Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2019 22:21 - Обръщение
Автор: gevara01 Категория: Политика   
Прочетен: 379 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
До ВСИЧКИ! ДО ВСИЧКИ!
Граждани на Република Бария!
Много от Вас намразиха всички буржоазни партии в родината ни. И с право! Но има една особена, истинска народна, най-демократична и независима партия -Българската работническо-селска партия. Единствената алтернатива на лъжливите буржоазни партии!
БРСП е единствената автентична лява партия днес! Тя се бори за смяна на строя, за ликвидиране на капитализма! Друга такава партия има ли днес? Не, няма! Целта е социалистическа пазарна икономика по Маркс и средствата за производство да са обществена собственост, у работниците и селяните, у избраните, но подчинени ръководители пак на работниците и селяните! За възможно най-ниско равнище на бюрокрацията. Заплатите на най-висшите държавни служители да бъде равна на една средна работническа заплата. Пенсионната система - наистина солидарна. Равни пенсии за равен трудов стаж. Местната власт, съставена от делегирани представители на работническите колективи и представителите на пенсионерите, сменяеми по всяко време, изпращащи делегати за републиканските съвещания, също избирани и сменяеми по всяко време. Референдуми по всички важни въпроси на държавата и селищата в страната. Това е разликата от преди 1989 г. Тогава тези средства бяха в държавата и се крадеше, разхищаваше, неглижираше, не се работеше активно... поради липса на социалистическа пазарна икономика!
При пазарната социалистическа икономика средствата са в трудовия ко-
лектив, у работниците и никой няма да краде от себе си, от колектива, от предприятието, в което членува и работи! Конкуренцията е между работнически колективи и доказано работи: Китай, Виетнам и други! Като добавим и хубавите страни на държавния социализъм до 1989 г.: безплатното образование и здравеопазване, максимум 3 банки, държавна БНБ, инвестиционна и кредитно-търговска, кооперативното движение, трудовите бригади на учащите се, става ясно какви са основните предимства са социалистическата икономическа система. Ще използваме и добрите страни на частно-капиталистическата система след същата дата, та до днес, а имено: свободното слово,свободните медии, свободно пътуване по света:
БРСП е ЗА:
- СОЦИАЛИЗЪМ, РАЗЛИЧЕН ОТ ПОЗНАТИЯ У НАС В ПЕРИОДА 1944-1989г. -ИСТИНСКИЯ, МАРКСОВИЯ СОЦИАЛИЗЪМ;
- РАБОТНИЧЕСКА ДЕМОКРАЦИЯ;
- ПАЗАРНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИКОНОМИКА;
- МНОГОПАРТИЙНА СИСТЕМА, СВОБОДА НА ПЕЧАТА;
- БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И БЕЗПЛАТНО
ОБЩОДОСТЪПНО ОБРАЗОВАНИЕ.
БРСП е ПРОТИВ:
- ЧЛЕНСТВОТО В НАТО И ЕС;
- НАЛИЧИЕ НА ЧУЖДИ ВОЕННИ БАЗИ В БЪЛГАРИЯ;
- РАЗДЕЛЕНИЕТО НА БОГАТИ И БЕДНИ;
- ЕКСПЛОАТАЦИЯТА - ЧАСТНА И ДЪРЖАВНА.
БРСП има за цел консолидиране на всички български граждани за едно велико дело: Спасението на майка България!
За това дело сега са нужни честни, смели и безкористни мъже и жени, верни на идеята хора. Такива са членовете на БРСП! Стани член на автентична, народна, лява партия за Майка България!
От организационния комитет за провеждане на Извънреден конгрес



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gevara01
Категория: Политика
Прочетен: 331818
Постинги: 195
Коментари: 84
Гласове: 62
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031