Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2019 03:50 - БЪЛГАРИЯ НЕ НОСИ НИКАКВА ВИНА ЗА ГИБЕЛТА НА "МАКЕДОНСКИТЕ" ЕВРЕИ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 5389 Коментари: 64 Гласове:
27

Последна промяна: 08.10.2019 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                БЪЛГАРИЯ НЕ НОСИ НИКАКВА ВИНА ЗА ГИБЕЛТА НА "МАКЕДОНСКИТЕ" ЕВРЕИ


   Малцина са хората които знаят,че България не носи никаква вина за гибелта на "македонските" евреи през Втората световна война. Днес разни македонисти и други крадци на Българска култура пишат в лъжливите си учебници,че в 1943 г. България е пратила на смърт над 11 000 евреи от земите,които си освободи през 1941 г.

   image

  Нека не забравяме обаче едно: по онова време никой в България не е знаел,че тези хора ще бъдат убити! Те не са убити от Българи а на Българите им било внушено че ще бъдат откарани в обикновени трудови лагери,каквито е имало стотици при Сталинския и Хитлерския социализъм. Хората са вярвали,че тези евреи отиват да се трудят- не да загиват и ако някой е знаел какво всъщност ще се случи,те НИКОГА нямаше да минат Българските граници! Защитната реакция на обществото възникнала когато се разчуло,че в лагерите хората не само се трудят но твърде често и загиват. Преди хората да чуят това НИКОЙ БЪЛГАРИН не е допускал,че цивилизована европейска страна като Германия е способна да извършва каквито и да е масови избивания!

  Има и друго,което възпрепятства еднозначното хвърляне на каквото и да е обвинение срещу България. Хаосът на войната,масовия глад и епидемиите,които я съпровождат изключват вероятността да се узнае колко от тия хора са загинали от вражески огън,колко- от приятелски,колко са загинали от глад и епидемии и колко са отведени в Сталински концлагери,каквито съвсем не липсвали още преди някой да е чувал за Хитлер! В такива тежки времена съдбата на всеки конкретен човек е изключително трудно доказуема,особено ако "през него" минат една-две фронтови линии или бомбардировки на лагера,в който е отседнал респ. на ешелона,с който е пътувал.

  Дали всички,които не са се върнали са убити или са умрели от глад та дори от епидемия- кой може днес да каже? А дали имената,които се откриват в тези лагери се отнасят за същите конкретни хора или за техни съименници от други страни? На никой от тези въпроси не е даден задоволителен отговор,така че народът и страната ни са невинни! Ако някой е убил въпросните хора,те не са убити от Българи- нацисткия социализъм ги е убил но няма да се учудя,ако доста от тях са станали жертва на сталинистите,които са в много отношения по-лоши дори от онези!

  Най-лесното нещо за Сталин било да прехвърли свойта вина на гърба на победените- на чужд гръб и сто тояги са малко,а руската злоба срещу Българщината в "Македония" е от 250 години насам и нищо чудно смъртта на тези хора да ни е приписана от него,за да ни вземе "Македония" и да я върне под игото на мракобесните сръбски шовинисти.

  Ако съдбата на света в онези години зависеше от България въпросните евреи не само щяха да са живи,но дори щяха на наши разноски да достигнат своята Обетована земя,за да не падне и косъм от главите им! Нека не забравяме,че нито една Световна война не е разпалена от Българи а войната,която избухна в 1939 г. не бе наша война! Тези евреи са станали жертва на война,която не беше наша а бе натрапена както на тях,така и на нас! Затова нашият избор в случая не се различава много от техния: както никой не попита евреите дали искат да се трудят в тези лагери,така никой не попита и нас дали сме искали тази война!

  Лъжливата пропаганда на македонистите често разнася разни снимки,които уж "доказват" вината на България.

СНИМКА ЕДНО

    image

  Проблемът с тази снимка обаче е огромен. На нея се виждат някакви хора,които се качват (или слизат ?) от вагон с надпис БДЖ- Български вагон сиреч. Виждат се и двама души с военни или железничарски (!) униформи,които не носят никакво оръжие тоест не упражняват насилие и съпричастно гледат към пътниците около тях,а единия сякаш чака своя ред да се качи. От снимката не стават ясни няколко неща:

1. Дали хората във вагона са евреи или най-обикновени Български пътници,снимани на гарата.

2. Дали тези хора се качват във вагона или слизат от него.

3. Дали те не са обикновени товарачи,които качват пътнически багаж в товарен вагон.

4. Дали тази снимка е правена на гара Скопие или на гара Свиленград.

5. Дали снимката е правена в 1943-та,в 1937-ма или в 1948 г.

СНИМКА ДВЕ

    image

  На тази снимка се вижда вагон с еврейска звезда,около който се разтакават някакви хора. От нея също не стават ясни няколко неща:

1. Дали тези хора са евреи или са обикновени пътници.

2. Ако тези хора са евреи,дали се качват на вагона за да бъдат депортирани в Германия или се качват,за да отидат в Турция например.

3. Дали се качват на вагона или слизат от него.

4. Дали въпросният вагон е Български или германски? България е внасяла вагони и други технически стоки от Германия,така че приликите не са сигурен белег за "етническата" принадлежност на вагона.

5. Ако тази снимка доказва "масова" депортация,защо хората са струпани само пред един вагон а пред другите вагони няма жив човек?

6. Дали тази снимка е правена в Германия,Франция, Холандия или България?

СНИМКА ТРИ

      image

  На нея се виждат вагони,гара,пътници и войници- един с германска каска вдясно и още двама с особени шапки вляво,но от нищо не стават ясни няколко неща:

1. Дали хората на снимката са евреи,руснаци,французи или Българи.

2. Дали евреи се качват на влак за да бъдат депортирани,или обикновени хора са тръгнали да пътуват по свои работи някъде а войниците са част от охраната на гарата,каквато изисквало военното положение в Европа по това време?

3. Дали снимката е правена на гара Скопие,на гара Киев или на гара Орлеан например?

4. Дали хората са снимани през 1943-та,1939-та или 1945 г.

5. Дали военните на гарата са руски войници или германски? Шапките на военните отляво са типично руски,нерядко сръбски и понякога германски,но никой Български войник не е носел такива! Германската каска вдясно може да я е носел руски военен като трофей или германски военнопленник,в който са се загледали руснаците отляво и няма нито едно доказателство,че на тази снимка има дори един Българин!

  Такива тежки проблеми има с всички снимки,които хвърлят вина на България и не е ясно дали въпросните кадри са автентични свидетелства на някакви важни събития или са нагла анти-Българска пропаганда на орда истерични македонисти. За тях е важен измисления от червени пропагандатори "грях" на народа ни- не е важен неоспоримия факт,че България е наричана "Страна на спасените евреи" по заслуга на същия този народ!

                            image

  Втората световна не беше Българска война- ако зависеше от Българите,те щяха непременно да я избегнат! Ние не отричаме Холокоста и гибелта на милиони невинни хора,включително евреи! Държим обаче истината да се знае и да не бъде хвърляна вина върху невинни,а лъжливи пропагандатори на фалшиви "нации" да си правят политически "пиари" с тях! Мнението на Българските родолюбци по тези въпроси е следното:

1. Имало е Холокост и в ужасна антинародна война са загинали десетки милиони невинни "славяни", евреи, германци и романоговорящи.

2. България НИКОГА не е вдигала ръка срещу "своите" евреи и ако зависеше от нас,те щяха да живеят!

3. Ако "Македония" бе наша собствена територия а не "югославска" земя под германска юрисдикция с ВРЕМЕННО наше управление,нито един "македонски" евреин нямаше да загине и ВСИЧКИ щяха да живеят свободно като наши приятели и търговски партньори!

4. Евреите имат право да владеят своята Обетована земя и да вдигат своите храмове там,но все още са онеправдани от настанили се в земята им пришълци,които са ги прогонили и асимилирали през VII-VIII в.

5. Съдбата на евреите е много близка до нашата собствена- затова ние ги подкрепяме! И ние също като тях сме прогонвани и избивани в нашата Обетована земя от чужди пришълци,които искат да вземат всичко наше и да го обявят за свое! Затова ние смятаме,че България и Израел трябва да бъдат съюзници и взаимно да си помагат за освобождаване на своите поробени земи!

6. По тази причина нашият патриотизъм не само не пречи,а даже помага за доброто ни отношение към евреите. За нас те са не само уважавани партньори и приятели- те са и бъдещи съюзници,с които съвместно ще се борим за нашите Обетовани земи и ще си помагаме всеки от двата народа да си върне онези културни достояния,които чужди окупатори са ни отнели!

7. Добрите ни отношения с евреите не могат да стават причина за влошаване на добрите ни връзки с онези араби и Българи-мохамедани,които искат да са наши приятели и са съгласни,че не бива да се пречи на никой онеправдан народ да възвръща земята на дедите си. На света има място за всеки и никой не трябва да има лошо отношение към кротките малцинства и народи,които живеят в конструктивно съгласие с нас!




Гласувай:
28


Вълнообразно


1. rustam - Заеби ти снимките,
05.10.2019 08:41
прочети дневника на Филов. Освен това има запазени документи от ведомството на Беле. Така е, убити са от немците, но българската държава беше съюзник и съучастник на Германия в това изтребление.Иименно българските власти заловиха въпросните евреи, качиха ги на конски вагони и даже БДЖ плати за своя сметка транспорта им до Аушвиц.

Какво значи това "да се трудят"? По свое желание ли са тръгнали да се трудят?
цитирай
2. peperutka - многооо важна поанта в Тезата на поста, поздрав,божиле!
05.10.2019 09:38

4. Евреите имат право да владеят своята Обетована земя и да вдигат своите храмове там,но все още са онеправдани от настанили се в земята им пришълци,които са ги прогонили и асимилирали през VII-VIII в.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Не се излагай човече!
05.10.2019 20:14
Какво става в лагерите се знае, а и в милионен тираж е излязла ,, моята борба,, на Хитлер. В книгата е ясно какво трябва да се случи с непълноценните раси и какво с малоценните. Към втората впрочем принадлежим и ние-славяни.

Друг е въпросът, че ние администрираме окупираните от немците територии, а решенията взимат германците.
цитирай
4. bojil - 4. Евреите имат право да ...
05.10.2019 21:27
peperutka написа:

4. Евреите имат право да владеят своята Обетована земя и да вдигат своите храмове там,но все още са онеправдани от настанили се в земята им пришълци,които са ги прогонили и асимилирали през VII-VIII в.

Както те имат право да владеят своята Обетована земя (Палестина-Юдея-Галилея),така и ние имаме право да владеем нашата (Мизия-Тракия-Македония)!
цитирай
5. bojil - прочети дневника на ...
05.10.2019 21:35
rustam написа:
прочети дневника на Филов. Освен това има запазени документи от ведомството на Беле. Така е, убити са от немците, но българската държава беше съюзник и съучастник на Германия в това изтребление.Иименно българските власти заловиха въпросните евреи, качиха ги на конски вагони и даже БДЖ плати за своя сметка транспорта им до Аушвиц.
Какво значи това "да се трудят"? По свое желание ли са тръгнали да се трудят?

Ти не си доволен България да се измъкне от несправедливото обвинение- ти държиш тя да страда заради войната на германците,с която нямаме нищо общо! Какво друго да очакваме от русофил обаче? Той не може да надскочи себе си и да забележи,че превръща себе си в глупак- прости му Боже,че заплюва собствените си корени!
цитирай
6. radostinalassa - Хитлер е бил евреин и го е знаел много добре
05.10.2019 22:03
Той е унищожавал тези , които са престъпвали законите на Тората.
Това не са евреите, а смесените с евреи гои. Циганите и славяните.
Между другото той не е бил съвсем редовен, т.е. е бил нередовен. Евреите имат в 70% психичнш и сексуални проблеми. И са ги притъпявали с легален наркотик.
цитирай
7. bojil - Много се бъркаш човече!
05.10.2019 22:16
vencivaleri1951 написа:
Какво става в лагерите се знае, а и в милионен тираж е излязла ,, моята борба,, на Хитлер. В книгата е ясно какво трябва да се случи с непълноценните раси и какво с малоценните. Към втората впрочем принадлежим и ние-славяни.

Друг е въпросът, че ние администрираме окупираните от немците територии, а решенията взимат германците.

Какво става в лагерите се узнава едва в края на 1944 г.,когато България вече е излязла от войната а "милионния" тираж на Хитлеровата книга го имало само в Германия: в тогавашна България не е имало и 50000 бройки от нея! Народът всеки случай не е пожелавал да чете книгите и фантазиите на Хитлер- хората като цяло си имали достатъчно работа,за да им остане време да се занимават с глупости! Освен това според вашата статистика 50% от хората през царско време са неграмотни а 90%- русофили! В такъв случай ти внушаваш,че всички неграмотни русофили се нахвърляли върху книгите на Хитлер и ги поглъщали като сутрешни банички от което следва,че вината е единствено тяхна!
цитирай
8. leonleonovpom2 - Здравей, Божиле!Беше време, ...
05.10.2019 22:24
Здравей, Божиле!
Беше време, когато съжалявах евреите Бил съм, като посетител, в лагер- в Бухенвалд!
Но евреите са в основата на мръсните, финансови игри в света сега И да ти кажа, , вече не ги съжалявам толкова
Нас няма за какво да ни обвиняват! Което сме могли, сме направили! Кой друг го е направил?
А царят трябва да бъде канонизиран! Заложил е живота си и не е допуснал да бъде пратена наша армия на Източния фронт Щяла е да има съдбата на унгарската и румънската! Минимум 100 хиляди млади Българи са спасени от смърт! С отказа на царя да ти прати на Източния фронт Хитлер го е уважавал и приел искането му, но..........

Иначе, какво да очакваш от човек, за когото 1453 година е светла дата и я отбелязва като такава? Благодарение на нея се развил капитализмът в Европа, така смята? Интересно, ако бяха пък завладели Европа, авторите на капитализма, сигурно комунизмът щеше да е факт сега!Навсякъде в Европа!
Капитализмът в Европа се развива благодарение но великите географски открития, с притока на суровини и на работна сила от отвъдморските територии! И благодарение на милионите жертви от Балканите, най-вече Българи, задържали това нашествие!
Но когато някой се пише за специалист по всичко , накрая се оказва ,че е по...нищо

Хубава вечер, приятелю!

цитирай
9. bojil - Той е унищожавал тези, които са ...
05.10.2019 22:26
radostinalassa написа:
Той е унищожавал тези , които са престъпвали законите на Тората.
Това не са евреите, а смесените с евреи гои. Циганите и славяните.
Между другото той не е бил съвсем редовен, т.е. е бил нередовен. Евреите имат в 70% психичнш и сексуални проблеми. И са ги притъпявали с легален наркотик.

Че Хитлер е бил леко мръднал продажен измамник го знаем а доколко това се дължи на такава или онакава кръв у него,това вече e спорно!
цитирай
10. bojil - Здравей, ...
05.10.2019 22:33
leonleonovpom2 написа:
Здравей, Божиле!
Беше време, когато съжалявах евреите Бил съм, като посетител, в лагер- в Бухенвалд!
Но евреите са в основата на мръсните, финансови игри в света сега И да ти кажа, , вече не ги съжалявам толкова
Нас няма за какво да ни обвиняват! Което сме могли, сме направили! Кой друг го е направил?
А царят трябва да бъде канонизиран! Заложил е живота си и не е допуснал да бъде пратена наша армия на Източния фронт Щяла е да има съдбата на унгарската и румънската! Минимум 100 хиляди млади Българи са спасени от смърт! С отказа на царя да ти прати на Източния фронт Хитлер го е уважавал и приел искането му, но..........

Иначе, какво да очакваш от човек, за когото 1453 година е светла дата и я отбелязва като такава? Благодарение на нея се развил капитализмът в Европа, така смята? Интересно, ако бяха пък завладели Европа, авторите на капитализма, сигурно комунизмът щеше да е факт сега!Навсякъде в Европа!
Капитализмът в Европа се развива благодарение но великите географски открития, с притока на суровини и на работна сила от отвъдморските територии! И благодарение на милионите жертви от Балканите, най-вече Българи, задържали това нашествие!
Но когато някой се пише за специалист по всичко , накрая се оказва ,че е по...нищо

Хубава вечер, приятелю!

Човек,за когото 1453 г. е "светла" дата без сам да се усети превъзнася турското варварство и го превръща в основен двигател на прогреса!
цитирай
11. radostinalassa - Наследниците му са изследвани генетично
05.10.2019 23:01
У тях е установена еврейска и негърска кръв. Т.е. у роднините му и техните деца.
цитирай
12. bojil - У тях е установена еврейска и не...
06.10.2019 23:49
radostinalassa написа:
У тях е установена еврейска и негърска кръв. Т.е. у роднините му и техните деца.

У руснаците- негърска кръв ? :)
цитирай
13. radostinalassa - Не чатна ли , че пиша за Хитлер ? Трудно ти е .
07.10.2019 15:26
bojil написа:
radostinalassa написа:
У тях е установена еврейска и негърска кръв. Т.е. у роднините му и техните деца.

У руснаците- негърска кръв ? :)

Евреите са плод на смесването на негри и бели. У евреите ешкенази в Русия би следвало да има негърска кръв, както е било при роднините на Хитлер.
цитирай
14. zzz65 - прочети дневника на Филов. Освен ...
07.10.2019 17:40
bojil написа:
rustam написа:
прочети дневника на Филов. Освен това има запазени документи от ведомството на Беле. Така е, убити са от немците, но българската държава беше съюзник и съучастник на Германия в това изтребление.Иименно българските власти заловиха въпросните евреи, качиха ги на конски вагони и даже БДЖ плати за своя сметка транспорта им до Аушвиц.
Какво значи това "да се трудят"? По свое желание ли са тръгнали да се трудят?

Ти не си доволен България да се измъкне от несправедливото обвинение- ти държиш тя да страда заради войната на германците,с която нямаме нищо общо! Какво друго да очакваме от русофил обаче? Той не може да надскочи себе си и да забележи,че превръща себе си в глупак- прости му Боже,че заплюва собствените си корени!

Не виждам друг освен кохортатс на царя да е виновен. Нима не бяха готови да дадат и нашите еврей око не беше парламента с Пешея и православната ни църква и народа. Не срамно да признаеш престъплението извършено от кохортата на царя?
цитирай
15. bojil - У тях е установена ...
08.10.2019 04:19
radostinalassa написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
У тях е установена еврейска и негърска кръв. Т.е. у роднините му и техните деца.

У руснаците- негърска кръв ? :)

Евреите са плод на смесването на негри и бели. У евреите ешкенази в Русия би следвало да има негърска кръв, както е било при роднините на Хитлер.

Не че не го вярвам това,но най-старите пра-евреи не са имали и капка негърска кръв за разлика от гърците,които от край време си я имат.
цитирай
16. bojil - прочети дневника на ...
08.10.2019 04:23
zzz65 написа:
bojil написа:
rustam написа:
прочети дневника на Филов. Освен това има запазени документи от ведомството на Беле. Така е, убити са от немците, но българската държава беше съюзник и съучастник на Германия в това изтребление.Иименно българските власти заловиха въпросните евреи, качиха ги на конски вагони и даже БДЖ плати за своя сметка транспорта им до Аушвиц.
Какво значи това "да се трудят"? По свое желание ли са тръгнали да се трудят?

Ти не си доволен България да се измъкне от несправедливото обвинение- ти държиш тя да страда заради войната на германците,с която нямаме нищо общо! Какво друго да очакваме от русофил обаче? Той не може да надскочи себе си и да забележи,че превръща себе си в глупак- прости му Боже,че заплюва собствените си корени!

Не виждам друг освен кохортатс на царя да е виновен. Нима не бяха готови да дадат и нашите еврей око не беше парламента с Пешея и православната ни църква и народа. Не срамно да признаеш престъплението извършено от кохортата на царя?

Ние не сме ламтели за този цар,нито сме го слагали на престола от собствен каприз- всички Кобурги Русия ни ги натресе,макар да имахме хиляда пъти по-добри кандидати от тях,на които тя обаче забрани да заемат престола ни! Така на Българина не му остана нищо друго,освен да търпи техните глупости и когато успее да ги поправя така,както поправи неправдата с евреите!
цитирай
17. radostinalassa - 15. bojil
08.10.2019 15:36
А как според тебе са се появили евреите ? Вярно е , че са извънземни, но за да се възпроизведат тук е било необходимо да имат контакт със земни жители. И това са били негри и монголоиди. Тежка участ са имали. Белите племена не са ги приемали и те не са могли да се облагородят никак.
цитирай
18. radostinalassa - 15. bojil
08.10.2019 15:38
На руския престол винаги е имало немски принцеси. Така , че причината са те. Пак бъркаш Германия с Русия.
цитирай
19. get - До 15. bojil - "негърска кръв" ... ОТГОВОР: Не НЕГЪРСКА - а точното е АВСТРАЛОЗИЙСКО-ДРАВИДСКА ... ?
08.10.2019 20:05
bojil написа:
radostinalassa написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
У тях е установена еврейска и негърска кръв. Т.е. у роднините му и техните деца.

У руснаците- негърска кръв ? :)

Евреите са плод на смесването на негри и бели. У евреите ешкенази в Русия би следвало да има негърска кръв, както е било при роднините на Хитлер.

Не че не го вярвам това,но най-старите пра-евреи не са имали и капка негърска кръв за разлика от гърците,които от край време си я имат.


... кръв по отношение на ГЪРЦИТЕ?
1. Австрализийски - отговаря на Австралия, Папуа-нова гвинея и част, ЮЖНАТА, от Индийският субконинент - където живее най-черното население - известно, като ДРАВИДИ - ето карта на това което обяснявам, за австрализийци-дравиди(?) - Адрес:
https://en.wikipedia.org/wiki/Dravidian_peoples#/media/File:Dravidian_subgroups.png
Част от ДРАВИДИТЕ - в своя историко-миграционен ход достигат и до СРЕДИЗЕМНО МОРЕ - вследствие на което се приема, че е възникнала подраса на ЕВРОПЕЙЦИТЕ - наричана ИНДО-СРЕДИЗЕМНОМОРСКА! Именно тази ЦИГАНО-СРЕДИЗЕМНОМОРСКАТА се явява най-близка, като антропология и генезис на "гърците".
Като за да ме разберете - ще ви кажа, че гърците са близко родствени и с част от ЕТИОПЦИТЕ - и те попадащи към ИНДИЙЦИ но с наследници живеещи вече на Африканския континент.

За глупостите на Рада НЕСЪЗНАВАНАТА НАСЛЕДНИЧКА НА расистите Хитлер и Сталин а от й, историческа-ливада твърдяща: "установена еврейска и негърска кръв." - ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХАЗАРИТЕ-ЕШКЕНАЗИ Е ТАКОВА БЕЗУМИЕ-РАСИСТКО ... все едно ДА ОБЯМИМ ПО НЕЙНАТА ЛОГИКА - Александър С. ПУШКИН - великият руски поет ПО СИЛАТА САМО НА ПРОИЗХОДА МУ - за семит, тоест евреин :))) ?!

Следва продължение на коментара?
Тъй като написвайки на един такъв пост - ТИ просто СТРЕЛЯШ ПОКРАЙ МИШЕНАТА?!

А мишената е СОЛУНСКАТА ЕВРЕЙСКА ОБЩНОСТ - която КАКТО СПОРЕД ПРОПАГАНДАТА Е УНИЩОЖЕНА ОТ ХИТЛЕР - Преди ПЕТ ГОДИНИ - посрещна френския президент Н. Саркози - с предци/ПРОИЗХОД от същата?

цитирай
20. radostinalassa - Пак старите приматски номера
09.10.2019 14:35
Не мога да сравня глупостите на примата с учените, от които чета. Аман от профани.
Повтарям, евреинът Хитлер е унищожавал евреите, чиито бащи са били арии. Това не са глупости. Ешкенази, с голямата си жестокост са ставали болшевики по призвание и са избивали русите. Те имат висок индекс на жестокост , което се установява чрез дерматоглификата.
Отговаряй ми сам, не приемам приматски отговори.
цитирай
21. bojil - А как според тебе са се ...
10.10.2019 03:37
radostinalassa написа:
А как според тебе са се появили евреите ? Вярно е , че са извънземни, но за да се възпроизведат тук е било необходимо да имат контакт със земни жители. И това са били негри и монголоиди. Тежка участ са имали. Белите племена не са ги приемали и те не са могли да се облагородят никак.

Евреите извънземни,ха-ха! Колкото са извънземни охлювите и таралежите!
цитирай
22. bojil - На руския престол винаги е имало ...
10.10.2019 03:38
radostinalassa написа:
На руския престол винаги е имало немски принцеси. Така , че причината са те. Пак бъркаш Германия с Русия.

Е,чак пък винаги
цитирай
23. bojil - Не мога да сравня ...
10.10.2019 03:40
radostinalassa написа:
Не мога да сравня глупостите на примата с учените, от които чета. Аман от профани.
Повтарям, евреинът Хитлер е унищожавал евреите, чиито бащи са били арии. Това не са глупости. Ешкенази, с голямата си жестокост са ставали болшевики по призвание и са избивали русите. Те имат висок индекс на жестокост , което се установява чрез дерматоглификата.
Отговаряй ми сам, не приемам приматски отговори.

Не така: дръж се по-възпитано,ако искаш и другите да се държат така с тебе.
цитирай
24. get - До 23. bojil - Приятелю, докога ще допускаш тази разпасала се ФАШИСТКА и АНТИСЕМИТКА да спами ... ?
10.10.2019 12:11
bojil написа:
radostinalassa написа:
Не мога да сравня глупостите на примата с учените, от които чета. Аман от профани.
Повтарям, евреинът Хитлер е унищожавал евреите, чиито бащи са били арии. Това не са глупости. Ешкенази, с голямата си жестокост са ставали болшевики по призвание и са избивали русите. Те имат висок индекс на жестокост , което се установява чрез дерматоглификата.
Отговаряй ми сам, не приемам приматски отговори.

Не така: дръж се по-възпитано,ако искаш и другите да се държат така с тебе.


... заливайки блога ти с РАСИСТКИТЕ СИ "ТЕОРИИ"?

Знаем ли - МЕХАНИЗМА ПО КОЙТО Е СТАНАЛА ДЕПОРТАЦИЯТА НА "МАКЕДОНСКИТЕ" ЕВРЕИ през 1943 г. ... определено МНОГО МАЛКО?

За това ВИЖ КАКВО ПИШЕ В ЕЛЕКТРОННАТА ЕВРЕЙСКА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ПО ВЪПРОСА? В статията озаглавена: "Салоники (еврейская община)" !
Адрес: http://www.ejwiki.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8_(%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0)

Ще цитирам ДВА СМУЩАВАЩИ ФАКТА - опровергаващи СЪРБАШКО-МАКЕДОНСКИТЕ ГНУСОТИИ - които маскарят образа на нас българите и България?
1. От руско-езичното електронно еврейско издание "Израел" - в което се говори, че ОБЩИНАТА НА ЕВРЕИТЕ В СОЛУН преди депортирането в Германия е наброявала - Цитат:
" депортации 48000 евреев из греческих Салоник в марте 1943 года"
Виж Адрес:
https://mfa.gov.il/MFARUS/ForeignRelations/Holocaust%20WWII/Pages/Israel-honors-righteous-diplomats-in-Beyond-Duty-exhibition.aspx
2. Виж във вече упоменатата еврейска енциклопедия " EJWiki"? В същата по отношение на същото се говори - друго?
В раздела "Холокост" - цитат:

"9 апреля 1941 года в Салоники вступили германские войска. Два дня спустя нацисты закрыли единственную в городе еврейскую газету «Мессаджеро» и конфисковали ряд зданий, принадлежавших общине, в том числе больницу, построенную бароном М. де Гиршем и носившую его имя. 15 апреля полиция арестовала всех членов общинного совета. Оккупационные власти назначили нового главу общины, фактически ставшего исполнителем их указаний. Евреям был запрещен вход в кафе и другие общественные места; городские газеты развернули антисемитскую пропаганду.

Летом 1942 года нацисты мобилизовали около семи тысяч евреев Салоник (мужчин в возрасте от 18 до 45 лет) на принудительные работы, проводившиеся в зараженной малярией местности. После того, как мобилизованные начали умирать от непосильного труда, болезней и недоедания, община обратилась к властям с просьбой прекратить принудительные работы. После долгих переговоров нацисты согласились удовлетворить эту просьбу за выкуп в 2.5 млрд. драхм (около 40,000 долларов США золотом). Основная часть этой суммы была выплачена.

Во второй половине 1942 года в Салониках регулярно проводились конфискации принадлежавшего евреям движимого и недвижимого имущества. В декабре 1942 года начался снос еврейского кладбища, существовавшего с XV века; около 500,000 надгробий были использованы для строительства зданий (включая общественные туалеты) и мощения улиц. Книги из еврейских библиотек и обрядовые предметы из синагог вывозились в Германию.

6 февраля 1943 года в Салоники прибыла комиссия Главного управления государственной безопасности Германии, которую возглавляли ближайшие помощники А. Эйхмана — Д. Вислицени и А. Брюннер. Два дня спустя евреям Салоник было предписано носить отличительный знак — желтый маген-Давид; этим же знаком следовало помечать принадлежавшие им дома и магазины. Началась насильственная концентрация евреев в изолированных кварталах, где им пришлось жить в условиях чрезвычайной скученности. Евреям запрещалось под угрозой расстрела менять без разрешения место жительства, выходить на улицу с наступлением темноты, пользоваться телефоном и общественным транспортом.

Д. Вислицени и А. Брюннер официально объявили, что их цель, — создание в Салониках автономного еврейского поселения со своим мэром, полицией, торговой палатой и т. п. Однако на деле велась подготовка к депортации евреев, которая началась 15 марта и продолжалась до 1 августа 1943 года. Из города 19 эшелонами было вывезено 43 850 человек — около 95% евреев, оставшихся к этому времени в Салониках. Основная часть депортированных была доставлена в Освенцим, где почти все они погибли. Из сравнительно небольшой группы, отправленной в Берген-Бельзен, выжило несколько сот человек. Некоторые евреи Салоник, бежавшие с принудительных работ, избежали депортации, скрываясь в сельской местности или в Афинах, где они нередко находили приют у христиан, многие из которых были впоследствии удостоены звания Праведников народов мира.

Завършващ с - МНОГО ИНТЕРЕСЕН КОМЕНТАР?
"Салоники - КРУПНАЯ ОБЩИНА СЕФАРДСКИХ ЕВРЕЕВ, КОТОРУЮ ЗАТРОНУЛ Холокост.
В превод на БЪЛГАРСКИ, за неразбиращите руски - цитат:
„Солунската - е ЕДИНСТВЕНАТА ГОЛЯМА ОБЩИНА НА СЕФАРДСКИ ЕВРЕИ – КОЯТО ЗАСЯГА „Холокоста” !!?

Кой лъже?

П.П.

Но? - най-вече обърни внимание на тези две имена, на висшепоставени хитлеристки чиновници КОИТО ОРГАНИЗИРАТ И КОНТРОЛИРАТ - както депортацията на СОЛУНСКИТЕ - така и като цяло на "македонските" евреи:
а) Д. Вислицени и б) А. Брюннер
цитирай
25. radostinalassa - 23. bojil
10.10.2019 15:04
Аз се държа възпитано , драги, докато ме настъпят по мазола.
Напр." За глупостите на Рада НЕСЪЗНАВАНАТА НАСЛЕДНИЧКА НА расистите Хитлер и Сталин а от й, историческа-ливада твърдяща: "установена еврейска и негърска кръв."

За тази изцепка не виждам коментар от твоя страна. На това му викат двоен аршин, нали ? Вината лежи върху тебе.
Така се получава в отговор - примат.
цитирай
26. get - 25. radostinalassa - Такава си Радо -НЕСЪЗНАВАНАТА НАСЛЕДНИЧКА НА расистите Хитлер и Сталин ?
11.10.2019 19:35
bojil написа:
radostinalassa написа:
Не мога да сравня глупостите на примата с учените, от които чета. Аман от профани.
Повтарям, евреинът Хитлер е унищожавал евреите, чиито бащи са били арии. Това не са глупости. Ешкенази, с голямата си жестокост са ставали болшевики по призвание и са избивали русите. Те имат висок индекс на жестокост , което се установява чрез дерматоглификата.
Отговаряй ми сам, не приемам приматски отговори.

Не така: дръж се по-възпитано,ако искаш и другите да се държат така с тебе.



Разпространителка на фолк и всякаква друга ПСЕВДОНАУЧНА - ПЛЯВА!
Каквото се явява ТАКА ГОРЕЩО РЕКЛЕМИРАНАТА от теб - ЛЪЖЕ, ПСЕВДО и още други в този ред ДЕРМАТОГЛИФИКА!?

За да не прозвуча пристрастно а от там и субективно - ЕТО КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА РУСКАТА НА НАУКИТЕ за тази ПСЕВДОНАУКА?

На Адрес:
https://polit.ru/article/2016/05/17/panchin_comment/

в Интервюто на член-кореспондента на Руската Академия - академик Евгений Александров
Заглавие достатъчно показателно! "Дерматоглифика как лженаука."

До сега ПОНЕ ПЕТ ПЪТИ ОПРОВЕРГАВАМ ТВОИ ПОЗОВАВАНИЯ НА АВТОРИ ИЛИ ТЕОРИИ - които НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАУКАТА - ъмъ не се умиряваш ... а в отговор, другите въздигаш в ПРИМАТИ!
Кой е примата в случая - наивничката-лапнишаран ПОВТАРЯЩА НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С НАУКАТА - ТЕОРИИ НА ШАРЛАТАНИ - ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОИТО И РАСИСТКИ ... или аз примата МЪЧЕЩ СЕ МАЛКО ОТ МАЛКО ДА ТЕ ВРАЗУМЯ!
цитирай
27. radostinalassa - Къде ми е коментара , бе фарисей?
12.10.2019 10:15
Ти не можеш да промениш истината с лъжите си. Не се намираш в гетото. Само там можеш да излъжеш някого с капацитета си. А примати не чета и не коментирам. Тъпо е .
цитирай
28. radostinalassa - Хитруваш на дребно
12.10.2019 20:06
Това не може да промени истината, твоите желания и хитрини са твърде дребнички.
Пръстовите отпечатъци са били псевдонаука. Ето това е приматизъм.
цитирай
29. get - @ 27=28.radostinalassa - До "нечетящата ме" - но инак апострофираща по същество Ливада-РАДА ... ?
13.10.2019 14:12
radostinalassa написа:
Това не може да промени истината, твоите желания и хитрини са твърде дребнички.
Пръстовите отпечатъци са били псевдонаука. Ето това е приматизъм.


... поддръжничка на шарлатанската и псевдонаука "дерматоглифика"?

Първо - спориш с човек, чел лекции по КРИМИНАЛИСТИКА - дял от тази наука е ТРАСОЛОГИЯ а подраздел е ДАКТИЛОСКОПИЯ - казано просто ЗА ПЪРВОТО=Учение за следите ... последното Пръсто-наблюдение, тоест Учение за общите и частни признаци на пръстовите отпечатъци - използвано в работата на Органите на предварителното производство в Разкриване на престъпленията ... второ: Съдебна регистрация(дактилоскопна) с цел ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ЛИЧНОСТТА !

Тази наука - за пръв се разработва от Фр. Галтън(1860 г.) ... а внедрява в практиката от Уилям Гершел(1877 г.) - английски чиновник.

Приема се и и започва използването и в практиката от Руските полицейски и пенитенциарни служби - вече след 1909 г. !!!

КОЯТО ВИЕ БЪРКАТЕ - с псевдо-научното, УЖ СВЪРЗАНО С АНТРОПОЛОГИЯ А ОТ ТАМ ГЕНЕТИКА НА ЧОВЕКА - и наукообразно "дерматоглифика"?
Припознато ЗА НАУКА, от псевдо-генетични наукообразни "теории" изповядвани в средите на велико-руските национал-шовинисти а от там и РАСИСТИ! ... на които се явявате РУПОР - в българо-езичната русофилстика ... поради псевдонаучния си и расистки по характер ... СРЕДА НА ЛАПНИШАРАНИ - СКЛОННИ ДА ВЯРВАТ, И НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА - КОЯТО, ЩОМ Е С ПРОИЗХОД ОТ РУСИЯ И РУСНАК - за ЧИСТА ИСТИНА :)))!?
цитирай
30. bojil - Аз се държа ...
13.10.2019 14:48
radostinalassa написа:
Аз се държа възпитано , драги, докато ме настъпят по мазола.
Напр." За глупостите на Рада НЕСЪЗНАВАНАТА НАСЛЕДНИЧКА НА расистите Хитлер и Сталин а от й, историческа-ливада твърдяща: "установена еврейска и негърска кръв."

За тази изцепка не виждам коментар от твоя страна. На това му викат двоен аршин, нали ? Вината лежи върху тебе.
Така се получава в отговор - примат.

Какъв коментар да дам като не знам каква кръв имат Хитлер и Сталин,макар да подозирам че са братовчеди по линия на Сорос и Тито?
цитирай
31. bojil - Не мога да сравня ...
13.10.2019 14:54
get написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
Не мога да сравня глупостите на примата с учените, от които чета. Аман от профани.
Повтарям, евреинът Хитлер е унищожавал евреите, чиито бащи са били арии. Това не са глупости. Ешкенази, с голямата си жестокост са ставали болшевики по призвание и са избивали русите. Те имат висок индекс на жестокост , което се установява чрез дерматоглификата.
Отговаряй ми сам, не приемам приматски отговори.

Не така: дръж се по-възпитано,ако искаш и другите да се държат така с тебе.



Разпространителка на фолк и всякаква друга ПСЕВДОНАУЧНА - ПЛЯВА!
Каквото се явява ТАКА ГОРЕЩО РЕКЛЕМИРАНАТА от теб - ЛЪЖЕ, ПСЕВДО и още други в този ред ДЕРМАТОГЛИФИКА!?

За да не прозвуча пристрастно а от там и субективно - ЕТО КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА РУСКАТА НА НАУКИТЕ за тази ПСЕВДОНАУКА?

На Адрес:
https://polit/article/2016/05/17/panchin_comment/

в Интервюто на член-кореспондента на Руската Академия - академик Евгений Александров
Заглавие достатъчно показателно! "Дерматоглифика как лженаука."

До сега ПОНЕ ПЕТ ПЪТИ ОПРОВЕРГАВАМ ТВОИ ПОЗОВАВАНИЯ НА АВТОРИ ИЛИ ТЕОРИИ - които НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАУКАТА - ъмъ не се умиряваш ... а в отговор, другите въздигаш в ПРИМАТИ!
Кой е примата в случая - наивничката-лапнишаран ПОВТАРЯЩА НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С НАУКАТА - ТЕОРИИ НА ШАРЛАТАНИ - ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОИТО И РАСИСТКИ ... или аз примата МЪЧЕЩ СЕ МАЛКО ОТ МАЛКО ДА ТЕ ВРАЗУМЯ!

Виж най-точната приказка,уважаема Радостинке-

"нямащи нищо общо с науката теории на шарлатани"

- велико изказване,само заради него трябва всичко друго да му простиш! Това може да го каже само класен интелект от който България определено се нуждае,така че приеми неговото държане като комплимент и специално внимание към теб!
цитирай
32. bojil - (Къде ми е коментара , бе фарисей?)
13.10.2019 14:56
radostinalassa написа:
Ти не можеш да промениш истината с лъжите си. Не се намираш в гетото. Само там можеш да излъжеш някого с капацитета си. А примати не чета и не коментирам. Тъпо е .

Ето го коментара ти,виждаш го тук е!
цитирай
33. bojil - Това не може да промени истината, ...
13.10.2019 14:57
radostinalassa написа:
Това не може да промени истината, твоите желания и хитрини са твърде дребнички.
Пръстовите отпечатъци са били псевдонаука. Ето това е приматизъм.

Псевдонаука не е сравняването на пръстови отпечатъци на местопрестъпление,а опитът на псевдонаучни шарлатани да изкарат,че те се променяли според расата и характера.
цитирай
34. bojil - Това не може да промени ...
13.10.2019 15:05
get написа:
radostinalassa написа:
Това не може да промени истината, твоите желания и хитрини са твърде дребнички.
Пръстовите отпечатъци са били псевдонаука. Ето това е приматизъм.


... поддръжничка на шарлатанската и псевдонаука "дерматоглифика"?

Първо - спориш с човек, чел лекции по КРИМИНАЛИСТИКА - дял от тази наука е ТРАСОЛОГИЯ а подраздел е ДАКТИЛОСКОПИЯ - казано просто ЗА ПЪРВОТО=Учение за следите ... последното Пръсто-наблюдение, тоест Учение за общите и частни признаци на пръстовите отпечатъци - използвано в работата на Органите на предварителното производство в Разкриване на престъпленията ... второ: Съдебна регистрация(дактилоскопна) с цел ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ЛИЧНОСТТА !

Тази наука - за пръв се разработва от Фр. Галтън(1860 г.) ... а внедрява в практиката от Уилям Гершел(1877 г.) - английски чиновник.

Приема се и и започва използването и в практиката от Руските полицейски и пенитенциарни служби - вече след 1909 г. !!!

КОЯТО ВИЕ БЪРКАТЕ - с псевдо-научното, УЖ СВЪРЗАНО С АНТРОПОЛОГИЯ А ОТ ТАМ ГЕНЕТИКА НА ЧОВЕКА - и наукообразно "дерматоглифика"?
Припознато ЗА НАУКА, от псевдо-генетични наукообразни "теории" изповядвани в средите на велико-руските национал-шовинисти а от там и РАСИСТИ! ... на които се явявате РУПОР - в българо-езичната русофилстика ... поради псевдонаучния си и расистки по характер ... СРЕДА НА ЛАПНИШАРАНИ - СКЛОННИ ДА ВЯРВАТ, И НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА - КОЯТО, ЩОМ Е С ПРОИЗХОД ОТ РУСИЯ И РУСНАК - за ЧИСТА ИСТИНА :)))!?

Ето ти ново велико изказване,заради което трябва всичко друго да простиш на такъв човек,Радостинче:

"...в българо-езичната русофилстика ... поради псевдонаучния си и расистки по характер ... СРЕДА НА ЛАПНИШАРАНИ - СКЛОННИ ДА ВЯРВАТ, И НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА - КОЯТО, ЩОМ Е С ПРОИЗХОД ОТ РУСИЯ И РУСНАК - за ЧИСТА ИСТИНА :)))!?"

Човекът споделя чисти истини,неопетнени от псевдонаучна шарлатания- с чиста съвест можеш да вярваш само на тях вместо на паранаучните халюцинации,излизащи от руско-русофилските политически среди!
цитирай
35. bojil - Не мога да сравня глупостите на п...
13.10.2019 15:10
get написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
Не мога да сравня глупостите на примата с учените, от които чета. Аман от профани.
Повтарям, евреинът Хитлер е унищожавал евреите, чиито бащи са били арии. Това не са глупости. Ешкенази, с голямата си жестокост са ставали болшевики по призвание и са избивали русите. Те имат висок индекс на жестокост , което се установява чрез дерматоглификата.
Отговаряй ми сам, не приемам приматски отговори.

Не така: дръж се по-възпитано,ако искаш и другите да се държат така с тебе.


... заливайки блога ти с РАСИСТКИТЕ СИ "ТЕОРИИ"?

Знаем ли - МЕХАНИЗМА ПО КОЙТО Е СТАНАЛА ДЕПОРТАЦИЯТА НА "МАКЕДОНСКИТЕ" ЕВРЕИ през 1943 г. ... определено МНОГО МАЛКО?

За това ВИЖ КАКВО ПИШЕ В ЕЛЕКТРОННАТА ЕВРЕЙСКА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ПО ВЪПРОСА? В статията озаглавена: "Салоники (еврейская община)" !
Адрес: http://www.ejwiki/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8_(%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0)

Ще цитирам ДВА СМУЩАВАЩИ ФАКТА - опровергаващи СЪРБАШКО-МАКЕДОНСКИТЕ ГНУСОТИИ - които маскарят образа на нас българите и България?
1. От руско-езичното електронно еврейско издание "Израел" - в което се говори, че ОБЩИНАТА НА ЕВРЕИТЕ В СОЛУН преди депортирането в Германия е наброявала - Цитат:
" депортации 48000 евреев из греческих Салоник в марте 1943 года"
Виж Адрес:
https://mfa.gov/MFARUS/ForeignRelations/Holocaust%20WWII/Pages/Israel-honors-righteous-diplomats-in-Beyond-Duty-exhibition.aspx
2. Виж във вече упоменатата еврейска енциклопедия " EJWiki"? В същата по отношение на същото се говори - друго?
В раздела "Холокост" - цитат:

"9 апреля 1941 года в Салоники вступили германские войска. Два дня спустя нацисты закрыли единственную в городе еврейскую газету «Мессаджеро» и конфисковали ряд зданий, принадлежавших общине, в том числе больницу, построенную бароном М. де Гиршем и носившую его имя. 15 апреля полиция арестовала всех членов общинного совета. Оккупационные власти назначили нового главу общины, фактически ставшего исполнителем их указаний. Евреям был запрещен вход в кафе и другие общественные места; городские газеты развернули антисемитскую пропаганду.

Летом 1942 года нацисты мобилизовали около семи тысяч евреев Салоник (мужчин в возрасте от 18 до 45 лет) на принудительные работы, проводившиеся в зараженной малярией местности. После того, как мобилизованные начали умирать от непосильного труда, болезней и недоедания, община обратилась к властям с просьбой прекратить принудительные работы. После долгих переговоров нацисты согласились удовлетворить эту просьбу за выкуп в 2.5 млрд. драхм (около 40,000 долларов США золотом). Основная часть этой суммы была выплачена.

Во второй половине 1942 года в Салониках регулярно проводились конфискации принадлежавшего евреям движимого и недвижимого имущества. В декабре 1942 года начался снос еврейского кладбища, существовавшего с XV века; около 500,000 надгробий были использованы для строительства зданий (включая общественные туалеты) и мощения улиц. Книги из еврейских библиотек и обрядовые предметы из синагог вывозились в Германию.

6 февраля 1943 года в Салоники прибыла комиссия Главного управления государственной безопасности Германии, которую возглавляли ближайшие помощники А. Эйхмана — Д. Вислицени и А. Брюннер. Два дня спустя евреям Салоник было предписано носить отличительный знак — желтый маген-Давид; этим же знаком следовало помечать принадлежавшие им дома и магазины. Началась насильственная концентрация евреев в изолированных кварталах, где им пришлось жить в условиях чрезвычайной скученности. Евреям запрещалось под угрозой расстрела менять без разрешения место жительства, выходить на улицу с наступлением темноты, пользоваться телефоном и общественным транспортом.

Д. Вислицени и А. Брюннер официально объявили, что их цель, — создание в Салониках автономного еврейского поселения со своим мэром, полицией, торговой палатой и т. п. Однако на деле велась подготовка к депортации евреев, которая началась 15 марта и продолжалась до 1 августа 1943 года. Из города 19 эшелонами было вывезено 43 850 человек — около 95% евреев, оставшихся к этому времени в Салониках. Основная часть депортированных была доставлена в Освенцим, где почти все они погибли. Из сравнительно небольшой группы, отправленной в Берген-Бельзен, выжило несколько сот человек. Некоторые евреи Салоник, бежавшие с принудительных работ, избежали депортации, скрываясь в сельской местности или в Афинах, где они нередко находили приют у христиан, многие из которых были впоследствии удостоены звания Праведников народов мира.

Завършващ с - МНОГО ИНТЕРЕСЕН КОМЕНТАР?
"Салоники - КРУПНАЯ ОБЩИНА СЕФАРДСКИХ ЕВРЕЕВ, КОТОРУЮ ЗАТРОНУЛ Холокост.
В превод на БЪЛГАРСКИ, за неразбиращите руски - цитат:
„Солунската - е ЕДИНСТВЕНАТА ГОЛЯМА ОБЩИНА НА СЕФАРДСКИ ЕВРЕИ – КОЯТО ЗАСЯГА „Холокоста” !!?

Кой лъже?

П.П.

Но? - най-вече обърни внимание на тези две имена, на висшепоставени хитлеристки чиновници КОИТО ОРГАНИЗИРАТ И КОНТРОЛИРАТ - както депортацията на СОЛУНСКИТЕ - така и като цяло на "македонските" евреи:
а) Д. Вислицени и б) А. Брюннер

Това са много интересни неща,върху които си струва да се замислим!
цитирай
36. bojil - У тях е установена еврейска и нег...
13.10.2019 15:13
get написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
У тях е установена еврейска и негърска кръв. Т.е. у роднините му и техните деца.

У руснаците- негърска кръв ? :)

Евреите са плод на смесването на негри и бели. У евреите ешкенази в Русия би следвало да има негърска кръв, както е било при роднините на Хитлер.

Не че не го вярвам това,но най-старите пра-евреи не са имали и капка негърска кръв за разлика от гърците,които от край време си я имат.


... кръв по отношение на ГЪРЦИТЕ?
1. Австрализийски - отговаря на Австралия, Папуа-нова гвинея и част, ЮЖНАТА, от Индийският субконинент - където живее най-черното население - известно, като ДРАВИДИ - ето карта на това което обяснявам, за австрализийци-дравиди(?) - Адрес:
https://en.wikipedia/wiki/Dravidian_peoples#/media/File:Dravidian_subgroups.png
Част от ДРАВИДИТЕ - в своя историко-миграционен ход достигат и до СРЕДИЗЕМНО МОРЕ - вследствие на което се приема, че е възникнала подраса на ЕВРОПЕЙЦИТЕ - наричана ИНДО-СРЕДИЗЕМНОМОРСКА! Именно тази ЦИГАНО-СРЕДИЗЕМНОМОРСКАТА се явява най-близка, като антропология и генезис на "гърците".
Като за да ме разберете - ще ви кажа, че гърците са близко родствени и с част от ЕТИОПЦИТЕ - и те попадащи към ИНДИЙЦИ но с наследници живеещи вече на Африканския континент.

За глупостите на Рада НЕСЪЗНАВАНАТА НАСЛЕДНИЧКА НА расистите Хитлер и Сталин а от й, историческа-ливада твърдяща: "установена еврейска и негърска кръв." - ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХАЗАРИТЕ-ЕШКЕНАЗИ Е ТАКОВА БЕЗУМИЕ-РАСИСТКО ... все едно ДА ОБЯМИМ ПО НЕЙНАТА ЛОГИКА - Александър С. ПУШКИН - великият руски поет ПО СИЛАТА САМО НА ПРОИЗХОДА МУ - за семит, тоест евреин :))) ?!

Следва продължение на коментара?
Тъй като написвайки на един такъв пост - ТИ просто СТРЕЛЯШ ПОКРАЙ МИШЕНАТА?!

А мишената е СОЛУНСКАТА ЕВРЕЙСКА ОБЩНОСТ - която КАКТО СПОРЕД ПРОПАГАНДАТА Е УНИЩОЖЕНА ОТ ХИТЛЕР - Преди ПЕТ ГОДИНИ - посрещна френския президент Н. Саркози - с предци/ПРОИЗХОД от същата?


Велико изказване- нямам думи,благодаря!
цитирай
37. radostinalassa - КОЯТО, ЩОМ Е С ПРОИЗХОД ОТ РУСИЯ И РУСНАК - за ЧИСТА ИСТИНА :)))!?
13.10.2019 16:05
Това е шокиращо изявление. Генетичното изследване, напр. у нас се прави само на етнически българи и помаци. Много време бях " помакиня ", кой знае защо не са ме учили на турски език.
Аз чета съвременни източници, а не допотопни. Пиши си исторически и генетични постове. В главата ти е твърде голяма каша. Прочети изследването за тъканна съвместимост и ще разбереш всичко .
цитирай
38. radostinalassa - Ти си много прозд...
13.10.2019 20:00
щом де възхищаваш от прозд човек. Това е уникално. Дано се храниш добре поне.
цитирай
39. radostinalassa - Чети, Гетчо, чети
13.10.2019 21:22
https://www.youtube/watch?v=ruUSiTJsa90
Ще сънуваш финоугрите си скоро.
цитирай
40. radostinalassa - Мильото ме нарече расистка
14.10.2019 18:11
Чети , Гетчо, чети. http://radostinalassa.blog/lifestyle/2019/10/12/spisanieto-na-rotshild.1677797
И си прехапи мангалския език.
цитирай
41. get - До 39. radostinalassa - Ами за разлика от теб Радо-неокосена и а-исторична ливадо ГЕТЧО ЧЕТЕ ... ?
14.10.2019 20:51
radostinalassa написа:
https://www/watch?v=ruUSiTJsa90
Ще сънуваш финоугрите си скоро.


... не да геда ФИЛМЕЧТА ИСТОРИЧЕСКИ-ФИКЦИИ и от там да ТРУПА "ДОСТОВЕРНИ" ИСТОРИЧЕСКИ "ЗНАНИЯ" :))) ?!

Така че на първо време ПОМАШКА-ЛИВАДО, още и Радо!
Направи си труда И ПОТЪРСИ В ИНТЕРНЕТ - двата исновни и ПЪРВИЧНИ ИСТОРИЧНИ ИЗВОРА - Пов.Вр.Лет и Новгородска хроника - по отношение, КАКВО ПИШАТ ... за ИСТИНСКИТЕ! - ТЕ И КИЕВСКИТЕ които наричат сега малоРУСИ?

Пък после ми "ДОКАЗВАЙ" с шарлатански филмчета, правени за риба като теб ... Как "УГРО-ФИНИТЕ МОСКОВЦИ" от Мокша, Биармия и Арсания ? Кога и Как, са станали РУСНАЦИ:)))) че и ... "слИвяни-европейци" при това? :)))) !

П.П.
А по отношение на това - дет ривеш и се оплакваш на Божил: "Той пък ме нарича ПОМАЧКА? Ми с основание, те наричам такава - Защото?
Защото ПОМАК е човек - ЗАГУБИЛ СЕБЕПРЕДСТАВАТА СИ ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ - ВЪОБРАЗИЛ СИ, ЧЕ Е ОТ ДРУГА НАЦИОНАЛНОСТ?
Както това Е НАЛИЧНО ПРИ ТЕБ? Въобразилата си, че от БЪРГАРКА СИ СЛАВЯНКА ... а от това СЕ МИСЛИШ ЗА УГРО-ФИНКА ... тоест велико-РУСКИНЯ!

Докато продължаваш вярваш в тези НЕВЕРНИ неща за себе и произхода си - С ПЪЛНО ПРАВО МОГА ... И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТЕ НАРИЧАМ "ПОМАЧКА" !!:))))!
цитирай
42. bojil - Това е ...
15.10.2019 04:09
radostinalassa написа:
Това е шокиращо изявление. Генетичното изследване, напр. у нас се прави само на етнически българи и помаци. Много време бях " помакиня ", кой знае защо не са ме учили на турски език.
Аз чета съвременни източници, а не допотопни. Пиши си исторически и генетични постове. В главата ти е твърде голяма каша. Прочети изследването за тъканна съвместимост и ще разбереш всичко .

А не са ли случайно "съвременните" ти източници част от онази сатирична псевдонаука,която в Русия минава за автентична и дори сериозна? Щото съм попадал на нейните изцепки- струват колкото чорапите на Асан Чавуш след тежък тримесечен поход!
цитирай
43. bojil - (Ти си много прозд...)
15.10.2019 04:12
radostinalassa написа:
щом де възхищаваш от прозд човек. Това е уникално. Дано се храниш добре поне.

Благодаря за угрижеността: ако черпиш по една салата всяка вечер,ще се храня още по-добре! :)
цитирай
44. bojil - https://www/watch?v=ruUSiTJ...
15.10.2019 04:15
radostinalassa написа:
https://www/watch?v=ruUSiTJsa90
Ще сънуваш финоугрите си скоро.

Това е непрочитаемо: опитай се да го намериш с този линк и нищо няма да получиш,няма никаква стойност сиреч.
цитирай
45. bojil - Чети, ...
15.10.2019 04:21
radostinalassa написа:
Чети , Гетчо, чети. http://radostinalassa/lifestyle/2019/10/12/spisanieto-na-rotshild.1677797
И си прехапи мангалския език.

Хайде,хайде- тия спорове можем да ги спестим изцяло а човекът както казах е добронамерен и ще си затвори очите,ако спреш да го дразниш с лъжите и заблудите от ruUSiTJsa90 .
цитирай
46. bojil - https://www/watch?v=ruUSiTJ...
15.10.2019 04:25
get написа:
radostinalassa написа:
https://www/watch?v=ruUSiTJsa90
Ще сънуваш финоугрите си скоро.


... не да геда ФИЛМЕЧТА ИСТОРИЧЕСКИ-ФИКЦИИ и от там да ТРУПА "ДОСТОВЕРНИ" ИСТОРИЧЕСКИ "ЗНАНИЯ" :))) ?!

Така че на първо време ПОМАШКА-ЛИВАДО, още и Радо!
Направи си труда И ПОТЪРСИ В ИНТЕРНЕТ - двата исновни и ПЪРВИЧНИ ИСТОРИЧНИ ИЗВОРА - Пов.Вр.Лет и Новгородска хроника - по отношение, КАКВО ПИШАТ ... за ИСТИНСКИТЕ! - ТЕ И КИЕВСКИТЕ които наричат сега малоРУСИ?

Пък после ми "ДОКАЗВАЙ" с шарлатански филмчета, правени за риба като теб ... Как "УГРО-ФИНИТЕ МОСКОВЦИ" от Мокша, Биармия и Арсания ? Кога и Как, са станали РУСНАЦИ:)))) че и ... "слИвяни-европейци" при това? :)))) !

П.П.
А по отношение на това - дет ривеш и се оплакваш на Божил: "Той пък ме нарича ПОМАЧКА? Ми с основание, те наричам такава - Защото?
Защото ПОМАК е човек - ЗАГУБИЛ СЕБЕПРЕДСТАВАТА СИ ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ - ВЪОБРАЗИЛ СИ, ЧЕ Е ОТ ДРУГА НАЦИОНАЛНОСТ?
Както това Е НАЛИЧНО ПРИ ТЕБ? Въобразилата си, че от БЪРГАРКА СИ СЛАВЯНКА ... а от това СЕ МИСЛИШ ЗА УГРО-ФИНКА ... тоест велико-РУСКИНЯ!

Докато продължаваш вярваш в тези НЕВЕРНИ неща за себе и произхода си - С ПЪЛНО ПРАВО МОГА ... И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТЕ НАРИЧАМ "ПОМАЧКА" !!:))))!

Ама ти Радостинке вярно ли мислиш,че не си част от истинския Български народ а си част от фалшивия "славянски",изсмукан от пръстите на великоруската шарлатания?
цитирай
47. radostinalassa - Все се надявам , че си подплатен
15.10.2019 14:46
bojil написа:
radostinalassa написа:
щом де възхищаваш от прозд човек. Това е уникално. Дано се храниш добре поне.

Благодаря за угрижеността: ако черпиш по една салата всяка вечер,ще се храня още по-добре! :)

Ако не е така, при положение , че се фукаш с младост направо ми се реве при твоите ментални данни. Съжалявам за това, от всяко дърво свирка не става. Надявам се да е вярно първото предположение.
цитирай
48. radostinalassa - Човекът се дразни от всичко
15.10.2019 14:47
bojil написа:
radostinalassa написа:
Чети , Гетчо, чети. http://radostinalassa/lifestyle/2019/10/12/spisanieto-na-rotshild.1677797
И си прехапи мангалския език.

Хайде,хайде- тия спорове можем да ги спестим изцяло а човекът както казах е добронамерен и ще си затвори очите,ако спреш да го дразниш с лъжите и заблудите от ruUSiTJsa90 .

Прагът му на дразнимост е твърде нисък, което не е нормално явление. И не го карам да ме чете. Аз не правя това с чаршафите му.
цитирай
49. radostinalassa - Тук, Ге.чо не става дума за вяра
15.10.2019 14:49
След като ти доказват с изследвания нещо и ти не го приемаш, то тогава остава само да те изритаме по - далеч. Отивай да си квакаш в блатото. Не се навирай между хората.
цитирай
50. radostinalassa - Още 6 гласа ш изчезваш...
15.10.2019 20:38
барабар с умника Ге.чо. Значи било много приятно Ге.чо да ме обижда, а ти да се кефиш ? Това е перверзно като западния ти мозък. Консерво.
цитирай
51. get - До 48. 49. 50. radostinalassa - Да ти припомня КАКВО КАЗВА ДЯДО ВАЗОВ - за помачета-русначите КАТ ТЕБ?
16.10.2019 19:12
radostinalassa написа:
След като ти доказват с изследвания нещо и ти не го приемаш, то тогава остава само да те изритаме по - далеч. Отивай да си квакаш в блатото. Не се навирай между хората.


Детенце ГЛУПАВО,
ПАТЕНЦЕ любаво!
Къде под мишница
с таз малка книжица?

Отивам, бабичко,
макар и слабичко,
книга да се уча,
добро да сполуча.

... следвай завета оставен от Вазов - за такива, СЛАБОСИЛНИ В ГЛАВАТА - патенца кат теб?!

Инак ? - покрай тежненията ти - НАМЕСТО БЪЛГАРКА, ДА СЕ ИЗКАРВАШ СЛАВЯНКА - ще продължавам да те наричам ПОМАЧКА!! :)))
цитирай
52. radostinalassa - Айде пиши нов постинг, че ...
18.10.2019 14:29
да има време да дойдат и коментарите ни с това темпо на охлюв. За другото няма да спомена опять.
цитирай
53. radostinalassa - Примата пак се изцепи
18.10.2019 20:12
За мене наукаота стои над глуростта ти. Това , че те наричам примат май ти хареса. Ти стоиш даже под нивото на негрите. Измисли нещо ново.
цитирай
54. bojil - щом де възхищаваш от ...
20.10.2019 14:36
radostinalassa написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
щом де възхищаваш от прозд човек. Това е уникално. Дано се храниш добре поне.

Благодаря за угрижеността: ако черпиш по една салата всяка вечер,ще се храня още по-добре! :)

Ако не е така, при положение , че се фукаш с младост направо ми се реве при твоите ментални данни. Съжалявам за това, от всяко дърво свирка не става. Надявам се да е вярно първото предположение.

Свирка става ама трябва и тя да е съгласна,но без дървото да играе! :)
цитирай
55. bojil - Чети, Гетчо, чети. http://rado...
20.10.2019 14:39
radostinalassa написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
Чети , Гетчо, чети. http://radostinalassa/lifestyle/2019/10/12/spisanieto-na-rotshild.1677797
И си прехапи мангалския език.

Хайде,хайде- тия спорове можем да ги спестим изцяло а човекът както казах е добронамерен и ще си затвори очите,ако спреш да го дразниш с лъжите и заблудите от ruUSiTJsa90 .

Прагът му на дразнимост е твърде нисък, което не е нормално явление. И не го карам да ме чете. Аз не правя това с чаршафите му.

Той чете моя блог всъщност а коментари като твоите го дразнят- затова е тоя проблем.
цитирай
56. bojil - След като ти доказват с изследвания ...
20.10.2019 14:42
radostinalassa написа:
След като ти доказват с изследвания нещо и ти не го приемаш, то тогава остава само да те изритаме по - далеч. Отивай да си квакаш в блатото. Не се навирай между хората.

Не съм убеден че всички "доказателства",които ти показват руснаците са верни! Повечето от тях всъщност са подправени- имай го наум винаги,когато четеш техни сурогати!
цитирай
57. bojil - барабар с ...
20.10.2019 14:44
radostinalassa написа:
барабар с умника Ге.чо. Значи било много приятно Ге.чо да ме обижда, а ти да се кефиш ? Това е перверзно като западния ти мозък. Консерво.

Не- не ми е приятно но освен обидите той пише такива справедливи и хубави неща,че не мога да не ги пусна!
цитирай
58. bojil - След като ти доказват с изследвания ...
20.10.2019 14:49
get написа:
radostinalassa написа:
След като ти доказват с изследвания нещо и ти не го приемаш, то тогава остава само да те изритаме по - далеч. Отивай да си квакаш в блатото. Не се навирай между хората.


Детенце ГЛУПАВО,
ПАТЕНЦЕ любаво!
Къде под мишница
с таз малка книжица?

Отивам, бабичко,
макар и слабичко,
книга да се уча,
добро да сполуча.

... следвай завета оставен от Вазов - за такива, СЛАБОСИЛНИ В ГЛАВАТА - патенца кат теб?!

Инак ? - покрай тежненията ти - НАМЕСТО БЪЛГАРКА, ДА СЕ ИЗКАРВАШ СЛАВЯНКА - ще продължавам да те наричам ПОМАЧКА!! :)))

Ето ти пример за справедливи и хубави неща,написани от ГЕТ:

1. Стиховете на Вазов,сложени на място.
2. Изразът НАМЕСТО БЪЛГАРКА, ДА СЕ ИЗКАРВАШ СЛАВЯНКА,в който е вкарана голяма истина и справедливо негодувание.
цитирай
59. bojil - (Айде пиши нов постинг, че ...)
20.10.2019 14:51
radostinalassa написа:
да има време да дойдат и коментарите ни с това темпо на охлюв. За другото няма да спомена опять.

Ето че написах и новия си постинг- заводядай моля,можеш да го четеш.
цитирай
60. bojil - За мене наука...
20.10.2019 14:53
radostinalassa написа:
За мене наукаота стои над глуростта ти. Това , че те наричам примат май ти хареса. Ти стоиш даже под нивото на негрите. Измисли нещо ново.

За науката съм съгласен но само когато е НАУКА,а не наукообразни заблуди с цвят червен или бяло-синьо-червен.
цитирай
61. radostinalassa - Аз пиша на примата - прима
20.10.2019 15:15
А ти си много далече от науката.
цитирай
62. bojil - А ти си много далече от науката. Щом ...
20.10.2019 16:10
radostinalassa написа:
А ти си много далече от науката.

Щом аз съм далеч от науката това означава,че той е много на ТИ с нея и ти го признаваш. Така си е де :)
цитирай
63. nkf - След като ти доказват с изследвания ...
20.10.2019 16:26
get написа:
radostinalassa написа:
След като ти доказват с изследвания нещо и ти не го приемаш, то тогава остава само да те изритаме по - далеч. Отивай да си квакаш в блатото. Не се навирай между хората.


Детенце ГЛУПАВО,
ПАТЕНЦЕ любаво!
Къде под мишница
с таз малка книжица?

Отивам, бабичко,
макар и слабичко,
книга да се уча,
добро да сполуча.

... следвай завета оставен от Вазов - за такива, СЛАБОСИЛНИ В ГЛАВАТА - патенца кат теб?!

Инак ? - покрай тежненията ти - НАМЕСТО БЪЛГАРКА, ДА СЕ ИЗКАРВАШ СЛАВЯНКА - ще продължавам да те наричам ПОМАЧКА!! :)))

Гет, напразно е всичко... вий, кои престъпяте тоз праг,
надежда всяка тука оставете"
цитирай
64. bojil - След като ти доказват с ...
23.10.2019 08:48
nkf написа:
get написа:
radostinalassa написа:
След като ти доказват с изследвания нещо и ти не го приемаш, то тогава остава само да те изритаме по - далеч. Отивай да си квакаш в блатото. Не се навирай между хората.


Детенце ГЛУПАВО,
ПАТЕНЦЕ любаво!
Къде под мишница
с таз малка книжица?

Отивам, бабичко,
макар и слабичко,
книга да се уча,
добро да сполуча.

... следвай завета оставен от Вазов - за такива, СЛАБОСИЛНИ В ГЛАВАТА - патенца кат теб?!

Инак ? - покрай тежненията ти - НАМЕСТО БЪЛГАРКА, ДА СЕ ИЗКАРВАШ СЛАВЯНКА - ще продължавам да те наричам ПОМАЧКА!! :)))

Гет, напразно е всичко... вий, кои престъпяте тоз праг,
надежда всяка тука оставете"

Човекът добре обяснява,спор няма- остава само да срещне разбиране от страна на опонента,а такова за съжаление никак не виждам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771759
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада