Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2019 09:31 - Валпургиева нощ над родината
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 946 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.03.2019 09:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Впечатленията ми от листата за евродепутати от БСП.
На пръв поглед, оформя се конкуренция Йончева - Станишев. Това усещане се зсилва от преминаващите на друг етап отношения между двамата. Йончева колкото е била лично свързана със Станишев, сега толкова по-силна и е омразата на изоставена жена. Тя няма да си го признае, но то се вижда и с невъоръжено око.
Станишев, притиснат в ъгъла, пази хладнокръвие и се държи лоялно към партията си, обърната от Нинова на сборище от миндили.
Така изглежда отвън погледнато.
А ако игнорираме личните чувства от която и да е от страните, какво става в БСП?
Става това, че БСП днес е като СДС преди разпада си. Днес в партията на социалистите и Класната, и Командирът са в лицето на Нинова. Още по-свирепо!
Самата Корнела има вид и манталитет на селска даскалица. И със същия размах женицата най-напред ни избра президент, послушен на БСП, после подгони Бойко, и накрая резна главата на Станишев. Другари, сигурни ли сте, че Корнела не е сложена в БСП, за да разпадне тази партя? Понеже действията и вървят в тази посока.
В момента в БСП летят кисели бабички на червени ,метли.
В един форум някаква Ели беше нарекла Йончева "рус ангел". Може, но само ако говорим за ангела на отрмъщението. Йончева е озлобена, незадоволена, бясна жена, ядосана бабичка, която не в Европа, ами и в политиката въобще няма място. БСП ще изпрати тоя миндил да ни представлява в европарламента. Който и да беше противник на Станишев, но не и тая вещица. Излъчването и е на берсалиер или направо на бяс.
В какво се обърнаха иначе бойните момичета от БСП! В дърти вещици, стерви, миндили.
Няма женственост, очарование, позитив.
Корнела стигна дотам, че не тя слуша президента, а той нея. Ето. Радев ги посъветва БСП да се върне в парламентарната зала. И какво? На Корнела и е през хвъчилото и, че оттатък. Като си пееш, Радев, кой ли те слуша.
Закономерно Корнела наложи Йончева за евродепутат, макар че Йончева е подследствена. И така, Йончева с вкиснатата си физиономия и бръчкосаното си от злоба лице ще бъде лице на България в Европа. Някои хора изтъкват качествата и на журналист, но аз намирам, че Йончева страда от професионално изкривяване. Освен дето е действала с мръсни ръце, професията и я е превърнала в сърдита на целия свят бабичка.
БСП губи лустрото си, господа, имиджа си, взеха да го представляват разни изрусени бабета.
Представяте ли си какво го чака ПЕС, ако хората на Корнела нахлуят там? Чака го казармен ред, както сега е в БСП, чакат го озлобени дърти бабички, които никой нормален мъж не ги иска. Чака го нощта на валкюрите.
А какво идва след тази нощ? Идва Москва. Защото Корнела на крие пристрастията си към Русия.






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179988
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031