Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2018 13:51 - БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ У НАС ВЪЗПИТАВАТ РУСКИ ПАТРИОТИ И БОРЦИ ЗА КОМУНИЗЪМ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 4191 Коментари: 12 Гласове:
22

Последна промяна: 02.12.2018 03:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ У НАС ВЪЗПИТАВАТ РУСКИ ПАТРИОТИ И БОРЦИ ЗА КОМУНИЗЪМ


   Школите по бойни изкуства в България не възпитават Български патриоти а руски,включително борци за комунизъм- това личи от приложените по-долу кадри,в които те усилено тренират под строгите погледи на Путин и на Живков.

image

image

image

  Момчетата,които тренират там не са виновни разбира се- виновни са собствениците и организаторите на тези школи,които не са се посвенили да сложат в тях и руския герб като по-важен от Българския в тяхното извратено мислене. Част от трениращите там са обикновени момчета,които обичат спорта и често навярно не се заглеждат в глупавите снимки,които са окачили собствениците по стените. Други от тях обаче се заглеждат,затова не вярвам атмосферата в такива спортни школи да развива демократично мислене у хората а по-скоро са взети всички мерки мафията,която държи тези школи и клубове да приобщава всички трениращи към себе си.

image

  Внимателното вглеждане в кадрите показва,че руските знамена там са доста повече от Българските и само те се набиват в очи като особено много се откроява руския герб,който няма да го видят само слепците а Българския е забутан там нейде и сложен открая за парлама но е направен с такива убити цветове,че се слива със стените и повечето спортисти въобще не биха го забелязали.

image

image

   Школите по бойни изкуства и спортове у нас са в ръцете на хора,които искат да възпитат младите в руски и съветски патриотизъм- не в Български. Там сякаш са събрани всички ретроградности на миналото,от които бяга народа- руски и съветски символи,партийни вождове,руски знамена,кандидат-мутри,кандидат-рекетьори и участници в анти-Български протести. Значи тези школи са създадени не за доброто на народа,а с единствената цел да работят за връщането на комунизма и на руския колониален гнет,от който 70 години пъшкаше България!

image


                 image
 
  Интересно е тогава да се запитаме- кой финансира тези клубове и дава пари за руско-съветска пропаганда,портрети на червени вождове и руски знамена? Мисля,че имаме отговор на този въпрос.

image
 
  Ето как се оказва че един човек на Русия,превърнал се в прочут възкресител на примрели съветски спортни клубове като ЦСКА ще привлича спортното внимание на младите със специална вече утвърдила се медия,за да ги слага в лапите на руско-съветската пропаганда и система,която стана причина 2 милиона Българи да избягат от родината през последните 30 години. Той разбира се разполага с богато руско финансиране,което го доказва другият му "бизнес" и няма да се учудя ако показаният клуб се окаже също "негов",сиреч на руската държава! Този елитен руски агент е в тясна роднинска връзка с една известна червена бабичка,помагачка на съветските колонизатори в България а днес никой не му търси сметка къде са милионните данъци,които трябваше да е платил на държавата и как е спечелил парите,с които финансира изброените анти-Български начинания!

  Засилената му в последно време активност е част от хибридната война на Путинска Русия срещу свободните западни общества,в това число и нашето. Путинската агресия срещу свободата на народите е забелязана ясно от украинците и чехите но не и от нас понеже в България няма закон за лустрацията, който ще забрани на червени мафиоти да се занимават с бизнес и политика и ще ги натика в Белене,където им е мястото!

                 image

  Затова днес наместо в Белене те са собственици на всички печеливши хотели, заводи, фабрики, рудници, холдинги, медии и спортни дружества в България,те са енергоснабдители и енергопроизводители,които държат в ръцете си валутния резерв и търговията и точно те най-често дават "акъл" по телевизията на младите като натякват на народа,че "пак са тук" и властта им не е пострадала почти никак от "промените". Какви хора очакваме да излезнат тогава от техните спортни школи- Български патриоти ли? Не-ее братя: от тях ще излезнат предимно руски барети и червени мутри: последователи на братя Галеви,на Косьо Самоковеца и на Митьо Очите,а не последователи на Ботев и Левски!

  Ако тези клубове искаха да възпитат Български патриоти,щяха да облепят стените си с портрети на Левски,Ботев,Караджата,Делчев и Чекаларов- не с портрети на доказани анти-Българи като Путин и на съветски лакеи като Живков! Те можеха да сложат снимки или рисунки на хайдушки чети и македонски комити- борци за свободата на България,а вместо това са наслагали руски знамена с руски герб и агресивно натрапват на хората внушението,че всеки трябва да се учи от "примерното" пълзачество на Живков под ботуша на руската "бащица"! На кого мислите че ще служат възпитаниците на такива школи и клубове тогава- на България ли? Аз лично дълбоко се съмнявам!



Гласувай:
24


Вълнообразно


1. germantiger - това отдавна е ясно за всеки с дори повърхностен поглед върху тези "спортове"
01.12.2018 18:54
СМЪРТ НА РУСКА БЪЛГАРИЯ И ЧЕРВЕНА РУСИЯ!
цитирай
2. mt46 - Грешно разсъждаваш...
01.12.2018 19:58
Русия не е СССР, Русия не се бори за комунизъм!...
цитирай
3. bojil - СМЪРТ НА РУС...
02.12.2018 01:56
germantiger написа:
СМЪРТ НА РУСКА БЪЛГАРИЯ И ЧЕРВЕНА РУСИЯ!

Приемам този лозунг- прав си,понеже "руска" България не е автентичната ни родина а някаква варварска имитация на оригинала,каквато не е имало дори през турско!
цитирай
4. bojil - Русия не е ...
02.12.2018 02:28
mt46 написа:
Русия не е СССР, Русия не се бори за комунизъм!...

Русия не се бори за комунизъм- комунизмът се бореше за Русия,както излезе в крайна сметка досега! Затова съвецките символи са скъпи на всеки русофил-Българомразец,готов да плюе с бясна истерия народа ни всеки път когато изборите покажат,че България няма да търпи да я тъпче мужишкия ботуш! Ако Русия не е Сесере,къде спаха по съвецко време онези истерични русофили дето ореваха улиците и медиите напоследък,но възторжено аплодираха 70-годишното съвецко иго в Московската си родина? Спали са на майка им у хурката!
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю! Тези школи създават бъдещи терористи, което е недопустимо!
02.12.2018 07:26
Тези мафиотски школи, създавани и водени от агресивни малоумници с боядисани черни колани, нямат нищо общо нито с духовните принципи и етиката, нито с ценностната система, нито с манталитета, честта и достойнството на истинските създатели на центрове по бойни изкуства, чиято цел НИКОГА НЕ Е агресия. Истинските школи по бойни изкуства възпитават дух, мъдрост, ясно съзнание и благородство при самозащита срещу всяка форма на агресия, за постигане на справедливост и омиротворение.
Темата ти е много актуална, приятелю, и заслужава сериозно внимание! Чест и почитания!
цитирай
6. bojil - Тези мафиотски школи, създавани и ...
02.12.2018 12:06
batogo написа:
Тези мафиотски школи, създавани и водени от агресивни малоумници с боядисани черни колани, нямат нищо общо нито с духовните принципи и етиката, нито с ценностната система, нито с манталитета, честта и достойнството на истинските създатели на центрове по бойни изкуства, чиято цел НИКОГА НЕ Е агресия. Истинските школи по бойни изкуства възпитават дух, мъдрост, ясно съзнание и благородство при самозащита срещу всяка форма на агресия, за постигане на справедливост и омиротворение.
Темата ти е много актуална, приятелю, и заслужава сериозно внимание! Чест и почитания!

Това е истината- наблюдение изкъсо на всички,които са завършили успешно обучение там и пращане в Белене на чуждите мекерета,които са разкрили такива школи.
цитирай
7. get - До 2. mt46 - Да видим - Кой: ... ?
02.12.2018 13:18
mt46 написа:

Грешно разсъждаваш...

... Грешно разсъждава?

- По отношение на СССР и Русия!?
mt46 написа:

Русия не е СССР, Русия не се бори за комунизъм!...


Казваш Русия не е СССР!
Именно Русия - е освободената(еманципираната) от подвеждащата марксистка риторика на Марксизма, прикриващ същността на тази ДЪРЖАВА - ИМПЕРСКА каквато тя е била при "царизма" ... и при "социализма" ... и сега, в ерата на "путинизма"?

За това, че е имперска сила и "тъмница за народите" проживяващи на нейна територия го пише още през 1839 г. - посетилия и лично беседвал с царете Павел и Николай Първи, французин граф Астолф де Кюстин - който пише следното:
1-ви цитат:
"Колкото и да е необятна тази империя, тя не се явява с нищо по различно, от една тъмница - ключовете за която се пазят от императора й."
2-ри цитат:
Сега за мен не съществува съмнение и колебания, по отношение съставеното ми мнение за император Николай.
Това е чевок с воля и характер - иначе не би могъл да стане тъмничар на една трета от земното кълбо - на него му е съвършенно чуждо великодушието."

По отношение на книгата и казаното от Кюстин - Херцен заявява:"Това е най-справедливата и точно предаваща същността на Русия, книга."

Това по свой начин потвърждава и император Александър III-ти пишейки следното посвещение в учебниците за военните у-ща към младите руски юнкери(?):
"Россия - государство НЕ ТОРГОВОЕ, и НЕ ЗЕМЛЕДЕЛЬЧЕСКОЕ - А ВОЕННОЕ, и ПРИЗВАНИЕ ЕЕ - БЫТЬ ГРОЗОЮ СВЕТА."!

Това не се отрича и от ПЪРВИЯТ МАРКСИСТ в Русия а после и държавен глава на СССР, за същността на Русия - Ленин?

ЦИТАТИ:
1.
"Нам, представителям великодержавной нации крайнего востока Европы и доброй доли Азии, неприлично было бы забывать о громадном значении национального вопроса; — особенно в такой стране, которую справедливо называют «тюрьмой народов»"
- цитата е от статията му: О национальной гордости великороссов - 12 декабря 1914г
2.
"Даже очень отставшая в хозяйственном отношении Россия показала на поведении польской, латышской и армянской буржуазии, что не только военная стража удерживает народы в этой «тюрьме народов», но и потребности капиталистической экспансии, для которой громадная территория является блестящей почвой для развития."
- цитата е от "РЕВОЛЮЦИОННЫЙ ПРОЛЕТАРИАТ И ПРАВО НАЦИЙ НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ" - напечатано в 1927 г. в "Ленинском сборнике ".

... с това давам МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ - на интелигенцията, която не знам доколко основателно се кичи с името БЪЛГАРСКА пред имената си?

- Първо - четете, второ: мислете ... пък после правете изявление - тъй като вие сте хората формиращи умствения порядък, в главата на Българина?
- Моля, за повече самовзискателност!
цитирай
8. spasymyr - Само това ли?
07.12.2018 18:13
Точно руски.:) Но от там не дойде модата да оголиш тиквата си, за да приличаш на онова в гащите на мъжа и с такава прическа да изпълняваш служебните си задължения в държавните дела. Маркери на мутренския преход в което негодниците се събрат в стадо, за да си облекчават страховете, тайно надявайки се, че и те са нещо и могат да смачкат мнозина, просто така, за самочуствие. Онези, които имат комплекси и не блестят с разум, обикновено се фокусират върху вънщността си. Това вече е синдром.
цитирай
9. bojil - Гре...
07.12.2018 22:05
get написа:
mt46 написа:

Грешно разсъждаваш...

... Грешно разсъждава?

- По отношение на СССР и Русия!?
mt46 написа:

Русия не е СССР, Русия не се бори за комунизъм!...


Казваш Русия не е СССР!
Именно Русия - е освободената(еманципираната) от подвеждащата марксистка риторика на Марксизма, прикриващ същността на тази ДЪРЖАВА - ИМПЕРСКА каквато тя е била при "царизма" ... и при "социализма" ... и сега, в ерата на "путинизма"?

За това, че е имперска сила и "тъмница за народите" проживяващи на нейна територия го пише още през 1839 г. - посетилия и лично беседвал с царете Павел и Николай Първи, французин граф Астолф де Кюстин - който пише следното:
1-ви цитат:
"Колкото и да е необятна тази империя, тя не се явява с нищо по различно, от една тъмница - ключовете за която се пазят от императора й."
2-ри цитат:
Сега за мен не съществува съмнение и колебания, по отношение съставеното ми мнение за император Николай.
Това е чевок с воля и характер - иначе не би могъл да стане тъмничар на една трета от земното кълбо - на него му е съвършенно чуждо великодушието."

По отношение на книгата и казаното от Кюстин - Херцен заявява:"Това е най-справедливата и точно предаваща същността на Русия, книга."

Това по свой начин потвърждава и император Александър III-ти пишейки следното посвещение в учебниците за военните у-ща към младите руски юнкери(?):
"Россия - государство НЕ ТОРГОВОЕ, и НЕ ЗЕМЛЕДЕЛЬЧЕСКОЕ - А ВОЕННОЕ, и ПРИЗВАНИЕ ЕЕ - БЫТЬ ГРОЗОЮ СВЕТА."!

Това не се отрича и от ПЪРВИЯТ МАРКСИСТ в Русия а после и държавен глава на СССР, за същността на Русия - Ленин?

ЦИТАТИ:
1.
"Нам, представителям великодержавной нации крайнего востока Европы и доброй доли Азии, неприлично было бы забывать о громадном значении национального вопроса; — особенно в такой стране, которую справедливо называют «тюрьмой народов»"
- цитата е от статията му: О национальной гордости великороссов - 12 декабря 1914г
2.
"Даже очень отставшая в хозяйственном отношении Россия показала на поведении польской, латышской и армянской буржуазии, что не только военная стража удерживает народы в этой «тюрьме народов», но и потребности капиталистической экспансии, для которой громадная территория является блестящей почвой для развития."
- цитата е от "РЕВОЛЮЦИОННЫЙ ПРОЛЕТАРИАТ И ПРАВО НАЦИЙ НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ" - напечатано в 1927 г. в "Ленинском сборнике ".

... с това давам МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ - на интелигенцията, която не знам доколко основателно се кичи с името БЪЛГАРСКА пред имената си?

- Първо - четете, второ: мислете ... пък после правете изявление - тъй като вие сте хората формиращи умствения порядък, в главата на Българина?
- Моля, за повече самовзискателност!

Лошото е че книги като тази,за която говори Херцен трудно се намират в това "пост"-комунистическо общество.
цитирай
10. bojil - Точно руски. :) Но от там не дойде ...
07.12.2018 22:06
spasymyr написа:
Точно руски.:) Но от там не дойде модата да оголиш тиквата си, за да приличаш на онова в гащите на мъжа и с такава прическа да изпълняваш служебните си задължения в държавните дела. Маркери на мутренския преход в което негодниците се събрат в стадо, за да си облекчават страховете, тайно надявайки се, че и те са нещо и могат да смачкат мнозина, просто така, за самочуствие. Онези, които имат комплекси и не блестят с разум, обикновено се фокусират върху вънщността си. Това вече е синдром.

Защо питаш дали точно руски- нима виждаш някакви други знамена и гербове на кадрите?
цитирай
11. codetroina - точноо, божиле!!!
18.12.2018 17:51
прав си, до болка, Приятел!
за зла участ..80% от народеца е страхлив,ленив, па и продажно-меркантилен..
тъжнооо, но за сега е това..
чудесно списан материал, както и вс.други твои..
респект!
/Джули
цитирай
12. bojil - прав си, до ...
18.12.2018 18:55
codetroina написа:
прав си, до болка, Приятел!
за зла участ..80% от народеца е страхлив,ленив, па и продажно-меркантилен..
тъжнооо, но за сега е това..
чудесно списан материал, както и вс.други твои..
респект!
/Джули

Благодаря- изказването ти е много приятелско,подкрепата- много ценна!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1778796
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64257
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада