Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2019 19:24 - ПРОЕКТОЗАКОНИ НА КОЛОБЪРСКИЯ СЪВЕТ ДАВАТ ИДЕЯ КАК ДА РЕШИМ ЦИГАНСКИЯ ПРОБЛЕМ,ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ НОВО ПОРОБВАНЕ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 4428 Коментари: 14 Гласове:
26

Последна промяна: 13.02.2019 05:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПРОЕКТОЗАКОНИ НА КОЛОБЪРСКИЯ СЪВЕТ ДАВАТ ИДЕЯ КАК ДА РЕШИМ ЦИГАНСКИЯ ПРОБЛЕМ,ЗА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ НОВО ПОРОБВАНЕ


   Закрито заседание на Великия Колобърски Съвет прие предложените от уважаемия г-н Съветник Исти идеи как народът да реши циганския проблем перфектно и по закон,без да нарушава ничии права. За целта е нужна само политическа воля и да бъдат гласувани специални закони,които биха могли да гласят следното:

1. Да не се дават детски помощи и надбавки на родител,който е безработен и няма поне 2 години законен трудов стаж. Това да се прилага и към семейства,в които единия родител работи а другия е безработен.

Коментар:

Въвеждането на този закон е важно,защото безработните не могат да поемат грижата за своите деца. Без собствена работа те не могат да осигурят адекватна издръжка на децата си и ги обричат на нещастно детство- затова раждаемостта им не бива да бъде насърчавана по никакъв начин! Съответно на това,признаването на наборната военна служба за трудов стаж трябва да бъде прекратено,а за такъв стаж да бъдат признавани само 12-я и 13-я месец от задължителната военна служба,която трябва да бъде въведена у нас.

2. Да не се дават детски помощи на човек,който е практически здрав но не е добил задължителното за България основно образование.

Коментар:

Човек,който няма основно образование макар да е практически здрав не уважава законите на страната за придобиване на минимален образователен ценз. Това означава,че той не може да възпита верни на реда и законността поколения а ще възпита системни безхаберници и закононарушители. Основното образование е вид основна квалификация за интегриране в обществото- който не го е придобил макар да е практически здрав не е годен за интегриране в нашето общество и раждаемостта му не трябва по никакъв начин да бъде насърчавана!

3. Да не се дават детски помощи в случаи,когато детето е родено от един или двама непълнолетни родители. Такава помощ да се дава само в случай,че майката е била изнасилена а изнасилвача- заловен,осъден и принуден от силата на закона да плаща издръжка влючително чрез принудителен труд в троен размер на заченатото от него дете. Две трети от парите,които са добити от труда му да отиват в държавния бюджет и за обезщетяване на държавните служители,които са се трудили за да бъде хванат,осъден,държан в затвора такъв престъпник и да бъде покривана издръжката му там. Ако престъпникът е малолетен,към същата тази отговорност да бъдат подвеждани неговите родители,преки настойници или най-близки роднини,които са се грижели за него.

Коментар:

Законите у нас не позволяват секса при малолетните което означава,че непълнолетния родител е доживотен закононарушител. Такъв човек не може да възпита уважаващи обществото и законите поколения а ще възпита само закононарушители и пречещи на интеграцията лумпени. Родител,който е позволил на малолетно дете да погази закона като прави нарушаващ законите на България секс или му е разрешил да блудства с малолетни е също такъв престъпник като него понеже е доказал,че не може да възпита вярно на законите и подлежащо на интеграция поколение. Раждаемостта на такива хора трябва да бъде по всякакъв начин потискана а не да бъде насърчавана по начина,по който го правят сегашните ни закони.

4. Да не се дават никакви детски помощи на човек,който не обитава законно придобито от него или родителите му жилище или не плаща редовно сметките и наема в наетата от него квартира.

Коментар:

Човек,който не е годен да придобие свое собствено законно жилище не е годен да гледа повече от едно дете,понеже личните му качества в такъв случай са твърде дискусионни. Това ще създаде сериозни проблеми на неговото поколение,а той няма да е в състояние да осигури на децата си щастливо детство. Такъв човек ще възпита по-скоро крадци и нещастници,а не грижливи стопани на Българското общество.

5. Да не се дават детски помощи на човек,който не може да осигури минимум 9 квадратни метра отделна своя жилищна площ на всяко родено от него дете. Под "своя жилищна площ" се разбира собствено законно жилище,законно жилище на неговите родители или наета от него (респ. от тях) подобаваща квартира без никакви пропуски в плащането на наемa за период от поне 5 години.

Коментар:

Човек,който не може да осигури на детето си поне 10 квадратни метра собствена (своя) узаконена жилищна площ не може да бъде добър родител- той обрича децата си на мизерия и нещастие което означава,че раждаемостта при такива хора трябва незабавно да бъде прекратена.

6. Да не се дават никакви детски помощи на човек,който не е платил на държавата дължимите данъци за притежаваните от него законни имоти или не е доказал законния произход на парите,с които си плаща квартирата.

Коментар:

Една такава наредба би била много важна за правилното прилагане на предходните,понеже ще предпази страната ни от привидно "законови" действия на вражески нам държави,които биха могли да увеличат раждаемостта на неконструктивните малцинства,като платят еднократно някои техни разноски и осигурят повечето от тях с подходящи узаконени жилища. Ако даден човек не плаща редовно своите данъци и други задължения към обществото макар че законите го задължават да прави това,той е системен закононарушител или се прехранва с незаконна дейност. От него не може да се очаква да възпита уважаващо законите и обществото поколение а единствено хора,които ще нарушават моралните норми и законите на страната.

7. Да се спират незабавно детските помощи и надбавки на останал без работа родител,който откаже без уважителни причини предложена от социалните служби съответна на образованието му работа.

Коментар:

Ако един безработен откаже да приеме съответна на образованието му работа а е годен да я върши,той не е така беден колкото се представя и вероятно има незаконни доходи,които крие от очите на обществото. Такъв човек не е полезен за обществото а е вреден,понеже има опасност да възпита науважаващо реда и законите поколение.

8. Да не се дават детски помощи на самотна майка,която не е вдовица или жертва на насилие а не знае кой е бащата на детето.

Коментар:

Самотна майка,която не е насилвана но не знае кой е бащата на детето е безотговорна и не може да носи голямата тежест на родителството. Отказът да бъде посочен бащата е отказ да бъде носена отговорност,понеже държавата няма да има кого да принуди да плаща издръжка на това дете и да се грижи за правилното му възпитание. Такива майки не могат да възпитат уважаващи законите поколения,затова раждаемостта им не трябва по никакъв начин да бъде насърчавана.

9. Да не се дават детски помощи на родител,който е бил инвалид преди зачеването.

Коментар:

Инвалид,който иска да стане родител трябва предварително да знае,че не може да се грижи сам за своето дете и ще има нужда от помощници. Ако той няма такива помощници а иска да даде детето за отглеждане в обществото,той е безотговорен и не може да му се поверяват ценни държавни средства,понеже има опасност да ги попилее със своята преднамерена безотговорност.

10. Да не се дават детски помощи на родител с рисково поведение в обществото (алкохолик, наркоман, престъпник, предател на родината, комарджия или дребен закононарушител). Ако бащата е такъв а майката не е,детски помощи и надбавки на детето му да бъдат начислявани от неговите заработки а не от държавния бюджет.

Коментар:

Не можем да очакваме,че родител с рисково поведение в обществото ще умее да рапределя справедливо парите за издръжка на своето дете,без по никакъв начин да го ощетява. Раждаемостта при такива хора не трябва да бъде насърчавана а потискана,понеже те няма да отгледат верни на законите поколения а най-вече деца,които ще растат в мизерия и нещастие.

11. Да не се дават никакви детски помощи на родител,който не е изпълнил всичките десет изложени по-горе наредби и условия. Това да важи и в случаи,когато родителите са двама а горните условия ги е изпълнил само единия от тях.

Коментар:

Ако дори единия от двамата родители не е изпълнил всичките десет изложени по-горе условия,а е изпълнил само девет и законът му позволи да взима детски помощи,значи не сме тръгнали по пътя на закона а по пътя на компромисите. Пътят на компромисите не заздравява реда и законността а води само към корупция,разоряване и дезинтеграция на обществото.

12. Да не се узаконяват по никакъв начин жилища,построени върху чужда земя извън законната жилищна регулация и неизпълняващи действащите до момента законови разпоредби,указващи начина за строителство в градовете и селата на Република България. Същият закон трябва да забрани на когото и да било да взима пари от работещите хора,за да плаща данъците и издръжката на неработещите.

Коментар:

Ако въведем предложените наредби а разни "правозащитници" ни натиснат да нарушим закона,като узаконим съществуващите незаконни бараки и бидонвили в "гетата" и задължим народа да им плаща сметките,ползата от тези закони ще бъде съвсем нищожна а поробването на народа ни- официално узаконен факт.

13. Да бъде забранено на наши и чуждестранни организации,фондации и подзаконови организации да строят жилища на каквито и да било малцинствени групи,понеже това ще бъде чист расизъм и грубо пренебрежение към коренното население на България. Ако една такава фондация поиска да строи жилища на група Български граждани,те да не са за повече от две семейства в годината а семействата да бъдат подбирани според процентното съотношение на етносите в България т.е.,към всяко построено жилище за циганите трябва да има по девет построени жилища за Българите.

Коментар:

Ако предложените закони бъдат въведени а тази наредба бъде пренебрегната,нашите врагове в близката и далечна чужбина ще се погрижат да снабдят деструктивните малцинства с всичко,което ще им позволи да продължат разрушителната си дейност срещу народа на България и срещу конструктивните малцинства като арменци,евреи,западноевропейци и пр.

14. Да се налагат солени глоби и затвор на всеки човек,който наруши тези закони а който не може да си плати глобата,да я отработи с принудителен труд в троен размер. Ако плати глобата в срок да не му се начислява лихва а при всяко забавяне на плащането за период от 6 месеца глобата да му бъде удвоявана.

Коментар:

Ако наказанията за престъпването на тези закони са меки и неадекватни,те просто няма да действат а раждаемоста на мизерни нещастници,които нямат пари да издържат дори едно дете но искат да родят пет или десет и да задължат трудещите се Българи да им плащат издръжката няма да бъде прекратена.

15. Тези закони трябва да влязат в сила веднага след тяхното гласуване от обикновено Народно събрание а хората,за които тези закони ще бъдат заварено положение може да бъдат освободени от отговорност еднократно но за период,който не е по-дълъг от 5 години. След изтичането на тези 5 години законът трябва да бъде приложен и към тях,без всякакво забавяне и без никакво право на отлагане!

Коментар:

У нас има поне 1 млн. души,които биха пострадали от този закон. Неговото отлагане ще позволи на част от децата им да пораснат и да си намерят законна работа а тях ще ги приучи да не раждат бедни и нещастни деца,които да бъдат в тежест на обществото. Възрастните,които ще се оформят от такива деца няма да решават проблемите на България а ще й отварят нови и нови,все повече и все по-тежки.

     image

  Ако тези закони или подобни на тях не бъдат гласувани,България може да падне под турска власт повторно,без никаква война. Повечето цигани не са принципни хора за разлика от заможните малцинства,и повечето от тях са склонни да подкрепят ново турско нахлуване в земята ни. Ако обаче станат мнозинство (не дай Боже),те ще бъдат склонни да пуснат турска армия в земята ни под предлог,че ние сме нарушили демокрацията като не сме им дали президентския пост и министерските кресла. От такъв сценарий не може да ни спаси ни Европа,ни Америка,нито Русия- ние трябва сами да се спасим за да не станем лесна плячка на турските войски,които бързо ще дадат помощ на циганската "демокрация",която ще завилнее ако допуснем мургавите гости на България да станат повече от нейните стопани.

  Ако даден депутат откаже да вкара тези проектозакони за гласуване или откаже да гласува ЗА тях,значи е враг на народа и трябва НЕЗАБАВНО да бъде отзоваван и уволняван от всички обществени постове,които е заемал до момента!

  Ако гласуваме тези закони и ги приложим с цялата им строгост а Европа все пак реши да ни глобява за това,глобите няма да представляват и една четвърт от онези проблеми,които ще си навлечем ако не ги гласуваме. Разходите за тези глоби ще са нищо в сравнение с онези разходи,които ще ни сервират раждащите се в геометрична прогресия цигани което означава,че е по-добре да ги гласуваме и да си плащаме глобите отколкото да финансираме раждаемостта на хора,които утре ще унищожат страната и народа ни. Затова тези закони трябва да бъдат въведени НА ВСЯКА ЦЕНА и час по-скоро!

  На Съвета имаше и други предложения разбира се,но тези бяха приети за най-важни и станаха основни проектозакони до момента. Колобърския Съвет е Български поддържавнически орган,който държи за спазване на Българската народна демокрация в онзи й вид,който е имала преди 1000-1500 години. Той е отворен за всички предложения,които може да донесат полза на страната ни и по-конкретно на Българите в нея понеже счита,че България е страна на Българите- не е страна на малцинствата и на "Българските граждани". България е основана от Българи- не е основана от "Български граждани" и ако чакахме "Българските граждани" да основат България,тя никога нямаше да бъде основана! В защита на тези думи ще добавя че Аспарух, братята Асеневци, Ботев, Левски и Априлските въстанници не бяха Български граждани- те бяха САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИ!



Гласувай:
26


Вълнообразно


1. radostinalassa - Не ти ли харесва проекта на ...
12.02.2019 21:33
Каракачанов ?
цитирай
2. bojil - (Не ти ли харесва проекта на ...)
13.02.2019 00:27
radostinalassa написа:
Каракачанов ?

Проектът му не е лош,но не решава всички проблеми- всички проблеми ще се решат с проектозаконите на Великия Колобърски Съвет.
цитирай
3. krumbelosvet - И тъй като
13.02.2019 05:30
никой закон не може спря ражданията от малолетни човекоподобни, как ще се постъпва със самите новородени?
цитирай
4. bojil - никой закон ...
13.02.2019 15:25
krumbelosvet написа:
никой закон не може спря ражданията от малолетни човекоподобни, как ще се постъпва със самите новородени?

Много от тях може да бъдат дадени за осиновяване в чужбина- там милеят за тях,време е да дадат личен пример как става отглеждане и възпитаване на свестни хора от такъв материал,без да се употребяват бой и шамари.
цитирай
5. radostinalassa - Достатъчно е да вкарат ...
13.02.2019 15:27
няколко бащи в затвора и това ще престане. Но няма политическа воля. Това са избирателите.
цитирай
6. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
14.02.2019 07:44
Според мен е необходим още един закон, който да бъде валиден за всички у нас. Прост и ясен закон: Всеки, който с фалшиви диагнози, документи, административни протекции и машинации е получавал облагодетелстван статут и неадекватни парични помощи от държавата, да върне всичко получено в срок от една календарна година в държавата!
Поздрави!
цитирай
7. vladtepes - За наборната служба
14.02.2019 10:41
Ако ще се възстановява наборната служба, то тя трябва да се брои за стаж може би дори по-висока категория - в противен случай се изравнява практически напълно с излежаване на присъда в общежитие открит тип.
цитирай
8. vladtepes - За самотните майки
14.02.2019 10:43
Ако бащата е починал, то самотните майки трябва да получават подпомагане.
цитирай
9. bojil - няколко бащи в ...
19.02.2019 10:05
radostinalassa написа:
няколко бащи в затвора и това ще престане. Но няма политическа воля. Това са избирателите.

Политическа воля можеше да има,ако политиците бяха раснали и възпитавани в царското време. Те обаче са продукти на социализма- затова не знаят какво трябва да се прави.
цитирай
10. bojil - Според мен е необходим още един ...
19.02.2019 10:07
batogo написа:
Според мен е необходим още един закон, който да бъде валиден за всички у нас. Прост и ясен закон: Всеки, който с фалшиви диагнози, документи, административни протекции и машинации е получавал облагодетелстван статут и неадекватни парични помощи от държавата, да върне всичко получено в срок от една календарна година в държавата!
Поздрави!

Това е чудесно предложение- не само то но и други подобни може да бъдат вкарани в допълнителните наредби,които буха могли да съпровождат основните предложени закони.
цитирай
11. bojil - Ако ще се възстановява наборната ...
19.02.2019 10:11
vladtepes написа:
Ако ще се възстановява наборната служба, то тя трябва да се брои за стаж може би дори по-висока категория - в противен случай се изравнява практически напълно с излежаване на присъда в общежитие открит тип.

Има логика в твоето предложение но властта има пропагандни и практически начини да превърне редовната военна служба в желано от Българските младежи мероприятие,като направи всички военнослужещи в специално уважавани и чествани от цялото общество хора,на които предстои да спасяват България и Българите зад граница от робства и неволи.
цитирай
12. bojil - Ако бащата е ...
19.02.2019 10:13
vladtepes написа:
Ако бащата е починал, то самотните майки трябва да получават подпомагане.

Да,това е уместно да се прави и би могло да бъде регламентирано заедно с други подобни предложения в подзаконовите актове и правилници за приложението на основните проектозакони.
цитирай
13. level6661 - да!!!! подкрепям , напълно...
22.02.2019 17:45
Затова тези зак.. поздрави, подкрепямони трябва да бъдат въведени НА ВСЯКА ЦЕНА и час по-скоро!
цитирай
14. bojil - (да!!!! подкрепям , напълно...)
23.02.2019 04:01
level6661 написа:
Затова тези зак.. поздрави, подкрепямони трябва да бъдат въведени НА ВСЯКА ЦЕНА и час по-скоро!

Благодаря за подкрепата- и аз мисля като теб.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772318
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64247
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада