Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2016 02:33 - ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ РУСКИ БАРЕТИ КРЪСТОСВАТ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНО СОФИЯ ПОД МАСКАТА НА "ОХРАНИТЕЛИ" И ЧАКАТ ЗАПОВЕД ЗА СВАЛЯНЕТО НА БОЙКО
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 10773 Коментари: 23 Гласове:
12

Последна промяна: 16.08.2016 20:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ РУСКИ БАРЕТИ КРЪСТОСВАТ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНО СОФИЯ ПОД МАСКАТА НА "ОХРАНИТЕЛИ" И ЧАКАТ ЗАПОВЕД ЗА СВАЛЯНЕТО НА БОЙКО


   Народът още мисли,че обикновени охранители са извършители на побоя над невинния,но сърцат Българин Васко Наумов (
www.dnes.bg/temida/2016/02/26/sydyt-ostavi-trima-ot-biiachite-ot-okolovrystnoto-v-aresta.294413?
utm_source=blog&utm_medium=dnesbox&utm_campaign=footer
):

image
   Някои кадри,разпространявани в украинските сайтове обаче сочат,че истината е съвсем друга- част от извършителите не са прости охранители а руски барети,които само се представят за такива (http://psb4ukr.org/criminal/bliznakov-georgi/) и очевидно са банда продажници,готвеща се да посегне на собствения си народ:

image
  image

image
    Надписът "За службу в разведке Новороссия" върху медала на човека,представящ се за охранител (отляво върху най-горната снимка) ясно говори,че един от извършителите на престъплението е руска барета на служба при Донските сепаратисти,командирована у нас по нареждане на Москва и чакаща заповед за действие. Сърпа,чука и петолъчката върху баретата му показват ясно чий служител и разузнавач е той,а дали въобще говори Български- това още не знаем,нито сме сигурни в автентичността на името,с което се представя. Бандитът "Ториното",за чиято охрана отговаря той се оказва служител на Златко Баретата- човек,който сам по себе си много прилича на руснак и ако не ни го представяха за Българин никога не бихме приели,че има нещо общо с България.

  "Новорусия" е руското име на голяма част от Украйна,което украинците естествено не приемат- това не смущава обаче претенциите на Путин. Такова название самО по себе си говори,че Путин иска не просто Крим,а цяла Украйна и присъствието на въоръжена руска барета у нас означава,че хората на Путин готвят инвазия срещу България осланяйки се на помощта,която са им обещали "русофилите" (продажните интелектуални джуджета,заплюли родината си заради Русия). Това,че сме открили данни за присъствието на една въоръжена руска барета у нас съвсем не означава,че тя е само една. Най-вероятно такива криминални елементи у нас са вече хиляди ако не и десетки хиляди,разпределени по план на възловите места в страната. Те се преструват на "охранители" и бандитите,на които служат едновременно с някои нашенци са всъщност техни групови командири (някога ги наричаха "партизански командири"),а престъпната им дейност е само вид алиби,"оправдаващо" тяхното присъствие у нас.

  Не е трудно да си представим какво може да представляват хората т.е. бандитите,които биват охранявани от руски спецчасти и разузнавачи. Това ще да са много ценни за Русия хора,изпълняващи особено важни за страната на Путин поръчения. Такъв е явно не само "Златко",а и много от другите печално известни бандити- включително добре познатите ни Митьовци, Галевци, Красьовци, Маргиновци и пр. Част от поръченията несъмнено включват системно дрогиране на местната младеж,за да стане тя небоеспособна и да няма кой да защити страната в случай на нужда,а съсипаният й морал да служи за назидание на "своите",като ги убеждава колко е прогнил Западът и колко е лесен за завладяване. Друга част от поръченията им изисква те да наплашат народа и да го убедят,че всеки опит за съпротива срещу техните бъдещи действия е безсмислен и предварително обречен на провал.

  Безспорната принадлежност на бандити и "охранители" към червените и тяхното пристрастие към червените "идеи" личи добре от снимката на един наш известен бандит с татуировки на сърп и чук,който доста несъобразително издава истината за корените на високата престъпност у нас:

image

  Това е единственото,което обяснява напористата наглост на тези дембели,смятащи се за безнаказани и за отговорни само пред своите задгранични началници. Те не са свикнали да се подчиняват на морални норми и на Българския обществен ред,понеже са раснали в казарми и са възпитавани да презират народа,срещу който един ден ще бъдат изправени. Те стоят в дъното на разбушувалата се русофилска истерия и напориста агресия- водачите на "русофилите" (бъдещите "партизански" чети),които без съмнение са до един въоръжени с ясно преднамерена цел,знаят много добре за тях и усещат ежедневно подкрепата на Матюшката,а страха от разобличаване ги кара с истеричен вой да канят руската армия колко се може по-бързо да дойде да ни окупира.





Гласувай:
23


Вълнообразно


1. wqpwqp - Еййй, мамата си тракате!.
27.02.2016 06:12
Еййй, мамата си тракате!


.
цитирай
2. bojil - Еййй,ма...
27.02.2016 12:24
wqpwqp написа:
Еййй, мамата си тракате!.

Каквото повикало,такова се обадило :)) Да- ние сме приятели с руския народ,но тези хора не са руски народ а са врагове на Българския,и работят за руското правителство- униформите и мястото на специалната им подготовка ясно го показват!...
цитирай
3. chavdar01 - МОМЧЕ ИДИ СЕ ЛЕКУВАЙ!!!
27.02.2016 12:31
ИМАШ ХАЛЮЦИНАЦИИ!!!
цитирай
4. sestra - Прочетете при josarjan
27.02.2016 12:41
последната публикация. Същите процеси като днес. Същите подмолни организации.
цитирай
5. bojil - ИМАШ...
27.02.2016 13:14
chavdar01 написа:
ИМАШ ХАЛЮЦИНАЦИИ!!!

А така както си се заблудил,дали пък ти ги нямаш? Или твойто подлежи на доказване,а само чуждото от самосебе си е доказано?
цитирай
6. bojil - последната публикация. Същите ...
27.02.2016 13:23
sestra написа:
последната публикация. Същите процеси като днес. Същите подмолни организации.

Да- без никакво съмнение. Червените никога не са можели да работят явно- постоянно са замесени в далавери и прозрачността направо ги съсипва,затова постоянно са се крили дори преди 1989 г. и продължават да се крият,понеже не са се реформирали по друг начин освен само на книга- в това отношение добър пример им е турския султан Абдул Хамид.
цитирай
7. podvodni - Айдеее, още един клоун на който се ...
27.02.2016 18:01
Айдеее, още един клоун на който се привиждат руснаци под път и над път !
Тоа аз съм почитател на конспиративните теории, но тази кърти мивки, плочки и въобще - цялата санитария !
А днешната младеж, която и хал-хабер си няма как се държи оръжие, по-добре да се не захващат да ни защитават, че не ще остане читав младеж за продължение на рода си ! Ще се самоизтепат кат гугутки !
цитирай
8. bojil - Е-е, руснаци със сигурност не ми се ...
27.02.2016 19:39
Е-е,руснаци със сигурност не ми се привиждат насред Пентагона нито в мазетата на Уиндзор,но руските барети у нас както виждаш са факт. А щом тази "теория" е разкъртила мивките и плочките ти,минавай на природосъобразен живот в колиби от съчки,нарове от плява и къпални в преградени с камъни дерета- там няма да се наложат сериозни ремонти на разкъртените ти аксесоари :))
цитирай
9. podvodni - Ха-ха-ха-ха, Компира, Пиперо и ...
27.02.2016 19:55
Ха-ха-ха-ха, Компира, Пиперо и Винкело били руски барети !
Смех !!
цитирай
10. getmans1 - Имат си партия „Майка кърмилница“, ...
27.02.2016 21:09
Имат си партия „Майка кърмилница“, създадена из Бузлуданските гюрлюци, криеща се зад спортни и други „ужким“ просветни дружества криеща се и даже когато никой не ги гони.
„Руский мир“- България е най-подмолната НПО в България, нямат офиси, нямат ревизии но са най-активни и гласовити. Нямате си на идея колко нещо са превзели и доколко са станали нагли прочети при мен.
Приятна вечер!
цитирай
11. bojil - Ха-ха-ха-ха, Ком...
27.02.2016 23:18
podvodni написа:
Ха-ха-ха-ха, Компира, Пиперо и Винкело били руски барети !
Смех !!

Не казвам че всички са такива,но шефовете СА. Ако Компира и Пиперо не са,Винкело е- как другояче ще обясниш тяхната наглост,която допуска че имат широк гръб зад себе си?
цитирай
12. bojil - Имат си партия „Майка кърмилница“, ...
27.02.2016 23:20
getmans1 написа:
Имат си партия „Майка кърмилница“, създадена из Бузлуданските гюрлюци, криеща се зад спортни и други „ужким“ просветни дружества криеща се и даже когато никой не ги гони.
„Руский мир“- България е най-подмолната НПО в България, нямат офиси, нямат ревизии но са най-активни и гласовити. Нямате си на идея колко нещо са превзели и доколко са станали нагли прочети при мен. Приятна вечер!

Това е друго потвърждение,podvodni- моето мнение както виждаш не е единствено.
цитирай
13. vencivaleri1951 - В граната ти е хаос пич
28.02.2016 01:17
Украйна се е наричала Малорусия и е била губерния в империята. Новорусия е част от Югоистока в Украйна и е предимно населена с руско население. Така се е наричала още от империята.Нарича се Новорусия защото Суворов , а и други военоначалници почват да строят крепости , соито се разрастват по късно като градове. Суворов стро и Одеса, Севастопол...по късно е построен и Николаев.

Колкото до "руските барети" расмя "махалата" Та това ка ивестни хора-единият е шампион по кик бокс на България. Отгоре на това са и криминално проявени у нас с темащи проиводства
Не е лошо да почетеш малко преди да седнеш да пишеш
цитирай
14. bojil - Украйна се е наричала Малорусия и е ...
28.02.2016 10:55
vencivaleri1951 написа:
Украйна се е наричала Малорусия и е била губерния в империята. Новорусия е част от Югоистока в Украйна и е предимно населена с руско население. Така се е наричала още от империята.Нарича се Новорусия защото Суворов , а и други военоначалници почват да строят крепости , соито се разрастват по късно като градове. Суворов стро и Одеса, Севастопол...по късно е построен и Николаев.
Колкото до "руските барети" расмя "махалата" Та това ка ивестни хора-единият е шампион по кик бокс на България. Отгоре на това са и криминално проявени у нас с темащи проиводства Не е лошо да почетеш малко преди да седнеш да пишеш

Знам добре тия неща- не ги научавам сега. Но да наречеш дори част от украинската територия Малорусия,в днешно време,е все едно ние да наречем Татарстан,Чувашия и Башкирия с общото име "Бъдеща България" а същата зона на Украйна заедно с Крим- с името "Бивша България".

За нашите спортисти не оспорвам но не забравяй,че спортът не бе нужен на народа- той бе нужен на червените и преди 1944 г. и след нея,за да подготвят под негово прикритие бъдещи терористи,доносници,
подслушвачи и силови структуристи. От всеки спортист не стана предател и това е ясно всекиму,но има такива от които е станало нещо много "повече" и не дай Боже народът със закъснение да го разбере!
цитирай
15. zaw12929 - ЛОВЕЦО НА ЗАГАДКИ- СТАВАТЕ ЯСЕН:
28.02.2016 15:19
НИЩО РАЦИОНАЛНО НЕ ПИШЕТЕ- ОБЪРКАНОСТ??!!
МОЖЕ БИ САМО ЗА РАКА ДА Е ВЕРЕН...
ИЛИ СТЕ ЗАБЛУДЕН ИЛИ
ЗАБЛУЖДАВАТЕ- РЕЗУЛТАТЪТ Е СЪЩИЯТ...
Имате едни доказани с омраза към България коментатори. С каквито се събереш, такъв ставаш!
Това не е успех а провал. Защото не сте актуален: На умряло куче нож вадиш... Това не е кауза, а отстъпление от каузата демокрация за България...
цитирай
16. bojil - НИЩО РАЦИОНАЛНО НЕ ПИШЕТЕ- ОБЪР...
29.02.2016 02:15
zaw12929 написа:
НИЩО РАЦИОНАЛНО НЕ ПИШЕТЕ- ОБЪРКАНОСТ??!!
МОЖЕ БИ САМО ЗА РАКА ДА Е ВЕРЕН...
ИЛИ СТЕ ЗАБЛУДЕН ИЛИ
ЗАБЛУЖДАВАТЕ- РЕЗУЛТАТЪТ Е СЪЩИЯТ...
Имате едни доказани с омраза към България коментатори. С каквито се събереш, такъв ставаш!
Това не е успех а провал. Защото не сте актуален: На умряло куче нож вадиш... Това не е кауза, а отстъпление от каузата демокрация за България...

Е,чак омраза към България е прекалено силно казано- това са хора,които се борят за страната а не които я мразят.
цитирай
17. teodordetchev - Междувременно гражданинът Георги Близнаков го потърсиха ...
29.02.2016 17:07
... от едно много неприятно за него място. Иначе казано от службата за безопасност на Украйна. Е, сега ако съдебните ни влести имат чувство за хумор, човекът сто пъти ще съжалява, че е бил някого на Околовръстното шосе. Защото за "служба в разузнаването на ДНР", наемничество, а може би и убийство (убийства ?) в Украйна дават някъде към 15 години. Поне ... Ето какво казват упълномощените лица по въпроса:

http://gordonua/news/war/anton-gerashchenko-ukraina-potrebuet-ot-bolgarii-vydachi-naemnika-voevavshego-za-terroristov-na-donbasse-122125.html
цитирай
18. bojinkata - Ужас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
29.02.2016 17:49
Ужас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Путин идва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Еба си мамама та!
цитирай
19. bojil - . . . от едно много непри...
29.02.2016 19:39
teodordetchev написа:
... от едно много неприятно за него място. Иначе казано от службата за безопасност на Украйна. Е, сега ако съдебните ни влести имат чувство за хумор, човекът сто пъти ще съжалява, че е бил някого на Околовръстното шосе. Защото за "служба в разузнаването на ДНР", наемничество, а може би и убийство (убийства ?) в Украйна дават някъде към 15 години. Поне ... Ето какво казват упълномощените лица по въпроса:

http://gordonua/news/war/anton-gerashchenko-ukraina-potrebuet-ot-bolgarii-vydachi-naemnika-voevavshego-za-terroristov-na-donbasse-122125

Не ми харесва хора,свързани с България да бъдат търсени от чужди държави и обвинявани в престъпления- ако се окаже,че Георги Близнаков е все пак Българин,аз не бих го дал на Украйна и на никоя друга държава в никакъв случай,без значение дали е служител на руските,американските или на които и да е спецчасти. Мнението на Исти и на патриотичната група около него е следното: никой чужденец или чужда държава няма право да пипа който и да е Българин (не казвам "Български гражданин",а Българин по род),нито да прави каквато и да е саморазправа с него- независимо дали тази държава е Америка,Русия,Турция,Израел,
Сърбия,Гърция и все едно коя,независимо от неговото провинение. Уважаваме и обичаме украинците като наши братя,които са ни по-близки дори от руснаците но ако зависеше от нас,не бихме могли да им дадем който и да било нашенец,за да го наказват те- това не е в природата на нашите разбирания и е в разрез с нашето мислене и манталитет.
цитирай
20. bojil - Ужа...
29.02.2016 19:48
bojinkata написа:
Ужас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Путин идва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Еба си мамама та!

Е,не се стряскай толкова- докато смогне Путин да дойде,мандатът му ще изтече и после,ако пак не се махне от властта,неговите хора насила ще го сменят. Да- властта и на него му се услади както на много други,но няма да може да прекара живота си там и скоро ще се наложи да отстъпи поста на някой друг.
цитирай
21. nkf - Мдам, оказа се, че скотът със синя ...
01.03.2016 16:19
Мдам, оказа се, че скотът със синя баретка и червена петолъчка, служещ на някаква си криминална бандитска структура, зовяща се ДНР, е участвал в мъчения и убийства на украинци. Наистина ДАНС спи, ама как няма да спи като там е пълно с червени синекури.
цитирай
22. vmir - Познавам един подобен екземпляр - путлерист, които тук е уж "учен",
02.03.2016 13:26
а дойде ли нова охранителна фирма, предварително разполага със списък на охранителите й и поддържа връзки с някои тях без това да има каквото и да било общо със служебните му задължения. Бандитите на Путин си имат структури у нас.
цитирай
23. bojil - Мдам, оказа се, че скотът със синя ...
02.03.2016 17:30
nkf написа:
Мдам, оказа се, че скотът със синя баретка и червена петолъчка, служещ на някаква си криминална бандитска структура, зовяща се ДНР, е участвал в мъчения и убийства на украинци. Наистина ДАНС спи, ама как няма да спи като там е пълно с червени синекури.

Надявам се да не е участвал в подобни изстъпления,но ако е имало нещо такова- поне той е бил подведен от нечестивите си задгранични шефове,понеже със сигурност не му е било приятно. Отишъл е да изкара някой лев да кажем,а те веднага са го замесили в престъпления и сега наместо отговорност да носят поръчителите изпокрили се нейде из Московията,такава украинците ще търсят от изпълнителите...
цитирай
24. bojil - а дойде ли нова охранителна фирма, ...
02.03.2016 17:32
vmir написа:
а дойде ли нова охранителна фирма, предварително разполага със списък на охранителите й и поддържа връзки с някои тях без това да има каквото и да било общо със служебните му задължения. Бандитите на Путин си имат структури у нас.

Ето- това е още едно доказателство,което подкрепя изложените твърдения.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1778878
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64258
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада