Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2017 23:45 - КОМУНИЗМА-СОЦИАЛИЗМА НЕ РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ А РАБОТЕШЕ ЗА ЦИГАНИТЕ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 7631 Коментари: 14 Гласове:
21

Последна промяна: 08.05.2017 23:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КОМУНИЗМА-СОЦИАЛИЗМА НЕ РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ,А РАБОТЕШЕ ЗА ЦИГАНИТЕ


  "–Не е вярно!" - ще се провикнат веднага защитниците и заклетите привърженици на комунизма-кретенизма и социализма-присвоизма. Не е вярно ли? Я се запознайте с фактите байковци,пък после опонирайте (ако ви останат сили за това)! А фактите са безжалостни като компютърни програми и постулират,че системата на комунизма-социализма работеше и още работи против Българите,понеже създава ползи единствено за циганите:

1. След 1944 г. десетки хиляди Българи бяха избити а стотици хиляди- прогонени. Един милион наши сънародници от Македония бяха насила принудени да станат "македонци" и да се от-Българят,а пътя им за спасение към България бе отрязан. Такова нещо с циганите не се случваше- те нито бяха избивани,нито прогонвани или от-циганявани! Онези от тях,които бяха записвани като "Българи" в крайна сметка не станаха такива,а си останаха цигани въпреки опитите да бъдат превърнати в "роми" или в "европейски граждани". Подчинената на червените мракобеси България не приемаше от чужбина почти никакви Българи но прие под свое поданство стотици цигани от Гърция,чиито потомци в Родопите вече са няколко хиляди и продължават да се множат с невиждани темпове.

2. След 1944 г. стотици хиляди Българи бяха оставени без работа под предлог че са "фашисти",а милиони Български селяни изгубиха имуществото си- излишно е да казвам,че такова нещо на нашенските цигани никога не им се е случвало!

3. Раждаемостта на милионите Българи,които след 1944 г. останаха без имущество веднага започна да спада. В същото време раждаемостта на циганите рязко се увеличи,понеже те до един получиха работа (включително като доносници) и им се плащаше не за реално извършена работа,а за изминал "трудоден". Такива редовни доходи като онези,които социалистическия "труд" даваше на циганите те никога по-рано не са имали,затова тяхната "работа" изведнъж порасна много повече от онази на Българите,хиляди от които бяха умишлено тормозени като пишман "фашисти" и с години не можеха да си намерят работа дори като чистачи по същата тази причина!

4. Хиляди Българи изгубиха за по-малък или по-дълъг срок избирателните си права под предлог,че са работили против ситемата,а циганите за пръв път получиха избирателни права и някои от тях дори бяха назначавани на ръководни длъжности.

image
5. Подобреното следвоенно здравеопазване и масовата употреба на ваксини спасиха хиляди ромски деца от гибел и зарази,което даде на България нови десетки хиляди ромски семейства,раждащи по повече от пет деца във времето,когато останалите без препитание Българи почнаха да раждат по 1-2 деца на семейство.

6. До 1944 г. Българите раждаха по много деца,без да получат и една стотинка държавна помощ за това. След 1944 г. падащата им с катастрофални темпове раждаемост принуди правителството за пръв път в историята на България да почне да дава на хората пари,за да ги кара да раждат повече деца. Българската раждаемост не се повлия много от това- циганската обаче се качи в стотици проценти!

  Обяснението е просто: Българинът не обича да живее в мизерия а на останалия без собствено имущество човек малкото пари,които може да отпусне правителството не му решават проблемите и не го измъкват от мизерията.

  Не е такава работата обаче с циганите: по-рано те си раждаха доста деца и без да получават пари,а след това раждаемостта им бе вече силно стимулирана и почна да расте в геометрична прогресия,понеже парите превърнаха раждането на цигански деца в бизнес. Повечето цигани са склонни дори да продават децата си за пари,докато за Българите тази постъпка е не само осъдителна,а направо е престъпна! "Детските",които държавата почна да дава на свикналите да живеят в мизерия цигани ги стимулираха така,че те почнаха да раждат деца от 11-12 годишна възраст,за да се включат в схемата за вземане на пари. Колкото повече деца има едно циганско семейство,толкова повече пари взима майката на тези деца без да му прави сметка кой е бащата. Много циганки дори умишлено решават да имат деца от колко се може повече бащи,та никой от тях да не претендира за парите им и те сами да си ги харчат.
image   Раждаемостта на един неислямски народ зависи най-вече от жените- не от мъжете,а колкото повече деца ражда циганката,толкова повече пари получава без да се притеснява от това,че ги обрича на глад и мизерия. Не е такава работата обаче с Българките- те имат срам и достойнство,затова в огромното си мнозинство не искат да раждат по много деца понеже знаят,че системата ще ги обрече на мизерия и глад.

7. След 1944 г. циганите получиха от червените властници малцинствени привилегии,каквито Българите никога от никоя държава не са получавали. Червената съдебна система например действа така,че влезлия в дома ти за да го обере циганин ще те осъди,ако му удариш един шамар и по този начин му попречиш да те обере. Ако обаче той ти удари шамарите или дори ножа,може да не му се случи нищо а в най-лошия случай ще влезе в затвора,който му гарантира сигурно оцеляване.

  За Българина затворът е позор и падение,а за много цигани той е достойнство и спасение. Българин,излязъл от затвора най-често остава аутсайдер,който не може да изгради достоен живот и да създаде свое семейство. Циганин,излязъл от затвора може да стане баща и на 10 деца,ако е достатъчно хитър и подхожда ловко към жените. Циганинът в затвора получава неща,каквито никога не е получил или видял в своята махала- хуманно отношение,защита от побоища,безплатно отопление,безплатна храна,никаква отговорност към нищо,качествено безплатно медицинско обслужване,безплатно образование,редовни отпуски за контакти с близките и т.н. Затова повечето цигани от затвор не се боят- напротив,много от тях дори искат да прекарат живота си там! Червената система за тях не е помислила и в един момент ги пуска на свобода но понеже е превърнала затворите в социални заведения,тези цигани получават силния стимул да вършат колко се може повече престъпления,за да се върнат колко се може по-скоро в затвора,където да си живеят живота!...

8. Червената партия постоянно претендира,че иска да се грижи преди всичко за бедните. Българите обаче по правило не са бедни (с много редки изключения)- бедни са по правило циганите което означава,че червената партия иска да се грижи единствено за тях! "Грижата за бедните" е основен бизнес и поминък на ордите червени присвоители,понеже те не се "грижат" за бедните със свои пари и средства,а винаги с чужди- те вземат имуществото на "богатите" т.е. на Българите и го дават на бедните т.е. на циганите,като не пропускат да заделят добра плячка и за себе си.

image
  Ако в графата "бедни" са сложили и нашите клети пенсионери,обречени да живеят в бедност от 73-годишните комунистически грабежи,то е за да не добие партията им изявен етнически и анти-Български характер но този подход не решава бедняшките проблеми,понеже нашите пенсионери стават все по-малко и по-малко а гладните цигански гърла: все повече и повече.

image
9. До 1944 г. циганите у нас нямаха почти никакво недвижимо имущество- нито къщи ни земя. На изхода от комунизма обаче повечето от тях вече си имат свои домове та даже и дворци а от земята,в която са ги издигнали не може да ги помръдне нито един комунистически съд (без значение чия е по документи тази земя и колко са законни домовете),освен ако за нея не претендира някоя мутренска банда или червен милионер!

image
image
10. 
Социализмът въведе порочната практика "богатите" т.е. Българите да плащат данъците,тока,водата и социалните помощи на "бедните" т.е. на циганите. Затова днес мнозина цигани са по-богати от нас и живеят далеч по-добре от нас Българите,а такива мършави хора като нашите клети пенсионери между циганите почти никъде няма да видиш- ще видиш обаче угоени яки лелки и бабанковци с провиснали от преяждане кореми и дебели вратове,за които народът казва "Тая шия не е от туршия":
  image  image   image

image

image
  image

image

image
    Онези от тях,които не са така охранени нямат оклюмалите отчаяни физиономии на нашите пенсионери,а са пълни с енергия и имат щастливи лица заради "светлото бъдеще",което им обещава и реализира комунизма:

image
image

11. По времето на царска България богати цигани никъде нямаше- сега обаче циганските милионери (царкировци,цветелинкъневци,батсалиевци и пр.) са вече ежедневие а основата на циганските богатства я постави комунизма,който пренасочи богатствата на Българите към сформираните най-вече по негово време цигански махали и към избрани свои любимци,произлизащи от тях.

image
image
image

image
12. Денационализаторските грабителски процеси,които червените стартираха в обществото накрая доведоха до там,че днес има голям брой международни и неправителствени организации,които се грижат специално за циганите- включително ромски организации и фондации,получаващи финансиране от чужбина. Не е известна обаче нито една международна и дори наша правителствена организация,която да се грижи специално за Българите и нито една изявено Българска национална организация не получава пари от чужбина,с които да опазва правата на Българите. В такъв смисъл ние Българите сме обърнати на безправен народ в нашата собствена земя и дори в нашите домове,при което можем само да мечтаем за правата и привилегиите на циганите!

13. Червените отрепки обичаха да правят Българите на клаустрофоби,
шовинисти и нацисти (което за тях е идентично с националисти) и това накрая доведе дотам,че днес един достоен родолюбец като карикатуриста Чавдар Николов например може да бъде съден от "собствения" му "Български" съд за това,че е "обидил" циганщината. Друг подход обаче имат червените съдии към Българщината- и днес в Интернет,Фейсбук и пр. битуват немалко групи на червени активисти като "Простотията Българска" и други темподобни без никой да си мръдне пръста за това,че техните заглавия сами по себе си обиждат Българщината. Представете си какво щеше да се случи с автора на групата обаче,ако той я бе кръстил "Простотията циганска",а воят и хоровото лаене тогава сигурно щяха да проглушат ушите на Европа,Анкара и ООН!

14. На входа към комунизма Българите бяха над 6 милиона а циганите- около 100 000. На изхода от комунизма обаче Българите са вече 5 милиона а циганите- над 1 милион,което ясно говори за кого и против кого е работил комунизма-социализма. Затова нека водачите на червената партия бъдат достатъчно честни в предизборните си кампании да казват,че искат да работят всъщност не за бедните,а за циганите и не против богатите а конкретно против Българите,понеже милиардното имущество на червените мултимилионери и днес седи непокътнато а тъкмо от него никой не взема,за да раздава на "бедните" (т.е. на циганите).

  Българинът по природа не е расист и не желае на никого злото- затова той обича да казва за ромите "И те са хора". Не е такава работата обаче при циганите- те дори и еднократно няма да пожелаят да платят данъците,тока и водата на Българите от чиста благодарност за това,че те 70 години постоянно им ги плащат и те никога няма да помислят,че Българите също са хора които искат да живеят достойно.

  Истинските родолюбци на България познават вредите от расизма и не желаят злото никому- те искат само нашето,което се полага на народа ни по правило и дефиниция: достоен живот,справедлово управление и "всяка жаба да си знае гьола". Те не искат да става смесване между имуществата на гости и стопани на страната по начин,който отнема правата на стопаните и дава необичайно големи права на гостите до степен стопанинът да не може да разполага със СВОЕТО си имущество заради това,че един милион неканени гости са се намърдали в имота му и му поставят ултиматум да ги изхранва с векове. Обичта към своя народ не значи омраза към другите народи,а стремеж към получаване на справедливост за стопанина в неговия единствен дом,собствеността над който му е оспорвана от неканени пришълци. В такъв смисъл врагове на родолюбието и национализма са онези хора,които са хвърлили око на нечие чуждо имущество и кроят планове как да го изпокрадат с ясното съзнание,че истинските собственици няма да го отстъпят доброволно,а ще окажат по-малка или по-голяма съпротива.

  Истинските патриоти дават кесаревото кесарю и Божието- Богу: те не дават на никой беззаконник и натрапник да прави незаконно присвояване на чуждо имущество,без значение каква е неговата народност. Не е такава обаче целта на червените присвоители- затова те умишлено поддържат "на ниво" циганската бедност и престъпност,та да имат с кого да оправдават своите посегателства към нашите имоти и спестявания. А колкото повече са "бедните" т.е. ромите,
толкова повече пари искат да вземат от нас "социалните" социалистически паразити,за да отклонят колко се може повече средства към бездънните си джобове!Гласувай:
23
2


Вълнообразно


1. grigorsimov - КОМУНИЗМА-СОЦИАЛИЗМА-ДЕМОКРАЦИЯТА СА ЕВРЕЙСКИ
09.04.2017 10:12
И ЕСТЕСТВЕНО, РАБОТЯТ САМО ЗА ЕВРЕИТЕ, И ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ.
И ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ЦИГАНИТЕ РАЗВЪЖДАТ ЦИГАНИТЕ, А В ЕВРОПА И АМЕРИКА - НЕГРИ, АРАБИ И КИТАЙЦИ, И ВСЯКАКВИ ДРУГИ РЕАЛНИ ИЛИ ИЗМИСЛЕНИ МАЛЦИНСТВА.
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, Божо!
09.04.2017 11:01
Както винаги даваш точната картина на националните реалности, сътворени от червения боклук! А тези мекерета дори се гордеят с това, че унищожават нацията!
цитирай
3. bojil - И ЕСТЕСТВЕНО, РАБОТЯТ САМО ЗА ЕВ...
09.04.2017 11:22
grigorsimov написа:
И ЕСТЕСТВЕНО, РАБОТЯТ САМО ЗА ЕВРЕИТЕ, И ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ.
И ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ЦИГАНИТЕ РАЗВЪЖДАТ ЦИГАНИТЕ, А В ЕВРОПА И АМЕРИКА - НЕГРИ, АРАБИ И КИТАЙЦИ, И ВСЯКАКВИ ДРУГИ РЕАЛНИ ИЛИ ИЗМИСЛЕНИ МАЛЦИНСТВА.

Развъдените милиарди нови негри,цигани,араби,китайци,латиноамериканци и пр. не работят за евреите,а директно срещу тях: затова те нямат сметка да ги развъждат умишлено. Евреите са по-скоро набедени от царска (а по-късно и от Путинова) Русия за виновници и то най-вече в България,където от намножилите се цигани най-голяма сметка имат не евреите,а путинизираните руснаци и техните ердогански съюзници.
цитирай
4. bojil - Както винаги даваш точната картина ...
09.04.2017 11:27
batogo написа:
Както винаги даваш точната картина на националните реалности, сътворени от червения боклук! А тези мекерета дори се гордеят с това, че унищожават нацията!

Те не само се гордеят,ами плануват как да продължат гибелната си политика и занапред което означава,че Българинът бял ден няма да види,докато омазаното в безброй престъпления ръководство на червените мракобеси не бъде тотално унищожено или прогонено а техните милионери- заставени да живеят само с една пенсия от 160 лева на месец!
цитирай
5. 1997 - Напълно ви разбирам. Все от някъде трябва да се започне
09.04.2017 13:17
Първо циганите, после евреите, после комунистите.
цитирай
6. bojil - Първо циганите, после евреите, ...
09.04.2017 16:16
1997 написа:
Първо циганите, после евреите, после комунистите.

Циганите само ядат баницата- друг им я дава и той е за бой. Те могат да живеят с помощи,но могат и без помощи така,както са живели в земите ни близо 1000 години. А евреите както казах по-горе са набедени и не носят дори една десета от вината,която им вменяват ловките червени фалшификатори,така че вина няма нито у едните,нито у другите.
цитирай
7. misterioz - Трололо
09.04.2017 22:49
Така се радвам, че дойде демокрацията! Сега циганите са много зле, хич не се плодят и дори нямат телевизор. Даже вече не ги наричат цигани, за да им е гадно, че бяха свикнали с това си име. Добре, че се намери кой да спре тези вечни помощи за циганите! Поклон!
цитирай
8. getmans1 - Не ...
09.04.2017 23:57
1997 написа:
Първо циганите, после евреите, после комунистите.


... Първо вие сте за бой!
За "бой" казах, не за убиване както вие си знаете.
цитирай
9. getmans1 - В интерес на истината в Царска Бъ...
10.04.2017 00:12
В интерес на истината в Царска България циганският етнос е бил леко сегрегиран. Целта е била първо да ги приучат на труд а чак след това и образоват.

Сега работят ... гласподаватели и ползватели, а най-си харесват Бай Тошо!
цитирай
10. bojil - Така се радвам, че дойде демокра...
10.04.2017 15:48
misterioz написа:
Така се радвам, че дойде демокрацията! Сега циганите са много зле, хич не се плодят и дори нямат телевизор. Даже вече не ги наричат цигани, за да им е гадно, че бяха свикнали с това си име. Добре, че се намери кой да спре тези вечни помощи за циганите! Поклон!

Благодаря- зле или не зле,тези хора обичат да си се плодят. Те дори са щедри: дай им малко помощ и те веднага ще ти се отблагодарят с мно-ооого,мно-ооого деца!
цитирай
11. bojil - Първо циганите, после евреите, ...
10.04.2017 15:53
getmans1 написа:
1997 написа:
Първо циганите, после евреите, после комунистите.


... Първо вие сте за бой! За "бой" казах, не за убиване както вие си знаете.


Аз съм на същото мнение приятелю- първата и основна вина е на комунизма: всичко останало е за заблуда на хората!
цитирай
12. bojil - В интерес на истината в Царска Бъ...
10.04.2017 15:55
getmans1 написа:
В интерес на истината в Царска България циганският етнос е бил леко сегрегиран. Целта е била първо да ги приучат на труд а чак след това и образоват.

Сега работят ... гласподаватели и ползватели, а най-си харесват Бай Тошо!

Ами бай Тошо ще си харесват разбира се та няма да си харесват Борис Трети! :))
цитирай
13. zuzi0550 - точно комунистите са виновни, за ...
03.05.2017 10:53
точно комунистите са виновни, за намаляването на българското население и увеличаването на получовешкото ( циганското ), като създадоха благоприятна за целта среда. примери няма да давам, защото не ми се пише, а и не е нужно, всеки с акъл ги вижда, усеща, разбира.
цитирай
14. bojil - точно комунистите са виновни, за ...
03.05.2017 15:26
zuzi0550 написа:
точно комунистите са виновни, за намаляването на българското население и увеличаването на получовешкото ( циганското ), като създадоха благоприятна за целта среда. примери няма да давам, защото не ми се пише, а и не е нужно, всеки с акъл ги вижда, усеща, разбира.

Да- има още хиляди неща които не са казани в статията но потвърждават,че е именно така.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1040702
Постинги: 231
Коментари: 4594
Гласове: 42296
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930