Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2019 16:23 - СКЪСВАНЕ С МАКЕДОНИЗМА НЯМА ДА ИМА ЗА ХОРА КОИТО ОТРИЧАТ,ЧЕ ТИТО Е БИЛ МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК И МАСОВ УБИЕЦ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2530 Коментари: 16 Гласове:
24

Последна промяна: 26.07.2019 13:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
СКЪСВАНЕ С МАКЕДОНИЗМА НЯМА ДА ИМА ЗА ХОРА КОИТО ОТРИЧАТ,ЧЕ ТИТО Е БИЛ МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК И МАСОВ УБИЕЦ


   Няма наш родолюбец който да се съмнява,че Тито е бил международен престъпник и масов убиец. Намират се тук-там сърбомани и русофилици които възхваляват престъпната му дейност,но те са за щастие малцинство и гласът им се губи пред общия възглас срещу тиранията и колониализма. Престъпленията на Тито са хиляди и никой не може да ги опише в цялост а хърватите са най-наясно с това,макар той да се водел "хърватин". Най-тежките му престъпления обаче са срещу народа на България. Описани в няколко реда,те изглеждат така:

1. Един милион Българи в тогавашна "Югославия" бяха обявени за "македонци" и се почна обучението им в анти-Българизъм. Идеята за това бе руска,инициативата- сталинска а Тито бе само изпълнител което навежда на мисълта,че с това престъпление неговите "югославяни" т.е. сърби са си плащали дълга,който Сърбия е натрупала към Русия за услугите,които тя й прави.

2. Невинни хора бяха избивани в обвинение във "фашизъм" от фашизоидните титови банди- за тях "фашист" бе всеки човек,който откажеше да продаде народа и родината си!

3. "Демокрация" в бандитска държава като "Югославия",наричана от народите Сърбославия имаше само за титовите любимци- червени крадци,масови убийци на невинни поданици,злостни македонизатори и доносници срещу своя народ.

4. Напълно невинни хора бяха подлагани на доживотен терор,тормоз и тотално социално съсипване само заради това,че не искаха да съдействат на титовите банди да избиват и отчуждават народа ни.

     image

  Повече от това не е нугжно да бъде споменавано- само то е достатъчно,за да бъде Тито съден,обявен за нацист и обесен за престъпления срещу човечеството (много от които военни) в масов мащаб. Тито обаче бе "съюзник" на "великите сили",които бореха нацизма и те не можеха да тръбят на всеослушание,че между тях има един невменяен нацист,понеже зад гърба на този нацист стоеше "другарят" Сталин,който бе още по-невменяем бандит,масов убиец и фашист. Затова те го търпяха по необходимост и си затваряха очите за неговите престъпления. Сталин бе по-ловък от тях: той се възползва от садистичните наклонности на Тито и го накара да му свърши "черната работа" като намали броя на Българите с 1 милион,без Русия да си е мръднала пръста на пръв поглед!

  Привидното "скъсване" на отношенията между Сталин и Тито имаше три основни цели:

1. Да заблуди навлизащите в Студена война Западни сили,че Тито е различен от Сталин и да ги подлъже да му помагат с инвестиции и технологии тогава,когато са ги отказали на СССР. Впоследствие тези "придобивки" бяха споделяни "по братски" разбира се.
2. Да заблуди Българския народ,че Сталин няма пръст в престъпленията на Тито.
3. Да информира сталинските власти кои хора са срещу Тито а титовските власти- кои са срещу Сталин. После тези червени хитреци обменяха скришом тази информация помежду си и по "тънък начин" отстраняваха опозиционерите,с което си правеха взаимни услуги за заздравяване на "своите" мафиотски общества.

  Истинските Български родолюбци добре разбират това или го усещат със своята проницателност. Затова ако видите хора,които се обявяват за големи патриоти но си затварят очите за престъпленията на Тито или ги отричат знайте,че тези хора не са никакви патриоти а са по-скоро агенти на сталинизма и титовизма!

                                  image

  Днес нашите хора в Скопска Македония са стотици хиляди,но не всички са политически изявени. Много от тях обичат мирния живот и не им се меси в глупостите на политиката но има и такива,които се престрашават да признаят че са Българи. "Македонските" власти считаха това за престъпление и само до преди 2-3 години такъв човек можеше да си навлече огромни неприятности като оставане без работа,съсипване на бизнеса и цялото имущество или потрошване на костите от бой.

  Тази тенденция съвсем не е отзвучала- има доверени данни,че тайните служби в Северна Македония продължават да правят това и днес,а властите тихомълком си затварят очите или още не могат да "огреят" навсякъде,понеже силата на бившите мародери все още е твърде голяма. Има версии че прикриването на това се прави временно,за да бъде подлъгана България да пусне фалшивата им държавица в ЕС,с което да си вкара таралеж у гащите. Според същите версии маската на престъпниците ще падне или те ще продължат да действат подмолно под "егидата" на Европа подобно на гръцките деБългаризатори,когато Македония влезе в ЕС.

  Родолюбци,знайте едно: ако видите някое наше момче да се обявява за Българин и голям патриот,но в същото време не споделя нашите възгледи и се намръщи когато кажем,че Тито е гангстер и международен военнопрестъпник-кандидат за бесилка "скромно" премълчавайки мислите си за него,значи той не е наше момче а агент на титовистите,които помакедончваха Българите край Вардар! Има обаче резервен вариант- нашето момче може да е напълно чисто но хората,които го следят или подслушват да са титовистки боклуци,а той да се абстрахира от тях.

  Знайте и друго- ако видите че някой наш македонски Българин категорично осъжда престъпленията на Тито,но не иска да има нищо общо с други "наши момчета",които твърдят че са Българи но не правят това значи той е усетил,че онези "патриоти" не са скъсали с титовизма и донасят на титофашистките тайни служби за всяко родолюбиво събитие,което бъде планувано с нас! Затова Македония не трябва да влиза в ЕС безусловно- с нея не можем да се пазарим "на парче" за всеки отделен наш революционер и с години да пресмятаме коя част от него е "македонска" и коя - Българска!                                                             
          image
 
  Съветник Исти предлага да оставим тия цигански номера на сърби и на гърци,а на "македонците" да поставим едно-единствено условие: да напишат в своите учебници истината за помакедончването и да я обсъждат всеки ден по медиите - не да признават с половин уста пред нас,че "македонските" герои са Българи,а после да траят като пукали пред "своето" изтерзано население!


П.С. Благодарност за добрия приятел,който ме снабди с приложените изображения.




Гласувай:
25


Вълнообразно


1. bojo12345 - Бях чел някъде, че Тито - онзи, воювал и водил партизанската борба,
22.07.2019 18:48
отдавна не е той. Онзи Йосип Броз е бил с четири пръста на едната ръка, а този, който познавахме от близкото минало( и отвори СФРЮгославия към целия свят, защото хората пътуваха и работеха навсякъде без ограничение) е подменен. След като прочетох твоя материал, нещата се подреждат. Кой е направил подмяната и с каква цел - всеки може да се досети.
Поздрави за истината, Божиле!
цитирай
2. bojil - отдавна не е той. Онзи Йосип Броз е ...
23.07.2019 02:14
bojo12345 написа:
отдавна не е той. Онзи Йосип Броз е бил с четири пръста на едната ръка, а този, който познавахме от близкото минало( и отвори СФРЮгославия към целия свят, защото хората пътуваха и работеха навсякъде без ограничение) е подменен. След като прочетох твоя материал, нещата се подреждат. Кой е направил подмяната и с каква цел - всеки може да се досети.
Поздрави за истината, Божиле!

Благодаря- знам тази история от години и й вярвам напълно- твърде логично е Тито до последно да е мамел хората със своята самоличност,понеже такава измама добре приляга на гангстерския му манталитет.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
23.07.2019 13:33
Съветникът Исти както винаги добре е осъзнал Истината.
А сърбите открай време са най-мръсните, продажни мекерета на балканите, верни слуги на руските имперски интереси и политики и евентуалният бъдещ троянски кон на Путинката в ЕС.
цитирай
4. bojil - Съветникът Исти както винаги добре ...
23.07.2019 18:08
batogo написа:
Съветникът Исти както винаги добре е осъзнал Истината.
А сърбите открай време са най-мръсните, продажни мекерета на балканите, верни слуги на руските имперски интереси и политики и евентуалният бъдещ троянски кон на Путинката в ЕС.

Точно така е а за да не мислят обикновените хора,че имаме нещо против тях ще добавя,че обикновените сърби са наши приятели и братя които ни обичат за разлика от сръбските власти,които ни мразят и тероризират по заръка на Москва!
цитирай
5. zaw12929 - и НАЙ УМНИЯТ СИ ИМА ГЛУПОСТИ, Умният ...
23.07.2019 20:35
и НАЙ УМНИЯТ СИ ИМА ГЛУПОСТИ, Умният винаги ще се справи със ситуации в каквито мъдрият няма да се забърка!
Поздрави
цитирай
6. bojil - и НАЙ УМНИЯТ СИ ИМА ...
24.07.2019 14:55
zaw12929 написа:
и НАЙ УМНИЯТ СИ ИМА ГЛУПОСТИ, Умният винаги ще се справи със ситуации в каквито мъдрият няма да се забърка! Поздрави

Благодаря- това е вярно: и най-умният прави глупави грешки,разликата е процентното съотношение.
цитирай
7. radostinalassa - Къде изчезна Ге.чо ?
24.07.2019 22:45
Ако е на море, вече не го виждам над ватерлинията. Хидрата много обича такива платформи. Справка - тя се намира в червата ни. Аз мисля, че знам къде е моята, защото съм окльощавяла / превод - она была благословена / .
Ако е отишъл при помаците, не ми се мисли. Гейчо е обезумял тотално.
Гласувам с въодушевление.
цитирай
8. get - До 2. bojil - Приятелю, първо за: Синдромът на Патау - генетична аномалия на плода - който е бил ... ?
25.07.2019 17:40
bojil написа:
bojo12345 написа:
отдавна не е той. Онзи Йосип Броз е бил с четири пръста на едната ръка, а този, който познавахме от близкото минало ... е подменен. След като прочетох твоя материал, нещата се подреждат. Кой е направил подмяната и с каква цел - всеки може да се досети.
Поздрави за истината, Божиле!

Благодаря- знам тази история от години и й вярвам напълно- твърде логично е Тито до последно да е мамел хората със своята самоличност,понеже такава измама добре приляга на гангстерския му манталитет.


... е бил изразен ЧРЕЗ ХЕКСАДАКТИЛИЯ(шестопръстие) с което се е родил Йосип Брос. И на който е направена операция за отстраняване на 6-ят пръст. Интересното е че при патоанатомичната експертиза след смъртта на Тито - следи от ШЕСТОПРЪСТИЕ - няма установени?
Второ: За втръсналата ми от повторението й лъжа че видите ли - Тито, бил сам на своя глава ПРЕДРЕШИЛ ИЗЛИЗАНЕТО НА ЮГОСЛАВИЯ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР?
Това е предрешено от Сталин-Чърчил при тайните им споразумения още от времена на Втората световна война - някъде в средата на 1942 год. В подкрепа на това ГОВОРИ АКРЕДИТИРАНЕ НА БРИТАНСКАТА - ПОСТОЯННА ВОЕННА МИСИЯ при щаба на "Тито". За това говорят и мои лични познати УЧАСТНИЦИ В "ПАРТИЗАНСКАТА СЪПРОТИВА" - които едно към едно ЗАЯВЯВАТ, че след 1943 г. обмундироването и военното снаряжение на Титовата войска - е било приоритет на британците.
ТРЕТО:
Не е Тито "изобретателя" на македонизма - тоест македонизма не датира от Времена на Втора световна война а още от 1844г. с "Начертанието" съставено от Илия Гаршанин и продължено от Милош Милоевич и Стоян Новакович(вторият по произход българин, но с маналитет на "помак" - досущ като блоговата "славянка" Рада-Москалката :))! Та тази политическа "Доктрина на Гаршанин" е продължена и доразвита - КАТО ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО И СТАВА с подкрепата на НЕ ЕДНА ОТ "великите сили".
Вече след признаването през 1829 г. на княжество Сърбия - АКТИВНА РОЛЯ В КАКЕДОНИЗАЦИЯТА НА НАС БЪЛГАРИТЕ - заиграва ОСНОВНО Русия!

ЗАКЛЮЧЕНИЕ?
Разгледай тази карта, английски превод от германската Илюстрована история издадена през 1847 г. ... ЗАБЕЛЕЖИ?
1-во
името на държавата е "SerVia"//Слугиня(та) - това е литанското значение на тази топо(или)политоним!?
2-ро
Разгледай СОФИЙСКИЯ СДАНДЖАК - намиращ се в долния десен ъгъл на картния лист?
Ще видиш - че реката КОЯТО ПРОТИЧА ПРЕЗ НЕГО - Се нарича БЪЛГАРСКА МОРАВА!
А градовете Ниш, Крушевец по поречието на СЪЩАТА РЕКА - към него време ЕТНОГРАФСКИ Е БИЛ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЛИЩЕ!
Същото това БЪЛГАРСКО/МОРАВСКО ЗЕМЛИЩЕ - е дадено на Сърбия от Русия след "освободителната" война от 1877/78 година - Защо?

- Какво ли ще НИ отговори РАДА-МОСКОВСКА, която още си е въобразила, че по линия на "славянството" Е РОДНИНА И на угро-фините от МОСКОВЛУКА?

Следва линк към - "Map of Servia and the adjoining countries - to illustrate Mrs. Alex. Kerr's translation of Ranke's History of Servia":

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Map_of_Servia_and_the_adjoining_countries.jpg
цитирай
9. bojil - Ако е на ...
26.07.2019 01:41
radostinalassa написа:
Ако е на море, вече не го виждам над ватерлинията. Хидрата много обича такива платформи. Справка - тя се намира в червата ни. Аз мисля, че знам къде е моята, защото съм окльощавяла / превод - она была благословена / .
Ако е отишъл при помаците, не ми се мисли. Гейчо е обезумял тотално.
Гласувам с въодушевление.

Къде изчезна? Тук тъдява нейде здесь- радвам се че си загрижена за него! :))
цитирай
10. bojil - отдавна не е той. Онзи Йосип Броз е ...
26.07.2019 02:05
get написа:
bojil написа:
bojo12345 написа:
отдавна не е той. Онзи Йосип Броз е бил с четири пръста на едната ръка, а този, който познавахме от близкото минало ... е подменен. След като прочетох твоя материал, нещата се подреждат. Кой е направил подмяната и с каква цел - всеки може да се досети.
Поздрави за истината, Божиле!

Благодаря- знам тази история от години и й вярвам напълно- твърде логично е Тито до последно да е мамел хората със своята самоличност,понеже такава измама добре приляга на гангстерския му манталитет.


... е бил изразен ЧРЕЗ ХЕКСАДАКТИЛИЯ(шестопръстие) с което се е родил Йосип Брос. И на който е направена операция за отстраняване на 6-ят пръст. Интересното е че при патоанатомичната експертиза след смъртта на Тито - следи от ШЕСТОПРЪСТИЕ - няма установени?
Второ: За втръсналата ми от повторението й лъжа че видите ли - Тито, бил сам на своя глава ПРЕДРЕШИЛ ИЗЛИЗАНЕТО НА ЮГОСЛАВИЯ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР?
Това е предрешено от Сталин-Чърчил при тайните им споразумения още от времена на Втората световна война - някъде в средата на 1942 год. В подкрепа на това ГОВОРИ АКРЕДИТИРАНЕ НА БРИТАНСКАТА - ПОСТОЯННА ВОЕННА МИСИЯ при щаба на "Тито". За това говорят и мои лични познати УЧАСТНИЦИ В "ПАРТИЗАНСКАТА СЪПРОТИВА" - които едно към едно ЗАЯВЯВАТ, че след 1943 г. обмундироването и военното снаряжение на Титовата войска - е било приоритет на британците.
ТРЕТО:
Не е Тито "изобретателя" на македонизма - тоест македонизма не датира от Времена на Втора световна война а още от 1844г. с "Начертанието" съставено от Илия Гаршанин и продължено от Милош Милоевич и Стоян Новакович(вторият по произход българин, но с маналитет на "помак" - досущ като блоговата "славянка" Рада-Москалката :))! Та тази политическа "Доктрина на Гаршанин" е продължена и доразвита - КАТО ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО И СТАВА с подкрепата на НЕ ЕДНА ОТ "великите сили".
Вече след признаването през 1829 г. на княжество Сърбия - АКТИВНА РОЛЯ В КАКЕДОНИЗАЦИЯТА НА НАС БЪЛГАРИТЕ - заиграва ОСНОВНО Русия!

ЗАКЛЮЧЕНИЕ?
Разгледай тази карта, английски превод от германската Илюстрована история издадена през 1847 г. ... ЗАБЕЛЕЖИ?
1-во
името на държавата е "SerVia"//Слугиня(та) - това е литанското значение на тази топо(или)политоним!?
2-ро
Разгледай СОФИЙСКИЯ СДАНДЖАК - намиращ се в долния десен ъгъл на картния лист?
Ще видиш - че реката КОЯТО ПРОТИЧА ПРЕЗ НЕГО - Се нарича БЪЛГАРСКА МОРАВА!
А градовете Ниш, Крушевец по поречието на СЪЩАТА РЕКА - към него време ЕТНОГРАФСКИ Е БИЛ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЛИЩЕ!
Същото това БЪЛГАРСКО/МОРАВСКО ЗЕМЛИЩЕ - е дадено на Сърбия от Русия след "освободителната" война от 1877/78 година - Защо?

- Какво ли ще НИ отговори РАДА-МОСКОВСКА, която още си е въобразила, че по линия на "славянството" Е РОДНИНА И на угро-фините от МОСКОВЛУКА?

Следва линк към - "Map of Servia and the adjoining countries - to illustrate Mrs. Alex. Kerr's translation of Ranke's History of Servia":

https://commons/wiki/File:Map_of_Servia_and_the_adjoining_countries.jpg

Напълно е ясно,че Русия се грижела да обезБългарява Българските земи,и както виждаме още се "грижи".
цитирай
11. radostinalassa - 9. bojil
26.07.2019 14:01
Пошегувах се. Но чаршафи и пасквили не чета. Докъде я докарахме, мильовците да говорят за генетика.
цитирай
12. bojil - Пошегувах се. Но ...
27.07.2019 19:11
radostinalassa написа:
Пошегувах се. Но чаршафи и пасквили не чета. Докъде я докарахме, мильовците да говорят за генетика.

Има неща трудни за четене,но човекът е умен и знае изключително много. Всеки случай е далеч по-напред в историята и генетиката от Ашмарин,Гумильов и Державин взети заедно!
цитирай
13. radostinalassa - Човекът ме нарича Рада Московска, да не се е бъгнал?
27.07.2019 20:51
Пак си изтрил камерунския примат. Имаш двоен аршин. Никога не съм чувала за такива генетици. Да не са работили преди потопа. Може да чете, но не може да свърже прочетеното, примата.
цитирай
14. bojil - Пак си ...
28.07.2019 21:13
radostinalassa написа:
Пак си изтрил камерунския примат. Имаш двоен аршин. Никога не съм чувала за такива генетици. Да не са работили преди потопа. Може да чете, но не може да свърже прочетеното, примата.

Тези не са генетици,а лъжливи "историци".
цитирай
15. get - До 14. bojil - Божиле, срещу простотията човешка ... всякакви аргументи, па било то и научни ... ?
29.07.2019 12:29
bojil написа:
radostinalassa написа:
Пак си изтрил камерунския примат. Имаш двоен аршин. Никога не съм чувала за такива генетици. Да не са работили преди потопа. Може да чете, но не може да свърже прочетеното, примата.

Тези не са генетици,а лъжливи "историци".


... са безсилни!

Ето какво пише МОРДОВСКИЯ професор Ксенофонт Никанорович Сануков, по въпроса за ЕТНОСНАТА ОСНОВА - върху която е създаден "славянския" народ на Москалите-руси?

Цитат-КОМЕНТАР, за казаното в Историята на Русия от друг един историк М. Покровский:
"М. Покровский писал:
"Великороссия построена на костях "инородцев!"
Обращаясь в глубины истории, Покровский и его ученики отмечали, что ВЕЛИКОРУССКАЯ НАРОДНОСТЬ СФОРМИРОВАЛАСЬ в значительной мере ЗА СЧЕТ покорения и асимилация финно-угорских племен. Некоторых принимает, что етой финно-угорский компонент возходить за 80% как составляющая русского народа." - край на цитата, който не е единствен по темата за "славянството" при фино-угрите известни в момента и като Велико-руси?

А ето какво пише, белоруският историк М. Голденков - във връзка изследването(което не видя бял свят ?) НАПРАВЕНО ОТ ЕКИПА на Балановский, относно генофонда на Велико-русите, те и Москали?
Цтитат:

„Самое обидное это то, что прямые потомки вепсов, мери, муромы, эрзи и других, забывших свои корни с подачи российских царей, на полном серьезе стали воображать себя некими мифическими «русичами», славянами, пришедшими из Руси и заселившими земли финно-угров. Такие люди, конечно же, никогда не задумывались о том, что если бы такие волны эмигрантов имели место быть, то опустели бы города и села всей Литвы, Новгорода и Киевской Руси. Но анализ ДНК как раз и показал, что СЛАВЯНЕ НЕ ПЕРЕСЕКЛИ восточных границ еще Киевской Руси, и восточнее Курска, Брянска, Вязьмы и Твери так и не расселились: восточнее этих областей У НАСЕЛЕНИЯ РОССИИ НАЧИНАЕТСЯ УЖЕ СУГУБО ФИНСКИЙ ГЕНОФОНД. Однако многих в России этот вполне естественный и объяснимый факт возмутил. В ответ на исследования Института популярной генетики посыпались обвинения в какой-то «фальсификации истории» и прочее. Исследование так до сих пор и не опубликовано, как было обещано.”
- край на цитата!

С подълнението!
Божиле - цитираното от професорите го давам на теб ... за Рада-Руската/помакиня, е безпредметно - щот руско-славянската пропаганда в България, тотално и е размила ЧУВСТВОТО Й ЗА БЪЛГАРСКА НАРОДО-ПРИНАДЛЕЖНОСТ!
Именно поради присъщото и отношение ЗА РОДСТВЕНОСТТА НИ СЪС "МОСКАЛИТЕ-ФИНИ", ПО ЛИНИЯ НА "СЛАВЯНСТВОТО" - я наричам ПОМАЧКА!
- Защото без да съзнава, тя е пример за човек с ПОМЪЧЕНО(изнасилено пропагандно) СЕБЕВЪЗПРИЯТИЕ - с което, от БЪЛГАРКА е превърната в "славянка" - а от там мислеща си, че е ПЪРВА роднина на финските народи - от Велико-русия, тоест Фино-угрия? :)) !
цитирай
16. bojil - Въз основа на казаното от ...
02.08.2019 13:42
Въз основа на казаното от теб си изграждам мнение,че малките угрофински народи в Русия са получили изкривена представа за себе си в резултат от колониалната политика на Москва и от превитите гърбове на "своите" русофили.
цитирай
17. get - До 16. bojil - По принцип правилно съждение с допълнението, СЪВРЕМЕННА ВЕЛИКА РУС ... ?
06.08.2019 10:57
bojil написа:
Въз основа на казаното от теб си изграждам мнение,че малките угрофински народи в Русия са получили изкривена представа за себе си в резултат от колониалната политика на Москва и от превитите гърбове на "своите" русофили.


... в преоблдаващата си част - като територия и човешки материал е създадена на земи фино-угорски и от такъв човешки материал?
Руската имперска пропаганда - вече В ПЪРВАТА ЧЕТВЪРТ на 19-ти век се обръща към "пан-славизма" и "русизма" - преди това произхода И КАК СА ВЪЗПРИЕМАНИ ОТ ДРУГИТЕ НАРОДИ - царете не ги е интересувало!
Залагали са предимно на ДИНАСТИЧНИЯ ПРОИЗХОД И НЕГОВАТА НЕПРЕКЪСВАЕМОСТ.

Вече през средата на 19-ти век се предприемат донякъде систематично опити да се установи археоложки миналато на централна Русия. Това го прави археолога, граф С. Уваров. На аза изследвани от него над 3 500 археоложки обекта той написва "Меряне и их быт по курганным раскопкам.".
Но неговите открития не устройва политическите интереси на тогавашните управляващи на Русия - поради което руските историци подменят истината? Или както пише - историка от полски произход и изпратен на каторга в Арахангелск Александр Григорьевич Гоздава-Тышинский в книгата си озаглавена: «О чудскихъ древностяхъ въ Архангельской губернии» - в която ни посочва истината - която и аз твърдейки споделям:

„В империи(российската – д.м.), термин «русские» ПОДРАЗУМЕВАЛ ЕДИНСТВО восточнославянских народов. ДЛЯ ПОДТВЕРЖДЕНИЯ ЕДИНСТВА, в имперской исторической науке (как и в других империях) СОЗДАНЫ ТЕОРИИ, В УГОДУ которым искажены многие факты, ведь далеко не всегда объективная реальность и археологические находки вписывались в русло «славянской» восточной Европы. Среди мифов была «развитость» славян и их «богонесущая» миссия. В условиях имперского соединения государства и церкви, оба эти тезиса были непоколебимы. Позже, «Славян»-изм был подменен «Рус»-измом, право трактовать который, присвоили себе люди далекие от истории как науки.”
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772401
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64247
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада