Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07 16:52 - КАК БОЙКО МОЖЕ ДА СПРЕ ПРОТЕСТИТЕ, КОИТО ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ ОРГАНИЗИРАТ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 736 Коментари: 17 Гласове:
16

Последна промяна: 17.07 00:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КАК БОЙКО МОЖЕ ДА СПРЕ ПРОТЕСТИТЕ, КОИТО ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ ОРГАНИЗИРАТ


   Протестите срещу Българското правителство постоянно тлеят от няколко години,а основните причини са четири:

1. Червените от 6 години не са помирисвали власт.
2. В бюджета има натрупани средства,за които мафията ламти.
3. Контрабандата,която обогатяваше мафиотите от години е блокирана.
4. Нещата с Македония не само че не вървят добре за Путин,а почнаха да се отразяват и на Сърбия.

  Това са истинските причини за протестите у нас- другото са само предлози,но не чакайте червен лъжец да си го признае. Последните изненадващи действия на прокуратурата хванаха червената мафия в крак и са на път да разкрият огромни нейни далавери,а това я кара да се пеняви и да щурее от бяс,понеже Бойко този път не иска да сдава властта.

                     image

  Лошото е,че в тези протести вече са замесени доста излъгани младежи,които не схващат истинските причини за протестите а се връзват на лъжите,с които мафията ги будалка. Те не знаят че ако Бойко отстъпи властта,в нея ще дойдат екстремисти и анархокомунисти,готови на радикални действия срещу народа! От тази ситуация обаче може да се възползва народното правителство на ГЕРБ,което по принцип се вслушва във всеки справедлив протест освен в онези,които организира червената мафия,понеже в нейните протести няма нито грам справедливост!

                                             image

  За да се справи лесно с протестите,ГЕРБ трябва да следва препоръките на Висшия Колобърски Съвет,който определено не иска да вижда България в лапите на червените изедници,които при всяко свое идване я връщат в 1989 г. и започваме всичко отначало. Те не са трудни за изпълнение- нужен е само политически разум,а добрите резултати няма да закъснеят. Тези препоръки или ако щете предложения са следните: правителството трябва да създаде Комисия по Вътрешните Проблеми (КВП) или нещо подобно,в която да влизат членове на управляващите политически коалиции,но да заседават винаги заедно. Броят на членовете да е нечетен (от 9 до 15),а решения да се приемат и с обикновено мнозинство от 1 глас. Комисията не трябва да има шеф,а членовете й ще бъдат избирани от парламента. За нейната дейност и за правата (но и задълженията!) на протестиращите трябва да се гласува нов специален закон.

  Когато някъде възникнат протести,новият закон трябва да задължи протестиращите до едно денонощие да изберат девет или повече свои водачи (числото трябва да е нечетно),които ще имат право да преговарят с Комисията. Под името Водачески Съвет (ВС) те трябва да участват в съвместни съвещания с Комисията,чиито заседания трябва да почнат най-късно в третия ден от началото на протеста. Не започнат ли до тогава поради неизпълнени задължения на протестиращите,протестът им трябва да бъде обявен за незаконен и прекратен а по-изявените му водачи- подложени на съд и разследване за нарушаване на закона. Нов протест по същия повод може да бъде разрешен поне 7 дни след приключване на стария.

  Направи ли се това,ще бъде сложен ред в държавата и безсмислените протести ще секнат. За разрешаване на смислените Комисията ще трябва да пита всеки член на Водаческия съвет поотделно какви са проблемите на протестиращите и как те предлагат да ги решим. Когато се стигне до консенсус по дадена точка,изпълнението на взетите решения трябва да започне най-късно 3 денонощия след неговото гласуване от ВС и КВП. Взето решение може да бъде одобрявано с подписите на заседаващите членове на ВС и КВП при спазване на обикновено мнозинство а когато гласовете са равни,заседанията трябва да продължат. През това време протестът трябва да бъде прекратен.

  Когато ВС изяви своите претенции пред Комисията (КВП),те трябва да бъдат обсъдени съвместно без участието на журналисти,издайници и камери. Всеки участник в заседанията трябва да се закълне пред Бога и закона,че няма да изнася превантивна информация (записи на разговори и събития) до момента,в който не бъде обявено всеобщото решение. Който наруши тази своя клетва,трябва да бъде съден за измяна на народа и родината. Така истерията на най-екстремизираните протестиращи ще бъде овладяна,нещата ще вървят спокойно а решения за преодоляване на възникналите проблеми винаги трябва да бъдат предлагани и от двете страни,стига да не накърняват статуквото и да не заплашват устоите на народната власт. Членове на ВС,които са помогнали на правителството да реши важни проблеми на държавата за да е спокоен народа и животът да стане по-справедлив трябва да имат право на солидно държавно възнаграждение за своите заслуги пред народа и борбата си за правда.

  Решаване на проблемите със сила няма да бъде допускано от закона,а те ще бъдат решавани чрез всеобщ (демократичен) консенсус,осъществяван от членовете на КВП и ВС. Ако протестиращите не одобрят решенията на своите избраници,след 1 седмица ще имат право на нов протест,но на бившите членове на провалилия се ВС ще бъде забранено да се присъединяват към него за да не дразнят хората,чието доверие не са оправдали! Чрез този закон мафиотите ще бъдат елиминирани от участие в протести а ако това не се случи,имената им ще блеснат пред очите на обществото и всеки ще знае кои антинародни елементи организират масови безредици в страната,за да радват Путинските дезинформатори- фашисти и псевдожурналисти.

  Ако въведем тези мерки у нас,те ще прославят България понеже ще се окаже,че са твърде ефикасни и светът ще заговори за Българския метод за справяне с масовите безредици. Те може да станат пример за истинска демокрация на дело,а не само на думи като при червените лицемери. Няма да е лесно да наложим тези промени понеже ще има съпротиво от страна на червените,които чрез множество протести плануват да ловят риба в мътна вода. Хубаво е обаче да ги въведем,понеже ще решат много от проблемите на народа и ще ни помогнат да тръгнем напред.Гласувай:
20
4


Вълнообразно


1. ok3223 - Гледай каакви ти реди...туземеца.
15.07 18:22
Само че тук не е Конго, па и там ако им го предложиш ще те освиркат, а може и да те
пратят при бай Пешо на небето на заслужен отдих...Гледай ти туземеца какви ги реди.Туук е Европа бе и тез нумера не минават, да знайш...
цитирай
2. bojil - Не минават ли??!! Кучето играе с...
15.07 18:31
Не минават ли??!! Кучето играе според тоягата а народът знае и две и двеста,така че ще минат,ако законът ги наложи! На който не му харесва законът,значи е привърженик на беззаконието и трябва да бъде преследван за измяна на народа и родината!
цитирай
3. morskipesni - Боко да си подаде дупцето от някое по-ниско прозорче на МС.
15.07 19:33
И всичко на мига ще се оправи, няма да има повече недоволни.
цитирай
4. bojil - И всичко на мига ще се оправи, няма да ...
15.07 21:04
morskipesni написа:
И всичко на мига ще се оправи, няма да има повече недоволни.

Ще се подаде той но от обратната си страна,та всичко още по-добре да се оправи! :)
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
16.07 07:11
Посочил си основните, истински причинители, скритите причини и цели на организаторите на протестите, обясняващи агресивността в тях и си предложил мъдри решения за решаване на този основен проблем. Решенията могат да помогнат за истинността и демократизирането на процесите и достигането до разумни решения и действия, като елиминират престъпните намерения на комунизостта!
Чест и почитания, Божо!
цитирай
6. bojil - (!!!:))) Поздравления, приятелю!)
16.07 07:40
batogo написа:
Посочил си основните, истински причинители, скритите причини и цели на организаторите на протестите, обясняващи агресивността в тях и си предложил мъдри решения за решаване на този основен проблем. Решенията могат да помогнат за истинността и демократизирането на процесите и достигането до разумни решения и действия, като елиминират престъпните намерения на комунизостта! Чест и почитания, Божо!

Поздрав и за теб драги приятелю- уважавам добрите хора,които милеят за народа на България!
цитирай
7. ok3223 - Гледай каакви ти реди...туземеца.
17.07 08:45
Мнооого се натягаш и по всичко личи,че си от добре платените блогери. За които истината за ставащото у ннас е стока, от която може да се изкарват добри парици.Но времето ви мина и замина и идва ден в който трябва да давате сметка,сметки. Какви сте ги надробили. и да давате отчет за стореното и несторено пред българският нарад. И всеки от вас да си получи с лихвите заслуженото.
цитирай
8. bojil - Мнооого се натягаш и по всичко личи, ...
18.07 20:47
ok3223 написа:
Мнооого се натягаш и по всичко личи,че си от добре платените блогери. За които истината за ставащото у ннас е стока, от която може да се изкарват добри парици.Но времето ви мина и замина и идва ден в който трябва да давате сметка,сметки. Какви сте ги надробили. и да давате отчет за стореното и несторено пред българският нарад. И всеки от вас да си получи с лихвите заслуженото.

Ако си понапънеш малко нищожното мозъче до няколко месеца все ще се сетиш,че човек освен за пари може да работи и за идеали. Крадлив червеняга трудно може да си представи,че е възможно някой да работи без пари само за идеята,и за България разбира се!
цитирай
9. bojil - Мнооого се натягаш и ...
18.07 20:51
ok3223 написа:
Мнооого се натягаш и по всичко личи,че си от добре платените блогери. За които истината за ставащото у ннас е стока, от която може да се изкарват добри парици.Но времето ви мина и замина и идва ден в който трябва да давате сметка,сметки. Какви сте ги надробили. и да давате отчет за стореното и несторено пред българският нарад. И всеки от вас да си получи с лихвите заслуженото.

Та по всичко личи че сериозно си се объркал,понеже си свикнал да работиш само за пари т.е. по поръчка и нямаш акъл да проумееш че има хора,които работят за идеи а не за пари! Аз работя за народа на България- не за властите на Русия като теб затова вярвам че иде време,в което народът ще потърси сметка на всички платени продажници като теб и червената сган около тебе! А тогава няма да има красна армия,която да избива родолюбците и да слага начело крадците- НЯМА ДА ИМА!!!
цитирай
10. ok3223 - Гледай ти и Божилчо наш...
20.07 16:48


цитирай
11. missana - Поздравявам Ви за отличния и обективен анализ!
21.07 22:21
Казвате цялата истина и затова комунягите ще Ви налетят.

Баща ми /бог да го прости/ обичаше да казва: "Комунистът е като куче - вдигнеш ли тоягата побягва. Но обърнеш ли се с гръб към него ще ти съдере гащите."
цитирай
12. demokratizator - Силата на червените мафиоти е силно преувеличена
21.07 22:26
Силата на червените мафиоти 30 години след края на НРБ според мен е силно преувеличена по нашите ширини. Тя беше несъмнено водеща в периода непосредствено след началото на т. нар. преход, но в последните 10 и повече години вече говорим за съвсем други разцветки. Огромна част от хората, които протестират днес срещу Бойко, протестираха и преди 7 години, срещу "червената" по това време власт - това дали означава, че всички тези протестиращи за 7 години внезапно са почервенели? Или по-скоро, че всъщност още тогава бяхме влезли в един "лилав" период на мафията, която се възползва както от червени, така и от сини властимащи, за да продължава да контролира силните властови и икономически позиции?
цитирай
13. bojil - (Гледай ти и Божилчо наш...)
22.07 06:37
ok3223 написа:


Ами така е- свиквай и се учи,че човек може да работи и само за идеали а не само за пари,както бяха Марцола Драгойчева и Тод-Жив Пън!
цитирай
14. bojil - Казвате цялата истина и затова ...
22.07 06:45
missana написа:
Казвате цялата истина и затова комунягите ще Ви налетят.

Баща ми /бог да го прости/ обичаше да казва: "Комунистът е като куче - вдигнеш ли тоягата побягва. Но обърнеш ли се с гръб към него ще ти съдере гащите."

Вярвам прав е бил човека (светла му памет!)- проблемът е,когато си имаш работа с цяла орда кучета или не дай Боже с цяла армия,като грабителските шайки на Сталин! А кучето някой път е коварно и те ръфне зад гърба,когато не го виждаш! Затова народът е казал "На зло куче- зъл прът!" т.е.- превантивен дървен Господ за всеки вкретенен от кучешката орда! :)
цитирай
15. kolevdobri - Не е ли по-добре да говорим за ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ?
30.07 11:27
Тогава няма да има нужда от протести. Не ти харесва, отваряш компа и гласуваш "против". Харесва ти - гласуваш "за". Толкова е просто. Протести има там, където няма демокрация. Протести срещу швейцарското правителство няма.
цитирай
16. bojil - Тогава няма да има нужда от протести...
31.07 03:53
kolevdobri написа:
Тогава няма да има нужда от протести. Не ти харесва, отваряш компа и гласуваш "против". Харесва ти - гласуваш "за". Толкова е просто. Протести има там, където няма демокрация. Протести срещу швейцарското правителство няма.

Прав си- подкрепям тази чудесна идея,дано властите да я уважат! Червенушките обаче имат нужда от безредици и разгорещени сблъсъци,а с "компа" трудно ще ги създадат- затова не биха се съгласили на това!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 744295
Постинги: 202
Коментари: 4066
Гласове: 32779
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31