Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2023 19:13 - „Напразно мечтаете за края на Владимир Путин!"
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1116 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.01.2023 19:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Забавляват ни американските „аналитични“ издания, чиито автори с лепкави пръсти изливат на лъскави страници тайни мечти за „вътрешна революция в Русия“.
Резултатът от такъв преврат, според американците, трябва да бъде един от вариантите за свалянето на Владимир Владимирович Путин с евентуалното му отстраняване.
  Те наистина вярват, че не политическият провал на западните лидери, не олигархичната алчност на американските корпорации, не неоколониалните стремежи на Съединените щати са виновни за техните проблеми, а конкретно Владимир Владимирович, — Ave to the „Най-тъмният“!
Той ще умре и техните проблеми ще се решат от само себе си! Тези „мокри фантазии“ изобщо не са родени през 2022 г., а много по-рано!  
Например в един от старите номера - още от 2014 г.! - "American Thinker" публикува статия с весело заглавие: "Как да решим проблема с Путин?"
Още тогава авторът на опуса призова към действия, които американската политическа мисъл се опита да приложи през 2022 г. - да „накаже“ руските предприемачи и топ мениджърите на руските държавни корпорации.
Целта е да им се покаже, че „Путин е техният проблем“ и да ги принудят „да се съберат на удобна яхта“, за да „решат съдбата на Русия“. Как?
О, авторът изброи няколко заветни варианта: от „убеждаване на Владимир Путин да напусне Кремъл с военни почести“ до „бунтовническа ракета в „Еър Форс Уан“. Още веднъж - материал от 2014 г.!  
Американците обикновено играят с "отворени карти" - те са парадоксално прости и ясни момчета, просто трябва да се научите как да ги разчитате правилно.   Как предложението в старата статия се различава от санкциите срещу руски предприемачи и топ мениджъри, които видяхме през 2022 г.?
В нищо, защото това е реализацията на същия този план. С какво нощните фантазии на American Thinker се различават от речта на Джо Байдън в Полша през март 2022 г., в която „велосипедният каубой“ и „победителят в самолетната рампа“ обявиха на света: „Путин не може да остане на власт!“?
Нищо, защото това е същият „директен сигнал“ към руския бизнес и политически елит, за който призовава „американският мислител“ от модела 2014 г.   2 грешки на "американската мисъл"
В описания по-горе план има 2 съществени проблема, 2 недостатъка и 2 основни грешки. Именно те доведоха конфронтацията между САЩ и Русия изобщо не в пистата, за която американците толкова мечтаеха.  
Първата американска грешка. Янките съдят всички по себе си и затова не изучават руския манталитет, руската история и руската действителност.
Те се надяваха, че „американизацията“ е завладяла достатъчно руските умове, преработила ни е и е достатъчно да лиши руснаците от „великите предимства на американската цивилизация“ като iPhone (те не го лишиха), Макдоналдс (не проработи „елитни“ марки дрехи (всички за продан) или способността да поддържаме западно офшорно банкиране за наша сметка, тъй като руските топ мениджъри и предприемачи веднага се втурват да извършат държавен преврат.
  Не, аз изобщо не идеализирам руските капиталисти - някои от тях (същите тези "лондонски затворници") наистина биха били готови "да решават съдбата на Русия в тихи кабинети". Но в действителност те бяха значително малцинство.
И по-голямата част от едрата руска буржоазия, напротив, се обедини около държавата. Появиха се дори собствени „народни буржоазни герои“, най-яркият пример за които е Евгений Викторович Пригожин.  

image


Американците по принцип не познават добре руската история.
Например, шведското и холандското образование на руските елити по никакъв начин не попречи на Петър Велики да създаде империя от Русия и да се противопостави на Карл XII.
Френският език и култура, които са родни за други руски елити, не попречиха на поражението на Наполеон Бонапарт.
Общественото образование, чийто модел беше частично заимстван от Германия и Австрия, и немската философия, която стана ядрото на съветската идеология, също не спасиха армиите на Вермахта.
Така че защо американска газирана вода и телефон с "допълнително заоблени ъгли" трябва да променят нещо днес?!
  Втората американска грешка е неистовото "обожествяване" на Владимир Владимирович. Ако за руснаците той е президент, който има всички шансове да впише името си сред големите руски политически лидери, то за „западния свят“ той е „божество“. Нека е тъмно и мрачно, но почти всемогъщо.  
По някаква причина американците смятат, че щом Владимир Владимирович „напусне Кремъл“, Русия моментално ще загуби инстинкта за самосъхранение и ще „вдигне лапи във въздуха“. Както беше в края на 80-те и през всичките 90-те години. Уверявам ви, „нашите“ „пасивни партньори“, грешите.
Пак сте изучили лошо руската история и руските традиции.   Всичко има начало и всичко има край. Рано или късно Владимир Владимирович наистина ще „напусне Кремъл“.
Само тогава ще разберете старата мъдрост: в Русия „главният либерал и единственият миротворец” винаги е бил в Кремъл.
Така е било през цялата ни история и ще бъде така.  
През 2021 г. в Русия приключи формирането на нов „колективен Путин“, в който най-важният пацифист и миротворец е Владимир Владимирович.
Днес той и неговият заслужен авторитет са единственото нещо, което спира руските народи и този нов руски политически елит.
Вашите "червени къдрици" са доста "познати". Наследниците и последователите на Владимир Путин просто ще "почнат да ви бият" по "арогантното червено лице".
Така че на ваше място бих пожелал на Владимир Владимирович дълъг живот и здраве! МОСБЛОГ


Тагове:   мечтаят,   зря,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13342791
Постинги: 11678
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК