Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05 04:27 - БОРБАТА НА БЪЛГАРИЯ С МАКЕДОНСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ - КОЙТО ОТСТЪПИ В НЕЯ ЩЕ ЗАГИНЕ !
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 981 Коментари: 16 Гласове:
18

Последна промяна: 24.05 03:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БОРБАТА НА БЪЛГАРИЯ С МАКЕДОНСКИТЕ ИЗМАМНИЦИ Е НА ЖИВОТ И СМЪРТ - КОЙТО ОТСТЪПИ В НЕЯ ЩЕ ЗАГИНЕ !


   Македонските измамници,узурпирали властта в Скопие се надяват че наказанието за масовия анти-Български геноцид,който проведоха във Вардарско и за кражбите,с които малтретират България от 76 години все пак ще им се размине:

     image

  Крадливите македонисти не правят това случайно а знаят,че в София има овластени продажни душици защитаващи интересите на Русия,която създаде македонизма! Затова продължават да бъдат нагли и вместо да се извинят на Българския народ за убийствата и кражбите,на които без жалост го подлагаха в условията на тежък рецидив,те продължават с упорство да защитават твърдата позиция на закоравелия престъпник и негодник,който е свикнал с години да краде на спокойствие и съвсем не е свикнал жертвата да го засича,да му прави забележки и да го съветва как да постъпва! Тези неразкаяни титофашистки хамелеони очевидно не могат да разберат,че краят на престъпленията им вече е дошъл!

  Да говорят с безподобна наглост,че се надяват България да ги блъфира за блокиране на преговорите с ЕС е все едно заловен масов убиец да казва:

"Надявам се полицаите да блъфират,че ще ме предадат на закона"! ...

  Наглостта на македонските измамници говори,че прикритите им защитници в София още са много силни,а Скопската шайка е наясно с това и разчита на тях,за да се измъкне безнаказано! Спорът между жертвата и крадеца досега бе вежлив,но вече загрубява и се превръща в борба на живот или смърт за едните и за другите! За това говорят зачестилите протести в София,организирани от руското посолство и опитите на арогантни руски агенти да свалят правителството,което пресича пътя на македонските измамници към Европа!

  Фалшивата "македонска" "нация" не е рожба на Коминтерна- тя е рожба на Русия и е замислена още в 19-ти,ако не и в 18-ти век! Затова примерите на руско-сръбска наглост срещу Българщината в Македония са твърде стари но химерните блянове на нейните създатели се изпълниха едва тогава,когато Сталинските орди окупираха България. Те ни набутаха свои марионетки,които послушно да потурчват македонските Българи и избиха или прогониха от България онези свестни хора,които можеха да попречат на престъпните им планове! Днес обаче България се възражда а варварските орди не могат да я окупират отново,затова са сменили тактиката и я притискат подмолно ту отвън,ту отвътре.

  Шайката измамници,завзела властта в Скопие не отстъпва,понеже чака Русия да свали правителството на Бойко,за да премине в настъпление и да сключи сепаративен договор с руските агенти,които за пореден път се домогват до властта! Нея я устройва решение,близко до Жанвиденовото профанско изригване,че нямало Западни покрайнини на България,а имало "източни покрайнини" на Сърбия! В същото време на нас ни се пускат подвеждащи внушения,че новата "нация" била вече реалност и затова сме били длъжни да я признаем!

  Логиката на г-н Съветник Исти и на Колобърския съвет по въпроса обаче е желязна и ни казва следното:

1. До 1944 г. Българската нация в цяла Македония бе далеч по-голяма реалност,но това не попречи на вилнеещите Сталински орди да я изтребват и потурчват.

2. Да признаем фалшивата "нация" за реалност означава да узаконим насилието като признаем,че крадецът е имал право да обере своята жертва и дори да я пребие и осъди,ако тя опита да се защити! Това е като да накараш жертва на въоръжен грабеж да признае,че откраднатото имущество е законна собственост на крадеца,който е честен труженик за разлика от потърпевшия и е престъпно да бъде обиждан с покани да върне откраденото! Ако нашите власти отстъпят сега,всеки опит да си върнем присвоената от Скопие Българска култура, земя, население и история ще бъде посрещан на нож,третиран като престъпление и осъждан в съдилищата на Европа от крадците в Северна Македония,които ще ни спукат от съдебни дела с глоби и ще ни залеят с порой от нови претенции за целия Български фолклор, гайдите, гъдулките, кукерите, нестинарите, езика, Черноморието и целия Български генофонд!

3. Да признаем родения от изнасилване за реалност е едно,но да признаем изнасилването за законно право на изнасилвача е съвсем друго нещо! Гадовете,които ни карат да направим това все едно ни казват следното: признайте,че престъпника в Москва,Белград и Скопие е имал реалното право да ви краде и още по-реално право: да задържи за себе си ограбеното! Признайте че героите,които си дават живота за правда и свобода са реални мижитурки,а терористите-негодници са реални благодетели на народа,който поробват и изтребват!

4. Ако направим такова "признание" е все едно да кажем,че измисления в Москва "продажен" манталитет на Българите е реалност а белите деца,откраднати от цигани са съвсем реални цигани и никой няма право нито да ги търси,нито да наказва циганите за кражбата!

5. Такава постъпка ще означава,че сме признали гаврата с Вардарските Българи за законно право на червената мафия а разпореждането с техните народностни чувства: за монопол на руско-сръбския фашизъм!

  Тук ще спомена и това че за нас е пределно ясен механизма,по който се избират марионетните узурпатори в Скопие:

1. Групи от наивни "македонски" момчета редовно биват пращани в Москва или Белград,за да се обучават на "бизнес" (предателства и шпионаж).
2. Там те биват насъскани срещу България до припадък и който преживее това,става проклет враг на собствения си народ. Едновременно с това ги обучават да станат прикрити подлеци,които да крият истинските си планове и в един момент да забият нож в гърдите на народа,който ги е родил и отгледал.
3. Оживелите от това "обучение" младежи се връщат в Северна Македония или България,за да довършат пъкленото дело на мизерните си господари.
4. Постепенно те биват назначени на ръководни постове с предимство пред всички останали,а основната им задача е да пречат на сближението между България и "Македония" и да помагат на шаврантия-Русия да ни ликвидира или превземе до шуш!

  Затова борбата на България срещу македонските измамници е на живот и смърт и е тръгнала така че всеки,който отстъпи сега ще загине! Ако отстъпим ние,България загива (опазил ни Бог!) а ако крадците отстъпят,цялото им "дело" ще се срине но ще повлече и тях,а правдата най-после ще възтържествува!

  По тази причина България В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не бива да отстъпва а за крадците е добре да знаят,че ние тук не пасем доматите с колците и не рупаме орехи с черупките! Затова тези номера да си ги прилагат в чужбина: нека предложат на Белград например да признае,че албанската нация в Косово,Българската в Сърбия и мюсюлманската в Босна са реалност! Хубаво е същите нещастници да предложат на Кремълската хунта да признае,че украинската нация е вековна реалност,Крим е украински а смъртта  на Сталин е толкова реална колкото и факта,че той заедно с Хитлер и Мао отдавна врат в казаните на Ада,където ще отиде един ден и хунтата заедно с най-проклетите македонисти!Гласувай:
19
1


Вълнообразно


1. eva666 - здр, божо, абсолютно поддържам тв Патриот идея..хВала, друже!
21.05 08:44
Шайката измамници,завзела властта в Скопие не отстъпва,понеже чака Русия да свали правителството на Бойко,за да премине в настъпление и да сключи сепаративен договор с руските агенти,които за пореден път се домогват до властта! /

но,ББ, е марионетка на тези същите, които "владеят" и Русия../и куклата"путя"
Такава "личност", НЕ съшествува, затова са и тези аномалии, и всеобща
паника в Москва, както и "срива" на Нефта , и на рублата, и колапса на
на Стоковата борса и €кономически живот в страната..и, масовата цензура...
нека да погледнем..Пътят на Парите, Капитала...
другото са приказки, да минава..времето...и да се налага Хаос и противоречия
в Обществото, това и наблюдаваме...уви!
държа да добава това пояснение, защото..такъв ми е Морала..
ХеРвейската жидомасон.Хунта, има Огромен Апетит към БолгАрия..
от векове, и "борбата" с у нас, продължава..с най различни средства..
най вече- полит- икономически, както, отбелязваш и ти..
и, ЗАБЕЛЕЖИ, под най различни МАСКИ - ББ и Атака, и ВМРО, и БСП , ДПС)
ето така,за всеобщ ужас, вървят нещата от...векове!!!
....
а, тези, т н..русофилии, те просто НЕ знаят Историята на Света..
или, са на дребни Копейки/ както и поредният .Копейкин от Варна..
вижте ги :баба Рассса,Трол с 25 имена. Кукушеля, ваГинаеро, €кономо, и Черното Пред.влечуго, и някои др.червени мисирки 1917 )
има ли..
смисъл, да давам още примери..
цитирай
2. bojil - Шайката измамници, завзела вла...
22.05 00:21
eva666 написа:
Шайката измамници,завзела властта в Скопие не отстъпва,понеже чака Русия да свали правителството на Бойко,за да премине в настъпление и да сключи сепаративен договор с руските агенти,които за пореден път се домогват до властта! /

но,ББ, е марионетка на тези същите, които "владеят" и Русия../и куклата"путя"
Такава "личност", НЕ съшествува, затова са и тези аномалии, и всеобща
паника в Москва, както и "срива" на Нефта , и на рублата, и колапса на
на Стоковата борса и €кономически живот в страната..и, масовата цензура...
нека да погледнем..Пътят на Парите, Капитала... другото са приказки, да минава..времето...и да се налага Хаос и противоречия в Обществото, това и наблюдаваме...уви! държа да добава това пояснение, защото..такъв ми е Морала..
ХеРвейската жидомасон.Хунта, има Огромен Апетит към БолгАрия.. от векове, и "борбата" с у нас, продължава..с най различни средства.. най вече- полит- икономически, както, отбелязваш и ти.. и, ЗАБЕЛЕЖИ, под най различни МАСКИ - ББ и Атака, и ВМРО, и БСП , ДПС) ето така,за всеобщ ужас, вървят нещата от...векове!!!
....
а, тези, т н..русофилии, те просто НЕ знаят Историята на Света.. или, са на дребни Копейки/ както и поредният .Копейкин от Варна.. вижте ги :баба Рассса,Трол с 25 имена. Кукушеля, ваГинаеро, €кономо, и Черното Пред.влечуго, и някои др.червени мисирки 1917 ) има ли.. смисъл, да давам още примери..

Хамелеоните са се намножили- така е,а за Бойко мисля че ако бе човек на руснаците,нямаше да строи газови хъбове,за да ги пореже но знае ли човек?
цитирай
3. krumbelosvet - Баста на омразата между българите.
22.05 06:38
Баста на Ванче Михайловия БЯС.
Защото РАЗДЕЛЕНИЕТО на българите дава шанс на македонските измамници-сьрбомани.
НЯМА български предатели русофили.
Още в 1875-та Ботев пише за асимилаторските ДЕЙСТВИЯ на гърци и сърби:
"Ако така продължи още 5 (пет, б.м.) години, Македония е изгубена за назе."
Дебелеещият блондин-министър на отбраната(!!!?!?) до днес бълнува за Коминтерна. Над тоя Коминтерн е бил СТАЛИН. След като изслушал нашето и Титовото становище, СТАЛИН решава да подкрепи Тито, вероятно за да запази излаза на Адриатика. Нашите не могат да гъкнат повече, защото сме били СЪЮЗНИК на Хитлер и сме участвали в ОКУПАЦИЯТА на Гърция и Сърбия, А те искат Пловдив и София. А и Тито и Гърция са АНГЛИЙСКИ протежета, а наша ЕДИНСТВЕНА опора срещу тях е същият тоя Сталин. ТОЙ казва на нашите в прав текст, че ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКА НАЦИЯ, както ТОЙ е създал Азербайджан, за да не решат азерите, че да турци. Нашите НЯМАТ СИЛАТА да опонират повече.
Това е то "предателството". И причината е, че сме били СЪЮЗНИЦИ на Хитлер и окупатори, и наши простаци НАИСТИНА са правили някой диващини при окупацията.
Това е.
БАСТА на разделението между българите. Иначе И ТОЯ ПЪТ ще спечелят сърбите и гърците.
А ИМАМЕ ШАНС да се защитим. Щото тоя път гърците и сърбите не са любимци на англосаксите.
цитирай
4. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
22.05 10:00
Каквито и политически лупинги да прави Путландия /Русия/ на Балканите, тя може да влияе само на червените, полирани варовикови мозъчета /ленинските, сталинските и путинските прототипчета/ които никога няма да осъзнаят, че са извън реалността, а досадната им, коминтерновска песен отдавна е писнала на грамотните и почтените хора. Вече и децата знаят, че империята на злото е една, отдавна фалирала сбирщина от крадци, измамници, садисти, мазохисти и алкохолици, която няма место в третото хилядолетие, защото е безполезна не само за света, но и за себе си.
За разлика от тях, България има духовния потенциал и Божията благословия да издържи изпитанията на времето с чест и достойнство, запазвайки съзнателно избрания, почтен път на свободното, необременено от зависимости, развитие и просперитет.
Бъди жив, здрав и благословен за будителската дейност, Божо!
цитирай
5. bojil - Баста на ...
22.05 19:13
krumbelosvet написа:
Баста на Ванче Михайловия БЯС.
Защото РАЗДЕЛЕНИЕТО на българите дава шанс на македонските измамници-сьрбомани.
НЯМА български предатели русофили.
Още в 1875-та Ботев пише за асимилаторските ДЕЙСТВИЯ на гърци и сърби:
"Ако така продължи още 5 (пет, б.м.) години, Македония е изгубена за назе."
Дебелеещият блондин-министър на отбраната(!!!?!?) до днес бълнува за Коминтерна. Над тоя Коминтерн е бил СТАЛИН. След като изслушал нашето и Титовото становище, СТАЛИН решава да подкрепи Тито, вероятно за да запази излаза на Адриатика. Нашите не могат да гъкнат повече, защото сме били СЪЮЗНИК на Хитлер и сме участвали в ОКУПАЦИЯТА на Гърция и Сърбия, А те искат Пловдив и София. А и Тито и Гърция са АНГЛИЙСКИ протежета, а наша ЕДИНСТВЕНА опора срещу тях е същият тоя Сталин. ТОЙ казва на нашите в прав текст, че ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКА НАЦИЯ, както ТОЙ е създал Азербайджан, за да не решат азерите, че да турци. Нашите НЯМАТ СИЛАТА да опонират повече.
Това е то "предателството". И причината е, че сме били СЪЮЗНИЦИ на Хитлер и окупатори, и наши простаци НАИСТИНА са правили някой диващини при окупацията.
Това е.
БАСТА на разделението между българите. Иначе И ТОЯ ПЪТ ще спечелят сърбите и гърците.
А ИМАМЕ ШАНС да се защитим. Щото тоя път гърците и сърбите не са любимци на англосаксите.

Което според теб е право,за мене не е! България била нарочена за жертва от сталинската хунта още преди да вземе каквато и да било страна,преди да се замеси с Хитлер и с Митлер! Кой ни насърчаваше да влезем в "Тройния" съюз? Ами Сталин разбира се- този кретен е имал уговорка с Хитлер как да завърши войната и нарочно ни е вкарал в неговия "отбор" в който отначало и той беше,за да има после оправдание,въз основа на което да ни разпарчетосва и малтретира!
цитирай
6. bojil - Каквито и политически лупинги да ...
22.05 19:18
batogo написа:
Каквито и политически лупинги да прави Путландия /Русия/ на Балканите, тя може да влияе само на червените, полирани варовикови мозъчета /ленинските, сталинските и путинските прототипчета/ които никога няма да осъзнаят, че са извън реалността, а досадната им, коминтерновска песен отдавна е писнала на грамотните и почтените хора. Вече и децата знаят, че империята на злото е една, отдавна фалирала сбирщина от крадци, измамници, садисти, мазохисти и алкохолици, която няма место в третото хилядолетие, защото е безполезна не само за света, но и за себе си.
За разлика от тях, България има духовния потенциал и Божията благословия да издържи изпитанията на времето с чест и достойнство, запазвайки съзнателно избрания, почтен път на свободното, необременено от зависимости, развитие и просперитет.
Бъди жив, здрав и благословен за будителската дейност, Божо!

Благодаря приятелю- хора като теб също са нужни на България,и ти не прощаваш мръсотиите на мракобесите!
цитирай
7. get - Чрез Божил - обръщение към Крум-червено-БЕСНИ да престане да пише ГЛУПОСТИ ... ?
22.05 19:36
krumbelosvet написа:
Баста на Ванче Михайловия БЯС.

...


По теми ДОТАМ ДАЛЕЧНИ И НЕИЗВЕСТНИ МУ ... като ВСЕКИ ЕДИН НЕБЪЛГАРИН - тоест КОМУНИСТ !?

ЧЕРВЕНОБЕСНИ-КРУМЕ ... Още ОТ МОМЕНТА НА ОКУПИРАНЕТО НИ ОТ РУСИЯ ... Не не го бъркай с това от 1944-та - Защото имам в предвид ПЪРВОТО ОТ 1878 година.
Русия ЗАПОЧВА ДА ОСЪЩЕСТВЯВА - ТОВА ЗА КОЕТО Е ДОШЛА ТУК НА БЪЛКАНИТЕ ... в БЪЩИНИТЕ НА ВСКИЧКИ БЪЛГАРИ ЗЕМИ ... Пак уточнявам БЪЛГАРИ-БЪЛГАРИ-БЪЛГАРИ ... като изключвам с това ПРЕДЦИТЕ НА ТАКИВА ЧЕРВЕНИ-КОМУНИСТИЧЕСКИ, като ВАС ... Червено-бесни - Защото?
- Тъй като НЕ Е В УГОДА ПОДГОТВЯНОТО от МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ ВЪСТАНИЕ през 1879 г. - с оглед СЛЕДВАНАТА ОТ ТЯХ ПОЛИТИКА НА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС ?!!?
- Та по нейната НА РУСИЯТА - ЗАПОВЕД - военният ръководител НА РАЗПАЛВАЩОТО СЕ ВЪСТАНИЕ, войводата Стоян Карастоилов е убит ОТ НАПРАВЛЯВАНА ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ предателска РЪКА ... въстанието въпреки първоначалният успех, е потушено.

- Но това НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ СЛУЧАЙ - КОГАТО РУСКАТА ПОЛИТИКА ... ОТНОВО РАБОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЗА НЕЙНОТО на Македония(!!) ОБЕЗ-БЪЛГАРЯВАНЕ?!
Да отидем на 90-те години на 19-ти век и да прочетем САМО ЕДИН ДОКУМЕНТ ОТ ТАЙНАТА ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПОЩА В КОЙТО отново се ПИШЕ - КАКВА Е РУСКАТА ПОЛИТИКА, СПРЯМО НАС БЪЛГАРИТЕ И ПОРОБЕНИЯТ ДЯЛ НА БЪЛГАРИЯ - МАКЕДОНИЯ?!
- Цитат(а), е от доклада на българският дипломатически-агент в Македония:

"Доклад от А. Шопов до министър Стоилов

писано: Солун, 26.1897.

Поверително!

Господине Министре,
...
Днес мъчно можеш да убедиш македонската интелигенция, че чувствата на руските консули спрямо българите в Македония са приятелски и благоприятни. Днес българската интелигенция, знае, че руската политика не е в интереса на правото българско дело в Македония, защото го е слушала и слуша от самите руски консули, па и защото ежедневно гледа факти, които не оставят никакво съмнение, че това е тъй.

Преди всичко, ТОВА С НИЩО НЕОПРАВДАНО МНЕНИЕ НА РУСКИТЕ КОНСУЛИ в Македония, че МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ БИЛИ БЪЛГАРИ, мнение противно на историята, противно на народната съвест и съзнание, противно на етнографията, противно на филологията в отношение езика на македонците, противно на вековните понятия, предания и сведения както на самото българско население тъй и на другите меншества в Македония, това мнение, казвам, до такава степен е изстудило добрите чувства на македонските българи към руските консулства, щото явно се вижда, че тия чувства се преобръщат в враждебни. И каква преданост и симпатии могат да се изискват от една интелигенция, която открито се укорява от руските консули в най-святото нещо, което тя има днес, – в нейната народност, в най-святите чувства и идеали, които са я въодушевлявали! Няма съмнение, че додето се продължават тия криви възгледи, това поведение и тая враждебност на руските консули спрямо българската народност, чувствата на българите в Македония не могат да се не обръщат във враждебни спрямо представителите на великата славянска държава.

Не трябва да си правим илюзии; в Македония и малко и голямо знае, че ТУРСКИТЕ ВЛАСТИ ПОЗВОЛЯВАТ ИЗКУСТВЕНО И ЧРЕЗ ПОДКУПИ ДА СЕ ОТВАРЯТ СРЪБСКИ УЧИЛИЩА САМО ПО НАСТОЯВАНЕТО И ПОДДРЪЖКАТА НА РУСКИТЕ КОНСУЛИ. Това не е тайна за никого.
Това изповядват и с това се оправдават и самите турски власти. И може ли след това да се очакват русофилски чувства от македонската интелигенция?

В Македония има епархии, които до 40 години насам стоят без архиереи по единствената причина, че християнското население желае пастири, които да му проповядват словото Божие, да го учат и наставляват на родния му език, да го оставят да се развива в езика и народността си.
...
Македонската интелигенция знае, че БЪЛГАРСКИ ВЛАДИЦИ В КАЗАНИТЕ ЕПАРХИИ НЕ СЕ ИЗПРАЩАТ, ЗАЩО Е БИЛО И Е ПРОТИВНО НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО в Цариград, на руската политика в Македония. Това не крият и самите турски власти. И разбира се, че при подобни условия не може да се очаква, християнското население в Македония да питае същите приятелски чувства и същото доверие, които е питаело от векове към великата Русия и нейната политика.
..."

- Край на цитата.

- Прочете(прочетохте) ли го? Ти Божиле ЗАЩИТАВАЩ БЪЛГАРЩИНАТА ОТ ПОЗИЦИИТЕ НА ПАТРИОТ-БЪЛГАРИН ... а ти КРУМ, Червено-бесе?! - Поради същото, РУСКИ АРГАТИНО, СЛЕД КАТО ГО ПРОЧЕТЕ ще продължаваш ли ПРАВЕЙКИ СЕ НА РУСКИ АДВОКАТ да ЛАЕШ - НАМЕСТО малко от малко поне, ДА СЕ ЗАСРАМИШ И СПРЕШ С КОНТРАПРОДУКТИВНАТА СИ за нас Българите - съветско-РУСКА И комунистическа ПРОПАГАНДА ?!!

- Докога-а-а, ти Круме и ПОДОБНИТЕ(ти) поради това, че сте комунисти и русофили ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТЕ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ РУСКИ-ПСЕТА ... и се НЕ обърнете от НЕ-БЪЛГАРИ, в достойни за името "Български Синове"?!
цитирай
8. bojil - Баста на ...
23.05 01:12
get написа:
krumbelosvet написа:
Баста на Ванче Михайловия БЯС.

...


По теми ДОТАМ ДАЛЕЧНИ И НЕИЗВЕСТНИ МУ ... като ВСЕКИ ЕДИН НЕБЪЛГАРИН - тоест КОМУНИСТ !?

ЧЕРВЕНОБЕСНИ-КРУМЕ ... Още ОТ МОМЕНТА НА ОКУПИРАНЕТО НИ ОТ РУСИЯ ... Не не го бъркай с това от 1944-та - Защото имам в предвид ПЪРВОТО ОТ 1878 година.
Русия ЗАПОЧВА ДА ОСЪЩЕСТВЯВА - ТОВА ЗА КОЕТО Е ДОШЛА ТУК НА БЪЛКАНИТЕ ... в БЪЩИНИТЕ НА ВСКИЧКИ БЪЛГАРИ ЗЕМИ ... Пак уточнявам БЪЛГАРИ-БЪЛГАРИ-БЪЛГАРИ ... като изключвам с това ПРЕДЦИТЕ НА ТАКИВА ЧЕРВЕНИ-КОМУНИСТИЧЕСКИ, като ВАС ... Червено-бесни - Защото?
- Тъй като НЕ Е В УГОДА ПОДГОТВЯНОТО от МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ ВЪСТАНИЕ през 1879 г. - с оглед СЛЕДВАНАТА ОТ ТЯХ ПОЛИТИКА НА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС ?!!?
- Та по нейната НА РУСИЯТА - ЗАПОВЕД - военният ръководител НА РАЗПАЛВАЩОТО СЕ ВЪСТАНИЕ, войводата Стоян Карастоилов е убит ОТ НАПРАВЛЯВАНА ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ предателска РЪКА ... въстанието въпреки първоначалният успех, е потушено.

- Но това НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ СЛУЧАЙ - КОГАТО РУСКАТА ПОЛИТИКА ... ОТНОВО РАБОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЗА НЕЙНОТО на Македония(!!) ОБЕЗ-БЪЛГАРЯВАНЕ?!
Да отидем на 90-те години на 19-ти век и да прочетем САМО ЕДИН ДОКУМЕНТ ОТ ТАЙНАТА ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПОЩА В КОЙТО отново се ПИШЕ - КАКВА Е РУСКАТА ПОЛИТИКА, СПРЯМО НАС БЪЛГАРИТЕ И ПОРОБЕНИЯТ ДЯЛ НА БЪЛГАРИЯ - МАКЕДОНИЯ?!
- Цитат(а), е от доклада на българският дипломатически-агент в Македония:

"Доклад от А. Шопов до министър Стоилов

писано: Солун, 26.1897.

Поверително!

Господине Министре,
...
Днес мъчно можеш да убедиш македонската интелигенция, че чувствата на руските консули спрямо българите в Македония са приятелски и благоприятни. Днес българската интелигенция, знае, че руската политика не е в интереса на правото българско дело в Македония, защото го е слушала и слуша от самите руски консули, па и защото ежедневно гледа факти, които не оставят никакво съмнение, че това е тъй.

Преди всичко, ТОВА С НИЩО НЕОПРАВДАНО МНЕНИЕ НА РУСКИТЕ КОНСУЛИ в Македония, че МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ БИЛИ БЪЛГАРИ, мнение противно на историята, противно на народната съвест и съзнание, противно на етнографията, противно на филологията в отношение езика на македонците, противно на вековните понятия, предания и сведения както на самото българско население тъй и на другите меншества в Македония, това мнение, казвам, до такава степен е изстудило добрите чувства на македонските българи към руските консулства, щото явно се вижда, че тия чувства се преобръщат в враждебни. И каква преданост и симпатии могат да се изискват от една интелигенция, която открито се укорява от руските консули в най-святото нещо, което тя има днес, – в нейната народност, в най-святите чувства и идеали, които са я въодушевлявали! Няма съмнение, че додето се продължават тия криви възгледи, това поведение и тая враждебност на руските консули спрямо българската народност, чувствата на българите в Македония не могат да се не обръщат във враждебни спрямо представителите на великата славянска държава.

Не трябва да си правим илюзии; в Македония и малко и голямо знае, че ТУРСКИТЕ ВЛАСТИ ПОЗВОЛЯВАТ ИЗКУСТВЕНО И ЧРЕЗ ПОДКУПИ ДА СЕ ОТВАРЯТ СРЪБСКИ УЧИЛИЩА САМО ПО НАСТОЯВАНЕТО И ПОДДРЪЖКАТА НА РУСКИТЕ КОНСУЛИ. Това не е тайна за никого.
Това изповядват и с това се оправдават и самите турски власти. И може ли след това да се очакват русофилски чувства от македонската интелигенция?

В Македония има епархии, които до 40 години насам стоят без архиереи по единствената причина, че християнското население желае пастири, които да му проповядват словото Божие, да го учат и наставляват на родния му език, да го оставят да се развива в езика и народността си.
...
Македонската интелигенция знае, че БЪЛГАРСКИ ВЛАДИЦИ В КАЗАНИТЕ ЕПАРХИИ НЕ СЕ ИЗПРАЩАТ, ЗАЩО Е БИЛО И Е ПРОТИВНО НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО в Цариград, на руската политика в Македония. Това не крият и самите турски власти. И разбира се, че при подобни условия не може да се очаква, християнското население в Македония да питае същите приятелски чувства и същото доверие, които е питаело от векове към великата Русия и нейната политика.
..."

- Край на цитата.

- Прочете(прочетохте) ли го? Ти Божиле ЗАЩИТАВАЩ БЪЛГАРЩИНАТА ОТ ПОЗИЦИИТЕ НА ПАТРИОТ-БЪЛГАРИН ... а ти КРУМ, Червено-бесе?! - Поради същото, РУСКИ АРГАТИНО, СЛЕД КАТО ГО ПРОЧЕТЕ ще продължаваш ли ПРАВЕЙКИ СЕ НА РУСКИ АДВОКАТ да ЛАЕШ - НАМЕСТО малко от малко поне, ДА СЕ ЗАСРАМИШ И СПРЕШ С КОНТРАПРОДУКТИВНАТА СИ за нас Българите - съветско-РУСКА И комунистическа ПРОПАГАНДА ?!!

- Докога-а-а, ти Круме и ПОДОБНИТЕ(ти) поради това, че сте комунисти и русофили ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТЕ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ РУСКИ-ПСЕТА ... и се НЕ обърнете от НЕ-БЪЛГАРИ, в достойни за името "Български Синове"?!

Невероятни факти изнасяш приятелю- пиши ги по-често и натривай носовете на кривоглавите русофили!
цитирай
9. slavimirgenchev1953 - Като загинат макетата,
23.05 08:47
ще се родят българи!
цитирай
10. bojil - (Като загинат макетата,)
24.05 02:52
slavimirgenchev1953 написа:
ще се родят българи!

Това е ясно- проблемът ще е ако не загинат т.е.: ако признаем гаврата с Вардарските Българи за законно право на червената мафия а разпореждането с техните народностни чувства- за монопол на руско-сръбския фашизъм!
цитирай
11. krumbelosvet - Фашето си е фаше
24.05 04:04
Сталин ни бил дал на Хитлер.
Ами "Соболеваъа акция"?
Ако ОТНОВО катастрофираме, пак ще е заради фашета като Ванчето.
цитирай
12. get - До 9. slavimirgenchev1953 - Слави, Слави и ти Божиле, уви но сте твърде оптимисти?
24.05 21:55
slavimirgenchev1953 написа:
ще се родят българи!


Докато СЛАВО-РУСОФИЛИТЕ в самата България, не станат това което са БЪЛГАРИ - просто забравете, че национално деперсонифицираните "македонци" - ще станат българи?!

В момента МАКЕДОНСКИ ЕЗИК, ЛИТЕРАТУРА И КУЛТУРА - се преподават, в Московския държавен университет, още от 1975 год. Оделно ръководителя на катедреата по Славистика(славянистика) Р.П. Усикова има богата издателска дейност ЧРЕЗ КОЕТО РАБОТИ ЗА "КАУЗАТА" ... Македонците, като отделна КУЛТУРНА, ЕЗИКОВА И НАРОДНОСТНА ОБЩНОСТ?!
Накратко същата е издала - статията в Голямата съветска енциклопедия(от 1976 г.) за "Македонския език". Следват «Македонский язык» (1985). «Грамматика македонского литературного языка» . Македонско-русские словари (в трёх томах, 1997; втори в одном томе, през 2003 г.).

Но тази политика за НАУЧНО ДИФИНИРАНЕ НА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК и НАРОД - ОТДЕЛЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ... При Съветска Русия, датират още 1925 г.? От същата датира опита чрез диплимотически, разузнавателни и политически средства ДА СЕ СТИГНЕ ДО РАЗЕДИНЕНИЕ на политическата организация ВМРО.
Продължава с убийства на ръководители на Организацията и ред още неблогавидни факти ... докато стигнем до определящото за СССР и Международната политическа органазация КОМИНТЕРН?
Именно КОМИНТЕРНА на 11 януари 1934 г. ИЗЛИЗА С РЕЗОЛЮЦИЯ В КОЯТО СЕ ПРОГЛАСЯВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И ТЕХНИТЕ ЧЛЕНОВЕ - решение? Само два абзаца от него:
А//
"Борбата за обединена независима македонска република на трудещите се е дело не само на македонските трудещи се маси, но и на борещите се под ръководството на компартиите работническа класа и селячество в България, Югославия и Гърция."
Б//
"В тази борба централен лозунг ... трябва да бъде лозунгът за правото на нацията на самоопределение до отделяне и завоюване на независима обединена македонска република на трудещите се."

- Коминтерна бе разтурен от Сталин през 1943 г. ... Тогава, какво ръководи съвременна Русия по "македонския въпрос"?!
цитирай
13. get - До 11. krumbelosvet - Точно така изявен ЧЕРВЕН-ФАШИСТЕ и лаещо по руска угода, русофилЧе :)))
25.05 18:44
krumbelosvet написа:
Фашето си е фаше
Сталин ни бил дал на Хитлер.
Ами "Соболеваъа акция"?
Ако ОТНОВО катастрофираме, пак ще е заради фашета като Ванчето.


През ОКТОМВРИ МЕСЕЦ 1940 год. ДОКАТО В. МОЛОТОВ води в Берлин ПРЕГОВОРИ със СЪВЕТСКИТЕ СЪЮЗНИЦИ, Хитлер и Рибентроп ПРЕГОВОРИ за БЪДЕЩАТА СЪДБА НА БЪЛГАРИЯ ... Сталин изпраща извънредния и с ранг на ПОЛНОМОЩЕН МИНИСТЪР ПРАТЕНИК Аркадий Соболев ДА КАРА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВКЛЮЧИ НА СТРАНАТА на ТРОЙНИЯ СЪЮЗ?

- Това ГЕОРГИ ДИМИТРОВ - тогава ОГЛАВЯВАЩ КОМИНТЕРНА ... ни го е оставил КАТО ИНФОРМАЦИЯ В ДНЕВНИКА СИ ?!!!

- Ама КОЙ ДА ЧЕТЕ ... а ако е прочел ТАЗИ ИСТИНА ... съветско-червения ФАШИСТ Крум-Безпросветний КАК ЩЕ КОМЕНТИРА ФАКТИ ... Та нали по този начин САМ СЕБЕ СИ ЩЕ СЕ РАЗОБЛИЧИ - Като национален предател КАКВИТО ПО СЪЩНОСТТА СИ - ВИНАГИ СА БИЛИ ВЕРНИТЕ АРГАТИ НА МОСКВА - неБЪЛГАРИТЕ, те и КОМУНИСТИ ?!

П.П.
Круме ... А си се опитал ДА ОСПОРИШ ДОСТОВЕРНОСТТА в ТОВА, че СТАЛИН Е НАСТОЯВАЛ ПРЕД ДИМИТРОВ? БЪЛГАРИЯ СЛЕДВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ КАТО СЪЮЗНИК НА СТРАНАТА НА ХИТЛЕРОВА-ГЕРМАНИЯ !!! ... Ще ме принудиш ЦИТИРАЙКИ - за пореден път, да те срамя, РАЗОБЛИЧАВАЙКИ теб, беловласия руски-мракобес КАТО БАНАЛЕН ЛЪЖЕЦ, колаборационист и отцепредател !!!
цитирай
14. bojil - Сталин ни бил дал на ...
28.05 05:23
krumbelosvet написа:
Сталин ни бил дал на Хитлер.
Ами "Соболеваъа акция"?
Ако ОТНОВО катастрофираме, пак ще е заради фашета като Ванчето.

Сополевата акция е била точно затова- ти да не помисли,че е била за нещо друго?
цитирай
15. bojil - ще се родят българи! Докато ...
28.05 05:26
get написа:
slavimirgenchev1953 написа:
ще се родят българи!


Докато СЛАВО-РУСОФИЛИТЕ в самата България, не станат това което са БЪЛГАРИ - просто забравете, че национално деперсонифицираните "македонци" - ще станат българи?!

В момента МАКЕДОНСКИ ЕЗИК, ЛИТЕРАТУРА И КУЛТУРА - се преподават, в Московския държавен университет, още от 1975 год. Оделно ръководителя на катедреата по Славистика(славянистика) Р.П. Усикова има богата издателска дейност ЧРЕЗ КОЕТО РАБОТИ ЗА "КАУЗАТА" ... Македонците, като отделна КУЛТУРНА, ЕЗИКОВА И НАРОДНОСТНА ОБЩНОСТ?!
Накратко същата е издала - статията в Голямата съветска енциклопедия(от 1976 г.) за "Македонския език". Следват «Македонский язык» (1985). «Грамматика македонского литературного языка» . Македонско-русские словари (в трёх томах, 1997; втори в одном томе, през 2003 г.).

Но тази политика за НАУЧНО ДИФИНИРАНЕ НА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК и НАРОД - ОТДЕЛЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ... При Съветска Русия, датират още 1925 г.? От същата датира опита чрез диплимотически, разузнавателни и политически средства ДА СЕ СТИГНЕ ДО РАЗЕДИНЕНИЕ на политическата организация ВМРО.
Продължава с убийства на ръководители на Организацията и ред още неблогавидни факти ... докато стигнем до определящото за СССР и Международната политическа органазация КОМИНТЕРН?
Именно КОМИНТЕРНА на 11 януари 1934 г. ИЗЛИЗА С РЕЗОЛЮЦИЯ В КОЯТО СЕ ПРОГЛАСЯВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И ТЕХНИТЕ ЧЛЕНОВЕ - решение? Само два абзаца от него:
А//
"Борбата за обединена независима македонска република на трудещите се е дело не само на македонските трудещи се маси, но и на борещите се под ръководството на компартиите работническа класа и селячество в България, Югославия и Гърция."
Б//
"В тази борба централен лозунг ... трябва да бъде лозунгът за правото на нацията на самоопределение до отделяне и завоюване на независима обединена македонска република на трудещите се."

- Коминтерна бе разтурен от Сталин през 1943 г. ... Тогава, какво ръководи съвременна Русия по "македонския въпрос"?!

Несъмнено я ръководи шизофренното мислене на мръдналите й ръководители!
цитирай
16. bojil - Фашето си е ...
28.05 05:29
get написа:
krumbelosvet написа:
Фашето си е фаше
Сталин ни бил дал на Хитлер.
Ами "Соболеваъа акция"?
Ако ОТНОВО катастрофираме, пак ще е заради фашета като Ванчето.


През ОКТОМВРИ МЕСЕЦ 1940 год. ДОКАТО В. МОЛОТОВ води в Берлин ПРЕГОВОРИ със СЪВЕТСКИТЕ СЪЮЗНИЦИ, Хитлер и Рибентроп ПРЕГОВОРИ за БЪДЕЩАТА СЪДБА НА БЪЛГАРИЯ ... Сталин изпраща извънредния и с ранг на ПОЛНОМОЩЕН МИНИСТЪР ПРАТЕНИК Аркадий Соболев ДА КАРА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВКЛЮЧИ НА СТРАНАТА на ТРОЙНИЯ СЪЮЗ?

- Това ГЕОРГИ ДИМИТРОВ - тогава ОГЛАВЯВАЩ КОМИНТЕРНА ... ни го е оставил КАТО ИНФОРМАЦИЯ В ДНЕВНИКА СИ ?!!!

- Ама КОЙ ДА ЧЕТЕ ... а ако е прочел ТАЗИ ИСТИНА ... съветско-червения ФАШИСТ Крум-Безпросветний КАК ЩЕ КОМЕНТИРА ФАКТИ ... Та нали по този начин САМ СЕБЕ СИ ЩЕ СЕ РАЗОБЛИЧИ - Като национален предател КАКВИТО ПО СЪЩНОСТТА СИ - ВИНАГИ СА БИЛИ ВЕРНИТЕ АРГАТИ НА МОСКВА - неБЪЛГАРИТЕ, те и КОМУНИСТИ ?!

П.П.
Круме ... А си се опитал ДА ОСПОРИШ ДОСТОВЕРНОСТТА в ТОВА, че СТАЛИН Е НАСТОЯВАЛ ПРЕД ДИМИТРОВ? БЪЛГАРИЯ СЛЕДВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ КАТО СЪЮЗНИК НА СТРАНАТА НА ХИТЛЕРОВА-ГЕРМАНИЯ !!! ... Ще ме принудиш ЦИТИРАЙКИ - за пореден път, да те срамя, РАЗОБЛИЧАВАЙКИ теб, беловласия руски-мракобес КАТО БАНАЛЕН ЛЪЖЕЦ, колаборационист и отцепредател !!!

Ти покажи истините тук или в блога си приятелю- нека беловласият ни колега ги прочете и сам ще разбере как са го лъгали червените руски малоумници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 796772
Постинги: 212
Коментари: 4246
Гласове: 33826
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031