Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2016 12:29 - РОДИТЕЛИ,ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА ОТ ЕНЕРГИЙНИ НАПИТКИ И АНАБОЛИ - ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ "БЕЗПРИЧИННАТА" АГРЕСИЯ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2577 Коментари: 4 Гласове:
21

Последна промяна: 04.12.2016 13:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
              "БЕЗПРИЧИННАТА" АГРЕСИЯ СИ ИМА ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕ


   Напоследък стана модерно различни медии и форуми да обсъждат "безпричинната" агресия по пътищата и в училище,но нито веднъж не бе посочен нейния истински причинител. Той е добре известен на някои наши мислители и професори но медиите не го познават или се правят,че не го забелязват.

  Консултациите при Съветник Исти разкриха истината за агресивните изблици сред някои хора. Подобни прояви разбира се няма навсякъде: те се появяват най-често сред учениците и мутрите и това не се дължи на някакъв "недъг" на обществото или психологически срив у група "отчаяни от живота" хора,а на търговията. Да- на търговията с енергийни напитки,анаболи и допинг,която в момента процъфтява а най-масовите й клиенти са именно учениците и мутрите!

image
  Този вид търговия подобно на всички други видове е в ръцете на червени търговци и дистрибутори разбира се- не е в ръцете на обикновените Българи. Големите и влиятелни масмедии също са в техни ръце- затова привикваните в тях "капацитети",поканени да работят срещу проблема се правят на ударени шемети,отбиват неговото решение в "девета глуха" и предпочитат да не се говори за него. Те може да знаят,а може и да не искат да знаят какви проблеми създават на хората продаваните от техните шефове енергийни напитки и анаболи,но им "пука жилетката" за хората- на тях печалбата им е далеч по-важна,а "грижата" за човека им е последна грижа!

  Това в Европа е отдавна установено,затова тя не разрешава на лъжливите едри търговци да мамят хората,че енергийните напитки са полезни за здравето (https://sputnik.bg/veto-na-tvardeniya-za-polzi-za-zdraveto-ot-energijnite-napitki-nalozhi-evropejskiyat-parlament/). За тази констатация обаче червените медии траят като пукали- сакън да не пострада търговията на техните дарители и собственици! Европа обаче е наясно с проблема и прави първи стъпки към тяхното забраняване:

" ...самата Европейска комисия счита,че твърдения,че кофеинът има тонизиращ ефект и помага за увеличаване на концентрацията,не трябва да се използват за продукти,насочени към деца и юноши. Те също така посочват,че юношите са най-голямата група потребители на енергийните напитки,цитирайки проучвания,които показват,че 68% от младежите и 18% от децата редовно консумират енергийни напитки.

Кутийка енергийна напитка от 250 мл може да съдържа до 27 г захар и 80 мг кофеин,посочват евродепутатите като отбелязват,че енергийните напитки са свързани с главоболие,проблеми със съня и проблеми с поведението при децата и юношите,които редовно ги консумират. Европарламентът призовава страните членки да обмислят въвеждането на правила за маркетинга на напитки с високо съдържание на кофеин и на храни с добавен кофеин,
предназначени за деца и подрастващи."

  Затова няма да чуете по червена медия истинските отговори на този щекотлив въпрос- ще чуете само мъдроподобни будалкания,наукообразни шикалкавения и празнодумски умувания за някакви неконтролируеми процеси във вечно изменящото се общество,за последиците от западната мода и опасността от "профанизация" на днешната цивилизация. А за това,че енергийни напитки и анаболи често предизвикват проблеми в поведението няма да кажат нито дума на изстрадалия Български народ,който винаги е бил последна грижа за червените мошеници!



Гласувай:
21


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Поздравления, Божо!
05.12.2016 09:51
Такава е истината, а единствената грижа на червените мекерета е как да окрадат, озлобят и лумпенизират младото поколение, за да няма силата и волята да ги изрита от властта.
цитирай
2. bojil - Такава е истината, а единствената ...
05.12.2016 19:55
batogo написа:
Такава е истината, а единствената грижа на червените мекерета е как да окрадат, озлобят и лумпенизират младото поколение, за да няма силата и волята да ги изрита от властта.

Съвсем точно си разгадал криминалните планове на червените мизерници.
цитирай
3. krumbelosvet - Незабавно да се изключат от Партията тия червени мекерета,
05.12.2016 20:28
дето продават ЗАПАДНИ боклуци на народа. А при социализма кока-колата проби едва накрая, а наркотиците и анаболите, ползвани още на Хитлер, бяха практически непознати...
цитирай
4. bojil - дето продават ЗАПАДНИ боклуци на ...
05.12.2016 23:12
krumbelosvet написа:
дето продават ЗАПАДНИ боклуци на народа. А при социализма кока-колата проби едва накрая, а наркотиците и анаболите, ползвани още на Хитлер, бяха практически непознати...

За Сталин и неговите вошлевики още от времето на Ленин наркотиците бяха незаменим революционен допинг,а нашите химикофармацевтични комбинати официално произвеждаха наркотици от 1973-74 г. до 1990 г. "Лекарства" с имена Амфетамин и Каптагон през седемдесетте и осемдесетте години можеха да си купят и децата- без рецепта разбира се! Първите наркомани и наркодистрибутори в България се появиха още в седемдесетте години на 20-ти век и съответните служби много добре са запознати с това. Въпрос на съвест и морал е този факт да не бъде укриван от обществото,а да стане широко известен на будната Българска общественост. Наркоманията бе практически непознато за Царство България явление,но за зрелия социализъм тя стана нещо като ежедневие,понеже незаконния износ на произведени в страната наркотици помагаше на "Партията" да върже съдрания от съветските грабителства държавен бюджет.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1789266
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64652
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада