така,че да е в състояние да излъже народа и едновременно с това да работи против неговите интереси и независимост. Всяка една декларация или постъпка на тези партии е предварително одобрена от Централите в Москва,които организират и координират тяхната дейност.

  В светлината на всичко това с голяма увереност можем да считаме,че даже "Възродителния процес" е бил организиран от Москва,за да даде повод и оправдание на съветската агентура да регистрира така необходимата етническа партия у нас,която да трови живота на измъкващите се от опеката й Българи. Затова ДПС твърдо остава етническа партия: тя не може да съществува като неетническа,понеже дублира дейността на другите партии във всички други аспекти освен в един: подхода към "малцинствата" и тяхното системно насъскване против коренното Българско население. ДПС се грижи за масовото образование най-вече на турци и на цигани: то не полага НИКАКВИ грижи за масовото образование на Българите.

  Основните белези обаче,които разобличават ДПС като чисто етническа,незаконна и противоконституционна,което означава и анти-Българска партия се крият в начина,по който става гласуването по време на избори. Стотиците наши изборни секции в Турция,които се отварят за всички избори в Турция биват обслужвани САМО от кадри на ДПС или на турската държава- там няма да видите застъпници и преброители от ГЕРБ,Атака или Реформаторския блок. Същото става с изборните резултати: над 90% от гласовете на "Българските" турци в Турция или у нас отиват за ДПС (респ.за ДОСТ) а процентното разпределение по партии,съществуващо в другите райони на България за "турските" райони не важи,понеже турците а напоследък все по-често и циганите не припознават за своя нито една друга партия освен тези две!

  Как съдът регистрира тези етнически партии тогава,при пълно незачитане на Българските закони и погазване на Българската конституция? Много просто: нашето правораздаване дори сега на 90% е червено,а в края на ХХ в. то бе на 130% червено,а в ония години изричното настояване на Москва партия като ДПС да бъде незабавно регистрирана се изпълняваше БЕЗПРЕКОСЛОВНО! Ако някоя организация на Български патриоти поиска законите да бъдат спазени и регистрациите на тези партии да бъдат отменени,те със сигурност няма да бъдат чути от никого но щом Москва е поискала тези регистрации да станат факт,това ще се случи със или без съгласието на Бойко,на ГЕРБ и на целия Патриотичен фронт! Причината е,че у нас няма независима съдебна власт: има послушни на червената мафия съдебни институции,създадени ОТ нея и ЗА нея в годините преди 10-ти ноември и всеки нов кадър,който не се вписва в това условие бива по един или по друг начин отстранен!

  Партии като ДПС и ДОСТ често разиграват "етническата карта" в своя услуга,понеже не познават никакви други карти освен тази. Те ежедневно насъскват турското но най-вече ромско население срещу неговите Български съседи,а техни фирми пращат големи ромски банди да крадат дърва от гората и да бият горските. Затова уважаемия Колобърски Съветник Исти ме натовари с основната задача да задам на техните неуважаеми лидери,които никога не са били Българи следния неудобен въпрос:

  "- Ако утре решим да спазим нашето конституционно законодателство и забраним вашите етнически партии,познайте колко чисти Българи ще се вдигнат във ваша защита и ги сравнете в процентно съотношение с броя на турците и циганите,които ще се разбеснеят като изтървани от лудница циклофреници заради вас???"

  Хайде,познайте отговора и ще разберете защо тези партии са етнически и защо трябва да бъдат час по-скоро озаптени и забранени! По тази причина смело можем да кажем че партии като ДПС и ДОСТ няма да бъдат етнически партии тогава,когато 90% от анадолските секции и от циганските махали почнат да гласуват срещу тях а процентното съотношение между партиите,което се явява след всички избори в цяла България покаже същите пропорции в секциите от Анадола, Столипиново, Филиповци, Разград и Кърджали!



Гласувай:
19


Вълнообразно


1. get - Така нареченият "възроди...
27.10.2017 23:11
Така нареченият "възродителен процес", предшестван от бомбените атентати и ... др.?
Бе замислен от съветските специални служби с ЦЕЛ:
Трайно дестабилизиране на вътрешно-политическата обстановка в България ... чрез, което се постигаха още няколко подЦЕЛИ ... ?

- Това не е само мое становище, като криминален-разузнавач и служител на МВР а и от такива дисиденти, като Янко Янков, заявяващ следното:

I.
Част от интервю, на Янко Николов Янков-Вельовски, български учен, преподавател по политология в Пловдивския университет и дисидент.

Янко Янков (…) През шестте години и половина, през които бях в затвора, имах възможността да опозная доста добре целия официален и таен държавен инквизиционен механизъм, целия криминален контингент, голяма част от който днес върлува като част от силовите структури на Червената мафия, също така и някои от бъдещите политици на комунистическата и посткомунистическата мафия като например Ахмед Доган, опознах много добре и терористите, извършили няколкото атентати през 1984 и 1985 г.

Соня Събчева: - Разкажете на нашите слушатели каква е била ситуацията, според Вас, кои и какви са били тези хора, как са били мотивирани, за да извършат атентатите!

Янко Янков: - Когато дойдоха в затвора, тези хора се представяха за автентични “борци за свобода” и “герои”. Първоначалната им представа за себе си бе почти пълно копие на филмовите версии на комунистическата пропаганда за героичните постъпки на партизаните-комунисти, и те очакваха всеобщ респект, овации и преклонение пред личността и пред постъпките им.
Впоследствие обаче започнаха да осъзнават, че са безкрайно далеч от всичко, което са очаквали, и най-вече, че вместо ордени на гърдите ще получат по един куршум в главата. Разговарял съм с тях изключително дълго време и съм имал време да приложа всичките си професионални знания, за да ги мотивирам да започнат да си задават въпроси, каквито те съвсем определено отбягваха да си задават, и да стигат до отговори, каквито не им се искаше да получават. Преценявайки умствения им багаж и факта, че в продължение на няколко години Държавна сигурност „не е могла да ги открие”, аз още в самото начало проумях, че те са били само изпълнители на една предварително и прецизно замислена операция, и че “мозъкът” е другаде. Не ми беше трудно да се досетя къде е това “другаде”, но все пак реших бавно и предпазливо да ги “манипулирам” така, че сами да ми признаят истината. Като психика и като мислене и тримата бяха твърде примитивни, но все пак притежаваха минималната доза здрав разум, необходим им да проумеят, че са били излъгани и изоставени. Няколко мои аргументи ги съкрушиха окончателно и ТЕ МИ ПРИЗНАХА, ЧЕ СА БИЛИ НЕ САМО ПОДБУДЕНИ, НО ДОРИ И ПОДРОБНО РЪКОВОДЕНИ В ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ ИМЕННО ОТ АГЕНТУРНИТЕ СИ РЪКОВОДИТЕЛИ от Държавна сигурност от Бургас и от София.
Наскоро след като излязох от затвора, през 1990 г. станах депутат във Великото Народно събрание, избран преди всичко с гласовете на българските турци от Бургаския избирателен район, и по-точно от родните места на тримата терористи. Тогава се срещнах няколко пъти с роднините и на тримата, и успях прецизно да проверя всички съществени факти и обстоятелства ПО ВЕРБУВАНЕТО ИМ от Държавна сигурност И ИЗПОЛЗУВАНЕТО на тримата “терористи” за осъществяване на секретните операции на тази зловеща тайна организация.
Когато приключих с проверките си, направих няколко пресконференции, които, разбира се, не бяха отразени абсолютно никъде.
После НАПИСАХ специално и доста обемисто ИЗЛОЖЕНИЕ до Главния прокурор с ИСКАНЕ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА “ВЕРСИЯТА”, ЧЕ АТЕНТАТИТЕ ВСЪЩНОСТ СА БИЛИ ДЕЛО на Държавна сигурност. Това изложение е от 17 април 1992 г., то е регистрирано в регистрите на Главната прокуратура и е публикувано в издавания тогава от мен вестник “Либерален конгрес” и в първия том на документалната ми книга “Документ за самоличност”.
В това изложение изрично и недвусмислено СЪМ ОБОСНОВАЛ ТЕЗАТА, ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ “ТУРСКИ ТЕРОРИСТИ В БЪЛГАРИЯ” ВСЪЩНОСТ ВЪОБЩЕ НЕ СА БИЛИ “ТЕРОРИСТИ НА САМОИЗЯВА”, А БИЛИ ДОБРЕ РЪКОВОДЕНИ И ДОБРЕ МАНИПУЛИРАНИ ОТ СЛУЖБИТЕ на Държавна сигурност.

Соня Събчева: - Извинете, ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ ТЕЗИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ СА БИЛИ ПЛАНИРАНИ от Държавна сигурност, БИЛИ СА ВЪЗЛОЖЕНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ на тези лица и те са ги извършили, след което по нареждане на същата Държавна сигурност тези хора са били осъдени и разстреляни!?

Янко Янков: - Именно! Именно!


II.
- А това е част от интервюто на съветника на Тодор Живков, Костадин Чакъров, пред Коритаров?


Костадин Чакъров: Това така, ето сега нещо, което по турския въпрос.
КОРИТАРОВ: А, по турския въпрос много важно.
Костадин Чакъров: Да, значи по т.нар процес, който течеше у нас. Това, КОЕТО АКТИВИЗИРА СЪБИТИЯТА през 1989 година БЕШЕ, че Тургут ЙОЗАЛ беше на посещение в Съветския съюз, СРЕЩНА СЕ С ГОРБАЧОВ. На тази среща, ГОРБАЧОВ РЯЗКО, ОТРИЦАТЕЛНО СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРСКОТО ДЪРЖАВНО И ПАРТИЙНО РЪКОВОДСТВО по националния въпрос, имайки В ПРЕДВИД РАБОТАТА С МЮСЮЛМАНИТЕ ...
КОРИТАРОВ: Възродителният процес.
Костадин Чакъров: ...т.нар, Възродителен процес и т.н, Гайдар Алиев, който тогава беше член на Политбюро и отговаряше за националностите излезе, и ...

КОРИТАРОВ: Секретар на Азербайджан.
Костадин Чакъров: ... и секретар, да и после на Азербайджан и т.н. Каза,че съветското партийно и държавно ръководство няма да толерира отношения на накърняване верските чувства на мюсюлманите никъде по света ...

КОРИТАРОВ: Така.
Костадин Чакъров: ... т.е, това се отнасяше за нас. Йозал, след като се завърна даде Анкара позиция за остър курс и тъй като ние имахме, доста беше разбит турският разузнавателен шифър, ние получихме информация за готвени остри действия оперативни. Така пламнаха събитията в Североизточна България и т.н, всъщност тогава Турското националноосвободително движение, водено от Доган се активизира ... (и това „активизиране” – българските „чекисти”, ги „завари НЕПОДГОТВЕНИ” – доп.м.)

КОРИТАРОВ: Каква беше ролята на Доган, между другото, защо руснаците, така го подкрепяха ...
Костадин Чакъров: Те го подкрепяха, тъй като опитът да бъде ударен Живков през дисиденти не успя. (…)
От тук, мои кратки бележки-разяснения:
Доган е вербуван … много по-рано от тези събития, известни като „възродителен процес” от ДС, (по точното е Военното разузнаване д.м.) … освен това „партията на Доган”, играше ролята на реекспортьор от България на съветски … пардон руски енергоносители … с което получаваше особено големи дивиденти и се самоиздържаше … тук спирам и ви оставям – сами да се сещате: Кои стояха зад, терористичните актове, последвани от „възродителния процес” – целящи усложняване вътрешно-политическото положение за БКП, оглавявана от неудобният за Горбачов, Живков;
Плюс - изпадане на България в политическа изолация … дългова криза и мораториум … довели накрая до „10-ти ноември” … с цел ДЕМОНТАЖ НА СОЦИАЛИЗМА … и последващото разграбване на националното богатство В БЪЛГАРИЯ … и въвеждане на нещо, за КОЕТО ВИ/НИ/ ИЗЛЪГАХА, че било ДЕМОКРАЦИЯ!
цитирай
2. batogo - Чест и почитания за точната диагноза, родолюбиви приятелю!
28.10.2017 07:44
Диагнозата ти е безупречна! Тя перфектно разкрива метастазите на руско-турския тумор, създаден още с "освобождението", с последвалото разделяне на България на руска и турска провинции и скритите зад това мераци. Но във времето на пост-комунизма тези мераци особено ясно взеха да личат. Време е българите-родолюбци, след като успяхме да вкараме болната си държава в специализираната клиника на Европа и НАТО, да се опитаме да мобилизираме имунната си система и да намерим начина да помогнем за безкръвното отстраняване на този тумор, преди да е уморил България.
Убеден съм, че колкото повече хора проумеят и осъзнаят истините от този твой анализ, толкова по- бързо и безопасно ще може да се осъществи безкръвната операция.
цитирай
3. bojil - Така нареченият "възроди...
28.10.2017 14:13
get написа:
Така нареченият "възродителен процес", предшестван от бомбените атентати и ... др.?
Бе замислен от съветските специални служби с ЦЕЛ:
Трайно дестабилизиране на вътрешно-политическата обстановка в България ... чрез, което се постигаха още няколко подЦЕЛИ ... ?

- Това не е само мое становище, като криминален-разузнавач и служител на МВР а и от такива дисиденти, като Янко Янков, заявяващ следното:

I.
Част от интервю, на Янко Николов Янков-Вельовски, български учен, преподавател по политология в Пловдивския университет и дисидент.

Янко Янков (…) През шестте години и половина, през които бях в затвора, имах възможността да опозная доста добре целия официален и таен държавен инквизиционен механизъм, целия криминален контингент, голяма част от който днес върлува като част от силовите структури на Червената мафия, също така и някои от бъдещите политици на комунистическата и посткомунистическата мафия като например Ахмед Доган, опознах много добре и терористите, извършили няколкото атентати през 1984 и 1985 г.

Соня Събчева: - Разкажете на нашите слушатели каква е била ситуацията, според Вас, кои и какви са били тези хора, как са били мотивирани, за да извършат атентатите!

Янко Янков: - Когато дойдоха в затвора, тези хора се представяха за автентични “борци за свобода” и “герои”. Първоначалната им представа за себе си бе почти пълно копие на филмовите версии на комунистическата пропаганда за героичните постъпки на партизаните-комунисти, и те очакваха всеобщ респект, овации и преклонение пред личността и пред постъпките им.
Впоследствие обаче започнаха да осъзнават, че са безкрайно далеч от всичко, което са очаквали, и най-вече, че вместо ордени на гърдите ще получат по един куршум в главата. Разговарял съм с тях изключително дълго време и съм имал време да приложа всичките си професионални знания, за да ги мотивирам да започнат да си задават въпроси, каквито те съвсем определено отбягваха да си задават, и да стигат до отговори, каквито не им се искаше да получават. Преценявайки умствения им багаж и факта, че в продължение на няколко години Държавна сигурност „не е могла да ги открие”, аз още в самото начало проумях, че те са били само изпълнители на една предварително и прецизно замислена операция, и че “мозъкът” е другаде. Не ми беше трудно да се досетя къде е това “другаде”, но все пак реших бавно и предпазливо да ги “манипулирам” така, че сами да ми признаят истината. Като психика и като мислене и тримата бяха твърде примитивни, но все пак притежаваха минималната доза здрав разум, необходим им да проумеят, че са били излъгани и изоставени. Няколко мои аргументи ги съкрушиха окончателно и ТЕ МИ ПРИЗНАХА, ЧЕ СА БИЛИ НЕ САМО ПОДБУДЕНИ, НО ДОРИ И ПОДРОБНО РЪКОВОДЕНИ В ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКТОВЕ ИМЕННО ОТ АГЕНТУРНИТЕ СИ РЪКОВОДИТЕЛИ от Държавна сигурност от Бургас и от София.
Наскоро след като излязох от затвора, през 1990 г. станах депутат във Великото Народно събрание, избран преди всичко с гласовете на българските турци от Бургаския избирателен район, и по-точно от родните места на тримата терористи. Тогава се срещнах няколко пъти с роднините и на тримата, и успях прецизно да проверя всички съществени факти и обстоятелства ПО ВЕРБУВАНЕТО ИМ от Държавна сигурност И ИЗПОЛЗУВАНЕТО на тримата “терористи” за осъществяване на секретните операции на тази зловеща тайна организация.
Когато приключих с проверките си, направих няколко пресконференции, които, разбира се, не бяха отразени абсолютно никъде.
После НАПИСАХ специално и доста обемисто ИЗЛОЖЕНИЕ до Главния прокурор с ИСКАНЕ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА “ВЕРСИЯТА”, ЧЕ АТЕНТАТИТЕ ВСЪЩНОСТ СА БИЛИ ДЕЛО на Държавна сигурност. Това изложение е от 17 април 1992 г., то е регистрирано в регистрите на Главната прокуратура и е публикувано в издавания тогава от мен вестник “Либерален конгрес” и в първия том на документалната ми книга “Документ за самоличност”.
В това изложение изрично и недвусмислено СЪМ ОБОСНОВАЛ ТЕЗАТА, ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ “ТУРСКИ ТЕРОРИСТИ В БЪЛГАРИЯ” ВСЪЩНОСТ ВЪОБЩЕ НЕ СА БИЛИ “ТЕРОРИСТИ НА САМОИЗЯВА”, А БИЛИ ДОБРЕ РЪКОВОДЕНИ И ДОБРЕ МАНИПУЛИРАНИ ОТ СЛУЖБИТЕ на Държавна сигурност.

Соня Събчева: - Извинете, ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ ТЕЗИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ СА БИЛИ ПЛАНИРАНИ от Държавна сигурност, БИЛИ СА ВЪЗЛОЖЕНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ на тези лица и те са ги извършили, след което по нареждане на същата Държавна сигурност тези хора са били осъдени и разстреляни!?

Янко Янков: - Именно! Именно!


II.
- А това е част от интервюто на съветника на Тодор Живков, Костадин Чакъров, пред Коритаров?


Костадин Чакъров: Това така, ето сега нещо, което по турския въпрос.
КОРИТАРОВ: А, по турския въпрос много важно.
Костадин Чакъров: Да, значи по т.нар процес, който течеше у нас. Това, КОЕТО АКТИВИЗИРА СЪБИТИЯТА през 1989 година БЕШЕ, че Тургут ЙОЗАЛ беше на посещение в Съветския съюз, СРЕЩНА СЕ С ГОРБАЧОВ. На тази среща, ГОРБАЧОВ РЯЗКО, ОТРИЦАТЕЛНО СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРСКОТО ДЪРЖАВНО И ПАРТИЙНО РЪКОВОДСТВО по националния въпрос, имайки В ПРЕДВИД РАБОТАТА С МЮСЮЛМАНИТЕ ...
КОРИТАРОВ: Възродителният процес.
Костадин Чакъров: ...т.нар, Възродителен процес и т.н, Гайдар Алиев, който тогава беше член на Политбюро и отговаряше за националностите излезе, и ...

КОРИТАРОВ: Секретар на Азербайджан.
Костадин Чакъров: ... и секретар, да и после на Азербайджан и т.н. Каза,че съветското партийно и държавно ръководство няма да толерира отношения на накърняване верските чувства на мюсюлманите никъде по света ...

КОРИТАРОВ: Така.
Костадин Чакъров: ... т.е, това се отнасяше за нас. Йозал, след като се завърна даде Анкара позиция за остър курс и тъй като ние имахме, доста беше разбит турският разузнавателен шифър, ние получихме информация за готвени остри действия оперативни. Така пламнаха събитията в Североизточна България и т.н, всъщност тогава Турското националноосвободително движение, водено от Доган се активизира ... (и това „активизиране” – българските „чекисти”, ги „завари НЕПОДГОТВЕНИ” – доп.м.)

КОРИТАРОВ: Каква беше ролята на Доган, между другото, защо руснаците, така го подкрепяха ...
Костадин Чакъров: Те го подкрепяха, тъй като опитът да бъде ударен Живков през дисиденти не успя. (…)
От тук, мои кратки бележки-разяснения:
Доган е вербуван … много по-рано от тези събития, известни като „възродителен процес” от ДС, (по точното е Военното разузнаване д.м.) … освен това „партията на Доган”, играше ролята на реекспортьор от България на съветски … пардон руски енергоносители … с което получаваше особено големи дивиденти и се самоиздържаше … тук спирам и ви оставям – сами да се сещате: Кои стояха зад, терористичните актове, последвани от „възродителния процес” – целящи усложняване вътрешно-политическото положение за БКП, оглавявана от неудобният за Горбачов, Живков;
Плюс - изпадане на България в политическа изолация … дългова криза и мораториум … довели накрая до „10-ти ноември” … с цел ДЕМОНТАЖ НА СОЦИАЛИЗМА … и последващото разграбване на националното богатство В БЪЛГАРИЯ … и въвеждане на нещо, за КОЕТО ВИ/НИ/ ИЗЛЪГАХА, че било ДЕМОКРАЦИЯ!

Нека да си кажа правичката- тия предавания съм ги проспал и не знаех че това вече е казано но се радвам,че съм познал и написаното от мен намира такова безспорно потвърждение! БЛАГОДАРЯ за което,приятелю!
цитирай
4. bojil - Диагнозата ти е безупречна! Тя п...
28.10.2017 14:19
batogo написа:
Диагнозата ти е безупречна! Тя перфектно разкрива метастазите на руско-турския тумор, създаден още с "освобождението", с последвалото разделяне на България на руска и турска провинции и скритите зад това мераци. Но във времето на пост-комунизма тези мераци особено ясно взеха да личат. Време е българите-родолюбци, след като успяхме да вкараме болната си държава в специализираната клиника на Европа и НАТО, да се опитаме да мобилизираме имунната си система и да намерим начина да помогнем за безкръвното отстраняване на този тумор, преди да е уморил България.
Убеден съм, че колкото повече хора проумеят и осъзнаят истините от този твой анализ, толкова по- бързо и безопасно ще може да се осъществи безкръвната операция.

Чудесна подкрепа са твоите коментари за цялата ми дейност: БЛАГОДАРЯ и да се надяваме,че лечението на нашата мила България вече е започнало.
цитирай
5. get - @ 3. bojil - И за да не ме обвини, някой че К. Чакъров си измисля - Дали СЪВЕТИТЕ СА ЗНАЕЛИ за "Възродителния процес" ... допълнение?
30.10.2017 16:51
Костадин Чакъров: Това така, ето сега нещо, което по турския въпрос.
КОРИТАРОВ: А, по турския въпрос много важно.
Костадин Чакъров: Да, значи по т.нар процес, който течеше у нас. Това, КОЕТО АКТИВИЗИРА СЪБИТИЯТА през 1989 година БЕШЕ, че Тургут ЙОЗАЛ беше на посещение в Съветския съюз, СРЕЩНА СЕ С ГОРБАЧОВ. На тази среща, ГОРБАЧОВ РЯЗКО, ОТРИЦАТЕЛНО СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРСКОТО ДЪРЖАВНО И ПАРТИЙНО РЪКОВОДСТВО по националния въпрос, имайки В ПРЕДВИД РАБОТАТА С МЮСЮЛМАНИТЕ ...
КОРИТАРОВ: Възродителният процес.
Костадин Чакъров: ...т.нар, Възродителен процес и т.н, Гайдар Алиев, който тогава беше член на Политбюро и отговаряше за националностите излезе, и ...

КОРИТАРОВ: Секретар на Азербайджан.
Костадин Чакъров: ... и секретар, да и после на Азербайджан и т.н. Каза,че съветското партийно и държавно ръководство няма да толерира отношения на накърняване верските чувства на мюсюлманите никъде по света ...
.......................................

>>Прочетете следната стенограма от 1985 г.? >>

СЕКРЕТНО!

С Т Е Н О Г Р А М А
от служебно съвещание с ръководния състав, ПРОВЕЛО СЕ НА 04.01.1985 г. в сградата на НТУ (Научно-техническо управление) при дневен ред:

Взима думата др. Димитър СТОЯНОВ(тогавашния министър на вътрешните работи – д.м):
Другари, да си честитим Новата година. Позволете ми от името на Колегиума, на всички присъстващи другари и чрез вас на тези, които не присъстват, да честитя Новата година, да си пожелаем преди всичко здраве, бодрост и оптимизъм, добро настроение и по-малко тревоги. (…)
В работата на нашето съвещание участват др. Палин (генерал-полковник Велко Палин), завеждащ отдел „Социална и национална сигурност” на ЦК на БКП, др. Т. Радулов, зам.-завеждащ същия отдел, др. Фьодоров(Владилен Николаевич – д.м.), ръководител на представителството на КГБ – СССР и ДРУГИ СЪВЕТСКИ ДРУГАРИ, които работят в нашите поделения (…)
(докладва) Др. Ат. КАДИРЕВ (полковник Атанас Кадирев – началник на Окръжно управление на МВР – Кърджали):
УВАЖАЕМИ ДРУГАРЮ МИНИСТЪР,
ДРУГАРИ ГЕНЕРАЛИ И ОФИЦЕРИ,"

- Там присъстват и руски СЪВЕТНИЦИ - като един от тях е назован ПОИМЕННО - Владилен Николаевич Фьодоров !


- Във връзка с описваните събития, ВИНАГИ МЕ Е ГЛОЖДИЛ ВЪПРОСА?

>+ ЗАЩО ПЕТ ГОДИНИ (им бе необходимо на) БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ НЕ СЕ ВЪЗМУТИХА ОТ ПРЕИМЕНУВАНЕТО, А МАЙ МЕСЕЦ 1989 ГОДИНА ИЗВЕДНЪЖ - ВЗЕХА ТА СЕ "ВЪЗМУТИХА" - ТРЪГВАЙКИ НА "ЕКСКУРЗИЯ" КЪМ ТУРЦИЯ? +<

П.П.
А по отношение на "дружбата" между СССР, пардон ... Русия и Турция - в момента първата иска да вади дивиденти от "яйцето, което се пече на дупето" на турската си приятелка - тоест от, КЮРДСКИЯТ ПРОБЛЕМ ... ПЛЮС УЧАСТИЕ В разработката на БЛИЗКОИЗТОЧНИЯ ПЕТРОЛ?
цитирай
6. bojil - Костадин Чакъров: Това така, ето ...
31.10.2017 19:10
get написа:
Костадин Чакъров: Това така, ето сега нещо, което по турския въпрос.
КОРИТАРОВ: А, по турския въпрос много важно.
Костадин Чакъров: Да, значи по т.нар процес, който течеше у нас. Това, КОЕТО АКТИВИЗИРА СЪБИТИЯТА през 1989 година БЕШЕ, че Тургут ЙОЗАЛ беше на посещение в Съветския съюз, СРЕЩНА СЕ С ГОРБАЧОВ. На тази среща, ГОРБАЧОВ РЯЗКО, ОТРИЦАТЕЛНО СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРСКОТО ДЪРЖАВНО И ПАРТИЙНО РЪКОВОДСТВО по националния въпрос, имайки В ПРЕДВИД РАБОТАТА С МЮСЮЛМАНИТЕ ...
КОРИТАРОВ: Възродителният процес.
Костадин Чакъров: ...т.нар, Възродителен процес и т.н, Гайдар Алиев, който тогава беше член на Политбюро и отговаряше за националностите излезе, и ...

КОРИТАРОВ: Секретар на Азербайджан.
Костадин Чакъров: ... и секретар, да и после на Азербайджан и т.н. Каза,че съветското партийно и държавно ръководство няма да толерира отношения на накърняване верските чувства на мюсюлманите никъде по света ...
.......................................

>>Прочетете следната стенограма от 1985 г.? >>

СЕКРЕТНО!

С Т Е Н О Г Р А М А
от служебно съвещание с ръководния състав, ПРОВЕЛО СЕ НА 04.01.1985 г. в сградата на НТУ (Научно-техническо управление) при дневен ред:

Взима думата др. Димитър СТОЯНОВ(тогавашния министър на вътрешните работи – д.м):
Другари, да си честитим Новата година. Позволете ми от името на Колегиума, на всички присъстващи другари и чрез вас на тези, които не присъстват, да честитя Новата година, да си пожелаем преди всичко здраве, бодрост и оптимизъм, добро настроение и по-малко тревоги. (…)
В работата на нашето съвещание участват др. Палин (генерал-полковник Велко Палин), завеждащ отдел „Социална и национална сигурност” на ЦК на БКП, др. Т. Радулов, зам.-завеждащ същия отдел, др. Фьодоров(Владилен Николаевич – д.м.), ръководител на представителството на КГБ – СССР и ДРУГИ СЪВЕТСКИ ДРУГАРИ, които работят в нашите поделения (…)
(докладва) Др. Ат. КАДИРЕВ (полковник Атанас Кадирев – началник на Окръжно управление на МВР – Кърджали):
УВАЖАЕМИ ДРУГАРЮ МИНИСТЪР,
ДРУГАРИ ГЕНЕРАЛИ И ОФИЦЕРИ,"

- Там присъстват и руски СЪВЕТНИЦИ - като един от тях е назован ПОИМЕННО - Владилен Николаевич Фьодоров !


- Във връзка с описваните събития, ВИНАГИ МЕ Е ГЛОЖДИЛ ВЪПРОСА?

>+ ЗАЩО ПЕТ ГОДИНИ (им бе необходимо на) БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ НЕ СЕ ВЪЗМУТИХА ОТ ПРЕИМЕНУВАНЕТО, А МАЙ МЕСЕЦ 1989 ГОДИНА ИЗВЕДНЪЖ - ВЗЕХА ТА СЕ "ВЪЗМУТИХА" - ТРЪГВАЙКИ НА "ЕКСКУРЗИЯ" КЪМ ТУРЦИЯ? +<

П.П.
А по отношение на "дружбата" между СССР, пардон ... Русия и Турция - в момента първата иска да вади дивиденти от "яйцето, което се пече на дупето" на турската си приятелка - тоест от, КЮРДСКИЯТ ПРОБЛЕМ ... ПЛЮС УЧАСТИЕ В разработката на БЛИЗКОИЗТОЧНИЯ ПЕТРОЛ?

Всички вътрешнополитически събития у нас се оказват инсценировки на червените,съгласувани с Москва- дори преврата от 10-ти ноември и идването на Ив.Кьостов!
цитирай
7. nkf - Двете партии са си комунистически ...
02.11.2017 13:20
Двете партии са си комунистически партии, имащи за цел да държат под контрол турско-циганския електорат, в полза на определена от москва политика. "Скандалът" местан-доган и "непримиримостта" ДОСТ-ДПС са театър и сценка, предварително режисирана. Каква е целта? Ще споделя личното си мнение, без да твърдя, че съм непременно прав: вече на всички е окончателно ясно, че доган е непоклатима част от петата колона на москва като финалното потвърждение дойде при инцидента със сваления руски самолет в турция. Това събитие, позицията на доган и дпс и открито им подреждане в лагера на проруските сили показа едно: доган и камарилата около него, свързана с дс и москва в дългосрочен политически план са трупове /за някои това важи буквално/. Това в контекста на ескалиращите с месеци не, а със седмици и дни противоречия и санкции между САЩ и съюзниците и русия. Повече от ясно е, че на русия времето й е преброено и тя ще колабира, след което ще следва ново преуреждане на международните отношения /най-меко и дипломатично да го кажа/, което няма как да не засегне дълбоко и такива държави като България. Образно казано, в новото време старите перестроечни ДС-арски плъхове няма да влезнат. А те искат. Затова разделиха агент "павел" от агент "сава" с цел едного да оцелее. Не е случаен фактът, че селянчето местан /играещо ролята на велик политик и интелектуалец/, което едва ли се е научило да ползва дори нож и вилица, ляга и става с клетвата за безусловната "атлантическа лоялност" - негова и на партията му. Това не са думи отправени към безкнижните тютюноберачи, а към Държавния департамент. Така "монтерейци" искат да запазят нишката на совето влияние и в "бъдещия свят" /но не по Хъксли/. Впрочем, подобни процеси се наблюдават и в левия политически сектор /най-умните червени мандарини усещат накъде духа вятъра и вече осезаемо насочват платната си спрямо него/. Свидетели сме на нещо средно между паника, прегрупиране и преориентиране на политическата фауна.
цитирай
8. bojil - Двете партии са си комунистически ...
02.11.2017 13:47
nkf написа:
Двете партии са си комунистически партии, имащи за цел да държат под контрол турско-циганския електорат, в полза на определена от москва политика. "Скандалът" местан-доган и "непримиримостта" ДОСТ-ДПС са театър и сценка, предварително режисирана. Каква е целта? Ще споделя личното си мнение, без да твърдя, че съм непременно прав: вече на всички е окончателно ясно, че доган е непоклатима част от петата колона на москва като финалното потвърждение дойде при инцидента със сваления руски самолет в турция. Това събитие, позицията на доган и дпс и открито им подреждане в лагера на проруските сили показа едно: доган и камарилата около него, свързана с дс и москва в дългосрочен политически план са трупове /за някои това важи буквално/. Това в контекста на ескалиращите с месеци не, а със седмици и дни противоречия и санкции между САЩ и съюзниците и русия. Повече от ясно е, че на русия времето й е преброено и тя ще колабира, след което ще следва ново преуреждане на международните отношения /най-меко и дипломатично да го кажа/, което няма как да не засегне дълбоко и такива държави като България. Образно казано, в новото време старите перестроечни ДС-арски плъхове няма да влезнат. А те искат. Затова разделиха агент "павел" от агент "сава" с цел едного да оцелее. Не е случаен фактът, че селянчето местан /играещо ролята на велик политик и интелектуалец/, което едва ли се е научило да ползва дори нож и вилица, ляга и става с клетвата за безусловната "атлантическа лоялност" - негова и на партията му. Това не са думи отправени към безкнижните тютюноберачи, а към Държавния департамент. Така "монтерейци" искат да запазят нишката на совето влияние и в "бъдещия свят" /но не по Хъксли/. Впрочем, подобни процеси се наблюдават и в левия политически сектор /най-умните червени мандарини усещат накъде духа вятъра и вече осезаемо насочват платната си спрямо него/. Свидетели сме на нещо средно между паника, прегрупиране и преориентиране на политическата фауна.

Напълно си прав приятелю- това може би е отговорът на загадката,има дълбока логика в изложеното от теб!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771693
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада