Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2020 00:39 - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА – ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3356 Коментари: 33 Гласове:
20

Последна промяна: 26.02.2020 09:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                               ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА – ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ


   Напоследък стана модно много хора да искат промяна. Ние родолюбците също искаме такава- ето какво трябва да се направи според нас.

1. Да се извадят на светло досиетата на всички червени доносници.

2. Да се изземе икономиката от ръцете на червения "бизнес" и да се положат основите на национален бизнес.

3. Да се дадат за неограничено време специални привилегии на Българските села,които са гръбнак на нашата раждаемост.

4. Да бъдат извадени от политиката и икономиката червените агенти.

5. Да бъдат наказани виновниците за Жан-Виденовите фалити и за всички други фалити,които застигнаха България в периода 1944-2014 г.

6. Да бъде вкарана в учебниците истината за престъпленията на комунизма и на Руската империя срещу България.

7. Да бъде вкарана в учебниците истината за злокобното помакедончване,което червени русофили направиха след 1944 г. с помощта на съветския окупатор.

8. Да бъде вкарана в учебниците истинската Българска история,включваща БРИГИТЕ, МИЗИТЕ, БЕЛАЗГИТЕ, БЕЛГИТЕ, БАЛАГРИИТЕ, ЗИЕЗИ, АВИТОХОЛ, ИРНИК, АЛЦЕК, КУБЕР, ПРЕСИАН II, КОНСТАНТИН II АСЕН, ЦАР ФРУЖИН, САНСТЕФАНСКА ГУБЕРНИЯ, ролята на Русия в избора на Фердинанд за Български владетел, участието на Русия в помакедончването на над 1 млн. Българи и в прогонването на милиони други от страната и т.н.

9. Преподаване в училищата до 12-ти клас да бъде извършвано само на достъпен Български език и да бъдат въведени учебни предмети като Патриотично възпитание, Вяра и общество, Здраве и хигиена, Компютърна грамотност, Бизнес и финанси, Етика и право, Спорт и туризъм, Първично военно обучение, Пътна безопасност, Оцеляване в трудни условия и пр.

10. Да бъде въведено смъртно наказание за доказани серийни убийци, патологични Българомразци, предатели на Родината и изключително жестоки престъпници.

11. Да бъдат забранени всички руски и турски партии у нас,включително руско-турските сериали и използването на всякакви чужди езици в началните училища.

12. Да се даде право на всеки изобретател да бъде собственик на своите изобретения и да печели от това.

13. Да бъдат дадени изключителни права на дребния бизнес и строги ограничения за едрия.

14. Да бъде възстановена задължителната военна служба със срок от 1 година.

15. Земята у нас да бъде собственост само на Българи,а собственикът да има изключителни права върху нея и върху природните и културни богатства,които тя може да крие а ако са от изключително национално значение,те да му бъдат заплащани достойно.

16. Браншове с национално значение като енергетика, водоснабдяване, внос на лекарства и хранителни продукти на едро, ж.п. транспорт, обучение във висши училища, изхранване и въоръжаване на армията и пр. да бъдат държавен монопол.

17. Търговията на едро и разпореждането със стоки от национално значение да бъдат в ръцете само на специално подготвени държавни специалисти и Български родолюбци.

18. Морското крайбрежие и природните забележителности да бъдат колективна собственост на целия народ,и никоя частна фирма да няма монопол върху части от крайбрежието или върху даден бизнес,свързан с тях.

19. Страната да бъде монархия а не република и да бъдат сложени на власт царе от последната Асен-Шишманова династия (които още живеят у нас) заедно със специално избрани царедворци и Български дворцови церемониали.

20. "Българското гражданство" да бъде забранено,а на негово място да се въведе системата СТОПАНИ И ГОСТИ НА СТРАНАТА. Право на помощи за висока раждаемост и участие в управлението и в едрата национална икономика трябва да имат само Стопаните на страната т.е. Българите,без значение дали живеят в България, Македония, Бесарабия, Русия, Сърбия, Албания или Америка.

                                             image

21. Законодателството в страната да бъде в ръцете на Народно събрание,което да включва по 20 депутата за всеки милион Българско население а изключително важните и съдбовни решения да се взимат от специално избран таен СЪВЕТ,наречен по Български КУВЕНТ. Министър-председателят да бъде изразител на царската воля,волята на Кувента и на Народното събрание.

22. Да бъдат забранени политическите партии като вносители на вражди и разцепления в Българското общество. За сметка на това всеки човек,който има интересни политически виждания да бъде изслушван от държавните органи и този за който се окаже,че има полезни за страната и народа политически идеи да бъде предлаган за СЪВЕТНИК и да му бъде давана възможност да се развива.

23. На управленски и депутатски длъжности да бъдат назначавани само специално подготвени за целта хора с таланти,чиято коректност и обич към България са проверени многократно.

24. Нашите управници да правят всичко,което може да осигури достойно съществуване на Българите и да им дава повод да се гордеят със своя народ и държава.

25. Мненията по спорните точки може да бъдат съгласувани с неколкократни обсъждания от група специално подготвени за целта родолюбци.




Гласувай:
26


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Тая няма да я
25.02.2020 06:30
бъде.
цитирай
2. barin - Добри неща предлагаш, Бжиле. По...
25.02.2020 06:31
Добри неща предлагаш, Бжиле. Повечето от тях ми се виждат смислени и подкрепям. Някои няма да станат, поради засягане на политически и финансови интереси. Чуждото влияние трябва да се ограничи максимално. Това не означава, че трябва да излезем от международните организации и да прекъснем политическите си връзки с много държави. За монархията- и аз съм на същото мнение. Ще спестим от провеждане на избори, като цар трябва да бъде някой от старите династии, а не наследник на Кобургите. Смъртно наказание в XXI в. не трябва да има, но може периодически да се въвежда, за да се изчистват боклуците и непотребните престъпници, които са в тяжест на обществото. Старата ни история от преди идването на Аспарух трябва първо да се полпуляризира и признае по света, за да не ни обвинят, че преувеличаваме и си присвояваме чужда.
Поздрави!
цитирай
3. bojil - (Тая няма да я)
25.02.2020 06:57
apostapostoloff написа:
бъде.

Защо мислиш,че не можем поне да опитаме? Можем разбира се- от нас завис,и от сегашните ни водачи!
цитирай
4. bojil - Добри неща предлагаш...
25.02.2020 07:00
barin написа:
Добри неща предлагаш, Бжиле. Повечето от тях ми се виждат смислени и подкрепям. Някои няма да станат, поради засягане на политически и финансови интереси. Чуждото влияние трябва да се ограничи максимално. Това не означава, че трябва да излезем от международните организации и да прекъснем политическите си връзки с много държави. За монархията- и аз съм на същото мнение. Ще спестим от провеждане на избори, като цар трябва да бъде някой от старите династии, а не наследник на Кобургите. Смъртно наказание в XXI в. не трябва да има, но може периодически да се въвежда, за да се изчистват боклуците и непотребните престъпници, които са в тяжест на обществото. Старата ни история от преди идването на Аспарух трябва първо да се полпуляризира и признае по света, за да не ни обвинят, че преувеличаваме и си присвояваме чужда.Поздрави!

За да бъде старата ни история приета зад граница,тя трябва първо да бъде приета у нас. Светът най-често преписва онези истории,които държавите са съчинили за себе си и рядко някой се наема да ги оспорва освен ако не е грък,руснак или македонист!
цитирай
5. 1997 - От толкова много неистини от bojil ще се спра на една
25.02.2020 08:23
БКП не е извършила "помакедончване". Борбата за откъсване на българите в Македония е цел на Запада още от Берлинския конгрес, когато я оставят в Турция, а Австроунгария подкрепя Сърбия да пропагандира и ръфа народ и земи. Вж. Симеон Радев и съвременници.
цитирай
6. krumbelosvet - Драги bojil,
25.02.2020 08:46
Постоянно забравяш, че хората на ТВОЯ АКЪЛ имаха ЦЯЛАТА ВЛАСТ от 1886-та до 1944-та година (без 4-5 години Стамболийски, когото ЗАКЛАХА). И ни доведоха до ТРИ национални К А Т А С Т Р О Ф И. Третата в последния момент беше избегната, благодарение на омразните ви комунисти. Но бомбардировките НЕ ИЗБЕГНАХТЕ, а ги ПРЕДИЗВИКАХТЕ в последните години на властта си.
"Предложенията" ти са фашистки сън в мокра нощ.
ФАШИСТКИ СЪН В МОКРА НОЩ.
Ф А Ш И С Т К И С Ъ Н в М О К Р А Н О Щ.
цитирай
7. morskipesni - Глупава, утопична ретроградност.
25.02.2020 09:50
Огледайте се кое как върви по света, а не да откривате топлата вода. Кой ще хрантути царчетата- Божил ли?
цитирай
8. radostinalassa - За да стане това, ние трябва да изгоним...
25.02.2020 16:43
организациите на Сорос , както направиха Русия и Унгария. Също така да помолим НАТО да махне базите си , а не да ни натриса нова база. Какво общо има Русия тук? Пак си объркал двата щата.
цитирай
9. bojil - Постоянно забравяш, че ...
25.02.2020 17:24
krumbelosvet написа:
Постоянно забравяш, че хората на ТВОЯ АКЪЛ имаха ЦЯЛАТА ВЛАСТ от 1886-та до 1944-та година (без 4-5 години Стамболийски, когото ЗАКЛАХА). И ни доведоха до ТРИ национални К А Т А С Т Р О Ф И. Третата в последния момент беше избегната, благодарение на омразните ви комунисти. Но бомбардировките НЕ ИЗБЕГНАХТЕ, а ги ПРЕДИЗВИКАХТЕ в последните години на властта си.
"Предложенията" ти са фашистки сън в мокра нощ.
ФАШИСТКИ СЪН В МОКРА НОЩ.
Ф А Ш И С Т К И С Ъ Н в М О К Р А Н О Щ.

Прощавай но се налага да ти кажа,че твоите схващания за това кое е фашизъм и кое не е са твърде примитивни. Ти почти никак не разбираш от "фашизъм"- затова не можеш да хвърляш "фашистки" квалификации на този или онзи по онзи първосигнален начин,по който го правеше неграмотникът Сталин.
цитирай
10. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю! Има смисъл в предложението ти.
25.02.2020 17:27
Аман от ленинските варовикови мозъци, които обсипват всичко смислено с безсъзнателните си брътвежи!:-))
Единствено разумният Барин е дал смислен коментар, който съвпада с моето мнение, затова няма да коментирам, но като цяло подкрепям идеята ти!
Хубава вечер, Божо!
цитирай
11. bojil - БКП не е извършила "помаке...
25.02.2020 18:08
1997 написа:
БКП не е извършила "помакедончване". Борбата за откъсване на българите в Македония е цел на Запада още от Берлинския конгрес, когато я оставят в Турция, а Австроунгария подкрепя Сърбия да пропагандира и ръфа народ и земи. Вж. Симеон Радев и съвременници.

Ти не си даваш сметка за едно: целта на Запада стана ясна на Цариградската конференция в 1876 г. а целта на Русия- на Берлинския договор и след 1944 г. Помакедончването в крайна сметка го извърши Сталинска Русия заедно с малоумните помагачи от Бекапе- не го извършиха Стамболов и ВМРО!
цитирай
12. bojil - Огледайте се кое как върви по света, ...
25.02.2020 18:11
morskipesni написа:
Огледайте се кое как върви по света, а не да откривате топлата вода. Кой ще хрантути царчетата- Божил ли?

Ами същия,който хранеше Тарабата и Байтошетата с тази разлика,че ползата ще бъде хиляди пъти по-голяма а загубата: също с толкова по-малка!
цитирай
13. bojil - (За да стане това, ние трябва да изгоним...)
25.02.2020 18:17
radostinalassa написа:
организациите на Сорос , както направиха Русия и Унгария. Също така да помолим НАТО да махне базите си , а не да ни натриса нова база. Какво общо има Русия тук? Пак си объркал двата щата.

Соросовите организации са руски- затова трябва да бъдат изгонени заедно с двете руски бази (у нас няма нито една Натовска база,но има две руски!).
цитирай
14. bojil - Аман от ленинските варовикови м...
25.02.2020 18:19
batogo написа:
Аман от ленинските варовикови мозъци, които обсипват всичко смислено с безсъзнателните си брътвежи!:-))
Единствено разумният Барин е дал смислен коментар, който съвпада с моето мнение, затова няма да коментирам, но като цяло подкрепям идеята ти!
Хубава вечер, Божо!

Колко хубаво си го казал- ВАРОВИКОВИ МОЗЪЦИ: браво,поздравления! :))
цитирай
15. radostinalassa - Ленин е бил евреин и не е издържал на луеса
25.02.2020 18:26
значи натовските бази у нас са руски, русите са се маскирали с униформи на янки и говорят на техния език. Но откъде са взели негрите? Тук има нещо гнило. ако бяха чукчи, бих те разбрала.
В началото и на мен ми писаха двама руски янки от някоя база, на не беше на руски. А и не си падам по янките и ги отрязах.
Много си забавен, но раздела не е този.
цитирай
16. mt46 - ===
25.02.2020 19:36
С няколко точки съм съгласен, с други - не... Крайностите /леви или десни/ не ми допадат...
цитирай
17. eva666 - напълнооо подкрепям, божиле! поздрави, frend!
25.02.2020 20:59
а, ласса, да пише вече на путКя, нали го обича..до смърт)
ако, ли не, да смени раздела..psi.klinika ))))
цитирай
18. eva666 - всички са ерВи, бабЕ..Всички, които крадат и Россия, и Болгария/запиши си го
25.02.2020 21:01

15. radostinalassa - Ленин е бил евреин и не е издържал на луеса
18:26
цитирай
19. slavimirgenchev1953 - Горд съм, че съм българин,
26.02.2020 08:24
но ме е яд, че няма с какво другто да се гордея.
Нане Славуте
цитирай
20. bojil - значи натовските бази у нас са ру...
26.02.2020 09:16
radostinalassa написа:
значи натовските бази у нас са руски, русите са се маскирали с униформи на янки и говорят на техния език. Но откъде са взели негрите? Тук има нещо гнило. ако бяха чукчи, бих те разбрала.
В началото и на мен ми писаха двама руски янки от някоя база, на не беше на руски. А и не си падам по янките и ги отрязах.
Много си забавен, но раздела не е този.

Радвам се че ти харесва- ще продължавам да те радвам и забавлявам! :)) Разделът няма значение- качеството на четивото е важно!
цитирай
21. bojil - С няколко точки съм съгласен, с други - не...
26.02.2020 09:19
mt46 написа:
С няколко точки съм съгласен, с други - не... Крайностите /леви или десни/ не ми допадат...

И на мен приятелю:

25. Мненията по спорните точки може да бъдат съгласувани с неколкократни обсъждания от група специално подготвени за целта родолюбци.
цитирай
22. radostinalassa - 20. bojil
26.02.2020 15:36
Аз се пошегувах, навярно и ти също.
Не ми пускай пеперутки да ми отговарят. Тяхното мнение е само за възрастта на хората. От друго не чаткат. Тук не е Плейбой.
цитирай
23. bojo12345 - Мислите са добри и трябва да се прави нещо различно:
28.02.2020 14:48
Според мен трябва всички да изучават правата и задълженията си (тъй като изобщо не ги познаваме и оттам произтичат много фатални грешки в живота ни) по конституция, а самата конституция трябва да е променена и законна, а не както сега невалидната, по която ни крадат.
За историята много трудно ще се приеме една теория, затова и написването й ще бъде труден процес. Но трябва да се започне - болното се реже до здраво месо!
Образованието трябва да бъде наново скроено и зашито. За майчинството и отговорността на родителите не ни трябват конвенции - ние и имаме традиции.
Най-добре е правителствата да се одобряват с избори - така всеки ще знае, че мандатът му ще завърши безславно, ако не влага знания и отговорности.
Само някои идеи , без претенции за обхватност.
Поздрави за идеята!
цитирай
24. bojil - (напълнооо подкрепям, божиле! поздрави, frend!)
02.03.2020 02:56
eva666 написа:
а, ласса, да пише вече на путКя, нали го обича..до смърт)
ако, ли не, да смени раздела..psi ))))

Благодаря за милия коментар!
цитирай
25. bojil - (Горд съм, че съм българин,)
02.03.2020 02:58
slavimirgenchev1953 написа:
но ме е яд, че няма с какво другто да се гордея.
Нане Славуте

Аз се гордея също с това,че съм препикал поне един съвецки паметник! :))
цитирай
26. bojil - Аз се пошегувах, навярно и ти ...
02.03.2020 03:02
radostinalassa написа:
Аз се пошегувах, навярно и ти също.
Не ми пускай пеперутки да ми отговарят. Тяхното мнение е само за възрастта на хората. От друго не чаткат. Тук не е Плейбой.

Друг път не се шегувай така,за да не те помисля за червен мошеник :))
цитирай
27. bojil - Според мен трябва всички да ...
02.03.2020 03:19
bojo12345 написа:
Според мен трябва всички да изучават правата и задълженията си (тъй като изобщо не ги познаваме и оттам произтичат много фатални грешки в живота ни) по конституция, а самата конституция трябва да е променена и законна, а не както сега невалидната, по която ни крадат.
За историята много трудно ще се приеме една теория, затова и написването й ще бъде труден процес. Но трябва да се започне - болното се реже до здраво месо!
Образованието трябва да бъде наново скроено и зашито. За майчинството и отговорността на родителите не ни трябват конвенции - ние и имаме традиции.
Най-добре е правителствата да се одобряват с избори - така всеки ще знае, че мандатът му ще завърши безславно, ако не влага знания и отговорности.
Само някои идеи , без претенции за обхватност.Поздрави за идеята!

Тук може да бъдат вложени още много подобни идеи разбира се- важното в крайна сметка е да започнем.
цитирай
28. radostinalassa - Явно ти можеш да броиш само до две
02.03.2020 16:55
Чурвуни и сиви. Имя и други цветове, но те не са достигнали до съзнанието ти. Кой ли би ти позволил да направиш каквото и да е , когато си окупиран от хамериканския ботуш, който ти бъркаш с руски ?
цитирай
29. bojil - (Явно ти можеш да броиш само до две)
02.03.2020 20:53
radostinalassa написа:
Чурвуни и сиви. Имя и други цветове, но те не са достигнали до съзнанието ти. Кой ли би ти позволил да направиш каквото и да е , когато си окупиран от хамериканския ботуш, който ти бъркаш с руски ?

За тебе много неща са явни,а накрая все си излъгана :))
цитирай
30. radostinalassa - Дано България да не бъде излъгана, аз съм лесна
02.03.2020 21:14
В момента строим Турски поток, а ти искаш да купувяме свободен скъп газ ? Ты сошел с ума ? Много вероятно да е така. Ще използваш свещи и ще караш колело ? Дано си здрав. Приличаш ми на Мошето, забравих как беше ника му.
цитирай
31. ok3223 - Та това твоито си е 90% фашстка програма...
31.03.2020 11:50
не е лошо да се консултираш и с Адолф Хитлеровата "Спасителна програма за Германия" навремето. Която той е наложи с путча организиран от него през 1932 год. Взе властта и реализира заедно със своите съпартийци и съчуствееници, които никак не са били малко.
И НИЕ ЗНАЕМ КААК И КАКВО НАПРАВИ И КАК ЗАВЪРШИ ХИТЛЕРОВА гЕРМНАНИЯ ЗАЕДНО С ХИТЛЕР И НЕГОВАТА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.
цитирай
32. bojil - В момента строим Турски поток, а ти ...
31.03.2020 11:58
radostinalassa написа:
В момента строим Турски поток, а ти искаш да купувяме свободен скъп газ ? Ты сошел с ума ? Много вероятно да е така. Ще използваш свещи и ще караш колело ? Дано си здрав. Приличаш ми на Мошето, забравих как беше ника му.

Въображението ти е толкова богато,че често те подвежда: ти никога не си ме виждала и ми е чудно как веднага определи че ти приличам на един,който никой от нас не е виждал??!! :))
цитирай
33. bojil - не е лошо да се консултираш и с ...
31.03.2020 12:01
ok3223 написа:
не е лошо да се консултираш и с Адолф Хитлеровата "Спасителна програма за Германия" навремето. Която той е наложи с путча организиран от него през 1932 год. Взе властта и реализира заедно със своите съпартийци и съчуствееници, които никак не са били малко.
И НИЕ ЗНАЕМ КААК И КАКВО НАПРАВИ И КАК ЗАВЪРШИ ХИТЛЕРОВА гЕРМНАНИЯ ЗАЕДНО С ХИТЛЕР И НЕГОВАТА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ.

Ти не ме пращай при твоите хора- с Хитлер нека си се консултират Корнела и Сталин,аз си имам по-приятни занимания от това!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772353
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64247
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада