Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2020 21:21 - БЕЗ ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ РУСИЯ Е КРЪГЛА НУЛА В РЕЗУЛТАТ НА КОМУНИЗМА
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2765 Коментари: 12 Гласове:
20

Последна промяна: 07.07.2020 16:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                      БЕЗ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ РУСИЯ Е КРЪГЛА НУЛА В РЕЗУЛТАТ НА КОМУНИЗМА


   Животът и историческия опит сочат,че няма безсмъртни политически образувания- затова всяка империя си има начало и край. Руската империя си има начало,значи ще има и край. Това се отнася също за китайската, ердоганската, американската, бразилската, индийската и пр.: рано или късно те ще изчезнат така,както изчезнаха персийската, македонската, римската, османската, британската и съветската. Векове след тяхното изчезване много хора няма да вярват,че те въобще са съществували.

  Пикът на руската военна мощ е през първата половина на XIX век: от тогава насам Русия върви упорито назад. В 1918 г. тя се разпада на множество части и през 1922 г. дори изчезва като независима държава. Независимостта й е възстановена чак през 1991 г.,но в значително намален размер. Постепенно тя си "връща" някои територии,които всъщност са чужди а не нейни,но този процес не може да продължи до безкрайност: НАТО е на своя пост и наблюдава всяка нейна стъпка- затова окупаторските й планове вече са под контрол и тя все по-трудно ще заграбва чужди земи. Затова НАТО и ръководещата го Америка са враг №1 на Русия.

  Комунизмът намали нейната територия с 25% а нейното население- със 75%. Това става ясно като погледнем,че в 1914 г. например Русия е имала към 140 млн. население а Турция около 20 млн.,но заедно с арабите от Близкия изток и с избитите от нея арменци. От тогава до днес броят на чистите турци се е умножил шестократно а като знаем руската раждаемост преди големите войни,руското население днес трябваше да е към 600 млн. Наместо това обаче то е 140 млн. което означава,че комунизмът е съсипал демографията на страната така,както съсипа и нашата. Затова ако има нещо,което русофилите трябва да мразят повече от Америка,това е комунизмът: той е виновен любимия им кумир днес да е аутсайдер,в пъти по-слаб от велики сили като Китай и Америка.

  В резултат на комунизма Русия се превърна в развалина на онова,което е била по-рано. Проблемът е в това,че негативните последици от комунизма ще продължат поне още 100 години в почти целия "източен блок": раждаемостта е съсипана,населението се топи или бяга на запад,потенциалните турски поданици се удвояват през 30-40 години а военната сила на Русия запада и стига до нива,каквито е имала по времето на Иван Ужасни,когато турска армия превзела и подпалила Москва! Днешна Русия вече е толкова отслабена,че без ядреното си оръжие би станала лесна плячка на Китай или Америка- факт,който го признават и самите руснаци. През 2019 г. Кремълската държавна църква с горчивина бе принудена да признае,че без ядрените си оръжия Русия ще бъде поробена от запада:

    image

  Това означава само едно: Путин най-сетне се е приземил и е проумял,че разпасаната му армия в днешно време трудно ще победи дори прочутия с глупостта си турски аскер и ако не е ядреното оръжие,бързо напредваща страна с имперски амбиции като Ердоганова Турция с лекота ще завземе значителни руски територии и ще направи страната му за смях. Ядреното оръжие,което плиткоумни комунисти откраднаха от САЩ и дадоха на престъпника Сталин ще тежи на врата на човечеството,понеже ще заплашва мира на планетата с векове и хилядолетия. То на първо време ще пази Русия но след време ще стане нейно проклятие,понеже малоумника Сталин побърза да подари ядрени технологии на своя съюзник Мао без въобще да проумее,че наследниците на Мао няма да се церемонят със страната му,а някой ден ще я изгорят цялата с него! Качествата на жълтите бойци са известни от няколко примера:

1. През 13-14 век Татарската империя праща милиони китайски монголоиди като пушечно месо по всики "фронтове",завладявайки с тяхна помощ половин Европа и 80% от Азия.
2. През Втората световна война японската армия направи за посмешище армиите на англичани, индийци, китайци и французи и само отчаяните мерки на съюзената с тях Америка ги спаси от пълен разгром.
3. Във Виетнамската война червените банди на Хо Ши-мин,подпомогнати от китайски "доброволци" и руски оръжия направиха войната на Америка срещу тях нерентабилна,с което я принудиха да се откаже от по-нататъшно воюване. Същата война в днешни измерения би имала съвсем други резултати разбира се,но това няма да спре монголоидната раждаемост която е довела нещата до там,че след 20-30 години един смешен Виетнам ще задмине по своето население Русия!

  Още по времето на Мао Китай бе готов да пожертва половин милиард свое население,за да комунизира света и безумните му мераци съвсем не са минали- напротив! За родината на Путин се очертава мрачно бъдеще: преди стотина години съотношението на китайското население спрямо руското е било 2 към 1,а днес е вече 10 към 1 и разликата ще продължи да се увеличава,ако Америка не предприеме нещо! От това следва че НАТО,Америка и Европа са единствения естествен съюзник на Русия и колкото по-бързо тя проумее това,толкова по-добре за нея и за нас!



Гласувай:
21


Вълнообразно


1. eva666 - божиле ,здравей
12.06.2020 21:51
oтново страхотен постинг, my friend любими!
за мен е голямо удоволствие, да те прочета
Изложението ти е авторитетно, фактологично и безкомпромисно.
Епилогът,бих казала bез да преувеличавам, е пророчески!
Много ти благодаря за информацията, и за приятелското отношение!
С уважение,Джули!
цитирай
2. bojil - oтново страхотен постинг, my frеnd...
12.06.2020 22:17
eva666 написа:
oтново страхотен постинг, my friend любими!
за мен е голямо удоволствие, да те прочета
Изложението ти е авторитетно, фактологично и безкомпромисно.
Епилогът,бих казала bез да преувеличавам, е пророчески!
Много ти благодаря за информацията, и за приятелското отношение!
С уважение,Джули!

Здраве и късмет Джули,благодаря ти от сърце!
цитирай
3. dobrodan - Това е и единственият шанс за нас, както и да го погледнем,
13.06.2020 13:22
от Вашите уста - в божиите уши ?!
Не мисля, че ще стане. Горна Волта си има ракетите, лакомията и нестихващото желание да завладее света......
Пет минути и от Турция остава само зелено стъкло на картата. Това са реалностите.
Китай е сила, от която се боят и мюсюлманите. Там управляват с начини и похвати, които не мога да нарека "човешки". И така от много хиляди години! Говорих с един гражданин на Турция преди някоя година, знаеше си хубав български език :). Та той каза - вас ви е страх от исляма, но ислямът е нищо, нула пред Китай....
Каквото реши световното правителство - това ще е. Имат всички властови и финансови механизми да го направят. В тая война герои няма да има, може да не бъдат взимани и пленници.
цитирай
4. get - До . bojil - Приятелю, тук ИМА НЕЩО ... което българският наивник, почти нищо не знае поради НАЛОЖЕНОТО МЪЛЧАНИЕ ?
14.06.2020 12:24
bojil написа:

За родината на Путин се очертава мрачно бъдеще: преди стотина години съотношението на китайското население спрямо руското е било 2 към 1,а днес е вече 10 към 1 и разликата ще продължи да се увеличава,ако Америка не предприеме нещо!


От СЕДЕМДЕСЕТТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯТ ВЕК ... Между ТЕЗИ АЗИАТСКИ И ГРАНИЧНИ ДЪРЖАВИ ... СЕ ВОДЕШЕ НЕ САМО - СТУДЕНА а и ГОРЕЩА ВОЙНА?

Във връзка с ДОМИНАЦИЯТА НА РУСИЯ(тогава наричаща се СССР) Китай и до момента е затаил НЕПРИЯЗЪН КЪМ СЪЩАТА ?
Приничите са няколко - но ще ИЛЮСТРИРАМ ВЕРОЯТНО НАЙ-БОЛЕЗНЕНАТА и от 1969 год. за КИТАЙ?
Препечатвайки част от текста на НОТАТА НА КИТАЙ до СССР?

Мы предупреждаем клику СОВЕТСКИХ РЕВИЗИОНИСТОВ-РЕНЕГАТОВ: Мы ни в коем случае не допустим посягательств на территорию и суверенитет Китая. Пусть нас не трогают, и мы не тронем, а если тронут — мы не останемся в долгу. Безвозвратно ушло в прошлое то время, когда китайский народ оскорбляли. Вы ещё хотите обращаться с великим китайским народом так, как с ним обращалась в своё время царская Россия. Это же слепота, это бред средь бела дня. Если вы будете продолжать военные провокации, то непременно получите суровое наказание. Сколько бы вас ни пришло и с кем бы вы ни пришли, мы решительно, окончательно, начисто и полностью уничтожим вас. 700-миллионный китайский народ и Народно-освободительная армия Китая, вооружённые маоцзэдунъидеями и закалённые в Великой пролетарской культурной революции, сильны как никогда. Кто осмелится напасть на нашу великую социалистическую Родину, тот будет разбит наголову, стёрт в порошок!
Долой новых царей! Долой СОЦИАЛ-ИМПЕРИАЛИЗМ советских ревизионистов!
Нота протеста МИД КНР посольству СССР в КНР - Министерство иностранных дел
Китайской Народной Республики
Пекин, 2 марта 1969 года


- Какво ЛИ КИТАЙЦИТЕ СА ИМАЛИ ПРЕДВИД - набеждавайки Съветска Русия в СОЦИАЛ-ИМПЕРИАЛИЗЪМ ?!
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
14.06.2020 16:24
Има един Вечен Вселенски Принцип, отразяващ Висшата Справедливост, който в Библията е изведен като: "Който нож вади, от нож умира."
Историята винаги го е доказвала на практика, доказа го с краха на комунизЪма, доказва го в момента и с близкият крах на империята на Злото, грабливата московия!
цитирай
6. eva666 - Добродане, и тук се срещаме :-)
14.06.2020 20:30
dobrodan написа:
от Вашите уста - в божиите уши ?!
Не мисля, че ще стане. Горна Волта си има ракетите, лакомията и нестихващото желание да завладее света......
Пет минути и от Турция остава само зелено стъкло на картата. Това са реалностите.
Китай е сила, от която се боят и мюсюлманите. Там управляват с начини и похвати, които не мога да нарека "човешки". И така от много хиляди години! Говорих с един гражданин на Турция преди някоя година, знаеше си хубав български език :). Та той каза - вас ви е страх от исляма, но ислямът е нищо, нула пред Китай....
Каквото реши световното правителство - това ще е. Имат всички властови и финансови механизми да го направят. В тая война герои няма да има, може да не бъдат взимани и пленници.


Искам само да те допълня, ако позволиш
когато говорим за политика и световно правителство Нека да говорим за власт,пари, и контрол..
Това са нелокални величини!
Както е,и холограмата на човешкото съзнание
Която се манипулира и управлява от Елита!!!
/ нарочно сложих 3 удивителни :-)
цитирай
7. bojil - от Вашите уста - в божиите уши ?! Не ...
15.06.2020 02:04
dobrodan написа:
от Вашите уста - в божиите уши ?!
Не мисля, че ще стане. Горна Волта си има ракетите, лакомията и нестихващото желание да завладее света......
Пет минути и от Турция остава само зелено стъкло на картата. Това са реалностите.
Китай е сила, от която се боят и мюсюлманите. Там управляват с начини и похвати, които не мога да нарека "човешки". И така от много хиляди години! Говорих с един гражданин на Турция преди някоя година, знаеше си хубав български език :). Та той каза - вас ви е страх от исляма, но ислямът е нищо, нула пред Китай....
Каквото реши световното правителство - това ще е. Имат всички властови и финансови механизми да го направят. В тая война герои няма да има, може да не бъдат взимани и пленници.

Те може да си мислят,че ислямът е нищо пред Китай,но в Китай и днес има стотина млн. мюсюлмани,а в ислямските страни още няма 100 млн. китайци,макар че и това не е късно да се случи :)
цитирай
8. bojil - За родината на Путин се очертава ...
15.06.2020 02:11
get написа:
bojil написа:

За родината на Путин се очертава мрачно бъдеще: преди стотина години съотношението на китайското население спрямо руското е било 2 към 1,а днес е вече 10 към 1 и разликата ще продължи да се увеличава,ако Америка не предприеме нещо!


От СЕДЕМДЕСЕТТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯТ ВЕК ... Между ТЕЗИ АЗИАТСКИ И ГРАНИЧНИ ДЪРЖАВИ ... СЕ ВОДЕШЕ НЕ САМО - СТУДЕНА а и ГОРЕЩА ВОЙНА?

Във връзка с ДОМИНАЦИЯТА НА РУСИЯ(тогава наричаща се СССР) Китай и до момента е затаил НЕПРИЯЗЪН КЪМ СЪЩАТА ?
Приничите са няколко - но ще ИЛЮСТРИРАМ ВЕРОЯТНО НАЙ-БОЛЕЗНЕНАТА и от 1969 год. за КИТАЙ?
Препечатвайки част от текста на НОТАТА НА КИТАЙ до СССР?

Мы предупреждаем клику СОВЕТСКИХ РЕВИЗИОНИСТОВ-РЕНЕГАТОВ: Мы ни в коем случае не допустим посягательств на территорию и суверенитет Китая. Пусть нас не трогают, и мы не тронем, а если тронут — мы не останемся в долгу. Безвозвратно ушло в прошлое то время, когда китайский народ оскорбляли. Вы ещё хотите обращаться с великим китайским народом так, как с ним обращалась в своё время царская Россия. Это же слепота, это бред средь бела дня. Если вы будете продолжать военные провокации, то непременно получите суровое наказание. Сколько бы вас ни пришло и с кем бы вы ни пришли, мы решительно, окончательно, начисто и полностью уничтожим вас. 700-миллионный китайский народ и Народно-освободительная армия Китая, вооружённые маоцзэдунъидеями и закалённые в Великой пролетарской культурной революции, сильны как никогда. Кто осмелится напасть на нашу великую социалистическую Родину, тот будет разбит наголову, стёрт в порошок!
Долой новых царей! Долой СОЦИАЛ-ИМПЕРИАЛИЗМ советских ревизионистов!
Нота протеста МИД КНР посольству СССР в КНР - Министерство иностранных дел
Китайской Народной Республики
Пекин, 2 марта 1969 года


- Какво ЛИ КИТАЙЦИТЕ СА ИМАЛИ ПРЕДВИД - набеждавайки Съветска Русия в СОЦИАЛ-ИМПЕРИАЛИЗЪМ ?!

Гаврата,която китайците са си правели със Сесесера е знаменателна за ония времена- жалко че тогава не е имало начин да натрием носа на "нашите" червеняги с нея! Понеже техните социалимпериалисти се превърнаха в най-обикновени националимпериалисти,заразени с бясна шовинистична истерия и поради нея- крадящи или унищожаващи всяка Българска следа в Македония и в своето минало,както писа тия дни един популярен вестник!
цитирай
9. bojil - Има един Вечен Вселенски Принцип, ...
15.06.2020 02:19
batogo написа:
Има един Вечен Вселенски Принцип, отразяващ Висшата Справедливост, който в Библията е изведен като: "Който нож вади, от нож умира."
Историята винаги го е доказвала на практика, доказа го с краха на комунизЪма, доказва го в момента и с близкият крах на империята на Злото, грабливата московия!

С този цитат дедите ми обичаха да клеймят комунизма-кретенизма и го знам от тях още като дете а едва по-късно осъзнах,че те всъщност са цитирали Библията! ...
цитирай
10. bojil - от Вашите уста - в божиите уши ?! Не ...
15.06.2020 02:24
eva666 написа:
dobrodan написа:
от Вашите уста - в божиите уши ?!
Не мисля, че ще стане. Горна Волта си има ракетите, лакомията и нестихващото желание да завладее света......
Пет минути и от Турция остава само зелено стъкло на картата. Това са реалностите.
Китай е сила, от която се боят и мюсюлманите. Там управляват с начини и похвати, които не мога да нарека "човешки". И така от много хиляди години! Говорих с един гражданин на Турция преди някоя година, знаеше си хубав български език :). Та той каза - вас ви е страх от исляма, но ислямът е нищо, нула пред Китай....
Каквото реши световното правителство - това ще е. Имат всички властови и финансови механизми да го направят. В тая война герои няма да има, може да не бъдат взимани и пленници.


Искам само да те допълня, ако позволиш
когато говорим за политика и световно правителство Нека да говорим за власт,пари, и контрол..
Това са нелокални величини!
Както е,и холограмата на човешкото съзнание
Която се манипулира и управлява от Елита!!! / нарочно сложих 3 удивителни :-)


На този "елит" ние в България обичаме да му се присмиваме,понеже не знае колко е преходен и как ще го опишем с други цитати от Библията! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772290
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64247
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада