Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2016 21:43 - ОТКЪДЕ ИДВА СИЛНОТО ИДЕОЛОГИЧНО СХОДСТВО МЕЖДУ КОМУНИЗМА-СОЦИАЛИЗМА И ПЕДЕRАСТИЯТА
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3028 Коментари: 19 Гласове:
17

Последна промяна: 25.09.2016 11:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОТКЪДЕ ИДВА СИЛНОТО ИДЕОЛОГИЧНО СХОДСТВО МЕЖДУ КОМУНИЗМА-СОЦИАЛИЗМА И ПЕДЕRАСТИЯТА


   Идеологичното сходство между комунизма-социализма и гейщината или иначе казано педераслъка не е само мит,а си има дълга предистория. Основните сходства между двете "идеологии" са забелязани и изброени от нашия уважаван Съветник Исти с една уговорка: особеностите на гейския манталитет не са почерпени от "извора" сиреч от самите гейове поради големия недоимък на такива в нашето общество,а от общоприетите възгледи и от онова,което говорят хората за тях.

  Въпреки това мисля,че утвърдените схващания за гейството* не  са подвеждащи а достатъчно достоверни,за да позволят да направим някои разсъждения и заключения въз основа на тях. Ето кое сближава комунистите с педерасите и обединява техните интереси така,че да създаде удивително тесни сходства между двете "идеологии":

1. Комунистите и гейовете са борци срещу установения ред. И на едните и другите старите порядки не им харесват,затова те искат да ги променят. На комунистите не им харесва строгата управленческа йерархия,установена от старите национални "класи",която ограничава безконтролията и беззаконията на едрия капитал и защитава народите от погроми. Гейовете пък не харесват утвърденото обществено мнение,че педераслъка е обидно и заслужаващо презрение занимание,затова помагат на "революцията" да победи и да промени старите възгледи.

2. И едните и другите са отчаяни фанатици,готови на всякакъв екстремизъм и всякакви крайни мерки,за да постигнат своето със или без сила. Отчаянието им иде от естествената историческа обреченост,която обременява техните "идеологии" като диктува,че нито един комунизъм-социализъм и нито една гейщина не могат да продължат вечно,понеже са ненавистни на прогресивното човечество и народите рано или късно ще им намерят "цаката".

3. И на едните и на другите религията им пречи. Тя пречи на комунизма-социализма,понеже нарежда да не  се краде и да не се убива,а тази "оферта" е крайно неприемлива за "революционерите",чиято крайна цел не е освобождаването на хората от експлоатация,а тотално преразпределение на световните богатства от ръцете на старите собственици (средния капитал) в ръцете на новите (едрия капитал),който е организатор,заемодател и поръчител на "революциите". На гейовете пък им пречат религиозните нареждания мъжът да "познава" жена си,да я уважава и да не прелюбодейства с никого,най-малко пък с мъже.

4. И едните и другите искат да забогатеят. Комунистите- понеже техните "работодатели" от самото ядро на най-едрия капитал са им поръчали да бъркат в "кацата с меда",докато преразпределят световните богатства а педерасите- за да имат пари,с които да си осигуряват платени и постоянни патньори тогава,когато това им се наложи.

5. И едните и другите мразят патриотизма и национализма: комунистите понеже знаят,че патриотите ще спъват обществената деструкция,на която биват подлагани падналите под комунизма народи а педерасите понеже се страхуват от мерките,които патриотите взимат за защита на народа си от всички видове нечисти посегателства.

6. Едните и другите са пълни с агресия и гняв към обществото,което не приема и не толерира техните изцепки,стремления и глупости. Затова те са склонни по-скоро да предадат родината си,отколкото да се примирят с обичайните й порядки.

7. Едните и другите имат почти еднакъв манталитет: те обичат и са свикнали да се извъртат,да се прикриват,да лъжат и да нарушават дадената дума сиреч- да живеят в конспирация. Защо им е нужно това,сами ще се досетите.

8. Основоположниците на световния комунизъм бяха гейове (педераси) именно по тази причина,понеже е невъзможно да бъде посочена друга. Гейската любовна двойка Маркс и Енгелс на всички е известна,а те почти винаги са изобразявани и дори снимани плътно един до друг- можете да се досетите защо:

image  image  
image  
  Педерастията на Ленин пък станала пословична в Русия и когато той изневерил на Зиновиев със Троцки,избухнал страшен скандал в "кулоарите" на властта,от който пострадала Надежда Крупская а Сталин се възползвал. Педерастията на Ленин не е добре известна в нашето общество,затова е нужно да го запознаем с някои руски документи от които личи,че ленинският сифилис не е "вроден" както лъжеха подлите следовници на марксизма-ленинизма,а е придобита последица от неговия педераслък:

1. http://www.baraban.bg/index.php/imena/70-lenin-zinoviev-trotzki-marksistkiyat-lyuboven-triagalnik
2. http://www.ukrpressbg.com/his-ukr-lenin.html
3. http://vidrica.blog.bg/drugi/2010/12/07/zinoviev-do-lenin-quot-celuvam-teb-i-tvoeto-marksistko-dupe-.646904
4. http://www.razkritia.com/443890/%D0%BB%D0%B5%D0%BD%
D0%B8%D0%BD-%D1%81%D0%B8-%D0%B5-%D0%BF%D0%B0
%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%BF%D0%BE-%D0%BC%D1%8
A%D0%B6%D0%B5/

"Ленин си е падал по мъже? Лиза Стоилова21 април 2015
Ленин е имал връзка с двама от бойните си другари,твърди скандален слух

Открити писма уличават Ленин в интимни отношения с мъже

Скандален слух е на път да взриви сериозно световното медийно и политическо пространство. Публикация в руска онлайн медия твърди,че едно от най-емблематичните лица от руската история- Владимир Илич Ленин,всъщност си е падал по мъже. И дори е имал тайни взаимоотношения с двама от бойните си другари- Лев Троцки и Григорий Зиновиев. Авторите на публикацията твърдят,че разполагат с писма,открити в архивите на Зиновиев,които са писани от Ленин. И в които се говори за времето,което двамата са прекарали в колиба от сено край езерото Разлив през летните месеци на 1917 година. В друго писмо пък се говори за мимолетно увлечение от страна на Ленин по Троцки,предават от „Труд“,цитирани от Хай Клуб. Тези писма обаче все още не са видели бял свят и са единствено в сферата на конспирациите. Действително,още с идването си на власт Ленин премахва законите,които заклеймявали хомосексуализма като грях и наема на ръководни постове неприкрити хомосексуалисти.
  В историческите източници се споменава и за доста близка връзка между Ленин и Анри Гилбо,основател на френската комунистическа партия. Двамата са особено близки още от емигрантските години на Вожда във Франция,а след възкачването му на власт той посреща Гилбо в Русия. Където според хроникьорите се грижи за него,както мъж се грижи за любовницата си- наема му изключително добра квартира в близост до неговия дом,грижи се за комфорта и храната му и му дава достъп до всички учреждения..."
image
  Така в крайна сметка се оказва,че е много трудно да не казвам невъзможно да се направи надеждна разлика между комунистически (социалистически) водач (лидер,вожд) и водач на педераски прайд,понеже едните и другите се оказват принципни съидейници и идейни съмишленици,които редовно обединявали усилията си за събаряне на стария ред и налагането на "нов". Което показва още веднъж на какви хора се кланят червените и какъв е всъщност техния манталитет.

  Накрая трябва да споделя,че се погнусих да гледам тия отвратителни гейски чутури,затова ще завърша тяхната "история" с малко смях:
image   image
image*
В миналото анлофонските думи "гейове" и "гейство" не бяха известни на обществото,а вместо тях само до преди 10-15 години се ползваха общоизвестните франкофонски думи ПЕДЕРАСТИЯ и ПЕДЕРАСЛЪК. Те обаче натрупаха твърде голям негативен смисъл в нашето общество,затова червените медии решиха да ги заменят с по-неизвестни и по-неангажиращи думи.Гласувай:
18
1


Вълнообразно


1. getmans1 - Любов, космата и не обръсната:)))
17.09.2016 22:10
Любов, космата и не обръсната:)))
цитирай
2. nkf - Комунизма е политическата плат...
17.09.2016 22:17
Комунизма е политическата платформа/идеология на дегенератите /патологични крадци, убийци, декласирани лумпени, цигани, некадърници и мързеливци, педерасти, педофили, алкохолици, наркомани и т.н. девианти/ затова не бива да е учудващо, че комунисти и педерасти крачат в един строй, "борейки" се за "прогрес". Като се започне от маркс, мине се през ленин и сталин, и се стигне до настоящия путин, няма нито един, който да не е я педераст, я педофил, я кръвосмесител. Сиреч, няма и един нормален. Обикновени комунисти, това е.
цитирай
3. bojil - Любов, космата и не обръсната:)...
17.09.2016 23:15
getmans1 написа:
Любов, космата и не обръсната:)))

Точно такава е била тяхната- отвратителна гнус!
цитирай
4. bojil - Комунизма е политическата плат...
17.09.2016 23:17
nkf написа:
Комунизма е политическата платформа/идеология на дегенератите /патологични крадци, убийци, декласирани лумпени, цигани, некадърници и мързеливци, педерасти, педофили, алкохолици, наркомани и т.н. девианти/ затова не бива да е учудващо, че комунисти и педерасти крачат в един строй, "борейки" се за "прогрес". Като се започне от маркс, мине се през ленин и сталин, и се стигне до настоящия путин, няма нито един, който да не е я педераст, я педофил, я кръвосмесител. Сиреч, няма и един нормален. Обикновени комунисти, това е.

Това са в общи линии най-отвратителните изроди в човешкото общество- добре си ги подредил!
цитирай
5. mt46 - Но
18.09.2016 08:56
педерастията и подобните сексуални отклонения са толерирани, дори узаконени от евроатлантиците , неолибералите. Те са сред основните евроатлантически ценности, фундамент на западняшката развратност...
цитирай
6. nadzambunata - Да, много правилни паралели си дръпнал тук
18.09.2016 09:25
Наблюдавам отблизо замъглението в главите на западняците относно "равенството на половете". И виждам сходството с мъглата, в която ние дълго бродехме. Нас ни тровеха с "равенството на хората". Виждайки обаче разрушителните последици за нашето общество от това лутане, си мисля, че "половият механизъм" за овладяване на масите е по-малко опасен.
цитирай
7. bojil - педерастията и подобните сексу...
18.09.2016 14:56
mt46 написа:
педерастията и подобните сексуални отклонения са толерирани, дори узаконени от евроатлантиците , неолибералите. Те са сред основните евроатлантически ценности, фундамент на западняшката развратност...

Те бяха основна ценност и на болшевиците както виждаме,но след падането на техния строй в Русия през 1991 г. се прехвърлиха към Западна Европа и се подвизават в нея така,както се "подвизаваха" по-рано в Съветска Русия,с награбените от нея пари разбира се. С руските парички те си правят пиари по целия свят,та "славата" им достигна чак до нас.
цитирай
8. bojil - Наблюдавам отблизо...
18.09.2016 15:11
nadzambunata написа:
Наблюдавам отблизо замъглението в главите на западняците относно "равенството на половете". И виждам сходството с мъглата, в която ние дълго бродехме. Нас ни тровеха с "равенството на хората". Виждайки обаче разрушителните последици за нашето общество от това лутане, си мисля, че "половият механизъм" за овладяване на масите е по-малко опасен.

Глобалистката илюзия за "равенството" навсякъде носи беди- гейския комунизъм и емигрантската демокрация са нейни чада и почват да си приличат като родни братя,понеже са заченати от един баща.
цитирай
9. nkf - педерастията и подобните сексу...
18.09.2016 16:31
mt46 написа:
педерастията и подобните сексуални отклонения са толерирани, дори узаконени от евроатлантиците , неолибералите. Те са сред основните евроатлантически ценности, фундамент на западняшката развратност...

Другарю, авторът на статията добре е показал от къде тръгва официализирането, като политика, на всякакви форми на девиация, включително и любимата на всички вас - комунистите - педерастия. Апропо, когато любимите ви ленин, сталин, брежнев и т.н. въвеждаха "ленински брак", спиране дискриминацията на педерастите, легализираха аборта, "общите жени", комуналките и т.н. форми на тотален разврат и деградация, то на Запад нямаше и помен от такива неща. Например да ти казвам ли как стоеяха нещата по тези въпроси в Испания на Франко? Ами в САЩ знаеш ли до коя година абортите бяха забранени? Всъщност там и до ден днешен нападат клиники за аборти. Като се замисля, дори алкохола бяха забранили по пуритански съображения. Абе то даже и днес, извън полисите Ню Йорк и Лос Анджелис - особено из дълбокия юг - ако заговориш за педерастлък на някой рискуваш реален линч. Даже, ако много - много си посволяваш да псуваш, ще гледат на теб с лошо око и ставаш веднага аутсайдер. Ти недей много да хващаш вяра на филмите и на съветската пропаганда. Истинския разврат и деградация е в любимата ти и единствена русия. Дали е случайно, че там има епидемия от СПИН, сравнима само с африканските мащаби? Не, не е, защото СПИН е боолест на аморалността - наркомания, хомосексуализъм, проституция. Питам се що за морал и какви ценносто изповядва русия при положение, че има 5 милиона безпризорни деца!? Какви са тези ценности, които карат населението на русия да използва 21 % от световното производство на хероин!? Кои са ценностите изповядвани от нация, която поголовно мре от алкохолизъм и средната продължителност на живота на мъжете е максимум 55-60 години? А кво ще кажеш за ценностите на путин, обичащ да цунка малките момченца по коремчетата им? Браво, другарю Тачков!
цитирай
10. bojil - педе...
18.09.2016 22:03
nkf написа:
mt46 написа:
педерастията и подобните сексуални отклонения са толерирани, дори узаконени от евроатлантиците , неолибералите. Те са сред основните евроатлантически ценности, фундамент на западняшката развратност...

Другарю, авторът на статията добре е показал от къде тръгва официализирането, като политика, на всякакви форми на девиация, включително и любимата на всички вас - комунистите - педерастия. Апропо, когато любимите ви ленин, сталин, брежнев и т.н. въвеждаха "ленински брак", спиране дискриминацията на педерастите, легализираха аборта, "общите жени", комуналките и т.н. форми на тотален разврат и деградация, то на Запад нямаше и помен от такива неща. Например да ти казвам ли как стоеяха нещата по тези въпроси в Испания на Франко? Ами в САЩ знаеш ли до коя година абортите бяха забранени? Всъщност там и до ден днешен нападат клиники за аборти. Като се замисля, дори алкохола бяха забранили по пуритански съображения. Абе то даже и днес, извън полисите Ню Йорк и Лос Анджелис - особено из дълбокия юг - ако заговориш за педерастлък на някой рискуваш реален линч. Даже, ако много - много си посволяваш да псуваш, ще гледат на теб с лошо око и ставаш веднага аутсайдер. Ти недей много да хващаш вяра на филмите и на съветската пропаганда. Истинския разврат и деградация е в любимата ти и единствена русия. Дали е случайно, че там има епидемия от СПИН, сравнима само с африканските мащаби? Не, не е, защото СПИН е боолест на аморалността - наркомания, хомосексуализъм, проституция. Питам се що за морал и какви ценносто изповядва русия при положение, че има 5 милиона безпризорни деца!? Какви са тези ценности, които карат населението на русия да използва 21 % от световното производство на хероин!? Кои са ценностите изповядвани от нация, която поголовно мре от алкохолизъм и средната продължителност на живота на мъжете е максимум 55-60 години? А кво ще кажеш за ценностите на путин, обичащ да цунка малките момченца по коремчетата им? Браво, другарю Тачков!

Комунизите силно любят своя Ленин: почти както го е любел Зиновиев,а плешивият козел изглежда от време на време им отвръща със същото :))
цитирай
11. batogo - !!!:))) Поздравления, Божо!
19.09.2016 15:51
Съветникът Исти е направил добър паралел. Манталитета на комунетата-русофили и на педалите е дупедавски, истеричен и ревнив. Може да се види по реакциите им спрямо всички, които не ги приемат и им казват истината в очите.
цитирай
12. bojil - Съветникът Исти е направил добър ...
19.09.2016 16:39
batogo написа:
Съветникът Исти е направил добър паралел. Манталитета на комунетата-русофили и на педалите е дупедавски, истеричен и ревнив. Може да се види по реакциите им спрямо всички, които не ги приемат и им казват истината в очите.

Манталитетът им е изключително д.п.давски- затова половината ни страна е разпродадена,а другата половина е на тезгяха!...
цитирай
13. mt46 - Педерастията и лесбийството "тръгват" от древногръцката демокрация... Защо изкривявате ИСТИНАТА?... :)
19.09.2016 19:52
10. bojil - педе...
18.09 22:03
nkf написа:
mt46 написа:
педерастията и подобните сексуални отклонения са толерирани, дори узаконени от евроатлантиците , неолибералите. Те са сред основните евроатлантически ценности, фундамент на западняшката развратност...

Другарю, авторът на статията добре е показал от къде тръгва официализирането, като политика, на всякакви форми на девиация, включително и любимата на всички вас - комунистите - педерастия. Апропо, когато любимите ви ленин, сталин, брежнев и т.н. въвеждаха "ленински брак", спиране дискриминацията на педерастите, легализираха аборта, "общите жени", комуналките и т.н. форми на тотален разврат и деградация, то на Запад нямаше и помен от такива неща. Например да ти казвам ли как стоеяха нещата по тези въпроси в Испания на Франко? Ами в САЩ знаеш ли до коя година абортите бяха забранени? Всъщност там и до ден днешен нападат клиники за аборти. Като се замисля, дори алкохола бяха забранили по пуритански съображения. Абе то даже и днес, извън полисите Ню Йорк и Лос Анджелис - особено из дълбокия юг - ако заговориш за педерастлък на някой рискуваш реален линч. Даже, ако много - много си посволяваш да псуваш, ще гледат на теб с лошо око и ставаш веднага аутсайдер. Ти недей много да хващаш вяра на филмите и на съветската пропаганда. Истинския разврат и деградация е в любимата ти и единствена русия. Дали е случайно, че там има епидемия от СПИН, сравнима само с африканските мащаби? Не, не е, защото СПИН е боолест на аморалността - наркомания, хомосексуализъм, проституция. Питам се що за морал и какви ценносто изповядва русия при положение, че има 5 милиона безпризорни деца!? Какви са тези ценности, които карат населението на русия да използва 21 % от световното производство на хероин!? Кои са ценностите изповядвани от нация, която поголовно мре от алкохолизъм и средната продължителност на живота на мъжете е максимум 55-60 години? А кво ще кажеш за ценностите на путин, обичащ да цунка малките момченца по коремчетата им? Браво, другарю Тачков!

Комунизите силно любят своя Ленин: почти както го е любел Зиновиев,а плешивият козел изглежда от време на време им отвръща със същото :))
цитирай
14. nkf - Божиле, педерастията в руската ...
19.09.2016 23:30
Божиле, педерастията в руската педерация е взела драматични размери и величини, толкова драматични, че на държавно ниво се налага да бъде бичувана и съдена злостно, но само на думи. Всъщност в руската армия се шири масова проституция - млади войници проституират и сексуално задовляват "старите кучета", които пък вече от "пасивни" са станали "активни". Латентния хомосексуализъм личи ярко и при тукашните обикновени леви подметки / комунистчета/ по това, че неистово се нуждаят от батюшка, който да ги командва, да ги гали, да им дава, да ги наказва, да им казва кое е добро и кое - зло - абе, подсъзнателно си търсят някой да ги оножда всъщност. Те, същите червени другарчета, много си падат по паради, униформи, медали, демонстрация на мощ /подсъзнателно преклонение пред фалоса/. Нали знаеш как им действа на жените мъж в униформа и всички онези военни параферналии? И още нещо - латентните хомосексуалистчета винаги под път и над път, с повод и без повод все крякат срещу педерастията. Това нали се сещаш какво е? Гледай Маринчо Тачков и само по невзрачния му вид можеш да си направиш сметка, колко му е женствено в душичката. Както казваше баба ми, Бог да я прости, з атакива като коментирания - сурат и бой няма, за момък иска да мине.
цитирай
15. bojil - 10. bojil - педе. . . 18. 09 22:03...
20.09.2016 19:00
mt46 написа:
10. bojil - педе...
18.09 22:03
nkf написа:
mt46 написа:
педерастията и подобните сексуални отклонения са толерирани, дори узаконени от евроатлантиците , неолибералите. Те са сред основните евроатлантически ценности, фундамент на западняшката развратност...

Другарю, авторът на статията добре е показал от къде тръгва официализирането, като политика, на всякакви форми на девиация, включително и любимата на всички вас - комунистите - педерастия. Апропо, когато любимите ви ленин, сталин, брежнев и т.н. въвеждаха "ленински брак", спиране дискриминацията на педерастите, легализираха аборта, "общите жени", комуналките и т.н. форми на тотален разврат и деградация, то на Запад нямаше и помен от такива неща. Например да ти казвам ли как стоеяха нещата по тези въпроси в Испания на Франко? Ами в САЩ знаеш ли до коя година абортите бяха забранени? Всъщност там и до ден днешен нападат клиники за аборти. Като се замисля, дори алкохола бяха забранили по пуритански съображения. Абе то даже и днес, извън полисите Ню Йорк и Лос Анджелис - особено из дълбокия юг - ако заговориш за педерастлък на някой рискуваш реален линч. Даже, ако много - много си посволяваш да псуваш, ще гледат на теб с лошо око и ставаш веднага аутсайдер. Ти недей много да хващаш вяра на филмите и на съветската пропаганда. Истинския разврат и деградация е в любимата ти и единствена русия. Дали е случайно, че там има епидемия от СПИН, сравнима само с африканските мащаби? Не, не е, защото СПИН е боолест на аморалността - наркомания, хомосексуализъм, проституция. Питам се що за морал и какви ценносто изповядва русия при положение, че има 5 милиона безпризорни деца!? Какви са тези ценности, които карат населението на русия да използва 21 % от световното производство на хероин!? Кои са ценностите изповядвани от нация, която поголовно мре от алкохолизъм и средната продължителност на живота на мъжете е максимум 55-60 години? А кво ще кажеш за ценностите на путин, обичащ да цунка малките момченца по коремчетата им? Браво, другарю Тачков!

Комунизите силно любят своя Ленин: почти както го е любел Зиновиев,а плешивият козел изглежда от време на време им отвръща със същото :))

Наместо отговор на Марин Тачков ще похваля прекрасните любовни стихове,които пише и ще ги препоръчам на всеки ценител на поезията и любовта! Затова нека няма излишни спорове и заяждания между нас драги приятели,а да наблегнем на общото което ни свързва- благородните Български корени! Инак той е прав и съм съгласен- коренът на педерастията е в Гърция,а комунизите са разбира се гръкомани!
цитирай
16. bojil - Божиле, педерастията в руската ...
20.09.2016 19:05
nkf написа:
Божиле, педерастията в руската педерация е взела драматични размери и величини, толкова драматични, че на държавно ниво се налага да бъде бичувана и съдена злостно, но само на думи. Всъщност в руската армия се шири масова проституция - млади войници проституират и сексуално задовляват "старите кучета", които пък вече от "пасивни" са станали "активни". Латентния хомосексуализъм личи ярко и при тукашните обикновени леви подметки / комунистчета/ по това, че неистово се нуждаят от батюшка, който да ги командва, да ги гали, да им дава, да ги наказва, да им казва кое е добро и кое - зло - абе, подсъзнателно си търсят някой да ги оножда всъщност. Те, същите червени другарчета, много си падат по паради, униформи, медали, демонстрация на мощ /подсъзнателно преклонение пред фалоса/. Нали знаеш как им действа на жените мъж в униформа и всички онези военни параферналии? И още нещо - латентните хомосексуалистчета винаги под път и над път, с повод и без повод все крякат срещу педерастията. Това нали се сещаш какво е? Гледай Маринчо Тачков и само по невзрачния му вид можеш да си направиш сметка, колко му е женствено в душичката. Както казваше баба ми, Бог да я прости, з атакива като коментирания - сурат и бой няма, за момък иска да мине.

Това за руската армия е интересно- не бях чувал за него и няма да се учудя,ако след близо стоте години червена деградация са се появили такива случаи там.
цитирай
17. krumbelosvet - Опашати лъжи, родени от животинска омраза
30.09.2016 15:10
До вчера меките китки се оплакваха, и още се оплакват, че са били преследвани от комунистите. И кучетата знаят, че при соца хомосексуализмът беше подсъден. Гей-парадите бяха немислими. Още.помним снимката на трима антикомунисти - премиер и двама министри, Филип Димитро, Лучников и вътрешния министър с маникюра, забравих му името - на път от Министерския съвет към президентството. Единия не криеше педераслъка, а другите...
цитирай
18. bojil - До вчера ме...
02.10.2016 15:48
krumbelosvet написа:
До вчера меките китки се оплакваха, и още се оплакват, че са били преследвани от комунистите. И кучетата знаят, че при соца хомосексуализмът беше подсъден. Гей-парадите бяха немислими. Още.помним снимката на трима антикомунисти - премиер и двама министри, Филип Димитро, Лучников и вътрешния министър с маникюра, забравих му името - на път от Министерския съвет към президентството. Единия не криеше педераслъка, а другите...

Подсъден го направи Сталин- той беше малко или много гейофоб. Ленинската линия обаче бе съвсем различна от неговата- затова в "Партията" непрекъснато имаше призиви за връщане към "ленинската линия". Връщането у нас стана с вътрешнопартийния преврат на 10.11.1989 г.,а резултата сам го забелязваш.
цитирай
19. nkf - 10. bojil - педе. . . 18. 09 22:03 ...
03.10.2016 13:27
[quote=mt46] 10. bojil - педе...
18.09 22:03
nkf написа:
mt46 написа:
педерастията и подобните сексуални отклонения са толерирани, дори узаконени от евроатлантиците , неолибералите. Те са сред основните евроатлантически ценности, фундамент на западняшката развратност...

Другарю тачков, колкото и да се пеняввите, да се напъвате и да повтаряте до втръсване глупостта за евроатлантическите ценности, които, видете ли, били педерастки, няма как да промените фактите и истината. А истината е, че в основата на феминизма лезбийството, педерастията, педофилията и всякаква гнус и девиация стоят левите политически сили - главно комунисти и социалисти. Всички знаем кои бяха роза люксембург, клара цеткин, ленин и т.н. и т.н. Така, че, другарю тачков, педерастите са във вашите редици. Апропо моралния релативизъм на неолиберализма е заемка от левичарството /социализма и комунизма/. Ти ако имаше поне малко представа какво е класическия либерализъм /Смит и Лок/ едва ли би писал подобни тъпотии, ама няма как от тебе и подобните ти да се очаква някакво познание. Аз вече казах в коя държава /ссср/ първи узакониха педерастията, комуналките, ленинските бракове, общите жени, деца и т.н. социалистически работи. То значи излиза, че ссср е първата евроатлантическа държава хех :). Много си тъп бе, тачков. Пък тъпотията, че педерастията тръгвала от древногръцката демокрация...мога да коментирам само с репликата, че си наистина необразован селяндур. Ми то в Спарта педерестията е била къде-къде...И, гледай сега, да ти споделя една тайна, която вие необразованите цървули не знаете. Не за друго, ами щото сте си цървули. Главния флагман на наричаните вас "демократични държави" САЩ не е демократична държава, а конституционна република. Няма да ти казвам кои са фундаменталните разлики между конституционна република и демокрация, щото безплатни лекции нямам намерение да изнасям. Особено пък на чукундур като тебе.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 422801
Постинги: 143
Коментари: 1966
Гласове: 24848
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31