Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2018 12:27 - РУСИЯ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА РАЗДАДЕ ЗЕМИТЕ Й НА СЪСЕДИТЕ И ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРЩИНАТА
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 5392 Коментари: 18 Гласове:
25

Последна промяна: 25.05.2018 13:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
РУСИЯ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА РАЗДАДЕ ЗЕМИТЕ Й НА СЪСЕДИТЕ И ДА  УНИЩОЖИ БЪЛГАРЩИНАТА


   Русия освободила България по няколко важни за интересите й причини:

1. За да може страната ни да засланя Сърбия от турските атаки. Преди Освобождението Сърбия била изключително уязвима и не можела да спре нито една турска атака,без руснаците да се намесят. Затова Освобождението спестило на Русия много усилия и средства,които тя хвърляла най-редовно за да спасява Сърбия от повторно турско завладяване.

2. За да раздаде Българските земи на съседите. Това не е илюзия- Русия раздала много наши земи на съседите още със Санстефанския договор а с Берлинския- още повече. Това продължило през Втората Балканска война- Русия била на страната на Сърбия,Румъния и Гърция естествено и подкокоросвала сърбите да не ни връщат Безспорната зона в Македония,за да ни провокират първи да ги нападнем и да бъдем обявени за "агресори".

3. За да унищожи Българщината. Това също не е илюзия а факт: през 1906 г. руския консул в Битоля е казал в прав текст какво мисли неговия император за Българите а от неговото изказване следва,че Българите нямат място в България и трябва да отстъпят земята си на сърбите. Ето част от спомените на македонския четник Стефан Аврамов от Велешко,публикувани в неговата книга "Революционни борби в Азот (Велешко) и поречието",издадена в София през 1929 г. с помощта на Македонския научен институт и преиздадена частично от издание "Наука и изкуство" през 1983 г. от проф. Любомир Панайотов и доц. Йордан Шопов:

            image

  Унищожаването на Българите и Българщината е било и си остава една от основните цели на руската външна политика. Излишно е да казвам,че това нямаше как да стане ако вместо Русия ни бе освободила Европа,която още в 1876 г. започнала да притиска турците да ни дадат автономия в граници,по-големи от онези на Санстефанска България. На Русия това никак не й изнасяло както разбираме от думите на руския консул,затова внушила на турците да не приемат европейските предложения,за да може тя да влезе в България чрез война и да настани руска армия у нас,във войната да загинат колко се може повече Българи а част от нашите земи да останат извън България,за да може при друг удобен момент да бъдат дадени на сърбите и гърците. Турция също имала интерес откъсването на България да стане чрез война,понеже щяла да загуби два пъти по-малко население и територия.

  Всичко това звучи като богохулство но цялостното поведение на Русия след нашето свобождение доказва,че любимци на Русия са сърбите а не ние:

1. В 1885 г. подбужда сърбите да ни нападнат,защото сме щели да станем по-силни от тях въпреки факта,че в по-ранни времена България винаги е била в пъти по-силна от Сърбия. Страната ни винаги е била неин учител,покровител и дори принципал: сърбите не били васали на България само тогава,когато са били васали на Византия,Турция или Москва.

2. В 1913 г. съветва сърбите да не ни дават даже безспорната зона в Македония,а нашето русофилско правителство- да не сключва споразумение за границата с Гърция,за да нямаме сигурен гръб когато сърбите ни нападнат.

3. Пак тогава Русия съветва нашите командири да бомбардират сърбо-гръцките позиции за да избухне междусъюзническа война,а правителството го съветва да оттегли набралите инерция Български армии,които са щели с елемента на изненадата да пометат армиите на Сърбия и Гърция само за няколко дни. Така България губи инициативата и позволява на готовите за тази война съюзници-разбойници да вземат от нея всичко,което за момента им е трябвало.

4. В 1915 г. по време на "Българското лято" Русия съветва сърбите да не ни дават никакви земи,понеже била сигурна в победата и предпочитала ние да загубим,за да не бъде подлагано на съмнение усилването на Сърбия. За нейното усилване руснаците винаги са полагали особено големи грижи- такива,каквито никога не са полагани за България а антирусофилската политика на Стефан Стамболов е ползвана само като оправдание без да се пояснява,че неговата изявена "русофобия" е само акт на отмъщение,провокиран от срамната политика на Русия към страната ни.

5. В 1923 и 1925 г. съветска Русия провокира избухването на бунтове и безредици в България,за да даде поводи на сръбската армия да нахлуе в нея и да окупира нови Български територии. Сръбската армия за беда обаче била така страхлива и уплашена от Българите че не посмяла дори да доближи нашата граница,камо ли да я пресече!

6. В 1939 г. съветска Русия опитала да принуди България да подпише с нея заробващ колониален договор много подобен на ония,които подписали под руска окупация Прибалтийските републики.

7. В 1941 г. съветска Русия ни съветва да влезем в Тристранния пакт и да отстъпим пред исканията на Хитлер макар да е знаела,че световните кукловоди са приготвили Хитлер за екзекутор на Германия и на всичките й съюзници.

8. След 1944 г. съветска Русия поема инициатива и взема активно участие в насилственото помакедончване на македонските Българи,замислено още от водачите на царска Русия и внушено на сърбите като начин за справяне с Българската "опасност".

9. Русия и днес обича да прави Българите на "македонци":

image

                       image
10. В целия период след 1944 г. Русия,съветска или не,третира сърбите като вечни приятели и съюзници а нас- като победени врагове!

11. Съветска Русия приписа на Царство България фашизъм,какъвто НИКОГА до 1944 г. не е имало у нас но това не смути арогантните русофили да се обявят за "антифашисти" макар историята да сочи,че истински фашисти у нас са били само комунистите т.е. същите онези русофили,които днес се преструват на "антифашисти"!

12. Русия и днес ползва връзките си в Сърбия,за да дава убежище на видни червени мафиоти като Румен Спасов,Веска Меджадиева,Цвитан Василев,братя Гелеви и пр.

13. Русия поддържа в Македония (Скопие) мафиотски групи като тази на влашкия козар Миленко Неделкоски,за да уронва авторитета на България пред нашето население около Вардара и да го тласне отново към сърбите.

14. Русия активно фалшифицира нашата история и постоянно краде наши научни специалисти,наши изобретения и технологии.

15. Русия не се посвени да открадне Българската писменост и да я обяви за "славянска".

16. Русия споделяше свои тайни и военни технологии със сърбите още по времето на международния престъпник Тито,а с нас не споделяше такива неща дори тогава,когато бяхме най-близки "съюзници". Тя наистина ни даваше ракети включително с ядрени копчета,но тези копчета бяха в нейни ръце а не в наши,ракетите също бяха нейни затова тя в крайна сметка си ги взе и ни остави голи като пушки,почти без никакво оръжие при което заръча на червените мутри,които още й служат да разрушат всички наши казарми,за да не можем в обозримо време да възстановим армията си!

17. Съветска Русия въведе у нас такъв тип социализъм,който насърчава раздаемостта на циганите и потиска раждаемостта на Българите а самите тях прогонва от родината. В Сърбия такова нещо няма- там сърбите,които до Късното Средновековие са били един от най-малките народи на Балканите раждат по 4-5 деца и днес претендират да са един от най-големите при положение,че по времето на цар Симеон Велики цялата им територия била по-малка от една обикновена Българска област.

18. Русия прави всичко възможно да насърчава дивашкия сръбски националшовинизъм и да потиска Българския патриотизъм чрез подмолни операции на своите тайни служби. В резултат на това Българското национално самочувствие бе сринато още в 60-те и 70-те години на ХХ век а сръбските грандоманговски претенции стигнаха до Украйна,Виена и Пелопонес като дръзват дори да претендират,че фалшивата им държавица е с 2 века по-стара от нашата а България е разположена едва ли не върху тяхна територия. Това нямаше как да се случи без активната помощ на Москва разбира се- сръбските джуджета се гаврят с Българските си батковци понеже имат за приятел един зъл великан,който ще набие батковците ако почнат да показват мускули и да не слушкат:

                 image

   Както се вижда от горната карта,сръбските претенции за чужди територии стигат почти до безумие но ако възникне спор между България и Сърбия дори за един метър Българска земя,Русия веднага ще подкрепи сърбите- няма да подкрепи нас! Днешните ни западни съседи,насъсквани системно от "злия великан" да пребъркват джобовете на батко си и да си правят ной-разнообразни гаври с него така са свикнали със своите лъжи по наш адрес,въведени в употреба от Русия че не могат да си представят за възможно нашите искания да са справедлива борба за свобода на поробените Поморавски и Македонски Българи а сръбските искания- стремеж към поробване на още чужди земи и асимилиране на още Българско население! Руско-съветската пропаганда така е увредила и промила техните измъчени мозъци,че те дори не усещат как крадат ближния си под предлог че взимат "своето",а продължават да трупат грях върху грях срещу своите най-близки роднини,в това число босненците и хърватите.

  Някои сърби са склонни да мислят,че както те фалшифицират своите карти и ги изпълват с измислени от руснаците "сърби",така и ние правим с нашите карти за да ги изпълним с "измислени" Българи но жестоко се лъжат- ние не правим така и никога не сме го правили,понеже нашите претенции са безусловно законни и се базират на документирани верни исторически факти за хилядолетно присъствие на Българи в земите между Белград,Цариград,Тесалия и Украйна! Основна причина сръбските правителства да не виждат абсурдността,в която те са крадец който вика "Дръжте крадеца!" е руско-съветската пропаганда,която парализира всяко разумно мислене у тях както е при "нашите" русофили и им поднася такива готови, "проверени" от руско-съветските "другари" постулати,че според тях не си струва тяхната вярност да бъде подлагана на съмнение а всеки опит да бъде проверена истинността на тези постулати се обявява за кощунствено посегателство срещу най-великата сръбска "светиня": дружбата с руско-съветските мафиоти!

  Много сърби въобще не подозират,че е възможно пропагандата да ги е превърнала в жалки крадци, обиращи домовете на своите братя с благословията на Москва а на доста от онези,които подозират това кражбата така се е усладила,че апетитът е дошъл с яденето и те предпочитат да си замълчат. Крайния резултат обаче е един и същ: почти тотално обезБългаряване на нашите земи,окупирани от сърбите и катастрофално намаляване броя на Българите в нашата Европейска прародина!

  "Нашите" русофили естествено пригласят на руско-сръбския жабешки хор като охотно участват в обезБългаряването на Балканите и няма грях срещу народа на България,който те да не са извършили в защита на руско-съветските интереси. Те на свой ред перманентно се грижат да бъде намаляван броя на Българите в България,да бъде възпрепятствано взимането на Българско гражданство от нашите сънародници зад граница и да не остане руско-сръбска кражба от народа на България,която да не получи тяхната подкрепа!

  Всичко това не винаги става така явно,че да бъде забелязано от всеки а напоследък се върши донякъде подмолно,но тази тенденция в руската политика никога не е преставала. Тя както се оказва е твърде стара- по документи от времето на Петър Велики и Екатерина II (XVII-XVIII в.) а според мен- още от времето на Иван IV Ужасни ("Грозни"). За нея говори съвсем ясно нашият велик възрожденец Георги Раковски (сведението е издирено и предложено от нашия уважаем съблогър get.blog.bg):
„ …
Великий Петър (а това е от 18-ти век),ПЪРВИ Е ПОЧНАЛ ДА МИСЛИ КАК ДА РАЗПРОСТРАНИ ВЛИЯНИЕТО СИ в България и ТОЙ Е НАЧНАЛ ДА ИНТРИГУВА ПРОТИВ ВЛАХО-БОГДАНСКИТЕ КНЯЗЕ,КОИ БЯХА ДО НЕГО ВРЕМЕ БЪЛГАРИ,а именно против КАНТИМИРА,Молдавского княза. Той,злочестивий княз,измамен от руската злоба и лъжлива политика,биде принуден да остави Молдавското княжество и да побегне в Русия,отдето намалко остана да го предадат неприятелите му на турците!
- От тях времена,кога почна да слабей Турция,Русите започнаха често да минуват Дунава и ДА РАЗОРЯВАТ БЕДНОТО НИ ОТЕЧЕСТВО. Колкото пъти руските войски са минували Дунава,най-големи опустошения и разорения е претърпяло нашето бедно Отечество … 
- Всякога проклета Русия,когато е имала бой с Турция,ЛЪГАЛА Е бедните ПРОСТОДУШНИ БЪЛГАРИ,ЧЕ УЖ ТЯХ ИДЕ ДА ОСВОБОДИ! 
- Но НЕЙНАТА ЦЕЛ ВСЯКОГА е БИЛА да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си. 
- НЕЙНАТА злобна ПОЛИТИКА СЕ ПОЗНАВА твърде отдавна и от това,ЩОТО ТЯ НИ В ЕДИН СИ ДОГОВОР С ТУРЦИЯ НИЩО ДОБРО НЕ Е СПОМЕНАЛА ЗА БЪЛГАРИ,ако и да е имала най-добри удобства за това. 
- Тя ВСЯКОГА Е САМО СВОЯТА ПОЛИТИКА гледала,а собствено ЗА ЗАВЛАДЕТЕЛНИТЕ СИ ПЛАНОВЕ е имала грижи,как по-добре да ги приложи в действие.
На това тя,освен лукавщини,безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползвала се от по-набожните и простодушните Българи,които в тях времена са гледали на нея като на един спасител! Тя най-много е противодействувала,в последните дни,и на нашия свещен за духовенството въпрос и употребила е всички лукави средства да унищожи това народно искане,та да останат Българите пак под гръцко-фенерското духовно робство; ЗАЩОТО ТЯ(Русия) ЗНАЙ,че АКО БЪЛГАРИТЕ ДОБИЯТ НЕЗАВИСИМОТО СИ СВЕЩЕНСТВО,ТО НЕ ЩЕ Й ВЕКЕ ДОПУСТИ ДА МАМИ И РАЗОРЯВА БЪЛГАРСКИЙ БЕДЕН НАРОД,КАКТО Е ДОСЕГА СТРУВАЛА И ДНЕС СТРУВА.” 


   Ето как думите на Раковски потвърждават моите заключения: Русия по начало не искала да ни освободи,а имала за цел да ни остави колкото се може по-дълго под турците и да намалява броя ни при всяка следваща война,тя премахнала последните остатъци на Българска държавност в Молдова и активно пречела за възстановяването на независимата Българска църква от което следва,че тя е инструктирала гръцките фанариоти какви интриги да приложат,за да унищожат Охридската Българска архиепископия и пак тя е заставяла фанариотите да изгорят тоновете стари Български книги,които се намирали в Българските църкви и манастири до XVIII-XIX век!

  Русия лъжела Българите,че идва тях да освободи а всъщност освобождавала други народи като сърбите и гърците и за нас се намесила едва тогава,когато кризата станала нетърпима и Европа решила да вземе нещата в свои ръце! Русия обаче не позволила на Европа да ни освободи безкръвно- тя държала Освобождението на всяка цена да бъде с война,за да загинат колко се може повече Българи по време на войната и нашето население за пореден път да бъде намалено!

  Защо Русия иска да унищожи Българщината на Балканите? Защото те са прародина на всички Българи а на "руска" територия живеят милиони наши сънародници и 90% от руското население е потомствен наследник не на племето Руси или Моски (Московити) които са с викингски и угрофински примеси,а на чисти Кубратови и Батбаянови "пра"-Българи! Тези хора не са никакви "славяни" а "славянските" племена в Източна Европа са всъщност Български племена,принудени от русите и московитите да се наричат "руснаци" и "славяни".

  Наред с това има и друга причина: старото име на сърбите е РАСЦИ (РАСИ,Жители на Рашка) а това дава илюзия на руснаците,че старите сърби са били част от племето РАША (Раса,Руси) и в такъв смисъл Москва разглежда сърбите като вид "руснаци",на които трябва да се даде всичко чуждо,което е около тях без да се гледа каква е справедливостта и историческата истина! Затова много сърби биват обучавани в арогантност и безпардонност към своите съседи,резултата от която арогантност добре го видяхме в страни като Хърватска,Косово и Босна,а немалко пъти и в нашата Македония.

  Тъжно ми е да пиша тези неща за Русия и дори ми е съвестно пред честните руснаци,които нямат нищо общо с имперските й планове и с престъпленията на нейните правителства но тази истина трябваше да се каже по изрична препоръка на Съветник Исти,за да не робуват хората на илюзии и да не намират червените продажници фалшиви оправдания за своето истерично "русофилство". А на честните руснаци разбира се се извинявам с думите:

  Вие бяхте лъгани и все още ви лъжат вашите властимащи за произхода на Българите и не носите никаква вина,но за нас вие сте наши братя и сме ви дълбоко благодарни за това,че в тежки моменти сте ни се притичвали на помощ! Вие не носите никаква отговорност за кражбите,престъпленията и колониалната политика на руските властимащи които и от вас крадат така както от нас,затова нашето братство и приятелство ще останат вечни но "руските" правителства рано или късно трябва да понесат отговорност за извършения над Източноевропейските,Македонските и Дунавските Българи мащабен геноцид,както и за геноцида над украинците и над десетките милиони невинни руснаци,загинали по вина на комунизма!

  Древните РУСИ по начало не били повече от днешните черногорци, словаци, хървати, сърби или словенци но те твърде много се подмазвали на татарите през двата и половина века татарско владичество,затова получили от татарския хан правото да асимилират всички Български племена в Източна Европа и да ги превърнат в руснаци. Това не било никак трудно- едно "славянско" (Българско) племе лесно може да бъде превърнато в друго такова племе- вижте как две трети от Поморавските Българи в земята между Смедерево,Ниш и Скопие само за 63 години или 3 поколения (1878-1941 г.) станаха "сърби" и помислете какви може да са станали тогава Източноевропейските Българи за 530-те години руско владичество (1487-2018 г.)!

  Източноевропейски Българи има и днес- те никога от никъде не са се преселвали през последните 2000 години а езикът им е същия,който говорим в днешна България макар и диалектен! Ако ние решим да си потърсим правата над тези Българи и над онези,които са асимилирани от руснаците,какво ще остане от Русия тогава? Ще остане една орехова черупка както е казала баба Вангя за Сърбия,понеже Русия ще се разпадне напълно а руската имерска идея ще отиде по дяволите което значи,че съществуването на Българите е опасно за руската "национална" сигурност и подрива устоите на цялата руска идея! Като казвам "съществуването на Българите" нямам предвид България- нея може да си я има но ако тя се напълни с цигани или с туркотатари,както е станало в Татарстан,Чувашия и Кабардино-Малкария (наричана с фалшивото име "Балкария"),тя вече няма да представлява никаква опасност за имперските амбиции на Русия!




Гласувай:
27


Вълнообразно


1. barin - Здравей, Божиле. За съжаление т...
08.05.2018 14:56
Здравей, Божиле. За съжаление такава е реалността. Ние нямаме международните позиции в света, за да може по-силните да се застъпят за нас. Дали не е поради боя, който са яли в битките? Русия и Великобритания са "най-виновни" за сегашното ни положение. Има и други виновници в по-малка степен.
Поздрави!
цитирай
2. germantiger - НА 9 МАЙ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО КОМУНИЗМА ...
08.05.2018 15:01
НА 9 МАЙ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО КОМУНИЗМА ПОБЕДИ ПО-МАЛКОТО НАЦИЗМА



НА 9 МАЙ ПОЛОВИН ЕВРОПА БЕШЕ ПОРОБЕНА ОТ КОМУНИЗЪМ



КОМУНИЗМА ИЗБИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ МИЛИОНИ ОТ НАЦИЗМА



БЪЛГАРИЯ С ХИТЛЕР ИМАШЕ МАКЕДОНИЯ И ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ



БЪЛГАРИЯ СЪС СССР ЗАГУБИ МАКЕДОНИЯ И ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ



БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВСВ БЕШЕ „ГЛАСУВАНА” В ЛАГЕРА НА ПОБЕДЕНИТЕ



РУСКИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ И СРЪБСКИТЕ КОМУНИСТИ НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИТЕ – МАКЕДОНЦИ ТАМ



ИМЕННО РУСКИ, БЪЛГАРСКИ И СРЪБСКИ КОМУНИСТИ ОТРОДИХА И ОТКЪСНАХА МАКЕДОНИЯ
цитирай
3. krumbelosvet - Честито, божил
08.05.2018 21:49
намерихте си лика-прилика. Гертигер.
цитирай
4. bojil - Здравей, ...
08.05.2018 22:21
barin написа:
Здравей, Божиле. За съжаление такава е реалността. Ние нямаме международните позиции в света, за да може по-силните да се застъпят за нас. Дали не е поради боя, който са яли в битките? Русия и Великобритания са "най-виновни" за сегашното ни положение. Има и други виновници в по-малка степен.
Поздрави!

Благодаря- не мисля да е заради боя,според мен друга е причината: повечето днешни западноевропейци са възпитавани от гръкомански учители които не мислят като съвременни хора,а като гръцки травестити от VI век преди Христа. Затова за тях всички Балкански жители освен гърците са "варвари" но сърбите най-малко,понеже са им били съюзници в двете световни войни а имат зад гърба си и Москва. Ние пък най-много,понеже редовно сме унижавали гръцките травестити та и сръбските им съюзници и нямаме никой зад гърба си,който да се застъпи за нас. Затова по линия на най-слабото съпротивление ние сме най-потърпевши и от ударите на Изтока,и от ударите на Запада поне доскоро. Сега ако не друго поне удари от Запада срещу нас не се очакват- европейци и американци са принципно лоялни съюзници,не са като Сталин пред Варшава.
цитирай
5. bojil - НА 9 МАЙ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО КОМУНИЗМА ...
08.05.2018 23:10
germantiger написа:
НА 9 МАЙ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО КОМУНИЗМА ПОБЕДИ ПО-МАЛКОТО НАЦИЗМА



НА 9 МАЙ ПОЛОВИН ЕВРОПА БЕШЕ ПОРОБЕНА ОТ КОМУНИЗЪМ



КОМУНИЗМА ИЗБИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ МИЛИОНИ ОТ НАЦИЗМА



БЪЛГАРИЯ С ХИТЛЕР ИМАШЕ МАКЕДОНИЯ И ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ



БЪЛГАРИЯ СЪС СССР ЗАГУБИ МАКЕДОНИЯ И ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ



БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВСВ БЕШЕ „ГЛАСУВАНА” В ЛАГЕРА НА ПОБЕДЕНИТЕ



РУСКИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ И СРЪБСКИТЕ КОМУНИСТИ НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИТЕ – МАКЕДОНЦИ ТАМ



ИМЕННО РУСКИ, БЪЛГАРСКИ И СРЪБСКИ КОМУНИСТИ ОТРОДИХА И ОТКЪСНАХА МАКЕДОНИЯ

Не забравяй,че "Българските" и сръбските комунисти бяха подчинени на Сталин чрез "Третия Интернационал" и изпълняваха само неговите нареждания- не желанията на народа ни.
цитирай
6. bojil - (Честито,...)
08.05.2018 23:11
krumbelosvet написа:
намерихте си лика-прилика. Гертигер.

Благодаря,да ти се връща!
цитирай
7. germantiger - ...
08.05.2018 23:21
3. krumbelosvet - Честито, божил
21:49
намерихте си лика-прилика. Гертигер.

...

ИСТИНАТА ВИНАГИ СЕ ПОЗНАВА!
цитирай
8. bojil - 3. krumbelosvet - Честито, божи...
09.05.2018 00:12
germantiger написа:
3. krumbelosvet - Честито, божил
21:49
намерихте си лика-прилика. Гертигер.

...

ИСТИНАТА ВИНАГИ СЕ ПОЗНАВА!

От мен благодаря!
цитирай
9. slavimirgenchev1953 - Мръсна, гнъсна, болшевишка,
09.05.2018 09:40
мужишка, бездарна държава, откраднала всичко, което има. Без природните ресурси, които обаче не може да използва, а само осира природата.
цитирай
10. bojil - мужишка, бездарна държава, отк...
09.05.2018 14:56
slavimirgenchev1953 написа:
мужишка, бездарна държава, откраднала всичко, което има. Без природните ресурси, които обаче не може да използва, а само осира природата.

Това е: бандитстващия болшевизъм още е на власт там,хората още не могат да се отърсят от разкапващия му гнет.
цитирай
11. get - Божиле, НЕЩАТА ЗАПОЧВАТ ОТ много ПО-РАНО … още от време на Петър Велики – за което Раковски пише:
09.05.2018 15:58

„ …
Великий Петър(а това е от 18-ти век), ПЪРВИ Е ПОЧНАЛ ДА МИСЛИ КАК ДА РАЗПРОСТРАНИ ВЛИЯНИЕТО СИ в България и ТОЙ Е НАЧНАЛ ДА ИНТРИГУВА ПРОТИВ ВЛАХО-БОГДАНСКИТЕ КНЯЗЕ, КОИ БЯХА ДО НЕГО ВРЕМЕ БЪЛГАРИ, а именно против КАНТИМИРА**, Молдавского княза. Той, злочестивий княз, измамен от руската злоба и лъжлива политика, биде принуден да остави Молдавското княжество и да побегне в Русия, отдето намалко остана да го предадат неприятелите му на турците!
- От тях времена, кога почна да слабей Турция, Русите започнаха често да минуват Дунава и ДА РАЗОРЯВАТ БЕДНОТО НИ ОТЕЧЕСТВО. Колкото пъти руските войски са минували Дунава, най-големи опустошения и разорения е претърпяло нашето бедно Отечество …
- Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, ЛЪГАЛА Е бедните ПРОСТОДУШНИ БЪЛГАРИ, ЧЕ УЖ ТЯХ ИДЕ ДА ОСВОБОДИ!
- Но НЕЙНАТА ЦЕЛ ВСЯКОГА е БИЛА да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си.
- НЕЙНАТА злобна ПОЛИТИКА СЕ ПОЗНАВА твърде отдавна и от това, ЩОТО ТЯ НИ В ЕДИН СИ ДОГОВОР С ТУРЦИЯ НИЩО ДОБРО НЕ Е СПОМЕНАЛА ЗА БЪЛГАРИ, ако и да е имала най-добри удобства за това.
- Тя ВСЯКОГА Е САМО СВОЯТА ПОЛИТИКА гледала, а собствено ЗА ЗАВЛАДЕТЕЛНИТЕ СИ ПЛАНОВЕ е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие.
На това тя, освен лукавщини, безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползвала се от по-набожните и простодушните Българи, които в тях времена са гледали на нея като на един спасител! Тя най-много е противодействувала, в последните дни, и на нашия свещен за духовенството въпрос и употребила е всички лукави средства да унищожи това народно искане, та да останат Българите пак под гръцко-фенерското духовно робство; ЗАЩОТО ТЯ(Русия) ЗНАЙ, че АКО БЪЛГАРИТЕ ДОБИЯТ НЕЗАВИСИМОТО СИ СВЕЩЕНСТВО, ТО НЕ ЩЕ Й ВЕКЕ ДОПУСТИ ДА МАМИ И РАЗОРЯВА БЪЛГАРСКИЙ БЕДЕН НАРОД, КАКТО Е ДОСЕГА СТРУВАЛА И ДНЕС СТРУВА.”
- Ще повторя – обобщението за Руската имперска политика:
„Мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия” – Георги Раковски

СПРАВКА-пояснение – за КАНТЕМИР** :
Димитър Константинов(ич) Кантемир, (1673—1723) — е българин и богдано-молдавски държавен глава политически деец и учен. – Какъв е ИЗМАМЕНИЯТ ОТ ПЕТЪР ПЪРВИ – Д. Кантемир – БЪЛГАРИН(!)СПОРЕД Большаята советска энциклопедия … прочетете САМИ?
Кантемир, Дмитрий Константинович (1673—1723) — молдавский и российский государственный деятель и учёный.

Та ще преключа с обобщение-извод:
Ей с такива, като руските на „приятели”и „освободители” – врагове не ни трябват?

П.П.
А после, пак през 18-ти век идва руската императрица Екатерина II-ра с нейният „ГРЪЦКИ проект” – според който, и с помощта на австрийският император Йосиф II, бе замислено княжество ДАКИЯ … с което се РОМАнизира българо-говорящото местно население … и от „славяни” – са го обърнали на РИМСКИ-ДАКИ! … всъщност тук допълнително е играл роля и френския император Наполеон 3-ти, но отново в съучастие с ИМПЕРСКА РУСИЯ … и фанариотите от Цариградската патриаршия!

- Поздрав … и похвално е, че учим истините за историята-БЪЛГАРСКА … ТЪЙ КАТО СЛЕДВА ДА СМЕ НАЯСНО с ВЪПРОСА: кои са вълците, крадящи овце от българското етносно стадо – в миналото и СЕГА?
цитирай
12. batogo - !!!:))) Поздравления, Божо!
10.05.2018 09:58
Изказал си една вековна истина, която животът потвърждава и до ден днешен. В рУсията няма нито народ, нито държава. Открай време там има само феодали и крепостни - сиреч само хора с феодално и крепостно мислене и съзнание. Затова тази зловредна империя никога няма да има развитие, защото е бездуховна сбирщина, в която всички по-одухотворени човешки същества са подложени на перманентен тормоз, унижения и преследване от бездуховната, самозабравила се власт и алкохолизираните и крепостни.
Чест и почитания за поредния истинен постинг, родолюбиви приятелю!
цитирай
13. bojil - Изказал си ...
12.05.2018 11:43
batogo написа:
Изказал си една вековна истина, която животът потвърждава и до ден днешен. В рУсията няма нито народ, нито държава. Открай време там има само феодали и крепостни - сиреч само хора с феодално и крепостно мислене и съзнание. Затова тази зловредна империя никога няма да има развитие, защото е бездуховна сбирщина, в която всички по-одухотворени човешки същества са подложени на перманентен тормоз, унижения и преследване от бездуховната, самозабравила се власт и алкохолизираните и крепостни.
Чест и почитания за поредния истинен постинг, родолюбиви приятелю!

Каквато държавата такива и набеждаванията,които се сипят от нея по наш адрес- гнусни,противни и фалшиви!
цитирай
14. bojil - (Божиле, НЕЩАТА ЗАПОЧВАТ ОТ много ПО-РАНО … още от време на Петър Велики – за което Раковски пише: )
13.05.2018 15:38
get написа:

„ …
Великий Петър(а това е от 18-ти век), ПЪРВИ Е ПОЧНАЛ ДА МИСЛИ КАК ДА РАЗПРОСТРАНИ ВЛИЯНИЕТО СИ в България и ТОЙ Е НАЧНАЛ ДА ИНТРИГУВА ПРОТИВ ВЛАХО-БОГДАНСКИТЕ КНЯЗЕ, КОИ БЯХА ДО НЕГО ВРЕМЕ БЪЛГАРИ, а именно против КАНТИМИРА**, Молдавского княза. Той, злочестивий княз, измамен от руската злоба и лъжлива политика, биде принуден да остави Молдавското княжество и да побегне в Русия, отдето намалко остана да го предадат неприятелите му на турците!
- От тях времена, кога почна да слабей Турция, Русите започнаха често да минуват Дунава и ДА РАЗОРЯВАТ БЕДНОТО НИ ОТЕЧЕСТВО. Колкото пъти руските войски са минували Дунава, най-големи опустошения и разорения е претърпяло нашето бедно Отечество …
- Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, ЛЪГАЛА Е бедните ПРОСТОДУШНИ БЪЛГАРИ, ЧЕ УЖ ТЯХ ИДЕ ДА ОСВОБОДИ!
- Но НЕЙНАТА ЦЕЛ ВСЯКОГА е БИЛА да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си.
- НЕЙНАТА злобна ПОЛИТИКА СЕ ПОЗНАВА твърде отдавна и от това, ЩОТО ТЯ НИ В ЕДИН СИ ДОГОВОР С ТУРЦИЯ НИЩО ДОБРО НЕ Е СПОМЕНАЛА ЗА БЪЛГАРИ, ако и да е имала най-добри удобства за това.
- Тя ВСЯКОГА Е САМО СВОЯТА ПОЛИТИКА гледала, а собствено ЗА ЗАВЛАДЕТЕЛНИТЕ СИ ПЛАНОВЕ е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие.
На това тя, освен лукавщини, безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползвала се от по-набожните и простодушните Българи, които в тях времена са гледали на нея като на един спасител! Тя най-много е противодействувала, в последните дни, и на нашия свещен за духовенството въпрос и употребила е всички лукави средства да унищожи това народно искане, та да останат Българите пак под гръцко-фенерското духовно робство; ЗАЩОТО ТЯ(Русия) ЗНАЙ, че АКО БЪЛГАРИТЕ ДОБИЯТ НЕЗАВИСИМОТО СИ СВЕЩЕНСТВО, ТО НЕ ЩЕ Й ВЕКЕ ДОПУСТИ ДА МАМИ И РАЗОРЯВА БЪЛГАРСКИЙ БЕДЕН НАРОД, КАКТО Е ДОСЕГА СТРУВАЛА И ДНЕС СТРУВА.”
- Ще повторя – обобщението за Руската имперска политика:
„Мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия” – Георги Раковски

СПРАВКА-пояснение – за КАНТЕМИР** :
Димитър Константинов(ич) Кантемир, (1673—1723) — е българин и богдано-молдавски държавен глава политически деец и учен. – Какъв е ИЗМАМЕНИЯТ ОТ ПЕТЪР ПЪРВИ – Д. Кантемир – БЪЛГАРИН(!)СПОРЕД Большаята советска энциклопедия … прочетете САМИ?
Кантемир, Дмитрий Константинович (1673—1723) — молдавский и российский государственный деятель и учёный.

Та ще преключа с обобщение-извод:
Ей с такива, като руските на „приятели”и „освободители” – врагове не ни трябват?

П.П.
А после, пак през 18-ти век идва руската императрица Екатерина II-ра с нейният „ГРЪЦКИ проект” – според който, и с помощта на австрийският император Йосиф II, бе замислено княжество ДАКИЯ … с което се РОМАнизира българо-говорящото местно население … и от „славяни” – са го обърнали на РИМСКИ-ДАКИ! … всъщност тук допълнително е играл роля и френския император Наполеон 3-ти, но отново в съучастие с ИМПЕРСКА РУСИЯ … и фанариотите от Цариградската патриаршия!

- Поздрав … и похвално е, че учим истините за историята-БЪЛГАРСКА … ТЪЙ КАТО СЛЕДВА ДА СМЕ НАЯСНО с ВЪПРОСА: кои са вълците, крадящи овце от българското етносно стадо – в миналото и СЕГА?

Много полезни и важни неща си написал- благодаря!
цитирай
15. get - @14. bojil - Много полезни и важни неща си написал- благодаря! ... Пример за ТОВА КОЕТО ТВЪРДЯ ... ?
14.05.2018 16:03
... В ПРЕДХОДНИЯ СИ ПОСТ? - Е този много-езичен(за балканско население речник) издаден под надзора(с подкрепата) на ФАНАРИОТСКАТА(гръцка) продажно-конформитска ПАТРИАРШИЯ - през 18-ти век?

- Виж с КАКВО ОБРЪЩЕНИЕ ПОСВЕЩЕНИЕ и КАК ЗАПОЧВА ТОЙ и съдържание?

„Булгарои, Албанои, Влахои, алоглоси харите …
- Следва – превод (мой):
„Българи, Албанци, Власи, чуждоезични Радвайте се
И пригответе се всички да станете РОМЕИ(?).
Оставете варварските си език, нрави и обичаи,
Които на потомците ви, ще се струват измислица.
Уважавайки родовете си, както и вашите отечества,
от албано-български ги направете Гръцки. (…)
Народи до сега другоезични (…)
Приемете езика и речта на ромеите.
Имайте полза от тях във вашите занятия
И във всичките ви търговски начинания.
Младежи български, влашки(арумънски – б.м.), албански здравейте,
Дякони, презвитери, иеромонаси.
Събудете се от дълбокият сън на невежеството
И научете гръцкия език Майка на Мъдростта!”

- С допълнението - НЯКЪДЕ ИЗМЕЖДУ ТЕЗИ КОИТО СЛЕДВАЛО ДА СМЕНЯТ ЕЗИКА с РОМЕЙСКИ(като това според авторите на "възванието" - следва да се разбира НЕ РИМСКИ - а ГРЪЦКИ !) - да се среща назоваване НА СЪРБИТЕ-"ИЛИРИ" - Не? Знаеш ли ЗАЩО?

- Привет!
цитирай
16. bojil - . . . В ПРЕДХОДНИЯ СИ ПОСТ? - Е този ...
15.05.2018 11:15
get написа:
... В ПРЕДХОДНИЯ СИ ПОСТ? - Е този много-езичен(за балканско население речник) издаден под надзора(с подкрепата) на ФАНАРИОТСКАТА(гръцка) продажно-конформитска ПАТРИАРШИЯ - през 18-ти век?

- Виж с КАКВО ОБРЪЩЕНИЕ ПОСВЕЩЕНИЕ и КАК ЗАПОЧВА ТОЙ и съдържание?

„Булгарои, Албанои, Влахои, алоглоси харите …
- Следва – превод (мой):
„Българи, Албанци, Власи, чуждоезични Радвайте се
И пригответе се всички да станете РОМЕИ(?).
Оставете варварските си език, нрави и обичаи,
Които на потомците ви, ще се струват измислица.
Уважавайки родовете си, както и вашите отечества,
от албано-български ги направете Гръцки. (…)
Народи до сега другоезични (…)
Приемете езика и речта на ромеите.
Имайте полза от тях във вашите занятия
И във всичките ви търговски начинания.
Младежи български, влашки(арумънски – б.м.), албански здравейте,
Дякони, презвитери, иеромонаси.
Събудете се от дълбокият сън на невежеството
И научете гръцкия език Майка на Мъдростта!”

- С допълнението - НЯКЪДЕ ИЗМЕЖДУ ТЕЗИ КОИТО СЛЕДВАЛО ДА СМЕНЯТ ЕЗИКА с РОМЕЙСКИ(като това според авторите на "възванието" - следва да се разбира НЕ РИМСКИ - а ГРЪЦКИ !) - да се среща назоваване НА СЪРБИТЕ-"ИЛИРИ" - Не? Знаеш ли ЗАЩО?

- Привет!

Смятам,че през XVIII-XIX в. подкупните фанариоти са били финансирани от Руската империя и всичко,
което са направили против нас или ЗА Сърбия включително убийството на братя Миладинови е било съгласувано с Русия,в това число закриването на независимата Българска църква в Охрид през 1767 г.,което най-вероятно е било поръчано от Москва и Петроград.
цитирай
17. bezistena - Поздрави, Божилъ Методиевъ, за ...
23.05.2018 04:03
Поздрави, Божилъ Методиевъ, за удивителния достоверен и академично подкрепен и документиран анализ на руската имперска пан – славянска и юдейско – фанариотска византийска анти – Българска политика през последните 3 века, изчистен от импресийни сантименти и внушавани митологеми, въпреки привидното русофобско звучене, което е чисто високопатриотично свещено Българофилство!
Поздрави и за авторитетния коментариен синергитичен екип с безпорни документални свидетелства!
Поздрави и за винаги прецизния документалист и точен анализатор get и неговите свидетелства по тази толкова манипулирана тема, от големия Български посветен и духовен Гуру и Кръстник на Свети Васил Левски в сакралната Българска история и езотерика – Г . С.Раковски – сега Свети Г. С. Раковски!
цитирай
18. bojil - Поздрави, ...
23.05.2018 15:15
bezistena написа:
Поздрави, Божилъ Методиевъ, за удивителния достоверен и академично подкрепен и документиран анализ на руската имперска пан – славянска и юдейско – фанариотска византийска анти – Българска политика през последните 3 века, изчистен от импресийни сантименти и внушавани митологеми, въпреки привидното русофобско звучене, което е чисто високопатриотично свещено Българофилство!
Поздрави и за авторитетния коментариен синергитичен екип с безпорни документални свидетелства!
Поздрави и за винаги прецизния документалист и точен анализатор get и неговите свидетелства по тази толкова манипулирана тема, от големия Български посветен и духовен Гуру и Кръстник на Свети Васил Левски в сакралната Българска история и езотерика – Г . С.Раковски – сега Свети Г. С. Раковски!

Благодаря за приятелските поздрави- много ми хареса чудесния израз "Високопатриотично свещено Българофилство"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771983
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада