Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2018 13:51 - БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ У НАС ВЪЗПИТАВАТ РУСКИ ПАТРИОТИ И БОРЦИ ЗА КОМУНИЗЪМ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2650 Коментари: 12 Гласове:
20

Последна промяна: 02.12.2018 03:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ У НАС ВЪЗПИТАВАТ РУСКИ ПАТРИОТИ И БОРЦИ ЗА КОМУНИЗЪМ


   Школите по бойни изкуства в България не възпитават Български патриоти а руски,включително борци за комунизъм- това личи от приложените по-долу кадри,в които те усилено тренират под строгите погледи на Путин и на Живков.

image

image

image

  Момчетата,които тренират там не са виновни разбира се- виновни са собствениците и организаторите на тези школи,които не са се посвенили да сложат в тях и руския герб като по-важен от Българския в тяхното извратено мислене. Част от трениращите там са обикновени момчета,които обичат спорта и често навярно не се заглеждат в глупавите снимки,които са окачили собствениците по стените. Други от тях обаче се заглеждат,затова не вярвам атмосферата в такива спортни школи да развива демократично мислене у хората а по-скоро са взети всички мерки мафията,която държи тези школи и клубове да приобщава всички трениращи към себе си.

image

  Внимателното вглеждане в кадрите показва,че руските знамена там са доста повече от Българските и само те се набиват в очи като особено много се откроява руския герб,който няма да го видят само слепците а Българския е забутан там нейде и сложен открая за парлама но е направен с такива убити цветове,че се слива със стените и повечето спортисти въобще не биха го забелязали.

image

image

   Школите по бойни изкуства и спортове у нас са в ръцете на хора,които искат да възпитат младите в руски и съветски патриотизъм- не в Български. Там сякаш са събрани всички ретроградности на миналото,от които бяга народа- руски и съветски символи,партийни вождове,руски знамена,кандидат-мутри,кандидат-рекетьори и участници в анти-Български протести. Значи тези школи са създадени не за доброто на народа,а с единствената цел да работят за връщането на комунизма и на руския колониален гнет,от който 70 години пъшкаше България!

image


                 image
 
  Интересно е тогава да се запитаме- кой финансира тези клубове и дава пари за руско-съветска пропаганда,портрети на червени вождове и руски знамена? Мисля,че имаме отговор на този въпрос.

image
 
  Ето как се оказва че един човек на Русия,превърнал се в прочут възкресител на примрели съветски спортни клубове като ЦСКА ще привлича спортното внимание на младите със специална вече утвърдила се медия,за да ги слага в лапите на руско-съветската пропаганда и система,която стана причина 2 милиона Българи да избягат от родината през последните 30 години. Той разбира се разполага с богато руско финансиране,което го доказва другият му "бизнес" и няма да се учудя ако показаният клуб се окаже също "негов",сиреч на руската държава! Този елитен руски агент е в тясна роднинска връзка с една известна червена бабичка,помагачка на съветските колонизатори в България а днес никой не му търси сметка къде са милионните данъци,които трябваше да е платил на държавата и как е спечелил парите,с които финансира изброените анти-Български начинания!

  Засилената му в последно време активност е част от хибридната война на Путинска Русия срещу свободните западни общества,в това число и нашето. Путинската агресия срещу свободата на народите е забелязана ясно от украинците и чехите но не и от нас понеже в България няма закон за лустрацията, който ще забрани на червени мафиоти да се занимават с бизнес и политика и ще ги натика в Белене,където им е мястото!

                 image

  Затова днес наместо в Белене те са собственици на всички печеливши хотели, заводи, фабрики, рудници, холдинги, медии и спортни дружества в България,те са енергоснабдители и енергопроизводители,които държат в ръцете си валутния резерв и търговията и точно те най-често дават "акъл" по телевизията на младите като натякват на народа,че "пак са тук" и властта им не е пострадала почти никак от "промените". Какви хора очакваме да излезнат тогава от техните спортни школи- Български патриоти ли? Не-ее братя: от тях ще излезнат предимно руски барети и червени мутри: последователи на братя Галеви,на Косьо Самоковеца и на Митьо Очите,а не последователи на Ботев и Левски!

  Ако тези клубове искаха да възпитат Български патриоти,щяха да облепят стените си с портрети на Левски,Ботев,Караджата,Делчев и Чекаларов- не с портрети на доказани анти-Българи като Путин и на съветски лакеи като Живков! Те можеха да сложат снимки или рисунки на хайдушки чети и македонски комити- борци за свободата на България,а вместо това са наслагали руски знамена с руски герб и агресивно натрапват на хората внушението,че всеки трябва да се учи от "примерното" пълзачество на Живков под ботуша на руската "бащица"! На кого мислите че ще служат възпитаниците на такива школи и клубове тогава- на България ли? Аз лично дълбоко се съмнявам!Гласувай:
22
2


Вълнообразно


1. germantiger - това отдавна е ясно за всеки с дори повърхностен поглед върху тези "спортове"
01.12.2018 18:54
СМЪРТ НА РУСКА БЪЛГАРИЯ И ЧЕРВЕНА РУСИЯ!
цитирай
2. mt46 - Грешно разсъждаваш...
01.12.2018 19:58
Русия не е СССР, Русия не се бори за комунизъм!...
цитирай
3. bojil - СМЪРТ НА РУС...
02.12.2018 01:56
germantiger написа:
СМЪРТ НА РУСКА БЪЛГАРИЯ И ЧЕРВЕНА РУСИЯ!

Приемам този лозунг- прав си,понеже "руска" България не е автентичната ни родина а някаква варварска имитация на оригинала,каквато не е имало дори през турско!
цитирай
4. bojil - Русия не е ...
02.12.2018 02:28
mt46 написа:
Русия не е СССР, Русия не се бори за комунизъм!...

Русия не се бори за комунизъм- комунизмът се бореше за Русия,както излезе в крайна сметка досега! Затова съвецките символи са скъпи на всеки русофил-Българомразец,готов да плюе с бясна истерия народа ни всеки път когато изборите покажат,че България няма да търпи да я тъпче мужишкия ботуш! Ако Русия не е Сесере,къде спаха по съвецко време онези истерични русофили дето ореваха улиците и медиите напоследък,но възторжено аплодираха 70-годишното съвецко иго в Московската си родина? Спали са на майка им у хурката!
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю! Тези школи създават бъдещи терористи, което е недопустимо!
02.12.2018 07:26
Тези мафиотски школи, създавани и водени от агресивни малоумници с боядисани черни колани, нямат нищо общо нито с духовните принципи и етиката, нито с ценностната система, нито с манталитета, честта и достойнството на истинските създатели на центрове по бойни изкуства, чиято цел НИКОГА НЕ Е агресия. Истинските школи по бойни изкуства възпитават дух, мъдрост, ясно съзнание и благородство при самозащита срещу всяка форма на агресия, за постигане на справедливост и омиротворение.
Темата ти е много актуална, приятелю, и заслужава сериозно внимание! Чест и почитания!
цитирай
6. bojil - Тези мафиотски школи, създавани и ...
02.12.2018 12:06
batogo написа:
Тези мафиотски школи, създавани и водени от агресивни малоумници с боядисани черни колани, нямат нищо общо нито с духовните принципи и етиката, нито с ценностната система, нито с манталитета, честта и достойнството на истинските създатели на центрове по бойни изкуства, чиято цел НИКОГА НЕ Е агресия. Истинските школи по бойни изкуства възпитават дух, мъдрост, ясно съзнание и благородство при самозащита срещу всяка форма на агресия, за постигане на справедливост и омиротворение.
Темата ти е много актуална, приятелю, и заслужава сериозно внимание! Чест и почитания!

Това е истината- наблюдение изкъсо на всички,които са завършили успешно обучение там и пращане в Белене на чуждите мекерета,които са разкрили такива школи.
цитирай
7. get - До 2. mt46 - Да видим - Кой: ... ?
02.12.2018 13:18
mt46 написа:

Грешно разсъждаваш...

... Грешно разсъждава?

- По отношение на СССР и Русия!?
mt46 написа:

Русия не е СССР, Русия не се бори за комунизъм!...


Казваш Русия не е СССР!
Именно Русия - е освободената(еманципираната) от подвеждащата марксистка риторика на Марксизма, прикриващ същността на тази ДЪРЖАВА - ИМПЕРСКА каквато тя е била при "царизма" ... и при "социализма" ... и сега, в ерата на "путинизма"?

За това, че е имперска сила и "тъмница за народите" проживяващи на нейна територия го пише още през 1839 г. - посетилия и лично беседвал с царете Павел и Николай Първи, французин граф Астолф де Кюстин - който пише следното:
1-ви цитат:
"Колкото и да е необятна тази империя, тя не се явява с нищо по различно, от една тъмница - ключовете за която се пазят от императора й."
2-ри цитат:
Сега за мен не съществува съмнение и колебания, по отношение съставеното ми мнение за император Николай.
Това е чевок с воля и характер - иначе не би могъл да стане тъмничар на една трета от земното кълбо - на него му е съвършенно чуждо великодушието."

По отношение на книгата и казаното от Кюстин - Херцен заявява:"Това е най-справедливата и точно предаваща същността на Русия, книга."

Това по свой начин потвърждава и император Александър III-ти пишейки следното посвещение в учебниците за военните у-ща към младите руски юнкери(?):
"Россия - государство НЕ ТОРГОВОЕ, и НЕ ЗЕМЛЕДЕЛЬЧЕСКОЕ - А ВОЕННОЕ, и ПРИЗВАНИЕ ЕЕ - БЫТЬ ГРОЗОЮ СВЕТА."!

Това не се отрича и от ПЪРВИЯТ МАРКСИСТ в Русия а после и държавен глава на СССР, за същността на Русия - Ленин?

ЦИТАТИ:
1.
"Нам, представителям великодержавной нации крайнего востока Европы и доброй доли Азии, неприлично было бы забывать о громадном значении национального вопроса; — особенно в такой стране, которую справедливо называют «тюрьмой народов»"
- цитата е от статията му: О национальной гордости великороссов - 12 декабря 1914г
2.
"Даже очень отставшая в хозяйственном отношении Россия показала на поведении польской, латышской и армянской буржуазии, что не только военная стража удерживает народы в этой «тюрьме народов», но и потребности капиталистической экспансии, для которой громадная территория является блестящей почвой для развития."
- цитата е от "РЕВОЛЮЦИОННЫЙ ПРОЛЕТАРИАТ И ПРАВО НАЦИЙ НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ" - напечатано в 1927 г. в "Ленинском сборнике ".

... с това давам МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ - на интелигенцията, която не знам доколко основателно се кичи с името БЪЛГАРСКА пред имената си?

- Първо - четете, второ: мислете ... пък после правете изявление - тъй като вие сте хората формиращи умствения порядък, в главата на Българина?
- Моля, за повече самовзискателност!
цитирай
8. spasymyr - Само това ли?
07.12.2018 18:13
Точно руски.:) Но от там не дойде модата да оголиш тиквата си, за да приличаш на онова в гащите на мъжа и с такава прическа да изпълняваш служебните си задължения в държавните дела. Маркери на мутренския преход в което негодниците се събрат в стадо, за да си облекчават страховете, тайно надявайки се, че и те са нещо и могат да смачкат мнозина, просто така, за самочуствие. Онези, които имат комплекси и не блестят с разум, обикновено се фокусират върху вънщността си. Това вече е синдром.
цитирай
9. bojil - Гре...
07.12.2018 22:05
get написа:
mt46 написа:

Грешно разсъждаваш...

... Грешно разсъждава?

- По отношение на СССР и Русия!?
mt46 написа:

Русия не е СССР, Русия не се бори за комунизъм!...


Казваш Русия не е СССР!
Именно Русия - е освободената(еманципираната) от подвеждащата марксистка риторика на Марксизма, прикриващ същността на тази ДЪРЖАВА - ИМПЕРСКА каквато тя е била при "царизма" ... и при "социализма" ... и сега, в ерата на "путинизма"?

За това, че е имперска сила и "тъмница за народите" проживяващи на нейна територия го пише още през 1839 г. - посетилия и лично беседвал с царете Павел и Николай Първи, французин граф Астолф де Кюстин - който пише следното:
1-ви цитат:
"Колкото и да е необятна тази империя, тя не се явява с нищо по различно, от една тъмница - ключовете за която се пазят от императора й."
2-ри цитат:
Сега за мен не съществува съмнение и колебания, по отношение съставеното ми мнение за император Николай.
Това е чевок с воля и характер - иначе не би могъл да стане тъмничар на една трета от земното кълбо - на него му е съвършенно чуждо великодушието."

По отношение на книгата и казаното от Кюстин - Херцен заявява:"Това е най-справедливата и точно предаваща същността на Русия, книга."

Това по свой начин потвърждава и император Александър III-ти пишейки следното посвещение в учебниците за военните у-ща към младите руски юнкери(?):
"Россия - государство НЕ ТОРГОВОЕ, и НЕ ЗЕМЛЕДЕЛЬЧЕСКОЕ - А ВОЕННОЕ, и ПРИЗВАНИЕ ЕЕ - БЫТЬ ГРОЗОЮ СВЕТА."!

Това не се отрича и от ПЪРВИЯТ МАРКСИСТ в Русия а после и държавен глава на СССР, за същността на Русия - Ленин?

ЦИТАТИ:
1.
"Нам, представителям великодержавной нации крайнего востока Европы и доброй доли Азии, неприлично было бы забывать о громадном значении национального вопроса; — особенно в такой стране, которую справедливо называют «тюрьмой народов»"
- цитата е от статията му: О национальной гордости великороссов - 12 декабря 1914г
2.
"Даже очень отставшая в хозяйственном отношении Россия показала на поведении польской, латышской и армянской буржуазии, что не только военная стража удерживает народы в этой «тюрьме народов», но и потребности капиталистической экспансии, для которой громадная территория является блестящей почвой для развития."
- цитата е от "РЕВОЛЮЦИОННЫЙ ПРОЛЕТАРИАТ И ПРАВО НАЦИЙ НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ" - напечатано в 1927 г. в "Ленинском сборнике ".

... с това давам МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ - на интелигенцията, която не знам доколко основателно се кичи с името БЪЛГАРСКА пред имената си?

- Първо - четете, второ: мислете ... пък после правете изявление - тъй като вие сте хората формиращи умствения порядък, в главата на Българина?
- Моля, за повече самовзискателност!

Лошото е че книги като тази,за която говори Херцен трудно се намират в това "пост"-комунистическо общество.
цитирай
10. bojil - Точно руски. :) Но от там не дойде ...
07.12.2018 22:06
spasymyr написа:
Точно руски.:) Но от там не дойде модата да оголиш тиквата си, за да приличаш на онова в гащите на мъжа и с такава прическа да изпълняваш служебните си задължения в държавните дела. Маркери на мутренския преход в което негодниците се събрат в стадо, за да си облекчават страховете, тайно надявайки се, че и те са нещо и могат да смачкат мнозина, просто така, за самочуствие. Онези, които имат комплекси и не блестят с разум, обикновено се фокусират върху вънщността си. Това вече е синдром.

Защо питаш дали точно руски- нима виждаш някакви други знамена и гербове на кадрите?
цитирай
11. codetroina - точноо, божиле!!!
18.12.2018 17:51
прав си, до болка, Приятел!
за зла участ..80% от народеца е страхлив,ленив, па и продажно-меркантилен..
тъжнооо, но за сега е това..
чудесно списан материал, както и вс.други твои..
респект!
/Джули
цитирай
12. bojil - прав си, до ...
18.12.2018 18:55
codetroina написа:
прав си, до болка, Приятел!
за зла участ..80% от народеца е страхлив,ленив, па и продажно-меркантилен..
тъжнооо, но за сега е това..
чудесно списан материал, както и вс.други твои..
респект!
/Джули

Благодаря- изказването ти е много приятелско,подкрепата- много ценна!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 599948
Постинги: 167
Коментари: 3151
Гласове: 28771
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031