Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02 23:47 - КАК СОЦИАЛИЗМЪТ УЧЕШЕ ХОРАТА ДА КРАДАТ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 1744 Коментари: 24 Гласове:
49

Последна промяна: 04.02 01:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    По времето на социализма у нас (1944-2014 г.) Българското общество се промени изкорен. Появиха се първите наркомани, процъфтяха продажниците, намножиха се циганите, мафиотите и измамниците, разпространиха се кражбите,намаля раждаемостта. За да се случи всичко това,си имаше конкретни обществени предпоставки. Обсъждането на всички такива предпоставки е доста трудоемка задача- затова тук няма да разглеждам всички а само онези,които доведоха до намножаването на кражбите.

  Както навсякъде се случва,тук рибата също замириса от главата. Дългогодишното социалистическо управление в лицето на комунистите постоянно произвеждаше книги и филми,описващи "подвизите" на техните партизани срещу мирния Български народ. Част от тези "подвизи" бе обирът на мандри,частни фабрики и общински предприятия. Така кражбата от заклеймявано престъпление стана възхвалявано явление и представите на народа за нея се объркаха. Тогава мнозина започнаха да мислят,че да се краде не е толкова лошо нещо,щом крадците накрая дойдоха дори на власт и обявиха правозащитниците за "фашисти".

              image

  Друга обществена предпоставка бе личният пример на водещите партийни и управленчески структури. Те не един или два пъти се оказваха замесени в крупни кражби,далавери и афери,най-значимите от които са:

1. Безследното изчезване в 1948 г. на пенсионния фонд на Царство България,чиято обща стойност в днешни измерения е близо 70 милиарда евро! Затова пенсиите у нас са ниски- ако този фонд беше налице,най-ниската пенсия у нас щеше да е около 2000 лева!...

2. След своето нахлуване у нас прес септември 1944 г. съветската Червена армия отмъкна цялата храна на България и я прати на фронта,а народът изведнъж започна да гладува и стигна до цяла върволица от купонни системи,каквито никога по времето на царете не беше и сънувала!

3. Още при своето пристигане Червената армия изпрати в Москва 25-те тона злато,които намери в нашите трезори.

4. През 1958 г. червените марионетки в "нашето" правителство изпратиха на Москва новите 34 тона злато,които България бе успяла да спастри след 1944 г. Това доведе до нов фалит на страната и народа,и до въвеждането на нова купонна система разбира се.

5. В 1990-1991 г. социалистическата партия у нас проведе нов организиран грабеж на Българските стоки и продукти,като всичко от магазините изчезна или покачи драстично цените си.

6. В 1996-1997 г. същата тази партия нанесе катастрофален удар върху Българската икономика,като умишлено фалира накуп всички банки. Така тя прибра всички спестявания,които народът ни бе събрал след жестокия фалит от 1958 г. Някои хора тогава изгубиха средства,достатъчни за купуването на 10 до 20 гарсониери,а мнозина не издържаха на напрежението,причинено от тежките загуби и си отидоха без време. Затова пък точно тогава се появиха мутренските мафиоти- "работници" на Партията, които като нови партизани ограбиха всички държавни заводи,предприятия и фабрики и ликвидираха много малки бизнеси.

7. В 2014 г. агенти на Партията фалираха групата банки около Цветан Василев и отмъкнаха нова тлъста плячка от много милиарди,пред които смешните обвинения срещу Бойко направо бледнеят.

  Всичките тези примери показаха на народа как банда крадци може да обере цялата държава,цялото население и пак да остане ненаказана,с което надъха мнозина да си пробват "късмета" на свой ред и те.

  Третата предпоставка,която намножи крадците у нас е принципът,заложен при построяването на развития социализъм: "От всекиго според способностите, всекиму според потребностите". Този необмислен абсурд учеше хората,че всеки генетичен крадец ще получава колкото му е нужно (т.е. до безкрайност),а в замяна на това ще работи колкото може (т.е. никак),което е много важна предпоставка за развиване на мързела и крадливия манталитет у мнозина.

  Тяхната логика вървеше по следния път: "Мен ме мързи да работя и няма да го правя, понеже не съм способен поради всичкия си мързел. Обществото обаче е длъжно да ми дава,понеже имам потребност да натрупам имения, имоти, земя и академични титли. Щом то е длъжно да ми дава,значи няма смисъл да работя. Потребностите обаче са ми големи а щом е обещано да получавам всичко според тях,значи имам право да си взема от всички блага на обществото които ми харесат,понеже моята потребност е по-голяма от потребностите на всички други." 
Виждайки успехите на такива,мнозина решили да не остават по-назад и поели по техните стъпки,а плодовете от тази сеитба ги берем днес.

 Четвъртата най-важна предпоставка,която доведе до намножаване на крадците у нас бе премахването на учебния предмет ВЕРОУЧЕНИЕ още в началото на социализма. Логично е да помислим,че на крадците не им трябва тежка критика,която да казва на народа че техните действия са жестоки престъпления,които се наказват според Библейския принцип ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ. Премахването на предмета ВЕРОУЧЕНИЕ премахна страха Божий у хората и вече нямаше кой да ги учи,че кражбата е лошо нещо.

  Социализмът наказваше някои кокошкари наистина,но баш мафиотите и топ-хайдуците неизменно оставаха на власт,па не позволяваха и на народа да ги критикува, нито да учи Десетте Божи заповеди които да му кажат,че не бива да се краде. Така у крадците се загнезди чувството за безнаказаност а народът реши,че е по-добре да им помага отколкото да им се пречка. Това продължи цели 70 години (1944-2014 г.),с което съсипа живота на три поколения Българи и ги докара до онази просяшка тояга,която размахва руската агентура от "Възраждане" днес и с която опитва да сплаши народа ни. Българинът обаче не е вчерашен и отдавна е разбрал,че социализмът ежедневно поражда кражби,злоупотреби и измами което означава,че "Възраждане" иска да възроди само руския колониализъм у нас,от който едвам се отървахме преди няколко години.Гласувай:
49


Вълнообразно


1. batogo - Това е цялата Истина за комунистическото партизано-съветско иго, наложено от червените сатрапи у нас след съветската окупация на Отечеството ни, Божо!
02.02 07:14
Чест и почитания за точната ти, истинна аргументация, Приятелю!
Ще публикувам това твое изследване на процесите в комунистическа България в блога си, за да достигне Истината до повече хора и да поразбуди дремещото съзнание... Само едно име си сбъркал, приятелю. КТБ я фалира Цветан Василев, а не Асен Василев...
цитирай
2. krumbelosvet - Г-н Божил,
02.02 08:32
Купоните са въведени през войната, много преди 9-ти септември.
Виж Уикипедия:
В България купонна система е въведена от правителството на Богдан Филов в края на 1940 година, заради нарастващия дефицит на определени стоки по време на Втората световна война.
Купонната система е ограничена през 1951 година и напълно премахната през 1953 година.
цитирай
3. blog13 - Викаш, социализмът е тука от 44та до ...
02.02 14:06
Викаш, социализмът е тука от 44та до 2014. Не е ясно, защо си решил, че е до 2014, а не до 2024та. Вероятно не си смогнал да измислиш причината.

Но имаш една очевидна грешка. Не мислиш ли, че червеното знаме дето си го турнал на картинката, не е актуално? Над всеки общински съвет в България, както и над държавните институции се вее знамето на ЕС. Напоследък и знамето на Украйна. Така че социализмът си е още тука - добре. НО тУрни правилното знаме де - това дето всичко го виждат! На ЕС. На Украйна. На НАТО също така.

цитирай
4. vladtepes - За вероучението
02.02 15:04
Основна тема във вероучението следва да е колко е блажно виното - има много духовници, страхотни професионалисти в областта, които могат да научат децата на пианизъм.
цитирай
5. bojil - Благодарност приятелю!
02.02 15:22
batogo написа:
Чест и почитания за точната ти, истинна аргументация, Приятелю!
Ще публикувам това твое изследване на процесите в комунистическа България в блога си, за да достигне Истината до повече хора и да поразбуди дремещото съзнание...

Много любезно от твоя страна - нанесох малка поправка в заглавието и тук таме в текста за да бъда по-прецизен, оправи ги и при теб ако можеш - хубав ден!
цитирай
6. vladtepes - За кражбите
02.02 17:01
Все пак трябва да се прави разлика между кражба и ширпотреба съгласно теорията на големия съвременен български икономист проф. Ал. Томов - нормално е човек да вземе нещо, от което има нужда и е готов да го употреби. Проф. Ал. Томов е учен икономист на световно ниво, създал две важни фундаментални икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. Негови последователи ги прилагат с успех в различни области. Заслужава Нобелова награда за икономика за разработките си.
цитирай
7. mt46 - ...
02.02 19:53
Ти досущ като Ангел си нагласяш, преместваш годините, както ти скимне... Явно комунизмът ти е изпил мозъка или го е замразил... :)))
Понеже нямате визия за настоящето и за бъдещето, все дрънкате срещу социализма и комунистити...
цитирай
8. bojil - Купоните са въведени през войната, ...
02.02 20:06
krumbelosvet написа:
Купоните са въведени през войната, много преди 9-ти септември.
Виж Уикипедия:
В България купонна система е въведена от правителството на Богдан Филов в края на 1940 година, заради нарастващия дефицит на определени стоки по време на Втората световна война.
Купонната система е ограничена през 1951 година и напълно премахната през 1953 година.

Аз съм споменал, че купонните системи при комунизма са от такъв жесток тип, какъвто народа ни не е и сънувал, най-малкото по времето на царя. Не съм излъгал както виждаш - дори да е имало купонна система при царете на Третото ни царство, тя е била само една за 66 години, много лека и много краткотрайна. Не беше така при социализма: 3 или 4 за 70 години,като първите бяха много дълги, жестоки и безкомпромисни. Добре е да се запиташ защо първата ни червена купонна система бе отменена чак 1953 г. а не 1948-ма, когато Планът Маршал вече бе спасил околните народи? Ами отговорът е прост: защото сталин лично е нареждал България да бъде ограбвана до шуш от червените орди, а след като този сатрап пукна за щастие много навреме, изведнъж успяхме да тръгнем напред!
цитирай
9. bojil - Викаш, социализмът е тука от 44та до 2014 г. ...
02.02 20:14
blog13 написа:
Викаш, социализмът е тука от 44та до 2014. Не е ясно, защо си решил, че е до 2014, а не до 2024та. Вероятно не си смогнал да измислиш причината.

Но имаш една очевидна грешка. Не мислиш ли, че червеното знаме дето си го турнал на картинката, не е актуално? Над всеки общински съвет в България, както и над държавните институции се вее знамето на ЕС. Напоследък и знамето на Украйна. Така че социализмът си е още тука - добре. НО тУрни правилното знаме де - това дето всичко го виждат! На ЕС. На Украйна. На НАТО също така.

Причината я знам отдавна - защото до 2014 г. имаше социалисти начело на властта, а после за щастие вече не е имало. Президента не го броя: той не властва а само фигурира, поради което народът му вика Фигурант :)
цитирай
10. bojil - Основна тема във вероучението с...
02.02 20:20
vladtepes написа:
Основна тема във вероучението следва да е колко е блажно виното - има много духовници, страхотни професионалисти в областта, които могат да научат децата на пианизъм.

Комунизмът създаде такива "духовници" приятелю, но Свободата ще ги махне: истинските въобще не са такива: видял съм го лично та можеш да ми вярваш!
цитирай
11. bojil - Ти досущ като Ангел си нагласяш, ...
02.02 20:24
mt46 написа:
Ти досущ като Ангел си нагласяш, преместваш годините, както ти скимне... Явно комунизмът ти е изпил мозъка или го е замразил... :)))
Понеже нямате визия за настоящето и за бъдещето, все дрънкате срещу социализма и комунистити...

Защо да нагласям, какви години съм премествал както ми скимне? :) :) И откъде реши, че нямало визия за бъдещето: ние вървим по пътя на Холандия и Белгия, я питай белгийците дали нямат визия за бъдещето!
цитирай
12. bojil - Все пак трябва да се прави разлика ...
02.02 20:28
vladtepes написа:
Все пак трябва да се прави разлика между кражба и ширпотреба съгласно теорията на големия съвременен български икономист проф. Ал. Томов - нормално е човек да вземе нещо, от което има нужда и е готов да го употреби. Проф. Ал. Томов е учен икономист на световно ниво, създал две важни фундаментални икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. Негови последователи ги прилагат с успех в различни области. Заслужава Нобелова награда за икономика за разработките си.

Той явно е построил развития социализъм и вече прилага принципа "От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите"! Мислех да напиша това в статията но докато смогна, ти ми зададе въпроса си. Затова приятелю ще го напиша: този принцип е много важна предпоставка за развиване на крадливия манталитет у мнозина :)
цитирай
13. blog13 - https://www.youtube.com/watch?v=LFfy2AWD3UU
02.02 22:20
https://www/watch?v=LFfy2AWD3UU

bojil написа:
ние вървим по пътя на Холандия и Белгия


А - дойдехме си на думата! Браво!

... И ни управляват, комунистите, нали?


цитирай
14. bojil - https://www/watch?v=LFfy2AW...
02.02 22:51
blog13 написа:
https://www/watch?v=LFfy2AWD3UU

bojil написа:
ние вървим по пътя на Холандия и Белгия


А - дойдехме си на думата! Браво!

... И ни управляват, комунистите, нали?

Управляваха ни - вече не!
цитирай
15. blog13 - https://www/watch?v=LFfy2AW...
02.02 23:08
bojil написа:
blog13 написа:
https://www/watch?v=LFfy2AWD3UU

bojil написа:
ние вървим по пътя на Холандия и Белгия


А - дойдехме си на думата! Браво!

... И ни управляват, комунистите, нали?

Управляваха ни - вече не!Как вече не? От кога и защо? Не си ни обяснил все още?

И нали ще стигаме Холандия и Белгия - там вече са построили комунизма. Реализиран е великият принцип "От всекиго според способностите, всекиму според потребностите!"

И кой казва, че вече не ни управляват комунистите - ти ли? Добродан казва, че все още ни управляват. И други като вас - също? Ти кога откри че си различен?
цитирай
16. bojil - https://www/watch?v=LFfy2AW...
02.02 23:26
blog13 написа:
bojil написа:
blog13 написа:
https://www/watch?v=LFfy2AWD3UU

bojil написа:
ние вървим по пътя на Холандия и Белгия


А - дойдехме си на думата! Браво!

... И ни управляват, комунистите, нали?

Управляваха ни - вече не!Как вече не? От кога и защо? Не си ни обяснил все още?

И нали ще стигаме Холандия и Белгия - там вече са построили комунизма. Реализиран е великият принцип "От всекиго според способностите, всекиму според потребностите!"

И кой казва, че вече не ни управляват комунистите - ти ли? Добродан казва, че все още ни управляват. И други като вас - също? Ти кога откри че си различен?

Този линк не се отваря, та по-спокойно и не изпадай в истерия. Отговорите са дадени по-горе: само се упражнявай да четеш :)
цитирай
17. blog13 - Този линк не се отваря, та по-с...
03.02 01:20
bojil написа:

Този линк не се отваря, та по-спокойно и не изпадай в истерия. Отговорите са дадени по-горе: само се упражнявай да четеш :)


Упражнявай се да отвориш линка, дето е в заглавната лента. Те хората знаят, как да си го отворят де.
Отговори не си дал. Не каза също така, що си решил, че "нас червеното знаме ни води"?

Над всички държавни учреждения се веят знамената на ЕС, НАТО, а вече и Украйна. Така че отговори ако искаш. А ако искаш, можеш да продължиш да мълчиш, като комунист пред разстрел.
цитирай
18. bojil - Този линк не се отваря, та по-с...
03.02 04:51
blog13 написа:
bojil написа:

Този линк не се отваря, та по-спокойно и не изпадай в истерия. Отговорите са дадени по-горе: само се упражнявай да четеш :)


Упражнявай се да отвориш линка, дето е в заглавната лента. Те хората знаят, как да си го отворят де.
Отговори не си дал. Не каза също така, що си решил, че "нас червеното знаме ни води"?

Над всички държавни учреждения се веят знамената на ЕС, НАТО, а вече и Украйна. Така че отговори ако искаш. А ако искаш, можеш да продължиш да мълчиш, като комунист пред разстрел.

Tи сам го каза - вас червеното знаме ви води, а не нас и днешната ни държава. Но за теб както и да е: ако си се припознал някъде тук значи си от оня другариат, дето гузен негонен бяга. Да ти дам и цитат:

" ... защото до 2014 г. имаше социалисти начело на властта, а после за щастие вече не е имало. Президента не го броя: той не властва а само фигурира, поради което народът му вика Фигурант :) "

Ето това е отговора: повторно вече го четеш, а незнайно как или не можеш да го схванеш, или още не си го прочел!
цитирай
19. blog13 - https://www.youtube.com/watch?v=vZWtvEk0VoY
03.02 11:39
bojil написа:
blog13 написа:
bojil написа:

Този линк не се отваря, та по-спокойно и не изпадай в истерия. Отговорите са дадени по-горе: само се упражнявай да четеш :)


Упражнявай се да отвориш линка, дето е в заглавната лента. Те хората знаят, как да си го отворят де.
Отговори не си дал. Не каза също така, що си решил, че "нас червеното знаме ни води"?

Над всички държавни учреждения се веят знамената на ЕС, НАТО, а вече и Украйна. Така че отговори ако искаш. А ако искаш, можеш да продължиш да мълчиш, като комунист пред разстрел.

Tи сам го каза - вас червеното знаме ви води, а не нас и днешната ни държава. Но за теб както и да е: ако си се припознал някъде тук значи си от оня другариат, дето гузен негонен бяга. Да ти дам и цитат:

" ... защото до 2014 г. имаше социалисти начело на властта, а после за щастие вече не е имало. Президента не го броя: той не властва а само фигурира, поради което народът му вика Фигурант :) "

Ето това е отговора: повторно вече го четеш, а незнайно как или не можеш да го схванеш, или още не си го прочел!


Добре де, а за знамената, пак не каза.

Така сега другото "до 2014 имало социалисти начело на властта". Предполагам имаш предвид правителства.
Т.е. Филип Димитов, Стефан Софиански, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Бойко Боривов са социалисти.

Добре, разбрахме.

Ако си имал предвид парламентите, пак е същото. Информацията е в УЙкипедия.

Нас червеното знаме ни води - това го казваш ти, а не аз. Аз питам, защо смяташ така. Защо смяташ че те води и тебе - защото държавната власт в България ни води всичките - вкл. и тебе. Който си представител на едно много грозно, уродливо явление на днешното време - хора, които не са живели през комунизма, не са били антикомунисти кога е требвало,но сега се изживяват за такива. И дори клеветят такива които могат да имат известни претенции, че са били (антикомунисти). Казвам могат, но не го правят. Въздържат се, защото са малко по-скромни от тебе. И най-вече, защото нещо имат в главата. За разлика от такива като тебе, дето въпреки че са се родили с телефон в ръцете, не могат да си отворят един линк.

Т.е. не ни каза, дали си си отворил линка. Ето ти още един.
цитирай
20. bojil - Моля, не изпадай в стрес и спри да се пенявиш!
04.02 02:02
blog13 написа:
bojil написа:
blog13 написа:
bojil написа:

Този линк не се отваря, та по-спокойно и не изпадай в истерия. Отговорите са дадени по-горе: само се упражнявай да четеш :)


Упражнявай се да отвориш линка, дето е в заглавната лента. Те хората знаят, как да си го отворят де.
Отговори не си дал. Не каза също така, що си решил, че "нас червеното знаме ни води"?

Над всички държавни учреждения се веят знамената на ЕС, НАТО, а вече и Украйна. Така че отговори ако искаш. А ако искаш, можеш да продължиш да мълчиш, като комунист пред разстрел.

Tи сам го каза - вас червеното знаме ви води, а не нас и днешната ни държава. Но за теб както и да е: ако си се припознал някъде тук значи си от оня другариат, дето гузен негонен бяга. Да ти дам и цитат:

" ... защото до 2014 г. имаше социалисти начело на властта, а после за щастие вече не е имало. Президента не го броя: той не властва а само фигурира, поради което народът му вика Фигурант :) "

Ето това е отговора: повторно вече го четеш, а незнайно как или не можеш да го схванеш, или още не си го прочел!


Добре де, а за знамената, пак не каза.

Така сега другото "до 2014 имало социалисти начело на властта". Предполагам имаш предвид правителства.
Т.е. Филип Димитов, Стефан Софиански, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Бойко Боривов са социалисти.

Добре, разбрахме.

Ако си имал предвид парламентите, пак е същото. Информацията е в УЙкипедия.

Нас червеното знаме ни води - това го казваш ти, а не аз. Аз питам, защо смяташ така. Защо смяташ че те води и тебе - защото държавната власт в България ни води всичките - вкл. и тебе. Който си представител на едно много грозно, уродливо явление на днешното време - хора, които не са живели през комунизма, не са били антикомунисти кога е требвало,но сега се изживяват за такива. И дори клеветят такива които могат да имат известни претенции, че са били (антикомунисти). Казвам могат, но не го правят. Въздържат се, защото са малко по-скромни от тебе. И най-вече, защото нещо имат в главата. За разлика от такива като тебе, дето въпреки че са се родили с телефон в ръцете, не могат да си отворят един линк.

Т.е. не ни каза, дали си си отворил линка. Ето ти още един.

Стига си повтарял като развалена плоча, не бива да си от социалистическото псевдоизкуство: самоизтъкването не е признак на скромност, че твойта песен и аз я знам ако искаш да питаш. Не сте на всеки километър, и няма никакво значение къде сте и колко: народът не ви иска ни медо ни кадо,той си каза думата и от 10 години не ви е пуснал да водите никое правителство, понеже песента ви е изпята а времето е наше - забрави ли ??!!
цитирай
21. blog13 - Стига си повтарял като развалена ...
04.02 13:08
bojil написа:
Стига си повтарял като развалена плоча, не бива да си от социалистическото псевдоизкуство: самоизтъкването не е признак на скромност, че твойта песен и аз я знам ако искаш да питаш. Не сте на всеки километър, и няма никакво значение къде сте и колко: народът не ви иска ни медо ни кадо,той си каза думата и от 10 години не ви е пуснал да водите никое правителство, понеже песента ви е изпята а времето е наше - забрави ли ??!!


Е, аз да - повтарям си, да ми кажеш. Ама па ти не стопляш кво те питам.

Добре нищо.

И вместо да ми отговориш, ме набеждаваш, че народа ни не ни бил искал, па не ни бил пуснал, па песента ни била изпята.

Ало, да не ме бъракаш с некой? Тука в моя блог, всеки може да види, че постоянно обяснявам, че не трябва да се гласува, защото избирателната система не дава никаква възможност на народа да избира държавна власт. Можеш да забележиш, че постоянно има критика и на т.нар. леви паритии. Аз обяснявам, че те всъщност са десни.

Освен това, да те светна. Още кога не си бил роден. Или кога си одил прав под масата, т.е. преди 89та. Т.е. кога в България управлаваха комунистите. Аз съм си говорил постоянно и открито, че трябва да има многопартийна система. (въпреки, че тогава ми е разбирала дренката от тия неща). След това съм гласувал, само и едниствено за СДС. Последно съм гласувал за Иван Костов, когато той падна от власт.

Няколко години след това, ми дойде умът в главата. Т.е. разбрах, че чрез наложената на власт избирателна система, народът не избира държавна власт. И от тогава, се занимавам с това да правя анализ на избирателната система и да обяснявам защо е фалшификат. И освен това съм предложил правилна избирателна система, чрез която народът да може да избира държавна власт.

И сега ти разговаряш с човек, който през комунизма е имал някакви дисидентски настроения, след това е гласувал само и единствено за СДС (а всичките ми близки роднини също), след това е спрял да гласува, постарал се е да избистри въпроса и да предложи решение (което хич не е лесно - говориме за качествено верно решение, аргументирано неопровержимо до ден днешен вече 20 години), и за капак постоянно критикува и БСП и всички останали казионни партии.
И ти сега кво правиш в момента - клеветиш, публично и с лека ръка набеждаваш човек, че бил от БСП/БКП.

Мамин благ, нереализиран доносник на ДС, понеже се е родил по-късно!

А даже не си разбрал, че именно тия които управляват в момента, като почнеш не само от Бойко Борисов, ами и от Иван Костов който е преподавал марксизъм в университета по времето на соца, са деца на бившата комунистическа номенклатура или сами са били такава. И ти ги защитаваш тях - комунистите. Ти, комунистът, клеветиш един човек, който не е. И освен това е очевиден демократ - темите си стоят в блога ми и всеки може да ги види.
цитирай
22. bojil - Стига си повтарял като развалена ...
06.02 13:03
blog13 написа:
bojil написа:
Стига си повтарял като развалена плоча, не бива да си от социалистическото псевдоизкуство: самоизтъкването не е признак на скромност, че твойта песен и аз я знам ако искаш да питаш. Не сте на всеки километър, и няма никакво значение къде сте и колко: народът не ви иска ни медо ни кадо,той си каза думата и от 10 години не ви е пуснал да водите никое правителство, понеже песента ви е изпята а времето е наше - забрави ли ??!!


Е, аз да - повтарям си, да ми кажеш. Ама па ти не стопляш кво те питам.

Добре нищо.

И вместо да ми отговориш, ме набеждаваш, че народа ни не ни бил искал, па не ни бил пуснал, па песента ни била изпята.

Ало, да не ме бъракаш с некой? Тука в моя блог, всеки може да види, че постоянно обяснявам, че не трябва да се гласува, защото избирателната система не дава никаква възможност на народа да избира държавна власт. Можеш да забележиш, че постоянно има критика и на т.нар. леви паритии. Аз обяснявам, че те всъщност са десни.

Освен това, да те светна. Още кога не си бил роден. Или кога си одил прав под масата, т.е. преди 89та. Т.е. кога в България управлаваха комунистите. Аз съм си говорил постоянно и открито, че трябва да има многопартийна система. (въпреки, че тогава ми е разбирала дренката от тия неща). След това съм гласувал, само и едниствено за СДС. Последно съм гласувал за Иван Костов, когато той падна от власт.

Няколко години след това, ми дойде умът в главата. Т.е. разбрах, че чрез наложената на власт избирателна система, народът не избира държавна власт. И от тогава, се занимавам с това да правя анализ на избирателната система и да обяснявам защо е фалшификат. И освен това съм предложил правилна избирателна система, чрез която народът да може да избира държавна власт.

И сега ти разговаряш с човек, който през комунизма е имал някакви дисидентски настроения, след това е гласувал само и единствено за СДС (а всичките ми близки роднини също), след това е спрял да гласува, постарал се е да избистри въпроса и да предложи решение (което хич не е лесно - говориме за качествено верно решение, аргументирано неопровержимо до ден днешен вече 20 години), и за капак постоянно критикува и БСП и всички останали казионни партии.
И ти сега кво правиш в момента - клеветиш, публично и с лека ръка набеждаваш човек, че бил от БСП/БКП.

Мамин благ, нереализиран доносник на ДС, понеже се е родил по-късно!

А даже не си разбрал, че именно тия които управляват в момента, като почнеш не само от Бойко Борисов, ами и от Иван Костов който е преподавал марксизъм в университета по времето на соца, са деца на бившата комунистическа номенклатура или сами са били такава. И ти ги защитаваш тях - комунистите. Ти, комунистът, клеветиш един човек, който не е. И освен това е очевиден демократ - темите си стоят в блога ми и всеки може да ги види.

Toва, което си направил е похвално в такъв случай но е редно и ти да втасаш, че не съм никакъв комунист а съм просто един Българин, който държи на Българското и ненавижда комунизма, който се гавреше с народа ми и го разцепваше на измислени етноси!
цитирай
23. krumbelosvet - Ку ку
06.02 13:51
кукуригууу
бау бау
цитирай
24. bojil - кукуригууу бау бау Ей-йй, не се ...
08.02 03:07
krumbelosvet написа:
кукуригууу
бау бау

Ей-йй, не се научи да разговаряш като човек ... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1832122
Постинги: 294
Коментари: 5363
Гласове: 65357
Архив
Календар
«  Май, 2024  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада