Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2014 17:21 - НА КРАК,СЛАВЯНОФИЛИ! ВРАГОВЕ НА СЛАВЯНСТВОТО СЕ ОПИТВАТ ДА РАЗЦЕПЯТ УКРАЙНА!
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 6292 Коментари: 18 Гласове:
18

Последна промяна: 05.04.2014 04:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НА КРАК,СЛАВЯНОФИЛИ! ВРАГОВЕ НА СЛАВЯНСТВОТО СЕ ОПИТВАТ ДА РАЗДЕЛЯТ УКРАЙНА!

   Както научихме днес от прессекретариата на Колобърски съветник Исти,Русия е предприела стъпки към разделяне на втората по сила и големина славянска страна- Украйна,с което подрива устоите на цялото славянство и на неговия пряк основоположник и предшественик- Българизма (
http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2014/03/01/razcepvaneto-na-ukraina-vinagi-e-bilo-joker-v-rycete-na-rusiia.217561?utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer#comment-newest )!

  
Вижте преките цитати от Dnes.bg:

"Истипреди 1 час Висшите руски властници винаги са били изявени антиславяни- затова искат да осакатят втората по сила славянска държава! Доказали са го в 1885 г. и в 1913г.,доказват го и сега! Всички славянофили трябва незабавно да порицаят подривните им действия,от които страдат или са пострадали всичките им братя-славяни!"

...и същото,на адаптиран руски:

"Исти- прессекретариа(т) Найбольшие русские правители всегда бъйли антиславяне,поетому им хотиться разорват вторая по силе славянская страна- Украина! Ето они доказали в 1885г. и 1913 г.,доказъйвают и сегодня! Надо все славянофиле еще сегодня порицат подривнъими действиями русских правителей,от которъйе плохо ожидают все остальнъйе славяне!"
    От всичко това следва,че Русия от защитник на славянството се е превърнала в негов отявлен враг. Явно нейните управници са разчитали на цяла редица предателства и отстъпки от своя емисар Янукович,но когато той падна от власт изгубиха надежда и веднага вкараха свои войски в суверенната държава,за да защитят незаконните си претенции: http://meto76.blog.bg/politika/
2014/03/01/rusiia-obiavi-voina-na-ukraina.1243395

  
"Вдигайте се на крак,славянофили!- призова в кратко интервю Съветник Исти- световното славянство е в опасност! Двете най-могъщи славянски сили са на път да се сбият заради частно-егоистичните интереси на Путинска Русия,забравила свещения си дълг към славянството за радост на Българските и на руските врагове! Руските властници искат да запишат още една срамна братоубийствена война в биографията на славянството,с което да отвърнат от Русия не само другите славяни,но дори и своя народ!"

  Това мнение ми направи силно впечатление с голямата си мъдрост и проникновеност,затова побързах да го споделя. И дори помислих,че в България може да стане същото само че с войски на Турция,ако един ден решим да поставим любимото руско-турско отроче Депе-се на боклука,където му е мястото. Честита баба Марта драги наши,бъдете здрави и щастливи!





Гласувай:
20



1. fascindoo - Путин е новият проект на Синедриона
01.03.2014 18:22
Каяфа разпна Христос, та Путин ще стои назад...

(от http://bg.wikipedia.org/wiki/Йосиф_Кайафа)
------------------
Йосиф Каяфа (среща се още и като Йосиф Кайяфа и Йосиф Кайафа) (Kaiphas, Kajafas, в същност: Josef Qajjafa) е първосвещеник във Втория храм в годините от 18 до 36. Слоред Евангелията той играе важна роля за осъждането на Исус Христос.
Назначен е от прокуратора на Юдея Валерий Грат, предшественикът на Пилат Понтийски, а е отстранен от длъжност от бащата на бъдещия император Вителий - Луций Вителий (прокуратор на Сирия и син на квестора Публий Вителий). Упоменат от Йосиф Флавий в "Юдейски древности" като садукей и зет на стария първосвещеник Анна. Според равинската традиция минава за "прочут лакей на римляните",[1] което не е учудващо, понеже след разрушаването на Втория храм Талмудическата традиция е изцяло под натиска на фарисеите (на практика останалите юдейски секти са унищожени в хода на Първата юдейско-римска война).
)
цитирай
2. bojil - Възможно е...
01.03.2014 19:20
fascindoo написа:
Каяфа разпна Христос, та Путин ще стои назад...
(от http://bg.wikipedia.org/wiki/Йосиф_Кайафа)
------------------
Йосиф Каяфа (среща се още и като Йосиф Кайяфа и Йосиф Кайафа) (Kaiphas, Kajafas, в същност: Josef Qajjafa) е първосвещеник във Втория храм в годините от 18 до 36. Слоред Евангелията той играе важна роля за осъждането на Исус Христос.
Назначен е от прокуратора на Юдея Валерий Грат, предшественикът на Пилат Понтийски, а е отстранен от длъжност от бащата на бъдещия император Вителий - Луций Вителий (прокуратор на Сирия и син на квестора Публий Вителий). Упоменат от Йосиф Флавий в "Юдейски древности" като садукей и зет на стария първосвещеник Анна. Според равинската традиция минава за "прочут лакей на римляните",[1] което не е учудващо, понеже след разрушаването на Втория храм Талмудическата традиция е изцяло под натиска на фарисеите (на практика останалите юдейски секти са унищожени в хода на Първата юдейско-римска война).)

Възможно да е и така,но аз не знам с положителност това и не мога да коментирам,а г-н Съветника отказва да даде повече информация по въпроса засега.
цитирай
3. dolce - явно
01.03.2014 20:48
Явно нещо не си наред. Най голямата славянска държава и естествено най силната е Русия. Тя от край време независимо кой я е управлявал се е изживявала кати ТРЕТИЯ РИМ - ПАЗИТЕЛ НА ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВИЕТО. Къде видя предателство?
Кой кого предава?
Бандеровците които с пари от запад свалиха законнота власт?
/не коментирам каква е а че е законно избрана/
И кога Украинците станаха БЪЛГАРИ?
Нещо си в грешка!
Ама така е като не се чете или ако се чете се чете избирателно!
цитирай
4. estirbg - dolce, подкрепям те
01.03.2014 21:17
нещо авторът не е в крачка със същността на събитията и няма поглед върху световния развой на всички случили се досега изкуствени революции в близкото минало.
Но нека да бъдем снизходителни, поне тук, в блога.
цитирай
5. bojil - Явно нещо не си наред. Най голямата ...
01.03.2014 23:35
dolce написа:
Явно нещо не си наред. Най голямата славянска държава и естествено най силната е Русия. Тя от край време независимо кой я е управлявал се е изживявала кати ТРЕТИЯ РИМ - ПАЗИТЕЛ НА ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВИЕТО. Къде видя предателство?Кой кого предава?Бандеровците които с пари от запад свалиха законнота власт?/не коментирам каква е а че е законно избрана/
И кога Украинците станаха БЪЛГАРИ?Нещо си в грешка!Ама така е като не се чете или ако се чете се чете избирателно!

Допускам,че под "бандеровците" имаш предвид законното руско правителство,което банкерите от Ню Йорк свалиха през 1917 г.? Или говориш за подлия руски шпионин Янукович,когото възмутения народ свали наскоро?
цитирай
6. dolce - Imam
02.03.2014 02:51
Имам предвид законно избрания президент на Украйна когото свалиха последователите на Бандера с мълчаливото съгласие на Еврейския Съюз. За твое сведение Янукович е на власт след проведени избори които всички признаха.
Дали той е някакъв няма да коментирам щото си е вътрешна работа на избралите го.
Просто давам хронология на събитията. Дошъл на власт след избори, свален от власт след преврат /най вероятно подкрепен от разузнавателните централи на няколко западни държави./
Същите тези демократи са подписали с посредничеството на Полша, Германия и май Франция едно документче което кой знае що забравиха да спазят. Сега ореваха върталъка че Русия ги мачка /чудно какво очакваха/. А нашия гей-президент мълчи кат путка в гащи за очевадните беззакония извършени /забележи 1 ден след идването на власт на същите тези бандеровски ................../ спрямо българското малцинство там.
Нещо да коментираш за това?
цитирай
7. shtaparov - Българите в Украйна са друго нещо...
02.03.2014 03:24
Българите в Украйна са друго нещо наистина: те трябва да имат и културна,и политическа автономия,да не казвам "независимост". А оня руски шпионин Янукович недей да го жалиш- народът го постави където му е мястото,той не беше подходящ за Украйна.
цитирай
8. bojil - Виж, Българите в Украйна са друго ...
02.03.2014 15:21
shtaparov написа:
Виж,Българите в Украйна са друго нещо: те трябва да имат и културна,и политическа автономия,да не казвам "независимост".

Подкрепям напълно- поздравления!
цитирай
9. bojil - Имам предвид законно избрания п...
02.03.2014 16:14
dolce написа:
Имам предвид законно избрания президент на Украйна когото свалиха последователите на Бандера с мълчаливото съгласие на Еврейския Съюз. За твое сведение Янукович е на власт след проведени избори които всички признаха.Дали той е някакъв няма да коментирам щото си е вътрешна работа на избралите го. Просто давам хронология на събитията. Дошъл на власт след избори, свален от власт след преврат /най вероятно подкрепен от разузнавателните централи на няколко западни държави./
Същите тези демократи са подписали с посредничеството на Полша, Германия и май Франция едно документче което кой знае що забравиха да спазят. Сега ореваха върталъка че Русия ги мачка /чудно какво очакваха/. А нашия гей-президент мълчи кат путка в гащи за очевадните беззакония извършени /забележи 1 ден след идването на власт на същите тези бандеровски ........../ спрямо българското малцинство там.Нещо да коментираш за това?

По време на революция беззаконията стават ежедневие- припомни си ситуацията у нас през септември и октомври 1944 г. Но законно избран руски шпионин е избран по огромна грешка и недоразумение,затова трябеа да си отиде час по-скоро и да остави хората на мира,за да си оправят живота. Войната на шпионските централи в целия свят е ежедбевие- и у нас превратът срещу Бойко бе направен с чужди пари от вражеско разузнаване,което иска от своите емисари да са постоянно на власт или поне да са там начесто,за да заздравят положението на руските фирми и да увеличат властта им над народа ни. Когато номерът им не мине- започва войната,както е сега в Украйна,и няма да спре докато не разпокъса страната или не върне руския шпионаж във властта. Това е мнението ми,а на руските власти трябва да кажем: "Обичаме руския народ защото е наш,но вас не сме ви викали да ни освобождавате,нито да ни поробвате. Освободили ни- освободили,но не записвайте в държавните ни биографии вашите вражески намеси в наш ущърб,за да не скарате двата братски народа и да не се намразваме! Можем да сме близки само ако отдавате на нас онова уважение,което искате за себе си- тогава ще сме равностойни братя,а не единия хитрец,другия глупак!
цитирай
10. dolce - днес
02.03.2014 17:14
Днес няма да ти отговарям че е свят ден! Ще кажа нещо и ще почнете да .................!
Само вметка А през ноември 89- май 90 сигурно си бил по площадите и си носил 'новата свобода на народа си'!
Жалми е за вас и в тон с дня на прошка Ви прощавам поради незнание или омраза служите на БЪЛГАРОУБИЙЦИ! ПРОСТО ДА ВИ Е!
цитирай
11. bojil - Днес няма да ти отговарям че е свят ...
02.03.2014 20:44
dolce написа:
Днес няма да ти отговарям че е свят ден! Ще кажа нещо и ще почнете да .................!Само вметка А през ноември 89- май 90 сигурно си бил по площадите и си носил 'новата свобода на народа си'!Жалми е за вас и в тон с дня на прошка Ви прощавам поради незнание или омраза служите на БЪЛГАРОУБИЙЦИ! ПРОСТО ДА ВИ Е!

И на мене ми е жал за такива като теб- простено да ви е,че служите или пригласяте на ретроградни сили,които едва не унищожиха България в периода 1944-1970 г.,но са на път да я унищожат сега!
цитирай
12. dolce - тъй ли?
03.03.2014 01:53
Що сега я унищожават и кои са силите да ме светнеш?
Русия? Лично Путин? Китайците или марсиянците?
Кой ?
цитирай
13. bojil - Тъй я!
06.03.2014 16:41
dolce написа:
Що сега я унищожават и кои са силите да ме светнеш?
Русия? Лично Путин? Китайците или марсиянците?Кой ?

Туркокомунистите! Запиши си го дебело!
цитирай
14. getmans1 - БОЖИЛЕ, иди в .....
25.03.2014 23:47
... гората и се навикай, дърветата ще те разберат и с листа ще зашумят, АМА тука Братко и без глас да останеш, пак ще си неразбран,тези Родината си не уважават!!!
цитирай
15. dolce - сигурно
27.03.2014 21:08
getmans1 написа:
... гората и се навикай, дърветата ще те разберат и с листа ще зашумят, АМА тука Братко и без глас да останеш, пак ще си неразбран,тези Родината си не уважават!!!

аз не уважавам вашата /запиши си го дебело/ България
уважавам си моята
и да те светна тя ще си остане моя еврейска подлого
цитирай
16. bojil - Да,ама не!
05.12.2014 22:37
estirbg написа:
нещо авторът не е в крачка със същността на събитията и няма поглед върху световния развой на всички случили се досега изкуствени революции в близкото минало. Но нека да бъдем снизходителни, поне тук, в блога.

Както виждаме от последвалата агресия срещу Украйна- бил съм не само в крачка,но и напълно прав!
цитирай
17. bojil - . . . гората и се навикай, дърветата ...
05.12.2014 22:48
dolce написа:
getmans1 написа:
... гората и се навикай, дърветата ще те разберат и с листа ще зашумят, АМА тука Братко и без глас да останеш, пак ще си неразбран,тези Родината си не уважават!!!

аз не уважавам вашата /запиши си го дебело/ България
уважавам си моята и да те светна тя ще си остане моя еврейска подлого

Ако трябва да спорим кой е еврейска подлога,което ми се струва празна работа,Путин най-много отговаря на това определение! Да не би да забравихте,че първите му помощници и поддръжници Сергей Лавров,Алексей Милер и Владимир Жириновски са ереи?
цитирай
18. bojil - (БОЖИЛЕ, иди в .....)
05.12.2014 22:51
getmans1 написа:
... гората и се навикай, дърветата ще те разберат и с листа ще зашумят, АМА тука Братко и без глас да останеш, пак ще си неразбран,тези Родината си не уважават!!!

Знам друже: рускосъветските агенти,както и да го въртиш и сучеш,си остават мизерна предателска сган!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1773644
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64251
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада