Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2020 16:52 - КАК БОЙКО МОЖЕ ДА СПРЕ ПРОТЕСТИТЕ, КОИТО ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ ОРГАНИЗИРАТ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 5704 Коментари: 30 Гласове:
19

Последна промяна: 22.08.2020 03:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КАК БОЙКО МОЖЕ ДА СПРЕ ПРОТЕСТИТЕ, КОИТО ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ ОРГАНИЗИРАТ


   Протестите срещу Българското правителство постоянно тлеят от няколко години,а основните причини са четири:

1. Червените от 6 години не са помирисвали власт.
2. В бюджета има натрупани милиарди,за които мафията ламти.
3. Контрабандата,която обогатяваше мафиотите от години е блокирана.
4. Нещата с Македония не само че не вървят добре за Путин,а почнаха да се отразяват и на Сърбия.

  Това са истинските причини за протестите у нас- другото са само предлози,но не чакайте червен лъжец да си го признае. Последните изненадващи действия на прокуратурата хванаха червената мафия в крак и са на път да разкрият огромни нейни далавери,а това я кара да се пеняви и да щурее от бяс,понеже Бойко този път не иска да сдава властта.

                     image

  Лошото е,че в тези протести вече са замесени доста излъгани младежи,които не схващат истинските причини за протестите а се връзват на лъжите,с които мафията ги будалка. Те не знаят че ако Бойко отстъпи властта,в нея ще дойдат екстремисти и анархокомунисти,готови на радикални действия срещу народа! От тази ситуация обаче може да се възползва народното правителство на ГЕРБ,което по принцип се вслушва във всеки справедлив протест освен в онези,които организира червената мафия,понеже в нейните протести няма нито грам справедливост!

                                             image

  За да се справи лесно с протестите,ГЕРБ трябва да следва препоръките на Висшия Колобърски Съвет,който определено не иска да вижда България в лапите на червените изедници,които при всяко свое идване я връщат в 1989 г. и започваме всичко отначало. Те не са трудни за изпълнение- нужен е само политически разум,а добрите резултати няма да закъснеят. Тези препоръки или ако щете предложения са следните: правителството трябва да създаде Комисия по Вътрешните Проблеми (КВП) или нещо подобно,в която да влизат членове на управляващите политически коалиции,но да заседават винаги заедно. Броят на членовете да е нечетен (от 9 до 15),а решения да се приемат и с обикновено мнозинство от 1 глас. Комисията не трябва да има шеф,а членовете й ще бъдат избирани от парламента. За нейната дейност и за правата (но и задълженията!) на протестиращите трябва да се гласува нов специален закон.

  Когато някъде възникнат протести,новият закон трябва да задължи протестиращите до едно денонощие да изберат девет или повече свои водачи (числото трябва да е нечетно),които ще имат право да преговарят с Комисията. Под името Водачески Съвет (ВС) те трябва да участват в съвместни съвещания с Комисията,чиито заседания трябва да почнат най-късно в третия ден от началото на протеста. Не започнат ли до тогава поради неизпълнени задължения на протестиращите,протестът им трябва да бъде обявен за незаконен и прекратен а по-изявените му водачи- подложени на съд и разследване за нарушаване на закона. Нов протест по същия повод може да бъде разрешен поне 7 дни след приключване на стария,а доказали се водачи на протести трябва задължително да се кандидатират в президентски и депутатски избори,за да докажат правотата на своите идеи.

  Направи ли се това,ще бъде сложен ред в държавата и безсмислените протести ще секнат. За разрешаване на смислените Комисията ще трябва да пита всеки член на Водаческия съвет поотделно какви са проблемите на протестиращите и как те предлагат да ги решим. Когато се стигне до консенсус по дадена точка,изпълнението на взетите решения трябва да започне най-късно 3 денонощия след неговото гласуване от ВС и КВП. Взето решение може да бъде одобрявано с подписите на заседаващите членове на ВС и КВП при спазване на обикновено мнозинство а когато гласовете са равни,заседанията трябва да продължат. През това време протестът трябва да бъде прекратен.

  Когато ВС изяви своите претенции пред Комисията (КВП),те трябва да бъдат обсъдени съвместно без участието на журналисти,издайници и камери. Всеки участник в заседанията трябва да се закълне пред Бога и закона,че няма да изнася превантивна информация (записи на разговори и събития) до момента,в който не бъде обявено всеобщото решение. Който наруши тази своя клетва,трябва да бъде съден за измяна на народа и родината. Така истерията на най-екстремизираните протестиращи ще бъде овладяна,нещата ще вървят спокойно а решения за преодоляване на възникналите проблеми винаги трябва да бъдат предлагани и от двете страни,стига да не накърняват статуквото и да не заплашват устоите на народната власт. Членове на ВС,които са помогнали на правителството да реши важни проблеми на държавата за да е спокоен народа и животът да стане по-справедлив трябва да имат право на солидно държавно възнаграждение за своите заслуги пред народа и борбата си за правда.

  Решаване на проблемите със сила няма да бъде допускано от закона,а те ще бъдат решавани чрез всеобщ (демократичен) консенсус,осъществяван от членовете на КВП и ВС. Ако протестиращите не одобрят решенията на своите избраници,след 1 седмица ще имат право на нов протест,но на бившите членове на провалилия се ВС ще бъде забранено да се присъединяват към него за да не дразнят хората,чието доверие не са оправдали! Чрез този закон мафиотите ще бъдат елиминирани от участие в протести а ако това не се случи,имената им ще блеснат пред очите на обществото и всеки ще знае кои антинародни елементи организират масови безредици в страната,за да радват Путинските дезинформатори- фашисти и псевдожурналисти.

  Ако въведем тези мерки у нас,те ще прославят България понеже ще се окаже,че са твърде ефикасни и светът ще заговори за Българския метод за справяне с масовите безредици. Те може да станат пример за истинска демокрация на дело,а не само на думи като при червените лицемери. Няма да е лесно да наложим тези промени понеже ще има съпротиво от страна на червените,които чрез множество протести плануват да ловят риба в мътна вода. Хубаво е обаче да ги въведем,понеже ще решат много от проблемите на народа и ще ни помогнат да тръгнем напред.



Гласувай:
24


Вълнообразно


1. ok3223 - Гледай каакви ти реди...туземеца.
15.07.2020 18:22
Само че тук не е Конго, па и там ако им го предложиш ще те освиркат, а може и да те
пратят при бай Пешо на небето на заслужен отдих...Гледай ти туземеца какви ги реди.Туук е Европа бе и тез нумера не минават, да знайш...
цитирай
2. bojil - Не минават ли??!! Кучето играе с...
15.07.2020 18:31
Не минават ли??!! Кучето играе според тоягата а народът знае и две и двеста,така че ще минат,ако законът ги наложи! На който не му харесва законът,значи е привърженик на беззаконието и трябва да бъде преследван за измяна на народа и родината!
цитирай
3. morskipesni - Боко да си подаде дупцето от някое по-ниско прозорче на МС.
15.07.2020 19:33
И всичко на мига ще се оправи, няма да има повече недоволни.
цитирай
4. bojil - И всичко на мига ще се оправи, няма да ...
15.07.2020 21:04
morskipesni написа:
И всичко на мига ще се оправи, няма да има повече недоволни.

Ще се подаде той но от обратната си страна,та всичко още по-добре да се оправи! :)
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
16.07.2020 07:11
Посочил си основните, истински причинители, скритите причини и цели на организаторите на протестите, обясняващи агресивността в тях и си предложил мъдри решения за решаване на този основен проблем. Решенията могат да помогнат за истинността и демократизирането на процесите и достигането до разумни решения и действия, като елиминират престъпните намерения на комунизостта!
Чест и почитания, Божо!
цитирай
6. bojil - (!!!:))) Поздравления, приятелю!)
16.07.2020 07:40
batogo написа:
Посочил си основните, истински причинители, скритите причини и цели на организаторите на протестите, обясняващи агресивността в тях и си предложил мъдри решения за решаване на този основен проблем. Решенията могат да помогнат за истинността и демократизирането на процесите и достигането до разумни решения и действия, като елиминират престъпните намерения на комунизостта! Чест и почитания, Божо!

Поздрав и за теб драги приятелю- уважавам добрите хора,които милеят за народа на България!
цитирай
7. ok3223 - Гледай каакви ти реди...туземеца.
17.07.2020 08:45
Мнооого се натягаш и по всичко личи,че си от добре платените блогери. За които истината за ставащото у ннас е стока, от която може да се изкарват добри парици.Но времето ви мина и замина и идва ден в който трябва да давате сметка,сметки. Какви сте ги надробили. и да давате отчет за стореното и несторено пред българският нарад. И всеки от вас да си получи с лихвите заслуженото.
цитирай
8. bojil - Мнооого се натягаш и по всичко личи, ...
18.07.2020 20:47
ok3223 написа:
Мнооого се натягаш и по всичко личи,че си от добре платените блогери. За които истината за ставащото у ннас е стока, от която може да се изкарват добри парици.Но времето ви мина и замина и идва ден в който трябва да давате сметка,сметки. Какви сте ги надробили. и да давате отчет за стореното и несторено пред българският нарад. И всеки от вас да си получи с лихвите заслуженото.

Ако си понапънеш малко нищожното мозъче до няколко месеца все ще се сетиш,че човек освен за пари може да работи и за идеали. Крадлив червеняга трудно може да си представи,че е възможно някой да работи без пари само за идеята,и за България разбира се!
цитирай
9. bojil - Мнооого се натягаш и ...
18.07.2020 20:51
ok3223 написа:
Мнооого се натягаш и по всичко личи,че си от добре платените блогери. За които истината за ставащото у ннас е стока, от която може да се изкарват добри парици.Но времето ви мина и замина и идва ден в който трябва да давате сметка,сметки. Какви сте ги надробили. и да давате отчет за стореното и несторено пред българският нарад. И всеки от вас да си получи с лихвите заслуженото.

Та по всичко личи че сериозно си се объркал,понеже си свикнал да работиш само за пари т.е. по поръчка и нямаш акъл да проумееш че има хора,които работят за идеи а не за пари! Аз работя за народа на България- не за властите на Русия като теб затова вярвам че иде време,в което народът ще потърси сметка на всички платени продажници като теб и червената сган около тебе! А тогава няма да има красна армия,която да избива родолюбците и да слага начело крадците- НЯМА ДА ИМА!!!
цитирай
10. ok3223 - Гледай ти и Божилчо наш...
20.07.2020 16:48
Биил работил и без пари, таака на вересия за ВИСШИЯ КОЛОБЪРСКИ СЪВЕТ, КОЙТО НА УШЕ МУ ШЕПНЕЛ ... БЕЗПЛАТНО РАЗБИРА СЕ...ЧТО НАДА ДЕЛАТ.
ВИСШ КОЛОБЪРСКИ СЪВЕТ???
ДА НЕ БИ ИТОЙ ТОЗИ "СЪВЕТ" ДА ЕЕ... САМО "МАЛКО ФИЛИАЛЧЕ НА ЦРУ, МИСТЪР,СЪР, МЪР,
БОЖИЛЧО.

цитирай
11. missana - Поздравявам Ви за отличния и обективен анализ!
21.07.2020 22:21
Казвате цялата истина и затова комунягите ще Ви налетят.

Баща ми /бог да го прости/ обичаше да казва: "Комунистът е като куче - вдигнеш ли тоягата побягва. Но обърнеш ли се с гръб към него ще ти съдере гащите."
цитирай
12. demokratizator - Силата на червените мафиоти е силно преувеличена
21.07.2020 22:26
Силата на червените мафиоти 30 години след края на НРБ според мен е силно преувеличена по нашите ширини. Тя беше несъмнено водеща в периода непосредствено след началото на т. нар. преход, но в последните 10 и повече години вече говорим за съвсем други разцветки. Огромна част от хората, които протестират днес срещу Бойко, протестираха и преди 7 години, срещу "червената" по това време власт - това дали означава, че всички тези протестиращи за 7 години внезапно са почервенели? Или по-скоро, че всъщност още тогава бяхме влезли в един "лилав" период на мафията, която се възползва както от червени, така и от сини властимащи, за да продължава да контролира силните властови и икономически позиции?
цитирай
13. bojil - (Гледай ти и Божилчо наш...)
22.07.2020 06:37
ok3223 написа:


Ами така е- свиквай и се учи,че човек може да работи и само за идеали а не само за пари,както бяха Марцола Драгойчева и Тод-Жив Пън!
цитирай
14. bojil - Казвате цялата истина и затова ...
22.07.2020 06:45
missana написа:
Казвате цялата истина и затова комунягите ще Ви налетят.

Баща ми /бог да го прости/ обичаше да казва: "Комунистът е като куче - вдигнеш ли тоягата побягва. Но обърнеш ли се с гръб към него ще ти съдере гащите."

Вярвам прав е бил човека (светла му памет!)- проблемът е,когато си имаш работа с цяла орда кучета или не дай Боже с цяла армия,като грабителските шайки на Сталин! А кучето някой път е коварно и те ръфне зад гърба,когато не го виждаш! Затова народът е казал "На зло куче- зъл прът!" т.е.- превантивен дървен Господ за всеки вкретенен от кучешката орда! :)
цитирай
15. kolevdobri - Не е ли по-добре да говорим за ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ?
30.07.2020 11:27
Тогава няма да има нужда от протести. Не ти харесва, отваряш компа и гласуваш "против". Харесва ти - гласуваш "за". Толкова е просто. Протести има там, където няма демокрация. Протести срещу швейцарското правителство няма.
цитирай
16. bojil - Тогава няма да има нужда от протести...
31.07.2020 03:53
kolevdobri написа:
Тогава няма да има нужда от протести. Не ти харесва, отваряш компа и гласуваш "против". Харесва ти - гласуваш "за". Толкова е просто. Протести има там, където няма демокрация. Протести срещу швейцарското правителство няма.

Прав си- подкрепям тази чудесна идея,дано властите да я уважат! Червенушките обаче имат нужда от безредици и разгорещени сблъсъци,а с "компа" трудно ще ги създадат- затова не биха се съгласили на това!
цитирай
17. kossef - Подкрепям те изцяло за неориентацията ти на Изток, за отвращението ти...
17.08.2020 09:32
от хамелеонщината и полит разврата на псевдокомунягите от БСП... Бойко дойде с обет да се справи с мафията. И се провали. Доказателство е Протестът... А за провала на Бойко доказателство е лъкатушенето му м/у Изток и Запад. От Изток не бива да се очаква нищо добро. От Запад ги интересува да си останем /само/ лоялни техни потребители, в никакъв случай конкуренти на стандарта им за живот... И като прибавя поведението на чиновниците - държавни и общински, обикновено - темерути членове и симпатизанти на Герб и неконтролираните им схеми и простащина за леко забогатяване, оставам с впечатлението, че не си в час за корупцията и административните им извращения по места. 12 години да не успееш да извадиш на светло Кръга от ДС кукловодите, да не успееш да се отделиш от порока Схеми за разграбване и ограбване на болшинството... Той ли като бивша мутра, той ли, като най-информирания от държавата, не бе наясно за цялата тази вандалщина! Или казваш трудни са, трудно е... Трудно е! Но като нямаш дупе - не обещавай. Или поне си намери и организирай екип, не сам - месия - да забъркваш каши. Няма да се спирам на всичките му каши. Само ще вметна шикалкавите му лутания с Белене, потоците за газ от Русия и смъкнатите му гащи за храни и продукти от ЕС с различен ЕС-стандарт в "нашите" метро и мол търговски обекти. Според мен /отдавна/ баста на това. Включително търпеливостта спрямо щедро раздадените на концесия наши нац богатства... Дано не го приемеш много навътре. Изясних позицията си само. Нищо лично. И те приветствам /и/ като "частичен" съмишленик.
цитирай
18. bojil - от хамелеонщината и полит разврата ...
22.08.2020 03:39
kossef написа:
от хамелеонщината и полит разврата на псевдокомунягите от БСП... Бойко дойде с обет да се справи с мафията. И се провали. Доказателство е Протестът... А за провала на Бойко доказателство е лъкатушенето му м/у Изток и Запад. От Изток не бива да се очаква нищо добро. От Запад ги интересува да си останем /само/ лоялни техни потребители, в никакъв случай конкуренти на стандарта им за живот... И като прибавя поведението на чиновниците - държавни и общински, обикновено - темерути членове и симпатизанти на Герб и неконтролираните им схеми и простащина за леко забогатяване, оставам с впечатлението, че не си в час за корупцията и административните им извращения по места. 12 години да не успееш да извадиш на светло Кръга от ДС кукловодите, да не успееш да се отделиш от порока Схеми за разграбване и ограбване на болшинството... Той ли като бивша мутра, той ли, като най-информирания от държавата, не бе наясно за цялата тази вандалщина! Или казваш трудни са, трудно е... Трудно е! Но като нямаш дупе - не обещавай. Или поне си намери и организирай екип, не сам - месия - да забъркваш каши. Няма да се спирам на всичките му каши. Само ще вметна шикалкавите му лутания с Белене, потоците за газ от Русия и смъкнатите му гащи за храни и продукти от ЕС с различен ЕС-стандарт в "нашите" метро и мол търговски обекти. Според мен /отдавна/ баста на това. Включително търпеливостта спрямо щедро раздадените на концесия наши нац богатства... Дано не го приемеш много навътре. Изясних позицията си само. Нищо лично. И те приветствам /и/ като "частичен" съмишленик.

Прав си- повече лъкатушене не бива да се допуска,защото ще проправи път на червените есесовци към властта и народния бюджет!
цитирай
19. bojil - Биил работил и без пари, таака на ...
22.08.2020 03:42
ok3223 написа:
Биил работил и без пари, таака на вересия за ВИСШИЯ КОЛОБЪРСКИ СЪВЕТ, КОЙТО НА УШЕ МУ ШЕПНЕЛ ... БЕЗПЛАТНО РАЗБИРА СЕ...ЧТО НАДА ДЕЛАТ.
ВИСШ КОЛОБЪРСКИ СЪВЕТ???
ДА НЕ БИ ИТОЙ ТОЗИ "СЪВЕТ" ДА ЕЕ... САМО "МАЛКО ФИЛИАЛЧЕ НА ЦРУ, МИСТЪР,СЪР, МЪР, БОЖИЛЧО.

Филиалче ти е психичния проблем,който те измъчва от годиини! :)
цитирай
20. bojil - Силата на червените мафиоти 30 г...
22.08.2020 03:56
demokratizator написа:
Силата на червените мафиоти 30 години след края на НРБ според мен е силно преувеличена по нашите ширини. Тя беше несъмнено водеща в периода непосредствено след началото на т. нар. преход, но в последните 10 и повече години вече говорим за съвсем други разцветки. Огромна част от хората, които протестират днес срещу Бойко, протестираха и преди 7 години, срещу "червената" по това време власт - това дали означава, че всички тези протестиращи за 7 години внезапно са почервенели? Или по-скоро, че всъщност още тогава бяхме влезли в един "лилав" период на мафията, която се възползва както от червени, така и от сини властимащи, за да продължава да контролира силните властови и икономически позиции?

Ако днешните протестиращи са едни и същи с онези от 2013 г.,това говори зле за тях и подклажда слуховете,че професии "щатен протестиращ" и "хонорован протестиращ" вече са се появили :)
цитирай
21. zaw12929 - ПОКАЗАХТЕ СИ И РОГАСТА И ЛАЙНАТА- ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ НА БСП!
22.08.2020 07:04
Казвайте, че ако Бойко отстъпи властта,в нея ще дойдат анархокомунисти,готови на радикални действия срещу народа! А той болен, с най ниски доходи няма да издържи
цитирай
22. bojil - Казвайте, че ако Бойко отстъпи ...
22.08.2020 07:33
zaw12929 написа:
Казвайте, че ако Бойко отстъпи властта,в нея ще дойдат анархокомунисти,готови на радикални действия срещу народа! А той болен, с най ниски доходи няма да издържи

Няма проблем да им кажа и това ако се наложи- а то не е и лъжа!
цитирай
23. ok3223 - щатен протестиращ???Абе ти на улав ли се правиш?
22.08.2020 07:37
За да протестират и тогава и сега еДНИ
и същи, а това са гладните жадни, това е народът, ни говори само едно. Проблемите неса решени И
при 12год. властване на ГЕРБ под водачеството на Борисов. Напротив, станало е и става все по лошо. Че властването на ГЕРБ е пълен провал.Като богатиет са станали още по богати, бедните по бедни.
ЧЕ ТООЗИ ВОЛ БорисовКАТО ДЪРЖАВНИК Е ПЪЛНА НУЛА И КУКЛА НА КОНЦИ, КОИТО СЕ ДЪРПАТ ОТ САЩ И БРЮКСЕЛ. ВИНАГИ В ЗАЩИТА И В ПОЛЗА НА ТЕХНИТЕ ИНТ
ЕРЕСИ. А ТОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА И СТРИКТНО ИЗПЪЛНЯВА КАКВОТО МУ КАЖАТ, ... ЧЕТЯЛ САМО ТЕХНИТЕ ИНСТРУКЦИИ, ПОХВАЛИСЕ САМ ВЕДНЪЖ.
цитирай
24. bojil - За да протестират ...
22.08.2020 07:48
ok3223 написа:
За да протестират и тогава и сега еДНИ
и същи, а това са гладните жадни, това е народът, ни говори само едно. Проблемите неса решени И
при 12год. властване на ГЕРБ под водачеството на Борисов. Напротив, станало е и става все по лошо. Че властването на ГЕРБ е пълен провал.Като богатиет са станали още по богати, бедните по бедни.
ЧЕ ТООЗИ ВОЛ БорисовКАТО ДЪРЖАВНИК Е ПЪЛНА НУЛА И КУКЛА НА КОНЦИ, КОИТО СЕ ДЪРПАТ ОТ САЩ И БРЮКСЕЛ. ВИНАГИ В ЗАЩИТА И В ПОЛЗА НА ТЕХНИТЕ ИНТ
ЕРЕСИ. А ТОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА И СТРИКТНО ИЗПЪЛНЯВА КАКВОТО МУ КАЖАТ, ... ЧЕТЯЛ САМО ТЕХНИТЕ ИНСТРУКЦИИ, ПОХВАЛИСЕ САМ ВЕДНЪЖ.

Гладните и жадните протестирали викаш??!! Големи смешници са тия "гладни" и "жадни",дето потрошиха тонове храна срещу сградите на Българската държавност,вместо веднага да я изядат! Видя ли какви угоени туловища има между тях- от глад и от жажда ли са станали такива,ти така ли мислиш?
цитирай
25. jupel - Ха,ха...Ами Бойко да не би да е СИН?
22.08.2020 16:07
Сикаджия, слуга на заря и на Тодор Живков,лежал в затвора в Чехия...да продължавам ли? ББ да спре протестите?! От него нищо не зависи,не му дават ,не са намерили засега подходящият същата тиква ,но по млад и по скрит. ОТВЪН ДЪРПАТ КОНЦИТЕ ,НО И ТЯХНОТО ЩЕ ДОЙДЕ, ДЕТО РОВЯТ И НАРЕЖДАТ В ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ КАКВО И КАК ДА СТАВА!
цитирай
26. krumbelosvet - Леле Божилеле
28.08.2020 09:13
Знаем ти амплоато - ПСИХО-ДЕСЕН трол.
Ти виж научи САЩ как да се справят. Че вече месец не могат. И опитват да подпалят Беларус, оти "Сичката Мара втасала, само Путин не вчесала".
цитирай
27. bojil - Знаем ти амплоато - ПСИХО-ДЕСЕН ...
28.08.2020 10:16
krumbelosvet написа:
Знаем ти амплоато - ПСИХО-ДЕСЕН трол.
Ти виж научи САЩ как да се справят. Че вече месец не могат. И опитват да подпалят Беларус, оти "Сичката Мара втасала, само Путин не вчесала".

Аз не съм трол,понеже не работя за пари а за идеи,за народа на България! А Щатите ще си се справят- не им бери гайлето ти,виж че аз не им го бера!
цитирай
28. bojil - Сикаджия, слуга на заря и на Тодор ...
28.08.2020 10:20
jupel написа:
Сикаджия, слуга на заря и на Тодор Живков,лежал в затвора в Чехия...да продължавам ли? ББ да спре протестите?! От него нищо не зависи,не му дават ,не са намерили засега подходящият същата тиква ,но по млад и по скрит. ОТВЪН ДЪРПАТ КОНЦИТЕ ,НО И ТЯХНОТО ЩЕ ДОЙДЕ, ДЕТО РОВЯТ И НАРЕЖДАТ В ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ КАКВО И КАК ДА СТАВА!

Бойко е толкова лежал в затвора,колкото са лежали Нинова и Радев взети заедно! :)
цитирай
29. ok3223 - И не се намери мъж, който...
06.09.2020 12:05
и него да чукне... да опита поне, за заслугите му за народа български.
Да ни отсрами като народ и държава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1771713
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64244
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада