Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2023 04:53 - ОТКРИТ Е ЧУДЕСЕН ПОДХОД КЪМ СЪВЕТСКИТЕ ОКУПАТОРСКИ ПАМЕТНИЦИ, КОИТО ЗАМЪРСЯВАТ БЪЛГАРИЯ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 2117 Коментари: 4 Гласове:
50

Последна промяна: 23.05.2023 19:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Няколко изключително вредни последици от съветската окупация на България през 1944-1947 г. се оказаха особено трайни и устояват на всички промени и опити за реформи,въпреки сериозните усилия на мнозина демократи. Над тях очевидно тегнат някакви забрани и спуснати от Кремъл червени линии,които никой не може да пресече. Те са като ВЕТО на комунизма над свободата,което не позволява на никой да пипа, премахва, реформира или поправя група от точно определени неща. Тези забрани,които комунизмът наложи на демокрацията са следните:

1. Никой у нас не може да премахне от властта и икономиката руско-съветските агенти, подлоги, измамници и послушковци.
2. Никой не може да премахне съветските окупаторски паметници.
3. Никой не може да вкара в училищата ни учебник,който да опише историята на България след 1944 г.
4. Никой не може да опише в "нашите" учебници истината за помакедончването на 2 млн. Българи и титофашистките зверства във Вардарска България.
5. Никой не може да напише учебник който да покаже,че древните Българи са стар европейски народ и никога не са били азиатци.
6. Никой не може да реформира футбола и спорта: тези развъдници на руско-съветска агентура.
7. Никой не може да премахне привилегиите,които социализмът раздаде на малцинствата.
8. Никой не може да върне на Българите правата и свободите,които имаха до 09.09.1944 г.
9. Никой не може да възстанови Българските села и безценните скотовъдно-земеделски стопанства,които спасяваха народа от всякакви видове кризи.

  Много от тия проблеми не може да бъдат решени без народна революция,която да върне правата и свободите на Българите и да ограничи привилегиите на паразитстващите на гърба им класи, малцинства и мафиоти. Има обаче един проблем,който народът може да реши преди тази революция,която я чакаме почти 80 години. Това е проблемът с хилядите окупаторски паметници,които марионетни съветски правителства набутаха след 1944 г. у нас.

        image

  Народът очевидно не ги желае,но главните политически сили постоянно ги пазят и закрилят. На тези чутури не посмя да посегне дори правителството на ПП което уж декларираше промяна,а нищо друго освен цените на стоките и размера на външните ни дългове не успя да промени.

  Новия подход,който ще препоръчам на демократите у нас е прост. Всеки,който не харесва съветските окупаторски паметници,петолъчки и символи у нас може да изрази ежедневно своя протест,като при всяко посещение на такова място изхвърли там торба с камъни,торба боклук или каквато и да е подръчна мръсотия,ако ще да е дори буца кал или плюнка. Нека всеки добър демократ и християнин,който иска тези чутури да се махнат от главите ни да запомни добре тази препоръка и да я изпълнява при всеки удобен случай,а на всеки 8-ми септември и голям християнски празник (Коледа, Великден, Гергьовден, Ивановден, Димитровден, Малка Богородица, Голяма Богородица, Кръстовден, Бабин ден, Атанасовден, Антоновден и пр.) да отива и да изсипва боклука си там като покаже мнението на народа за "хората",които забраняваха християнството у нас и рушаха Български църкви и манастири!

  За себе си ще кажа,че смятам точно така да направя- ако се случи да мина близо до някоя съветска чутура,ще се отбия специално за да хвърля боклук по нея какъвто намеря по пътя,или шепа камъни и пясък а ако няма какво друго,ще я "дарувам" поне с една плюнка! Ако всеки постъпва като мен,постепенно ще затрупаме под лавина от камъни и смет съветските боклучарници за да се знае,че за нас окупаторските паметници не стават дори и за скрап! Най-малкото,което ще постигнем в такъв случай е да отваряме периодически работа на съветоидните служби,които поддържат тези еретически идоли и да направим тяхната поддръжка нерентабилна!

  Същата препоръка ще дам на Българите в "Македония"- всеки ден хвърляйте тонове боклук, камъни, цимент и всяка налична гадна смет върху титовистките и андартски паметници и плочи,които хулят България и Българите- превърнете ги в сметища за да покажете,че народът ни е здрав,жилав и никакви репресии на натреслите се в земите ни злобни окупатори не могат да сломят волята му за свобода!



Гласувай:
50


Вълнообразно


1. krumbelosvet - .
02.05.2023 11:27
.
цитирай
2. bojil - . .I. :)
02.05.2023 23:25
krumbelosvet написа:
.

.I. :)
цитирай
3. marconi5659 - Най-после попадам...
22.06.2023 03:33
... на един истински българин, демократ и принципен антикомунист, а не на поредната русофилистична, путиноидно-комуноидална подлога, с каквито изроди този сайт се препълни, та чак извират вече извън котела. Такова повсеместно затъпяване и изпростяване нашият народ едва ли помни - и дъно няма, защото продължава до копае надолу и да зарива с тиня гърба си...
цитирай
4. bojil - . . . на един истински българин, д...
23.07.2023 23:52
marconi5659 написа:
... на един истински българин, демократ и принципен антикомунист, а не на поредната русофилистична, путиноидно-комуноидална подлога, с каквито изроди този сайт се препълни, та чак извират вече извън котела. Такова повсеместно затъпяване и изпростяване нашият народ едва ли помни - и дъно няма, защото продължава до копае надолу и да зарива с тиня гърба си...

Благодаря ти за ценната подкрепа- много се радвам!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772078
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64245
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада