Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2020 22:30 - ЧУЖДИ СТРАНИ ФИНАНСИРАТ ТЮРКОЛОГИЯТА У НАС,ПРЕЧЕЙКИ НА НАШИ ИСТОРИЦИ ДА НАПИШАТ ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИТЕ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3916 Коментари: 26 Гласове:
20

Последна промяна: 08.01.2020 23:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЧУЖДИ СТРАНИ ФИНАНСИРАТ ТЮРКОЛОГИЯТА У НАС,ПРЕЧЕЙКИ НА НАШИ ИСТОРИЦИ ДА НАПИШАТ ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИТЕ


   Голям брой чужди страни имат интерес да учим фалшива история на България,за да не се вдига духът на Българите и самочувствието им да остане смачкано. Кои са тия чужди страни,които несъмнено помагат за финансирането на "нашата" тюркология?

1. Русия. Тя го прави,за да ни открадне Кирилицата и водачеството над "славянския" свят,което по право се полага на България. Тя още от Наполеоново време иска да потурчи всички Българи,за да няма кой да й пречи в това отношение. Фалшифицирайки системно нашата история,тя плаща на свои русофилски агенти у нас да превръщат Българите в цигани и турци.

  В Русия хората учат откровени вулгарни лъжи и нелепици за България: "Кирилицата" (истинското й име е Булгарица!) била написана от руснаци,Русия била "майчица" на "славянските" народи от хиляди години, всички "славяни" (т.е. Българи) били по кръв "великоруси",България била нападнала страната им в 1944 г. и прочее арогантни простащини. Руски "учени" редовно суфлират на "нашите" тюрколози и ги учат как да лъжат,за да хващат лъжите им "дикиш". Организират "сказки", семинари и прочее русофилски сборища,на които насъскват облъчени от фашистката им пропаганда червени лумпени да беснеят срещу България и да повреждат или унищожават всичко,което може да издигне нейното богатство и слава!

  Страни като Полша отдавна са разбрали,че Русия обича да изкривява и фалшифицира историята в свой интерес и в ущърб на малките народи. Затова поляците вече взимат мерки срещу мръсните посегателства на руски псевдоисторици и ще искат забрана на всички лъжливи исторически версии,които пристигат в страната им от Москва:
       image

2. Сърбия. Съучастник на Русия в потурчването и помакедончването на Българите,тя редовно е насъсквана срещу нас от своите Кремълски суфльори. Преподава фалшива история в своите училища, пълна с клевети и лъжи за България и преписана от секретни руски справочници по "Българска" история. Голяма страна като Русия си има платени слуги от всяка националност- в това число турци, татари, арменци, беларуси, монголци, корейци, китайци, евреи, араби, иранци и прочее,та даже и германци. Такива сърбоезични слуги са писали невероятни лъжи и за сърбите: те били дошли на Балканите 2-3 века преди нас,Аспарух им бил завзел държавата която се простирала от Адриатическо море до Странджа и устието на Дунав,побългарили сме били "сръбските славяни" в Македония и прочее параноични идиотщини!

3. Македония. Държава на еничари,измамници,сърбомани и влахомани,тя е в ръцете на руско-сръбска агентура и почти нищо в нея не върви към подобрение на нещата. Шизофренните претенции на фалшивите й управници никога няма да секнат,докато зад гърба си чувстват "братското" рамо на Москва.

       image

4. Румъния. Няма интерес да се узнае истината за Българите,които са деди на всички власи и каракачани. Нямайки своя собствена идентичност,нейния фалшив новоизмислен народец точно като "македонците", сърбите и руснаците помпа своето самочувствие от кражби на Български културни достояния.

5. Турция. Тя ще бъде много доволна,ако Българите "станат" турци и се радва на помощта на Русия в това отношение,понеже и за нея е предвиден дял от древната Българска култура,която плячкосват руснаците и техните прислужници: сърбомани, власи и македонисти. Турците обаче са коварни мошеници и не случайно народът, който е имал многовековен допир до тях е създал народната мъдрост "НА ТУРЧИН ВЯРА ДА НЯМАШ!" Затова те един ден ще преметнат и руснаците така,както лъжеха и още ни лъжат нас!

  Това е основната маса държави,които помагат на ментетата тюрколози и финансират вредителската им дейност. Гърция не присъства между тях,понеже управниците й са осъзнали че ако България рухне,Гърция няма да издържи на турския натиск и ще трябва да отстъпи на Турция много свои територии. В Гърция е пълно с варваризирани подивели шовинисти,но властта не винаги е с тях и се вслушва в трезвия глас на Европа,където бъка от гъркомани. Те обаче се надяват мижавата им държавка да прибере нещо от Македония и България,ако в тях стане (не дай Боже!) гражданска война и няма да ни се притекат на помощ по никакъв начин!

  Заради страни като първите пет нашите учебници по история няма скоро да бъдат променени,най-малко пък от "историците". Изброените пет държави системно фалшифицират народната биография на Българите и с нетърпение чакат "плодът да узрее" т.е. Българите да се свършат,за да посегнат на последния остатък от наши земи,които са ни останали. Сметката им обаче ще остане без кръчмар: "Последните станаха първи а първите- последни",както е казал Господ! Затова те ще останат с пръст в уста,понеже Бог ще им отдаде страховито наказание за алчността и лъжите,с които прегазват правата на ближния и се гаврят с Божия народ,който искат да унищожат! Един ден страната ни отново ще роди своя Телериг,който ще я очисти от отровния чуждестранен буренак,който я задушава и ще посее в народната нива чистите здрави семена на древната Българска култура,ненакърнени от измамите на жалки новопръкнали се "славяни", "тюрки", влахомани, сърбомани и македонисти!



Гласувай:
22


Вълнообразно


1. анонимен - Абсолютно вярно. И неслучайно си ...
08.01.2020 22:40
Абсолютно вярно.И неслучайно си почнал с русия.
Путинският фашизъм има най голяма полза от това.
цитирай
2. bojil - Абсолютно вярно. И ...
09.01.2020 01:25
blackpredatorka написа:
Абсолютно вярно.И неслучайно си почнал с русия.
Путинският фашизъм има най голяма полза от това.

Истина е че съвсем нарочно почнах с Русия,която ни краде поне XVIII-ти век насам!
цитирай
3. batogo - !!!:))) Всичките тези не познават Висшата Справедливост, защото са слепи атеисти, Божо, но скоро ще я изпитат върху себе си!
09.01.2020 09:11
"Последните станаха първи а първите- последни",както е казал Господ! Затова те ще останат с пръст в уста,понеже Бог ще им отдаде страховито наказание за алчността и лъжите,с които прегазват правата на ближния и се гаврят с Божия народ,който искат да унищожат! Един ден страната ни отново ще роди своя Телериг,който ще я очисти от отровния чуждестранен буренак,който я задушава и ще посее в народната нива чистите здрави семена на древната Българска култура,ненакърнени от измамите на жалки новопръкнали се "славяни", "тюрки", влахомани, сърбомани и македонисти!
Видов ден винаги идва, приятелю, за да могат безбожните слепци да изпитат и осъзнаят това, което са причинявали на осъзнатите в безсилната си алчност, злоба и омраза!
Чест и почитания за изказаните истини!
цитирай
4. radostinalassa - Фактите сочат нещо друго
09.01.2020 19:44
Любимите ви янки, които правят много изследвания са открили освен това, че те са една пъстра генетична палитра и факта, че по HLA - системата за тъканна съвместимост българи, македонци ест. и русите са идентични.
Така, че едва ли русите имат изгода да ни унищожават, което се вижда на практика, че става. Сигурно говориш за руските евреи, които са хитри същества.
И пиши в раздел Забавление.
цитирай
5. milady - абе, Радооо, селска пр чкее..
10.01.2020 09:40


стига писа за Хайверите, след като нямаш акъл и логика..
да проумееш ТЯХНАта Игра..
колко пъти ,ти препоръчвам..чети КНИГИ!!
кимвал ,що дрънка..задръсти блога,и кой ли те слуша..
останахме една шепа ,които можем да дебатираме..с АКЪЛ!

поздрави на автора..за многоо години,Божиле!
цитирай
6. dobrodan - Ами тогава давай, напиши я тая истина за българите и да
10.01.2020 12:23
приключваме най-сетне? Пък ако чакаш на господа да ни оправи страната... ще си останеш с чакането :).
цитирай
7. get - До 4. radostinalassa - До другарката помако-русначка?
10.01.2020 13:09
radostinalassa написа:
Любимите ви янки, които правят много изследвания са открили освен това, че те са една пъстра генетична палитра и факта, че по HLA - системата за тъканна съвместимост българи, македонци ест. и русите са идентични.
Така, че едва ли русите имат изгода да ни унищожават, което се вижда на практика, че става. Сигурно говориш за руските евреи, които са хитри същества.
И пиши в раздел Забавление.


Когато ми цитираш ПЪРВОИЗТОЧНИКА НА ПОРЕДНАТА СИ ГЛУПОСТ - ще те черпя!

А "братушките" БЯХА ТЕЗИ - Които използваха ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА(чрез която предизвикаха етносно противопоставяне в НРБ през 1988 и 89 години?) За ДА ИЗВЪРШАТ "ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРЕВРАТ" в назоваваната тогава Народна република България?

Именно ОТ ТОГАВА "забравяйки", че са ни "ТЪКАННО СЪВМЕСТИМИ" ! Демонстрираха ОТКРОВЕННАТА СИ ТУРСКО-РУСКА ДРУЖБА(наченала още от времена на "българофила" граф Игнатиев!) ... която продължава и към момента, в лицето на руският-самодержец Путин и Ердоган-султан!

Божиле ВСЕ ОЩЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗУВАНИЕ НА РУСИЯ СЕ ПИШАТ - ЕЙ ТАКИВА ЕДНИ НЕЩА ЗА ФОРМИРАНЕТО НИ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА?

Имам в предвид академичното издание за висшите им учебни заведения - съставен от Ш.М.Мунчаев, В.М.Устинов и утвърден от руското министерство на образованието?

Цитат:
"В Истории есть немало ПРИМЕРОВ, когда НАРОД ЗАИМСТВУЕТ свое имя совсем не от того предка, от которого наследует язык и материальную культуру, причем комбинации тут могут быть самыми различными.
- С-Л-А-В-Я-Н-О-языческие „Болгары” НОСЯТ ИМЯ >>>>Т-Ю-Р-К-С-К-О-Г-О<< << племени, в VII в. >>С-О-З-Д-А-В-Ш-Е-Г-О<< на БАЛКАНАХ ПЕРВОЕ БОЛГАРСКОЕ ЦАРСТВО И >>>БЕССЛЕДНО РАСТВОРИВШЕГОСЯ<<< СРЕДИ СЛАВЯНСКИХ ПЛЕМЕН, составляющих большинство его населения.
При этом, отмечают авторы, в их материальной культуре весьма заметно присутствие третьего этноса — древних ФРАКИЙЦЕВ, >>ЭЛЛИНИЗИРОВАННЫХ<< во времена Римской империи.”
- край на цитата !

- Аман бе, аман! - от такива "братушки" и местни ПОМАЦИ, като Рада!!
цитирай
8. bojil - "Последните станаха първи а ...
10.01.2020 15:25
batogo написа:
"Последните станаха първи а първите- последни",както е казал Господ! Затова те ще останат с пръст в уста,понеже Бог ще им отдаде страховито наказание за алчността и лъжите,с които прегазват правата на ближния и се гаврят с Божия народ,който искат да унищожат! Един ден страната ни отново ще роди своя Телериг,който ще я очисти от отровния чуждестранен буренак,който я задушава и ще посее в народната нива чистите здрави семена на древната Българска култура,ненакърнени от измамите на жалки новопръкнали се "славяни", "тюрки", влахомани, сърбомани и македонисти!
Видов ден винаги идва, приятелю, за да могат безбожните слепци да изпитат и осъзнаят това, което са причинявали на осъзнатите в безсилната си алчност, злоба и омраза! Чест и почитания за изказаните истини!

Благодаря- имаш пълно право,че онези хора са най-вече атеисти но аз им обещавам,че до 15 години над 90% от тях ще станат вярващи!
цитирай
9. bojil - Любимите ви ...
10.01.2020 15:29
radostinalassa написа:
Любимите ви янки, които правят много изследвания са открили освен това, че те са една пъстра генетична палитра и факта, че по HLA - системата за тъканна съвместимост българи, македонци ест. и русите са идентични.
Така, че едва ли русите имат изгода да ни унищожават, което се вижда на практика, че става. Сигурно говориш за руските евреи, които са хитри същества.
И пиши в раздел Забавление.

Както съм писал и другаде,ние родолюбците не сме чуждофили- Българофили сме! Затова е силно да се говори че "янките" са ни любими,но ние нямаме нищо против тях- те са наши приятели,в пъти по-искрени от съветските "хора",а такива приятелства трябва да се уважават! За руските евреи вярвам че си права: никой "русофоб" няма и никога не е имал нещо против обикновените руснаци!
цитирай
10. bojil - стига писа за ...
10.01.2020 15:33
milady написа:


стига писа за Хайверите, след като нямаш акъл и логика..
да проумееш ТЯХНАта Игра..
колко пъти ,ти препоръчвам..чети КНИГИ!!
кимвал ,що дрънка..задръсти блога,и кой ли те слуша..
останахме една шепа ,които можем да дебатираме..с АКЪЛ!

поздрави на автора..за многоо години,Божиле!

Много благодаря- поздрав и на тебе Джули: с много здраве и късмет,да вървиме все напред! :)
цитирай
11. bojil - (Ами тогава давай, напиши я тая истина за българите и да)
10.01.2020 15:36
dobrodan написа:
приключваме най-сетне? Пък ако чакаш на господа да ни оправи страната... ще си останеш с чакането :).

Аз не мога да напиша тези истини но в блога има хора,които могат и го правят! А от Господа чакам да ми помогне да взимам правилни решения,да не допускам грешки и да имам възможности да помагам на ближния така,както го правят истинските Българи!
цитирай
12. bojil - Любимите ви янки, които ...
10.01.2020 15:45
get написа:
radostinalassa написа:
Любимите ви янки, които правят много изследвания са открили освен това, че те са една пъстра генетична палитра и факта, че по HLA - системата за тъканна съвместимост българи, македонци ест. и русите са идентични.
Така, че едва ли русите имат изгода да ни унищожават, което се вижда на практика, че става. Сигурно говориш за руските евреи, които са хитри същества.
И пиши в раздел Забавление.


Когато ми цитираш ПЪРВОИЗТОЧНИКА НА ПОРЕДНАТА СИ ГЛУПОСТ - ще те черпя!

А "братушките" БЯХА ТЕЗИ - Които използваха ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА(чрез която предизвикаха етносно противопоставяне в НРБ през 1988 и 89 години?) За ДА ИЗВЪРШАТ "ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРЕВРАТ" в назоваваната тогава Народна република България?

Именно ОТ ТОГАВА "забравяйки", че са ни "ТЪКАННО СЪВМЕСТИМИ" ! Демонстрираха ОТКРОВЕННАТА СИ ТУРСКО-РУСКА ДРУЖБА(наченала още от времена на "българофила" граф Игнатиев!) ... която продължава и към момента, в лицето на руският-самодержец Путин и Ердоган-султан!

Божиле ВСЕ ОЩЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗУВАНИЕ НА РУСИЯ СЕ ПИШАТ - ЕЙ ТАКИВА ЕДНИ НЕЩА ЗА ФОРМИРАНЕТО НИ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА?

Имам в предвид академичното издание за висшите им учебни заведения - съставен от Ш.М.Мунчаев, В.М.Устинов и утвърден от руското министерство на образованието?

Цитат:
"В Истории есть немало ПРИМЕРОВ, когда НАРОД ЗАИМСТВУЕТ свое имя совсем не от того предка, от которого наследует язык и материальную культуру, причем комбинации тут могут быть самыми различными.
- С-Л-А-В-Я-Н-О-языческие „Болгары” НОСЯТ ИМЯ >>>>Т-Ю-Р-К-С-К-О-Г-О<< << племени, в VII в. >>С-О-З-Д-А-В-Ш-Е-Г-О<< на БАЛКАНАХ ПЕРВОЕ БОЛГАРСКОЕ ЦАРСТВО И >>>БЕССЛЕДНО РАСТВОРИВШЕГОСЯ<<< СРЕДИ СЛАВЯНСКИХ ПЛЕМЕН, составляющих большинство его населения.
При этом, отмечают авторы, в их материальной культуре весьма заметно присутствие третьего этноса — древних ФРАКИЙЦЕВ, >>ЭЛЛИНИЗИРОВАННЫХ<< во времена Римской империи.”
- край на цитата !

- Аман бе, аман! - от такива "братушки" и местни ПОМАЦИ, като Рада!!

Виждаш колко прав е Гет Радостинке: руснаци накараха разните байтошовци да почнат "възродителен процес",а после пак те ни направиха "турска" партия която се грижи за всичко чуждоземно у нас,само не и за Българите! Прав е и за глупостите,които пише в руските учебници за нас и съм склонен да ти дам един съвет: вместо да четеш жълтата преса на руснаците,поглеждай по-често какво пише в техните учебници и енциклопедии за нас! Тогава ще разбереш колко ни мразят руските власти и с каква пяна на устата ни кълнат ежедневно за това,че във всички културни достояния (писмо, образование, наука, литература, изобретения и пр.) те са винаги след нас!
цитирай
13. radostinalassa - Гетето не го чета много отдавна, ...
10.01.2020 16:48
защото той не се чете като ония надписи. Нито пък чета многобройните никове на Пеперут и Лайфчо Пръча.Нямам време за глупости.
Ти наистина си забавен.
цитирай
14. leonleonovpom2 - Здравей, Божиле!
11.01.2020 08:56
В историята, както и в политиката , няма вечно приятелство, има интереси
Например Русия Колко пъти е била в съюз с Англия , Франция и Германия? И най- жестоките и войни са с тях
Или Германия, Франция и Англия Опустошителни ,многовековни войни между тях и съюзи -между тези войни!?....
Ние знаем ,че сърби и гърци са ни ограбили варварски, до такава степен, че битата от нас Турция, само година след това, ни предлага помощ, военна, за да възтържествува справедливостта за нас! МръснияТ акт на папско австроунгарското творение Румъния през 1913 г София не са превзели ,но сме им превзели Букурещ три години по- късно, за наказание, въпреки ,че е защитаван от руснаци
Измислена история имат те!
Първи "цар" им е Дакота-четвърти век, , след щест века?,десети век, внимание- Петар Иасен/ Ясен/, след два века- ,внимание-Йовита!? После следват войводите-- Иванко, Георги, Мирчо Стари, Влад Цепеш - Дракола, Тодор Владимиров-/ Тудор Владимиреску? Държава измислена от всякъде С език-30% Българкски, с имена на градове като Букурещ, Брашов, Крайова, Търговище .... Слава богу, че не са порумънчили и тях
И нямаме един, който да ни защити, да застане зад истината Но имаме еничари, както казваш, служещи на враговете ни!

Хубав ден, приятелю!

ПП Освен ,че е смешно, Петър и Калоян да се обявяват за влашки царе, това е и нагло и безочливо!
Знаем ,че за Калоян твърдят ,че е влах, дори и наши историци! Той е доказал ,че е от царския род на Петър! Излиза, че и Симеон и Борис, дори и те ка власи? Власи етнос, в него период няма! Така наричат овчарите -Бълтари Които носят военната повинност! Затова под власите на Калоян се разбират войниците му!
цитирай
15. radostinalassa - Не виждам отговор, нито...
12.01.2020 12:37
обяснение за изкривения ти мироглед. И как ти хрумна, че американските бази у нас всъщност са руски ? Да не е станало тайно обединение на двете страни ? Едва ли някой от изток ще иска да храни 200 млн цветни . Даже Сталин не завладя Европа, защото като човек със съвест мислеше, че ще трябва да ги храни. А западняците избиха милиони хора с глад , без да помислят за храната им.
цитирай
16. nkf - Съветската мингянка радостина от е ...
12.01.2020 15:05
Съветската мингянка радостина от е много проста пачавра, дължи се на калпавото &#1117; ДНК-, което е резултат на хибридизацията на сливенски циганин и съветска алкохолизирана разпоретина.
цитирай
17. radostinalassa - Божиле, много си прост...
12.01.2020 18:43
щом допускаш маймуняци да коментират хората в поста ти. Родило ти се е нещо грозно.
цитирай
18. bojil - защото той не се чете като ония на...
12.01.2020 18:47
radostinalassa написа:
защото той не се чете като ония надписи. Нито пък чета многобройните никове на Пеперут и Лайфчо Пръча.Нямам време за глупости.
Ти наистина си забавен.

Благодаря за добрата характеристика- ще продължа да те забавлявам :)
цитирай
19. bojil - Съветската ...
12.01.2020 18:49
nkf написа:
Съветската мингянка радостина от е много проста пачавра, дължи се на калпавото &#1117; ДНК-, което е резултат на хибридизацията на сливенски циганин и съветска алкохолизирана разпоретина.

Разбирам защо се ядосваш приятелю,но нека да й прощаваме- тя е жена с модерно за 1950-а година мислене,допустимо е да сгреши.
цитирай
20. bojil - щом допускаш ...
12.01.2020 18:52
radostinalassa написа:
щом допускаш маймуняци да коментират хората в поста ти. Родило ти се е нещо грозно.

Имаш право да ме критикуваш,но това е демокрация- даваш думата на всеки,а после сдобряваш хората и ги научаваш да работят съвместно като истински приятели. Жаргонните думи и обиди не са желателни разбира се,но понякога служат за изпускане на парата- част от хората така се разтоварват,повярвай!
цитирай
21. bojil - В историята, както и в политиката, ...
12.01.2020 18:57
leonleonovpom2 написа:
В историята, както и в политиката , няма вечно приятелство, има интереси
Например Русия Колко пъти е била в съюз с Англия , Франция и Германия? И най- жестоките и войни са с тях
Или Германия, Франция и Англия Опустошителни ,многовековни войни между тях и съюзи -между тези войни!?....
Ние знаем ,че сърби и гърци са ни ограбили варварски, до такава степен, че битата от нас Турция, само година след това, ни предлага помощ, военна, за да възтържествува справедливостта за нас! МръснияТ акт на папско австроунгарското творение Румъния през 1913 г София не са превзели ,но сме им превзели Букурещ три години по- късно, за наказание, въпреки ,че е защитаван от руснаци
Измислена история имат те!
Първи "цар" им е Дакота-четвърти век, , след щест века?,десети век, внимание- Петар Иасен/ Ясен/, след два века- ,внимание-Йовита!? После следват войводите-- Иванко, Георги, Мирчо Стари, Влад Цепеш - Дракола, Тодор Владимиров-/ Тудор Владимиреску? Държава измислена от всякъде С език-30% Българкски, с имена на градове като Букурещ, Брашов, Крайова, Търговище .... Слава богу, че не са порумънчили и тях
И нямаме един, който да ни защити, да застане зад истината Но имаме еничари, както казваш, служещи на враговете ни!

Хубав ден, приятелю!

ПП Освен ,че е смешно, Петър и Калоян да се обявяват за влашки царе, това е и нагло и безочливо!
Знаем ,че за Калоян твърдят ,че е влах, дори и наши историци! Той е доказал ,че е от царския род на Петър! Излиза, че и Симеон и Борис, дори и те ка власи? Власи етнос, в него период няма! Така наричат овчарите -Бълтари Които носят военната повинност! Затова под власите на Калоян се разбират войниците му!

Днешните власи станаха същите смешници като "македонците": историята им от 2 страници стана 2000,държавата им от век и половина стана на 20-30 века и т.н.
цитирай
22. bojil - обяснение за изкривения ти ...
12.01.2020 19:03
radostinalassa написа:
обяснение за изкривения ти мироглед. И как ти хрумна, че американските бази у нас всъщност са руски ? Да не е станало тайно обединение на двете страни ? Едва ли някой от изток ще иска да храни 200 млн цветни . Даже Сталин не завладя Европа, защото като човек със съвест мислеше, че ще трябва да ги храни. А западняците избиха милиони хора с глад , без да помислят за храната им.

У нас няма и никога не е имало американски бази,надявам се че не е имало и руски. Никога не е имало и американска окупация: имаше обаче руска през Х в., XVIII в. и на три пъти през XIX в.,както и съвецка окупация през ХХ в. (1944-1947 г.)! При шест руско-съвецки окупации в България и нито една американска ти обичаш Русия а мразиш Америка??!! Това е неприлично и нелогично!
цитирай
23. nkf - Съветската мингянка радостина от е ...
12.01.2020 19:05
bojil написа:
nkf написа:
Съветската мингянка радостина от е много проста пачавра, дължи се на калпавото &#1117; ДНК-, което е резултат на хибридизацията на сливенски циганин и съветска алкохолизирана разпоретина.

Разбирам защо се ядосваш приятелю,но нека да й прощаваме- тя е жена с модерно за 1950-а година мислене,допустимо е да сгреши.

Ами, не се ядосвам, само за сетен път напомням за какъв изрод става въпрос. Та, да напомня пак: Радостина е толкова тъпа, че е съвсем очевидна леката й степен на идиотия. Това се дължи на лошото й ДНК - понеже е мелез. Освен това, положението й става още по-лошо, поради непрекъснатото лъгане от нейна страна /но циганите все пак няма как да не лъжат/. Друг проблем е, че тя, като изрод и съветски човек - няма родина, език, Бог, род, фамилия. Тоест тя е мангалка не само по ген. Божиле, става дума за един комунистически отпадък.
цитирай
24. bojil - Съветската ...
12.01.2020 19:25
nkf написа:
bojil написа:
nkf написа:
Съветската мингянка радостина от е много проста пачавра, дължи се на калпавото &#1117; ДНК-, което е резултат на хибридизацията на сливенски циганин и съветска алкохолизирана разпоретина.

Разбирам защо се ядосваш приятелю,но нека да й прощаваме- тя е жена с модерно за 1950-а година мислене,допустимо е да сгреши.

Ами, не се ядосвам, само за сетен път напомням за какъв изрод става въпрос. Та, да напомня пак: Радостина е толкова тъпа, че е съвсем очевидна леката й степен на идиотия. Това се дължи на лошото й ДНК - понеже е мелез. Освен това, положението й става още по-лошо, поради непрекъснатото лъгане от нейна страна /но циганите все пак няма как да не лъжат/. Друг проблем е, че тя, като изрод и съветски човек - няма родина, език, Бог, род, фамилия. Тоест тя е мангалка не само по ген. Божиле, става дума за един комунистически отпадък.

Не мога да знам дали е мелез или не но знам,че се е объркала здраво и вярва само на руската жълта преса,която обаче бъка от лъжи!
цитирай
25. nkf - Съветската мингянка радостина от е ...
12.01.2020 19:49
bojil написа:
nkf написа:
bojil написа:
nkf написа:
Съветската мингянка радостина от е много проста пачавра, дължи се на калпавото &#1117; ДНК-, което е резултат на хибридизацията на сливенски циганин и съветска алкохолизирана разпоретина.

Разбирам защо се ядосваш приятелю,но нека да й прощаваме- тя е жена с модерно за 1950-а година мислене,допустимо е да сгреши.

Ами, не се ядосвам, само за сетен път напомням за какъв изрод става въпрос. Та, да напомня пак: Радостина е толкова тъпа, че е съвсем очевидна леката й степен на идиотия. Това се дължи на лошото й ДНК - понеже е мелез. Освен това, положението й става още по-лошо, поради непрекъснатото лъгане от нейна страна /но циганите все пак няма как да не лъжат/. Друг проблем е, че тя, като изрод и съветски човек - няма родина, език, Бог, род, фамилия. Тоест тя е мангалка не само по ген. Божиле, става дума за един комунистически отпадък.

Не мога да знам дали е мелез или не но знам,че се е объркала здраво и вярва само на руската жълта преса,която обаче бъка от лъжи!

Ами това не е доказателство за идиотия? Е, казвам ти, че мелез между циганин и руска курва. Ти мислиш ли, че Българин може да бъде обсебен от русопоклонничество? Ами може ли Българин да говори за русия като за едва-ли-не своя родина? Ами ти не виждаш ли, че се идентифицира с русия и се опитва да приписва някаква рускост на нас Българите? Абе, Божиле, какво ми говориш за тая кирлива проста циганка.
цитирай
26. radostinalassa - Криеш ми коментара, а ?
12.01.2020 20:10
И аз мога да ругая като другите ти никове, но се уважавам повече от маймуняците. И тук мирише на мръсни крака и бъка от сбъркани мозъчета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1786850
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64599
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада