Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02 00:39 - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА – ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 512 Коментари: 33 Гласове:
17

Последна промяна: 26.02 09:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                               ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА – ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ


   Напоследък стана модно много хора да искат промяна. Ние родолюбците също искаме такава- ето какво трябва да се направи според нас.

1. Да се извадят на светло досиетата на всички червени доносници.

2. Да се изземе икономиката от ръцете на червения "бизнес" и да се положат основите на национален бизнес.

3. Да се дадат за неограничено време специални привилегии на Българските села,които са гръбнак на нашата раждаемост.

4. Да бъдат извадени от политиката и икономиката червените агенти.

5. Да бъдат наказани виновниците за Жан-Виденовите фалити и за всички други фалити,които застигнаха България в периода 1944-2014 г.

6. Да бъде вкарана в учебниците истината за престъпленията на комунизма и на Руската империя срещу България.

7. Да бъде вкарана в учебниците истината за злокобното помакедончване,което червени русофили направиха след 1944 г. с помощта на съветския окупатор.

8. Да бъде вкарана в учебниците истинската Българска история,включваща БРИГИТЕ, МИЗИТЕ, БЕЛАЗГИТЕ, БЕЛГИТЕ, БАЛАГРИИТЕ, ЗИЕЗИ, АВИТОХОЛ, ИРНИК, АЛЦЕК, КУБЕР, ПРЕСИАН II, КОНСТАНТИН II АСЕН, ЦАР ФРУЖИН, САНСТЕФАНСКА ГУБЕРНИЯ, ролята на Русия в избора на Фердинанд за Български владетел, участието на Русия в помакедончването на над 1 млн. Българи и в прогонването на милиони други от страната и т.н.

9. Преподаване в училищата до 12-ти клас да бъде извършвано само на достъпен Български език и да бъдат въведени учебни предмети като Патриотично възпитание, Вяра и общество, Здраве и хигиена, Компютърна грамотност, Бизнес и финанси, Етика и право, Спорт и туризъм, Първично военно обучение, Пътна безопасност, Оцеляване в трудни условия и пр.

10. Да бъде въведено смъртно наказание за доказани серийни убийци, патологични Българомразци, предатели на Родината и изключително жестоки престъпници.

11. Да бъдат забранени всички руски и турски партии у нас,включително руско-турските сериали и използването на всякакви чужди езици в началните училища.

12. Да се даде право на всеки изобретател да бъде собственик на своите изобретения и да печели от това.

13. Да бъдат дадени изключителни права на дребния бизнес и строги ограничения за едрия.

14. Да бъде възстановена задължителната военна служба със срок от 1 година.

15. Земята у нас да бъде собственост само на Българи,а собственикът да има изключителни права върху нея и върху природните и културни богатства,които тя може да крие а ако са от изключително национално значение,те да му бъдат заплащани достойно.

16. Браншове с национално значение като енергетика, водоснабдяване, внос на лекарства и хранителни продукти на едро, ж.п. транспорт, обучение във висши училища, изхранване и въоръжаване на армията и пр. да бъдат държавен монопол.

17. Търговията на едро и разпореждането със стоки от национално значение да бъдат в ръцете само на специално подготвени държавни специалисти и Български родолюбци.

18. Морското крайбрежие и природните забележителности да бъдат колективна собственост на целия народ,и никоя частна фирма да няма монопол върху части от крайбрежието или върху даден бизнес,свързан с тях.

19. Страната да бъде монархия а не република и да бъдат сложени на власт царе от последната Асен-Шишманова династия (които още живеят у нас) заедно със специално избрани царедворци и Български дворцови церемониали.

20. "Българското гражданство" да бъде забранено,а на негово място да се въведе системата СТОПАНИ И ГОСТИ НА СТРАНАТА. Право на помощи за висока раждаемост и участие в управлението и в едрата национална икономика трябва да имат само Стопаните на страната т.е. Българите,без значение дали живеят в България, Македония, Бесарабия, Русия, Сърбия, Албания или Америка.

                                             image

21. Законодателството в страната да бъде в ръцете на Народно събрание,което да включва по 20 депутата за всеки милион Българско население а изключително важните и съдбовни решения да се взимат от специално избран таен СЪВЕТ,наречен по Български КУВЕНТ. Министър-председателят да бъде изразител на царската воля,волята на Кувента и на Народното събрание.

22. Да бъдат забранени политическите партии като вносители на вражди и разцепления в Българското общество. За сметка на това всеки човек,който има интересни политически виждания да бъде изслушван от държавните органи и този за който се окаже,че има полезни за страната и народа политически идеи да бъде предлаган за СЪВЕТНИК и да му бъде давана възможност да се развива.

23. На управленски и депутатски длъжности да бъдат назначавани само специално подготвени за целта хора с таланти,чиято коректност и обич към България са проверени многократно.

24. Нашите управници да правят всичко,което може да осигури достойно съществуване на Българите и да им дава повод да се гордеят със своя народ и държава.

25. Мненията по спорните точки може да бъдат съгласувани с неколкократни обсъждания от група специално подготвени за целта родолюбци.
Гласувай:
23
6


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Тая няма да я
25.02 06:30
бъде.
цитирай
2. barin - Добри неща предлагаш, Бжиле. По...
25.02 06:31
Добри неща предлагаш, Бжиле. Повечето от тях ми се виждат смислени и подкрепям. Някои няма да станат, поради засягане на политически и финансови интереси. Чуждото влияние трябва да се ограничи максимално. Това не означава, че трябва да излезем от международните организации и да прекъснем политическите си връзки с много държави. За монархията- и аз съм на същото мнение. Ще спестим от провеждане на избори, като цар трябва да бъде някой от старите династии, а не наследник на Кобургите. Смъртно наказание в XXI в. не трябва да има, но може периодически да се въвежда, за да се изчистват боклуците и непотребните престъпници, които са в тяжест на обществото. Старата ни история от преди идването на Аспарух трябва първо да се полпуляризира и признае по света, за да не ни обвинят, че преувеличаваме и си присвояваме чужда.
Поздрави!
цитирай
3. bojil - (Тая няма да я)
25.02 06:57
apostapostoloff написа:
бъде.

Защо мислиш,че не можем поне да опитаме? Можем разбира се- от нас завис,и от сегашните ни водачи!
цитирай
4. bojil - Добри неща предлагаш...
25.02 07:00
barin написа:
Добри неща предлагаш, Бжиле. Повечето от тях ми се виждат смислени и подкрепям. Някои няма да станат, поради засягане на политически и финансови интереси. Чуждото влияние трябва да се ограничи максимално. Това не означава, че трябва да излезем от международните организации и да прекъснем политическите си връзки с много държави. За монархията- и аз съм на същото мнение. Ще спестим от провеждане на избори, като цар трябва да бъде някой от старите династии, а не наследник на Кобургите. Смъртно наказание в XXI в. не трябва да има, но може периодически да се въвежда, за да се изчистват боклуците и непотребните престъпници, които са в тяжест на обществото. Старата ни история от преди идването на Аспарух трябва първо да се полпуляризира и признае по света, за да не ни обвинят, че преувеличаваме и си присвояваме чужда.Поздрави!

За да бъде старата ни история приета зад граница,тя трябва първо да бъде приета у нас. Светът най-често преписва онези истории,които държавите са съчинили за себе си и рядко някой се наема да ги оспорва освен ако не е грък,руснак или македонист!
цитирай
5. 1997 - От толкова много неистини от bojil ще се спра на една
25.02 08:23
БКП не е извършила "помакедончване". Борбата за откъсване на българите в Македония е цел на Запада още от Берлинския конгрес, когато я оставят в Турция, а Австроунгария подкрепя Сърбия да пропагандира и ръфа народ и земи. Вж. Симеон Радев и съвременници.
цитирай
6. krumbelosvet - Драги bojil,
25.02 08:46
Постоянно забравяш, че хората на ТВОЯ АКЪЛ имаха ЦЯЛАТА ВЛАСТ от 1886-та до 1944-та година (без 4-5 години Стамболийски, когото ЗАКЛАХА). И ни доведоха до ТРИ национални К А Т А С Т Р О Ф И. Третата в последния момент беше избегната, благодарение на омразните ви комунисти. Но бомбардировките НЕ ИЗБЕГНАХТЕ, а ги ПРЕДИЗВИКАХТЕ в последните години на властта си.
"Предложенията" ти са фашистки сън в мокра нощ.
ФАШИСТКИ СЪН В МОКРА НОЩ.
Ф А Ш И С Т К И С Ъ Н в М О К Р А Н О Щ.
цитирай
7. morskipesni - Глупава, утопична ретроградност.
25.02 09:50
Огледайте се кое как върви по света, а не да откривате топлата вода. Кой ще хрантути царчетата- Божил ли?
цитирай
8. radostinalassa - За да стане това, ние трябва да изгоним...
25.02 16:43
организациите на Сорос , както направиха Русия и Унгария. Също така да помолим НАТО да махне базите си , а не да ни натриса нова база. Какво общо има Русия тук? Пак си объркал двата щата.
цитирай
9. bojil - Постоянно забравяш, че ...
25.02 17:24
krumbelosvet написа:
Постоянно забравяш, че хората на ТВОЯ АКЪЛ имаха ЦЯЛАТА ВЛАСТ от 1886-та до 1944-та година (без 4-5 години Стамболийски, когото ЗАКЛАХА). И ни доведоха до ТРИ национални К А Т А С Т Р О Ф И. Третата в последния момент беше избегната, благодарение на омразните ви комунисти. Но бомбардировките НЕ ИЗБЕГНАХТЕ, а ги ПРЕДИЗВИКАХТЕ в последните години на властта си.
"Предложенията" ти са фашистки сън в мокра нощ.
ФАШИСТКИ СЪН В МОКРА НОЩ.
Ф А Ш И С Т К И С Ъ Н в М О К Р А Н О Щ.

Прощавай но се налага да ти кажа,че твоите схващания за това кое е фашизъм и кое не е са твърде примитивни. Ти почти никак не разбираш от "фашизъм"- затова не можеш да хвърляш "фашистки" квалификации на този или онзи по онзи първосигнален начин,по който го правеше неграмотникът Сталин.
цитирай
10. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю! Има смисъл в предложението ти.
25.02 17:27
Аман от ленинските варовикови мозъци, които обсипват всичко смислено с безсъзнателните си брътвежи!:-))
Единствено разумният Барин е дал смислен коментар, който съвпада с моето мнение, затова няма да коментирам, но като цяло подкрепям идеята ти!
Хубава вечер, Божо!
цитирай
11. bojil - БКП не е извършила "помаке...
25.02 18:08
1997 написа:
БКП не е извършила "помакедончване". Борбата за откъсване на българите в Македония е цел на Запада още от Берлинския конгрес, когато я оставят в Турция, а Австроунгария подкрепя Сърбия да пропагандира и ръфа народ и земи. Вж. Симеон Радев и съвременници.

Ти не си даваш сметка за едно: целта на Запада стана ясна на Цариградската конференция в 1876 г. а целта на Русия- на Берлинския договор и след 1944 г. Помакедончването в крайна сметка го извърши Сталинска Русия заедно с малоумните помагачи от Бекапе- не го извършиха Стамболов и ВМРО!
цитирай
12. bojil - Огледайте се кое как върви по света, ...
25.02 18:11
morskipesni написа:
Огледайте се кое как върви по света, а не да откривате топлата вода. Кой ще хрантути царчетата- Божил ли?

Ами същия,който хранеше Тарабата и Байтошетата с тази разлика,че ползата ще бъде хиляди пъти по-голяма а загубата: също с толкова по-малка!
цитирай
13. bojil - (За да стане това, ние трябва да изгоним...)
25.02 18:17
radostinalassa написа:
организациите на Сорос , както направиха Русия и Унгария. Също така да помолим НАТО да махне базите си , а не да ни натриса нова база. Какво общо има Русия тук? Пак си объркал двата щата.

Соросовите организации са руски- затова трябва да бъдат изгонени заедно с двете руски бази (у нас няма нито една Натовска база,но има две руски!).
цитирай
14. bojil - Аман от ленинските варовикови м...
25.02 18:19
batogo написа:
Аман от ленинските варовикови мозъци, които обсипват всичко смислено с безсъзнателните си брътвежи!:-))
Единствено разумният Барин е дал смислен коментар, който съвпада с моето мнение, затова няма да коментирам, но като цяло подкрепям идеята ти!
Хубава вечер, Божо!

Колко хубаво си го казал- ВАРОВИКОВИ МОЗЪЦИ: браво,поздравления! :))
цитирай
15. radostinalassa - Ленин е бил евреин и не е издържал на луеса
25.02 18:26
значи натовските бази у нас са руски, русите са се маскирали с униформи на янки и говорят на техния език. Но откъде са взели негрите? Тук има нещо гнило. ако бяха чукчи, бих те разбрала.
В началото и на мен ми писаха двама руски янки от някоя база, на не беше на руски. А и не си падам по янките и ги отрязах.
Много си забавен, но раздела не е този.
цитирай
16. mt46 - ===
25.02 19:36
С няколко точки съм съгласен, с други - не... Крайностите /леви или десни/ не ми допадат...
цитирай
17. eva666 - напълнооо подкрепям, божиле! поздрави, frend!
25.02 20:59
а, ласса, да пише вече на путКя, нали го обича..до смърт)
ако, ли не, да смени раздела..psi.klinika ))))
цитирай
18. eva666 - всички са ерВи, бабЕ..Всички, които крадат и Россия, и Болгария/запиши си го
25.02 21:01

15. radostinalassa - Ленин е бил евреин и не е издържал на луеса
18:26
цитирай
19. slavimirgenchev1953 - Горд съм, че съм българин,
26.02 08:24
но ме е яд, че няма с какво другто да се гордея.
Нане Славуте
цитирай
20. bojil - значи натовските бази у нас са ру...
26.02 09:16
radostinalassa написа:
значи натовските бази у нас са руски, русите са се маскирали с униформи на янки и говорят на техния език. Но откъде са взели негрите? Тук има нещо гнило. ако бяха чукчи, бих те разбрала.
В началото и на мен ми писаха двама руски янки от някоя база, на не беше на руски. А и не си падам по янките и ги отрязах.
Много си забавен, но раздела не е този.

Радвам се че ти харесва- ще продължавам да те радвам и забавлявам! :)) Разделът няма значение- качеството на четивото е важно!
цитирай
21. bojil - С няколко точки съм съгласен, с други - не...
26.02 09:19
mt46 написа:
С няколко точки съм съгласен, с други - не... Крайностите /леви или десни/ не ми допадат...

И на мен приятелю:

25. Мненията по спорните точки може да бъдат съгласувани с неколкократни обсъждания от група специално подготвени за целта родолюбци.
цитирай
22. radostinalassa - 20. bojil
26.02 15:36
Аз се пошегувах, навярно и ти също.
Не ми пускай пеперутки да ми отговарят. Тяхното мнение е само за възрастта на хората. От друго не чаткат. Тук не е Плейбой.
цитирай
23. bojo12345 - Мислите са добри и трябва да се прави нещо различно:
28.02 14:48
Според мен трябва всички да изучават правата и задълженията си (тъй като изобщо не ги познаваме и оттам произтичат много фатални грешки в живота ни) по конституция, а самата конституция трябва да е променена и законна, а не както сега невалидната, по която ни крадат.
За историята много трудно ще се приеме една теория, затова и написването й ще бъде труден процес. Но трябва да се започне - болното се реже до здраво месо!
Образованието трябва да бъде наново скроено и зашито. За майчинството и отговорността на родителите не ни трябват конвенции - ние и имаме традиции.
Най-добре е правителствата да се одобряват с избори - така всеки ще знае, че мандатът му ще завърши безславно, ако не влага знания и отговорности.
Само някои идеи , без претенции за обхватност.
Поздрави за идеята!
цитирай
24. bojil - (напълнооо подкрепям, божиле! поздрави, frend!)
02.03 02:56
eva666 написа:
а, ласса, да пише вече на путКя, нали го обича..до смърт)
ако, ли не, да смени раздела..psi ))))

Благодаря за милия коментар!
цитирай
25. bojil - (Горд съм, че съм българин,)
02.03 02:58
slavimirgenchev1953 написа:
но ме е яд, че няма с какво другто да се гордея.
Нане Славуте

Аз се гордея също с това,че съм препикал поне един съвецки паметник! :))
цитирай
26. bojil - Аз се пошегувах, навярно и ти ...
02.03 03:02
radostinalassa написа:
Аз се пошегувах, навярно и ти също.
Не ми пускай пеперутки да ми отговарят. Тяхното мнение е само за възрастта на хората. От друго не чаткат. Тук не е Плейбой.

Друг път не се шегувай така,за да не те помисля за червен мошеник :))
цитирай
27. bojil - Според мен трябва всички да ...
02.03 03:19
bojo12345 написа:
Според мен трябва всички да изучават правата и задълженията си (тъй като изобщо не ги познаваме и оттам произтичат много фатални грешки в живота ни) по конституция, а самата конституция трябва да е променена и законна, а не както сега невалидната, по която ни крадат.
За историята много трудно ще се приеме една теория, затова и написването й ще бъде труден процес. Но трябва да се започне - болното се реже до здраво месо!
Образованието трябва да бъде наново скроено и зашито. За майчинството и отговорността на родителите не ни трябват конвенции - ние и имаме традиции.
Най-добре е правителствата да се одобряват с избори - така всеки ще знае, че мандатът му ще завърши безславно, ако не влага знания и отговорности.
Само някои идеи , без претенции за обхватност.Поздрави за идеята!

Тук може да бъдат вложени още много подобни идеи разбира се- важното в крайна сметка е да започнем.
цитирай
28. radostinalassa - Явно ти можеш да броиш само до две
02.03 16:55
Чурвуни и сиви. Имя и други цветове, но те не са достигнали до съзнанието ти. Кой ли би ти позволил да направиш каквото и да е , когато си окупиран от хамериканския ботуш, който ти бъркаш с руски ?
цитирай
29. bojil - (Явно ти можеш да броиш само до две)
02.03 20:53
radostinalassa написа:
Чурвуни и сиви. Имя и други цветове, но те не са достигнали до съзнанието ти. Кой ли би ти позволил да направиш каквото и да е , когато си окупиран от хамериканския ботуш, който ти бъркаш с руски ?

За тебе много неща са явни,а накрая все си излъгана :))
цитирай
30. radostinalassa - Дано България да не бъде излъгана, аз съм лесна
02.03 21:14
В момента строим Турски поток, а ти искаш да купувяме свободен скъп газ ? Ты сошел с ума ? Много вероятно да е така. Ще използваш свещи и ще караш колело ? Дано си здрав. Приличаш ми на Мошето, забравих как беше ника му.
цитирай
31. ok3223 - Та това твоито си е 90% фашстка програма...
31.03 11:50
не е лошо да се консултираш и с Адолф Хитлеровата "Спасителна програма за Германия" навремето. Която той е наложи с путча организиран от него през 1932 год. Взе властта и реализира заедно със своите съпартийци и съчуствееници, които никак не са били малко.
И НИЕ ЗНАЕМ КААК И КАКВО НАПРАВИ И КАК ЗАВЪРШИ ХИТЛЕРОВА гЕРМНАНИЯ ЗАЕДНО С ХИТЛЕР И НЕГОВАТА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.
цитирай
32. bojil - В момента строим Турски поток, а ти ...
31.03 11:58
radostinalassa написа:
В момента строим Турски поток, а ти искаш да купувяме свободен скъп газ ? Ты сошел с ума ? Много вероятно да е така. Ще използваш свещи и ще караш колело ? Дано си здрав. Приличаш ми на Мошето, забравих как беше ника му.

Въображението ти е толкова богато,че често те подвежда: ти никога не си ме виждала и ми е чудно как веднага определи че ти приличам на един,който никой от нас не е виждал??!! :))
цитирай
33. bojil - не е лошо да се консултираш и с ...
31.03 12:01
ok3223 написа:
не е лошо да се консултираш и с Адолф Хитлеровата "Спасителна програма за Германия" навремето. Която той е наложи с путча организиран от него през 1932 год. Взе властта и реализира заедно със своите съпартийци и съчуствееници, които никак не са били малко.
И НИЕ ЗНАЕМ КААК И КАКВО НАПРАВИ И КАК ЗАВЪРШИ ХИТЛЕРОВА гЕРМНАНИЯ ЗАЕДНО С ХИТЛЕР И НЕГОВАТА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.

Ти не ме пращай при твоите хора- с Хитлер нека си се консултират Корнела и Сталин,аз си имам по-приятни занимания от това!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 684888
Постинги: 187
Коментари: 3828
Гласове: 31156
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930